ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αστέρας Τρίπολης 3-1(videos),Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2(videos)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αστέρας Τρίπολης 3-1,makabi tel aviv-asteras tripolis 3-1Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κύπρο. Οι Αρκάδες πήγαν να πετάξουν στα σκουπίδια το προβάδισμα, αφού η Μακάμπι έφτασε ένα γκολ μακριά από το σκορ πρόκρισης, αλλά η ελληνική ομάδα πήρε τελικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League παρά την ήττα με 3-1. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2(videos)

Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2,mintilant-panathinaikos 1-2Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Μίντιλαντ στην Δανία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μετά το πρώτο 20' και πλέον περιμένει να μάθει τους αντίπαλους του στο Europa League στην κλήρωση των ομίλων της Παρασκευής.

Ψυχρολουσία Στο Φινάλε Ομόνοια-Ντιναμό Μόσχας 1-2,ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0

wf


Στο 90+3 οι ελπίδες της Ομόνοιας για πρόκρισης έσβησαν καθώς ο Σαμπά με κοντινή κεφαλιά χάρισε την νίκη στην Ντιναμό των 10 παικτώνκαι παράλληλα την πρόκριση στους ομίλους του Europa. Έντονες οι διαμαρτυρίες του κόσμου της Ομόνοιας για τα 2 ακυρωθέν γκολ και το γκολ του Σάμπα. Εξαιρετικοί οι πράσινοι άγγιξαν το όνειρο αλλά για λίγα λεπτά το έχασαν.
Έτσι ξεκίνησαν
Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει όπως φαίνεται για τον Κωστάκη Καϊάφα καθώς ο Κύπριος τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους ίδιους 11 που αγωνίστηκαν και στην Μόσχα.

Κάτω από τα δοκάρια βασικός και αναντικατάστατος ο Μορέιρα, στα άκρα της άμυνας Λομπιανίτζε και Μαργκάσα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε.
Αμυντικά χαφ οι Σερτζίνιο και Ρόντρι και πιο μπροστά τους ο Νούνο Ασίς. Στα φτερά της επίθεσης Ράμος και Φοφανά ενώ στην κορυφή προτιμήθηκε και πάλι ο Ποτέ.
Στον αντίποδα ο Τσερτσέσοφ άφησε εκτός αποστολής τον Κοκορίν και την θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Βέγκνερ ενώ και ο Μπούτνερ πήρε φανέλα βασικού. Τα αστέρια της Ντιναμό Βαλμπουενά, Κούρανι και Σαμπά πήραν και πάλι φανέλα βασικού.
Α' Ημίχρονο
Οι ιαχές των 20000 και πλέον φίλων της Ομόνοιας επισκίασαν τα πάντα στα πρώτα λεπτά και οι παίκτες του τριφυλλιού πίεσαν ψηλά όμως οι Ρώσοι είχαν την κατοχή. Στο 3ο λεπτό ο Νούνο Ασίς έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ντιναμό και σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ, κάτι το οποίο δεν φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από το γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και οι παίκτες του Καϊάφα περίμεναν στο δικά τους μισό κάτι το οποίο τους στοίχισε στο 10ο λεπτό. Η Ντιναμό κέρδισε κόρνερ από αριστερά, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε με τον Μορέιρα να αποκρούει το γυριστό του Κούρανι σε πρώτο χρόνο όμως στην επαναφορά ο Στεπάνοφ με αυτογκόλ, άνοιξε το σκορ και πάγωσε το ΓΣΠ.
Ο κόσμος του τριφυλλιού δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ όχι όμως και οι παίκτες της Ομόνοιας που έδειχναν εκτός παιχνιδιού και στο 12' ο Κούρανι έφτασε πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ για την ομάδα του.
Ένα λεπτό αργότερα οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής και απείλησαν με τον Ακουισταπάτσε όμως το πλασέ του κόντραρε και έφυγε εκτός εστίας.
Οι συνεχείς κινήσεις του Βαλμπουενά με την μπάλα στα πόδια δυσκόλευαν αρκετά την ομάδα του Καιάφα όμως και πάλι στο 18ο λεπτό οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Ποτέ υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών. Ο τηλεοπτικός φακός "συμφώνησε" με τα παράπονα των φίλων της Ομόνοιας...
Ότι δεν πέτυχε στο 18' όμως το πέτυχε στο 23' ο Μίκαελ Ποτέ με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα ακριβείας του Ράμος από αριστερά, ισοφαρίζοντας για την Ομόνοια και το ΓΣΠ πήρε κυριολεκτικά φωτιά.
Τα επόμενα λεπτά και με την ώθηση του κόσμου τους οι πράσινοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ όμως η κεφαλιά του Ακουισταπάτσε και του Ποτέ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της Ντιναμό.
Το γκολ του Ποτέ άλλαξε τις ισορροπίες και το τριφύλλι κράτησε περισσότερο μπάλα χωρίς όμως να γίνει πιο απειλητικό ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε κάποιες ατομικές ενέργειες του Βαλμπουενά και ένα επικίνδυνο σουτ που πέρασε μόλις έξω στο 43’. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Τσερτσέσοφ έφυγε και πάλι στην κόντρα όμως ο Μανόλεφ από εξαιρετική θέση δεν βρήκε στόχο και το πρώτο μέρος οδηγήθηκε στο τέλος του.
Β’ Ημίχρονο
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν στην επανάληψη οι δύο τεχνικοί με το τριφύλλι να εξασκεί πίεση από ψηλά και να κλέβει συνεχώς την μπάλα πριν οι Ρώσοι γίνουν επικίνδυνοι.

Μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ντζούτζακ από αριστερά πέρασε μόλις έξω στο 47’ ενώ στο 56’ το δυνατό σουτ του Μπούτνερ αποκρούστηκε από σώματα αμυντικών σε κόρνερ ενώ η κεφαλιά του Ντάγκλας στην εξέλιξη της φάσης πέρασε λίγο έξω.
Η πίεση αυξανόταν συνεχώς όμως στο 58’ η Ομόνοια προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα όμως το σουτ του Ράμος έφυγε αρκετά μέτρα έξω.
Στο 61’ οι Ρώσοι απείλησαν και πάλι με ένα μακρινό σουτ του Ντζούτζακ που δεν βρήκε στόχο ενώ στην συνέχεια κάποιες αποφάσεις του διαιτητή εκνεύρισαν τους παίκτες αλλά και τον κόσμο όμως παράλληλα κέρδισαν πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης για τους παίκτες του τριφυλλιού.
Ο Ντζούτζακ συνέχισε να απειλεί από μακρινή απόσταση και στο 67’ ανάγκασε τον Μορέιρα σε εξαιρετική επέμβαση ενώ στην κόντρα ο Ράμος απείλησε από πλάγια θέση όμως ο Μπερεζόσκι σε ετοιμότητα έδιωξε.
Στο 73’ ένα σκληρό φάουλ του Βανκέρ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του τριφυλλιού καθώς ο αμυντικός των φιλοξενούμενων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Ντιναμό με 10 παίκτες.

Η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση όμως τα σουτ των Ρόντρι και του νεοεισελθόντα Γκαρσία δεν βρήκαν στόχο.
Παρά την αποβολή οι Μοσχοβίτες βρήκαν και πάλι τα πόδια τους και στο 80’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μορέιρα ενώ στην συνέχεια ο Ακουισταπάτσε έδιωξε σε κόρνερ.
Η είσοδος του Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης έδωσε κάποιες ανάσες και με την βοήθεια του κόσμου οι πράσινοι αμύνονταν με αποτελεσματικότητα. Σε κάθε φάση ο κόσμος του τριφυλλιού χειροκροτούσε και κρατούσε την ομάδα του στα πόδια της καθώς οι παίκτες του Καιάφα έδειχναν εξουθενωμένοι.
Στο 88’ ένα λεπτό μετά την είσοδο του ο Χάρης Κυριάκου έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να σκοτώσει τους Ρώσους και στο 90+2 ο Σαμπά έσβησε τα όνειρα 20000 φίλων της Ομόνοιας με κοντινή κεφαλιά με τον κόσμο να διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ στον Μορέιρα.
MVP: Σάμπα. Με το γκολ που πέτυχε έδωσε τέλος στα όνειρα της Ομόνοιας για είσοδο στους ομίλους,
UP: Μαργκάσα. Συγκινητικός ο Πορτογάλος διέπρεψε ως αριστερό μπακ ενώ έδινε βοήθειες και στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Πορτογάλος μάσησε κυριολεκτικά το γήπεδο αλλά η ομάδα του δεν τα κατάφερε.
DOWN: Η διαιτησία του Ρουμάνου Νταν εκνεύρισε τον κόσμο του τριφυλλιού. Δύθο ακυρωθέν γκολ για την Ομόνοια και ένα αμφισβητούμενο υπερ της Ντιναμό, που της έδωσε και πρόκριση…
Που κρίθηκε: Στο 90+2 και το γκολ του Σάμπα.

Πηγή: balla.com.cy

ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0 

ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0,paok-zibrou 4-0Η τάξη αποκαταστάθηκε στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της Ζίμπρου που έπαιζε από το 42΄ με δέκα παίκτες. Κορυφαίος και πάλι ο Περέιρα. "Κάντε καμιά μεταγραφή" τραγουδούσε ο κόσμος παρά τη νίκη

Live Streamnig.21:45 Tottenham Hotspur vs AEL Limassol 3-0 Europa League

Την ήττα με 3-0 από την Τότεναμ γνώρισε η ΑΕ Λεμεσού εκτός έδρας για να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League.
Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο Λονδίνο η ΑΕ Λεμεσού η οποία γνώρισε την ήττα με 3-0 για να αποκλειστεί μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-1 στην Κύπρο.
Οι γηπεδουχοι, άνοιξαν το σκορ στο 45’ με γκολ του Κέιν για να ξεσπάσουν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και να φτάσουν στη νίκη με 3-0. Στο 49΄ ο Παουλίνιο, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάουνσεντ στο 65’.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Κίρικες (86’ Βελίκοβιτς), Ντέιβις, Καμπούλ, Νόουτον, Τάουνσεντ, Παουλίνιο, Λένον, Ντεμπελέ, Σάντρο (78’ Χόλτμπι), Κέιν.
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φεγκρούς (13’ Ρομέρο), Ντε Σόουζα, Ντα Σίλβηα, Σιέλις, Ταβάρες, Μπαρσέλος, Σαρδινέρο (80’ Ταγκμπανζούμι), Γκουντιλέγιε, Νικολάου (46’ Ντουάρτε), Λίμα, Γκίκιεβιτς.


