ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για Serie A με... Μόρα!


Με τον Βαγγέλη Μόρα να ανοίγει το σκορ, η Βερόνα επικράτησε με 2-0 της Βαρέζε και παραμένει στην 3η θέση της Serie B.


Ο Ελληνας αμυντικός ήταν αυτός που έκανε πιο εύκολη την αναμέτρηση για τους Βερονέζους με το γκολ που πέτυχε στο 22' και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι «μετά από τόση κριτική το τελευταίο διάστημα απαντήσαμε με σπουδαίο τρόπο. Οσο για το γκολ που πέτυχα, είμαι χαρούμενος καθώς είχα καιρό να σκοράρω και το να επιστρέφω στα γκολ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είναι κάτι το ξεχωριστό».
Με αυτή τη νίκη η Βερόνα παραμένει στην 3η θέση της Serie B και κυνηγάει τη 2η για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη Serie A. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θέλει τουλάχιστον να κρατήσει την 3η θέση για να μπει... φορτσάτη στα πλέι οφ ανόδου.

Για τον Μόρα θα είναι κάτι το ξεχωριστό να έρθει αυτή η άνοδος καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα παίξει στη Serie A με τρίτη διαφορετική ομάδα, μετά τις Μπολόνια και Τσεζένα. 


Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόβα τζενεράλε για Φιλιππίδη


Τον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ θα δώσει την Κυριακή (24/2) ο Κώστας Φιλιπίδης, ο οποίος θα μετάσχει στο διεθνές τουρνουά του Μετς στη Γαλλία.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα δυνατά ονόματα του αγωνίσματος, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις, πριν από το μεγάλο τεστ στη Σουηδία, όπου θα διεκδικήσει την άνοδό του στο βάθρο των νικητών.
Μεταξύ των αντιπάλων του θα είναι ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί με φετινό 5,93 μ., ο Τσέχος Γιαν Κουντλίκα με 5,77 μ. και ο επίσης Γάλλος Ρομάν Μενίλ με 5,62 μέτρα. Ο Φιλιππίδης θα ταξιδέψει από το Μετς απευθείας στη Σουηδία, ευελπιστώντας ότι θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει το φράγμα των 5.90μ. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. Super League.19:30 Panathinaikos Athens vs OFI Crete

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευλογημένος… Πανιώνιος

Έχοντας για πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα ματς τον Νίκο Παππά, ο Πανιώνιος έφτασε στην 15η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

Ευλογημένος… Πανιώνιος
Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ο Πανιώνιος επικράτησε του Άρη στη Νέα Σμύρνη με 82-75, για την 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Οι «κυανέρυθροι» έχοντας σε πολύ καλή μέρα για ακόμα ένα ματς τον Νίκο Παππά, κατάφεραν να φτάσουν στην 15η τους νίκη στο πρωτάθλημα η οποία τους οδηγεί προσωρινά στην πρώτη θέση με 33 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός (με παιχνίδι λιγότερο ωστόσο).

Συμπαραστάτες του Παππά οι Μίλμπουρν και Γιάνκοβιτς, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βεργίνης.

Το ματς

Ο Άρης μπορεί να ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης όμως ο Πανιώνιος πέρασε γρήγορα μπροστά διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, 18-15. Στη δεύτερη περίοδο οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν εξίσου δυνατά, κυριάρχησαν κάτω από τα καλάθια (22 με 13 τα ριμπάουντ) και κατάφεραν να διευρύνουν την υπέρ τους διαφορά στους 12 πόντους (44-32).

Οι «κίτρινοι» έψαχναν τρόπους να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο ματς μειώνοντας στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους σε 48-37 με τον Πανιώνιο να απαντά με επιμέρους 12-6 και να βρίσκεται στο +17 (60-43). Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου όμως δεν ήταν έτοιμοι να παραδώσουν τα… όπλα. Με αντεπίθεση που ξεκίνησε στα τέλη της τρίτης περιόδου και συνεχίστηκε στην τέταρτη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους έξι (69-63) ξαναμπαίνοντας ουσιαστικά στο παιχνίδι. Μίλμπουρν και Παππάς όμως δεν τους άφησαν να χαρούν για πολύ και με σερί 6-0… επανέφεραν το +12 (75-63) «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας τους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ασημακόπουλος, 82-75.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 44-32, 62-51, 82-75

