ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Φουλ οι μηχανές στη Ξάνθη

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Η SKODA Ξάνθη δίνει δυο καθοριστικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης.
"Η SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό για την 30ή αγωνιστική της Superleague την ερχόμενη Κυριακή (17:15) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής του σημερινού προγράμματος που αφορούσαν θέματα της επιθετικής ανάπτυξης και της αμυντικής λειτουργίας.
Οι ρυθμοί ανέβηκαν λίγες μέρες πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τα δύο διαδοχικά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα και το κύπελλο".
Πηγή: Sport 24

Ιτούδης: «Τελικός με Ολυμπιακό»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Τη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό υπερτόνισε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτηρίζοντας τον αγώνα τελικό. Πάνοπλη η ρωσική ομάδα.

Με πλήρη σύνθεση και επίγνωση της σημασίας του αγώνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας περιμένει την Παρασκευή τον Ολυμπιακό (20:00).

«Είναι ένας ακόμη πολύ σημαντικός αγώνας για μας, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ένας ακόμη τελικός», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε τη νίκη και ξέρουμε πως δεν θα έρθει εύκολα. Θα είμαστε έτοιμοι. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».

Η ρωσική ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.
Πηγή: Σπορ FM 

Τι θα γίνει αν δεν πληρώσoυμε το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου - Πότε θα χρεοκοπήσει η χώρα

http://eurwtaselous.blogspot.gr/To τρομολαγνικό σενάριο της αδυναμίας πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ ύψους 458 εκατ. ευρώ στις 9 Απριλίου, φέρνει σε δημοσίευμά της η Bank of America η οποία αναλύει τις επιπτώσεις από μια τέτοια κίνηση. «Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα πρέπει να αναμένουμε μια αλυσίδα γεγονότων», τονίζει η BofA.

«Σε αντίθεση με όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα θα βρεθεί εντός του Απριλίου μπροστά στο φάσμα ενός πιστωτικού γεγονός, στην πραγματικότητα θα λάβει έναν μήνα ως περίοδο χάριτος και στη συνέχεια, αν και πάλι δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το χειρότερο δυνατό σενάριο», αναφέρει η τράπεζα η οποία εκτιμά ότι μπορεί να χρεοκοπήσει τον Μάιο η χώρα, όμως, αν δεν πληρωθεί μια δόση τον Απρίλιο τότε θα υπάρξουν αλυσιδωτές αρνητικές εξελίξεις.
Τονίζει χαρακτηριστικά: «Εμείς υποστηρίζουμε ότι η Ελλάδα μπορεί επισήμως να χρεοκοπήσει μόνο τον Μάιο. Ασφαλώς, εάν δεν καταβληθεί μια δόση, θα μπορούσαν να προκληθούν αρνητικά σενάρια, εάν αυτό οδηγήσει σε περισσότερες απώλειες καταθέσεων. Επισημαίνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει διαβεβαιώσει τον λαό ότι έχει λεφτά να πληρώσει το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, εκτιμούμε χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια από τους δήμους και άλλους κρατικούς οργανισμούς».
Εάν δεν πληρωθεί μία δόση στο ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, αυτό δεν θα σημαίνει απαραιτήτως μια άμεση χρεοκοπία. Η Ελλάδα ίσως έχει μια σιωπηρή περίοδο χάριτος ενός μηνός. Η αλληλουχία των γεγονότων θα έχει ως εξής:
1) Αποστέλλεται άμεσα προσωπικό του ΔΝΤ, καλώντας το μέλος του να κάνει την πληρωμή αμέσως. Στο μέλος δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση των πόρων του Ταμείου, ούτε να υποβάλει κάποιο αίτημα για τη χρήση των πόρων του Ταμείου προτού τακτοποιηθούν οι καθυστερούμενες οφειλές.
2) Μετά από δύο εβδομάδες, η διοίκηση στέλνει μια ανακοίνωση προς τον επικεφαλής του κράτους-μέλους, τονίζοντας τη σοβαρότητα τού να μην τηρηθούν οι υποχρεώσεις, ζητώντας την πλήρη και ταχεία διευθέτηση.
3) Μετά από έναν μήνα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ ενημερώνει το εκτελεστικό συμβούλιο ότι υπάρχει υποχρέωση που δεν έχει διευθετηθεί.
Πηγή:life.gr

Κλοπ: «Μπορούμε να νικήσουμε την Μπάγερν»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Την άποψή του ότι η Ντόρτμουντ μπορεί να νικήσει την Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι η ομάδα διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας πάντως, ότι οι Βαυαροί παραμένουν επικίνδυνοι.

