ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Ντούσερ, Μοκάκε η Βέροια


Με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Άλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκάκε, να δίνουν το παρών, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Βέροιας.


Την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα της Βέροιας έκαναν σήμερα οι Άλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκάκε. Τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της «βασίλισσας του Βορρά» θα παρουσιαστούν αύριο το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 2/2 στις 14.00 θα γίνει παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων Aldo Duscher και Marcus Mokake στα γραφεία της», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου της Ημαθίας. Από εκεί και πέρα, απών ήταν ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος έχει άδεια, με σκοπό να έρθει στην Αθήνα.
Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε δίτερμα τακτικής και στημένες φάσεις. Τέλος, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το απόγευμα (16:00) στο Ταγαροχώρι. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόσο εύκολα λες όχι στον Παναθηναϊκό;»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο Μίτσελ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αποδίδουμε καλύτερα υπό πίεση»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε ο Καγιεχόν

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εγγύηση ο Νόλε


Πολύ κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του Ντέιβις καπ βρίσκεται η Σερβία, μετά τις νίκες των Νόβακ Τζόκοβιτς και Βίκτορ Τροΐτσκι στο Βέλγιο.


Το Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη δεν πτοήθηκε από την... προβληματική χωμάτινη επιφάνεια στο Σαρλερουά, για την οποία διαμαρτυρήθηκε χθες. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη Μελβούρνη ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ολιβιέ Ροσούς με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-2), πετυχαίνοντας 59 winners και 20 άσους και ολοκλήρωσε αυτό που... ηρωικά άρχισε λίγο νωρίτερα ο Τροΐτσκι. Ο 26χρονος τενίστας έφερε να πάνω κάτω στο ματς με τον Νταβίντ Γκοφέν και μετά από 3 ώρες και 50 λεπτά αγώνα πήρε τη νίκη με 3-2 (1-6, 3-6, 7-6, 6-4, 6-4). Έτσι αν η Σερβία επικρατήσει αύριο (3μ.μ.) στο ματς του διπλού μεταξύ των Τροΐτσκι/Ζίμονιτς και Μπένελμανς/Νταρσίς θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Αργεντινή. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Ντούσερ, Μοκάκε η Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε ο Καγιεχόν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ματς πρωτιάς στη Νέα Ιωνία

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο Μίτσελ


Δύο Ισπανοί ρεπόρτερ (από Χετάφε και Σεβίλλη) που έζησαν τον Μίτσελ, γράφουν στο gazzetta.gr για τη δουλειά, τις γνώσεις και τις παραξενιές ενός καλού, αλλά «δύσκολου» προπονητή...
* ΧΑΒΙΕΡ ΕΡΝΑΝΤΕΘ (ρεπόρτερ Χετάφε στην εφημερίδα «As»)

«Η καλύτερη Χετάφε όλων των εποχών!»

«Μιλώντας για τον Μίτσελ, πάντα πρέπει να ξεκινάς με το σημαντικότερο που πέτυχε στην Χετάφε. Από τα εννέα χρόνια που βρίσκεται η ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορία της το έπαιξε την πρώτη χρονιά του Μίτσελ (2009-'10). Χωρίς μεγάλες μεταγραφές και με μπόλικους πιτσιρικάδες την οδήγησε στο Europa League και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Μίτσελ εφάρμοσε απαρέγκλιτα το 4-3-3 και η ομάδα πετούσε φωτιές στην επίθεση. Ηταν πραγματικά μία τέλεια σεζόν.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η επόμενη, αλλά τα καλά έπαψαν στα μισά. Τότε ξαφνικά άρχισαν τα πολύ άσχημα αποτελέσματα και η γκρίνια. Ο Μίτσελ βρέθηκε μαλωμένος με όλο τον κόσμο και κυρίως με τους δημοσιογράφους και τον πρόεδρο, Μιγκέλ Ανχελ Τόρες. Οι δύο τους είχαν μία απίθανη διαφωνία που δεν είχε προηγούμενο. Ο πρόεδρος ζήτησε από τον προπονητή να μην βάζει τον γιο του, Αντριάν, ο οποίος δεν έπαιζε καλά, μιας και θεωρούσε ότι ο πατέρας του μεροληπτούσε υπέρ του. Ο κόουτς όμως συνέχισε τα δικά του και στο τέλος της σεζόν ο Τόρες του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του.

