ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίτη ήττα με παράπονα για την Εθνική Νέων

Την καλύτερη εμφάνισή της πραγματοποίησε η Εθνική Νέων στο τελευταίο παιχνίδι του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, παρόλα αυτά δεν απέφυγε την ήττα 21-18 από την οικοδέσποινα Σλοβακία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερη αυστηρότητα στα μαρκαρίσματα των Ελλήνων, χρεώνοντάς τους με έντεκα αποβολές, έναντι μόλις έξι των Σλοβάκων. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό και με το σκορ στο 19-18 άφησε την Εθνική με παίκτη λιγότερο λόγω ποινής του Μελετάκου! Λογικό ήταν η ελληνική αποστολή να διαμαρτυρηθεί έντονα, θεωρώντας παράξενο το γεγονός ότι σε όλους τους αγώνες της ορίστηκε να διευθύνει το δίδυμο από τη Λευκορωσία.
Σλοβακία: Ούρμπαν 5, Τσιγκάν 3, Μιχνίεβιτς 3, Μίκες 3, Τάκατς 3, Πογκάνι 2, Κότσακ 1, Μαίμπικ 1, Μπλίτσα, Ντάνι, Γιάνιτσεκ, Πάλες, Πρίστας, Στερμπίνσκι, Τοτχ, Βερνάσκι.
Ελλάδα: Αποστολίδης, Αραπακόπουλος, Χατζηβακαλέλης 2, Γρηγοριάδης 4, Ιωάννου 2, Καφαντάρης 2, Κατσίκης, Κωστακίδης, Μελετάκος, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος 3, Πασσιάς 2, Σαρηγιαννίδης, Σειρεκίδης 3, Ζαχάρης, Ζλατάνος.
Η βαθμολογία του ομίλου
1. Δανία 5
2. Σερβία 4
3. Σλοβακία 3
4. Eλλάδα 0

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην κορυφή μέσω... Σερρών ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ωστόσο έφτασε στη θριαμβευτική νίκη με 4-1 και μετά την ήττα του Απόλλωνα στις Σέρρες (1-0), αναρριχήθηκε στην κορυφή της Football League. Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι ΑΕΛ-Ηρακλής.

Εργοτέλης - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1
Η αναμέτρηση του Παγκρητίου ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Εργοτέλη, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Καρακάσογλου στο 10ο λεπτό, ο Τάσος Χατζόγλου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο Ηράκλειο λειτούργησαν ευεργετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισοφάρισαν με πλασέ του Μηνά Πίτσου στο 51', ανέτρεψαν τα δεδομένα με σέντρα-σουτ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, κλείδωσαν τη νίκη στο 82' με πλασέ του Άγγελου Χαντί και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις με σουτ του Ντάριο Ζαχόρα.
Εργοτέλης (Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου (39' Δασκαλάκης, 76' Κοζορώνης), Πίτσος, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Ζαχόρα, Χρυσοφάκης, Χαντί.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης (93' Κυριακίδης), Καρπαθάκης, Χατζόγλου, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Τσιάμης (67' Χαρμάνας), Γιογιός (75' Σιδηρόπουλος), Ντατίδης, Στεργίδης, Καρακασόγλου.

  Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Απόλλων Σμύρνης εγκατέλειψε την κορυφή της Football League, αφού ηττήθηκε 1-0 από τον Πανσερραϊκό. Η αποβολή του Τζον Καμαρά στο 41ο λεπτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 45ο λεπτό με προβολή του Σάμι Μπανγκουρά, έπειτα από σέντρα του Γιάννη Στεφανίδη. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: τα "λιοντάρια" με τον Δαμιανό Τριανταφύλλου, η "ελαφρά ταξιαρχία" με τον Στράτο Χιντζίδη. Εν τέλει δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και ο μακεδονικός σύλλογος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.
Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (77' Ράνιτς), Στεφανίδης (90' Καρακώστας), Κόντος (87' Τσούτσης), Μπανγκουρά.
Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Διαμαντίδης (73' Τσιλιγκίρης), Καραμαλίκης (46' Διαμάντης), Μανιάς, Φαρινόλα.

  ΑΕΛ - Ηρακλής 0-0
Χωρίς νικητή έληξε το σημαντικότερο -βάσει ονομάτων- παιχνίδι της εφετινής Football League μεταξύ της ΑΕΛ και του Ηρακλή. Ο Θανάσης Τσίγκας ήταν ο εμπνευστής των περισσότερων επιθετικών προσπαθειών του αγώνα (κυρίως στο πρώτο μέρος), ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο. Η σημαντικότερη ευκαιρία των "βυσσινί", πάντως, χάθηκε από τον Απόστολο Σκόνδρα στο 14ο λεπτό, ενώ στον αντίποδα, ο Ντίνο Σέρεμετ επενέβη σωτήρια όταν ο νεοεισελθών Γιώργος Χιονίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 79ο λεπτό. Η τελευταία αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 88ο λεπτό, όταν ο Χουάντερσον Σίλβα απέκρουσε σωτήρια την προσπάθεια του Ντάνιελ Πόνσε.
ΑΕΛ (Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Πόνσε, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (59' Ζουρούδης), Χασομέρης, Δεινόπαπας (80' Μπλέντι), Τσίγκας (68' Καρανίκας).
Ηρακλής (Στράντζαλης): Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπες, Βαγγελόπουλος (46' Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Χοβέ (75' Χιονίδης), Κριβόκαπιτς (65' Παληγεώργος), Στεφανίδης.

  Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή 1-0
Το γκολ του Γιάννη Ταραλίδη στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης έκρινε την αναμέτρηση της Δόξας με την Παναχαϊκή. Ο βετεράνος μέσος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Βαγγέλη Πίτκα. Οι "μαυραετοί" είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου και θα μπορούσαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη, ωστόσο αρκέστηκαν στο 1-0 που τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.
Δόξα Δράμας (Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (83' Σικαλιάς), Σοϊλέδης, Κάπελ (91' Χιντασέλι), Πουλάκος (68' Κασσός), Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς.
Παναχαϊκή (Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Άντονι, Kοιλιάρας, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης, Βoυνκ, Κοκκίνης (61' Βασιλαντωνόπουλος).

