ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ.«Ραντεβού» Γιουνάιτεντ-Τσέλσι στους «8»


«Ραντεβού» Γιουνάιτεντ-Τσέλσι στους «8»
Η Μάντσεστερ Γ. θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας εάν πρώτα οι δύο ομάδες αποκλείσουν τις Ρέντινγκ και Μίντλεσμπρο αντίστοιχα. Ευνοϊκή ήταν η κλήρωση της Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «8» αφού οι «πολίτες» θα υποδεχθούν την Μπάρνσλεϊ.
Η κληρωτίδα για τα προημιτελικά έφερε τους «κόκκινους διαβόλους» (εφόσον αποκλείσουν τη Ρέντινγκ), αντιμέτωπους με τον νικητή του ζευγαριού Μίντλεσμπρο – Τσέλσι, ενώ η Σίτι θα δώσει ένα ακόμη εντός έδρας ματς μετά την εύκολη πρόκριση επί της Λιντς, αφού θα υποδεχθεί την Μπάρνσλεϊ Τέλος η Τσάμπιονσιπ θα έχει σίγουρα τουλάχιστο μια ομάδα εκπρόσωπο στα ημιτελικά αφού η Μίλγουολ θα φιλοξενήσει την Μπλάκμπερν στο «Ντεν».
Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»:
Όλνταμ/Έβερτον – Γουίγκαν
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάρνσλεϊ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο/Τσέλσι
Μίλγουολ - Μπλάκμπερν 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Κέρδισαν γιατί προσπάθησαν περισσότερο»

Φάμπρι: «Κέρδισαν γιατί προσπάθησαν περισσότερο»

«Αδειασε» τους παίκτες του στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, ο οποίος αναφερόμενος στο ματς με τον Αρη (1-0) υποστήριξε πως κέρδισε η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο. «Σήμερα νίκησε η ομάδα που περισσότερο προσπάθησε και πάλεψε», είπε χαρακτηριστικά ο Φάμπρι. Ξεκάθαρα υπόκλιση, δηλαδή, στους αντιπάλους και για πολλούς έμμεσο ή άμεσο «άδειασμα» των παικτών του.
«Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει πολλά για τους αντιπάλους και γι' αυτόν τον καλό κόσμο», κατέληξε ο Ισπανός 

Πηγή: Goal.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μιχαλήτσος: «Ανάσα για Αρη» Μιχαλήτσος:

Μιχαλήτσος: «Ανάσα για Αρη»
«Σημαντική ανάσα για την ομάδα». Μ' αυτή την ατάκα υποδέχθηκε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο προπονητής του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του Αρη, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Εσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για την απόδοση τους, για τη διάθεση τους, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι αδικημένη…
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη», είπε ο τεχνικός του Αρη και έσπευσε να τονίσει: «Αυτοί οι παίκτες είναι αδικημένοι, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερα, αν γινόταν σωστή δουλειά το καλοκαίρι». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: «Ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά…»

Ζαρντίμ: «Ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά…»Με την… απορία έχει μείνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την απόλυσή του, ενώ με δηλώσεις σε πορτογαλικά Μέσα τόνισε ότι ήθελε να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, εξακολουθεί να έχει την απορία για ποιον ακριβώς λόγο απολύθηκε.

Με δηλώσεις στα Μέσα της Πορτογαλίας ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε ότι ενώ ο ίδιος ήθελε να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Επιπλέον δήλωσε ότι για τον ίδιο ήταν μεγάλη έκπληξη η απομάκρυνσή του, καθώς υπήρχε ένα πλάνο και πίστευε ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωνόταν ακόμη περισσότερο.

«Θα ήθελα πολύ να είχα μία συζήτηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί ήταν απασχολημένος, με αποτέλεσμα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη για μένα η απομάκρυνσή μου από την ομάδα», ήταν αρχικά τα λόγια του Ζαρντίμ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους απολύθηκα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος ήταν ο τρόπος παιχνιδιού ή η δουλειά που έκανα στην ομάδα. Είχαμε ένα πλάνο και ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύαμε. Χάσαμε κάποιους παίκτες σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα παίρναμε άλλους και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε το πρωτάθλημα αήττητος, κάτι που θα μας επέτρεπε να θέσουμε και άλλους στόχους για το Europa League».