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 8, Πέιν, Αθηναίου 4, Κιζ 3 (1), Μίλμπουρν 21 (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Αθανασούλας 4, Μπατής, Γιάνκοβιτς 14 (14 ριμπάουντ), Καββαδάς 5, Παππάς 20 (3 κλεψίματα), Αγραβάνης, Μπούκερ 3

Άρης (Αγγέλου): Πάσαλιτς 15 (3), Χαντ 9 (1), Πελεκάνος 7, Βεζένκοφ 4, Τσιάρας 4, Ασημακόπουλος 6, Καραποστόλου, Χαρίσης 6, Μποχωρίδης 2, Σαρικόπουλος 2, Μούρτος, Βεργίνης 20 (1) 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.Super League.17:15 AO Xanthi vs Veria FC k PAOK Saloniki vs Kerkyra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.Super League.17:15 AO Xanthi vs Veria FC k PAOK Saloniki vs Kerkyra

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αιώνιοι σε τροχιά πρόκρισης

Ο Χρήστος Σούτος γράφει στο στο sport-fm.gr για την εξέλιξη της Ευρωλίγκας.

Αιώνιοι σε τροχιά πρόκρισης
Με μεγάλες νίκες, που τους διατήρησαν σε τροχιά πρόκρισης, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο γύρο του Top- 16 οι δύο εκπρόσωποι μας στην Euroleague.

Οι μεν πράσινοι πέρασαν από την έδρα της Ζαλγκίρις στο Κάουνας κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στην πρώτη τετράδα του ομίλου τους, οι δε ερυθρόλευκοι, αν και έχυσαν την καρδάρα στο τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την κάλυψη της διαφοράς, επικράτησαν στο Φάληρο της Κάχα με χαρακτηριστική άνεση και ετοιμάζονται στις επόμενες αγωνιστικές για την τελική αντεπίθεση τους με στόχο την κατάληψη ενός εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων.

Στο όμιλο του Παναθηναϊκού τα πράγματα μοιάζουν ελαφρώς πιο ξεκάθαρα. Οι δύο θέσεις που δίνουν και το πλεονέκτημα στη φάση των νοκ- άουτ παιχνιδιών στους οκτώ του θεσμού, μετά και την χθεσινή επικράτηση της Εφές επί της ΤΣΣΚΑ στην Πόλη, φαίνεται πως καταλήγουν σε Μαδρίτη και Κωνσταντινούπολη. Οι Ρεάλ και Εφές μόνο αν επιδείξουν αυτοκτονικές τάσεις θα τις χάσουν.

Οι Ρώσοι της ΤΣΣΚΑ για ένα ακόμα ματς φάνηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου. Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση εν τούτοις στο τέλος η παρέα του Φάρμαρ τους έριξε στο καναβάτσο. Τώρα και με δεδομένο πως απέχουν δύο νίκες από τους Τούρκους πρέπει να περάσουν από δύσκολες έδρες, Μάλαγα και ΟΑΚΑ, και παράλληλα να περιμένουν δύο ήττες της ομάδας του Μαχμούντι, αφού σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερούν λόγω της μεγάλης νίκης τους στο πρώτο γύρο.

Για την πρόκριση τους λογικά δεν τίθεται θέμα αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Για την τέταρτη θέση όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν τρεις ομάδες. Οι πράσινοι, η Μάλαγα του Ρέπεσα και η Ζαλγκίρις του Πλάθα. Κομβικά ματς σε αυτή τη μάχη οι αναμετρήσεις Μάλαγα- Ζαλγκίρις την επόμενη αγωνιστική, με τους Λιθουανούς να παίζουν ίσως και το τελευταίο χαρτί τους, και Μάλαγα- ΠΑΟ την μεθεπόμενη. Οι Ισπανοί έχουν την τύχη να παίζουν την πρόκριση τους εντός έδρας, όπου με δύο νίκες γίνονται το απόλυτο φαβορί.

Στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αρκεί να υπερασπιστεί την έδρα της και στη χειρότερη περίπτωση την διαφορά του πρώτου αγώνα κόντρα στους Ισπανούς. Πάντα βέβαια με την υποσημείωση πως μια πιθανή απώλεια βαθμών με τις δύο αδιάφορες γερμανικές ομάδες για όποιον την κάνει θα είναι και καταδικαστική. Μην ξεχνάτε πως στην αγωνιστική που πέρασε παραλίγο το σύνολο του Ρέπεσα να χάσει ένα δικό του ματς με την Μπάμπεργκ.

