ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντέρμπι παντού στις γυναίκες!


Μεγάλα ματς που θα κρίνουν από την δεύτερη θέση και την είσοδο στην τετράδα, μέχρι και την παραμονή, περιλαμβάνει η 20η αγωνιστική της Α1 γυναικών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. 


Όπως και στους άνδρες, έτσι και στις γυναίκες, έχοντας ήδη περάσει 19 αγωνιστικές, το ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά είναι μεγάλο. Αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική, όπου αναμένεται να... πέσουν κορμιά, καθώς οι αναμετρήσεις θα κρίνουν πολλά για την δεύτερη θέση, για την τετράδα και φυσικά την παραμονή στην κατηγορία.
Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η κανονική περίοδος της Α1 Γυναικών κι οι αυριανοί αγώνες της 20ής αγωνιστικής είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για τις μάχες της κορυφής (Ολυμπιακός και Ηρακλής Κηφισιάς διεκδικούν την 2η θέση, ΟΠΕΡ και Ηρακλής Θεσσαλονίκης την 4η), αλλά και της ουράς όπου ένα γκρουπ έξι ομάδων παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
 
Τράχωνες – Ρέθυμνο: Τελικός για γηπεδούχες, το θέλουν και οι φιλοξενούμενες
 
Θα ξεκινήσουμε με τα παιχνίδια που αρχίζουν πιο νωρίς, με το Τράχωνες-ΟΠΕΡ, ένα παιχνίδι που ειδικά για την ομάδα του Βαγγέλη Περόπουλου είναι τελικός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι Κρητικοπούλες δεν έχουν ενδιαφέρον. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως για τους Τράχωνες η νίκη πρέπει να έρθει προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να δει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος ο υποβιβασμός.
Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Χαχαγιόπουλου, έχει ένα... μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από τον Ηρακλή, ο οποίος υποδέχεται τον ΔΑΣΩ και σίγουρα δεν θα ήθελε αυτή η διαφορά να μειωθεί στον πόντο και να μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την είσοδό της στην τετράδα, αν και με το πρόγραμμα που έχει, θα πρέπει να... αυτοκτονήσει για να μην τα καταφέρει.
Περόπουλος: «Καμία ελπίδα αν δεν νικήσουμε»
Ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους που θα πρέπει να έχουν οι Τράχωνες στο ματς αυτό, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Περόπουλος τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν κερδίσουμε, δεν θα έχουμε καμία ελπίδα, όμως αν τα καταφέρουμε πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ο ΟΠΕΡ πιστεύω ότι έχει ήδη πάρει την 4η θέση, αλλά είναι ρυθμιστής στη μάχη της παραμονής αφού παίζει και με τους τρεις υποψήφιους για την παραμονή. Το μόνο πράγμα που ζητάμε είναι να παιχθούν όλα τα ματς στα ίσια κι από τις ομάδες κι από τους διαιτητές κι αν αξίζει να πέσουμε ας πέσουμε. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει τις θυσίες τους, έχουν ιδρώσει και δικαιούνται να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες».
Χαχαγιόπουλος: «Δεν είμαστε αδιάφοροι»
Από την πλευρά του ΟΠΕΡ ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ξεκαθάρισε ότι: «δεν είμαστε αδιάφοροι, αφού η 4η θέση είναι ακόμη ανοικτοί». Η Κατερίνη πήρε το οκ από τους γιατρούς και θα είναι στην αποστολή με τον τεχνικό των Κρητικών να συμπληρώνει: «Οι Τράχωνες έχουν το δικό τους κίνητρο γι’ αυτό το ματς και σίγουρα θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το πρόσφατο του Κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και την ψυχή με τα δικά μας κορίτσια να έχουν αποδείξει ότι τα καταφέρνουν σε τέτοιες περιπτώσεις».
 
Ανατόλια – ΑΕΚ: Διαφορά κλάσης

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, το Ανατόλια υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή είναι αυτή που έχει το ενδιαφέρον καθώς κυνηγάει την σωτηρία της, αλλά από την άλλη η διαφορά κλάσης με τις «κιτρινόμαυρες» είναι τεράστια. Η Ένωση δεν έχει καμία ήττα έως τώρα και θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δώσει και τροφή για σχόλια που θα υπάρξουν μετά από μια ήττα.

Το Ανατόλια βέβαια θα παλέψει και με το παραπάνω με... όπλο το γήπεδο, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και από την στιγμή που η Κις θα αγωνιστεί κανονικά, η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για να κάνει το 20 στα 20, με τις γηπεδούχες και με βάση το πρόγραμμα να κινδυνεύουν σοβαρά αν δεν πάρουν κάτι αύριο.
Περσιανλής: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε»
Ο τεχνικός του Ανατόλια Γιώργος Περσιανλής ξεκαθάρισε ότι: «Ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου, είμαστε υποχρεωμένοι να μπαίνουμε και να παλεύουμε σε κάθε ματς για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να μείνουμε στην κατηγορία κι αυτό θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ».
Οικονόμου: «Θέλουμε το αήττητο και την αξιοπιστία μας»
Από την πλευρά του ο Απόστολος Οικονόμου επισήμανε: «Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση, για να διατηρήσουμε το αήττητο μας, αλλά και για την αξιοπιστία μας».

Μαρκόπουλο – Βριλήσσια: Χωρίς αύριο για Μαρκόπουλο

Ένα ακόμα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι αυτό που θα διεξαχθεί στα Μεσόγεια ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και στα Βριλήσσια. Η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη που τα προηγούμενα χρόνια πάλευε ακόμα και για τίτλους, φέτος βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη θέση και αν δεν κερδίσει αύριο, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα. Βέβαια αδιάφορα δεν είναι και τα Βριλήσσια, που ναι μεν έχουν 25 βαθμούς, αλλά δεν θα έλεγαν όχι και σε μία ακόμα νίκη για να εξασφαλιστούν σίγουρα.