Για την εξήγηση που του έδωσαν στον Ολυμπιακό, είπε: «Καμία εξήγηση. Δεν μου είπε κανείς το γιατί. Έμεινα έκπληκτος όταν έγινε παραμονές ενός αγώνα και με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται δέκα βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Μου είπαν ότι απολύομαι γιατί σε ένα- δύο παιχνίδια δεν παίξαμε ποιοτικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δεν αξίζει να αναρωτιέμαι άλλο και να ακολουθήσω τη νόμιμη οδό. Είναι λάθος και θεωρώ κακό να παίζεις με την προσωπική ζωή των ανθρώπων. Δεν θέλω να μπω σε “μονομαχία” γι’ αυτό το θέμα. Η προσωπική ζωή έρχεται πάντα πρώτη».

Τέλος ο Ζαρντίμ πρόσθεσε: «Ο κόσμος έχει πληροφορηθεί και ξέρει τι έγινε πραγματικά. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει 15 ή 20 φορές προπονητή. Οι φίλαθλοι έβρισκαν τον τρόπο δουλειάς μου γελοίο. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο πίστευαν κάτι τέτοιο». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κίτρινος αλχημιστής!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κίτρινος αλχημιστής!

Ο Άρης ήθελε περισσότερο τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν χρειάστηκε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να την κατακτήσει! Έφτανε ένα τέρμα του Κοέλιο στο φινάλε για το τελικό 1-0

Ο κίτρινος αλχημιστής!
Νίκη-οξυγόνο για τον Άρη που μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες (άστοχο πέναλτι με τον Αγκάνθο για τους «κίτρινους», δοκάρι με τον Μαυρία για τους «πράσινους») ο Κοέλιο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε και έβγαλε από τη δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς! Απομακρύνονται τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό.

Πώς ξεκίνησαν:

Χωρίς εκπλήξεις οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μιχαλήτσος για τον Άρη και Φάμπρι για τον Παναθηναϊκό.

Στο 4-2-3-1 του Άρη ο Διούδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Παπαζαχαρίας και Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, ο Ζαραδούκας αριστερά και ο Ψυχογιός δεξιά. Οι Κοέλιο και Παπαστεριανός ξεκίνησαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τάτο μπροστά τους, τον Διαμαντάκο στο αριστερό άκρο, τον Καζναφέρη στο δεξί και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Με ίδιο σχηματισμό παρατάχθηκε και ο Παναθηναϊκός. Με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Κάιπερ, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, κεντρικούς χαφ τους Σο, Βιτόλο, αριστερά τον Εσπάρθα, δεξιά τον Σισοκό, και τον Ζέκα να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.

Εκ των προτέρων ήταν γνωστό πως Άρης και Παναθηναϊκός θα καταθέσουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν σήμερα το «τρίποντο». Ο μεν Άρης για να μην σε μπελάδες σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του, ο δε Παναθηναϊκός για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι των πλέι οφ.

Γρήγορος ρυθμός, δυναμικό παιχνίδι, χωρίς όμως μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες των δύο ομάδων, αλλά με αρκετά αβίαστα λάθη. Έτσι λοιπόν από μια απερισκεψία του Βιτόλο -που έκανε κοντρόλ με το χέρι στην περιοχή (μάλιστα έχοντας δεχθεί νωρίτερα κίτρινη κάρτα) η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα.

Ωστόσο ο Νταβίντ Αγκάνθο έστειλε την μπάλα πάνω στον Ορέστη Καρνέζη, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία να δώσει το πολυπόθητο προβάδισμα στους «κίτρινους». Με τον Έλληνα τερματοφύλακα να του λέει ξανά «όχι», όπως και νωρίτερα που επενέβη σε επικίνδυνο σουτ του Ισπανού.