Πηγή: OnSports

Απίστευτη πρόκριση για Απόλλωνα(videos)

Απίστευτη, Απόλλωνα,apistefti, apollonaΟ Απόλλων Λεμεσού πήρε απίστευτη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς νίκησε με 4-1 την Λοκομοτίβ μέσα στην Μόσχα! Το... παλεύει η Ομόνοια (videos)

Live Streamnig.20:30 Maccabi Tel Aviv vs Asteras Tripolis 3-1(videos),FC Midtjylland vs Panathinaikos Athens 1-2 Europa League(videos)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αστέρας Τρίπολης 3-1(videos)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αστέρας Τρίπολης 3-1,makabi tel aviv-asteras tripolis 3-1Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κύπρο. Οι Αρκάδες πήγαν να πετάξουν στα σκουπίδια το προβάδισμα, αφού η Μακάμπι έφτασε ένα γκολ μακριά από το σκορ πρόκρισης, αλλά η ελληνική ομάδα πήρε τελικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League παρά την ήττα με 3-1.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2(videos)

Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2,mintilant-panathinaikos 1-2Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Μίντιλαντ στην Δανία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μετά το πρώτο 20' και πλέον περιμένει να μάθει τους αντίπαλους του στο Europa League στην κλήρωση των ομίλων της Παρασκευής.

Με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε ο Ολυμπιακός

Στον Α όμιλο του Champions League κληρώθηκε ο Ολυμπιακός με αντιπάλους της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε. Δείτε αναλυτικά όλους τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων:

Group A

1. Ατλέτικο Μαδρίτης
2. Γιουβέντους
3. Ολυμπιακός
4. Μάλμε

Group B

1. Ρεάλ Μαδρίτης
2. Βασιλεία
3. Λίβερπουλ
4. Λουντογκόρετς

Group C

1. Μπενφίκα
2. Ζενίτ
3. Λεβερκούζεν
4. Μονακό

Group D

1. Άρσεναλ
2. Μπορούσια Ντόρτμουντ
3. Γαλατάσαραϊ
4. Άντερλεχτ 

Group E

1. Μπάγερν Μονάχου
2. Μάντσεστερ Σίτι
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας
4. Ρόμα

Group F

1. Μπαρτσελόνα
2. Παρί Σεν-Ζερμέν
3. Άγιαξ
4. ΑΠΟΕΛ

Group G

1. Τσέλσι
2. Σάλκε
3. Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
4. Μάριμπορ

Group H

1. Πόρτο
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ
3. Αθλέτικ Μπιλμπάο
4. Μπάτε Μπορίσοφ

Παναχαϊκή-Πανηλειακός 3-0

Φορτσάτη ξεκίνησε την χρονιά η Παναχαϊκή, καθώς στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, επικράτησε 3-0 του Πανηλειακού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντα Κόστα και Μαρουκάκη, οι Πατρινοί δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους «ερυθρόλευκους». Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πίεζαν για το γκολ και αυτό ήρθε τελικά στο 20’ μετά από σέντρα του Χαρτσιά και κεφαλιά του Άλα για το 1-0. Ο Πανηλειακός δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης και το σκορ αυτό διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Παναχαϊκή, καθώς ο Μαρουκάκης μετά από πλασέ του Ζλατκόφσκι σιγούρεψε το γκολ, γράφοντας το 2-0. Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε στο 52’ να σημειώσει και το τρίτο γκολ της ομάδας του, περνώντας δύο αντιπάλους για να πλασάρει για το 3-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αν και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τη ζέστη γενικά να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος (81’ Πλέγας), Άλλα, Ντα Κόστα (76’ Μαζιώτης), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς (56’ Χούσα)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος (54’ Μπαξεβάνος), Δαλκίδης, Εμμανουήλ (85’ Αλμπάνης), Νικολόπουλος, Γραϊκός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας (61’ Μπουντόπουλος)
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Onsports

