ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Γνώριζα για Καπόνο, μίλησα μαζί του, αλλά...»


Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποκάλυψε πως γνώριζε για τη δυσαρέσκεια του Τζέισον Καπόνο, αλλά εξήγησε πως είναι αμετάπειστος και σέβεται την απόφασή του και κυρίως πάνω απ' όλους είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για...
...το χαμό του Γιώργου Κολοκυθά: «Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ο θάνατος του Γιώργου Κολοκυθά. Το μπάσκετ κι ο Παναθηναϊκός είναι πιο φτωχός. Τον είχα, ήταν και στο συμβούλιο και στην ομάδα. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με αρχές εκλίπουν στις ημέρες μας, την τελευταία 20ετία. Να 'ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει (σ.σ. στις 5/3 η κηδεία).
...τη νίκη επί του Κ.Α.Ο.Δ.: «Παίξαμε σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο. Είχαμε πρόβλημα με τα 2 πόιντ γκαρντ που μας έλειπαν (βλ. Ξανθόπουλος & Μπανκς), έπρεπε ο Διαμαντίδης κι ο Ούκιτς να παίξουν περισσότερο παρότι προέρχοταν από ματς Ευρωλίγκας. Κοιτάξαμε να μη ταλαιπωρηθούν, γι' αυτό δεν πιέζαμε. Δεν ήμασταν συγκεντωμένοι για τις καταστάσεις που προανέφερα. Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι μυαλού, πήραμε διαφορά. Καλή συνέχεια στη Δράμα, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα»
...την απρόσμενη εξέλιξη με το αίτημα αποδέσμευσης του Τζέισον Καπόνο: «Νομίζω έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Σεβόμαστε την απόφασή του. Προχωράμε».
...τη στιγμή της πληροφόρησης του αιτήματος αποδέσμευσης του πρώην NBAer: «Το γνώριζα, έχω μιλήσει μαζί του. Έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η απόφασή του. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχουμε αρχή ως Παναθηανικός. Κι ο Χαραλαμπόπουλος είναι απαραίτητος. Σε μία ομάδα είναι σημαντικός κι ο πιο νέος παίκτης, αν είναι σοβαρός και δουλεύει»
...τον πιθανό αντικαταστάτη του: «Στην Ευρωλίγκα δεν μπορούμε. Στην Ελλάδα θα δούμε. Ας μιλήσουμε γι' αυτούς που ίδρωσαν τη φανέλα. Καλό να μείνουμε σ' αυτούς που έπαιξαν. Σεβασμό προς αυτούς». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Μουρίνιο: «Δεν θα παίξει ο Κασίγιας αύριο»


Μουρίνιο: «Δεν θα παίξει ο Κασίγιας αύριο»
Δεν πρόκειται να αγωνιστεί αύριο (5/2) απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ίκερ Κασίγιας, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στην συνέντευξη Τύπο, πριν από την αυριανή (5/2) αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Ολντ Τράφορντ» για τον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Champions League, αποκάλυψε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.
«Όλοι οι παίκτες είναι σε φόρμα και έτοιμοι να αγωνιστούν εκτός από τον Κασίγιας», δήλωσε ο Μουρίνιο.
Αναφερόμενος στον αγώνα με την Γιουνάιτεντ ο τεχνικός της «Βασίλισσας» τόνισε ότι αύριο (5/2) ο κόσμος θα... σταματήσει για να δει την αναμέτρηση των δυο ομάδων.
«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και θέλουμε να παίξουμε. Αύριο ο κόσμος θα σταματήσει για να παρακολουθήσει τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς δεν είναι μια απλή αναμέτρηση αλλά μοιάζει με τελικό», είπε ο «Special One».
Σχετικά με την επιστροφή του Ρονάλντο για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ» ως αντίπαλος των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και την ψυχολογική κατάσταση του «CR7» ο προπονητής της Ρεάλ είπε ότι είναι φυσικό ο 28αχρονος να είναι το κέντρο της προσοχής.
«Ο Ρονάλντο είναι μια χαρά από ό,τι ξέρω. Πιστεύω ότι όποια διάκριση παίρνει την αξίζει όπως και η αγάπη που παίρνει από τον κόσμο. Ξέρω πόσο επιτυχημένη ήταν η θητεία του στην Γιουνάιτεντ και τι επίδραση είχε στο σύλλογο», σχολίασε ο Μουρίνιο.
Ο «Special One» όταν ρωτήθηκε για το αν θα πανηγυρίσει μια ενδεχόμενη πρόκριση με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει το 2004 ως προπονητής της Πόρτο, όταν και είχε κάνει μια κούρσα 100 μέτρων απάντησε ότι αυτή την φορά θα ελέγξει τα συναισθήματα του και απλά θα γελάει στο ταξίδι της επιστροφής.