Χωρίς διαφοροποιήσεις επανήλθαν στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Ο Άρης έμοιαζε πιο αποφασιστικός, παρόλα αυτά όμως ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Τόσο όμως ο Σισοκό, όσο και ο Τοτσέ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους «πράσινους». Ούτε λίγο αργότερα ο Μαυρίας, που έχοντας περάσει λίγα λεπτά πριν στο ματς, είδε το εξαιρετικό σουτ που έπιασε να σταματάει στο δοκάρι.

Θα μπορούσε λοιπόν να υποστηρίξει πως το σύμπαν συνωμοτεί αν όχι να κερδίσει, τουλάχιστον να μην χάσει το σημερινό παιχνίδι ο Άρης. Τότε ανέλαβε δράση ο Κοέλιο και με κεφαλιά στα δίχτυα στο φινάλε της αναμέτρησης, έδωσε τεράστια νίκη στην ομάδα και το δικαίωμα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην Σούπερ Λίγκα.
 
Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος, Καζναφέρης (83’ Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (90+4’ Ηρακλής).

Στον πάγκο: Γκέλης, Αγγελούδης, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Κοτσαρίδης.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Κάιπερ, Σισοκό (84’ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (57’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80’ Καζιγιάμα), Σο.

Στον πάγκο: Καπίνο, Μαρίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης  


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.19:30.Aris Thessaloniki vs Panathinaikos Athens

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

  • O Eυρωτας Eλους παροτι δεν αγωνιστηκε αυτο το ΣαββατοΚυριακο παραμενει στην δευτερη θεση του βαθμολογικου πινακα μετα και τα αποτελεσματα της 17ης αγωνιστικης του πρωταθληματος. 
  • Στον γειτονικο αγωνα Ταξιαρχων Νιατων-Απιδια Λακωνιας εμειναν και αυτη την φορα ισοπαλοι -στο ακαρπο- με 0-0,ενω στο αλλον αγωνα του Σαββατου η Α.Ε.Δ. Ασωπου-Α.Ο Ελικας με 2-1 και εφτασε στους 27 βαθμους και στην 4η θεση.
  • Στους αγωνες της Κυριακης και με μονομερες ενδιαφερον για τον φιλοξενουμενο.Α.Ο Μυρτιας-Ολυμπιακος Μολαων γνωρισε την ηττα με 3-0.
  • Στους αλλους δυο αδιαφορους αγωνες τα αποτελεσματα παρακατω στα συνοπτικα σκορ και των 5 αγωνων της 17 αγωνιστικης ημερας,καθως και η βαθμολογια με τους αγωνες της 18ης αγωνιστικης.
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ανα αγωνιστικη ημερα (με κοκκινο χρωμα τα εντος εδρας γκολ).
  • Αλιμπαλης Αλ. 1η ,1η,1η,2η,3η,.
  • Στρατηγης Βασιλης 12η,12η,13η,14η,15η,16η. 
  • Μιχελακος Κωστας Μιχ.3η,4η,12η,15η,15η. 
  • Μιχελακος Αρης 1η,8η,.
  • Τζανετακος Σπυρος ,15η.
  • Kρητικακος Γιωργος Μαν.9η,14η
  • Πουλακος Δημητρης 14η,16η.
  • Μπογρης Ν. 1η.   
  • Ταμβακολογος Μιχαλης Δ 12η   
  • Αυτογκολ 12η.
  •  Στους αλλους αγωνες 16/2 κ 17/2.2013:Ποσειδωνας Ελαφονησου-Α.Ο Αγγελωνας 2-2,Α.Ο Μυρτιας-Ολυμπιακος Μολαων 3-0,Α.Ε.Δ Ασωπου-Α.Ο Ελικας 2-1(16/2),Ταξιαρχαι Νιατων-Απιδια Λακωνιας 0-0(16/2),Π.Α Νεαπολης-Δοξα Πακιων 5-2.Ρεπο.Ευρωτας Ελους
  •     Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 17 αγωνες.
    1.Απιδια Λακωνιας..............42...37-12
    2.Ευρωτας Ελους................30...29-12
    3.Ταξιαρχαι Νιατων.............28...22-9
    4.Α.Ε.Δ Ασωπου.................27...27-19
    5.Ολυμπιακος Μολαων.........26...37-25
    6.Π.Α Νεαπολης..................22...24-25
    7.Α.Ο Μυρτιας....................18...18-23
    8.Α.Ο Αγγελωνας................16...15-18
    9.Α.Ο Ελικας......................11...12-29
    10.Δοξα Πακιων...................7...21-37
    11.Ποσειδωνας Ελαφονησου...-1...16-49
  • Μειον 2 βαθμους εχουν απο το τρεχον πρωταθλημα οι:Δοξα Πακιων,Ποσειδωνας Ελαφονησου.
  • Ο Ποσειδωνας Ελαφονησου εχει και μειον 4 βαθμους απο το προηγουμενο πρωταθλημα.
  •  ΡΕΠΟ:Δοξα Πακιων,Α.Ο Ελικας,Α.Ο Αγγελωνας,Α.Ε.Δ Ασωπου,Π.Α Νεαπολης,Ευρωτας Ελους,Απιδια, Λακωνιας,Ολυμπιακος Μολαων,Α.Ο Μυρτιας,Ταξιαρχαι Νιατων,Ποσειδωνας Ελαφονησου.Β ΓΥΡΟΣ:Δοξα Πακιων,Α.Ο Ελικας,Α.Ο Αγγελωνας,Α.Ε.Δ Ασωπου,Α.Ο Ελικας,Ευρωτας Ελους.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.17:15.AO Xanthi vs Olympiacos Piraeus και Veria FC vs Asteras Tripolis