Στον γκρουπ του Ολυμπιακού από την άλλη τα πράγματα είναι λίγο πιο μπερδεμένα. Από τη μια υπάρχει το σχεδόν ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, η Μπαρτσελόνα που όσο προχωράει η διοργάνωση παρουσιάζεται όλο και καλύτερη εμφανίζοντας αγωνιστική ισορροπία σε περιφέρεια και front line.

Με το καλύτερο, ίσως, δίδυμο ψηλών αυτή τη στιγμή, Τόμιτς και Τζαγουάι, με τα γνωστά ελαφρά τεσσάρια τους, που απειλούν από κοντά αλλά και μακριά, η αναφορά γίνεται στους Λόρμπεκ, Μάικλ και Γουάλας και με την τεράστια σε προσωπικότητα περιφερειακή τους γραμμή, Ναβάρο και Σάρας ξεχωρίζουν, οι Καταλανοί μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ τα τελευταία χρόνια να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Κάτω από την ομάδα του Τσλαβι Πασκουάλ λαμβάνει χώρα μια πρωτοφανής μάχη ανάμεσα σε ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά με παρόμοια δυναμική. Η Σιένα που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για πολλούς εμφανίζει σημάδια κόπωσης λόγω και του κοντού ρόστερ που διαθέτει. Η χθεσινή αντίπαλος των πρωταθλητών Ευρώπης έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα μετρώντας πια τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Η Χίμκι από την πλευρά έχασε την χρυσή ευκαιρία να γίνει το αφεντικό του ομίλου, κάτω από την Μπαρτσελόνα, με την ήττα της από τον Ολυμπιακό στη Μόσχα. Κάθε αγωνιστική τα δεδομένα ανατρέπονται. Ποιος μπορεί να βγάλει από την εξίσωση της πρόκρισης ακόμα και την Μακάμπι, η οποία παρ' όλο που δεν έχει την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων μοιάζει πολύ σκληρή για να πεθάνει από τόσο νωρίς. Σε κάθε περίπτωση ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση που είναι άλλωστε και ο αρχικός του στόχος.

Φαντάζει λοιπόν πιθανός, περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, ένας ελληνικός " εμφύλιος" στην φάση των οκτώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο το θετικό που προκύπτει για το ελληνικό μπάσκετ είναι η παρουσία μιας ομάδας στο final- four του Λονδίνου τον προσεχή Μάιο. Ας ελπίσουμε πως στην περίπτωση αυτή οι αγώνες που θα γίνουν δεν θα μας δυσφημήσουν στα πέρατα του κόσμου αλλά θα δώσουν το έναυσμα για μια μπασκετική γιορτή που τόσο ανάγκη έχει το άθλημα μετά τα αίσχη του τελικού. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17:15GR)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17:15GR)

Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, αλλά που καίγονται για βαθμούς... υπόσχονται ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. ΠΑΟΚ και Κέρκυρα αναμετρώνται το Σάββατο (23/2) στις 17:15GR στην Τούμπα.


Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες καθώς στόχος του είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης, ενώ η Κέρκυρα δίνει τη μάχη της για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του, καθώς οι Κοστίν Λάζαρ και Αμπντούλ Καμαρά τέθηκαν τελικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.
Στην διάθεση του Γιώργου Δώνη επιστρέφουν επίσης οι Αθανασιάδης, Κατσικάς (εξέτισαν τις ποινές τους) και ο αρχηγός, Πάμπλο Γκαρσία. Αντιθέτως, εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Φωτάκης, Ολίσε, Χακόμπο, Σταφυλίδης και Γεωργιάδης.
H αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Καμαρά, Λίνο, Ιτάνζ, Πάμπλο Γκαρσία, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ.
Από τη μεριά της η Κέρκυρα πηγαίνει στην Τούμπα με μοναδική –αλλά σημαντική- απουσία, τον τιμωρημένο Ντιέγκο Λεόν.
Ο ισπανός άσος της ομάδας έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά».
Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Αρμένης, Πετρούσης, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Κυβελίδης, Γκέσιος, Γιάντσης, Τσοκάνης, Αγρίτης, Βασιλόγιαννης, Αθανασίου, Σταμογιάννος. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» | onsports.gr