Σίγουρος ότι η Ντόρτμουντ μπορεί να επικρατήσει της Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι έχει πέσει επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι Βεστφαλοί υποδέχονται το Σάββατο τους Βαυαρούς για την 27η της Bundesliga, με τον Γερμανό τεχνικό να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

«Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Μπάγερν αυτή τη στιγμή. Παρ' όλα αυτά, ακόμη μπορούμε να τη νικήσουμε, αν και η κατάστασή μας διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα χρόνια. Βαθμολογικά, πάντως, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του 47χρονου που, στη συνέχεια, τόνισε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παραμένει, επικίνδυνη παρά τις απουσίες της.

«Μπορεί η Μπάγερν να μην έχει στη διάθεσή της τον Ρόμπεν, τον Αλάμπα και τον Ριμπερί, όμως παραμένει απειλητική, καθώς διαθέτει παίκτες, όπως ο Μίλερ, ο Γκέτσε και ο Λεβαντόφσκι. Επίσης, ο Λαμ είναι σε τρομερή φόρμα. Πρέπει να αμυνθούμε καλά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι», είπε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ που, στο τέλος, επισήμανε ότι η ομάδα του δεν θα έχει πρόβλημα κινήτρου απέναντι στους πρωταθλητές.

«Δεν έχουμε πρόβλημα κινήτρου. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και οι στόχοι μας είναι κοινοί. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε διαθέσιμο βαθμό, προκειμένου να ανεβούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία», κατέληξε.
Πηγή: Σπορ FM 

Αναστασίου: «Γι’ αυτά μένω στον Παναθηναϊκό»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το πρότζεκτ που... δεν παρεκκλίνει, η άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, η κατάκτηση τροπαίων και η ελπίδα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο είναι οι λόγοι που ο Γιάννης Αναστασίου μένει στον Παναθηναϊκό!

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ανανεώσει τα «δεσμά» του με τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε ο Γιάννης Αναστασίου, λίγες μέρες πριν επικυρωθεί και επίσημα το συμβόλαιο των δύο πλευρών ως το 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της NOVA:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Συνήθως οι διακοπές δεν κάνουν καλό, αλλά ελπίζω σε εμάς να λειτουργήσει ευεργετικά, γιατί το χρειαζόμασταν μετά τα όσα άσχημα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Κάποια παιδιά πήραν άδεια, ξεκουράστηκαν ψυχολογικά, ηρέμησαν και τώρα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος. Να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να δούμε τα πλέι οφ».

Για το αν φοβάται μην χαθεί ο προσανατολισμός των παικτών: «Πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Μίλησα στους παίκτες και τους τόνισα πως εννιά μήνες δουλεύουμε για να βρεθούμε σε ένα πλεονέκτημα και θα είναι κρίμα λόγω της αφαίρεσης βαθμών και της χαμένης ψυχολογίας να γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε τόσο καιρό. Πιστεύω πως έχω αρκετά επαγγελματίες παίκτες, έξυπνους, ξέρουν που βρισκόμαστε και τους έχω εμπιστοσύνη πως θα παρουσιαστούν όπως πρέπει».

Για την προετοιμασία με τον Αστέρα: «Έλειψαν αρκετοί παίκτες, εμείς όμως σαν ομάδα έχουμε συγκεκριμένο πλάνο, ξέρουμε κάθε παίκτης τι μπορεί να κάνει. Τα παιδιά που έμειναν πίσω δούλεψαν περισσότερο και όλοι είναι πανέτοιμοι για την τελευταία φάση του πρωταθλήματος. Άπαντες θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, διότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Αστέρας έχει ποιοτικούς παίκτες, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, δυστυχώς δεν θα υπάρχει κόσμος, περίπου τρεις μήνες τώρα. Δεν είναι κάτι που θέλουμε και κάτι που βοηθά, αλλά είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να την υποστούμε και ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος απ’ την τηλεόραση. Η αντίπαλός μας είναι επικίνδυνη στα στημένα, καλοί στο ένας με έναν και θα χρειαστεί προσοχή και συγκέντρωση. Η προσέγγισή μας στο παιχνίδι θα είναι πως λειτουργεί συνολικά ο Αστέρας. Όταν θα ‘χουν την μπάλα, θα πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά στην άμυνα και σίγουρα έχουν και αδυναμίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Για τους λόγους που μένει στον Παναθηναϊκό: «Πάντα υπάρχουν λόγοι. Το πιο σημαντικό είναι πως η διοίκηση πιστεύουν σε αυτό το πρότζεκτ. Θέλω να πιστέυω πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Το πρότζεκτ και η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει με οδήγησαν στο να μείνω. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, πάντα στόχος είναι για να κερδίζεις τίτλους, σίγουρα θέλω να κερδίσω τίτλους κι όχι μόνο το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον να δίνεται η δυνατότητα στα γήπεδα να κερδίζουμε τίτλους».

