Κλούβες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση της ΑΕΚ, για το φόβο επεισοδίων. Το gazzetta.gr είναι εκεί!

Μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Πανθρακικό η ΑΕΚ έχει βρεθεί μπροστά στο μοιραίο, τον κίνδυνο να χάσει τρεις βαθμούς που ουσιαστικά σημαίνει την καταδίκη της και τον υποβιβασμό της.

Ο Δικέφαλος έχοντας ως «συμμάχους» Αστυνομία, τον Πανθρακικό, αλλά και τους παρατηρητές θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορούσε να ολοκληρωθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και αν η απόφαση είναι καταδικαστική για την ΑΕΚ τότε θα υπάρξει έφεση αφού στην Ένωση θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει ισονομία και η σωτηρία να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια.  
Πολύ πριν ξεκινήσει η διαδικασία (13.00) κλούβες είχαν αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα και στα γραφεία της δεν μπορούν να φτάσουν αυτοκίνητα. Επίσης είναι ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο. Tελικά εμφανίστηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι σχεδόν 300...  
 Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας βρίσκονται και ο Τραϊανός Δέλλας μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της Ένωσης Χάρη Γρηγορίου. Λίγο αργότερα την εμφάνισή τους έκαναν και ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός φίλος της ΑΕΚ Γιώργος Πάντζας, καθώς και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης βρίσκονται έξω από τα γραφεία, ενώ μάλιστα οι Αλεξίου, Καπετανόπουλος και Πάντζας κατάφεραν και μπήκαν στην αίθουσα και θα εκπροσωπήσουν τους μικρομετόχους της Ένωσης.
Πλέον, είναι έτοιμη να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης. 

Πηγή: Gazzetta 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:45 Panathinaikos vs FC Barcelona.Eυρωλιγκα

Live Streaming.20:00 Olympiacos Piraeus vs Panthrakikos