Ο Μίτσελ έχει έναν μοναδικό τρόπο να δουλεύει με τους νέους ποδοσφαιριστές. Στην Χετάφε βοήθησε πολύ τους μικρούς και ειδικά τους Σολδάδο (έβαλε 16 γκολ το 2009-'10), Παρέχο (νυν της Βαλένθια) και Πέδρο Λεόν (εκείνο το καλοκαίρι τον αγόρασε η Ρεάλ). Ως υπεύθυνος στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης ανέδειξε τους Σολδάδο, Παρέχο, Γκρανέρο, Αντριάν (όχι ο γιος του αλλά ο νυν επιθετικός της Ατλέτικο), Ντε λα Ρεδ. Εχει μέσα του πολύ ποδόσφαιρο. Οι γνώσεις του είναι σημαντικές και οι νέοι τον ακούν με προσοχή και θαυμασμό. Γενικότερα όμως είναι ένας ιδιαίτερα περίεργος τύπος που συναναστρέφεται δύσκολα με τους τριγύρω του. Ειδικά όταν οι άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη από αυτόν. Στην Χετάφε δεν μιλούσε σε όσους δημοσιογράφους του ασκούσαν κριτική και αυτό δεν ήταν και ό,τι πιο επαγγελματικό και σωστό από έναν προπονητή.»


* ΕΝΡΙΚΕ ΓΚΑΡΘΙΑ (ρεπόρτερ Σεβίλλης στην τοπική εφημερίδα της πόλης, «Espadio Deportivo»)

«Δεν θα λείψει σε κανέναν!»

«Στη Σεβίλλη ο Μίτσελ ήρθε ως λύση έκτακτης ανάγκης, όταν απολύθηκε ο Μαρθελίνιο (Φεβρουάριος του 2012). Το συμβόλαιο που υπέγραψε προέβλεπε αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και δεν βγήκε καν στην Ευρώπη, αλλά η ανανέωση έγινε. Αυτό συνέβη για έναν και μόνο λόγο: επειδή ο Μίτσελ ήταν φθηνός και ο Χοακίν Καπαρός που αποτελούσε την βασική επιλογή, ήταν ακριβός. Ετσι λοιπόν ο κόουτς συνέχισε, δίχως όμως ουσιαστικά να τον θέλουν διοίκηση, παίκτες και οπαδοί.

Η σεζόν ξεκίνησε σχετικά καλά, αλλά γρήγορα ήρθαν τα προβλήματα. Για όσους ξέρουν τη Σεβίλλη, θα γνωρίζουν ότι έχει από τα πλέον δύσκολα «αποδυτήρια» στην Ισπανία. Για κάποιο λόγο εκεί «έχασαν» το παιχνίδι και οι προηγούμενοι προπονητές, Μανθάνο, Μαρθελίνιο και το ίδιο συνέβη και με τον Μίτσελ. Εκείνος διέθετε πιο ισχυρή προσωπικότητα και συγκρούστηκε με αρκετούς παίκτες, αλλά τελικά βγήκε χαμένος. Το πρόβλημα με τον Μίτσελ ήταν ότι ήταν αυταρχικός και βρέθηκε γρήγορα σε κόντρα με τις βεντέτες: ακόμα και με τον Νεγρέδο, ο οποίος ως πιτσιρικάς είχε γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά από τον ίδιο στην Καστίγια (σ.σ.: η ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης).

Στο τέλος ήρθε και ένας καυγάς με τον πρόεδρο και κάπου εκεί έφτασε το τέλος. Η Σεβίλλη του Μίτσελ έπαιξε κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε όμως ισορροπία στο παιχνίδι της. Το 4-3-3 δεν άλλαζε ποτέ. Ακόμα και όταν ο αντίπαλος ήταν η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ ο Μίτσελ επέμενε πως η ομάδα έπρεπε να κάνει εκείνη το παιχνίδι της και όχι να προσαρμόσει τα πλάνα της. Στο τέλος έφυγε μαλωμένος με όλους και ο κόσμος τον αποδοκίμασε. Ο Σπάχιτς βγήκε αμέσως μετά και τον «έθαψε», λέγοντας πως πλέον θα ησύχαζαν. Η αλήθεια είναι πως δεν θα λείψει σε κανέναν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ματς πρωτιάς στη Νέα Ιωνία


Σούπερ ντέρμπι στη Νέα Ιωνία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α1 χάντμπολ των γυναικών, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την ανανεωμένη Αναγέννηση Άρτας, σε ένα ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση.


Λίγες στροφές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου και δύο είναι οι ομάδες που διεκδικούν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Και δυστυχώς ανάμεσα σε αυτές δεν βρίσκεται η πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Ορμή. Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας παίζουν τα... ρέστα τους φέτος και όπως όλα δείχνουν το μεταξύ τους ματς θα κρίνει και αυτόν που θα κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.
Η πρωτοπόρος ομάδα της Άρτας είχε νικήσει με 24-22 στον πρώτο γύρο και αυτό που θέλει είναι αν δεν πάρει το θετικό αποτέλεσμα να ηττηθεί με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η γηπεδούχος από την άλλη με νίκη θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας (έχει και ένα μας λιγότερο), αλλά για να είναι σίγουρη θα πρέπει να κερδίσει με 3 γκολ διαφορά.