«Αν χάσουμε δεν θα κλάψω, αλλά αν νικήσουμε δεν θα τρέξω πάλι 100 μετρά. Απλά αν χάσουμε θα κοιμηθώ στο αεροπλάνο ενώ αν νικήσουμε θα γελάω στο ταξίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:30 Veria FC vs Aris Thessaloniki

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δολοφονούν λύκους και αρκούδες για επίδειξη!

Σαφάρι εξόντωσης έχουν εξαπολύσει ασυνείδητοι εναντίον των απειλούμενων ζώων της ελληνικής πανίδας, σκοτώνοντας αρκούδες και λύκους στις αγροτικές περιοχές των Ιωαννίνων και της δυτικής Μακεδονίας, κοντά στα τελευταία καταφύγια της άγριας ζωής της Πίνδου.


«Στην πλειονότητά τους οι δράστες είναι λαθροκυνηγοί και κτηνοτρόφοι που οπλοφορούν και οι οποίοι βάζουν στο στόχαστρο τα ζώα είτε από χόμπι ή επειδή “τόλμησαν” να προσεγγίσουν το κοπάδι τους», καταγγέλλει στη Realnews ο βιολόγος Λάζαρος Γεωργιάδης, επιστημονικός υπεύθυνος της οργάνωσης Αρκτούρος. «Επειτα φορτώνουν το κουφάρι του ζώου στο αγροτικό τους αυτοκίνητο και το περιφέρουν σαν τρόπαιο στην πλατεία του χωριού ή το ανασκολοπίζουν έξω από τη στάνη τους, για παραδειγματισμό», συμπληρώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της οργάνωσης Πάνος Στεφάνου.
Μάλιστα, οι δράστες αναρτούν με προκλητική θρασύτητα τα «κατορθώματά» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιδεικνύοντας τα νεκρά ζώα στους διαδικτυακούς τους φίλους.
Οι αποτρόπαιες εικόνες μαρτυρούν την κυνικότητα με την οποία διαπράττονται τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και αποδεικνύουν ότι «στην ελληνική ύπαιθρο επιβιώνει ακόμα η εσφαλμένη νοοτροπία ότι το άγριο ζώο είναι επιβλαβές και πρέπει να θανατώνεται», όπως επισημαίνει ο Λ. Γεωργιάδης.
Οι διάλογοι
Αποκαλυπτικοί είναι και οι διάλογοι που αναρτώνται στα «κουτιά» διαλόγων του προσωπικού του προφίλ στο Facebook. Διάφοροι φίλοι του δράστη, στην πλειονότητα τους κυνηγοί, σχολιάζουν το ειδεχθές θέαμα θεωρώντας το κάτι απολύτως φυσιολογικό, αν όχι και... αξιέπαινο. Μάλιστα, δεν διστάζουν να εκτοξεύουν και απειλές κατά των οικολογικών οργανώσεων που δίνουν τον δικό τους αγώνα προκειμένου να σωθούν τα κινδυνεύοντα είδη της πανίδας. «Λέμε (τώρα)... αν τη σκοτώσεις (την αρκούδα) για να αμυνθείς είναι παράνομο; Οχι θα την αφήσω να με φάει, επειδή οι οικολόγοι το απαγορεύουν, αυτά είναι αστεία», αναφέρει μεταξύ άλλων στο παράθυρο διαλόγων του Facebook ο αδίστακτος λαθροθήρας, προσθέτοντας ότι «παράνομος είναι ο τύπος ο οποίος από φόβο εγκαταλείπει το θήραμα. Εγώ τη φόρτωσα (την αρκούδα) και την πήγα στην πλατεία του χωριού».
Παρακάτω άλλος χρήστης βεβαιώνει ότι «η αρκούδα είναι από την Εγνατία». Αυτή η δήλωση οδηγεί τους ερευνητές του Αρκτούρου στο συμπέρασμα ότι το άτυχο ζώο ζούσε στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των νομών Καστοριάς και Φλώρινας.
«Αρρωστημένα μυαλά»
«Από τα λεγόμενα τους δείχνουν ότι πρόκειται για διαταραγμένες προσωπικότητες», λέει ο διευθυντής Δασών Καστοριάς Χρήστος Λιάμης, καλώντας τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να αντιδράσουν. «Αυτοί δεν είναι κυνηγοί, είναι αρρωστημένα μυαλά, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομονωθούν. Ευτυχώς, η πλειοψηφία των κυνηγών και τον κτηνοτρόφων της περιοχής μας δεν έχουν αυτές τις απόψεις για την αρκούδα και τον λύκο. Θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να εντοπιστούν οι ένοχοι», τονίζει.