  Καλλιθέα - Πιερικός 3-1
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλιθέα ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και επικράτησε 3-1 του Πιερικού. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα η ομάδα της Κατερίνης άνοιξε το σκορ με τον Καραγκούνη, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, ενώ στο 39' στάθηκε τυχερή, αφού το ψαλιδάκι του Αλεξάντερ Ντακόλ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η αντεπίθεση των γηπεδούχων ξεκίνησε στο 52ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ατματζίδη και η ανατροπή επετεύχθη στο 66' με τον Λευτέρη Ματσούκα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντακόλ, μετά από ωραία ενέργεια του νεοαποκτηθέντα Μιγκέλ Βιγιαρέχο, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του.
Καλλιθέα (Παπακώστας): Κατσούλης, Φραγκής (46' Βιγιαρέχο), Πίκολο, Μαρουκάκης, Ντακόλ, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ατματζίδης, Κατσικογιάννης, Ματσούκας (90' Χαροντάκης), Σταύρου.
Πιερικός (Μιτόσεβιτς): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης (73' Καθάριος), Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς (87' Μιχαηλίδης), Αποστολίδης, Ντάνι, Ίτσιος (73' Σεχολάρι), Ελευθεριάδης, Καραγκούνης, Παπατόλιος.
Βύζας Μεγάρων - Καβάλα 1-1
Υπό το βλέμμα 500 περίπου οπαδών, ο Βύζας αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καβάλα και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Μετά από ένα ιδιαίτερα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με άψογο πλασέ του Αλέξανδρου Αρναρέλλη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Παγώνη. Η άμυνα των "αργοναυτών" δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, ωστόσο μπόρεσαν να φύγουν με βαθμό από τα Μέγαρα χάρη στο διαγώνιο σουτ του Γιάννη Χλωρού.
Βύζας Μεγάρων (Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Σπαγής, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος (92' Μαρίνης), Σιώκος, Αρναρέλης, Γκεμίσης, Ζάρκος (77' Δημητρίου).
Καβάλα (Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Παγώνης, Αναστασόπουλος (75' Καπνόπουλος), Γελαδάρης (52' Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος, Πακάλτσης, Οξύζογλου (52' Πλιάγκας).
Αναγέννηση Επανομής - Ηρακλής Ψαχνών 1-1
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σικαλιά, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Αναστασίου στο 85ο λεπτό, ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε με βαθμό από την Επανομή. Η Αναγέννηση είχε ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Γιώργο Σικαλόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με σουτ του Γεράσιμου Χαϊκάλη. Οι δυνατοί άνεμοι επηρέασαν τις προσπάθειες των παικτών στο δεύτερο μέρος και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Εύβοιας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου Μήτση στη φάση του πέναλτι και χωρίς... προπονητή αφού αποβλήθηκε ο Γιώργος Βαζάκας λόγω διαμαρτυριών στο 89'.
Αναγέννηση Επανομής (Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Νταντάμης (76' Λαμπερνάκης), Κουκουλέκης, Σαμουηλίδης (62' Τζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Δραγανίδης, Ταχμαζίδης, Κυζιρίδης, Σικαλόπουλος (94' Μπαλασάς), Αναστασίου.
Ηρακλής Ψαχνών (Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μήτσης, Δήμου, Μπακομήτρος, Ντελέκος (88' Μπαλαμπάνης), Ρούτσης, Βανγκέλι (64' Ιακωβάκης), Γέσιτς, Χαϊκάλης, Σέγκος.
Φωκικός - Καλλονή 0-0
Το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο έδωσε τη θέση του στην άγρια ομορφιά του δευτέρου, στο οποίο ο Φωκικός επιβλήθηκε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Θοδωρής Λίτσος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Λεοζίνιο στο 50ό λεπτό και ο διαιτητής Μπλάνας τον απέβαλε. Η εξέλιξη αυτή ουδόλως επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Από την πλευρά της η ομάδα της Λέσβου θα μπορούσε να αποδράσει αν ο Αντώνης Γιόνδης ήταν πιο ψύχραιμος στο 84ο λεπτό.
Φωκικός (Δημητρίου): Γεωργίου, Ταμπάκης (65' Λουκίνας), Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Γκόμες, Λίτσος, Θέος (58' Εσόνο), Ευσταθίου (89' Αργυρός), Θωμόπουλος, Παπαζούδης, Χαλούλος.
Καλλονή (Τεννές): Μάππας, Κριπιντίρης, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος (81' Γάλας), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Σερφά, Γιόνδης.

  Θρασύβουλος - Εθνικός Γαζώρου (αναβολή)
Ο διαιτητής Καμπαξής αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα (07/01) στις 15:00.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός 3-0
(6', 72' πέν. Πουρτουλίδης, 61' Σκούφαλης)
Αναγέννηση Επανομής - Ηρακλής Ψαχνών 1-1
(11' Σικαλόπουλος / 23' Χαϊκάλης)
Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή 1-0
(1' Ταραλίδης)
Εργοτέλης - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1
(51' Πίτσος, 53' Μπουχαλάκης, 82' Χαντί, 90' Ζαχόρα / 10' Χατζόγλου)
Φωκικός - Καλλονή 0-0
Καλλιθέα - Πιερικός 3-1
(52' Ατματζίδης, 66' Ματσούκας, 70' Ντακόλ / 20' Καραγκούνης)
Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0
(45' Μπανγκουρά)
Βύζας Μεγάρων - Καβάλα 1-1
(47' Αρναρέλλης / 67' Χλωρός)
ΑΕΛ - Ηρακλής 0-0
Θρασύβουλος - Εθνικός Γαζώρου (αναβολή)
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟN ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Olympiacos Piraeus vs Veria FC




EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Panthrakikos vs PAOK Saloniki




EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:λink.Atromitos Athens vs Kerkyra






EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Aris Thessaloniki vs Panionios Athens






EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Κίνα για... βοηθός ο Καζλάουσκας!


