Μάχη με το χρόνο δίνει ο Λιονέλ Μέσι για να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί στο Καμπ Νου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει προπονηθεί και η συμμετοχή του ή όχι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Το δίλημμα του Βιλανόβα.


Μπορεί να υπάρχουν άλλες τρεις ημέρες για τον επαναληπτικό της Μπαρτσελόνα με την Παρί, αλλά ο Μέσι ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί και η συμμετοχή του είναι στον αέρα. Ο Αργεντινός άσος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και η συμμετοχή του είναι στον αέρα.
Ο Μέσι μέχρι την Τετάρτη θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες ελπίζοντας ότι θα εμφανίσει βελτίωση αν και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί από κοινού μεταξύ του παίκτη, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και του ιατρικού τιμ.
Στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής κι ενός σοβαρότερου τραυματισμού που θα τον αφήσει εκτός για μεγαλύτερο διάστημα και για τον λόγο αυτό ο Τίτο Βιλανόβα βρίσκεται σε δίλημμα.
Το 2-2 του πρώτου αγώνα δίνει μία άνεση στους «μπλαουγκράνα» και γι αυτό υπάρχει η σκέψη ο Μέσι να είναι στο πάγκο και να χρησιμοποιηθεί αν στραβώσει το ματς. Πάντως, απέναντι στην Μαγιόρκα το κενό του Αργεντινού δεν φάνηκε καθόλου με τον Φάμπρεγκας να καλύπτει ιδανικά το κενό του ως ψευτοεννιάρι πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ επίσης υπάρχουν και ο Βίγια (ξεκουράστηκε με την Μαγιόρκα), αλλά και οι Πέδρο και Σάντσες.  

Πηγή: Gazzetta 

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs AEK Athens