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.15:00.Levadiakos FC vs Atromitos Athens

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα» | onsports.gr

Πεπεισμένος πως η Skoda Ξάνθη μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα.
Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης των Ακριτών μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και τη σχέση του με τους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου και το ματς της Κυριακής (17/2) με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε τη συνέντευξη του προπονητή της Ξάνθης:
Έτσι περίμενες την επιστροφή σου;
«Θα σου πω κατ' αρχάς πως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα και δεν είναι σχήμα λόγου αυτό. Ναι μεν ο κόσμος στέκεται στις νίκες επί των μεγάλων, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ανάποδες κρύβονται παντού, κυρίως στα ματς με θεωρητικά βατούς αντιπάλους. Δουλειά δική μας είναι να εργαζόμαστε σκληρά, να είμαστε ταπεινοί, και τα αποτελέσματα θα καθορίσουν τη συνέχειά μας».
Υπάρχει κάποιο μυστικό στη σχέση σου με τους παίκτες;
«Κανένα μυστικό. Απλώς, πλέον γνωρίζω την ομάδα και τους συνεργάτες μου, ξέρω χαρακτήρες και συνήθειες και μπορώ πιο εύκολα να προσαρμόζω τη φιλοσοφία μου για το ποδόσφαιρο που θέλω να παίζουμε».
Να φανταστώ ότι έχουν αλλάξει οι στόχοι σας;
«Δεν μ' αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ούτε τα γρήγορα βήματα. Σιγά-σιγά προχωράμε, μ' αρέσει η σταθερότητα και η προσοχή σε ό,τι χτίζουμε. Ασφαλώς και πιστεύω ότι η Ξάνθη μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά, όμως πρώτα πρέπει να πατήσει γερά στα πόδια της. Άρα, βασικό μας μέλημα είναι να σωθούμε και μαθηματικά, και από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο καλοδεχούμενο. Εννοείται πως δεν θα πούμε «όχι» σε μια υψηλότερη διάκριση, την οποία θα έχουμε κερδίσει και κατακτήσει με τη δουλειά μας».
Πέρυσι τέτοια εποχή η ομάδα σου επικράτησε του Ολυμπιακού και σήμερα τον αντιμετωπίζετε ξανά. Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;
«Πολύ δύσκολη αναμέτρηση, που απαιτεί τέλεια συγκέντρωση και όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φύγουμε από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά».
Ο αντίπαλός σας έχασε 3-0 στην Ισπανία. Έχει άραγε πιθανότητες πρόκρισης; Πιστεύεις ότι το απόγευμα θα εμφανιστεί επηρεασμένος;
«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Ίσως ακούγεται βουνό αυτό, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Παρά το βαρύ σκορ και την αναντίρρητα κακή εμφάνιση, είναι ομάδα που στην έδρα της είναι σε θέση να μεταμορφωθεί και με ένα γρήγορο γκολ, να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Δεν νομίζω ότι στο Καραϊσκάκη θα επαναλάβει τα ίδια λάθη. Όσο για σήμερα, ενδέχεται οι παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα με την Λεβάντε και τη ρεβάνς της Πέμπτης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η δική μας αποστολή γίνεται ευκολότερη. Θα πρέπει να κάνουμε εξαιρετικό ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τότι