Ο Γιόνας Καζλάουσκας θα κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Λιθουανίας στο Eurobasket της Σλοβενίας αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα... απασχολείται στο κινέζικο πρωτάθλημα.


Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας θα βρίσκεται στο πλευρό του Ντου Φενγκ, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γκουάνγκντονγκ. Στην τελευταία καθόταν ο Λι Τσουνγιάνγκ αλλά πλέον θα αλλάξει τελείως το τεχνικό τιμ της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Καζλάουσκας ήταν προπονητής στην Εθνική Κίνας και μόνο... άγνωστος δεν είναι στην χώρα της Ασίας.
 Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιντιάδης, Λίνεν και αστυνομία!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιντιάδης, Λίνεν και αστυνομία!


Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ήττα της ΑΕΚ χάρη (και) στον Γερμανό κόουτς, για το «μπλα – μπλα» του «Βίντι» και το: «Ελάτε να τις παίξουμε»…


Δυστυχώς τα πράγματα παντοιοτρόπως δεν εξελίσσονται όπως ευχόμουν, ήθελα και ήλπιζα αυτές τις μέρες… Ηταν και παραμένει μία αρκετά δύσκολη περίοδος η οποία ωστόσο εκτιμώ ότι φτάνει στην ολοκλήρωσή της. Θέλω να πιστεύω πως σε όλα τα ζητήματα που πονάνε έρχεται σύντομα, πολύ σύντομα το τέλος και το χαμόγελο, έστω και δύσκολα θα επιστρέψει…
Εφυγε το σιχαμένο (για μένα τουλάχιστον) 2012 και το…καλημέρα του 2013 έφερε πόνο ασύγκριτο, δύσκολο, μη περιγράψιμο σε ένα άψυχο χαρτί, ωστόσο πρόκειται για πόνο που ήταν αναμενόμενος. Η απώλεια ενός τόσο αγαπημένου προσώπου σε μία οικογένεια παλεύεται δύσκολα και μόνο ο χρόνος βοηθά και καταπραΰνει.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς εμένα και την οικογένειά μου, όπως επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη δεύτερη «οικογένειά» μου, αυτή του gazzetta.gr που όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και τώρα μου στάθηκε και με βοήθησε παντοιοτρόπως!

Τέλος οφείλω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλα τα «κιτρινόμαυρα» site για τον τρόπο με τον οποίο είπαν αντίο και καλό ταξίδι στον πατέρα μου, όπως και όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου αυτές τις δύσκολες ώρες από φίλους, συγγενείς, έως μέλη της ΑΕΚ είτε πρόκειται για υπαλλήλους είτε για μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να σας έχει ο Θεός καλά εσάς και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

Στο άσχημο τρέξιμο αυτό που είναι αναγκαίο σε τέτοιες άσχημες ώρες βρήκα λίγο, ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο να βρεθώ και πάλι κοντά στην αγαπημένη μου ΑΕΚ. Πήγα στην Τρίπολη με το παρεάκι μου, τον Μπακά, τον Λαμπρό, τον Γάτο και τον Νίκο, συνάντησα την Στέλλα, τον Κυριάκο, τον Βασίλη, είδα τον Μανώλη, την Dwrito, τον Γιάννη (χωρίς την περούκα), ήμουν ξανά με τον παιδικό γηπεδικό αδερφό και γείτονα Μιχάλη μαζί με τον Χρήστο, χαιρέτισα τον Κίμωνα από την Νέα Ιωνία και τον Θανάση και τόσους άλλους συνοδοιπόρους τόσα χρόνια…

Όπως καταλαβαίνετε λόγω συνθηκών στο γήπεδο του Αστέρα δεν πήγα να εργαστώ, αλλά στο πέταλο, για να συναντήσω φίλους, να ζήσω όπως παλιά την ΑΕΚ και απλά να τραγουδήσω λίγο (και) για χάρη του! Και διαπίστωσα πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα του 2013… Ειδικά όσον αφορά τη συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας προς τον οπαδό της ΑΕΚ (δεν ξέρω τι ισχύει για τους υπόλοιπους εκδρομείς οπαδούς των άλλων ομάδων).

Δεν θα γράψω πολλά για το αγωνιστικό. Η Ενωση ηττήθηκε αναμενόμενα από μία ομάδα καλύτερή της αλλά σ’ αυτό βοήθησαν και τα λάθη του Εβαλντ Λίνεν. Απρόσμενες επιλογές και απόλυτα (όπως αποδείχτηκε) άστοχες όπως αυτή του Παπαδημητρίου στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και της επιλογής να μη ξεκινήσει βασικός ο Κορδέρο. Επαναλαμβάνω ωστόσο πως προσωπικά δεν περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα…

Η ΑΕΚ θα πρέπει να κοιτάξει τα ματς που έρχονται –έως και την 24η αγωνιστική– και να κερδίσει μέσω αυτών την εύκολη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η αρχή πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη, ακολουθεί το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Αρη και έπειτα έχει δυο αναμετρήσεις (με ΟΦΗ και Πανιώνιο) στο ΟΑΚΑ που απαιτούνται 100% ισάριθμες νίκες! Επειτα ταξιδεύει στην Κέρκυρα και μετά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για να ταξιδέψει στα Χανιά και να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά για να κλείσει την 24η αγωνιστική τη σειρά των αγώνων όπου θα πρέπει να συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Εδώ λοιπόν, στα παραπάνω ματς, παίζονται ΟΛΑ!

