ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τα γκολ του Europa League (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Δείτε σε VIDEOS τα γκολ που σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις της Πέμπτης (12/3) στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa League.

Πηγή: Contra

Γαλατάσαραϊ - Ερυθρός Αστέρας 68-91

 Γαλατάσαραϊ - Ερυθρός Αστέρας 68-91Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με 68-91 στο Abdi Ipekci, ανέβηκε στο 3-7 στον Ε' όμιλο και πήρε άτυπη ρεβάνς από τους Τούρκους για την ήττα στο Βελιγράδι! Οι Σέρβοι είχαν έξι "διψήφιους" στο ματς.

Βήμα πρόκρισης η Ζενίτ

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Τορίνο έπαιζε με 10 παίκτες από το 27' και η Ζενίτ νίκησε με 2-0 στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League (videos)

Πηγή: Sport 24

Νίζνι - Λαμποράλ Κούτσα 89-85

 Νίζνι - Λαμποράλ Κούτσα 89-85Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες η Νίζνι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς έβαλε "φρένο" στην Λαμποράλ Κούτσα κερδίζοντας με 89-85

Πηγή: Sport 24

Έτοιμος για το ΝΒΑ ο Τζεντίλε


http://eurwtaselous.blogspot.grΤην επιθυμία του να αγωνιστεί σύντομα στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς που διατηρούν τα δικαιώματά του εξέφρασε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε σε συνέντευξή του στον ιταλικό τύπο.

Συμπαίκτης με τον Κώστα Παπανικολάου στους Χιούστον Ρόκετς θα γίνει πιθανότατα από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο 22χρονος Ιταλός φόργουορντ που αγωνίζεται στην Ολίμπια Μιλάνο και είναι ο πρώτος σκόρερ της στην Ευρωλίγκα φέτος με 12,2 πόντους κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2014 στο Νο. 53 από τους Μινεσότα Τιμπεργουλβς, με τις «Ρουκέτες» να αποκτούν μέσω ανταλλαγής τα δικαιώματά του.

Ωστόσο, ο Τζεντίλε αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «Gazzeta dello Sport» πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους Ρόκετς και θα ήθελε να επιχειρήσει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ.

«Οι Ρόκετς με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι μέρος της οικογένειάς τους ακόμα και αν δεν έχω πάει ποτέ στο Χιούστον ακόμα. Έρχονται στην Ευρώπη πολύ συχνά να με παρακολουθήσουν και οι επαφές μας είναι συχνές. Το ΝΒΑ είναι μία πρόκληση που με συναρπάζει ολοένα και περισσότερο και θα μπορούσε να έρθει σύντομα. Αλλά τώρα είμαι απλά συγκεντρωμένος στο να κερδίσω το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο με την Ολίμπια Μιλάνo. Αλλά τα τελικά αποτελέσματα δεν θα επηρεάσουν τις μελλοντικές αποφάσεις μου».

Πηγή: Σπορ FM

8 εναλλακτικοί προορισμοί για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη (pics)

http://eurwtaselous.blogspot.grΑν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα κάνοντας ένα ταξίδι, η Ευρώπη θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Υπάρχουν πόλεις που πραγματικά αιχμαλωτίζουν τους ταξιδιώτες με την ομορφιά τους.

Πηγή: Gazzetta

Με τρεις απόντες

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε τους Μπεχαράνο, Αλβες και Βιγιαφάνες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού την Πέμπτη (15/3).

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις συναρμογής σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιθετική τακτική και εσωτερικό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. Τέλος, η προετοιμασία των Αγρινιωτών για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League θα συνεχιστεί με προπόνηση την Παρασκευή (13/3) στις 3 το απόγευμα στο EMILEON.
Πηγή: Goal

«Είπε "ναι" στην Ίντερ ο Γιόβετιτς»

«Είπε  ναι  στην Ίντερ ο Γιόβετιτς»Στην Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως περισσεύει και έτσι ο Στέβαν Γιόβετιτς, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για να γίνει παίκτης του συλλόγου της Serie A το καλοκαίρι.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός φέρεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ, για να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα και αυτό που μένει τώρα είναι και οι «νερατζούρι» να διαπραγματευτούν και να έρθουν σε μια συμφωνία με την Σίτι.
Για τον πρώην παίκτη της Φιορεντίνα είχε ενδιαφερθεί και η Γιουβέντους, αλλά αυτή την στιγμή η Ίντερ έχει τον πρώτο λόγο.
Πηγή: Goal

Αναστασίου: "Πιστεύουμε ακόμα στον τίτλο"

