Υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων -εκτός ορισμένων ειδικών κατηγοριών- τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, καλώντας τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θεση.


Πρέπει να ερωτηθουν οι πολίτες για τη μονιμότητα των δημοσιων υπαλλήλων και να πάρουν θέση, δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε ότι πρέπει να απολυσουμε δημόσιους υπαλλήλους, να κλείσουμε αχρηστους φορείς και να πουλήσουμε αδρανή πλουτοπαραγωγικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου.

Όσον αφορά το θέμα του λάθους του ΔΝΤ, εκτίμηωσε πως αν είχαμε κανει ό,τι μας περνάει απο το χέρι για μια πολιτική ενάντια στη ύφεση, τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τον πολλαπλασιαστή.

Από την πλευρά του, μιλώντας στην ΕΤ3, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει τους δημόσιους υπαλλήλους ως αποδιοπομπαίους τράγους. «Εμείς αντίθετα», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, «για  τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που έχουμε στόχο στο δημόσιο τομέα, θα στηριχθούμε στους ανθρώπους του δημόσιου τομέα, ανεξάρτητα αν μας ψηφίζουν ή δεν μας ψηφίζουν».
πηγή: naftemporiki.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA | Κόμπε: "Η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποθέωση για Τοροσίδη και από... Ρανιέρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.Pre-game: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.«Αν βγάλουν την πάλη θα γίνει σύρραξη»!.Στέλιος Μυγιάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδιο Τέρι - Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ρήτρα τους κόβει τα φτερά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ωρίμασε το ποδόσφαιρο από την κρίση»