Δεν θα σταθώ άλλο στα αγωνιστικά. Θα γράψω για όσα βίωσα στην Τρίπολη περιμένοντας να πάρω θέση στην κερκίδα όπου υποτίθεται πως φιλοξενούσε (γιατί αυτό δεν είναι φιλοξενία) τους οπαδούς της ΑΕΚ. Εχοντας εννοείται εισιτήριο στο χέρι περίμενα καρτερικά έξω από τη θύρα 4 να μπω μαζί με άλλους οπαδούς της Ενωσης και η ώρα περνούσε χωρίς σημαντική πρόοδο στη σχετική διαδικασία. Το ματς ξεκίνησε και περισσότεροι από 200 οπαδοί της ΑΕΚ με εισιτήρια οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) στην κατοχή τους περίμεναν απ’ έξω από το γήπεδο χωρίς να επιδιώκουν να μπουν με ντου τσάμπα στο πέταλο. Και πέρυσι το ίδιο έγινε το ίδιο γήπεδο μεταξύ των ίδιων ομάδων!

Η ώρα περνούσε και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το γκολ της ΑΕΚ και του Κουτρουμπή μας βρήκε όλους έξω από το γήπεδο να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε. Κι αφού πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα είχε προηγηθεί κάποιοι έκαναν το… λάθος να πανηγυρίσουν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί (που προφανώς δεν ήθελαν γκολ της ΑΕΚ) να αντιδράσουν και να μας ψεκάσουν με χημικά (προσωπικά… ήπια δυο ψεκάσματα από το μισό μέτρο) και να μας χτυπήσουν με γκλοπ και ασπίδες.

Αφού ευτυχώς οι οπαδοί συγκρατήθηκαν και δεν αντέδρασαν (ήμουν εκεί και δεν δέχομαι αμφισβήτηση) έπειτα από πέντε επιπλέον λεπτά καταφέραμε να μπούμε στο γήπεδο. Περίπου στο 25ο λεπτό… Το 2013 όλα αυτά! Να έχεις πληρώσει εισιτήριο και να μη σου εξασφαλίζουν την άνετη προσέλευσή σου σε αυτό και την παρακολούθηση του αγώνα τουλάχιστον με την ώρα έναρξής του. Μόνο στην Ελλάδα και σε γήπεδα ομάδων όπως ο Αστέρας που αγωνιστικά είναι σούπερ αλλά λειτουργεί σαν σωματείο ερασιτεχνικό σε ότι αφορά την έδρα του και τον τρόπο φιλοξενίας των αντίπαλων οπαδών, ή έστω της ΑΕΚ!

Και τώρα αρχίζουν τα καλύτερα… Δεν έφτανε η μανούρα των αστυνομικών χωρίς λόγο, ούτε η αδικαιολόγητη καθυστέρηση μισής ώρας περίπου για την είσοδό μας στο πέταλο από την έναρξη του αγώνα, έπειτα και μέχρι να μπούμε στο χώρο που είναι η κερκίδα οι αστυνομικοί που ήταν παρατεταγμένοι στο πλάι έβριζαν και απαιτούσαν από τους οπαδούς να μην τους κοιτάζουν στο πρόσωπο. Προφανώς για να μην τους ματιάσουν. Κι όσοι τολμούσαν να φωνάζουν εναντίον τους για όσα βίωσαν απ’ έξω από το γήπεδο άκουγαν όσα δεν μπορώ να μεταφέρω για τους γονείς και τις οικογένειές τους. Αυτή είναι και τώρα, το 2013 η ελληνική αστυνομία… Και σαν κερασάκι στην τούρτα πετάχτηκε ένας… σερίφης, με κράνος, ασπίδα, χημικά, γκλοπ και φώναξε προς όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Μάγκες, αν είναι ελάτε μετά να τις παίξουμε, μαζευτείτε όσοι θέλετε κι ελάτε»!!!

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του χωρίς καμία υπερβολή και παίρνω όρκο βαρύ για όποιον δεν με πιστεύει με αποτέλεσμα δέκα οπαδοί της ΑΕΚ να κρατούν με νύχια και με δόντια άλλους 50 να μη γίνει μάχη μέχρι εσχάτων... Όταν όμως ρωτούσαμε επίμονα να μας πει τον αριθμό του, αλλά και άλλους αστυνομικούς για το ίδιο πράγμα, εκείνοι γυρνούσαν την πλάτη και σφύριζαν αδιάφορα φυσικά…

Πραγματικά από όσα βίωσα κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα πως δεν έχουν αλλάξει πολλά από την δεκαετία του ΄90 σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά της αστυνομίας στους εκδρομείς οπαδούς της ΑΕΚ. Τα ίδια βίωνα το 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 σε Τούμπα, Χαριλάου, Πύργο, Καλαμάτα, Λειβαδιά και τόσα άλλα γήπεδα, τα ίδια είδα να γίνονται και στην Τρίπολη. Φυσικά δεν είδα πουθενά να γράφονται αυτά γι’ αυτό καλό θα είναι και τα ΜΜΕ σε τέτοια ματς να καταγράφουν με κάμερες και φωτογραφίες όσα γίνονται με τους εκδρομείς οπαδούς και μετά να καλύπτουν τα του αγώνα!

Συγχωρέστε με αν σας κούρασα αλλά καλό είναι κάποτε να γράφονται και αυτά γιατί μόνο για τους… αληταράδες που πετάνε καρέκλες έχουμε μάθει να γράφουμε και να διαβάζουμε, τι έχει προηγηθεί και τι ακριβώς συμβαίνει δεν το μαθαίνει ο κόσμος ΠΟΤΕ…

Ολοκληρώνοντας να γράψω δυο μόνο πράγματα για τον Δημήτρη Βιντιάδη: Δεν προλαβαίνουμε σε 30 μέρες…Το στόρι σας δεν έχει περάσει ένα σεβαστό απλά χρονικό διάστημα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή σας, αλλά ήταν Πάσχα, το κάνατε επίσημο τον Ιούλιο προς Αύγουστο και σήμερα ξεστολίζονται τα σπίτια και φτάσαμε 2013!!! Αν τόσους μήνες ψάχνατε και καταλάβατε τώρα πως απαιτούνται περισσότερα αν και διαπιστώσατε πως τα χρέη είναι λιγότερα όπως είχατε εσείς γνωστοποιήσει, ζήτω που δουλευόμαστε… Αυτό τίποτα άλλο!