Στις άλλες αναμετρήσεις, η Ορμή Λουξ φιλοξενείται στα Γιαννιτσά από τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ ο ΠΑΟΚ από τον ουραγό ΓΑΣ Καματερού, σε μια αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία την Κυριακή (3/2).

Το πρόγραμμα
Σάββατο 2/2
18:00, Μέγας Αλέξανδρος- Ορμή Λουξ (Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Καζαντζίδης)
18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Ανταλής- Τσάμος, Μπεμπέτσος)

Κυριακή 3/2
16:00, ΓΑΣ Καματερού- ΠΑΟΚ (Κουτσός- Φωκίτης)

H Βαθμολογία (σε 10 ματς)
1. Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας 18
2. ΟΦΝ Ιωνίας 16
3. ΠΑΟΚ 13
4. Ορμή Λούξ 9
5. Μέγας Αλέξανδρος 6
6. Πρωτοπόροι Sport 2000 5
7. Ελπίδες Δράμας Δερές 1
8. Kiparissis ΓΑΣ Καματερού 0
* Νέα Ιωνία, Ορμή έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, οι Ελπίδες Δράμας δύο. 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόσο εύκολα λες όχι στον Παναθηναϊκό;»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο Μίτσελ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αποδίδουμε καλύτερα υπό πίεση»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Ντούσερ, Μοκάκε η Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε ο Καγιεχόν

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αποδίδουμε καλύτερα υπό πίεση»


Ο Γιώργος Κατσικάς με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, για τον Σίλντεφελντ, αλλά και για τα αρνητικά αποτελέσματα τοποθετήθηκε στην κάμερα της Nova.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά αναφέρθηκε στα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
«Σίγουρα αυτά τα τρία απανωτά, κακά σε εισαγωγικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα κακό όχι δε θα 'λεγα κακό κλίμα στην ομάδα αλλά ίσως είμαστε λίγο πιο υποτονικοί όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές. Ελπίζουμε να 'σπάσει' αυτό το κακό σερί και να κερδίσουμε την Κυριακή».
- Έχετε βρει τι φταίει, τι δεν πήγε καλά σ' αυτά τα παιχνίδια;
«Πιστεύω δεν είμαι αρμόδιος να πω τώρα το τι φταίει ή το τι όχι, ο προπονητής τα ξέρει καλύτερα από εμάς οπότε δεν μπορώ να πω κάτι».
- Απλά δημιουργείται μεγάλη εντύπωση καλύτερα, σε κάποιον που παρακολουθεί την ομάδα για το πώς μπορεί κι εμφανίζεται από αγώνα σε αγώνα, ειδικά από τον αγώνα του Κυπέλλου σ' αυτόν του πρωταθλήματος. Γι' αυτό σε ρωτάω ως ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας, σε προσωπικό αν θέλεις επίπεδο, για το τι έχεις διαπιστώσει;
«Πιστεύω ότι, ίσως όταν η ομάδα βρίσκεται κάτω από την ανάγκη ενός αποτελέσματος ίσως να τα πηγαίνει καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Πιστεύω ότι αν είμαστε εξίσου συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια μπορούμε να τα κερδίσουμε».
- Την περασμένη Κυριακή, ήταν ένας αγώνας όπου είχες νέο παρτενέρ στην άμυνα, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Πως σου φάνηκε, τι εντυπώσεις αποκόμισες από την πρώτη σας συνύπαρξη στο κέντρο της άμυνας;
«Φαίνεται, όπως διαπιστώσατε κι εσείς από το πρώτο του παιχνίδι, πως είναι ποιοτικός παίκτης, αν και στόπερ. Αυτό βοηθάει σίγουρα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω, κάτι που το ζητάει ο προπονητής. Επίσης, βοηθάει και μένα καθώς με την ηρεμία του ηρεμώ κι εγώ στο παιχνίδι μου κι ελπίζω να συνυπάρξουμε πολύ καλά».
- Αρκετοί νέοι παίκτες στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, η ομάδα ενισχύθηκε, τι κλίμα δημιουργήθηκε εντός αυτής σ' αυτές τις κινήσεις της τελευταίας στιγμής;
«Σίγουρα είναι μια ανανέωση του ρόστερ, ελπίζω τα παιδιά να προσαρμοστούν γρήγορα στις συνθήκες παιχνιδιού και να προσφέρουν στην ομάδα ότι καλύτερο μπορούν».
- Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την προσεχή Κυριακή η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τι σκέψεις κάνεις για τον συγκεκριμένο αγώνα, πως πρέπει να παρουσιαστείτε προκειμένου να πάρετε αυτό που επιθυμείτε;
«Πιστεύω πως όλοι θυμόμαστε το πρώτο παιχνίδι μέσα στην Τούμπα που κερδίσαμε σχετικά εύκολα μπορώ να πω. Σίγουρα δε θα είναι το ίδιο ματς την Κυριακή καθώς παίζουμε στην έδρα τους και θα είναι σίγουρα τα πράγματα διαφορετικά. Θα υπάρχει πίεση από την πλευρά των οπαδών του Άρη η οποία θα μεταφέρεται και σ' εμάς για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι τοπικό ντέρμπι και σίγουρα πρέπει να είμαστε εμείς που θα είμαστε από πάνω, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι», κατέληξε ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόσο εύκολα λες όχι στον Παναθηναϊκό;»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο Μίτσελ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Ντούσερ, Μοκάκε η Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε ο Καγιεχόν

