Ο Φραντσέσκο Τότι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Ρόμα στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 1-0, ωστόσο τόνισε οι Τζιαλορόσι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.


Με τον capitano να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ και να θέλει ακόμα ένα για να φτάσει τα 225 του Γκούναρ Νόρνταλ, δεύτερου σκόρερ στην ιστορία της Serie A, οι Ρωμαίοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Ο Τότι, ωστόσο, δεν ενθουσιάζεται. Τόνισε ότι το κίνητρο απέναντι στη Γιουβέντους ήταν τεράστιο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνουν προσγειωμένοι.
«Περίμενα και ήλπιζα μια τέτοια εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι. Πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο προσπαθώντας για το καλύτερο τόσο για εμάς, όσο και για τους φιλάθλους, αλλά τελευταία δεν τα καταφέρναμε. Αυτή τη φορά και απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Όσο περνούσε η ώρα, είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και στο τέλος κατορθώσαμε να νικήσουμε. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από μια τέτοια νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» . 
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»