Σημειώνεται ότι καμία υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος ή δασική υπηρεσία δεν διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για τις παράνομες θανατώσεις αγρίων ζώων, γεγονός που δυσκολεύει επιπλέον το έργο της προστασίας της βιοποικιλότητας.
Ωστόσο, οι αρκούδες δεν είναι τα μόνα θύματα της μανίας των ασυνείδητων λαθροκυνηγών. Φωτογραφίες που αναρτώνται στο προφίλ άλλων χρηστών δείχνουν: νεκρούς λύκους που έχουν τουφεκιστεί, βασανιστεί ή σφαγιασθεί. Μία από τις φωτογραφίες προέρχεται από τα περίχωρα της Ηγουμενίτσας. Εκεί κτηνοτρόφοι ομολογούν ότι σκότωσαν μια λύκαινα πριν από έναν μήνα επειδή επιτέθηκε στο κοπάδι τους. Αλλη φωτογραφία, στη Γαλατινή Κοζάνης, δείχνει έναν νεκρό λύκο που τον παλούκωσαν έξω από μία στάνη. Το ζώο σκοτώθηκε τον περασμένο χειμώνα, ενώ πριν του δώσουν τη χαριστική βολή είχε βασανιστεί.
Σε φωτογραφικό στιγμιότυπο πάλι από την περιοχή της Ηπείρου άλλος χρήστης δημοσιοποιεί ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν λύκο και τον αποτέλειωσαν τα σκυλιά του. Επειτα τον φόρτωσε στην καρότσα ενός φορτηγού και τον περιέφερε στους συγχωριανούς του.
«Ο Αρκτούρος έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες από το Facebook και να αναζητηθούν οι δράστες. Η δολοφονία ενός άγριου ζώου διώκεται ποινικά», υπενθυμίζει ο Π. Στεφάνου.
Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται στα ίχνη των δραστών, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη καταγγελία που έφθασε στα γραφεία τους και αφορά τη δολοφονία άγριου ζώου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο άρσης απορρήτου των δραστών που έχουν αναρτήσει τις βίαιες εικόνες, ενώ ταυτόχρονα έχει ειδοποιηθεί ο διαδικτυακός πάροχος του κοινωνικού μέσω δικτύωσης. Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η άρση απορρήτου θα ακολουθήσει αναγνώριση του ιδιωτικού πρωτοκόλλου χρήστη και θα απαγγελθούν κατηγορίες προσωπικά στους δράστες που έχουν αναρτήσει τις φωτογραφίες με τα νεκρά ζώα.
Έλλειψη τροφής
Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι ο λύκος και η αρκούδα επιτίθενται στο κτηνοτροφικό κεφάλαιο λόγω της έλλειψης τροφής που παρουσιάζεται στο φυσικό τους ενδιαίτημα. «Επομένως, όταν σκοτώνουμε αλόγιστα δεκάδες θηράματα, όπως ζαρκάδια, λαγούς κ.ά., προφανώς το άγριο ζώο θα αναζητήσει την τροφή του στα αιγοπρόβατα», εξηγεί ο βιολόγος Λ. Γεωργιάδης.
Από κει και πέρα, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι υπάρχουν δραστικοί τρόποι προκειμένου οι κτηνοτρόφοι να αποτρέψουν τις επιθέσεις των αγρίων ζώων στο κοπάδι τους, όπως ο ελληνικός ποιμενικός, παραδοσιακός υπερασπιστής των κοπαδιών στην ελληνική ύπαιθρο. Ο Αρκτούρος έχει συστήσει πρόγραμμα για τη διάσωση του ελληνικού ποιμενικού. «Τα κουτάβια που αναπαράγονται στο κυνοτροφείο χαρίζονται σε κτηνοτρόφους με σειρά προτεραιότητας, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό δίνει οδηγίες στους κτηνοτρόφους για το πώς ο ποιμενικός θα προστατεύει αποτελεσματικά το κοπάδι με σεβασμό στη φύση, όπως το κάνει τόσα χρόνια», αναφέρει η διευθύντρια του Αρκτούρου Βάσω Πετρίδου.
Πηγή: real.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: Ντόρτμουντ-Σαχτάρ

Preview: Ντόρτμουντ-ΣαχτάρΗ Μπορούσια έχει το προβάδισμα μετά το 2-2 στο Ντόνετσκ απέναντι στη Σαχτάρ, αλλά η ρεβάνς στη Βεστφαλία για τους «16» του Champions League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το βράδυ της Τρίτης.