Για τη στήριξη της διοίκησης: «Γενικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή και γρήγορα κλωνίζεται η εμπιστοσύνη σε πρόσωπα. Η διοίκηση έχει δει κάποια πράγματα, πιστεύει στο πλάνο εδώ και δύο χρόνια που έχουμε θέσει. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κάνει βήματα. Ξεκίνησε απ’ το μηδέν και… ανεβαίνει. Έχουμε κάνει και λάθη βέβαια, αλλά τα σωστά είναι περισσότερα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει μια ταυτότητα, μια φιλοσοφία, μια βάση σαν ομάδα. Έχει έναν πάρα πολύ κορμό και πάνω σ αυτόν μπορεί να χτίσει τα επόμενα χρόνια για να ανέβει επίπεδο και να γίνει αυτός που ονειρεύονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού».
Πηγή: Σπορ FM 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos Athens vs Alba Berlin 66-68,Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Real Madrid 85-80,Live Streaming.22:00 Laboral Kutxa vs Fenerbahce 93-76 Eastern European Summer Time

Παναθηναϊκός - Άλμπα 66-68,panathinaikos - alba 66-68Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να "κλειδώσει" από τώρα την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague αφού ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα Βερολίνου (66-68).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ 93-76

Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ 93-76,laboral koutsa - fener 93-76Η Λαμποράλ Κούτσα συνέτριψε τη Φενέρ με 93-76 στη Βιτόρια κι έκανε... άνω κάτω τον ΣΤ' όμιλο! Κινδυνεύει το πλεονέκτημα έδρας για τους Τούρκους, συνεχίζουν να "βλέπουν" πρόκριση στην επόμενη φάση οι Βάσκοι.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 85-80

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 85-80,bartselona - real madritis 85-80Η Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας 11 τρίποντα και μοιράζοντας 25 ασίστ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-80 επί της μισητής αντιπάλου, Ρεάλ και να εκδικηθεί για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου

Πηγή: Sport 24

Για 19 ή 22 Απριλίου η έναρξη στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ

 http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Για την Τρίτη του Πάσχα (14/4) προσανατολίζεται η διοργανώτρια αρχή να γίνει η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ, αν και δεν αποκλείεται η διαδικασία να γίνει την επομένη. Έτσι, αβέβαιη παραμένει και η έναρξη των μπαράζ, με τις πιθανές ημερομηνίες να είναι η Κυριακή (19/04) ή η Τετάρτη (22/04) Σημαντικό ρόλο στα παραπάνω θα παίξει και το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση των των Φωστήρα, Εθνικού Σερρών, που θα εκδικαστεί τη Μεγάλη Τρίτη (7/4).
Σύμφωνα με το footballleaguenews.gr ακόμα και αν η απόφαση βγει την ίδια ημέρα, η επικύρωση δεν μπορεί να γίνει. Γιατί στη διοργανώτρια τονίζουν ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να καταθέσει έφεση κατά της οποιασδήποτε πρωτοβάθμιας απόφασης ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι ο Σπύρος Καλογιάννης εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να προχωρήσει στην επικύρωση χωρίς συμβούλιο όταν τελεσιδικήσουν οι όποιες δικαστικές υποθέσεις.
Το βέβαο είνα όδτι τα play off και τα play out θα διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνουν την ίδια ημέρα τα μπαράζ ανόδου και ο ένας όμιλος των μπαράζ παραμονής και την άλλη ημέρα τα μπαράζ παραμονής του άλλου ομίλου. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα είναι το πολύ δύο
Υπάρχει η δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης όσων αγώνων επιθυμεί το συνδρομητικό και αποφασίστηκε ότι η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (14/04), αν και πηγές από τη διοργανώτρια τόνιζαν ότι το πιθανότερο είναι αυτή να μεταφερθεί για την Τετάρτη (15/04).
Σε περίπτωση που γίνει την Τετάρτη (15/04), τότε δεν θα υπάρχει περιθώριο για να εκδοθούν εισιτήρια, να κλείσουν οι ομάδες αεροπορικά και να οριστούν διαιτητές, οπότε η πρεμιέρα θα μεταφερθεί για τις 22 του μήνα.
Παράλληλα, οι συμμετέχουσες ομάδες θα στείλουν αίτημα αν θέλουν τα παιχνίδια τους να διευθύνονται από διαιτητές Super League με εξοδολολόγιο Football League, ώστε να γίνει ανάλογο αίτημα στην ΕΠΟ. Την ημέρα της κλήρωσης θα εξεταστεί η πρόταση του Αλέξη Κούγια για αντί - ντόπινγκ κοντρόλ στα ματς, καθώς η Football League δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα.
Πηγή: Goal

