ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea 2-1 στην Παραταση England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιτόρ κρίνει την 11άδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιτόρ κρίνει την 11άδα

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην σύζυγο του που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Θα ενσωματωθεί το βράδυ στην αποστολή καιθα συζητήσει με τον Στέφενς καθώς υπάρχει η δεδομένη επιβάρυνση από το ταξίδι.
Αν ο Στέφενς αποφασίσει να τον κρατήσει εκτός, τότε ο Κατσουράνης θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας. Μια πιθανή ενδεκάδα αρχίζει από τον Γλύκο που θα συνεχίσει το σερί του κάτω από τα δοκάρια  ενώ ο Κίτσιου κερδίζει τη θέση από τον Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λίνο που ξεκουράστηκε στο ματς με την Καλλονή θα είναι στα αριστερά. Ο Τζαβέλλας με τον Κατσουράνη θα είναι στο κέντρο της άμυνας και ο Λάζαρ με τον Τζιόλη μπροστά τους. Ο Λούκας αναμένεται να είναι πίσω από τον Αθανασιάδη με τον Ολίσε και τον Σαλπιγγίδη στα άκρα.  Αυτή η ενδεκάδα σε περίπτωση που ο Στέφενς κρίνει πως ο Βιτόρ έχει ταλαιπωρηθεί από το ταξίδι στην Πορτογαλία. 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, δεν έχει καλές σχέσεις με τον Σα Πίντο και του λείπει η οικογένειά του

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στον ΟΦΗ, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν φαίνεται ότι τον υπολογίζει, κάτι που δείχνει και ο εκ νέου αποκλεισμός του από την αποστολή εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.
Όπως αναφέρει, μάλιστα, και η αργεντίνικη ιστοσελίδα «cielosports.com», θεωρείται θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το «διαζύγιο» μεταξύ του 33χρονου άσου και των Κρητικών.
Και τούτο θα συμβεί, διότι, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Γκαλέτι δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Σα Πίντο, ενώ του λείπει και η οικογένειά του.
Παράλληλα, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να συζητά ήδη με ομάδες της Αργεντινής, ώστε να επαναπατριστεί και να κλείσει σε οικείο έδαφος την καριέρα του. 

Πηγη:a-sports.gr

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

Ένα παιχνίδι σφικτό και δυνατό περιμένει την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Αναστασίου.

Τα "νεκρά" διαστήματα αλλά και τα απανωτά γκολ από τις στημένες φάσεις με τα παθήματα να μην έχουν γίνει μαθήματα ακόμα θέλει να εξαλείψει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.
Ο τεχνικός των πράσινων υποστήριξε σε συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι πως οι πράσινοι θα πρέπει να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα και ελέω της απουσίας του Μπεργκ να είναι πιο αποτελεσματικοί.





Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αναστασίου στη Nova:
Πιστεύετε ότι η ήττα από τον Ατρόμητο θα πεισμώσει τους παίκτες σας;
"
Πιστεύω ναι, γιατί κάθε φορά μετά από άσχημο αποτέλεσμα, τουλάχιστον η αντίδραση μας ήταν αυτή που έπρεπε. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε 100% προσηλωμένοι για να μπορέσουμε τουλάχιστον να κλείσουμε καλά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος".