Ο Παναθηναϊκός θα παλεύει μέχρι τέλους για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αναστασίου.
  Ο Παναθηναϊκός έχει ένα εντυπωσιακό σερί νικών που μπορεί να σταματήσει αν σταματήσει;
"Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σας πω. Τη δεδομένη στιγμή όπως έχουμε πει κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα δούμε".
Θεωρείτε ότι η ομάδα είναι στο πικ της απόδοσης της;"Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κάνουμε λάθη, έχουμε αδυναμίες, δουλεύουμε, προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή σίγουρα είναι πολύ πιο ώριμη απ' ότι ήταν πέρσι αυτή την εποχή".
Νικήσατε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο αλλά σας δίνουν αυτοπεποίθηση αυτές οι νίκες, το πιστεύετε;
"Το έλεγα πριν 13-14 αγωνιστικές ότι είναι πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος και όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια το πιστεύουμε και θέλουμε να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Ο Παναθηναϊκός έδειξε το μέγιστο της συγκέντρωσης του στα ντέρμπι θεωρείτε ότι κόντρα στις μικρές ομάδες αυτό μπορεί να χαθεί;
"Αυτό που είπα και πριν ότι πλέον παίζουμε πιο ώριμα και η ομάδα αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ωριμότητα τα παιχνίδια και γενικότερα η συμπεριφορά μας δείχνει πλέον ότι λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά και είμαστε πολύ ποιο ήρεμοι στις αποφάσεις μας και στις επιλογές μας. Αν δώσουμε έμφαση και παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και όχι σε οτιδήποτε άλλο νομίζω ότι εκεί σίγουρα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα.

Από την άλλη ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που θέλει βαθμούς, μια ομάδα που θα παλέψει για να πάρει βαθμούς κερδίζοντας το παιχνίδι και σίγουρα και εμείς θα πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες για να μπορούμε να θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε".
Τι εικόνα έχετε για τον Εργοτέλη; "Είναι μια ομάδα που γενικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχει πάρει περισσότερους βαθμούς. Έχει φέρει αρκετούς παίκτες. Αυτό δεν βοηθάει από την μια αλλά από την άλλη δείχνει αυτή τη στιγμή ότι έχουν αποτελέσματα. Αλλά όπως έχω πει αυτά τα παιχνίδια εξαρτώνται πιο πολύ από την συμπεριφορά την δική μας και την νοοτροπία που θα δείξουμε και όχι τόσο από τον αντίπαλο. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε στον βαθμό που πρέπει συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τα αυτονόητα και να πάρουμε τη νίκη".
Ο Μάρκους είχε πολύ καιρό να σκοράρει και επέστρεψε στα γκολ με χατ τρικ, εσείς τον πιστεύατε και τον στηρίζατε; "Αυτό που είχαμε πει ότι για εμάς είναι σημαντικό η ομάδα να μην στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη και να έχει πλουραλισμό στην επίθεση. Όσα παιχνίδια δεν έπαιζε ο Μάρκους πριν που ήταν τραυματίας και στα παιχνίδια που έπαιξε και δεν σημείωσε γκολ υπήρχαν παίκτες που σημείωναν γκολ.
Για τον Μάρκους συγκεκριμένα θα έλεγα ότι εγώ το περίμενα ότι θα έχει ένα ξέσπασμα γιατί τις τελευταίες δυο εβδομάδες ειδικά η ένταση της προπόνησης από μέρους του ανέβηκε. Δείχνει να πατάει καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης και ήταν λογικό ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε αυτή η προσπάθεια που κάνει στην προπόνηση.
Απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλή όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που ήθελε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και σίγουρα όταν μια ομάδα παίζει, δημιουργεί και αφήνει κενά.
Αλλά αυτό που έχω πει ότι για εμάς το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Σίγουρα ο Μάρκους και ο κάθε Μάρκους στην ομάδα είναι σημαντικοί αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα".
Και κάτι επί προσωπικού, γράφτηκε ότι είπατε το "ναι" για την ανανέωση του συμβολαίου σας, θέλετε να μας πείτε κάτι για αυτό;

"Όπως είπα και πριν σημαντικό είναι η ομάδα και όχι τα πρόσωπα, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό όταν θα έρθει η στιγμή θα τα πούμε".
 