Σκόραραν την ώρα που οι αντίπαλοι τους πανηγύριζαν (video)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η ομάδα U16 του Γιβραλτάρ δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τα Σκόπια και κατάφερε να ισοφαρίσει την ώρα που οι αντίπαλοι πανηγύριζαν το τέρμα τους με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να κερδίσει το τουρνουά εξέλιξης της UEFA. (video)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:05 Maccabi Tel Aviv vs Galatasaray Eastern European Summer Time

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝA Maccabi Tel Aviv vs Galatasaray 21:05 μ.μ Eastern European Summer Time
 Link 1

Link 1Link 2

ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ TA LINK EXOYN ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,Η ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Live Streaming.20:00 Nizhny Novgorod vs Unicaja Eastern European Summer Time

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝA Nizhny Novgorod vs Unicaja 20:00 μ.μ Eastern European Summer Time
 Link 1  

Link 1 

Link 2 

Link 3

ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑLive 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ TA LINK EXOYN ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,Η ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Κοντονής: «Δεν μπορεί να εγκριθεί η επιχορήγηση των ΕΠΣ»


http://eurwtaselous.blogspot.grΣε ερώτηση που δέχθηκε για την επιχορήγηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μέσω της ΕΠΟ, απάντησε σήμερα ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στη Βουλή.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής απάντησε στη Βουλή στην υπ’ αριθμό 75/24-3-2015 επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χίου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη για την επιχορήγηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κατά το έτος 2014.

Στην πρωτολογία του ο κ. Κοντονής είπε:

«Κατά πρώτον θέλω να πω ότι η επιχορήγηση δεν ήταν τακτική, όπως ειπώθηκε, αλλά έκτακτη σύμφωνα με απόφαση που πήρε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 ο τότε αρμόδιος Υφυπουργός, ο συνάδελφος κ. Ανδριανός. Μετά από αυτήν την έγκριση της έκτακτης επαναλαμβάνω, και όχι τακτικής, έχουμε μία σειρά αποκαλυπτικών δημοσίων εγγράφων, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμό και στον χώρο του ποδοσφαίρου

Εν πρώτοις στις 19 Νοεμβρίου κοινοποιείται έγγραφο από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την υπηρεσία του Επιτρόπου η οποία εδρεύει στο πρώην Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ότι αυτά τα χρήματα, το 1.444.100εκ. δεν είναι δυνατό να εκταμιευτούν διότι υπάρχει οφειλή της ΕΠΟ και ως εκ τούτου αυτό το ποσό δεν δύναται να το εισπράξει. Αυτό είναι το πρώτο έγγραφο και ακολουθεί, αποδεικτικό ενημερότητας το οποίο προστρέχει η ΕΠΟ να λάβει την 1η Δεκεμβρίου του 2014 και εκδίδεται από την 17η ΔΟΥ Αθηνών. Έχουμε λοιπόν αρχικά ένα έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου το οποίο λέει ότι η ΕΠΟ δεν είναι ενήμερη φορολογικά και ένα έγγραφο της 17ης ΔΟΥ Αθηνών που υποστηρίζει το αντίθετο.

Τα ακόμα περισσότερο ενδιαφέροντα έρχονται και αποκαλύπτονται με έγγραφο του γενικού λογιστηρίου του Κράτους, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2014, έγγραφο της υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, που εδρεύει στο Υπουργείο. Αναφέρει λοιπόν αυτό το έγγραφο ότι ο φορολογούμενος οφείλει ρυθμισμένα χρέη και δεν είναι φορολογικά ενήμερος.