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσετε αυτό το εικοσάλεπτο μπλακ άουτ στο ματς με τον Ατρόμητο. Είδαμε εξαιρετικό Παναθηναϊκό στο ματς με την Καλλονή και λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας σας στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ουσιαστικά από τη στιγμή που βγήκε ο Μπεργκ από το ματς, υπήρξε κενό διάστημα στο παιχνίδι και δύο γκολ από τον αντίπαλο..."Δεν είχε να κάνει τόσο με την αναγκαστική αλλαγή του Μπεργκ. Είχε να κάνει καθαρά με την λειτουργία μας ως ομάδα. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται, είναι κάτι που προσπαθούμε να το λύσουμε, συζητάμε με τους παίκτες, το βλέπουμε στο βίντεο μαζί τους, μιλάμε... Τι να πω...
Είναι εύκολο να πω ότι φταίει αυτό ή εκείνο. Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Είναι άσχημο, γιατί συμβαίνει συνέχεια και το κυριότερο είναι ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω. Είναι άδικο. Είναι άδικο για τα παιδιά, γιατί προσπαθούν πάρα πολύ, αλλά αυτή η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας, καθαρού μυαλού και επικοινωνίας...
Είναι άδικο γιατί κάθε φάση που γίνεται μας κοστίζει. Και είναι κρίμα. Έχουμε πάρει αμέτρητα μαθήματα και συνεχίζουμε να δεχόμαστε χτυπήματα. Ελπίζω αρχής γενομένης από την Τετάρτη, τουλάχιστον να εξαλειφθεί και να μην έχουμε αυτά τα "νεκρά" διαστήματα, ώστε να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".
Για το ματς με τον Λεβαδειακό "ξεμείνατε" από φορ. Έφυγε ο Φιγκερόα, τραυματίστηκε ο Μπεργκ. Πόσο αλλάζουν τα πλάνα σας με την απουσία του Σουηδού επιθετικού, καθώς είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας;"Σίγουρα ο Μάρκους είναι ένας παίκτης ποιοτικός και ο πρώτος μας σκόρερ, αλλά τι να κάνουμε; Συνεχίζουμε. Την Τετάρτη έχουμε παιχνίδι, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, έχουμε κάποια παιδιά μπροστά και θα κοιτάξουμε εσωτερικά πως θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτοί που πρέπει".
Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς ακολουθεί μετά από λίγες ημέρες και η αναμέτρηση με την Ξάνθη;
"
Πολλά σκέφτομαι, αλλά θέλω να έχω καλύτερη εικόνα από τις προπονήσεις. Ξέρουμε πλέον ο καθένας τι μπορεί να κάνει και θα δούμε πως θα προσαρμοστούμε τακτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, δεν έχουμε τέτοιο θέμα και κάποιος μπορεί να παίξει τρία ματς σε μια εβδομάδα. Δεν το συζητάμε και για εμάς είναι φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα, θα δούμε ανάλογα με το παιχνίδι και πως θα προσαρμόσουμε τα πλάνα μας για το ματς με τον Λεβαδειακό".

Τι παιχνίδι περιμένετε στη Λιβαδειά, με βάση και την εικόνα που έχετε για τον αντίπαλο;"Γνωρίζουμε ότι ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα σφικτή, δυνατή και εντός έδρας εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της. Έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν το παιχνίδι. Από τη δική μας ομάδα περιμένω το ίδιο ποδόσφαιρο. Γρήγορο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές της μπάλας, καλή κυκλοφορία, ταχύτητα και από εκεί και πέρα τελειώματα των φάσεων.
Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και από τη στιγμή που τώρα δεν θα έχουμε στην επίθεση τον Μπεργκ, θα πρέπει τα υπόλοιπα παιδιά που θα αγωνιστούν να φροντίσουν ώστε να τελειώσουν τις φάσεις που θα κάνουμε".
Για περισσότερη από μια ώρα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έμειναν στο γήπεδο και συνέχισαν το τραγούδι τους. Βγήκαν και οι παίκτες, χειροκρότησαν... Είναι παρηγοριά και δύναμη παράλληλα αυτή η στήριξη από τον κόσμο;"Σίγουρα είναι δύναμη για τα παιδιά και ειδικά για τους νεότερους. Τους ευχαριστούμε γι' αυτό και γνωρίζουμε ότι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γιατί ξέρουμε ότι τους δίνουμε μεγάλη χαρά όταν κερδίζουμε. Συνεχίζουμε μαζί, ενωμένοι και ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως μετέδωσε το Reuters, τμήμα των κερκίδων του "Γ. Καραϊσκάκης" θα μείνει κλειστό για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γ., καθώς η UEFA τιμώρησε τους Πειραιώτες για την συμπεριφορά των οπαδών τους στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚΤον 20χρονο Πολωνό επιθετικό, Πιοτρ Πάρζιστσεκ αγοράζουν οι Λουζιτανοί. Εχει 16 γκολ σε 19 ματς στη Β' Ολλανδίας.