Οι δύο ομάδες εντυπωσίασαν φέτος με τις εμφανίσεις τους στη διοργάνωση. Μόνο μία όμως θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία της στο Champions League. Το 2-2 του Ντόνετσκ αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Βεστφαλία.

Για τη Ντόρτμουντ το Champions League αποτελεί μονόδρομο προς την επιτυχία για φέτος. Άλλωστε στην Bundesliga παρά τη νίκη επί του Ανόβερου με 3-1 παραμένει στο -17 από την Μπάγερν, ενώ οι Βαυαροί την απέκλεισαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Ματς Χούμελς. Η Σαχτάρ παραμένει σε απραξία από το… 2012 (το πρωτάθλημα στην Ουκρανία αρχίζει γι’ αυτή ξανά στις 10 Μαρτίου) ταξίδεψε χωρίς προβλήματα στη Γερμανία.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την περίοδο 2001/02, όταν η Ντόρτμουντ είχε επικρατήσει 2-0 στο Ντόνετσκ και 3-1 στο «Βεστφάλεν». Η Μπορούσια έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχος απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία, ενώ η Σαχτάρ έχει στη Γερμανία δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα. Παίκτες στο όριο των καρτών έχει μόνο η Σαχτάρ, συγκεκριμένα τους Χούμπσμαν και Λουίς Αντριάνο. 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΕΛΙΚΑΣ 1-0.ημιχ.1-0

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Wild Wild Ψαχνά…

Wild Wild Ψαχνά… | onsports.gr

Η πρώτη ήττα του Ηρακλή Ψαχνών και η μέτρια παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας έφεραν αρκετά πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία είχαν καταφέρει να κρύψουν καλά οι άνθρωποι των Ευβοιωτών, με την κατάσταση να είναι κάπως… αγριεμένη!
Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ιδιαίτερη ένταση στο τέλος του αγώνα με τους «μαυραετούς», κυρίως για τον τρόπο που δέχθηκε το γκολ ο Ηρακλής Ψαχνών. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, ήταν έξαλλος με τον στόπερ του Θανάση Ρεπετσά και του τα… έψαλλε. Ο παίκτης αντέδρασε κι ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να τον χαστούκισε!!!
Λίγο έλειψε να ακολουθήσει… χοντρό σκηνικό, αλλά μπήκαν στη μέση τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και τους χώρισαν. Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα οι δυο τους φάνηκε να τα έχουν βρει και πήγαν από κοινού στη συνέντευξη Τύπου χωρίς να τρέχει τίποτα…
Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν στη δημοσιότητα και δηλώσεις του Γιάν Τάουερ που περιέγραψε την εμπειρία του στα Ψαχνά με τα μελανότερα χρώματα. Ο Γερμανός μπακ μίλησε στο περιοδικό «Offside» της Σουηδίας και αναφέρθηκε σε περιστατικά που και να τα… δεις, δεν θα τα πιστέψεις! «Όταν χάσαμε ο πρόεδρος τρελάθηκε. Κλότσησε την πόρτα και μετά τον προπονητή. Την επόμενη μέρα μου είχαν πάρει το αμάξι, γιατί έλεγαν ότι δεν τον άξιζα. Έτσι πήγαινα με οτοστόπ στις προπονήσεις», είναι μόνο μια από τις ατάκες που ανέφερε ο 29χρονος άσος.
Με δόση υπερβολής; Ίσως… Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στον Ηρακλή Ψαχνών είναι κομματάκι… αγριεμένη το τελευταίο διάστημα!

Πηγή: OnSports

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΕΛΙΚΑΣ 1-0.ημιχ.1-0


 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην κορυφή η Άρσεναλ!