Καλησπέρα
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος, Άλλα, Ντα Κόστα, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος, Δαλκίδης, Εμμανουήλ, Νικολόπουλος, Γραϊκός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.
Καλύτερα δείχνει να έχει μπει η Παναχαϊκή στο παιχνίδι.
Κίτρινη κάρτα στον Κοντοχρήστο της Παναχαϊκής.
Στο 15' το 0-0 παραμένει
Στο 15' κεφαλιά του Μαρουκάκη πέρασε άουτ
Στο 18' κίτρινη κάρτα στον Μαρουκάκη
Γκολ η Παναχαϊκή!
Στο 20' με κεφαλιά ο Άλμπι έκανε το 1-0 για τους Πατρινούς
Η Παναχαϊκή συνεχίζει να πιέζει και ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα
 Updated : 17:39
Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών, έγινε μια μικρή διακοπή, για να πιουν νερό οι παίκτες
Στο 43' κίτρινη στον Δημητρόπουλο
Στο 44' κεφαλιά του Γκαντιάγκα, πέρασε άουτ
5 τα λεπτά των καθυστερήσεων
Κίτρινη και στον Κάργα
Ημίχρονο στο Παμπελοποννησιακό
Παναχαϊκή-Πανηλειακός 1-0
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες
Γκολ η Παναχαϊκή
 Updated : 18:12
Στο 49' ο Ζλατκόφσκι κάνει το πλασέ και ο Μαρουκάκης σιγουρεύει το γκολ, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα
2-0 η Παναχαϊκή τον Πανηλειακό
Κι άλλο γκολ στην Πάτρα!
Στο 53' ο Μαρουκάκης γράφει το 3-0, αποφεύγοντας δύο αντιπάλους
 Updated : 18:16
Στο 54' Μπαξεβάνος αντί Δημητρουλόπουλου
Στο 56' Χούσα αντί Χαρτσιά
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει
Στο 61' Μπουντόπουλος αντί Τσίτα
Στο 63' κίτρινη στον Κολιό
Νέα διακοπή για να... δροσιστούν οι παίκτες
Στο 76' Μαζιώτης αντί Ντα Κόστα
Η Παναχαϊκή με τον Μαρουκάκη συνεχίζει να πιέζει
Στο 81' Πλέγας αντί Κοντοχρήστου
Στο 85' ο Αλμπάνης αντί Εμμανουήλ
Στο 90' κίτρινη και ο Μαζιώτης
Στο 90+3' κίτρινη στον Άλα
Εκτέλεση φάουλ από Μπουντόπουλο, απέκρουσε ο Μπαλασάκης
Τέλος του αγώνα
Παναχαϊκή-Πανηλειακός 3-0
Πηγή: OnSports

Live Streamnig.19:00 Omonia Nicosia vs FK Dinamo Moscow 1-2, PAOK Saloniki vs Zimbru Chisinau 4-0 Europa League


wf

Ψυχρολουσία Στο Φινάλε

Ομόνοια-Ντιναμό Μόσχας 1-2

Στο 90+3 οι ελπίδες της Ομόνοιας για πρόκρισης έσβησαν καθώς ο Σαμπά με κοντινή κεφαλιά χάρισε την νίκη στην Ντιναμό των 10 παικτώνκαι παράλληλα την πρόκριση στους ομίλους του Europa. Έντονες οι διαμαρτυρίες του κόσμου της Ομόνοιας για τα 2 ακυρωθέν γκολ και το γκολ του Σάμπα. Εξαιρετικοί οι πράσινοι άγγιξαν το όνειρο αλλά για λίγα λεπτά το έχασαν.
Έτσι ξεκίνησαν
Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει όπως φαίνεται για τον Κωστάκη Καϊάφα καθώς ο Κύπριος τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους ίδιους 11 που αγωνίστηκαν και στην Μόσχα.