Παρά το γεγονός πως το ρόστερ της αναφορικά με τη γραμμή κρούσης είναι ισχυρό, η Μπενφίκα ασχολείται με την επόμενη μέρα της επίθεσης της. Ο παίκτης που έχει κλέψει την καρδιά του Ρούι Κόστα και που τον Γενάρη θα βρίσκεται στο «Ντα Λουζ», είναι ένας πιτσιρικάς Πολωνός.
Πρόκειται για τον 20χρονο φορ Πιοτρ Πάρζιστσεκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Β' Κατηγορίας της Ολλανδίας (16 γκολ σε 19 αγώνες). Ο νεαρός αναμένεται στη Λισσαβώνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια, με το ποσό της αγοράς του από τη Ντε Γκράαφσαπ να μην έχει γίνει γνωστό. Το σίγουρο είναι πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Πηγή: Gazzetta
Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013


Το βράδυ της Δευτέρας παρουσία Υπουργών , προέδρων, αθλητών αλλά και όλης της Ελλάδας μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες η Κατερίνα Νικολαΐδου αναδείχθηκε ως κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για την χρονιά που σε λίγο μας αφήνει.
Ακόμη και τώρα πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν ότι η πανύψηλη Κατερίνα ανήκει στην Κωπηλασία και κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο έχοντας σαρώσει τα πάντα μέσα στο 2013. Πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία της (κάτω των 23 ετών), ασημένια πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία γυναικών, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Μεσογειονίκης.
Η όμορφη Κατερίνα συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ωστόσο τα πράγματα πίσω από την σκηνή δεν είναι τόσο φωτεινά. Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Antinews.gr, το κορίτσι από την Κατερίνη που έχασε 17 κιλά μέσα σε ένα χρόνο προκειμένου να αλλάξει κατηγορία και να πάει στα ελαφρά βάρη παλεύει με λίγους συμπαίκτες να ξεπεράσει τα πολλά εμπόδια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκε στις περισσότερες διοργανώσεις ήταν δανεικό αφού ούτε το σωματείο της ούτε η Ομοσπονδία είχαν τα χρήματα (περίπου 10.000 ευρώ) να της το αγοράσουν. Κοντά στα τέλη της χρονιάς βρέθηκαν τα χρήματα και η Κατερίνα έχει πλέον το δικό της σκάφος για να αγωνίζεται και να μην ψάχνει πως θα τρέξει.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σύμφωνα πάντα με το Antinews, πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η πολύτεκνη οικογένειά της που ζει στην πόλη της Πιερίας. Και οι δυο γονείς της είναι εδώ και καιρό άνεργοι και έχοντας εκτός από την Κατερίνα  να συντηρήσουν ακόμη τρία παιδιά η κατάσταση είναι αφόρητη.
Πληροφορίες μάλιστα από το στενό περιβάλλον της οικογένειας μιλούν για σοβαρό πρόβλημα να πληρώσουν ακόμη και τους πάγιους λογαριασμούς.
Την ίδια ώρα η Κατερίνα είναι κλεισμένη σε πολυήμερα κοινόβια στο Σχοινιά με την εθνική ομάδα της κωπηλασίας ενώ όποτε λαμβάνει κάποια οδοιπορικά από την ομοσπονδία της ενισχύει τον οικογενειακό κουμπαρά που έχει…ανοίξει εδώ και καιρό.
Το χειρότερο είναι ότι φως στο τούνελ δεν φαίνεται αφού οι προσπάθειες που έγιναν από τρίτους προκειμένου να ξαναβρούν δουλειά οι γονείς της δείχνουν να πέφτουν στο κενό ενώ και η ίδια η αθλήτρια θα μπορέσει να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή μόνο αν φέρει μια μεγάλη επιτυχία στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.
Μέχρι τότε θα την ζεσταίνουν τα φώτα της σκηνής του ΣΕΦ όπου της απονεμήθηκε ο τίτλος της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς. 

Πηγή: Contra
Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει τα πάντα για την ομάδα του. Έτσι ο Τάτα Μαρτίνο δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ο Πουγιόλ το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον φέτος.

Έκπληκτος είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνο, με της φήμες περί απόσυρσης του Πουγιόλ από την ενεργό δράση, διότι ο ποδοσφαιριστής δεν του έχει πει κάτι τέτοιο.
«Είναι έκπληξη για μένα, γιατί ο Πουγιόλ δεν μου είχε μιλήσει γι' αυτό», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».
«Δεν μου είχε πει τίποτα και έτσι είναι άδικο για μένα να διαβεβαιώσω κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί», πρόσθεσε Αργεντινός.
Ο 51χρονος συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τον βλέπω να προπονείτε κανονικά και να βάζει όλη την απαραίτητη προσπάθεια κατά την διάρκεια της προπόνησης». 

Πηγή: AEK365
Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

Εικόνες ντροπής πέρυσι στο κλειστό του Ελληνικού
Στο κλειστό του Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» επιθυμεί η ΕΟΚ να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πόλη της Κρήτης. Το συγκεκριμένο κλειστό γήπεδο πληροί όλες τις προδιαγραφές (χωρά 5.200 θεατές), έχει φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ και μάλιστα, εκεί θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΚ. Η τελευταία φορά που είχε φιλοξενηθεί τελικός Κυπέλλου στην περιφέρεια ήταν το 2005, και πάλι στο Ηράκλειο, αλλά στο κλειστό του Λίντο, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη (72-68), ενώ έκτοτε ο τελικός γίνεται σε ΟΑΚΑ, Γαλάτσι και τελευταία Ελληνικό.
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι του τελικού (9/2/2014), θα προκύψει από τους νικητές των ημιτελικών Άρης-Πανιώνιος και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή (22/12) και Δευτέρα (23/12), αντίστοιχα. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Σάββατο (21/12) το ΑΕΚ - Κηφισιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Σάββατο (21/12) το ΑΕΚ - Κηφισιά

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μια ημέρα νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε οριστεί, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά για την 11 αγωνιστική του 6 ομίλου της Γ’ εθνικής.

Το γεγονός πως ο αγώνας της ΑΕΛ Καλλονής  με τον Εργοτέλης στο ΟΑΚΑ έχει οριστεί για την Κυριακή 22/02, ανάγκασε την ΕΠΟ να μεταφέρει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά μια μέρα νωρίτερα καθώς ήταν αδύνατο να διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο.
Έτσι ο αγώνας των κιτρινόμαυρων θα διεξαχθεί Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Euroleague ζητά την άποψη του κόσμου

Η Euroleague ζητά τη βοήθεια των φιλάθλων στην προσπάθεια της να βελτιώσει το προϊόν, την ίδια τη διοργάνωση και τη σχέση με τον κοινό. Πάρτε μέρος στην έρευνα και κερδίστε εισιτήρια και αυθεντικά δώρα.

Η Euroleague διοργανώνει μια παγκόσμια έρευνα σε εννέα διαφορετικές γλώσσες, προκειμένου να ενημερωθεί για την άποψη των οπαδών σε διάφορους τομείς, θέλοντας κατά αυτόν τον τρόπο να βελτιώσει την εμπειρία του "Devotion".
Τις επόμενες δέκα ημέρες οι φίλαθλοι από όλον τον κόσμο καλούνται να εκφράσουν τη γνώμη τους κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα παρακολουθήσουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους για το πως μπορούν αν βελτιωθούν οι διεθνείς διοργανώσεις.
Ως ευχαριστώ για αυτά τα 5 λεπτά που απαιτούνται για τη διαδικασία, όσοι δηλώσουν το e-mail τους θα πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό για να κερδίσουν εισιτήρια και αυθεντικά δώρα από τη Euroleague.

Πάρτε μέρος στην έρευνα της Euroleague

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε για την ανάδειξή του ως κορυφαίος αθλητής του 2013 και τόνισε πως θα κάνει προσπάθεια έτσι ώστε να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM
-για την ανάδειξή του ως καλύτερος αθλητής από τον ΠΣΑΤ για τρίτη χρονιά στη σειρά:
«Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Και είναι σημαντικότερο όταν ξεπερνάς αθλητές που είναι περισσότερο γνωστοί από εσένα. Φυσικά όλοι οι αθλητές αξίζουν το βραβείο αυτό και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το αποτέλεσμα»
-εάν το σκεφτόταν ότι μπορεί να αναδειχθεί και πάλι Καλύτερος Αθλητής από τον ΠΣΑΤ:
«Το σκεφτόμουν ότι μπορεί να συμβεί και πάλι… δεν μπορώ να το κρύψω».
-εάν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016:
«Δεν ξέρω το πάω χρόνο με το χρόνο. Θα προσπαθήσω. Αυτό είναι σίγουρο! Το μόνο σίγουρο. Τώρα όμως πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός.. Κουράζομαι πιο εύκολα. Είναι πιο δύσκολα όλα.
Κυνηγώ πρώτα να πάρω την πρόκριση και μετά να μπορέσω να κατακτήσω κάτι. Αυτό που σκέφτομαι είναι το 2014, το 2015 να πάρω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά βλέπουμε.
Είναι κουραστικό το άθλημα… Δεν τα συνηθίζεις τα χιλιόμετρα. Πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Μονότονο. Γίνεται μόνο πιο δύσκολο. Όχι εύκολο!
Όταν έχεις αποτελέσματα μπορείς να έχεις και λόγο. Μου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσω στους υπεύθυνους τους ζητώ να μένουν ανοικτά τα κολυμβητήρια για να μπορούν όλοι να αθληθούν. Υπάρχει το πανευρωπαϊκό στο Βερολίνο που θα προσπαθήσω να είμαι στα μετάλλια. Να είμαι σταθερός»
-το πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν χορηγοί για το άθλημά του:
«Είναι δύσκολο. Η προβολή μας είναι μια φορά τον χρόνο. Προσπαθούμε και κυνηγάμε κάτι τέτοιο. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Το βλέπουμε αυτό και θέλουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Εγώ πάντως θεωρώ τον εαυτό μου πλούσιο. Από εικόνες, συναισθήματα, πολιτισμούς και φίλους» 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»