Ο Φραντσέσκο Τότι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Ρόμα στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 1-0, ωστόσο τόνισε οι Τζιαλορόσι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.


Με τον capitano να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ και να θέλει ακόμα ένα για να φτάσει τα 225 του Γκούναρ Νόρνταλ, δεύτερου σκόρερ στην ιστορία της Serie A, οι Ρωμαίοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Ο Τότι, ωστόσο, δεν ενθουσιάζεται. Τόνισε ότι το κίνητρο απέναντι στη Γιουβέντους ήταν τεράστιο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνουν προσγειωμένοι.
«Περίμενα και ήλπιζα μια τέτοια εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι. Πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο προσπαθώντας για το καλύτερο τόσο για εμάς, όσο και για τους φιλάθλους, αλλά τελευταία δεν τα καταφέρναμε. Αυτή τη φορά και απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Όσο περνούσε η ώρα, είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και στο τέλος κατορθώσαμε να νικήσουμε. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από μια τέτοια νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» . 
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Προσοχή στον Αγκάνθο"

Την προσοχή των παικτών του στον Νταβίντ Αγκάνθο επέστησε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ αφού τον θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Άρη.

Είναι δίχως αμφιβολία ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Άρη και αν μη τι άλλο ο Φάμπρι τον γνωρίζει καλά.

Ο λόγος φυσικά για τον Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός είναι ότι καλύτερο διαθέτουν οι κιτρινόμαυροι με τον Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ να γνωρίζει καλά την εκτελεστική του δεινότητα.

Για αυτό το λόγο ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε τόσο από τους αμυντικούς του όσο και από τους Βιτόλο και Σο να προσέχουν ιδιαίτερα τον Αγκάνθο. 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους

Υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων -εκτός ορισμένων ειδικών κατηγοριών- τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, καλώντας τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θεση.


Πρέπει να ερωτηθουν οι πολίτες για τη μονιμότητα των δημοσιων υπαλλήλων και να πάρουν θέση, δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε ότι πρέπει να απολυσουμε δημόσιους υπαλλήλους, να κλείσουμε αχρηστους φορείς και να πουλήσουμε αδρανή πλουτοπαραγωγικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου.

Όσον αφορά το θέμα του λάθους του ΔΝΤ, εκτίμηωσε πως αν είχαμε κανει ό,τι μας περνάει απο το χέρι για μια πολιτική ενάντια στη ύφεση, τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τον πολλαπλασιαστή.