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...


Ο Γιουσέιν Μπολτ «ανέβασε» στο twitter φωτογραφία του σε στυλ ράπερ και ένα μαύρο μαντίλι με δόντια νεκροκεφαλής στο πρόσωπό του!


Ο Γιουσέιν Μπολτ συνηθίζει να... αιφνιδιάζει μέσω twitter, όπως και να κάνει χαβαλέ. Στην τελευταία του φωτογραφία με το μαντήλι και την χαρακτηριστική πόζα σχολιάζει μόνο ένα «χμμ μμμ», αφήνοντας τον κόσμο να κάνει τα σχόλιά του. Οι περισσότεροι πάντως... τρόμαξαν!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βέροια την Κυριακή (6/1, 19:30, NovaSports1) για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να δημοσιεύει την προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Συνολικά σε 25 αναμετρήσεις απέναντι στην Βέροια, ο Ολυμπιακός έχει 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες. Σε αυτά τα 25 παιχνίδια έχει σκοράρει 45 φορές ενώ έχει δεχθεί 16 τέρματα.
Η μεγαλύτερη νίκη σε έκταση για τους Πειραιώτες έχει επιτευχθεί στις 06 Ιουνίου του 1971 όταν και επικράτησε της Βέροιας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τελικό σκορ 5-0.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
26/08/2012 Βέροια - Ολυμπιακός 1-2
09/03/2008 Βέροια - Ολυμπιακός 0-1
24/11/2007 Ολυμπιακός - Βέροια 1-0
21/02/1999 Ολυμπιακός - Βέροια 5-0
12/09/1998 Βέροια - Ολυμπιακός 0-3
18/05/1998 Βέροια - Ολυμπιακός 2-0
11/01/1998 Ολυμπιακός - Βέροια 4-1
13/04/1997 Ολυμπιακός - Βέροια 2-0
16/12/1996 Βέροια - Ολυμπιακός 1-0
14/02/1988 Ολυμπιακός - Βέροια 2-0
04/10/1987 Βέροια - Ολυμπιακός 1-0
12/04/1987 Βέροια - Ολυμπιακός 2-2
14/12/1986 Ολυμπιακός - Βέροια 1-0
07/05/1978 Βέροια - Ολυμπιακός 2-3
26/12/1977 Ολυμπιακός - Βέροια 1-0
30/01/1972 Βέροια - Ολυμπιακός 2-1
22/09/1971 Ολυμπιακός - Βέροια 2-1
06/06/1971 Ολυμπιακός - Βέροια 5-0
17/01/1971 Βέροια - Ολυμπιακός 0-0
11/05/1969 Ολυμπιακός - Βέροια 3-0
22/12/1968 Βέροια - Ολυμπιακός 0-0
22/04/1968 Βέροια - Ολυμπιακός 2-1
24/12/1967 Ολυμπιακός - Βέροια 4-0
22/05/1967 Βέροια - Ολυμπιακός 1-1
08/01/1967 Ολυμπιακός - Βέροια 1-0

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιντιάδης, Λίνεν και αστυνομία!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Φαβορί ο Πάουλο Σόουζα

Ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, Πάουλο Σόουζα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του πρώην τεχνικού του «τριφυλλιού», Χανς Μπάκε, στην τεχνική ηγεσία των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, όπως μεταδίδουν ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ.
Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Τιερί Ανρί αναζητά προπονητή και φαίνεται ότι προκρίνεται η λύση του Πορτογάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και όχι αυτή του άλλοτε μέσου της Λίβερπουλ, Γκάρι ΜακΆλιστερ, όπως είχε «κυκλοφορήσει» και είχε διαψεύσει ο σύλλογος.
Ο Σόουζα που ήταν προπονητής στη Βιντεοτόν της Ουγγαρίας από τον Ιούνιο του 2011, έχει καθίσει στον πάγκο και των ΚΠΡ, Σουόνσι και Λέστερ, ενώ αν αναλάβει το σωματείο της Νέας Υόρκης, τότε θα γίνει ο δεύτερος Πορτογάλος προπονητής στον σύλλογο μετά τον Κάρλος Κεϊρόζ το 1996.

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιντιάδης, Λίνεν και αστυνομία!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα τελικά