Ο κόσμος των γηπεδούχων που μπορεί να μην είναι οπαδοί, αλλά φίλαθλοι που αγαπάνε το βόλεϊ αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη και να ανασάνει μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.
Λυκούδης: «Μονόδρομος η νίκη»
Ο τεχνικός του Μαρκόπουλου Γιώργος Λυκούδης ανέφερε: «Για μας είναι μονόδρομος η νίκη και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε το τρίποντο. Ξέρουμε τα Βριλήσσια σαν ομάδα και δεν είναι τυχαίο το ότι έχει καταφέρει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά πρέπει να κερδίσουμε».
Κωβαίος: «Να μαζέψουμε ότι καλύτερο μπορούμε»
Από την πλευρά του ο Μάρκος Κωβαίος σημείωσε: «Ο στόχος είναι να μαζέψουμε ότι καλύτερο μπορούμε και όλα τα κορίτσια παραμένουν προσγειωμένα παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Το Μαρκόπουλο έχει καλή ομάδα και πιστεύω ότι λόγω προγράμματος θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, όμως εγώ θέλω να δω την ομάδα μου να πιάνει καλή απόδοση και σ’ αυτό το ματς»

Ηρακλής – ΔΑΣΩ: Το μοναδικό αδιάφορο ματς

Εντάξει μπορεί ο Ηρακλής να θέλει τη νίκη για να παλέψει μαζί με τον ΟΠΕΡ για την τετράδα έχοντας σαφώς λιγότερες πιθανότητες από την ομάδα του Ρεθύμνου, ωστόσο στο ματς με το ΔΑΣΩ είναι το μεγάλο φαβορί και η αναμέτρηση αυτή είναι η πιο αδιάφορη της 20ης αγωνιστικής, με τον νικητή να θεωρείται δεδομένος.

 
Παναθηναϊκός – Μακεδόνες: Ζωής ή θανάτους για «πράσινες»

Και πάμε τώρα στα δύο ματς που θα αρχίσουν στις 20:30. Στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού και χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής, ο αγώνας για τις «πράσινες» είναι από αυτούς που δικαίως ονομάζονται ζωής ή θανάτου. Φυσικά ενδιαφέρον έχουν και οι Μακεδόνες, που έχουν επίσης πολύ άσχημο πρόγραμμα και θα θελήσουν όσο τίποτα άλλο να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Η Κυψέλη είναι δεδομένο πως θα γεμίσει, με τον κόσμο να προσπαθεί να βοηθήσει τις μικρές του Γιώργου Ρούσση να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, που αν έρθει θα είναι ο πρώτος για την ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία και διακρίσεις στο γυναικείο βόλεϊ στη χώρα μας. Η ψυχολογία μετά και την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων μετά από 22 χρόνια, είναι στα ύψη, ωστόσο από την άλλη υπάρχει και η κούραση στις «πράσινες», ενώ οι φιλοξενούμενες χωρίς άγχος θα παλέψουν για το καλύτερο και όπου βγει.

Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς: Θα κριθεί η δεύτερη θέση
 
Και κλείνουμε με το ματς που θα κρίνει την δεύτερη θέση. Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Κηφισιάς, δύο ομάδες που θα βαρεθούν να βρίσκονται αντιμέτωπες, καθώς είναι δεδομένο πως θα παίξουν στον ημιτελικό του πρωταθλήματος, αλλά και σε αυτό του κυπέλλου.
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Μια νίκη που αν πάει στον Ολυμπιακό εκτός από την δεύτερη θέση, θα έχει εξασφαλίσει και την είσοδό του στον τελικό, καθώς η σειρά με τον Ηρακλή Κηφισιάς στον ημιτελικό θα ξεκινήσει από το 2-0, ενώ αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενες θα έχουν αυτές πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση και τα ημιτελικά θα αρχίσουν με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη.
Σωτήρχος: «Σημαντικό προβάδισμα το ενδεχόμενο 2-0»
Στα οφέλη του πιθανού 2-0 αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος τονίζοντας: «Αν κάνουμε το 2-0 θα είναι ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα. Δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και δεν αποκλείεται να τα δοκιμάσω όλα, αφού με τον Ηρακλή Κηφισιάς θα έχουμε μια σειρά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει αποδείξει πως ακόμη κι αν έχει απουσίες διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, ωστόσο το θέμα είναι να βρούμε εμείς ρυθμό».
Λάιος: «Θα πάμε για το καλύτερο»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Λάιος που δεν θα έχει στην διάθεσή του την Κατερίνα Γιώτα, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα παίξει η Διώτη, ανέφερε: «Εγώ περιμένω να δω τον… κλασικό Ολυμπιακό, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, Οι δυο ομάδες είναι κοντά και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ωστόσο εμείς πάμε για το καλύτερο που είναι η νίκη και η ισοφάρισε στις νίκες εν όψει πλέι οφ».
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 6/3
Αλίμου, 16.00, ΑΟ Τραχώνων - ΟΠ Ρεθύμνου, Κομπούρας-Μηλιώρης
Ανατόλια, 17.00, ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΕΚ, Δημητρίου-Μπουγιούκας
Μαρκοπούλου 18.00, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΦΟ Βριλησσίων, Μαρκάτσας-
Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, Μπόμπορας-Δελή
Πανελληνίου, 20.30, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΣ Μακεδόνες, Δευτερίγος-Χρηστίδης
Μ.Μερκούρη, 20.30, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣΚ Ηρακλής, Τσίτσικας-Σταρίδας
Βαθμολογία (σε 19 αγώνες)
1. ΑΕΚ 55 (57-10)
2. Ολυμπιακός 48 (52-11)
3. Ηρακλής Κηφισιάς 48 (53-18)
4. Ρέθυμνο 32 (36-29)
5. Ηρακλής 28 (35-37)
6. Βριλήσσια 25 (32-38)
7. Παναθηναϊκός 22 (30-42)
8. Ανατόλια 22 (32-42)
9. Μακεδόνες 22 (29-42)
10. Μαρκόπουλο 20 (25-45)
11. Τράχωνες 17 (23-44)
12. Ωραιόκαστρο 3 (11-56)  


Πηγή: Gazzetta

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΝΤΟΥΡΑΝΤ «Μπορώ να καλύψω το κενό του Χάρντεν»


«Μπορώ να καλύψω το κενό του Χάρντεν»