Επίσης, η γενική διεύθυνση δημοσιονομικών ελέγχων αναφέρει ότι μετά από σχετικό έγγραφο η 12η ΔΟΥ Αθηνών είναι η αρμόδια ΔΟΥ για την ΕΠΟ, και όχι η 17η ΔΟΥ Αθηνών, μάλιστα η 12η ΔΟΥ Αθηνών βεβαιώνει ότι η ΕΠΟ δεν είναι φορολογικά ενήμερη!

Και μετά από όλα αυτά τα «υπέροχα» πράγματα έρχεται η 17η ΔΟΥ Αθηνών και λέει ότι εκ παραδρομής δόθηκε η φορολογική ενημερότητα στην ΕΠΟ, καθώς όπως προκύπτει από τα έγγραφα που ανέφερα αρμόδια ΔΟΥ για την ΕΠΟ είναι η 12η ΔΟΥ Αθηνών και όχι η 17η ΔΟΥ στην οποία προσέτρεξε η ΕΠΟ για να λάβει τη σχετική βεβαίωση.

Αυτή είναι η κατάσταση κύριε συνάδελφε. Η ΕΠΟ αντί να πάει στη ΔΟΥ που ανήκει πήγε σε άλλη και ενώ δεν ήταν φορολογικά ενήμερη πήρε φορολογική ενημερότητα.

Η δε 17η ΔΟΥ όταν πλέον αποκαλύπτεται όλη αυτή η κατάσταση, στέλνει έγγραφο και ανακαλεί τη φορολογική ενημερότητα. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να εκταμιευτούν αυτά τα χρήματα και να τα λάβει η ΕΠΟ και περαιτέρω οι ΕΠΣ και τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία; Όχι βέβαια.

Για να σας ενημερώσω, ο Υπουργός Αθλητισμού, της προηγούμενης Κυβέρνησης, ο κ. Ανδριανός, κατά τη γνώμη μου πολύ ορθά, έφερε μία έκτακτη τροπολογία στη Βουλή και ζήτησε και ψηφίστηκε, αυτά τα χρήματα να μπορέσει το Υπουργείο να τα διαθέσει απευθείας στα σωματεία και στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις. Αυτή η τροπολογία έχει περάσει και είναι Νόμος του Κράτους. Όμως ο Νόμος ψηφίστηκε παραμονή Χριστουγέννων και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μπήκαμε στο επόμενο έτος, όπου εκεί πλέον είχαμε μπροστά μας τον προϋπολογισμό του 2015.

Στη δευτερολογία του ο κ. Κοντονής ανέφερε:

«Αντιλαμβάνεστε ποιος είναι υπεύθυνος για το ότι αυτά τα χρήματα, τα οποία επρόκειτο να κατευθυνθούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν εκταμιεύτηκαν. Με πιστοποιητικά που εκδίδονται από αναρμόδιες ΔΟΥ, οι οποίες βεβαιώνουν πράγματα που δεν έπρεπε να βεβαιωθούν, αντιλαμβάνεστε ποιος είναι υπεύθυνος. Δεν ήταν ούτε η προηγούμενη ηγεσία, ούτε βεβαίως η σημερινή. Τι έχουμε κάνει εμείς; Εμείς παραλάβαμε έναν προϋπολογισμό για τον αθλητισμό μειωμένο κατά 12 εκ ευρώ. Αυτά τα χρήματα λοιπόν τα εντάξαμε στον προϋπολογισμό του 2015 και κάναμε μία συνολική αναδιανομή όλων των κονδυλίων για να υπάρχει ισοδιανομή στις δαπάνες και τις επιχορηγήσεις. Αν υπάρξει δυνατότητα περαιτέρω χρηματοδότησης, εμείς θα τη ζητήσουμε και θα την αποδώσουμε στα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία πραγματικά περνάνε δύσκολες ώρες. Να ξέρετε ότι ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε εγκρίνει για τις ΕΠΣ 540 χιλιάδες ευρώ, που θα εκταμιευτούν άμεσα και θα αποδοθεί στα σωματεία της Ελλάδας.

Κύριε συνάδελφε, δεν είναι μόνο τα σωματεία της Χίου που φυτοζωούν, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας, και της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Ζακύνθου, αλλά θέλω να υπενθυμίσω για άλλη μία φορά ότι απολύτως υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι πάντες. Εμείς αυτές τις πρακτικές δεν τις αναφέρουμε στις διεθνείς συναντήσεις, τις οποίες κάνει το Υπουργείο, για να ενημερώνουμε και τους ξένους παράγοντες, οι οποίοι έρχονται στη χώρα και υπεραμύνονται ορισμένων καταστάσεων. Διότι δεν θέλουμε να εκθέτουμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γιατί μία τέτοια έκθεση βλάπτει τη χώρα.