Κάτω από τα δοκάρια βασικός και αναντικατάστατος ο Μορέιρα, στα άκρα της άμυνας Λομπιανίτζε και Μαργκάσα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε.
Αμυντικά χαφ οι Σερτζίνιο και Ρόντρι και πιο μπροστά τους ο Νούνο Ασίς. Στα φτερά της επίθεσης Ράμος και Φοφανά ενώ στην κορυφή προτιμήθηκε και πάλι ο Ποτέ.
Στον αντίποδα ο Τσερτσέσοφ άφησε εκτός αποστολής τον Κοκορίν και την θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Βέγκνερ ενώ και ο Μπούτνερ πήρε φανέλα βασικού. Τα αστέρια της Ντιναμό Βαλμπουενά, Κούρανι και Σαμπά πήραν και πάλι φανέλα βασικού.
Α' Ημίχρονο
Οι ιαχές των 20000 και πλέον φίλων της Ομόνοιας επισκίασαν τα πάντα στα πρώτα λεπτά και οι παίκτες του τριφυλλιού πίεσαν ψηλά όμως οι Ρώσοι είχαν την κατοχή. Στο 3ο λεπτό ο Νούνο Ασίς έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ντιναμό και σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ, κάτι το οποίο δεν φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από το γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και οι παίκτες του Καϊάφα περίμεναν στο δικά τους μισό κάτι το οποίο τους στοίχισε στο 10ο λεπτό. Η Ντιναμό κέρδισε κόρνερ από αριστερά, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε με τον Μορέιρα να αποκρούει το γυριστό του Κούρανι σε πρώτο χρόνο όμως στην επαναφορά ο Στεπάνοφ με αυτογκόλ, άνοιξε το σκορ και πάγωσε το ΓΣΠ.
Ο κόσμος του τριφυλλιού δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ όχι όμως και οι παίκτες της Ομόνοιας που έδειχναν εκτός παιχνιδιού και στο 12' ο Κούρανι έφτασε πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ για την ομάδα του.
Ένα λεπτό αργότερα οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής και απείλησαν με τον Ακουισταπάτσε όμως το πλασέ του κόντραρε και έφυγε εκτός εστίας.
Οι συνεχείς κινήσεις του Βαλμπουενά με την μπάλα στα πόδια δυσκόλευαν αρκετά την ομάδα του Καιάφα όμως και πάλι στο 18ο λεπτό οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Ποτέ υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών. Ο τηλεοπτικός φακός "συμφώνησε" με τα παράπονα των φίλων της Ομόνοιας...
Ότι δεν πέτυχε στο 18' όμως το πέτυχε στο 23' ο Μίκαελ Ποτέ με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα ακριβείας του Ράμος από αριστερά, ισοφαρίζοντας για την Ομόνοια και το ΓΣΠ πήρε κυριολεκτικά φωτιά.
Τα επόμενα λεπτά και με την ώθηση του κόσμου τους οι πράσινοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ όμως η κεφαλιά του Ακουισταπάτσε και του Ποτέ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της Ντιναμό.
Το γκολ του Ποτέ άλλαξε τις ισορροπίες και το τριφύλλι κράτησε περισσότερο μπάλα χωρίς όμως να γίνει πιο απειλητικό ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε κάποιες ατομικές ενέργειες του Βαλμπουενά και ένα επικίνδυνο σουτ που πέρασε μόλις έξω στο 43’. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Τσερτσέσοφ έφυγε και πάλι στην κόντρα όμως ο Μανόλεφ από εξαιρετική θέση δεν βρήκε στόχο και το πρώτο μέρος οδηγήθηκε στο τέλος του.
Β’ Ημίχρονο
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν στην επανάληψη οι δύο τεχνικοί με το τριφύλλι να εξασκεί πίεση από ψηλά και να κλέβει συνεχώς την μπάλα πριν οι Ρώσοι γίνουν επικίνδυνοι.

Μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ντζούτζακ από αριστερά πέρασε μόλις έξω στο 47’ ενώ στο 56’ το δυνατό σουτ του Μπούτνερ αποκρούστηκε από σώματα αμυντικών σε κόρνερ ενώ η κεφαλιά του Ντάγκλας στην εξέλιξη της φάσης πέρασε λίγο έξω.
Η πίεση αυξανόταν συνεχώς όμως στο 58’ η Ομόνοια προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα όμως το σουτ του Ράμος έφυγε αρκετά μέτρα έξω.
Στο 61’ οι Ρώσοι απείλησαν και πάλι με ένα μακρινό σουτ του Ντζούτζακ που δεν βρήκε στόχο ενώ στην συνέχεια κάποιες αποφάσεις του διαιτητή εκνεύρισαν τους παίκτες αλλά και τον κόσμο όμως παράλληλα κέρδισαν πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης για τους παίκτες του τριφυλλιού.
Ο Ντζούτζακ συνέχισε να απειλεί από μακρινή απόσταση και στο 67’ ανάγκασε τον Μορέιρα σε εξαιρετική επέμβαση ενώ στην κόντρα ο Ράμος απείλησε από πλάγια θέση όμως ο Μπερεζόσκι σε ετοιμότητα έδιωξε.
Στο 73’ ένα σκληρό φάουλ του Βανκέρ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του τριφυλλιού καθώς ο αμυντικός των φιλοξενούμενων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Ντιναμό με 10 παίκτες.

Η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση όμως τα σουτ των Ρόντρι και του νεοεισελθόντα Γκαρσία δεν βρήκαν στόχο.
Παρά την αποβολή οι Μοσχοβίτες βρήκαν και πάλι τα πόδια τους και στο 80’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μορέιρα ενώ στην συνέχεια ο Ακουισταπάτσε έδιωξε σε κόρνερ.
Η είσοδος του Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης έδωσε κάποιες ανάσες και με την βοήθεια του κόσμου οι πράσινοι αμύνονταν με αποτελεσματικότητα. Σε κάθε φάση ο κόσμος του τριφυλλιού χειροκροτούσε και κρατούσε την ομάδα του στα πόδια της καθώς οι παίκτες του Καιάφα έδειχναν εξουθενωμένοι.
Στο 88’ ένα λεπτό μετά την είσοδο του ο Χάρης Κυριάκου έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να σκοτώσει τους Ρώσους και στο 90+2 ο Σαμπά έσβησε τα όνειρα 20000 φίλων της Ομόνοιας με κοντινή κεφαλιά με τον κόσμο να διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ στον Μορέιρα.
MVP: Σάμπα. Με το γκολ που πέτυχε έδωσε τέλος στα όνειρα της Ομόνοιας για είσοδο στους ομίλους,
UP: Μαργκάσα. Συγκινητικός ο Πορτογάλος διέπρεψε ως αριστερό μπακ ενώ έδινε βοήθειες και στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Πορτογάλος μάσησε κυριολεκτικά το γήπεδο αλλά η ομάδα του δεν τα κατάφερε.
DOWN: Η διαιτησία του Ρουμάνου Νταν εκνεύρισε τον κόσμο του τριφυλλιού. Δύθο ακυρωθέν γκολ για την Ομόνοια και ένα αμφισβητούμενο υπερ της Ντιναμό, που της έδωσε και πρόκριση…
Που κρίθηκε: Στο 90+2 και το γκολ του Σάμπα.