Ο αμυντικός του Πανιωνίου παραδέχθηκε πως οι «κυανέρυθροι» έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους, ζήτησε όμως να είναι δίπλα τους έτσι ώστε να καταφέρουν στο τέλος της χρονιάς να είναι χαρούμενοι όλοι μαζί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova
Για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:
«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Από την Τρίτη και μετά, όταν ανέλαβε ο κύριος Παναγόπουλος, το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα με τον Πανθρακικό και το πως θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Τα έχουμε αφήσει όλα στην άκρη. Και την ήττα και την αποχώρηση του κυρίου Ελευθερόπουλου και κοιτάμε μόνο για τη νίκη την Κυριακή».
Για το αν έχει κοστίσει στην ομάδα η αποχώρηση του Ελευθερόπουλου:
«Δεν νομίζω, γιατί ουσιαστικά δεν αλλάξαμε προπονητή, έμεινε ο βοηθός του. Έχουμε αναλύσει τι έφταιξε και ήρθαν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Τα πλάνα μας είναι αρχικά για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και εν συνεχεία για τα επόμενα 7 ματς που απομένουν».
Για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και πως τους έχει προετοιμάσει:
«Στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και σε κάποια τακτικά θέματα που θέλει να διορθώσουμε. Το μόνο που μας έχει πει είναι ότι πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας γιατί από τα δικά μας πόδια κρίνονται όλα. Μένουν 8 παιχνίδια και δεν είναι μόνο ένας τελικός όπως λέμε. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό:
«Είναι μια καλή ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια έχει κάποια καλά αποτελέσματα. Δεν κοιτάζουμε τον Πανθρακικό, αλλά τη δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε καλοί πιστεύω θα κερδίσουμε».
Για το αν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης:
«Φυσικά και το συζητάμε κάθε μέρα. Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για εμάς. Δεν το χαρακτηρίζουμε τελικό, έχουμε ακόμα άλλα 7 μπροστά μας. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε».
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου που τελευταία είναι απογοητευμένος:
«Και τον κόσμο έχουμε απογοητεύσει, αλλά και τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι αδικούμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας και μετά όλους τους άλλους. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας στα ματς που απομένουν και στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17:15GR)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια


Ο Ντιόντε Κρίστμας έφυγε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με δεδομένο ότι δεν μπορεί να ενισχύσει ομάδα στο Top 16 της Euroleague, ίσως το μέλλον του να μην είναι στην Ευρώπη.


Για τον Αμερικανό υπάρχει η προοπτική της Κίνας ή του NBDL, υπάρχουν όμως ομάδες όπως η Βαλένθια που εξετάζουν τον Κρίστμας. Όπως αναφέρει το Eurohoops.net, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξετάζει τον πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ και του Ρεθύμνου, αφού ακόμα δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μικαέλ Ζελαμπάλ που πήγε στο ΝΒΑ. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καϋμενάκης: Επικίνδυνος ο Σπάθας

Επικίνδυνο χαρακτήρισε ο Γιάννης Καϋμενάκης τον διαιτητή, Ηλία Σπάθα και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε για τη διαιτησία του στο παιχνίδι Αστέρας - Ολυμπιακός.


Οι δηλώσεις του στο arcadia-sports.gr:
"Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο κύριος Σπάθας ορίστηκε να διευθύνει αγώνα της Super League, λίγες μέρες μετά από τη διαιτησία που είχε στο ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Πώς είναι δυνατόν τα αρμόδια όργανα να τοποθετούν ξανά σε αγώνα αυτόν τον πολύ επικίνδυνο, τον πάρα πολύ επικίνδυνο κύριο! Προκαλεί μεγάλη απορία". 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17:15GR)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: Να σκοράρω μπροστά στον κόσμο μας

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έκανε το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο κόντρα στον Λεβαδειακό και τόνισε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να σκοράρει μπροστά στους φίλους της ομάδας στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ (24/2, 15:00GR).