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόσο εύκολα λες όχι στον Παναθηναϊκό;»

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να μην παραμείνει σε έναν μικρότερο σύλλογο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εξήγησε ο Χάρης Γιαννόπουλος.


«Πόσο εύκολα λες όχι στον Παναθηναϊκό;»
Προτίμησε να παλέψει για να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο από το να πρωταγωνιστεί σε χαμηλότερο ο Χάρης Γιαννόπουλος, όπως δήλωσε στο match program του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ για το Top 16.

Αναλυτικά, ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για:

-την περσινή σεζόν στο Περιστέρι: «Η περσινή ήταν η σημαντικότερη χρονιά για μένα μέχρι τώρα. Το ότι περίμεναν κάποιοι να παίξουμε άμεσα είναι δεδομένο, αλλά το πότε είναι έτοιμος κάποιος τελικά, αποδεικνύεται στην πράξη. Ίσως να νομίζαμε κι εμείς ότι ήμασταν ή ήταν οι καταστάσεις τέτοιες ώστε να μας κάνουν να νομίζουμε ότι ήμασταν. Η περσινή χρονιά ήταν κομβική για μένα. Ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να δείξω ότι μπορώ, άσχετα αν εγώ το πίστευα. Έπρεπε να το αποδείξω και στο γήπεδο. Μου έδωσε χρόνο ο κόουτς και νομίζω ότι αντεπεξήλθα σε αυτά που ήθελε. Από εκεί και πέρα, ήταν το πρώτο βήμα μόνο και τίποτα παραπάνω».

-την απόφαση να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό: «Ήταν και εύκολη και δύσκολη απόφαση. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολη η κατάσταση, ότι ο ρόλος μου θα ήταν τελείως διαφορετικός, αλλά πόσο εύκολα μπορεί να πε κάποιος όχι σε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό; Δεν περίμενα να έρθω εδώ και να μου χαριστούν πράγματα. Ήξερα ότι θα περνούσα ένα μεταβατικό στάδιο, στο οποίο έπρεπε να δουλεύω, να προπονούμαι και να μην έχω τόσο χρόνο συμμετοχής. Είναι στο χέρι του καθενός, στο πού θέλει να φτάσει, αν θέλει να συνεχίσει σε πιο χαμηλό επίπεδο ή να το παλέψει στο ψηλότερο επίπεδο».

-τη συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη πέρυσι και φέτος: «Η απόφαση σίγουρα γίνεται πιο εύκολη όταν έχεις προπονητή ο οποίος σε έχει βάλει να παίξεις τόσο πολύ και ουσιαστικά σε ξαναφέρνει στο προσκήνιο. Είναι λογικό, πιστεύω, να θες να τον ακολουθήσεις και στα επόμενα βήματά σου».

-τα καλά και κακά στοιχεία στο παιχνίδι του: «Το σουτ είναι το καλύτερο και η πάσα είναι αυτό που θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της άμυνας».

-το ματς με την Μπάμπεργκ: «Απέναντί μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι σε δύσκολη θέση καθώς έχει μόνο ήττες. Εμείς θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να σταματήσουμε τα ατού τους. Είναι μια κλασική γερμανική ομάδα, που παίζει δυνατά και τρέχει. Αλλά από εκεί και πέρα εξαρτάται καθαρά από μας πώς θα είμαστε, τι πρόσωπο θα παρουσιάσουμε και αν θα είναι ο Παναθηναϊκός που κερδίζει ή έχει πολλά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι».