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στους πέντε ομίλους της Προκριματικής (Α’) φάσης του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών στην υδατοσφαίριση και έγιναν γνωστές οι εννέα από τις δέκα ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση της διοργάνωσης (1-3/3).
Είναι οι Ηρακλής, ΠΑΟΚ από τον όμιλο Θεσσαλονίκης, ο ΝΟ Ρεθύμνου από τον όμιλο Κρήτης, οι ΝΟ Λάρισας και ΟΕΑΝΑΒ από τον όμιλο Βόλου, οι Ολυμπιακός και Πανιώνιος από τον Α’ όμιλο Αττικής και οι ΝΟ Βουλιαγμένης και ΑΝΟ Γλυφάδας από τον Β’ όμιλο Αττικής.
Η δέκατη ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αναδειχθεί από το μπαράζ μεταξύ του 3ου του Α’ ομίλου Αττικής Ιωνικού Νίκαιας και του 3ου του Β’ ομίλου Αττικής ΝΟ Χίου, που θα γίνει αύριο Κυριακή (6/1) στις 15.30 στο κολυμβητήριο Πειραιά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες όλων των ομίλων:
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):
Πανσερραϊκός – ΑΠΣ Οξυγόνο 9-6, ΠΑΟΚ – Μακεδονικός 22-4, Ηρακλής – Πανσερραϊκός 13-1, ΑΠΣ Οξυγόνο – ΠΑΟΚ 5-13.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):
1. Ηρακλής 12
2. ΠΑΟΚ 9
...........................................
3. Πανσερραϊκός 6
4. ΑΠΣ Οξυγόνο 3
5. Μακεδονικός 0
ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Αγ. Νικολάου):
ΝΟ Αγ. Νικολάου – ΝΟ Ρεθύμνου 8-13, ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Χανίων 10-8, ΝΟ Αγ. Νικολάου – ΝΟ Χανίων 7-12.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):
1. ΝΟ Ρεθύμνου 6
.........................................
2. ΝΟ Χανίων 3
3. ΝΟ Αγ. Νικολάου 0
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):
ΝΕ Πατρών – ΟΕΑΝΑΒ 7-8, ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Πατρών 14-5, ΝΕ Λαμίας – ΝΕ Πατρών 0-5 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε η ΝΕ Λαμίας η οποία μηδενίστηκε στο συγκεκριμένο αγώνα και της αφαιρέθηκε κι ένας βαθμός), ΟΕΑΝΑΒ – ΝΟ Λάρισας 12-13.
ΒΑ ΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική)
1. ΝΟ Λάρισας 12
2. ΟΕΑΝΑΒ 9
........................................
3. ΝΕ Πατρών 6
4. ΝΕ Λαμίας 2
5. ΝΟ Πατρών 0
Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πειραιά):
Νηρέας Χαλανδρίου – Ιωνικός Νίκαιας 5-7, Ολυμπιακός – Πανιώνιος 16-2, Εθνικός Πειραιά – Ολυμπιακός 1-23, Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 17-4, Πανιώνιος – Εθνικός 10-2.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Ολυμπιακός 9 (3 αγ.)
2. Πανιώνιος 9 (4 αγ.)
..............................................
3. Ιωνικός Νίκαιας 6 (3 αγ.)
4. Νηρέας Χαλανδρίου 3 (4 αγ.)
5. Εθνικός Πειραιά 0 (4 αγ.)
Σ.Σ.: Υπολείπεται ο αγώνας Ιωνικός Νίκαιας – Ολυμπιακός, που θα γίνει αύριο Κυριακή στις 9.30 το πρωί, αλλά δεν θα επηρεάσει την τελική κατάταξη.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Πεντέλης – Ηλιούπολης – Βουλιαγμένης – ΑΝΟΓ):
ΝΟ Βουλιαγμένης – Τρίτων Αμαρουσίου 19-1, ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Χίου 13-6, ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Βουλιαγμένης 3-15, Τρίτων Αμαρουσίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 1-23
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική)
1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12
2. ΑΝΟ Γλυφάδας 9
...............................................
3. ΝΟ Χίου 6
4. Τρίτων Αμαρουσίου 3
5. ΓΣ Ηλιούπολης 0
Το πρόγραμμα της Κυριακής 6/1:
Κολ. Πειραιά 9.30 Ιωνικός Νίκαιας – Ολυμπιακός (για τον Α’ όμιλο Αττικής)
Κολ. Πειραιά 15.30 Ιωνικός Νίκαιας – ΝΟ Χίου (μπαράζ για την πρόκριση στην Τελική φάση).
Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών θα γίνει 1-3 Μαρτίου. Η κλήρωση της τελικής φάσης (θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων και στη συνέχεια θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής) θα γίνει την Τετάρτη 6/2 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

ΠΗΓΗ:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψεύτικο το προφίλ του Βύντρα!


Ο Λουκάς Βύντρα ποτέ δεν έκανε τιτίβισμα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Ελληνας αμυντικός δεν έχει κανένα προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


Ο διεθνής άσος δεν έπαιξε κόντρα στον Λεβαδειακό αφού έμεινε εκτός αποστολής από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και ένα προφίλ που υπάρχει στο twitter με το όνομα του Λουκά Βύντρα δεν ισχύει και είναι... μαϊμού!
Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ποτέ δεν είχε, δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει προφίλ σε twitter ή facebook καθώς προτιμάει ότι είναι να λέει να απευθύνεται απευθείας και όχι μέσω υπολογιστή.
Κάποιος, προφανώς, έφτιαξε το προφίλ με το όνομα του Λουκά Βύντρα για να κάνει πλάκα. Υπενθυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο τιτίβισμα γράφτηκε: «Η ομάδα που αγαπάς θα είναι πάντα στην καρδιά σου ακόμα κι αν είσαι μακριά».

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

Κάθε άλλο παρά θετικό είναι το ξεκίνημα της Πέτρα Κβίτοβα στη νέα σεζόν. Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Brisbane International, η Τσέχα τενίστρια είπε αντίο και στο τουρνουά του Σίδνεϊ! 

Το Νο.8 στον κόσμο ηττήθηκε 6-1, 6-1 από την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα σε μόλις 64 λεπτά και έμεινε εκτός δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. "Έπαιξα πολύ άσχημα και μακάρι να ήξερα τι να πω", είπε η 22χρονη τενίστρια. "H αυτοπεποίθησή μου δεν είναι σε καλό σημείο τώρα, αλλά πάντα ανυπομονώ για τα Grand Slam και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα στη Μελβούρνη. Η Κάρολιν Βοζνιάκι, από την άλλη, απέφυγε αυτή τη φορά τις... κακοτοπιές και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ούρσουλα Ραντβάνσκα (6-1, 6-2). Το πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, που αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Μπρισμπέιν, θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή. "Μέσα μου πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω Αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά, διότι υπάρχουν πολύ καλές τενίστριες. Το παν είναι να είσαι υγιής. Θα τα δώσω όλα για να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά και μετά έρχονται και το ranking".Στον δεύτερο γύρο του Sydney International πέρασαν ακόμα οι Μαρία Κιριλένκο (7-5, 6-2 την Ολίβια Ρογκόφσκα από την Αυστραλία) και Εκατερίνα Μακάροβα (6-4, 4-6, 6-1 την Αμερικανίδα 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