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο κόντρα στο Λεβαδειακό:
«Επιτέλους ήρθε η μπλε κάρτα, αγωνίστηκα, είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Το γήπεδο ήταν βαρύ, δεν έγινε πολύ ποιοτικό παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατό με πολλές μονομαχίες. Βέβαια είχαμε κάποιες φάσεις, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά εντάξει το 0-0 εκτός έδρας στη Λιβαδειά είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το λες κι αρνητικό».

Για το αν θα ήταν ιδανικό να σκοράρει στην αναμέτρηση κοντρά στον ΠΑΣ: «Μακάρι να είναι έτσι. Εντάξει είχα μια ευκαιρία στη Λιβαδειά, δε μπήκε το γκολ, ελπίζω να γίνει την Κυριακή».
Για το πώς περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους:
«Εδώ που φτάσαμε, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, κάθε βαθμός είναι σημαντικός και ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια στο Περιστέρι πρέπει να τα κερδίζουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Η ομάδα έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να κερδίζουμε κι ελπίζω να το κάνουμε την Κυριακή».

Για το αν είναι τελικός η εν λόγω αναμέτρηση:
«Δε θα το χαρακτήριζα τελικό, μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα, όλα έχουν τη δυσκολία τους. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι κερδίζοντάς το φεύγουμε πολύ με αρκετούς βαθμούς διαφορά και μπαίνουμε για τα καλά στα πλέι οφ."

Για το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο του Περιστερίου: «Τόσο καιρό περίμενα να παίξω και δευτερευόντος να παίξω και στο Περιστέρι εντός έδρας ένα παιχνίδι. Όλος ο κόσμος με ρωτάει, θέλω κι εγώ πολύ να παίξω, ναι, το περιμένω πως και πως». 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισοφαρίζει ρεκόρ ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mοντολίβο: "Θα νικήσει η Μίλαν με γκολ του Ελ Σααρουί"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαδριλένικο ενδιαφέρον για Μπρούνο


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mοντολίβο: "Θα νικήσει η Μίλαν με γκολ του Ελ Σααρουί"

Ο Ρικάρντο Μοντολίβο προέβλεψε πως η Μίλαν θα είναι η μεγάλη νικήτρια στο "Derby della Madoninna", με τον Στεφάν Ελ Σααρουί να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

"Δεν ξέρω αν θα είναι πιο δύσκολο το ματς με την Ίντερ μετά την επιτυχία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω πάντως ότι είμαστε συγκεντρωμένοι.
Γνωρίζουμε πως ο στόχος μας είναι η τρίτη θέση και πως η Ίντερ είναι η πιο επικίνδυνη αντίπαλος στην προσπάθειά μας αυτή.
Με τη Μπαρτσελόνα δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, ψυχολογικα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά. Τώρα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη", δήλωσε σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport" ο Ρικάρντο Μοντολίβο, και πρόσθεσε:
"Η πρόβλεψή μου είναι πως θα νικήσουμε 1-0 με σκόρερ τον Ελ Σααρουί. Έτσι θα σταματήσουν να γράφουν ότι έχει κατάθλιψη επειδή σκοράρει πάντα ο Μπαλοτέλι". 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαδριλένικο ενδιαφέρον για Μπρούνο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Μπρούνο Άλβες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Μαδριλένικο ενδιαφέρον για Μπρούνο
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» αναφέρει ότι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πορτογάλου στόπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει αντιμετωπίσει στο πρόσφατο την Εσπανιόλ και την Σεβίλλη και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους «ροχιμπλάνκος».

Ο Αργεντινός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν και μετά την απόκτηση του Ινσούα, ο οποίος έχει υπογράψει μέχρι το 2016, ψάχνει κάποιον παίκτη να δυναμώσει περαιτέρω τα μετόπισθεν της Ατλέτικο.

Το συμβόλαιο του Μπρούνο Άλβες με τη ρωσική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2014 και οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να κάνουν το κόλπο-γκρόσο στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο και να εντάξουν ένα από τους καλύτερους στόπερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.
 