Για τις διπλές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα μίλησε στα ΣΠΟΡ και ο Λουκάς Καραδήμος. Μάλιστα ο Καραδήμος είχε αγωνιστεί στο Ντα Λουζ το 1999 και είχε βιώσει πολύ έντονα εκείνη την σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΚ.


Ο Καραδήμος υποστήριξε με νόημα: «Ενας πολύ μεγάλος αντίπαλος κληρώθηκε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα που έχει τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη παγκοσμίως και η πορεία της αυτό αποδεικνύει. Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες τον Φεβρουάριο δεν μπορούν να συγκριθούν με τις αναμετρήσεις που είχαν γίνει το 1999. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ημασταν όμως άτυχοι, ειδικά στην Λισσαβόνα. Είχαμε επικρατήσει με σκορ 1-2, είχαμε χάσει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως η πρόκριση χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, πριν από 14 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για την Μπενφίκα. Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και τον Φεβρουάριο».

- Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ;

«Δεν πρέπει να δεχθεί γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Και με 1-0 αν μπορεί να κερδίσει, θα έχει κάνει το πρώτο βήμα. Είναι πολύ δύσκολα και τα δύο παιχνίδια, όμως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει παρά τις δυσκολίες και τις διαφορές που υπάρχουν».
Από sport103.gr 

Πηγή: PaokMania

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Σάββατο (21/12) το ΑΕΚ - Κηφισιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στημένη η κλήρωση του Champions League;


Μία μέρα πριν από την κλήρωση για την φάση των "16" του Champions League ένας λογαριασμός στο Twitter με τίτλο "uefacorruption" αποκάλυπτε τα οχτώ ζευγάρια εγείροντας απορίες για την εγκυρότητα της διαδικασίας.
Συγκεκριμένα γράφτηκε:  "θα σας αποκαλύψουμε μέρος της διαφθοράς της UEFA".
Στη συνέχεια με ξεχωριστά tweet παρουσίαζαν τα ζευγάρια της κλήρωσης ανάμεσα τους και το Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης στη Νιόν η ομάδα με την ονομασία "uefacorruption" εμφανίστηκε δικαιωμένη έχοντας αποκαλύψει και τα οχτώ ζευγάρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πάντως αρκετοί αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς τους θεωρώντας πως απλά παρέθεσαν πριν την κλήρωση όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αφαιρώντας αμέσως μετά τα περιττά ζευγάρια. 
Σημειώνεται πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την κλήρωση του Μουντιάλ όπου έπεσαν διάνα σε όλους τους ομίλους.
Στημένη κλήρωση ή καλοστημένο κόλπο με στόχο την προβολή; Οι followers στην πλειονότητα τους, πάντως εξακολουθούν να πιστεύουν πως περίπου ένα 24ωρο πριν την κλήρωση πράγματι είχαν διαρρεύσει τα ζευγάρια κάνοντας τα σχετικά retweets που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! 

Πηγή: Sport 24 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Σάββατο (21/12) το ΑΕΚ - Κηφισιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννιώτης: «Θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όχι γκολ στην Τούμπα!»


Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma 2-2 Italy Serie A