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε ο Καγιεχόν

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Μιγκέλ Καγιεχόν.

Σε ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του προχώρησε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χουάν Μιγκέλ Καγιεχόν ο οποίος είναι δίδυμος αδερφός του γνωστού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Γιώργος Παράσχος ζητούσε ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των "πρασίνων" και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα από την ΠΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Callejon Bueno Juan Miguel.
Ο γεννημένος στις 11/2/1987 Ισπανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του Τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Φαράντου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Λεβαδειακό για 1,5 χρόνο.
Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ήταν η ισπανική Hercules". 

Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Με "Σόφο" στην 12άδα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (01/02, 22.00) την γερμανική Μπάμπεργκ και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπολογίζεται κανονικά από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον συμπεριλαβε στην 12άδα για την αναμέτρηση της Παρασκευής.Ο Ελληνας σέντερ είχε ανεβάσει πυρετό τις προηγούμενες μέρες καθώς ταλαιπωρείται από τις αμυγδαλές του. Το απόγευμα της Πέμπτης (31/01) όμως κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και παρά το γεγονός πως συμμετείχε μόνο στην χθεσινή προπόνηση, θα δώσει το "παρών" στο ματς κόντρα στην Μπάμπεργκ.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά είναι δέκα από τα καλύτερα... ακροβατικά γκολ (video)

Δέκα... ακροβατικά γκολ από αυτά που γράφουν ιστορία και μένουν στην ιστορία ως τα πιο σπάνιας ομορφιάς που μπορούν να δουν στα γήπεδα οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Φτωχός» χειμώνας για Ολυμπιακό

Πολύδωρος Παπαδόπουλος - Δημήτρης Τομαράς


Μία από τις φτωχότερες χειμερινές μεταγραφικές σεζόν της τελευταίας δεκαετίας ήταν η φετινή για τον Ολυμπιακό. Δείτε στον σχετικό πίνακα του gazzetta.gr γιατί...

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν ρηχά στο μεταγραφικό π αζάρι του Ιανουαρίου αφού ενσωμάτωσαν στο ρόστερ τους μόνο τον Πίνο. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κλείσει τον Κολομβιανό άσο από το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ουσιαστικά δεν προχώρησαν σε καμία μεταγραφή.

Πρόκειται για τη φτωχότερη χειμερινή μεταγραφική σεζόν για τον Ολυμπιακό από το 2003 ως τώρα αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτό το διάστημα, οι ερυθρόλευκοι» είχαν φέρει ονόματα όπως οι Γεωργάτος, Τοροσίδης, Μπελούτσι, Ντάρμπισιρ, Ντάτολο, Τζιμπούρ, Μανιάτης και Καζίμ.

Βέβαια υπάρχει εξήγηση στη μεταγραφική λιτότητα των πρωταθλητών Ελλάδας στο χειμερινό  παζάρι. Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι», παρότι δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως άλλες μεγάλες ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), έχουν επηρεαστεί όπως είναι λογικό από την κρίση των ημερών.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δείχνει να φτάνει στην πιο εύκολη κατάκτηση τίτλου τα τελευταία χρόνια, έχοντας πάρει από την αρχή της σεζόν διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου στην Ελλάδα.

Παρακάτω ακολουθεί πίνακας με τις κινήσεις των «ερυθρολεύκων» στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι από το 2003 μέχρι σήμερα

Ετος
Παίκτες
Κόστος
Στόχοι
Κατάταξη
2003
Νόβακ
Ελεύθερος
Πρωτάθλημα, Κύπελλο
Πρωταθλητής
2004
Γεωργάτος, Ταραλίδης
Ελεύθεροι
Πρωτάθλημα, Κύπελλο
2ος, Χαμένος τελικός Κυπέλλου
2005
- Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές Ριβάλντο, Σούρερ, Οκκά
-
Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη
Νταμπλ, Αποκλεισμός από την Νιούκασλ στους «16» του ΟΥΕΦΑ
2006
Κυργιάκος
Καλλιθέα
Πρωτάθλημα, Κύπελλο
Νταμπλ
2007
Τοροσίδης
Ξάνθη
Πρωτάθλημα, Κύπελλο
Πρωτάθλημα
2008
Μπελούτσι, Λεονάρντο, Σίσιτς
Ρίβερ Πλέιτ (7.5εκατ. 50%) - Πορτουγκέζα (2.5εκατ.) - Ελεύθερος
Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη
Νταμπλ, Αποκλεισμός στους «16» από την Τσέλσι
2009
Ντάρμπισιρ
Μπλάκμπερν (δανεικός)
Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη
Νταμπλ, Αποκλεισμός στους «32» από Σεντ Ετιέν
2010
Ντάτολο, Λούα Λούα
Νάπολι (δανεικός) – Αλ Αραμπί (μεταγραφή)
Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη
2ος, Αποκλεισμός στους «16» από τη Μπορντό
2011
Τζιμπούρ, Μανιάτης
Ελεύθερος – Πανιώνιος (μεταγραφή)
Πρωτάθλημα, Κύπελλο
Πρωτάθλημα
2012
Καζίμ Ρίτσαρντς, Κάρολ
Γαλατασαράι
(δανεικός) – ΟΦΗ (Μεταγραφή)
Πρωτάθλημα, Κύπελλο
Νταμπλ, Αποκλεισμός στους «16» Εuropa από Μέταλιστ
2013
Πίνο
Ελεύθερος
Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σίσιτς: Ήρθα για τον στόχο της ανόδου!



