ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σαββίδης: "Θα φέρω δις στην Ελλάδα και κούπες στον ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο των εγκαινίων του "Μακεδονία Παλλάς" τόνισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και ότι θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λίγκ!
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλλάς" στο οποίο έδωσαν το παρών παίκτες και στελέχη του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού ΠΑΟΚ αλλά και άτομα από τον Α.Σ. όπως ο πρόεδρος αυτού, Θανάσης Κατσαρής.
Στην ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση της χώρας, πως θα φέρει κι άλλα δις στην Ελλάδα και πως θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ!
Συγκεκριμένα είπε: "Το "Μακεδονία Παλλάς" θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Αγιο Ορος. Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Εχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.
Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Ελληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρας μας πραγματικός παράδεισος. Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".
Στο τέλος έκανε πρόποση λέγοντας πως το "Μακεδονία Παλλάς" είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους. Εκαναν χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Ανθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου που τόνισε πως ο Σαββίδης θα πρέπει να βοηθήσει και τον Ηρακλή. Στον τελευταίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε:
"Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ.  Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 21:45 Panathinaikos vs FC Barcelona.Eυρωλιγκα

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.ΠΑΤΗΣΤΕ BASKETΒΑLL και υστερα πανω στο:21:45..Panathinaikos vs FC Barcelona



http://www.oleoletv.com

Live Streaming.20:00 Olympiacos Piraeus vs Panthrakikos

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

Η γκάφα του CNN για το μακελειό της Βοστώνης

«Μεγαλειώδη» γκάφα έκανε χθες το CNN, μεταδίδοντας ότι συνελήφθη ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την αιματηρή βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη.
 
Η πληροφορία διαψεύστηκε και το μεγάλο δίκτυο έμεινε με την «αποκλειστικότητα».
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 
Διαβάστε την είδηση στο aixmi.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Φρούριο» η Σούπερ Λίγκα για ΑΕΚ


Κλούβες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση της ΑΕΚ, για το φόβο επεισοδίων. Το gazzetta.gr είναι εκεί!

Μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Πανθρακικό η ΑΕΚ έχει βρεθεί μπροστά στο μοιραίο, τον κίνδυνο να χάσει τρεις βαθμούς που ουσιαστικά σημαίνει την καταδίκη της και τον υποβιβασμό της.

Ο Δικέφαλος έχοντας ως «συμμάχους» Αστυνομία, τον Πανθρακικό, αλλά και τους παρατηρητές θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορούσε να ολοκληρωθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και αν η απόφαση είναι καταδικαστική για την ΑΕΚ τότε θα υπάρξει έφεση αφού στην Ένωση θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει ισονομία και η σωτηρία να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια.  
Πολύ πριν ξεκινήσει η διαδικασία (13.00) κλούβες είχαν αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα και στα γραφεία της δεν μπορούν να φτάσουν αυτοκίνητα. Επίσης είναι ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο. Tελικά εμφανίστηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι σχεδόν 300...  
 Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας βρίσκονται και ο Τραϊανός Δέλλας μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της Ένωσης Χάρη Γρηγορίου. Λίγο αργότερα την εμφάνισή τους έκαναν και ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός φίλος της ΑΕΚ Γιώργος Πάντζας, καθώς και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης βρίσκονται έξω από τα γραφεία, ενώ μάλιστα οι Αλεξίου, Καπετανόπουλος και Πάντζας κατάφεραν και μπήκαν στην αίθουσα και θα εκπροσωπήσουν τους μικρομετόχους της Ένωσης.
Πλέον, είναι έτοιμη να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης. 

Πηγή: Gazzetta 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:45 Panathinaikos vs FC Barcelona.Eυρωλιγκα

Live Streaming.20:00 Olympiacos Piraeus vs Panthrakikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στην παραμονή ο Διαμαντίδης

Κοντά στην παραμονή ο ΔιαμαντίδηςΉταν σχεδόν δεδομένο. Σύντομα θα είναι κι επίσημο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Η επιθυμία είναι αμοιβαία. Και από τη στιγμή που αυτό είναι δεδομένο, η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία μεταξύ Διαμαντίδη και Παναθηναϊκού δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχιστεί.
Ο Καστοριανός γκαρντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία (αν δεν έχει ήδη συμφωνήσει) για την υπογραφή νέου συμβολαίου, πιθανότατα τριετούς διάρκειας, που θα τον «δέσει» με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της καριέρας του.
Οι πρώτες επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν γίνει και ουσιαστικά μένουν οι υπογραφές, αφού και ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν θέλει να… διανοείται έναν Παναθηναϊκό σαν τον «3-D», αλλά και ο αρχηγός, που ανήκει στο «τριφύλλι» από το 2004, είναι συναισθηματικά δεμένος με το σύλλογο και δεν είναι άνθρωπος των αλλαγών.
Το θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά μετά τη σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα. Η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα είναι πιθανότατα τριετής, ενώ οι αποδοχές του «Μήτσου» θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα τωρινά (2 εκατ. ευρώ). 

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:45 Panathinaikos vs FC Barcelona.Eυρωλιγκα

Live Streaming.20:00 Olympiacos Piraeus vs Panthrakikos