Από την πλευρά του, μιλώντας στην ΕΤ3, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει τους δημόσιους υπαλλήλους ως αποδιοπομπαίους τράγους. «Εμείς αντίθετα», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, «για  τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που έχουμε στόχο στο δημόσιο τομέα, θα στηριχθούμε στους ανθρώπους του δημόσιου τομέα, ανεξάρτητα αν μας ψηφίζουν ή δεν μας ψηφίζουν».
πηγή: naftemporiki.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)


Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Η μεν Βέροια οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, για να μπορέσει να αυξήσει τις ελπίδες της για επίτευξη του στόχου της παραμονής, ο δε Αστέρας Τρίπολης θέλει το διπλό για να παραμείνει με αξιώσεις στο... κυνήγι της δεύτερης θέσης. Το παιχνίδι (17:15, Novasports 2, Sentra 103.3, SentraGoal.gr) είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα ριχτούν στη σημερινή μεταξύ τους... μάχη «λαβωμένες».
Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, πέραν των τραυματιών δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τέσσερις νεοαποκτηθέντες, καθώς δεν είναι έτοιμα ούτε τα δελτία των Ρεάνο - Μπερτέν που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για λόγους εγκλιματισμού. Για μία ακόμη φορά 18άδα βγήκε με το... ζόρι, ωστόσο εκείνοι που θα παίξουν έδωσαν όρκο νίκης.
Σε δοκιμασμένες λύσεις
Ο Αστέρας, από την άλλη, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στη Βέροια, σε ένα ματς που κρίνεται σημαντικό για τον στόχο της δεύτερης θέσης. Πολλά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή (Λέντσε, Ουρτάδο, Σέτι) ελέω των απουσιών, αλλά ο Τσιώλης σκοπεύει να βασιστεί σε δοκιμασμένες λύσεις για να καλύψει τα κενά των βασικών του παικτών.,

ΒΕΡΟΙΑ (4-4-2): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Μοκάκε, Κόστλι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-2-3-1): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τότι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Προσοχή στον Αγκάνθο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης


«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!«Δεν θα βγάλουν την πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν είναι εύκολο», δήλωσε ο Στέλιος Μυγιάκης στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Τα ε-ξωτικά» με την Ντέσσυ Κουβελογιάννη και τον Μιχάλη Λαδόπουλο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1980, με άλλες τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1972, 1976, 1984) και πολλές διακρίσεις σχολίασε την σκέψη της ΔΟΕ να βγάλει από το Ολυμπιακό πρόγραμμα την πάλη...
«Όλοι μας λέμε πως δεν γίνεται καν να σκεφτούν ότι μπορούν να βγάλουν την πάλη. Βάλαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον βωμό του χρήματος μετά το 1988 και ήταν λογικό πως κάποτε θα χτυπούσε και τα αθλήματα. Αλλά θα είναι καταστροφή των Αγώνων αν βγάλουν την πάλη. Ο Ολυμπισμός είναι ερασιτεχνισμός. Υπάρχουν τα επαγγελματικά αθλήματα που αγαπάει ο κόσμος και καλά κάνει.
Από τη στιγμή που μπήκαν στον αθλητισμό τα λεφτά και η διαφήμιση δείχνουν το ποδόσφαιρο ή άλλα σπορ που θα πάει το παιδί να αγοράσει το παπούτσι, τη φόρμα και άλλα τέτοια. Στην πάλη δεν έχει κατανάλωση. Τα παιδιά όμως, δεν πρέπει να μπουν σε τέτοιο λούκι. Δεν είναι αυτοσκοπός το χρήμα. Αυτοσκοπός είναι να γυμνάζονται, να έχουν υγεία, μέτρο στη ζωή τους και σκέψη. Επαγγελματικά όποιος μπορεί να το κάνει και να βγάζει και λεφτά, να το κάνει και μπράβο του.
Στην ΔΟΕ λέει είναι αθάνατοι. Ντροπής πράγματα. Τι αθάνατοι; Άνθρωποι είναι και αυτοί. Και όσοι σκέφτηκαν να βγάλουν την πάλη είναι ανιστόρητοι. Αν το κάνουν θα γίνει... σύρραξη. Τούρκοι, Ιάπωνες, Αμερικάνοι θα κάνουν μποϊκοτάζ. Για τους Πέρσες είναι εθνικό αγώνισμα η πάλη.
Γενικά αν καταλάβαιναν οι κυβερνόντες, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, τι καλά έχει ο αθλητισμός, δεν θα τον άφηναν. Κι εδώ στη χώρα μας υπάρχει ανισότητα. Και στην τηλεόραση. Ποιος τους λέει πως όλα τα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με αυτό που εκείνει θέλουν να δείχνουν; Η κρατική τηλεόραση θα δείξει μισό αγώνα πάλης, αλλά από την άλλη δείχνουν την Κωλοπετινίτσα σε απευθείας σύνθεση. Πουλάει ναι, αλλά για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Κι αν δεν θέλουν την πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ας κάνουμε στην Αρχαία Ολυμπία αποκλειστικά Ολυμπιακούς Αγώνες για την πάλη. Κι αυτοί που θέλουν να την βγάλουν από το πρόγραμμα, όταν γεννήθηκαν άρχισαν να πιάνουν ένα παιδάκι να το ρίξουν κάτω. Η πάλη είναι μέσα στη ζωή του ανθρώπου, κυριολεκτικά και μεταφορικά». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περιμένουν και μεταγραφές