Εντυπωσιασμένος από τα όσα συνάντησε στο Αγρίνιο δηλώνει ο Μίρνες Σίσιτς, που ξεκαθάρισε ότι είπε το «ναι» στον Παναιτωλικό για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα!
 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι μια από τις πιο… ηχηρές μεταγραφές (σε κάθε εθνική κατηγορία) στην «φτωχή» περίοδο του Ιανουαρίου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, είναι η απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς από τον Παναιτωλικό!
Με τεράστια εμπειρία από τα… μεγάλα σαλόνια και έχοντας παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΟΦΗ ο Σλοβένος είναι ο ηγέτης από τον οποίο στο Αγρίνιο περιμένουν να… πάρει από το χέρι την ομάδα κι από τα χαμηλά της βαθμολογίας να την οδηγήσει στις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα καθώς αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος!
Ο Σίσιτς, αμέσως μετά την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναιτωλικού, μίλησε για την νέα του ομάδα και τους στόχους του στον Χρήστο Στούμπο και την εκπομπή «Σπορ στις 12» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 96.1!
Για την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό: «Είχαμε και πριν 2-3 χρόνια μια επαφή με τον Παναιτωλικό, αλλά έγινε τώρα. Η διοίκηση με ήθελε πολύ οπότε υπήρχε ενδιαφέρον κι από εμένα αφού άκουσα πολλά καλά λόγια για την ομάδα αυτή. Μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά και ήθελα να έρθω. Ήρθα μόνο για ένα λόγο. Να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Ά εθνική. Θέλουμε και τον κόσμο να μας υποστηρίξει»!
Για την ατμόσφαιρα που έζησε πέρσι ως αντίπαλος: «Άλλα παιχνίδια πέρσι με ΟΦΗ. Διαφορετικά εντελώς. Άλλοι παίκτες που σήμερα δεν είναι εδώ! Όμως ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ένα καλό γήπεδο κι αυτό έχει σημασία. Είναι ευχάριστο για κάθε παίκτη να παίζει εδώ».
Για το αν προβληματίζεται από την ως τώρα κακή πορεία της ομάδας: «Δεν είχα δει τι θέση είναι η ομάδα και με προβλημάτισε, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και αν πάρουμε 4 στην σειρά θα είμαστε κοντά στις θέσεις για Ά εθνική».
Για το ρόστερ: «Το πρώτο πράγμα που κοίταξα είναι ποιοι παίκτες είναι στον Παναιτωλικό. Πολλούς τους ξέρω και με 4-5 ήμασταν και συμπαίκτες παλιά. Είναι οι περισσότεροι παίκτες για ‘Α εθνική! Έχουμε κόσμο, καλό προπονητή και μπορούμε να καταφέρουμε τον μοναδικό στόχο που είναι να ανέβουμε στην Ά εθνική».
Για το αν έχει πρόβλημα που θα παίξει στην Football League: «Δεν έχω παίξει ποτέ Β΄ εθνική και ήταν πρόβλημα για μένα. Έχω όμως 1.5 χρόνο συμβόλαιο κι αν ανέβουμε Α΄ δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω. Από όλες τις καταστάσεις αυτή η ομάδα δεν είναι για Β΄ εθνική»!
Το μήνυμα του στους φίλους του Παναιτωλικού: «Δεν λέω μεγάλα λόγια. Αλλά ότι μπορώ θα το κάνω. Θέλω να είναι δίπλα μας ο κόσμος κι όταν παίζουμε στο Αγρίνιο να έχουμε ένα παίκτη παραπάνω»! 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιάχος στο Αστέρας-ΠΑΟ, ο Βοσκάκης στο Άρης-ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Κανένα σχόλιο και αναμονή για Τζεμπούρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Εθνική μέσω Παναθηναϊκού!»