Θα πρέπει όμως όλοι να αντιληφθούν σε αυτόν τον τόπο ότι η Ελλάδα είναι συγκροτημένο κράτος δικαίου, ότι θα εφαρμόζεται ο Νόμος και το Σύνταγμα προς κάθε κατεύθυνση και ανέλεγκτη και αυτόνομη νησίδα δεν υπάρχει ούτε αναγνωρίζει η ελληνική έννομη τάξη.

Θα τα πούμε αναλυτικά στο σχέδιο Νόμου που ήδη είναι ανηρτημένο για διαβούλευση. Αυτή τη στιγμή έχω να σας πω ότι κάνουμε αγωνιώδεις προσπάθειες από τη μια να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά ζητήματα που άπτονται του αθλητισμού, να περιορίσουμε τις δαπάνες και από την άλλη να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος για το που πηγαίνει και το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη.

Πρέπει να γνωρίζετε δε αγαπητοί συνάδελφοι ότι μετά από δεκαετίες επανασυστήθηκε μόλις αναλάβαμε το Ελεγκτικό Συμβούλιο που θα ελέγχει σωματεία και ομοσπονδίες για τη χρηματοδότηση που θα λαμβάνουν. Γιατί από το 2000 ως το 2015 ουδείς έλεγχος παρήχθη, για περίπου 1 δις εκ. ευρώ που δόθηκε, και κανένα αποτέλεσμα δεν είχαμε. Θα ξέρουν οι πάντες ότι και για το τελευταίο ευρώ θα ελέγχονται είτε υπάρχουν σκιές είτε όχι.
Πηγή: Σπορ FM

Άρχισαν οι απολογίες στον ανακριτή για την "εγκληματική οργάνωση"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Στο κτίριο 6 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων άρχισαν οι πρώτες απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που φέρεται να λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και για άλλα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.


Η απολογία γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε δια νομικού εκπροσώπου εφόσον υπάρχει σοβαρό κώλυμα, όπως συνέβη με την περίπτωση ενός δικαστή της Football League, ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώστε να μελετήσει τη δικογραφία.
Προθεσμία έλαβε και μία πρώην αθλητική δικαστής της ΕΠΟ, ενώ η ίδια εξέλιξη αναμένεται και με τα 8 πρόσωπα που ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν την Τετάρτη (3 διαιτητές Super League, 5 δικαστές), αλλά η διαδικασία αναβλήθηκε λόγω έκτακτης υποχρέωσης του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη.
Από εκεί και πέρα, ο ανακριτής περιμένει εντός της Πέμπτης και της Παρασκευής ακόμα 4 πρόσωπα στα οποία ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις από τον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, Αριστείδη Κορέα, και έχουν προστεθεί στη δικογραφία, έπειτα από καταθέσεις που πήρε από μάρτυρες.
Τα πρόσωπα αυτά δεν ανήκουν στην αρχική ομάδα των 16 ατόμων, στους οποίους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη στις αρχές Δεκεμβρίου.
Οι υπόλοιποι 8 κατηγορούμενοι της συγκεκριμένες ομάδας αναμένεται να κληθούν σε απολογία και να λάβουν τη δικογραφία που περιλαμβάνει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν μετά από το Πάσχα.
Πηγή: Contra 

Preview: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs. Έτσι η αποψινή (02/04, 21:45) αναμέτρηση στο Palau Blaugrana θα κρίνει, εν πολλοίς, την κατάταξη στην κορυφή του Ε' ομίλου.

Συγκεκριμένα οι Καταλανοί έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην πρώτη θέση του Ε' ομίλου, σε περίπτωση νίκης με +24 πόντους ώστε να καλύψουν τη διαφορά της ήττας (σ.σ. 97-73) στη Μαδρίτη.
Η κατάταξη στον Ε' όμιλο
Στο μεταξύ, ο Τσάβι Πασκουάλ επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τη "Βασίλισσα" ότι ο Τζάστιν Ντόλμαν δεν πρόκειται να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα ενώ οι φίλοι της Μπαρτσελόνα εντυπωσιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό
Ενδιαφέροντα στοιχεία
Μπαρτσελόνα- Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες των Καταλανών. Ουδείς, πάντως, έχει ξεκινήσει βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα φέτος.
- Ο Άντε Τόμιτς αγωνίστηκε για 2μιση χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης (2009-12). Παράλληλα χρειάζεται ένα κόψιμο για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague ενώ έχει σημειώσει 12 συνεχόμενες εύστοχες βολές.
- Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις τελευταίες έξι παρουσίες του στη διοργάνωση.
- Ο Μπραντ Όλεσον μετράει 20 συνεχόμενες εύστοχες βολές.
- Ο Ματσέι Λάμπε ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίστηκε στη "Βασίλισσα" τη διετία 2001-'03.