Πηγή:SPORT 24

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Maccabi Tel Aviv,Live Streaming.22:00 Real Madrid vs Alba Berlin Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μακάμπι με 89-71 στο Palau Blaugrana, έκανε το 7-3 στον Ε' όμιλο του TOP-16 κι απέκτησε σαφές προβάδισμα για τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου 93-62

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το απολαυστική στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη -λειψή- Άλμπα Βερολίνου, με αποτέλεσμα να φτάσει με άνεση στη νίκη (93-62). Την επόμενη εβδομάδα (20/3, 20:00) η "Βασίλισσα" δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ, από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Sport 24


 Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Maccabi Tel Aviv

Live Streaming.22:05 AC Fiorentina vs AS Roma 1-1,Live Streaming.22:05 Napoli vs FK Dinamo Moscow 3-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά δεν πτόησε την Ρόμα, η οποία ισοφάρισε 1-1 την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League. Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 3-1 της Ίντερ, η Σεβίλλη πέρασε διά περιπάτου από το "Μαδριγάλ" και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε χατ-τρικ επί της Ντιναμό Μόσχας.


Live Streaming.22:05 Villarreal CF vs FC Sevilla 1-3,Live Streaming. 22:05 Everton FC vs Dynamo Kyiv 2-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά δεν πτόησε την Ρόμα, η οποία ισοφάρισε 1-1 την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League. Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 3-1 της Ίντερ, η Σεβίλλη πέρασε διά περιπάτου από το "Μαδριγάλ" και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε χατ-τρικ επί της Ντιναμό Μόσχας.


Live Streaming.20:00 Galatasaray vs Istanbul Crvena Zvezda Telekom Belgrade 68-91 Eastern European Summer Time

Γαλατάσαραϊ - Ερυθρός Αστέρας 68-91,galatasarai - erythros asteras 68-91Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με 68-91 στο Abdi Ipekci, ανέβηκε στο 3-7 στον Ε' όμιλο και πήρε άτυπη ρεβάνς από τους Τούρκους για την ήττα στο Βελιγράδι! Οι Σέρβοι είχαν έξι "διψήφιους" στο ματς.

Live Streaming.20:00 VFL Wolfsburg vs Inter Milan 3-1,Live Streaming.20:00 FC Dnipro Dnipropetrovsk vs Ajax 0-1,Live Streaming.20:00 Club Brugge vs Besiktas JK 2-1 (videos)Eastern European Summer Time

Europa League VIDEOS,Δείτε σε VIDEOS τα γκολ που σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις της Πέμπτης (12/3) στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa League.

Πηγή: Contra


 Live Streaming.20:00 VFL Wolfsburg vs Inter Milan

Live Streaming.19:00 Volga Nizhny Novgorod vs Laboral Kutxa Vitoria 89-85 Eastern European Summer Time

Νίζνι - Λαμποράλ Κούτσα 89-85,nizni - laboral koutsa 89-85Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες η Νίζνι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς έβαλε "φρένο" στην Λαμποράλ Κούτσα κερδίζοντας με 89-85

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:00 FK Zenit St. Petersburg vs Torino FC 2-0 (videos) Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Τορίνο έπαιζε με 10 παίκτες από το 27' και η Ζενίτ νίκησε με 2-0 στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League (videos)

Πηγή: Sport 24

Τελεσίγραφο σε Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι γλίτωσε την απόλυση μετά το ματς με τη Σάλκε και αυτό με την Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νόου, καθορίζει το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει γίνει έξω φρενών μετά την ήττα και τον παρ' ολίγο αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σάλκε, δεν έθεσε τη κεφαλή του Κάρλο Αντσελότι επί πινάκι, αλλά έθεσε τις 22 Μαρτίου (Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης) ως οριακή ημερομηνία για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των "μερένγκες".
Την Τετάρτη ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε ξεχωριστή συνάντηση με τον Κάρλο Αντσελότι, ξεχωριστή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στο μεν πρώτο, του είπε τα εξής: "Εσύ πρέπει να δεις ποιοι θα παίξουν, ποιοι θα είναι αναπληρωματικοί, είναι θέματα που πρέπει εσύ να τα κανονίσεις αυτά."
Στους δε ποδοσφαιριστές είπε: "Πρέπει να γίνετε ξανά η ομάδα που έτρεχε το σερί, η ομάδα που ήσασταν πριν"
Αυτά την Τετάρτη, γιατί η Πέμπτη ξημέρωσε με τελεσίγραφα και καταληκτικές ημερομηνίες. Ήταν κοινό μυστικό. Πλέον, δεν είναι μυστικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Βαρκελώνη σε δέκα ημέρες (22 Μαρτίου το κλάσικο με την Μπαρτσελόνα) και αυτό το ματς είναι κάτι παραπάνω από τελικός για τον Ιταλό τεχνικό, όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο των "μερένγκες" με την απομάκρυνσή του να θεωρείται βέβαιη σε περίπτωση νέου "κάζο".
Η επιχειρηματολογία της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι όταν κινδυνεύεις να αποκλειστείς από μία γερμανική ομάδα, τότε δεν αξίζει να βρίσκεσαι στον πάγκο της "βασίλισσας".
Ο Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, συνεχίζει να έχει τα αποδυτήρια στο πλευρό του και να τα ελέγχει πλήρως καθώς είναι δεδομένη η πίστη των ποδοσφαιριστών στο πρόσωπό του.
Από την άλλη, στη διοίκηση συνεχίζουν να πιστεύουν στα περιθώρια βελτίωσης - γι' αυτό και η μη καρατόμηση του Ιταλού τεχνικού μετά τη Σάλκε - ωστόσο υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για άμεση αλλαγή. Αλλαγή με άμεσο αντίκτυπο στη μεταβολή της ψυχολογίας. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ακόμη χρόνο, αλλά η κλεψύδρα αδειάζει.
Πηγή: Sport 24