Πηγή: balla.com.cy

ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0 

ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0,paok-zibrou 4-0Η τάξη αποκαταστάθηκε στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της Ζίμπρου που έπαιζε από το 42΄ με δέκα παίκτες. Κορυφαίος και πάλι ο Περέιρα. "Κάντε καμιά μεταγραφή" τραγουδούσε ο κόσμος παρά τη νίκη

Live: ΠΑΟΚ - Ζίμπρου 

Live, ΠΑΟΚ - Ζίμπρου,Live, paok - zibrouΜπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά ναι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου (19:15) είναι αγώνας της χρονιάς. Το gazzetta.gr βρίσκεται στη Τούμπα και σας μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατέθεσε ενημερότητες, αλλά όχι εγγυητική ο Πανιώνιος

Κατέθεσε ενημερότητες, αλλά όχι εγγυητική ο ΠανιώνιοςΜε νέο δελτίο Τύπου, η ΕΕΑ τονίζει πως έκανε λάθος (!) σε προηγούμενη ανακοίνωσή της και ότι ο Πανιώνιος κατέθεσε ενημερότητες, αλλά δεν πήρε πιστοποιητικό λόγω εγγυητικής επιστολής.

Στις 12 Αυγούστου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανακοίνωσή της γνωστοποιούσε –μεταξύ άλλων- πως δεν χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στον Πανιώνιο διότι δεν είχε καταθέσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
Δύο εβδομάδες μετά, η ίδια επιτροπή με δελτίο Τύπου έρχεται να… αποκαταστήσει την αλήθεια ξεκαθαρίζοντας πως οι Νεοσμυρνιώτες έχουν τελικά ενημερότητες, αλλά «κόπηκαν» λόγω άρνησης κατάθεσης εγγυητικής επιστολής.
«Διόρθωση του Δελτίου Τύπου της Ε.Ε.Α. της 12-08-2014, ως ακολούθως: Η Επιτροπή δεν χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ λόγω άρνησης κατάθεσης εγγυητικής επιστολής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΕΑ.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streamnig.18:00 Lokomotiv Moscow vs Apollon Limassol Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.19:00 Omonia Nicosia vs FK Dinamo Moscow,Live Streamnig.19:15 PAOK Saloniki vs Zimbru Chisinau Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.20:30 Maccabi Tel Aviv vs Asteras Tripolis,Live Streamnig.21:00 FC Midtjylland vs Panathinaikos Athens Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.18:00 Lokomotiv Moscow vs Apollon Limassol 1-4(!!!) Europa League

Απίστευτη, Απόλλωνα,apistefti, apollonaΟ Απόλλων Λεμεσού πήρε απίστευτη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς νίκησε με 4-1 την Λοκομοτίβ μέσα στην Μόσχα! Το... παλεύει η Ομόνοια (videos)

Live Streamnig.17:00 Panachaiki AO vs Paniliakos 3-0 Κύπελλο Ελλάδας.