Ρεάλ Μαδρίτης- Ο κόουτς Πάμπλο Λάσο έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες των Μαδριλένων. Μόνο ο Σέρχιο Γιούλ έχει ξεκινήσει πενταδάτος σε όλα τα ματς της Ρεάλ.
- Ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει κάνει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στις 15 από τις τελευταίες 16 συμμετοχές του στη διοργάνωση ενώ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 13 σερί ματς στην Euroleague.
- Ο Αντρές Νοτσιόνι χρειάζεται 5 κοψίματα για να φτάσει τα 100 στον θεσμό.
- Ο Τζέισι Κάρολ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 10 από τις τελευταίες 11 συμμετοχές του.
- Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετράει 11 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Πηγή: Sport 24 

Νέντβεντ: "Ενδιαφέρεται για Πογκμπά η Μπαρτσελόνα"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το ενδιαφέρον της Μπάρτσελονα για τον Γάλλο σούπερ σταρ, Πολ Πογκμπά, γνωστοποίησε με δηλώσεις του, ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ.


Ο πολυσύνθετος μέσος της ομάδας του Τορίνο, τείνει να γίνει "μήλο της έριδος" για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμαίν έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αναφορές επίσης του Αγγλικού Tύπου, συνδέουν τον Πογκμπά με πιθανή επιστροφή του στην παλιά του ομάδα, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στο κόλπο της απόκτησης όμως του 22χρόνου άσου έχει μπει και η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ: "Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο".
Οι ιθύνοντες της "Γιούβε" δεν προτίθενται φυσικά να μπουν σε διαδικασία πώλησης, αν το ποσό που θα έρθει στα χέρια τους, δεν είναι ανάλογο της αξίας του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: Contra 

Το ταξίδι του Ότο και οι άλλοι…

http://eurwtaselous.blogspot.gr/

Κατά… τύχη αναλάμβανε στις 2 Απριλίου 1981 ο Ότο Ρεχάγκελ τις τύχες της Βέρντερ Βρέμης, της οποίας παραμένει μέχρι σήμερα ο μακροβιότερος προπονητής! Το sport-fm.gr θυμίζει την παγκόσμια λίστα!

Σ’ αυτή τη ζωή αν δεν έχεις και λίγο τύχη, δεν πας πουθενά. Και μην πει κανείς το αντίθετο… Κάντε ένα flash back στις ζωές σας και θα συμφωνήσετε μαζί μου. Ασφαλώς χρειάζεται το ταλέντο, σίγουρα είναι απαραίτητες οι ικανότητες, αλλά δεν γίνεται να μην έχει κάποιος τη βοήθεια και το… χαμόγελο της τύχης. Δεν είναι τυχαία η φράση: «αν έχεις τύχη διάβαινε»!

Του Τάσου Νικολόπουλου

Η τύχη, λοιπόν, «έκλεισε το μάτι» στον Ότο Ρεχάγκελ και τον βοήθησε να απογειώσει την καριέρα του, αφού, για όσους δεν το γνωρίζουν, ανέλαβε τα ηνία της Βέρντερ Βρέμης κατά… τύχη. Ο τότε προπονητής της ομάδας του γερμανικού Βορρά, Κούνο Κλέτσερ είχε ένα τροχαίο ατύχημα, που τον ανάγκασε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Λόγω αυτής της συγκυρίας, προέκυψε ο «γάμος» με τον Γερμανό τεχνικό.

Και έτσι, σαν σήμερα στις 2 Απριλίου 1981, ο «Χερ Ότο» ανέλαβε τα ηνία της Βέρντερ, η οποία στα χέρια του κυριολεκτικά «απογειώθηκε». Με αυτόν στο τιμόνι, η ομάδα της Βρέμης κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1988, 1993), δύο Κύπελλα (1991, 1994), τρία σούπερ καπ (1988, 1993, 1994) και ένα κύπελλο κυπελλούχων (1992). Είχε την τύχη να δουλέψει μεταξύ άλλων με τους Ρούντι Φέλερ, Καρλ Χάινζ Ρίντλε, Ντίτερ Άιλτς, Μάρκο Μπόντε, Μάριο Μπάσλερ και Αντρέας Χέρτζοκ. Έκατσε στον πάγκο μέχρι τις 10 Ιουνίου 1995 και μέχρι σήμερα είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.