Σίγουρος πως μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω το κενό που άφησε ο Τζέιμς Χάρντεν, εμφανίζεται ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πιστεύει πως η απώλεια του «μούσια» δεν θα στοιχίσει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στα φετινά πλέι οφ.
Όταν δέχθηκε την σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους απάντησε: «Πολύς κόσμος έχει αυτή την άποψη. Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά πιστεύω πως μπορώ να καλύψω το κενό του. Μπορώ να βάζω την μπάλα στο καλάθι. Γι' αυτό γεννήθηκα και αυτό ξέρω να κάνω. Μερικές φορές οι περιστάσεις απαιτούν από μένα να το κάνω αυτό, ενώ κάποιες άλλες φορές δεν χρειάζεται» είπε ο Ντουράντ.
Και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, όταν ο προπονητής μου με καλέσει να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου θα το κάνω. Σε όλη μου τη ζωή προπονούμαι για να είμαι έτοιμος όταν έρθει αυτή η ώρα»
Ο Χάρντεν πάντως αναμφίβολα θα έδινε άλλη ποιότητα στο ρόστερ των Θάντερ, καθώς από τη στιγμή που πήγε στο Χιούστον έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος. Σκοράρει 26.2 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά, ενώ κατά τον κορυφαίο αναλυτή και 4 φορές πρωταθλητή ΝΒΑ με Μπουλς και Σπερς, Στιβ Κερ, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ένας εναντίον ενός σε ολόκληρο το ΝΒΑ. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

 

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.Champions League Simulcast!. 21:45 Manchester United vs Real Madrid k Borussia Dortmund vs Shakhtar Donetsk

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ «Παίρνει Πάρκερ και Μίτσελ το Περιστέρι»


«Παίρνει Πάρκερ και Μίτσελ το Περιστέρι»
Στην προσθήκη των Σμους Πάρκερ (31, 1.93μ.) και Τζόναθαν Μίτσελ (25, 2.01μ.), προχωράει το Περιστέρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportando.net». O Πάρκερ, ο οποίος είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ΝΒΑ, έχει αγωνιστεί στους Λέικερς, ενώ έχει περάσει και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη και του Ηρακλή και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ.
Ο Μίτσελ έχει παίξει κυρίως στο Ισραήλ για λογαρισμό της Ελιζάρ Νετάνια και της Ελιζάρ Ασκελόν. Φορώντας την φανέλα της πρώτης, μέτρησε 6 συμμετοχές, έχοντας κατα μέσο όρο 12.2 πόντους, 2.7 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ ενώ με τα χρώματα της Ασκελόν αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι και σημείωσε 16 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Επίσημα η ΚΑΕ Περιστέρι δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση των δύο παικτών, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σύντομα. 


Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

 

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH ΣΤΗΝ CHAMPIONSHIP DIVISION Κόντρα στην πάνοπλη Ουγγαρία η εθνική πινγκ πονγκ


Κόντρα στην πάνοπλη Ουγγαρία η εθνική πινγκ πονγκ
Με όλα τα όπλα της, αθλητές που έχει χρησιμοποιήσει στην έως τώρα πορεία της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, για τον αγώνα στις 7μ.μ., στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και είναι για την 5η και τελευταία αγωνιστική στο γκρουπ Β της 1ης κατηγορίας (Championship Division) και θα κρίνει την παραμονή και για τις δύο ομάδες. Η ομοσπονδία της Ουγγαρίας, ενημέρωσε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ότι την αποστολή θα συγκροτήσουν οι αθλητές Άνταμ Πατάντιους, Γιάνος Γιάκαμπ, Ντάνιελ Ζβικλ, Ντάνιελ Κοσίμπα και ο προπονητής Χάρτζι Ζολτ.
Οι άλλοτε παγκόσμιοι πρωταθλητές Ούγγροι είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα με το εθνικό συγκρότημα.
Οι δύο ομάδες περιορίζονται στην τελευταία θέση του γκρουπ με 5 βαθμούς (1 νίκη και 3 ήττες) κι έχουν από 7 επί μέρους ματς υπέρ και 10 κατά!
Όποιος νικήσει στις 12 Μαρτίου αποφεύγει την καταδικαστική 6η θέση και θα μετάσχει στην κορυφαία κατηγορία και στο προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Οι διεθνείς μας είχαν ηττηθεί τελευταία φορά από την Ουγγαρία με 3-1, σε αγώνα κατάταξης στο Ευρωπαϊκό του 2011, όμως τώρα μπορεί να θεωρηθεί πρόσθετο πλεονέκτημα το γεγονός ότι θ' αγωνιστούν εντός έδρας και θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κοινού. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

 

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!


Παίκτες του Ολυμπιακού είναι ακόμα περιζήτητοι την ώρα που στον σύλλογο είναι ανοιχτοί στο να συζητήσουν την όποια πολύ καλή πρόταση και βέβαια να καλύψουν τα κενά που ενδεχομένως ανακύψουν.