Φορτσάτη ξεκίνησε την χρονιά η Παναχαϊκή, καθώς στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, επικράτησε 3-0 του Πανηλειακού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντα Κόστα και Μαρουκάκη, οι Πατρινοί δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους «ερυθρόλευκους». Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πίεζαν για το γκολ και αυτό ήρθε τελικά στο 20’ μετά από σέντρα του Χαρτσιά και κεφαλιά του Άλα για το 1-0. Ο Πανηλειακός δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης και το σκορ αυτό διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Παναχαϊκή, καθώς ο Μαρουκάκης μετά από πλασέ του Ζλατκόφσκι σιγούρεψε το γκολ, γράφοντας το 2-0. Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε στο 52’ να σημειώσει και το τρίτο γκολ της ομάδας του, περνώντας δύο αντιπάλους για να πλασάρει για το 3-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αν και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τη ζέστη γενικά να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος (81’ Πλέγας), Άλλα, Ντα Κόστα (76’ Μαζιώτης), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς (56’ Χούσα)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος (54’ Μπαξεβάνος), Δαλκίδης, Εμμανουήλ (85’ Αλμπάνης), Νικολόπουλος, Γραϊκός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας (61’ Μπουντόπουλος)
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Onsports
Καλησπέρα
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος, Άλλα, Ντα Κόστα, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος, Δαλκίδης, Εμμανουήλ, Νικολόπουλος, Γραϊκός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.
Καλύτερα δείχνει να έχει μπει η Παναχαϊκή στο παιχνίδι.
Κίτρινη κάρτα στον Κοντοχρήστο της Παναχαϊκής.
Στο 15' το 0-0 παραμένει
Στο 15' κεφαλιά του Μαρουκάκη πέρασε άουτ
Στο 18' κίτρινη κάρτα στον Μαρουκάκη
Γκολ η Παναχαϊκή!
Στο 20' με κεφαλιά ο Άλμπι έκανε το 1-0 για τους Πατρινούς
Η Παναχαϊκή συνεχίζει να πιέζει και ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα
 Updated : 17:39
Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών, έγινε μια μικρή διακοπή, για να πιουν νερό οι παίκτες
Στο 43' κίτρινη στον Δημητρόπουλο
Στο 44' κεφαλιά του Γκαντιάγκα, πέρασε άουτ
5 τα λεπτά των καθυστερήσεων
Κίτρινη και στον Κάργα
Ημίχρονο στο Παμπελοποννησιακό
Παναχαϊκή-Πανηλειακός 1-0
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες
Γκολ η Παναχαϊκή
 Updated : 18:12
Στο 49' ο Ζλατκόφσκι κάνει το πλασέ και ο Μαρουκάκης σιγουρεύει το γκολ, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα
2-0 η Παναχαϊκή τον Πανηλειακό
Κι άλλο γκολ στην Πάτρα!
Στο 53' ο Μαρουκάκης γράφει το 3-0, αποφεύγοντας δύο αντιπάλους
 Updated : 18:16
Στο 54' Μπαξεβάνος αντί Δημητρουλόπουλου
Στο 56' Χούσα αντί Χαρτσιά
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει
Στο 61' Μπουντόπουλος αντί Τσίτα
Στο 63' κίτρινη στον Κολιό
Νέα διακοπή για να... δροσιστούν οι παίκτες
Στο 76' Μαζιώτης αντί Ντα Κόστα
Η Παναχαϊκή με τον Μαρουκάκη συνεχίζει να πιέζει
Στο 81' Πλέγας αντί Κοντοχρήστου
Στο 85' ο Αλμπάνης αντί Εμμανουήλ
Στο 90' κίτρινη και ο Μαζιώτης
Στο 90+3' κίτρινη στον Άλα
Εκτέλεση φάουλ από Μπουντόπουλο, απέκρουσε ο Μπαλασάκης
Τέλος του αγώνα
Παναχαϊκή-Πανηλειακός 3-0
Πηγή: OnSports

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η τηλεόραση θα δείχνει μόνο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η τηλεόραση θα δείχνει μόνο Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΦανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να δηλώνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Εάν αυτό έχει να κάνει με το παραδοσιακό χρώμα του Κομμουνισμού, το κόκκινο, όπως είναι της εμφάνισης των «Κόκκινων Διαβόλων» ή ο θαυμασμός του για το αυστηρό στυλ τεχνικής ηγεσίας του Σερ Άλεξ Φέργκουσον, είναι άγνωστο. Αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο Κιμ είναι μέγας θαυμαστής της Μάντσεστερ και ιδαιτέρως του επιθετικού της ομάδας, Γουέινι Ρούνεϊ.
Μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει εντολή στην κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας από τούδε και στο εξής να μεταδίδει μόνο αγώνες της αγγλικής ομάδας, ως μέρος μίας αναδιοργάνωσης των προγραμμάτων, που θα περιλαμβάνουν και αντίστοιχα για το πώς να ιππεύσει κανείς ένα άλογο και πώς να παίζει γκολφ.
ADVERTISEMENT
Ο βορειοκορεάτης ηγέτες είναι γνωστός ότι δεν του αρέσει να χάνει, αφού και ο καλός του φίλος Ντένις Ρόντμαν τον είχε αφήσει να κερδίσει στο μπάσκετ σε μία από τις επισκέψεις του στη χώρα, ωστόσο έκπληξη προκάλεσε η υποστήριξή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά τις κακές της επιδόσης υπό την τεχνική καθοδήγηση του Λούις φαν Γκάαλ.
Εάν η εντολή αυτή ισχύει, τότε τα ματς της Γιουνάιτεντ θα μεταδίδονται «πειρατικά», καθότι τα δικαιώμτατα για τα στιγμιότυπα των αγώνων πωλούνται έναντι 1 δισ. λιρών το χρόνο.