Ο Γιοχέι Καζιγιάμα μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι μέσω των «πρασίνων» μπορεί να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Ιαπωνίας.


Ο Καζιγιάμα αγωνίστηκε βασικός στο Περιστερι και όσο περνάει ο καιρός αναμένεται να παρουσιάζει και καλύτερο πρόσωπο, αφού θα γνωρίζει καλύτερα τους συμπαίκτες του και θα προσαρμόζεται στα όσα θέλει ο προπονητής. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, τόνισε ότι του αρέσει πολύ στην Παιανία και τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά μίλησε:

 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: 

 

«Τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και όλοι όσοι εργάζονται για την ομάδα είναι πολύ φιλικοί μαζί μου και μου αρέσει πάρα πολύ εδώ». 

 

Για το πως προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: 

 

«Έψαχνα μια ευκαιρία για να αγωνιστώ στην Ευρώπη και μου παρουσιάστηκε με τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ μου αναζητούσε ομάδα, προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και έτσι ήρθα εδώ».

 

Για το αν γνώριζε κάτι για το ελληνικό πρωτάθλημα πριν έρθει στην χώρα μας και αν μίλησε με τους άλλους δύο Ιάπωνες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα: 

 

«Ήξερα από πριν τις δύο μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οπότε αμέσως κατάλαβα μόλις άκουσα ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός περί τίνος πρόκειται. Είχα μιλήσει πριν από δύο χρόνια με τον συμπατριώτη μου που έχει αγωνιστεί στον Άρη (Σακάτα), για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς παίζαμε στην ίδια ομάδα στην Ιαπωνία». 

 

Για τις διαφορές που έχει εντοπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ιαπωνικό: 

 

«Πιστεύω ότι σε σχέση με την Ιαπωνία, στο ελληνικό πρωτάθλημα οι παίκτες είναι πιο δυνατοί και αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε να δυναμώσω κι εγώ ως ποδοσφαιριστής». 

 

Για το αν θεωρεί ότι θα ανοίξει η πόρτα της Εθνικής Ιαπωνίας με την συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό: 

 

«Επειδή έχει πολύ δυνατούς παίκτες ο Παναθηναϊκός, πιστεύω ότι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις θα ανεβαίνει και το δικό μου επίπεδο. Πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία, για να γίνει κάτι τέτοιο». 

 

Για τα ελληνικά και τα μαθήματα που έχει αρχίσει: 

 

«Με βοηθάει ο μεταφραστής της ομάδας και σιγά σιγά, αρχίζω να καταλαβαίνω κάποιες πολύ βασικές λέξεις στα ελληνικά». 

 

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης: 

 

«Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όσο μπορώ στον επόμενο αγώνα, ώστε να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην νίκη. Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αν και ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση μου. Θέλω να ανεβάσω ακόμα περισσότερο το επίπεδο μου». 

 

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα: 

 

«Αν δώσουν όλοι οι παίκτες το 100% των δυνατοτήτων τους, τότε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε σίγουρα και θέλω κι εγώ να συνεισφέρω σε αυτή την προσπάθεια». 

 

Για το αν έχει προλάβει να διαμορφώσει άποψη για τον Αστέρα Τρίπολης: 

 

«Δεν έχω δει ακόμα κάτι, όμως θα παρακολουθήσουμε στο μίτινγκ με τον προπονητή στιγμιότυπα και βίντεο από τον αντίπαλο μας». 

 

Για το αν η νίκη απέναντι στον Ατρόμητο αποφορτίζει τον Παναθηναϊκό από την πίεση που υπήρχε τον τελευταίο μήνα: 

 

«Πιστεύω ότι αυτή η νίκη ανέβασε το ηθικό στην ομάδα και βοήθησε να επανακτήσουν οι παίκτες την εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω για να γίνει πραγματικότητα». 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιάχος στο Αστέρας-ΠΑΟ, ο Βοσκάκης στο Άρης-ΠΑΟΚ

Ο Γιάχος στο Αστέρας-ΠΑΟ, ο Βοσκάκης στο Άρης-ΠΑΟΚΤον Δημήτρη Γιάχο όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξει στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός και τον Μιχάλης Βοσκάκη στο Άρης-ΠΑΟΚ.


Ο Δημήτρης Γιάχος θα σφυρίξει το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Βοσκάκης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ μετά από τους ορισμούς που έγιναν σήμερα για την 20η αγωνιστική.