Οι επτά και ο Φέισα...
Ο Πάολο Μασάντο δεν έφυγε στο... παραπέντε για την Ρωσία και την Λοκομοτίβ με τους Ρώσους να είναι έτοιμοι για το καλοκαιρινό come back, ο Ραφίκ Τζιμπούρ μέχρι να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο δεχόταν συνεχές πρέσινγκ από Γαλλία και Τουρκία, για τον Κώστα Μήτρογλου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από Αγγλία, Τουρκία και Γερμανία, ο Μπάλας Μέγιερι απασχόλησε συλλόγους σε Αγγλία και Γερμανία, για τον Τζαμέλ Αμπντούν υπάρχει φλερτ κυρίως από Γαλλία και Αγγλία, για τον Κώστα Μανωλά ρώτησαν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και για τον Δημήτρη Σιόβα ο Ολυμπιακός απέρριψε δύο προτάσεις από Ιταλία και Βέλγιο. Σε αυτά προσθέστε τα... όχι που είχαν ανακύψει για τους Μήτρογλου και Τζιμπούρ.
Με άλλα λόγια στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτήν την στιγμή είναι επτά παίκτες που παρακολουθούνται στενά από ευρωπαϊκές ομάδες, με αρκετές εξ αυτών να έχουν την διάθεση για ολική... επαναφορά το καλοκαίρι κρατώντας τους ακόμα στην hot list τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμφίβολα δεν θα μπουν στην λογική να πουλήσουν μαζικά βασικούς τους παίκτες, όμως εφόσον έρθουν πολύ καλές προσφορές για εκείνους ή για κάποιους από αυτούς θα τις συζητήσουν. Θα δουν το ποιοι παίκτες μπορούν να φύγουν και ποιοι όχι.
Στόχος άλλωστε δεν είναι να διαταραχθεί για τα καλά η ισορροπία της ομάδας. Το βασικό μέλημα είναι να φτιαχτεί ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα χρονιά και την ίδια ώρα εάν υπάρξει η δυνατότητα να μπουν καλά χρήματα από πώληση ή πωλήσεις παικτών στα ταμεία της να γίνει και αυτό πράξη. Στους παραπάνω παίκτες μπορεί να προσθέσει κάποιος και τον Φέισα. Ο Σέρβος χαφ έχει αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να ξεχωρίσει ξανά για τις ικανότητές του στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί λοιπόν το ενδεχόμενο να υπάρξουν συζητήσεις και για τον παίκτη αυτόν. Άλλωστε όπως σας έχουμε γράψει ξανά οι... δρόμοι του Φέισα είναι δύο: ή θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή θα βρεθεί ομάδα να παραχωρηθεί.
Καλύπτουν όλα τα κενά και δίνουν ευκαιρίες
Από την άλλη στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι -έχοντας ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους- να καλύψουν ότι κενά έχει διαγνώσει ο Μίτσελ, ενισχύοντας την ομάδα όπου και όπως χρειαστεί. Με μία οικονομική πολιτική εναρμονισμένη στις εποχές που διανύουμε και με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Με μία λογική του να αποκτηθούν παίκτες σε καλή ηλικία και με την ευχέρεια να προσφέρουν άμεσα σε επίπεδο πρωταθλητισμού και Ευρώπης.
Παράλληλα όμως θα δοθούν και ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που με το ταλέντο που έχουν και την δουλειά που θα χρειαστούν σίγουρα στο προσεχές διάστημα θα τα δώσουν όλα για μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Έτσι οι επαφές στην ΠΑΕ είναι διαρκείς, ο Μίτσελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους κ.κ. Βρέντζο, Λορένθο και Κοβάσεβιτς για το πλάνο της καινούριας χρονιάς.
Η διοίκηση στηρίζει το ισπανικό μοντέλο, πιστεύει απόλυτα τον Μίτσελ και το όραμά του και κοιτάζει σε ευρωπαϊκές αγορές αλλά και σε κράτη της Λατινικής Αμερικής για παίκτες (όπως για παράδειγμα η Αργεντινή). Θέλει να δει την επόμενη σεζόν έναν ακόμα πιο δυνατό Ολυμπιακό που θα κατακτήσει το νταμπλ και θα διεκδικήσει μία θετική ευρωπαϊκή παρουσία. Όπερ σημαίνει πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι και... καυτό και κρίσιμο.

Πηγή: Gazzetta

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

Τα φώτα στην Πόλη του Φωτός

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Βαλένθια, με φόντο την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/3). Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γιουβέντους υποδέχεται την Σέλτικ, σε ένα ματς τυπική διαδικασία.


Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλένθια
Στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει η Παρί με 2-1, χάρη στα γκολ των Λαβέτσι και Παστόρε, ενώ στο φινάλε του αγώνα είχε μειώσει ο Ραμί για τις νυχτερίδες. Τα δύο εκτός έδρας γκολ των Γάλλων στο «Μεστάγια» της δίνουν σαφέστατο προβάδισμα, αλλά η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε θα παλέψει για την ανατροπή.

Ο τεχνικός των παριζιάνων, Κάρλο Αντσελότι, δεν θα έχει στην διάθεση του στον Σουηδό επιθετικό Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς λόγω της αποβολής του στις καθυστερήσεις της πρώτης αναμέτρησης στην Ισπανία, καθώς και τον Βεράτι. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Τιάγκο Μότα που αποθεραπεύτηκε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Άγγλος σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Αντίλ Ραμί, Ρικάρντο Κόστα και Ζοάν Μπερνάτ.

Η Παρί μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε ισπανικές ομάδες, ενώ η Βαλένθια έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στη Γαλλία.

Δαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς. Στο όριο των καρτών είναι για την Παρί οι Τιάγκο Σίλβα και Μπλεζ Ματουιντί, ενώ από πλευράς Βαλένθια οι Αντόνιο Μπαραγκάν, Τίνο Κόστα και Βιθέντε Γκουάιτα.

Γιουβέντους-Σέλτικ
Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Σέλτικ παρουσιάζει λιγότερο ενδιαφέρον, μετά την ευρεία νίκη των «μπιανκονέρι» με 3-0 στη Σκοτία. Άρα η Σέλτικ ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα.

Αυτό πιστεύει και ο Χιλιανός άσος της «Μεγάλης Κυρίας», Αρτούρ Βιντάλ, ο οποίος τόνισε ότι οι αντίπαλοί τους δεν έχουν ούτε μια πιθανότητα να πετύχουν την ανατροπή και να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την Γιουβέντους, η οποία είναι μια ανάσα από τους «8» του Champions League, δεν υπολογίζονται οι Πέπε, Μπέντνερ και Ντε Τσέλιε, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κάσερες, Κιελίνι και Ανελκά, που ίσως προφυλαχθούν. Από την άλλη πλευρά, ο Νιλ Λένον θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σκοτ Μπράουν και Μίκαελ Λούστιγκ.

Στο παρελθόν, οι δυο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες τέσσερις φορές με τα αποτελέσματα να είναι μοιρασμένα (αμφότερες από δύο νίκες). Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχοι απέναντι σε ομάδες της Σκοτίας, ενώ οι Σκοτσέζοι έχουν τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες στην Ιταλία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Γιούβε έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 29 παιχνίδια στην έδρα της ως γηπεδούχος, ενώ έχει προκριθεί και στις 34 φορές που είχε κερδίσει το πρώτο ματς εκτός έδρας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τούρκος Φιράτ Αϊντίνους. Στο όριο των καρτών είναι για τη Γιουβέντους οι Αρτούρο Βιδάλ, Κλαούντιο Μαρκίζιο και Στέφαν Λιχτστάινερ, ενώ για τη Σέλτικ οι Σκοτ Μπράουν και Τζέιμς Φόρεστ. 


Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ


Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λιβαδειά την Τετάρτη (6/3), με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να παίρνει στην αποστολή όλους τους βασικούς παίκτες. Η ομάδα της Λιβαδειάς, έχοντας ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με 2-0, δεν έχει πολλά περιθώρια πρόκρισης, αλλά στις τάξεις της επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη βαριά εντός ήττα από την Ξάνθη στο πρωτάθλημα και παράλληλα να διεκδικήσουν όσες ελπίδες έχουν για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας,
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 19 παίκτες, οι: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

 

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα


Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα


Η Ουνικάχα θα παίξει όλη την ευρωπαϊκή χρονιά της απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Μάλαγα (8/3, 20:45) κι ο Γιάσμιν Ρέπεσα... τρέχει τους παίκτες του, ώστε να είναι έτοιμοι στο τζάμπολ.


Η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται στο 4-5 στον ε' όμιλο της Ευρωλίγκας κι απέχει 2 νίκες μακριά απ' τον Παναθηναϊκό (6-3) κι απ' την προνομιούχο 4άδα. Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ώστε άπαντες να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη μάχη τού Martin Carpena.
Ο Κροάτης προπονητής δεν πονοκεφαλιάζει γι' απουσίες παικτών, αφού η πρόσφατη νίκη επί της Μπιλμπάο (63-59) για την 23η αγωνιστικής της ACB δεν επεφύλασσε απρόοπτα. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

 

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

Η πρωταθλήτρια του Τζούντο, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, σε δηλώσεις της διέψευσε κατηγορηματικά τις εις βάρος της κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, που οδήγησαν στον 18μηνο αποκλεισμό της, ξεκαθάρισε πως θα προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο για να δικαιωθεί, ενώ εξέφρασε και τις απορίες της για ποιον λόγο εδώ και δύο χρόνια μπαίνουν εμπόδια από την Ομοσπονδία στην προσπάθεια που κάνει να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μπουκουβάλα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το πως είδε τον αποκλεισμό της:
"Ακόμα διαβάζω την ποινή για να αφομοιώσω καλά τι γίνεται. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν αυτά, δεν ισχύουν αυτά που γράφουν.

Δεν έβρισα κανέναν, δεν προσέβαλα κανέναν. Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Ποτέ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ετσι ξαφνικά τώρα από το πουθενά. Πολύ περίεργο το θέμα.
Μια καθιστική διαμαρτυρία έγινε, ενός λεπτού από όλο το σύλλογό μας για την απόφαση κατά του συναθλητή μας. Υπάρχει και βίντεο που το αποδεικνύει πως διήρκησε ένα λεπτό μόλις.
Μετά όμως μας ήρθε ένα χαρτί από την ομοσπονδία πως μας καλούν σε απολογία, άλλα λέει τώρα το χαρτί για την τιμωρία μας".
Για τα εμπόδια που μπαίνουν στην πορεία της: "Η απόφαση βγήκε την προηγούμενη Πέμπτη. Δεν ταιριάζουν οι αιτιολογίες που λένε. Αλλα γράφουν στην απόφαση, άλλα στο χαρτί όταν μας καλούσαν σε απολογία.
Εγώ είμαι μια αθλήτρια που συνεχίζω και θέλω να πάω στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμη δεν με έχει στείλει καν η ομοσπονδία μας σε αγώνες για να πάρω την πρόκριση.
Ηδη από πέρυσι διεξάγονται αγώνες, ωστόσο από τότε εγώ δεν έχω πάει. Χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ενώ η Εθνική ομάδα πάει κανονικά, εμένα δεν με στέλνουν και χάνω πόντους. Η ομοσπονδία μου υποχρεούται να με στέλνει, όμως…".
Για το τι μέλλει γενέσθαι: "Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Μετά την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό και αφού πέρασαν δύο μήνες, μου μείωσαν τον μισθό χωρίς να υπάρχει λόγος. Μόνο σε εμένα.
Μετά τους Ολυμπιακούς, σταμάτησαν κιόλας να με πληρώνουν. Μόνο εμένα και πάλι. Εγώ θέλω να παλέψω, γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία κι όχι δίπλα μου;
Εγώ θέλω να προσπαθώ για την Ελλάδα. Και ειδικά όταν δεν έχουμε πολλές αθλήτριες στο τζούντο που να μπορούν να κάνουν αυτά που έχω κάνει εγώ. Ευελπιστώ να βρεθεί μια άκρη στο ανώτατο δικαστήριο".

Πηγή: Sport.gr

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

Το θέμα είναι από την Ελευθεροτυπία της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2013. Κάντε κλικ πάνω στις φωτοτυπίες για να το διαβάσετε...






















Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη admin
Πηγηασιλης γαλουπης 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη


Αυξήθηκε ακόμη περισσότερο ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς η σχετική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (04/03) το περιοδικό «Forbes» περιλαμβάνει πλέον 1.426 ονόματα, 210 περισσότερα από πέρυσι, που προέρχονται από 42 διαφορετικές χώρες. Η συνολική περιουσία τους ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 5,4 τρισ. από 4,6 τρισ. δολάρια το προηγούμενο έτος. Πρόκειται για ποσό που φτάνει (σχεδόν) το ΑΕΠ της Ιαπωνίας, που είναι η τρίτη ισχυρότερη οικονομία σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μέση περιουσία του καθενός από τους δισεκατομμυριούχους της λίστας του «Forbes» ανέρχεται σε 3,8 δισ. από 3,7 δισ. δολάρια πέρυσι.


Ο Μεξικανός Κάρλος Σλιμ που δραστηριοποιείται στις επικοινωνίες, στην τεχνολογία, στα οικονομικά και στις λιανικές πωλήσεις παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και για το 2013 αφού, σύμφωνα το «Forbes», η περιουσία του ανέρχεται σε 73 δισ. από 69 δισ. δολάρια πέρσι.
Ακολουθεί ο ιδρυτής της Μάικροσοφτ Μπιλ Γκέιτς με 67 δισ. δολάρια και ο επικεφαλής της Inditex στην οποία ανήκουν μεταξύ των άλλων τα πολυκαταστήματα Zara, ο ισπανός Αμάνθιο Ορτέγκα με περιουσία 57 δισ. δολάρια. Ο Ορτέγκα μάλιστα είδε τη μυθική περιουσία του να αυξάνεται ακόμη περισσότερο αφού το 2012 βρισκόταν «μόλις» στην πέμπτη θέση. Ο Ορτέγκα κατάφερε να εκτοπίσει από την τρίτη θέση τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Γουόρεν Μπάφετ, η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 53,5 δισ. δολάρια.
Πρώτοι Ελληνες στη λίστα είναι ο Σπύρος Λάτσης και η οικογένειά του, που βρίσκονται στην 412η θέση με περιουσία 3,3 δισ. δολάρια και ακολουθεί στην 527η θέση ο Αριστοτέλης Μυστακίδης της εταιρείας κολοσσού στον χώρο των εμπορευμάτων που είναι διαπραγματεύσιμα στα ξένα χρηματιστήρια Glencore με 2,7 δισ. δολάρια. Ο Φίλιππος Νιάρχος βρίσκεται στην 554η θέση με περιουσία 2,6 δισ. δολάρια. Στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του «Forbes» βρίσκονται ακόμη οι ομογενείς Τζορτζ Αργυρός που δραστηριοποιείται στην αγορά ακινήτων και βρίσκεται στην 736η θέση με περιουσία 2 δισ. δολάρια, ο Μάικλ Τζαχάρης (φαρμακοβιομηχανίες) στην 792η θέση με 1,9 δισ. δολάρια και ο Ντιν Μητρόπουλος (χρηματοοικονομικά) στην 1.175η θέση και περιουσία 1,2 δισ. δολάρια. Επίσης στη λίστα βρίσκονται 138 γυναίκες, από 104 που ήταν το 2012. Η πιο πλούσια από αυτές είναι η Λιλιάν Μπετενκούρ της L'Oreal με περιουσία 30 δισ. δολάρια.
Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι προέρχονται από τις ΗΠΑ καθώς στη λίστα του «Forbes» φιλοξενούνται 442 αμερικανοί υπήκοοι. Οι Ασιάτες ανέρχονται σε 386 και οι Ευρωπαίοι σε 366. Υπάρχουν επίσης 103 δισεκατομμυριούχοι από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Στην αμερικανική ήπειρο, πλην των ΗΠΑ, υπάρχουν σύμφωνα με το «Forbes» 129 δισεκατομμυριούχοι.
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται Αρκάς ο Λέντσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον Αθλητικό Δικαστή οι Αγγελόπουλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντί για δίχτυα, βρήκε το... κεφάλι δημοσιογράφου!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ινιέστα: Με τον κόσμο μας περνάμε...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 24 «ΣΤΡΟΦΕΣ» Πάτησε Ευρώπη μετά από 190 μέρες!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Νικολέν: «Θα φέρω τον Μαραντόνα για να την σπάσω στην ΠΣΖ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άφησε το σπορ αυτοκίνητο για να σώσει την καριέρα του!

Ο Τζακ Ρόντγουελ είναι νέος, ωραίος, έχει λεφτά και φυσικά το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να αποκτήσει ένα σπορ αμάξι! Αν δεν το πάρει τώρα που βράζει το αίμα, πότε; Έλα, όμως που του δημιούργησε πρόβλημα! Όχι γιατί καίει πολύ, αλλά γιατί η θέση οδήγησης του προκαλούσε τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς που είχε! Έτσι, αποφάσισε να το πουλήσει και να αγοράσει ένα κανονικό (για τα δικά του δεδομένα πάντα) αυτοκίνητο. «Είχα ένα χαμηλό σπορ αμάξι, που δεν ήταν η αιτία για τους τραυματισμούς μου, αλλά έπαιξε ρόλο. Επίσης, άλλαξα διαμέρισμα και μετακόμισα πιο κοντά στο Μάντσεστερ καθώς δεν ήθελα να μένω στην ίδια θέση του οδηγού για μία ώρα κάθε μέρα. Τα δοκίμασα όλα και πιστεύω ότι πλέον τους ξεπέρασα» δήλωσε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι! 
Πηγή: E-Soccer

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται Αρκάς ο Λέντσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφήστε τους ήσυχους»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον Αθλητικό Δικαστή οι Αγγελόπουλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντί για δίχτυα, βρήκε το... κεφάλι δημοσιογράφου!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ινιέστα: Με τον κόσμο μας περνάμε...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 24 «ΣΤΡΟΦΕΣ» Πάτησε Ευρώπη μετά από 190 μέρες!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Νικολέν: «Θα φέρω τον Μαραντόνα για να την σπάσω στην ΠΣΖ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφήστε τους ήσυχους»


Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλει τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα της Football Legaue 2 Προοδευτική -Φωστήρας εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβωμένων Ποδοσφαιριστών.