Πηγή: ethnos.gr

Live Streamnig.17:00 Panachaiki AO vs Paniliakos(?) Κύπελλο Ελλάδας.Eastern European Time

Live Streamnig.18:00 Lokomotiv Moscow vs Apollon Limassol Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.19:00 Omonia Nicosia vs FK Dinamo Moscow,Live Streamnig.19:15 PAOK Saloniki vs Zimbru Chisinau Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.20:30 Maccabi Tel Aviv vs Asteras Tripolis,Live Streamnig.21:00 FC Midtjylland vs Panathinaikos Athens Europa League,Eastern European Time

«Βράζει» η Εθνική


«Βράζει» η ΕθνικήΟι καιρικές συνθήκες στη Σεβίλλη, όπου από χθες βρίσκεται η Εθνική εν όψει Μουντομπάσκετ, κάνουν την Αθήνα να θυμίζει… όαση.

Το… Καρπενήσι θα αναπολούν οι Έλληνες διεθνείς. Κι αυτό γιατί όσο ήλπιζαν σε ηπιότερη ζέστη στη Σεβίλλη από ό,τι στην Αθήνα, διαψεύστηκαν πανηγυρικά.
Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης
Θαρρείς και δεν άλλαξε χώρα και πόλη η Εθνική. Ο καιρός που βρήκε χθες η ελληνική αποστολή και εμείς σήμερα θυμίζει Αθήνα και με μεγαλύτερες θερμοκρασίες.
Το μεσημέρι το θερμόμετρο «χτύπησε» 38 βαθμούς, ενώ η άπνοια έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Πάλι καλά που οι αποστάσεις είναι κοντινές και φυσικά προπονήσεις και αγώνες γίνονται σε κλειστό χώρο και με κλιματισμό.
Μάλιστα ο καιρός δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί δραστικά, καθώς μέχρι και την επόμενη Πέμπτη, που η Εθνική θα βρίσκεται στη Σεβίλλη, οι θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 35-40 βαθμών.

Πηγή: Σπορ FM 

Live Streamnig.17:00 Panachaiki AO vs Paniliakos(?) Κύπελλο Ελλάδας.Eastern European Time

Live Streamnig.18:00 Lokomotiv Moscow vs Apollon Limassol Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.19:00 Omonia Nicosia vs FK Dinamo Moscow,Live Streamnig.19:15 PAOK Saloniki vs Zimbru Chisinau Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.20:30 Maccabi Tel Aviv vs Asteras Tripolis,Live Streamnig.21:00 FC Midtjylland vs Panathinaikos Athens Europa League,Eastern European Time

Απευθείας 8άδα η Εθνική

Απευθείας 8άδα η ΕθνικήΤην πρόκριση της απευθείας (χωρίς χιαστί αγώνα) στον 8άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων που γίνεται στη Μαδρίτη εξασφάλισε από σήμερα η Εθνική μας ομάδα.

Η Ελλάδα νίκησε εύκολα με 16-3 την Ιαπωνία στον αποψινό τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Β' Όμιλο και πήρε την πρωτιά, καθώς ευνοήθηκε τελικά στην ισοβαθμία με την Ιταλία (οι Ιταλίδες είχαν νικήσει με 4 γκολ τις Γιαπωνέζες, ενώ το καλύτερο αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη διαφορά και των δύο, αυτό κόντρα τη Βραζιλία, αφαιρείται και δεν μετράει σε ισοβαθμία στις βαθμολογίες της FINA).
Έτσι, η ομάδα των Μορφέση και Λέανδρου έχει αύριο ρεπό και θα παίξει πλέον την Παρασκευή 29/8 στον προημιτελικό με τον νικητή του αυριανού χιαστί Ρωσία - Κίνα για να διεκδικήσει μια θέση στην 4άδα.
Οι διεθνείς μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αποψινές αντιπάλους τους, επέβαλαν άνετα το ρυθμό τους και έφτασαν στο ποθητό αποτέλεσμα.
Ελλάδα - Ιαπωνία 16-3
Οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 4-1, 3-0.
Σκόρερ Ελλάδας: Πλευρίτου Ελ. 4, Πλευρίτου Β. 3, Ελευθεριάδου 3, Ξενάκη 2, Νιαρχάκου 2, Χυδιριώτη 1, Καλογεράκου 1.
Στον άλλο σημερινό αγώνα του Ομίλου μας: Ιταλία - Βραζιλία 15-8.
Η βαθμολογία του Ομίλου (Τελική):
1. Ελλάδα 47-16) 7
2. Ιταλία (37-26) 7
3. Ιαπωνία (28-32) 3
4. Βραζιλία (11-47) 0
"Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Αύριο θα δούμε την αντίπαλό μας και την Παρασκευή θα τα δώσουμε όλα για την τετράδα". Αυτά μας δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης.

Πηγή: AEK365 

Live Streamnig.17:00 Panachaiki AO vs Paniliakos(?) Κύπελλο Ελλάδας.Eastern European Time

Live Streamnig.18:00 Lokomotiv Moscow vs Apollon Limassol Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.19:00 Omonia Nicosia vs FK Dinamo Moscow,Live Streamnig.19:15 PAOK Saloniki vs Zimbru Chisinau Europa League,Eastern European Time

Live Streamnig.20:30 Maccabi Tel Aviv vs Asteras Tripolis,Live Streamnig.21:00 FC Midtjylland vs Panathinaikos Athens Europa League,Eastern European Time