Ποντάρουν πάνω στον Μίτσελ οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Επενδύουν όχι μόνο για τις τεχνικές του γνώσεις, αλλά και για τις μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις. Με τον Ντέρεκ Μπό-ατενγκ έγινε απλώς η αρχή, καθώς ο 50χρονος προπονητής είχε ενεργή συμμετοχή στη συμφωνία με τον Γκανέζο. Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στις γνωριμίες του Ισπανού τεχνικού, ειδικά στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε να ενισχυθούν με ταλαντούχους παίχτες της «βασίλισσας της Ευρώπης». 

Πηγή: Εθνοσπορ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

Θερμό επεισόδιο είχαν στα αποδυτήρια της Τσέλσι -σύμφωνα με την εφημερίδα Sun- οι Τζον Τέρι και Ράφα Μπενίτεθ, μετά την ήττα από την Νιούκαστλ (2-3).


Επικαλούμενη πηγή μέσα από την ομάδα, η Sun αναφέρει ότι ο ισπανός προπονητής κατηγόρησε τον Τζον Τέρι μπροστά στους συμπαίκτες του, ότι ήταν υπεύθυνος για τα δύο πρώτα γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Ο 32χρονος άσος αντέδρασε και οι τόνοι ανέβηκαν, σε μια στιγμή έντασης που παρακολουθούσαν έκπληκτοι οι υπόλοιποι.

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά


Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Παύλο Μητρόπουλο και μετά τον Μάιο, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον Παναιτωλικό, ενώ και ο 23χρονος μέσος επιθυμεί να συνεχίσει στον «Δικέφαλο». Ωστόσο, η ρήτρα ύψους 250.000 ευρώ είναι απαγορευτική για την οικονομική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων», που θα προσπαθήσουν να τη μειώσουν. Πρόσφατα υπήρξε επαφή του Α. Δημητρέλου με τον πρόεδρο του συλλόγου του Αγρινίου Φ. Κωστούλα, έτσι ώστε να βρεθεί λύση. Κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε, αλλά στην ΑΕΚ δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους. 

Πηγή: Εθνοσπορ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

Αιχμές για τον τρόπο που λειτουργεί η Formula 1 άφησε ο Χάιμε Αλγκερσουαρί μετά την απώλεια της θέσης του στην Toro Rosso.

«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»
Οργισμένος για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρει θέση σε κάποια ομάδα της Formula 1 εμφανίστηκε ο Χάιμε Αλγκερσουαρί. Ο 22χρονος πιλότος έχασε τη θέση του στην Toro Rosso μετά από δυόμισι χρόνια και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει πλέον μετατραπεί σε δημοπρασία, καθώς επιλέγονται όχι οι καλύτεροι πιλότοι, αλλά αυτοί που φέρνουν χορηγούς.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μετά την ακατανόητη απόφαση της Red Bull να μη με υπολογίζει για το 2012, θα έπρεπε να δώσω τέτοια μάχη εκτός πίστας. Είχα την πεποίθηση σε όλη τη διάρκεια του 2012 ότι η θέση μου στην ομάδα ήταν ασφαλής. Μου το είχαν πει και το θεώρησα αληθινό. Δυστυχώς η Formula 1 έχει γίνει πλέον μία δημοπρασία», αναφέρει δήλωση του Ισπανού που μοιράστηκε από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