Ποιοι είναι, όμως, οι μακροβιότεροι τεχνικοί στην ιστορία του ποδοσφαίρου; Στην κορυφή βρίσκεται ο Γκι Ρου, που κάθισε για 44(!) συναπτά έτη στον πάγκο της Οσέρ. Στη λίστα βρίσκονται μεταξύ άλλων, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τα 27 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Άρσεναλ από το 1996 μέχρι σήμερα, αλλά και ένας «δικός μας», ο Ευγένιος Γκέραρντ, που καθοδήγησε τον ΟΦΗ για 15 συνεχόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η λίστα:

Γκι Ρου Οσέρ 44 1961-2005
Γουίλι Μάλεϊ Σέλτικ 43 1887-1940
Τζορτζ Ράμσεϊ Αστον Βίλα 42 1984-1926
Μπιλ Στρουθ Ρέιντζερς 34 1920-1954
Ρόνι ΜακΦαλ Πόρτανταουν 29 1986-σήμερα
Αλεξ Φέργκιουσον Μάντσεστερ Γ. 27 1986-2013
Ντέιβιντ Κάλντερχεντ Τσέλσι 26 1907-1933
Ματ Μπάσμπι Μάντσεστερ Γ. 24 1945-1969
Ντάριο Γκράντι Κρου 24 1983-2007
Αρσέν Βενγκέρ Αρσεναλ 19 1996-σήμερα
Φοπ ντε Χάαν Χέρενβεν 19 1985-2004
Μπράιν Κλαφ Νότιγχαμ Φ. 18 1975-1993
Βαλερί Λομπανόβσκι Ντιναμό Κιέβου 16 1974-1990
Μπιλ Νίκολσον Τότεναμ 16 1958-1974
Μπιλ Σάνκλι Λίβερπουλ 15 1959-1974
Ευγένιος Γκέραρντ ΟΦΗ 15 1985-2000
Πηγή: Σπορ FM 

Οι αθλητές που το είχαν "δίπορτο"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Από τον Μάικλ Τζόρνταν και τους αδερφούς Νέβιλ, μέχρι τον Μπο Τζάκσον και τον Αντέ Μενσά του μπασκετικού Ολυμπιακού, βρήκαμε 12 αθλητές που αγωνίστηκαν (ή έστω προσπάθησαν) σε πάνω από 1 αθλήματα.

Πηγή: Contra

"Κριτική στον Τσίπρα για το χρέος του ΠΑΟΚ"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ξένη ιστοσελίδα ασκεί κριτική στην κίνηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ. Δείτε το δημοσίευμα.
Μετά το δημοσίευμα του "Spiegel" περί ευνοϊκής στάσης της Κυβέρνησης απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη για να εξασφαλίσει την εύνοια του Βάντιμιρ Πούτιν, έρχεται μία ακόμη αναφορά από το εξωτερικό που κριτικάρει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα "να χαρίσει 20 εκ. ευρώ φόρους  στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη".
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "deStandard.at" φιλοξενεί άρθρο με τίτλο "Κριτική στον τσίπρα για την ελάφρυνση του χρέους του ΠΑΟΚ". Ο συντάκτης του παίρνει αφορμή από την ευχαριστήρια δήλωση του Ιβάν Σαββίδη προς την Κυβέρνηση και σημειώνει ότι: "Στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός χαρίζει στον ρωσικής πορέλευσης ιδιοκτήτη της ομάδας του ΠΑΟΚ χρέος 20.000.000 ευρώ". Ο Ιβάν Σαββίδης που δεν μιλάει σχεδόν ούτε λέξη στα ελληνικά ευχαρίστησε με μια ανοικτή επιστολή τον Αλέξη τσίπρα".
Τονίζεται ακόμη ότι η νομική βάση για να προχωρήσει η ελάφρυνση του χρέους προήλθε από απόφαση που υπέγραψε ο ίδιος ο Τσίπρας και δεν χρειάζεται να περάσει από το Κοινοβούλιο και πλέον ο Ιβάν Σαββίδης με ένα ποσό κοντά στα 11 εκ. ευρώ μπορεί να "σβήσει" τα χρέη του ΠΑΟΚ.
 Πηγή: Sport 24