Ο αρχηγός των «βυσσινί» Μάριος Αργυρίου με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα έκανε λόγω για επίθεση των ΜΑΤ τόσο είς βάρος παικτών, παλαιμάχων αλλά και παραγόντων της  ομάδας του Κορυδαλλού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταγγέλλει τις απαράδεκτες επιθέσεις και βιαιοπραγίες σε βάρος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών-μελών του και ζητά να υπάρξει, επιτέλους, μέτρο στις, κάθε λογής και μορφής, αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντι στους συναδέλφους μας.
Ειδικά, τα γεγονότα που συνέβησαν μετά από το τέλος του αγώνα Προοδευτικής – Φωστήρα, για το πρωτάθλημα της Football League 2, είναι πρωτόγνωρα και ιδιαίτερα ανησυχητικά, καθώς, προκαλεί θλίψη κι αποστροφή η επίθεση ανδρών των ΜΑΤ σε βάρος των ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής, αλλά και τα χτυπήματα τους με γκλομπ σε παλαίμαχους συναδέλφους που προσπάθησαν να εξομαλύνουν την κατάσταση.
Η χρήση, μάλιστα, δακρυγόνων σε χώρο αποδυτηρίων, δεν είναι απλώς και μόνο επικίνδυνη, αλλά και απειλητική για την ίδια τη ζωή των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν διωκόμενοι ως ταραχοποιοί και μάλιστα μέσα στον ίδιο τον δικό τους χώρο, στο άβατο τους.
Καταδικαστέα είναι και η επίθεση με πέτρες στο πούλμαν το οποίο μετέφερε την αποστολή της Λάρισας στο γήπεδο, για τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Λάρισας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.
Οι ποδοσφαιριστές, σε συνθήκες ολοένα και πιο δύσκολες, προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια.
Αξίζουν τον σεβασμό όλων για τον αγώνα τους. Τουλάχιστον, αφήστε τους ήσυχους, εφόσον δεν μπορείτε να τους εγγυηθείτε το αυτονόητο, τη σωματική ακεραιότητα τους». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται Αρκάς ο Λέντσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον Αθλητικό Δικαστή οι Αγγελόπουλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντί για δίχτυα, βρήκε το... κεφάλι δημοσιογράφου!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ινιέστα: Με τον κόσμο μας περνάμε...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 24 «ΣΤΡΟΦΕΣ» Πάτησε Ευρώπη μετά από 190 μέρες!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Νικολέν: «Θα φέρω τον Μαραντόνα για να την σπάσω στην ΠΣΖ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετακομίζει στη Νότιο Ελλάδα

Μετακομίζει στη Νότιο Ελλάδα

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ μετακομίζει για αρκετές ημέρες μάλιστα στην Νότιο Ελλάδα. Εξαιτίας των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου στο κύπελλο και το πρωτάθλημα, εδώ και λίγες ημέρες είχε ληφθεί η απόφαση να παραμείνει η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό για να προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων.


Πως όμως έχει το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ; Σήμερα Τρίτη το πρωί θα γίνει προπόνηση των παικτών στην Θεσσαλονίκη και το απόγευμα στις 16:30 η αποστολή που αποτελείται από 25 παίκτες, μαζί με το τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα. Από το Ελευθέριος Βενιζέλος οδικώς θα μετακινηθεί η ομάδα για την Αράχοβα. Εκεί θα μείνει σε ξενοδοχείο που έχει επιλεγεί για να προετοιμάσει ο Δώνης τους παίκτες του, ψυχολογικά, για το παιχνίδι κυπέλλου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή θα μεταβεί οδικώς από την Αράχοβα με προορισμό την Λιβαδειά (απόσταση περίπου 35 λεπτών με το λεωφορείο).
Μετά τον αγώνα κυπέλλου η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει οδικώς από την Λιβαδειά στην Αθήνα. Θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στην Αθήνα και σε προπονητικό κέντρο που θα επιλεγεί σήμερα ενώ η προπόνηση της Παρασκευής κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί σε προπονητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου.
Ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Παρασκευής θα αναχωρήσει από την Αθήνα, αεροπορικώς, με προορισμό τα Χανιά όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της ίδιας ημέρας. Την επομένη (Σάββατο) θα δώσει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων και θα επιστρέψει το βράδυ του Σαββάτου με πτήση τσάρτερ στην Θεσσαλονίκη.
Ουσιαστικά από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο οι παίκτες, ο προπονητής και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρεθούν στην Νότιο Ελλάδα για τις διαδοχικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια όπου επιλέγεται η ομάδα να μείνει μακριά από την Θεσσαλονίκη.
Και άλλες φορές στο παρελθόν, που συμμετείχε σε αγώνες μεσοβδόμαδα και ακολουθούσε κι άλλος εκτός έδρας στο τέλος της εβδομάδας, η αποστολή επέστρεφε στην Θεσσαλονίκη και εκ νέου κατευθυνόταν στον νέο προορισμό της. Όμως η άνεση που υπάρχει πλέον στα οικονομικά με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, δίνει την ευχέρεια για να εφαρμοστεί αυτός ο προγραμματισμός, έτσι όπως τον αναλύσαμε. Βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και η νίκη επί του Πλατανιά το ερχόμενο Σάββατο. 

Πηγή: PaokMania

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για Φιγκερόα

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για Φιγκερόα | onsports.gr

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στα οκτώ λεπτά συμμετοχής του με την ΑΕΚ πρόλαβε να απειλήσει την αντίπαλη εστία κι ήδη ο Φάμπρι κάνει σχέδια για το πώς θα αξιοποιήσει τον Αργεντινό προς όφελος του Παναθηναϊκού.
Όταν ο Φιγκερόα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πράσινων» έγινε αρκετά μεγάλη κουβέντα για το πότε θα προλάβει να αγωνιστεί ο Αργεντινός, αφού προερχόταν από απουσία μακράς διαρκείας αλλά και από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν τον «Λούτσο» να παίζει για πρώτη φορά κόντρα στον Πλατανιά στο τέλος Μαρτίου, όμως, ο «Matador»… έσπασε τα κοντέρ και κατάφερε να μπει αποστολή και να παίξει – έστω και στο φινάλε – στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Η παρουσία του ήταν ολιγόλεπτη κόντρα στην Ένωση, αλλά πρόλαβε να δείξει πως όσα λέγονται για αυτόν, από την εικόνα που έχει δημιουργήσει στις προπονήσεις, είναι πέρα για πέρα αληθινά και πως μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Ο Φιγκερόα έχει τις κινήσεις του σέντερ φορ, απειλεί την αντίπαλη εστία σε κάθε ευκαιρία και είναι αυτό που έλειπε από το «τριφύλλι» έτσι ώστε να έχει το εύκολο γκολ σε ματς που δυσκολεύεται να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.
Για αυτό κι ο Φάμπρι έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το πώς θα καταφέρει να ενσωματώσει στην ενδεκάδα τον Αργεντινό και να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την παρουσία του «Λούτσο» στο «τριφύλλι». Ο Γαλιθιάνος τεχνικός αναμένεται να προσέξει βέβαια έτσι ώστε να μην πιεστεί ο ποδοσφαιριστής και να μπει σταδιακά και όπως πρέπει – σύμφωνα και με τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου – για αυτό θα του δώσει προοδευτικά περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα σίγουρα ο Φιγκερόα θα παίξει πολύ περισσότερο από ότι κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να είναι βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από εκεί και πέρα, από το μυαλό του Φάμπρι περνάει και το ενδεχόμενο της ταυτόχρονης χρησιμοποίησης με τον Τοτσέ. Μπορεί οι δυο φορ να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, όμως, ο Γαλιθιάνος θεωρεί ότι θα του φανούν χρήσιμη στο να «ανοίξουν» κλειστές άμυνες οι οποίες πάντα προβληματίζουν το «τριφύλλι», ειδικά στα ματς του ΟΑΚΑ φέτος… 

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται Αρκάς ο Λέντσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον Αθλητικό Δικαστή οι Αγγελόπουλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντί για δίχτυα, βρήκε το... κεφάλι δημοσιογράφου!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ινιέστα: Με τον κόσμο μας περνάμε...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 24 «ΣΤΡΟΦΕΣ» Πάτησε Ευρώπη μετά από 190 μέρες!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Νικολέν: «Θα φέρω τον Μαραντόνα για να την σπάσω στην ΠΣΖ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον Αθλητικό Δικαστή οι Αγγελόπουλοι

Τον Αθλητικό Δικαστή, Δημήτρη Φούκα, επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης (5/3) οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έπειτα από σχετική κλήση που τους είχε γίνει.


Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού συνομίλησαν με τον κ. Φούκα σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στο μπάσκετ και δη τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ελληνικό.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τον Αθλητικό Δικαστή να μεταφέρει στους αδερφούς Αγγελόπουλους, όλα όσα είχε πει και πριν από λίγες ημέρες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:
"Πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, σε άριστο κλίμα, η συνάντηση του Αθλητικού Δικαστή κ. Δημήτρη Φούκα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο". 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται Αρκάς ο Λέντσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφήστε τους ήσυχους»


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντί για δίχτυα, βρήκε το... κεφάλι δημοσιογράφου!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ινιέστα: Με τον κόσμο μας περνάμε...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 24 «ΣΤΡΟΦΕΣ» Πάτησε Ευρώπη μετά από 190 μέρες!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Νικολέν: «Θα φέρω τον Μαραντόνα για να την σπάσω στην ΠΣΖ»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε»



Σε αθλητικό ραδιοσταθμό μίλησε ο παίκτης του  Απόλλωνα Γιάννης Κατσίκης μια μέρα μετά την εντός έδρας  νίκη επί του Εργοτέλη.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»στο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» ξεκαθάρισε πως η αγωνιστική κοιλιά των «κυανόλευκων» ανήκει στο παρελθόν και δίνει το σύνθημα για άνοδο στη Super League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στο Νova ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον πρωτόπορο της βαθμολογίας: «Όταν δίνεις ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι πρωτοπόρος όπως είναι ο Εργοτέλης είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Δεν είχαμε κερδίσει ένα ντέρμπι, αλλά το θέλαμε πολύ. Οι οπαδοί μας ήθελαν και εκείνοι να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάναμε μία “κοιλιά”, η οποία πέρασε».
Για τα  αρνητικά αποτέλεσματα και την υποχώρηση στη βαθμολογία: «Μπήκαν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα μετά την μεταγραφική περίοδο και λογικό ήταν να κάνουμε μία αγωνιστική κοιλιά. Πέρασε ένα μικρό διάστημα μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας και να καταλάβουν την φιλοσοφία μας οι νέοι παίκτες αλλά τώρα τα έχουμε βρει και είμαστε καλύτερα. Είναι περίεργο αλλά όποτε παίζουμε Δευτέρα δεν χάνουμε».
Για τους στόχους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: «Ο Απόλλωνας έχει τις δυνατότητες να ανέβει κατηγορία. Αλλά επί της ουσίας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για μένα. Έχουμε τα ντέρμπι με Ηρακλή Ψαχνών και Δόξα Δράμας και θέλουμε να τα καταφέρουμε για να περάσουμε απευθείας στην Σουπερλίγκα. Όλες οι ομάδες μέχρι την 12η θέση στο πρωτάθλημα έχουν μικρή διαφορά στην βαθμολογία. Με μία νίκη είσαι στις πρώτες θέσεις και με μία ήττα πέφτεις στην μέση του πίνακα. Από εδώ και πέρα παίζει ρόλο η έδρα και το ποιες ομάδες έχουν περισσότερο βάθος. Δεν θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές των ομάδων της Football League με εκείνες της Σουπερλίγκας. Υπάρχουν παίκτες που δεν βρήκαν στέγη στην μεγάλη κατηγορία που είναι έμπειροι και έχουν δυναμώσει τις «μικρότερες» ομάδες». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

Το βράδυ της Τρίτης στο «Vestfallen» η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ, θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Σαχτάρ, σε ένα ενδιαφέρον ματς, έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα.


Η Μπορούσια έχει το προβάδισμα, αλλά η ρεβάνς στη Βεστφαλία για τους «16» του Champions League αναμένεται με μεγάλη προσμονή από τους ποδοσφαιρόφιλους αναφορικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.
Για τη Ντόρτμουντ το Champions League αποτελεί τον μοναδικό στόχο για τη φετινή σεζόν, αφού στην Bundesliga παραμένει στο -17 από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ είναι ήδη αποκλεισμένη και από το Κύπελλο.
Στα αγωνιστικά ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Χούμελς. Από την άλλη πλευρά, η Σαχτάρ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί ότι η ουκρανική ομάδα δεν έχει ρυθμό διότι παραμένει σε απραξία από το 2012 και το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά στις 10 Μαρτίου.
Αναφορικά με την ιστορία της Μπορούσια απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία,έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχος, ενώ η Σαχτάρ έχει στη Γερμανία δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.
Πιθανές ενδεκάδες:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Σαντάνα, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Ρόις, Γκέτσε, Μπλατσικόφσκι, Λεβαντόφσκι
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιάτοφ, Ρατ, Ρακίτσκι, Τσιγκρίνσκι, Σρνα, Φερναντίνιο, Χούμπσμαν, Τάισον, Μκιταριάν, Τεϊσέιρα, Λουίς Αντριάνο 

Πηγή: Sport.gr