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισοφαρίζει ρεκόρ ο Βαλβέρδε


Έτοιμος να ισοφαρίσει το ρεκόρ των νικών μακριά από το «Μεστάγια» είναι η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε στα μέσα της σεζόν στην θέση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και μεταμόρφωσε την Βαλένθια και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την ισοφάριση ενός ρεκόρ.
Με τον Βαλβέρδε στο πάγκο η Βαλένθια έχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμά εκτός έδρας παιχνίδια και αν καταφέρει να περάσει και από την έδρα της Σαραγόσα θα φτάσει τις πέντε και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ουνάι Έμερι από την σεζόν 2009-2010, ενώ στο αγαπημένο του «Σαν Μαμές» θα έχει την ευκαιρία να το ξεπεράσει. 


Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

Παρακολουθείστε LIVE από το Sport24.gr τις αναμετρήσεις για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

Κανένας Αθηναίος δεν μπορούσε να φανταστεί πως η χθεσινή πρωινή βροχή θα γινόταν κατακλυσμός και θα έπνιγε την πόλη. Η θεομηνία που χτύπησε την Αττική και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μία νεαρή κοπέλα τη ζωή της, να κλείσουν δρόμοι, να αποκλειστούν γειτονιές και να προκληθούν πολλές καταστροφές ήταν πρωτόγνωρη.


Η ισχυρή νεροποντή, που ανάλογή της είχε να συμβεί δεκάδες χρόνια, ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και κράτησε μέχρι τις 11 περίπου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα τόσο στην ηλεκτροδότηση όσο και στις οδικές μετακινήσεις, κάνοντας την πόλη να μοιάζει χτυπημένη από τσουνάμι.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι κλήσεις για πλημμύρες στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έφτασαν τις 1.850 στην Αττική. Τα ειδικά συνεργεία εργάστηκαν «πυρετωδώς» και κατάφεραν να ελέγξουν μέχρι τις 8 το βράδυ περισσότερες από 1.100 αναφορές.
Οπως είπε στο iefimerida.gr ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν σε άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ οι περιοχές με τα περισσότερα προβλήματα ήταν το Χαλάνδρι, ο Αλιμος, το Χαϊδάρι και το Μαρούσι.
Κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο, αλλά και στα νότια προάστια έμοιαζαν με ποτάμια, δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ μάλιστα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κατέρρευσε ένα παλιό ακατοίκητο σπίτι.
Τραγική κατάληξη είχε ο εγκλωβισμός μιας νεαρής με το αυτοκίνητό της στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, όπου φέρεται να έπαθε σοκ και στη συνέχεια καρδιακό επεισόδιο. Δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προβλήματα προκάλεσε ο «κατακλυσμός» και στα Μέσα Μεταφοράς, καθώς για πολλές ώρες οι συρμοί του Ηλεκτρικού πραγματοποιούσαν δρομολόγια από τον Πειραιά μέχρι τον Ταύρο και από την Ομόνοια μέχρι την Κηφισιά, μιας και είχαν πλημμυρίσει οι σταθμοί στο Θησείο και στο Μοναστηράκι.
Ακόμα, το Τραμ σήκωσε «χειρόφρενο», αφοί οι συρμοί δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν, ενώ ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής» έκλεισε καθώς τα νερά από τους δρόμους μπήκαν μέσα στο χώρο του σταθμού.
Πηγή:iefimerida.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισοφαρίζει ρεκόρ ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mοντολίβο: "Θα νικήσει η Μίλαν με γκολ του Ελ Σααρουί"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαδριλένικο ενδιαφέρον για Μπρούνο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: Να σκοράρω μπροστά στον κόσμο μας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17:15GR)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

Επιτακτική είναι για τον Νίκο Αναστόπουλο η νίκη στο αυριανό παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, όπως είπε ο προπονητής της ομάδας στους παίκτες.

Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»
Προσπάθεια να «ανεβάσει» τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών έριξε το βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, αφού οι παίκτες του δεν έχουν καταφέρει στα δύο τελευταία παιχνίδια να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη αναμέτρηση για μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για πολλούς λόγους. Δεν σας φοβάμαι. Θα τα καταφέρετε», είπε μεταξύ άλλων ο «αλενατόρε».

Ο 55χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά στον τομέα της τακτικής και πλέον μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέφανο Ναπολεόνι και Βαγγέλη Μάντζιου, τους οποίους προορίζει για το αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισοφαρίζει ρεκόρ ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mοντολίβο: "Θα νικήσει η Μίλαν με γκολ του Ελ Σααρουί"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαδριλένικο ενδιαφέρον για Μπρούνο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: Να σκοράρω μπροστά στον κόσμο μας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17:15GR)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυλωνίτης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χάος που άφησε ο κατακλυσμός της Αθήνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Basket League ΟΠΑΠ - 18η αγωνιστική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Κρίστμας η Βαλένθια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η οικογένεια Πεσιρίδη, ευχαριστεί τον Λάκη Νικολάου


Σε ...φύλακα Άγγελο για την οικογένεια του βετεράνου ασου της ΑΕΚ  Κοσμά Πεσιρίδη , εξελίχθηκε ο γιατρός της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου, αφού τον τελευταίο μήνα, χρειάστηκε να επέμβει τρεις φορές για τη... σωτηρία τους

Είναι γνωστό ότι ο Λάκης Νικολάου, βρίσκεται πάντα κοντά στην οικογένεια της ΑΕΚ και χειρίζεται με προθυμία κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιο μέλος της. Και κυρίως μέλος της οικογένεια των παλαιμάχων. Όπως  στην περίπτωση του βετεράνου ποδοσφαιριστή της «Ένωσης» Κοσμά Πεσιρίδη. Τρεις φορές τον τελευταίο μήνα, η  ατυχία, χτύπησε  την πόρτα της οικογένειας του βετεράνου άσου της ΑΕΚ!  Όμως και τις τρεις, λειτούργησε ως ...φύλακας Άγγελος γι'  αυτήν, ο Λάκης Νικολάου. Ο γιατρός της ΑΕΚ , χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει με τους συνεργάτες του, το χειρουργικό τους νυστέρι για  γιατρέψει προβλήματα που προκλήθηκαν από τις αλλεπάλληλες ατυχίες στα μέλη της οικογένειας Πεσιρίδη!... Και ευτυχώς και τις τρεις με απόλυτη επιτυχία.Η αρχή έγινε όταν η σύντροφος του Κοσμά Πεσιρίδη , Σοφία, έπαθε συντριπτικό κάταγμα στην φτέρνα του αριστερού της ποδιού. Η συνέχεια με τον γιό του Αντώνη, που εγχειρίστηκε στα τρία μετατάρσια του  αριστερού  του χεριού.
Και το κακό ολοκληρώθηκε με τον ίδιο τον Κοσμά, που την περασμένη εβδομάδα μετά από πέσιμο, έσπασε τρεις τένοντες στον δεξιό του ώμο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει σωστά το χέρι του! Μάλιστα η περίπτωση του Κοσμά-που εγχειρίστηκε με επιτυχία στις 21 Φεβρουαρίου- ήταν ιδιάζουσα, αφού  η αρχική διάγνωση μίλαγε για διάστρεμμα. Όμως το χέρι δεν λειτουργούσε σωστά, αφού δεν «άκουγε» στην «εντολή»  να σηκωθεί ψηλά... Όταν λοιπόν ο Λάκης Νικολάου είδε τις εξετάσεις εντόπισε το πρόβλημα και δρομολόγησε χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.«Επιθυμώ μέσω της ιστοσελίδας σας, να μεταφέρω ένα «μεγάλο ευχαριστώ»  τόσο το Λάκη Νικολάου, όσο και τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπούσγα για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχαν τόσο σ εμένα όσο και τα μέλη της οικογένειάς μου.
Όπως βέβαια να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες του και κυρίως τις γραμματείς του πρώτα και πάνω απ' όλα ανθρώπου Λάκη Νικολάου. Είναι τιμή για την οικογένεια της ΑΕΚ, που  έχει στις τάξεις της τέτοιο επιστήμονα.  Και μεγάλη υπόθεση για μένα και την οικογένεια μου, ότι μας τιμάει με την φιλία του και αντιμετώπισε με αμεσότητα τα προβλήματά μας» μας τόνισε ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ.  Για τον Κοσμά Πεσιρίδη τέλος, να αναφέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Δευτέρα θα επισκεφτεί και πάλι το «Ιατρικό κέντρο» Αμαρουσίου, για να «κοπούν» τα ράμματα από την επέμβαση που έκανε, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας του, υπολογίζεται στους τρεις μήνες... Και στα τρία μέλη της οικογένειας Πεσιρίδη, ευχόμαστε περαστικά 

Πηγή: AEK365