Στην κορυφή η Άρσεναλ! | onsports.gr
Η Άρσεναλ ηττήθηκε 2-1 από την Τότεναμ και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ με 24 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ένα στατιστικό στοιχείο μαρτυρά πως είναι στην κορυφή!
Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν 1-0 στο δεύτερο μέρος. Αν λάβει κανείς υπόψη μόνο τα σκορ των αγώνων στο δεύτερο ημίχρονο, τότε η Άρσεναλ είναι πρώτη στη βαθμολογία!
Δείτε τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ μόνο με το δεύτερο ημίχρονο των αγώνων:
ars 

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνκο: Σημαντικό ματς με Παναθηναϊκό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΕΛΙΚΑΣ 1-0.ημιχ.1-0

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Ζέεφελντ το καλοκαίρι, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν σε γνωστά λημέρια το προσεχές καλοκαίρι, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.


Θυμίζουμε πως η ομάδα το περασμένο καλοκαίρι είχε προετοιμαστεί πάλι στην Αυστρία, αλλά στο Άχενκιρχ. Κανένας, όμως, στο μεγάλο λιμάνι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε εκεί ο Ολυμπιακός.
Η απόφαση, έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του Μίτσελ, μοιάζει ειλημμένη και ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Ζέεφελντ. Εκεί, είχε προετοιμαστεί ο σύλλογος για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2011 επί εποχής Ερνέστο Βαλβέρδε.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2013/14 αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίθανο buzzer beater! (vid.)

Απίθανο,apithanoΑπίστευτο φινάλε είχε η αναμέτρηση του γυμνασίου Νιου Ροσέλ με αυτό του Βερνόν! Μέσα σε 2.9 δευτερόλεπτα η μπάλα άλλαξε δύο φορές κατοχή και τελικά μπήκε ένα απίθανο buzzer beater.Το γυμνάσιο Νιου Ροσέλ επαναφέρει τη μπάλα 2.9'' πριν το φινάλε από την τελική γραμμή. Ο Καλίλ Έντνι κάνει την πάσα, η οποία καταλήγει σε χέρια αντιπάλου. Αυτός, όμως, χάνει την μπάλα και επιστρέφει στον Έντνι, ο οποίος σημείωσε ένα απίθανο τρίποντο.

Πηγή: Sport.gr

Στόουκ: «Επίθεση» στρατιώτη σε Όουεν!

Η καριέρα του Μάικλ Όουεν έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, με έναν στρατιώτη ονόματι Τζέιμς Τόλμποτ, να του ρίχνει... μπηχτές για τους τραυματισμούς του.
Ο επιθετικός της Στόουκ Σίτι θεωρείται από πολλούς... πρώην ποδοσφαιριστής, καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς στην καριέρα του, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να έχει τη μεγάλη εξέλιξη που όλοι περίμεναν ότι θα έχει. Ο Τόλμποτ θέλησε να τον... πικάρει μέσω twitter.
Διαβάστε τον διάλογο Όουεν - Τόλμποτ:
Στρατιώτης: «Παίζεις ποδόσφαιρο;»
Όουεν: «Όχι πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά σόκαρα τον κόσμο στην εποχή μου. Εσύ τι έχεις κάνει στη ζωή σου;»
Στρατιώτης: «Σε απάντηση του τι έχω κάνει, υπηρέτησα και προστάτευσα τη χώρα σου στον στρατό, έξι χρόνια σωματικής εργασίας χωρίς τραυματισμό». 

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υπόκλιση στους οπαδούς του Αρη

Οι φίλοι του Αρη δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας τους κάτι που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Υπόκλιση στους οπαδούς του Αρη
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Ιταλών να αποθεώσουν τους οπαδούς των Θεσσαλονικέων. Η ιστοσελίδα «lecceprima.it» προέτρεψε τον κόσμο της Λέτσε να συμπαρασταθεί στο κρίσιμο ματς της ομάδας με την Τραπάνι και να παραδειγματισμούν από το… Κλεάνθης Βικελίδης. Ζήτησε να μετατρέψουν το «via del mare» σε μια «καυτή» έδρα όπως γίνεται στις Μπόκα Τζούνιορς, Γαλατασαράι, Ντόρτμουντ και Αρη.

Η Λέτε αγωνίζεται στη serie c και είναι πρώτη στη βαθμολογία. Η προσεχής αντίπαλός της είναι πίσω δυο βαθμούς και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ντέρμπι που ίσως να κρίνει πολλά.
 

Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνκο: Σημαντικό ματς με Παναθηναϊκό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνκο: Σημαντικό ματς με Παναθηναϊκό

Επιτακτική ανάγκη είναι η νίκη για την Ουνικάχα Μάλαγα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον πρώην φόργουορντ των «πρασίνων», Άντι Πάνκο.


«Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Δεν καταθέτουμε τα όπλα, παρά την ήττα μας από τη Ζαλγκίρις. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να παίζουμε δυνατά για 40 λεπτά», ήταν τα λόγια του Πάνκο. 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

 

Στόουκ: «Επίθεση» στρατιώτη σε Όουεν!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίθανο buzzer beater! (vid.)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

Ο Σκορπιός του GreenZone καταγράφει την στατιστική στα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, καθώς και μία μεγάλη σύμπτωση...

Μετά και τη χτεσινή αναμέτρηση, σε 108 αγώνες του αθηναϊκού ντέρμπυ που έχουν διεξαχθεί από την καθιέρωση της Α’ εθνικής κατηγορίας, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις νίκες αφού έχει επικρατήσει 45 φορές, έναντι 32 της ΑΕΚ, ενώ 31 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Προηγείται και στα γκολ το Τριφύλλι, καθώς 134 γκολ έχουν σκοράρει οι «πράσινοι», ενώ έχουν δεχτεί 107.

Στα ντέρμπυ με γηπεδούχο την ΑΕΚ , οι κιτρινόμαυροι έχουν ελαφρά υπεροχή με 22 νίκες έναντι 19 των «πρασίνων», ενώ στα τέρματα η διαφορά είναι μόλις 3 υπέρ της ΑΕΚ (61-58).

Όταν το Τριφύλλι παίζει στο «σπίτι» του υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού οι «πράσινες» νίκες είναι 26 26 έναντι μόλις 10 της «Ένωσης».

Ακόμα και όταν αντιμετωπίζει τους «κιτρινόμαυρους» εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός, έχει να επιδείξει θριαμβευτικά αποτελέσματα όπως το 1-4 (18/2/2007) με προσωπικό σόου του Σωτήρη Νίνη ή το 0-3 (3/5/1987) με σκόρερ τους Σαραβάκο, Μπατσινίλα, Καραβίδα.


Για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις στις 3/3/1974 ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί εκτός έδρας της ΑΕΚ με 2-0 (Γραμμός, Αντωνιάδης), στις 3/3 2002 νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ (Μπασινάς, Καραγκούνης) και χθες, πάλι 3 Μαρτίου νίκησε με το ίδιο σκορ την ΑΕΚ (Βιτόλο, Σο).

Ακόμα και πριν την καθιέρωση της Α’ εθνικής το Τριφύλλι πέρναγε σχετικά άνετα τον κιτρινόμαυρο σκόπελο αφού σε 48 αγώνες είχε 22 νίκες έναντι 12 της ΑΕΚ, με κορυφαία νίκη το εμφατικό 2-4 στις 27/2/1949 με τέρματα των Πετσανά, Φυλακτού (2) και Διαλετή.

Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στα πλέι οφ, στα οποία σε οκτώ αγώνες ο Παναθηναικός έχει 4 νίκες ενώ η ΑΕΚ μόλις 1. Στις τέσσερις αναμετρήσεις των πλέι οφ που η ΑΕΚ ήταν γηπεδούχος το Τριφύλλι μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
 
Πηγή: GreenZone

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»

Πάνω στην ώρα επέστρεψε στα γκολ για την Έβερτον ο Κέβιν Μιραλάς, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μόγες.

«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»
Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στα γκολ στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το τρίτο της Έβερτον στη νίκη επί της Ρέντινγκ (3-1) και ο Ντέιβιντ Μόγες αναφέρθηκε στην προσφορά του Βέλγου επιθετικού.

«Ο Μιραλάς έπρεπε να βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσο μακρά απουσία. Είδαμε έναν παίκτη που μπορεί να πετύχει, αλλά και να δημιουργήσει γκολ», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό για μας, γιατί θέλαμε πολύ έναν ποδοσφαιριστή με τέτοια ικανότητα. Ο Γέλαβιτς δεν είναι σε καλή κατάσταση και είχαμε ανάγκη έναν τέτοιον παίκτη. Θέλουμε τη βοήθειά του για να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο». 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

 

Στόουκ: «Επίθεση» στρατιώτη σε Όουεν!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίθανο buzzer beater! (vid.)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