Αναλυτικά…

Σαββάτο 2/2

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουος Χαράλαμπος (ΑΘΗΝΩΝ)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσώτης Μιχαήλ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Αναστόπουλος Δήμος (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
4ΟΣ: Κουκουλάκης Μιχαήλ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νταμπώσης Δημήτριος (ΠΙΕΡΙΑΣ)

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος Μάριος (ΗΛΕΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης Γεώργιος (ΚΟΖΑΝΗΣ)
Φραγιαδάκης Λεωνίδας (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)
4ΟΣ: Κύζας Γεώργιος (ΔΡΑΜΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος Γεώργιος (ΑΘΗΝΩΝ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (19:30)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος Αθανάσιος (ΧΙΟΥ)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος Νικόλαος (ΠΕΙΡΑΙΑ)
Κούλα Χασάν (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
4ΟΣ: Τριτσώνης Σταύρος (ΑΘΗΝΩΝ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδάκος Σπυρίδων (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

Κυριακή 3/2

ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς Ανδρέας (ΑΘΗΝΩΝ)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης Λεωνίδας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Τσολάκης Στυλιανός (ΑΘΗΝΩΝ)
4ΟΣ Παπαπέτρου Αναστάσιος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπερσης Δημήτριος (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (17:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας Ηλίας (ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος Χρήστος (ΑΧΑΪΑΣ)
Κοντίζας Ιωάννης (ΠΕΙΡΑΙΑ)
4ΟΣ Στυλιάρας Δημήτριος (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιανναδάκης Εμμανουήλ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος Σταύρος (ΑΘΗΝΩΝ)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακριβος Χρήστος (ΑΘΗΝΩΝ)
Κωσταράς Πολυχρόνης (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
4ΟΣ: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αμυγδαλής Γεώργιος (ΣΕΡΡΩΝ)

ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ (19:30)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης Μιχαήλ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης Δαμιανός (ΠΙΕΡΙΑΣ)
Καρατζίκας Αντώνιος (ΑΘΗΝΩΝ)
4ΟΣ: Κομίνης Γεώργιος (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Καλαθενος Μιχαήλ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

Δευτέρα 4/2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:30)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος Νικόλαος (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Βερρής Δημήτριος (ΛΕΣΒΟΥ)
4ΟΣ Κάκος Αναστάσιος (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σωμαρακάκης Φραγκίσκος (ΑΘΗΝΩΝ) 

Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Εθνική μέσω Παναθηναϊκού!»

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι

Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι | onsports.gr
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τα τρια νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και θα αρχίσει να τους υπολογίζει από την επόμενη εβδομάδα.
Ο Πλατανιάς έκανε την… έκπληξη της τελευταίας στιγμής αποκτώντας ως δανεικό τον Απόστολο Γιάννου από τον ΠΑΟΚ και τον Νίκολα Μπέλιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Παράλληλα, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας είχε ανακοινωθεί κι η απόκτηση του Λαμπάρθε. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων ωστόσο, δεν συμπεριέλαβε κανέναν από τους τρεις στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (02/03) με την Ξάνθη.
Οι Γιάννου και Μπέλιτς δεν έχουν κάνει καμία προπόνηση με την ομάδα ακόμα, πιθανότατα σήμερα (01/02) να κάνουν την πρώτη τους, ενώ ο Λαμπάρθε είναι ανέτοιμος. Έτσι, ο Άγγελος Αναστασιάδης προτίμησε να τους αφήσει εκτός και να τους υπολογίζει από τον αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου.
Η αποστολή του Πλατανιά:
Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κάστελς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί 

Πηγη:Onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Εθνική μέσω Παναθηναϊκού!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Κανένα σχόλιο και αναμονή για Τζεμπούρ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Κανένα σχόλιο και αναμονή για Τζεμπούρ

Ολυμπιακός: Κανένα σχόλιο και αναμονή για Τζεμπούρ | onsports.gr

Στάση αναμονής τηρεί η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο θέμα που ανέκυψε με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ράφικ Τζεμπούρ και την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ζητά τη διερνέργεια προανακριτικής έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο Αλγερινός φορ έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις από το 2007 και μετά.
Οι ερυθρόλευκοι, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό δεν προέβησαν σε κανένα απολύτως σχόλιο για την υπόθεση και αναμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας κυρίως για το σκέλος που έχει να κάνει με την υπόθεση του εμβάσματος ενός εκατομμυρίου ευρώ, που σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, φέρεται να προέρχεται από ξένη στοιχηματική εταιρία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει καμία επίσημη αντίδραση ούτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.  
Πηγη:Onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιάχος στο Αστέρας-ΠΑΟ, ο Βοσκάκης στο Άρης-ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Εθνική μέσω Παναθηναϊκού!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι