ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

Ένα παιχνίδι σφικτό και δυνατό περιμένει την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Αναστασίου.

Τα "νεκρά" διαστήματα αλλά και τα απανωτά γκολ από τις στημένες φάσεις με τα παθήματα να μην έχουν γίνει μαθήματα ακόμα θέλει να εξαλείψει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.
Ο τεχνικός των πράσινων υποστήριξε σε συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι πως οι πράσινοι θα πρέπει να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα και ελέω της απουσίας του Μπεργκ να είναι πιο αποτελεσματικοί.





Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αναστασίου στη Nova:
Πιστεύετε ότι η ήττα από τον Ατρόμητο θα πεισμώσει τους παίκτες σας;
"
Πιστεύω ναι, γιατί κάθε φορά μετά από άσχημο αποτέλεσμα, τουλάχιστον η αντίδραση μας ήταν αυτή που έπρεπε. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε 100% προσηλωμένοι για να μπορέσουμε τουλάχιστον να κλείσουμε καλά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος".

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσετε αυτό το εικοσάλεπτο μπλακ άουτ στο ματς με τον Ατρόμητο. Είδαμε εξαιρετικό Παναθηναϊκό στο ματς με την Καλλονή και λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας σας στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ουσιαστικά από τη στιγμή που βγήκε ο Μπεργκ από το ματς, υπήρξε κενό διάστημα στο παιχνίδι και δύο γκολ από τον αντίπαλο..."Δεν είχε να κάνει τόσο με την αναγκαστική αλλαγή του Μπεργκ. Είχε να κάνει καθαρά με την λειτουργία μας ως ομάδα. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται, είναι κάτι που προσπαθούμε να το λύσουμε, συζητάμε με τους παίκτες, το βλέπουμε στο βίντεο μαζί τους, μιλάμε... Τι να πω...
Είναι εύκολο να πω ότι φταίει αυτό ή εκείνο. Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Είναι άσχημο, γιατί συμβαίνει συνέχεια και το κυριότερο είναι ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω. Είναι άδικο. Είναι άδικο για τα παιδιά, γιατί προσπαθούν πάρα πολύ, αλλά αυτή η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας, καθαρού μυαλού και επικοινωνίας...
Είναι άδικο γιατί κάθε φάση που γίνεται μας κοστίζει. Και είναι κρίμα. Έχουμε πάρει αμέτρητα μαθήματα και συνεχίζουμε να δεχόμαστε χτυπήματα. Ελπίζω αρχής γενομένης από την Τετάρτη, τουλάχιστον να εξαλειφθεί και να μην έχουμε αυτά τα "νεκρά" διαστήματα, ώστε να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".
Για το ματς με τον Λεβαδειακό "ξεμείνατε" από φορ. Έφυγε ο Φιγκερόα, τραυματίστηκε ο Μπεργκ. Πόσο αλλάζουν τα πλάνα σας με την απουσία του Σουηδού επιθετικού, καθώς είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας;"Σίγουρα ο Μάρκους είναι ένας παίκτης ποιοτικός και ο πρώτος μας σκόρερ, αλλά τι να κάνουμε; Συνεχίζουμε. Την Τετάρτη έχουμε παιχνίδι, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, έχουμε κάποια παιδιά μπροστά και θα κοιτάξουμε εσωτερικά πως θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτοί που πρέπει".
Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς ακολουθεί μετά από λίγες ημέρες και η αναμέτρηση με την Ξάνθη;
"
Πολλά σκέφτομαι, αλλά θέλω να έχω καλύτερη εικόνα από τις προπονήσεις. Ξέρουμε πλέον ο καθένας τι μπορεί να κάνει και θα δούμε πως θα προσαρμοστούμε τακτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, δεν έχουμε τέτοιο θέμα και κάποιος μπορεί να παίξει τρία ματς σε μια εβδομάδα. Δεν το συζητάμε και για εμάς είναι φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα, θα δούμε ανάλογα με το παιχνίδι και πως θα προσαρμόσουμε τα πλάνα μας για το ματς με τον Λεβαδειακό".

Τι παιχνίδι περιμένετε στη Λιβαδειά, με βάση και την εικόνα που έχετε για τον αντίπαλο;"Γνωρίζουμε ότι ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα σφικτή, δυνατή και εντός έδρας εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της. Έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν το παιχνίδι. Από τη δική μας ομάδα περιμένω το ίδιο ποδόσφαιρο. Γρήγορο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές της μπάλας, καλή κυκλοφορία, ταχύτητα και από εκεί και πέρα τελειώματα των φάσεων.
Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και από τη στιγμή που τώρα δεν θα έχουμε στην επίθεση τον Μπεργκ, θα πρέπει τα υπόλοιπα παιδιά που θα αγωνιστούν να φροντίσουν ώστε να τελειώσουν τις φάσεις που θα κάνουμε".
Για περισσότερη από μια ώρα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έμειναν στο γήπεδο και συνέχισαν το τραγούδι τους. Βγήκαν και οι παίκτες, χειροκρότησαν... Είναι παρηγοριά και δύναμη παράλληλα αυτή η στήριξη από τον κόσμο;"Σίγουρα είναι δύναμη για τα παιδιά και ειδικά για τους νεότερους. Τους ευχαριστούμε γι' αυτό και γνωρίζουμε ότι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γιατί ξέρουμε ότι τους δίνουμε μεγάλη χαρά όταν κερδίζουμε. Συνεχίζουμε μαζί, ενωμένοι και ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.