Αμπντούν, Πίνο,abntoun, pinoΤην πεποίθησή του ότι ο Πίνο θα προσθέσει ποιότητα και ουσία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος ευχήθηκε το 2013 να φέρει κάτι καλύτερο στους ερυθρόλευκους από το νταμπλ και την ευρωπαϊκή πορεία τους 2012.Οι δηλώσεις του στο Novasports:Τζαμέλ, καλή χρονιά... Το 2012 ήταν για εσένα μία απ' τις καλύτερες στην καριέρα σου; Το ρωτάω γιατί έπαιξες κατά γενική ομολογία εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βοήθησες σημαντικά τον Ολυμπιακό.«Κατ' αρχήν, να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Σίγουρα για εμένα ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά η περσινή. Μπορώ να πω πως ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, αφού κέρδισα τίτλους με την ομάδα του Ολυμπιακού και σημείωσα μεγάλη πρόοδο, αγωνιστικά και ψυχολογικά ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Με τον Ολυμπιακό καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κάναμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Πετύχαμε κάποια σημαντικά πράγματα. Όπως το σκεφτόμουν απ' την αρχή της περιόδου, ευχή μου είναι να κάνουμε το 2013 κάτι ακόμη καλύτερο».Μπορείς να μας εξηγήσεις την απόφασή σου αναφορικά με την κλήση σου στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας; Προτίμησες να μείνεις στον Ολυμπιακό για να αποθεραπευτείς πλήρως ώστε να συμμετέχεις αργότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας σου.«Δέχθηκα την κλήση, κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Δυστυχώς, όμως, είχα αυτό το άσχημο συμβάν. Όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είχα έναν τραυματισμό. Αποφάσισαν πως ήταν πιο σωστό να μείνω εδώ και να συνεχίσω την αποθεραπεία μου χωρίς παρεμβολές και πολλές μετακινήσεις, απ' τη στιγμή που δε θα μπορούσα να βοηθήσω την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Πήγαμε αρκετά καλά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Και έχοντας στο μυαλό μου τη συνέχεια, η οποία θέλω να είναι καλύτερη, πήρα αυτήν την απόφαση».Πότε υπολογίζεις να είσαι έτοιμος ν' αγωνιστείς

πάλι;«Πολύ σύντομα».Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Βέροια, που πριν απ' τις διακοπές πέτυχε μία σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχοντας εξαιρετική εικόνα. Τι γνωρίζεις για τον επόμενο αντίπαλό σας;«Όπως γίνεται συνήθως, όλες οι ομάδες οι οποίες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, γιατί θέλουν να τον κερδίσουν. Το γεγονός ότι η Βέροια κέρδισε τον Παναθηναϊκό πριν απ' τη διακοπή των Χριστουγέννων, είναι σίγουρα σημαντικό. Αλλά εμείς δε στεκόμαστε σε αυτό. Εμείς έχουμε μία σημαντική διαφορά της τάξεως των 19 βαθμών απ' τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας κόντρα σε άλλες ομάδες. Θέλουμε να μείνουμε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας, να βελτιωνόμαστε διαρκώς και κόντρα στη Βέροια να πάρουμε μία ακόμη νίκη».Αυτή η σημαντική διαφορά απ' τον Παναθηναϊκό, αλλά και απ' τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, έχει ως αποτέλεσμα όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο να θεωρούν πως ο Ολυμπιακός δε χάνει το πρωτάθλημα. Η δική σου άποψη ποια είναι;«Σίγουρα τα παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πολύ σημαντικά. Πάντα υπολογίζουμε αυτούς τους αντιπάλους. Είναι σπουδαίες ομάδες. Δεν τους παραβλέπουμε ούτε τους υποτιμούμε. Όμως, αν μας ρωτούσε κάποιος τι είναι πιο σημαντικό, να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ή να πάρουμε το πρωτάθλημα, φυσικά θα λέγαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ακόμη και να δεν καταφέρναμε να πάρουμε τη νίκη σε τέτοια σημαντικά ματς. Παρόλα αυτά αναγνωρίζουμε πως τέτοια ματς κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους είναι σημαντικά για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Γενικότερα για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το πρωτάθλημα για εμάς. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο και να βάλουμε το τέταρτο αστέρι στην φανέλα. Αν τα καταφέρουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, θα είναι ακόμη καλύτερα για εμάς».Θα ήθελες να πεις δύο λόγια στον κόσμο και για τον νέο σας συμπαίκτη, τον Πίνο; Βεβαίως είναι αρκετό καιρό στο Ρέντη, αλλά ο κόσμος δεν τον έχει δει.«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω παλαιότερα τον Πίνο, γιατί βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο γαλλικό πρωτάθλημα όταν αγωνιζόμουν ακόμη εκεί. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολύ ποιότητα στο παιχνίδι του. Ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει εξαιρετική ντρίπλα και πολύ καλή σέντρα. Γενικότερα η μεταβίβασή του είναι πολύ γρήγορη και σωστή. Νομίζω πως μπορεί να μας βοηθήσει πολύ στο παιχνίδι μας. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να εντάσσει τέτοιους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της. Όταν με το καλό αρχίσει να παίζει, θα κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Και θα έχει και ο κόσμος την ευκαιρία να δει αυτά που λέω. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».Τα γκολ είναι σημαντικά, αλλά εξίσου σημαντικές είναι και οι ασίστ. Εσύ έχεις τις περισσότερες στον Ολυμπιακό. Αλήθεια, έχεις βάλει κάποιο στόχο αναφορικά με τις ασίστ που θέλεις να έχεις βγάλει έως το τέλος της περιόδου;«Σίγουρα, μου αρέσει να σκοράρω. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται απ' το κέντρο και μπροστά, θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να πετυχαίνουν γκολ. Όμως εξίσου σημαντικό, αν όχι πιο σημαντικό για εμένα είναι να μπορώ να δημιουργώ ευκαιρίες για τους επιθετικούς μας. Το έχω πει πολλές φορές πως αυτός είναι ο ρόλος που αγαπώ περισσότερο από όλους. Το να έχω τη δυνατότητα να δημιουργώ γκολ για τους επιθετικούς μας. Σίγουρα είναι μέσα στους στόχους μου να τερματίσω πρώτος στις ασίστ ή να είμαι ένας απ' τους καλύτερους. Δουλεύω καθημερινά γι' αυτό. Μακάρι να το καταφέρω».Κλείνοντας, αν σου ζητούσα έναν στόχο που θα ήθελες να υλοποιήσεις στο 2013, ποιος θα ήταν αυτός;«Καταρχήν, το πιο σημαντικό επίτευγμα για έναν άνθρωπο είναι να διατηρεί την υγεία του. Και εύχομαι σε όλον τον κόσμο να έχει την υγεία του. Όπως και εγώ θέλω να την έχω για να μπορώ να εκπληρώνω τους στόχους μου. Από 'κει και πέρα θα ήθελα πάρα πολύ να είναι μία πολύ καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες για τον Ολυμπιακό. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο δευτερευόντως. Φυσικά, κάτι το οποίο θα ήθελα πάρα πολύ να συμβεί, θα ήταν να κάνουμε πολύ χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Να του δώσουμε χαρές, κατακτώντας τίτλους με την ομάδα μας».