■ Oμηροι 1.000.000 εργαζόμενοι, καθώς μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις πληρώνει στην ώρα της
■ Μία στις τέσσερις επιχειρήσεις (περίπου 150.000) δεν έχει καταβάλει τους μισθούς εδώ και 3 μήνες
■ Χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα ζουν με έναντι 100-300 ευρώ τον μήνα
■ Η λίστα με τις εταιρείες που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους


Εφιαλτικές διαστάσεις έχει πάρει η επιδημία των απλήρωτων εργαζομένων σε μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις, οι οποίες καθυστερούν την καταβολή μισθών από 3 έως και 15 μήνες. Μετά τη στρατιά των ανέργων που έφτασε τους 1.350.181 (ΕΛ.ΣΤΑΤ., Νοέμβριος 2012), η επόμενη ανοιχτή πληγή στην αγορά εργασίας είναι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι που ανέρχονται, σύμφωνα με υπολογισμούς των εργατικών κέντρων, σε 800.000, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος αφού υπάρχουν επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 5 άτομα.
Με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα είναι περίπου 2 εκατομμύρια καταλήγουμε στην ανησυχητική διαπίστωση ότι 5 στους 10 βρίσκονται σε ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας, το οποίο δυστυχώς τις περισσότερες φορές τελειώνει με το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης. Στην πλειονότητά τους οι απλήρωτοι, κυρίως των μικρότερων επιχειρήσεων, δεν καταγγέλλουν τον εργοδότη τους στην Επιθεώρηση Εργασίας υπό τον φόβο της απόλυσης.
Γι’ αυτό και τα στοιχεία του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ), το οποίο, κακά τα ψέματα, λειτουργεί μετ’ εμποδίων, υπολείπονται της πραγματικότητας. Σύμφωνα με την καταγραφή του προηγούμενου εξαμήνου, μία στις τέσσερις επιχειρήσεις (περίπου 150.000) δεν έχει καταβάλει τους μισθούς για τουλάχιστον 3 μήνες, ενώ μόλις μία στις δέκα πληρώνει τους εργαζομένους εγκαίρως και χωρίς καθυστέρηση.
Εκτός από τις μεγάλες επιχειρήσεις που καθυστερούν να πληρώσουν, εκατοντάδες μικρότερες, κυρίως στoυς κλάδoυς του επισιτισμού, των ξενοδοχείων, των ιδιωτικών κλινικών και του εμπορίου, έχουν μήνες να καταβάλουν έστω και ένα ευρώ στο προσωπικό τους. Ακόμα και ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι κοινό μυστικό ότι οφείλει πολλά μηνιάτικα στο προσωπικό του.
Τα έναντι έγιναν επιδημία
Μια άλλη μορφή επιδημίας που έχει κατακλύσει την αγορά είναι η καταβολή έναντι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας που πληρώνονται έναντι από τον Σεπτέμβριο του 2010. Το τελευταίο ποσό που πήραν πριν από δύο μήνες ήταν 75 ευρώ! Χιλιάδες εργαζόμενοι στο εμπόριο και στον επισιτισμό ζουν με έναντι 100-300 ευρώ τον μήνα, περιμένοντας στωικά να βελτιωθεί το κλίμα στην αγορά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι συνδικαλιστές που «προστατεύουν» τους επιχειρηματίες, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους σε εύλογο χρονικό διάστημα. Υπάρχει όμως και μεγάλη κατηγορία επιχειρηματιών που παρακρατούν μισθούς γιατί καταγράφουν μείωση κέρδους.
Πηγή:protothema.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»

Περισσότερο ανταγωνιστική περιμένει την Mercedes ο Κίμι Ραϊκόνεν.

«Θα εκπλήξει κόσμο η Mercedes»
Την πεποίθηση ότι η Mercedes θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν εξέφρασε ο Κίμι Ραϊκόνεν, μετά την ολοκλήρωση των τριών χειμερινών δοκιμών.

Ακόμη, ο πιλότος της Lotus δήλωσε πως αν από την αρχή της σεζόν πάρουν καλύτερα αποτελέσματα, θα έχουν πολύ καλή ευκαιρία να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση.

«H Mercedes ίσως να εκπλήξει αρκετό κόσμο. Ωστόσο και πέρυσι εδώ ήταν ανταγωνιστική, προκαλώντας έκπληξη που δεν ήταν στους αγώνες γρήγορη. Οπότε πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», ήταν τα λόγια του “Iceman” για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε πιο γρήγοροι από πέρυσι. Αν καταφέρουμε να είμαστε σταθεροί και να προσθέσουμε περισσότερη ταχύτητα και καλύτερα αποτελέσματα στην έναρξη της σεζόν τότε θα σίγουρα θα έχουμε καλύτερη ευκαιρία».
 
Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απλήρωτος 1 στους 2 εργαζόμενους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρελή σύμπτωση του 2-0 και η «πράσινη» υπεροχή

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είχαμε ανάγκη αυτόν τον Μιραλάς»


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

 

Στόουκ: «Επίθεση» στρατιώτη σε Όουεν!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίθανο buzzer beater! (vid.)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.Το «τριφύλλι» άνθισε ύστερα από 22 χρόνια


Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού έγραψαν ιστορία στο ΆργοςΤου Κώστα Ασημακόπουλου
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δίνει μάχη επιβίωσης στην Α1 Γυναικών, αλλά χωρίς τίτλο δεν έμεινε και φέτος. Η επιλογή της διοίκησης του Αχιλλέα Μακρόπουλου να επενδύσει σε νέες και ταλαντούχες αθλήτριες δικαίωσαν τον σύλλογο και τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Βλαχονικολό. Μετά τη θρυλική ομάδα του 1991 που αποτελούνταν από τις Μαρτσουκάκη (αρχηγός), Τζίμου, Κοστρίβα, Σκουλά, Θεοδωράκη, Χαραλάμπους, Αλεξανδράκη, Μανταμοπούλου, Γιαννιώτη και Κοκκίνου, μία νέα γενιά με ηγέτιδα την Ανθή Βασιλαντωνάκη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Νεάνιδες ύστερα από 22 χρόνια. Στο φάιναλ-4 που έγινε στο Αργος η ομάδα του Βασίλη Βλαχονικολού έγραψε ιστορία και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του Παναθηναϊκού στην 30χρονη ιστορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τον πρώτο μετά το 1991.
3-0 τον Αίαντα, MVP η Ανθή
Στον τελικό ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 (25-19, 25-15, 25-18) τον Αίαντα Ευόσμου, έχοντας MVP τη Βασιλαντωνάκη, η οποία είπε: «Ο Αίας ήταν πολύ καλή ομάδα και δεν περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε τόσο εύκολα. Ωστόσο, παίξαμε πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένη που πανηγυρίσαμε αυτόν τον τίτλο. Είχαμε καλή ψυχολογία και κάναμε καλό σερβίς. Είμαι πολύ χαρούμενη που αναδείχθηκα MVP και με βοήθησε όλη η ομάδα για να τον κατακτήσω».
Αλλες τρεις «πράσινες» πήραν διακρίσεις. Η Μαρίνα Γεωργίου αναδείχτηκε καλύτερο λίμπερο, η Ελενα Γλύκα καλύτερη πασαδόρος και η Αγγελική Καββαδία καλύτερη κεντρικός. Η Μαρίνα Αργυροπούλου του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού αναδείχτηκε καλύτερη επιθετικός.
«Δικαίωση...»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βασίλης Βλαχονικολός είπε: «Δίκαια έχει στηθεί η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού πάνω σε αυτό το σύνολο και είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θα καταφέρουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Α1 Γυναικών. Είναι μια δικαίωση. Το καλοκαίρι, όταν φτιάξαμε την ομάδα με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μακρόπουλο έκανα μια λίστα με 10 ονόματα για τα τμήματα υποδομής. Η διοίκηση τις πρώτες πέντε επιλογές μου τις πήρε. Οπότε είχα ένα άγχος να πετύχω τους στόχους για να δικαιώσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε». Δικαιωμένος δήλωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, που έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βλαχονικολός): Βασιλαντωνάκη 19 (16/26), Γλύκα, Καββαδία 7, Σωτηρίου 9, Τσατσούρι 7, Λιάγκη 9 / Γεωργίου (λ.-29% υπ.).
ΑIAΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλά): Ξενιτιάδου 6π., Χρηστινίδου 5, Ιακωβίδου 6, Γλυκίδου, Τοσουνίδου 2, Χατζηευστρατιάδου 6 / Μυρίδου (λ.-45% υπ.), Σαχανίδου (λ)., Χριστοφορίδου Γρηγορίου 2, Ζλατινίτση 3. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομανόφ μπαίνει σε λάθος αυτοκίνητο!

Ο πρόεδρος της Σέλτικ αποχωρεί από το γραφείο του. Το αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει τον περιμένει στον περιβάλλοντα χώρο. Εκείνος αφηρημένος μπαίνει σε λάθος όχημα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>