Σοκ με Μάνταλο!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο υπέστη ο Πέτρος Μάνταλος που χειρουργείται και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Κάταγμα στο χέρι ο Αραβίδης, που θα κάνει συντηρητική αγωγή.

Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ! Ο Πέτρος Μάνταλος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στη Football League, καθώς στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός μέσος θα υποβληθεί σήμερα κιόλας σε επέμβαση και υπολογίζεται πως θα λείψει 4-6 μήνες από τα γήπεδα, πράγμα που σημαίνει πως στόχος του είναι πλέον να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Δυσάρεστα, αν και όχι στον ίδιο βαθμό, είναι τα νέα για τον Χρήστο Αραβίδη. Υπέστη κάταγμα του τρίτου μεταταρσίου στο αριστερό του χέρι και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Ενδεχομένως να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας παίζοντας με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.
Πηγή: Σπορ FM

Διπλό σοκ: 6 μήνες ο Μανιάτης, 3 ο Ντουρμάζ!

 #SuperLeague Nεα των ομαδων. Αυτα ειναι τα ασχημα στο ποδοσφαιρο και ασφαλως ειναι καποια πραγματα που δεν μπορεις να πεις τιποτα...αν εισαι και ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης ειναι πολυ χειροτερα.Αυτα δυστυχως τα εχει το ποδοσφαιρο και γενικα οτι εχει να κανει με τον αθλητισμο.Σε αυτες τις περιπτωσεις λες καλη επανοδο στα γηπεδα...οπως και σε καθε παιχτη ολων των ομαδων. http://eurwtaselous.blogspot.gr/2015/03/6-3.htmlΔιπλό το σοκ στον Ολυμπιακό με την απώλεια των Γιάννη Μανιάτη και Τζίμι Ντουρμάζ στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός γηπέδων για 6 μήνες, ενώ ο Σουηδός έχει ρήξη έσω πλαγίου και θα λείψει για 3 μήνες.
Ο Μανιάτης έφυγε σφαδάζοντας από τους πόνους από τον αγωνιστικό χώρο, με την εικόνα του Αραβίδη που ήταν από πάνω του πριν αποχωρήσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού να είναι συγκλονιστική. Ο Μανιάτης μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.
Η αρχική εκτίμηση μιλούσε απλά για κάκωση στο γόνατο, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για πολύ σοβαρότερο τραυματισμό κατι που έδειξαν και οι εξετάσεις. Με πληροφορίες για κάκωση έφυγε από το γήπεδο και ο Ντουρμάζ, ωστόσο και εκείνου ο τραυματισμός είναι πολύ πιο «βαρύς».
Πηγή: Goal

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο ύψους 36.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για το αντικείμενο που πετάχτηκε στον Τσόρι Ντομίνγκες, κατά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Δεν πέρασε η πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και εξοντωτικό χρηματικό πρόστιμο στον Δικέφαλο, για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οπως αναμένονταν, την Πέμπτη έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ μετά την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, ο οποίος ζητούσε μετατροπή του προστίμου των 20.000 ευρώ σε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ, για το αντικείμενο που πετάχτηκε τον Τσόρι.
Η έφεση του Εισαγγελέα στην ουσία απορρίφθηκε και η τελική τιμωρία για εκείνο το ματς είναι 36.000 ευρώ, μετά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι νομικοί του Δικεφάλου, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόστιμο είναι πενταπλάσιο απ' αυτό που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό, για τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν προς τον Γλύκο στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης".
Πηγή: Sport 24