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

Πένθος στην οικογένεια ΡούνεϊΣε βαθύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια Ρούνεϊ… Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος παραμένει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του λόγω τραυματισμού και δεν έδωσε το «παρών» στο 2-2 της ομάδας του κόντρα στην Γουέστ Χαμ, θα χρειαστεί να στηρίξει ψυχολογικά την σύντροφό του, Κολίν που πλέον βιώνει μια οικογενειακή τραγωδία. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Ρούνεϊ έχασε την μικρή αδελφή της, η οποία απεβίωσε σε ηλικία μόλις 14 ετών. Η μικρή Ρόζι αντιμετώπιζε σοβαρά και μακροχρόνια προβλήματα υγείας και το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας την θλίψη την οικογένεια. «Ο μικρός μας άγγελος πήγε στον παράδεισο», ήταν το σχόλιο της μεγαλύτερης αδελφής της, της 26χρονης Κόλιν, συζύγου του άσου των «διαβόλων».
Και στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της οικογένειας: «Ο μικρός μας άγγελος, η πολυαγαπημένη μας κόρη και αδελφή πήγε στον παράδεισο, έχοντας ολόκληρη την οικογένεια στο πλάι της. Η Ρόσι, μόλις 14 ετών, πάλεψε για πολλά χρόνια το σύνδρομο Ρετ και σκόρπιζε χαρά σε όλους όλα αυτά τα χρόνια. Ηταν ένα δυνατό κορίτσι και έμπνευση για όλους μας. Θα την αγαπάμε και θα την έχουμε πάντα στην καρδιά και τις αναμνήσεις μα
Η μικρή Ρόζι υιοθετήθηκε από την οικογένεια της Κόλιν, όταν η σύντροφος του Ρούνεϊ βρισκόταν στην εφηβεία. Σε παλαιότερη δήλωσή της είχε πει πως «με την Ρόζι είμαστε πολύ δεμένες. Τα επόμενα χρόνια και χτυπημένη από το σύνδρομο Ρετ, η 14χρονη μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και εκεί άφησε και την τελευταία της πνοή.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!

Ομαδική... ψυχοθεραπεία και «παγωμάρα»!Group therapy αναμένεται, το πρωί της Κυριακής, στα Σπάτα. Η νέα βαριά ήττα, αυτή την φορά στην Τρίπολή, «ανάγκασε» τον Εβαλντ Λίνεν να καλέσει τους «κιτρινόμαυρους» να συζητήσουν, 1,5 ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης. Συγκεκριμένα, η προπόνηση της «Ενωσης» ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όμως ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο, 1,5 ώρα νωρίτερα. Σκοπός του να συζητήσουν το νέο κακό αποτέλεσμα και τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι πως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά απασχολούν ιδιαίτερα τους παίκτες και μόνο ανεπηρέαστοι δεν μένουν. Οι πληροφορίες θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να απογοητεύονται από την ανακοίνωση του Βιντιάδη, την οποία περίμεναν με αγωνία, όπως και όλοι οι φίλοι της ομάδας,.
Μια άμεση λύση δεν ήρθε, όπως ήλπιζαν οι παίκτες της ΑΕΚ που «πάγωσαν» στο άκουσμα της… παράτασης και πλέον τα πάντα θεωρούνται ανοιχτά και αναμενόμενα, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίο δεν βλέπουν φως στο τούνελ.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, να ανοίξει ακόμα και τον ασκό του Αιόλου, για κάποιες αντιδράσεις. Είτε συλλογικές, είτε ατομικές. Σίγουρα οι παίκτες θα συζητήσουν μεταξύ τους στην προπόνηση και θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Χωρίς να αποκλειστεί ο κίνδυνος ακόμα και κάποιοι να κινηθούν ατομικά και να ακολουθήσουν τον δρόμο του Λαγού και του Κοντοέ.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγρίεψε ο Μπολτ...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Η προϊστορία με Βέροια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάλι έξω η Κβίτοβα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πένθος στην οικογένεια Ρούνεϊ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: Θα βοηθήσει ο Πίνο

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr