Σούπερ ντέρμπι στη Νέα Ιωνία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α1 χάντμπολ των γυναικών, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την ανανεωμένη Αναγέννηση Άρτας, σε ένα ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση.


Λίγες στροφές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου και δύο είναι οι ομάδες που διεκδικούν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Και δυστυχώς ανάμεσα σε αυτές δεν βρίσκεται η πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Ορμή. Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας παίζουν τα... ρέστα τους φέτος και όπως όλα δείχνουν το μεταξύ τους ματς θα κρίνει και αυτόν που θα κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.
Η πρωτοπόρος ομάδα της Άρτας είχε νικήσει με 24-22 στον πρώτο γύρο και αυτό που θέλει είναι αν δεν πάρει το θετικό αποτέλεσμα να ηττηθεί με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η γηπεδούχος από την άλλη με νίκη θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας (έχει και ένα μας λιγότερο), αλλά για να είναι σίγουρη θα πρέπει να κερδίσει με 3 γκολ διαφορά.

Στις άλλες αναμετρήσεις, η Ορμή Λουξ φιλοξενείται στα Γιαννιτσά από τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ ο ΠΑΟΚ από τον ουραγό ΓΑΣ Καματερού, σε μια αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία την Κυριακή (3/2).

Το πρόγραμμα
Σάββατο 2/2
18:00, Μέγας Αλέξανδρος- Ορμή Λουξ (Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Καζαντζίδης)
18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Ανταλής- Τσάμος, Μπεμπέτσος)

Κυριακή 3/2
16:00, ΓΑΣ Καματερού- ΠΑΟΚ (Κουτσός- Φωκίτης)

H Βαθμολογία (σε 10 ματς)
1. Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας 18
2. ΟΦΝ Ιωνίας 16
3. ΠΑΟΚ 13
4. Ορμή Λούξ 9
5. Μέγας Αλέξανδρος 6
6. Πρωτοπόροι Sport 2000 5
7. Ελπίδες Δράμας Δερές 1
8. Kiparissis ΓΑΣ Καματερού 0
* Νέα Ιωνία, Ορμή έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, οι Ελπίδες Δράμας δύο. 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόσο εύκολα λες όχι στον Παναθηναϊκό;»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο Μίτσελ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αποδίδουμε καλύτερα υπό πίεση»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Ντούσερ, Μοκάκε η Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε ο Καγιεχόν