«Παρότι η οικονομία της Ισπανίας είναι στη χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της, ξέρω πόσο καλός είμαι και πιστεύω πως άξιζα μια θέση στη Formula 1», προσθέτει ο Αλγκερσουαρί, που πέρυσι κατέλαβε τη 14η θέση στο πρωτάθλημα με 26 βαθμούς. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τότι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Προσοχή στον Αγκάνθο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»

Την άποψη πως το ποδόσφαιρο ωρίμασε από την κρίση εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης

Ο πρόεδρος της Σουπερλίγκας αναφέρθηκε στο πώς και πόσο η κρίση έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικά αυτό έχει βγει κερδισμένο τελικά.

Διαβάστε απόσπασμα από το άρθρο του Γιάννη Μώραλη στην εφημερίδα «RealNews»:

«Είναι γεγονός ότι το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει, παρά την όποια επιμέρους εμφανή σε σχέση με περασμένες δεκαετίες, πρόοδο του, μια σειρά προβλημάτων.

Τα ίδια όμως προβλήματα απασχολούν το ελληνικό κράτος, αλλά και τον Έλληνα πολίτη στην καθημερινότητα του:

• Προβλήματα οργάνωσης και νοοτροπίας,
• Προβλήμα συμπεριφοράς,
• Προβλήματα υποδομών,
• Προβλήματα βίας και ατιμωρησίας,
• Προβλήματα ρατσισμού, έστω και περιορισμένα σε σχέση με άλλα κράτη,
• Προβλήματα διαφάνειας και ελλιπούς ελέγχου,
• Προβλήματα οικονομικά που το τελευταίο διάστημα, λόγω και της πρωτοφανούς κρίσης, είναι ιδιαίτερα οξυμμένα.

Εάν φιλοδοξούμε ρεαλιστικά να βελτιώσουμε τα παραπάνω προβλήματα του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι θα πρέπει πρώτα ή παράλληλα να περιμένουμε και να διεκδικήσουμε μία διαφορετική γενικότερη αλλαγή στη λειτουργία του συνόλου του ελληνικού κράτους, της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών. Η κρίση είναι βέβαιο ότι ωρίμασε το ποδόσφαιρο, ανέδειξε τα λάθη του, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και ευκαιρίες και του υποδεικνύει τον σωστό δρόμο που πλέον αποτελεί και μονόδρομο.

Είμαι αισιόδοξος ότι μέσα από αυτή την κρίση μπορούμε σε βάθος χρόνου να βγούμε κερδισμένοι. Από εμάς εξαρτάται και από κανέναν άλλον». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τότι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Προσοχή στον Αγκάνθο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!


Μέχρι και ο Κλαούντιο Ρανιέρι υποκλίθηκε στην πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Τοροσιδη με τη φανέλα της Ρόμα ως βασικός! Διαβάστε τι έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας στο Twitter.

Μπορεί να απέχει πάρα πολλά χιλιόμετρα από τη Ρώμη και την αγαπημένη του Ρόμα (δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη συγκεκριμένη ομάδα), ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν παύει να ενδιαφέρεται για τους "τζαλορόσι".
Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από όσα υποστήριξε ο Γιώργος Τζαβέλλας στη σελίδα του στο Twitter, όπου αποκάλυψε πως ο προπονητής του στη Μονακό αποθέωσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την παρουσία του στο σαββατιάτικο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος Ρόμα-Γιουβέντους.
"Προπόνηση Κυριακή πρωί... Ρανιέρι και συνεργάτες (οπαδοί της Ρόμα) αποθεώνουν Τοροσίδη!!!! Μπράβο φιλαράκι!!", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Twitter o Έλληνας άσος των Μονεγάσκων.

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τότι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Προσοχή στον Αγκάνθο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους