ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφεντικά» ΠΑΟΚ και Πανιώνιος!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έτσι ΠΑΣ... Ευρώπη!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα παλικάρια απ’ τη Λιβαδειά… άλωσαν το ΟΑΚΑ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπάγεβιτς: «Περίμενα κάτι καλύτερο...»


Μπάγεβιτς: «Περίμενα κάτι καλύτερο...» | onsports.gr Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, περίμενε καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα του.
Ο προπονητής των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στην απόφασή του να αντικαταστήσει νωρίς τον Γκαρσία, καθώς επίσης και στη συμπεριφορά του Αργεντινού, ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες του τα έκαναν όλα λάθος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ συνεχάρη τους οπαδούς του Ατρομήτου για τη συμπαράστασή τους.
«Μπορει να είναι και δικό μου λάθος μου έβαλα από την αρχή τον Πίτου Γκαρσία να αγωνιστεί στο κέντρο. Ξέρω ότι είναι άσχημο να τον κάνω αλλαγή τόσο νωρίς (23') αλλά να είναι και αυτός πιο σωστός. Ίσως να μην μου άρεσε και μένα ο αργός τρόπος που έφυγε από το γήπεδο, αλλά είναι έτσι το στυλ του», τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς και συνέχισε λέγοντας:
«Συμφωνώ ότι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο καλές ευκαιρίες. Η Ξάνθη μποροπυσε να έχει πετύχει γκολ. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη. Περίμενα κάτι καλύτερο... Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε θέληση και πάθος και πετύχαμε ένα γκολ είναι το πιο σημαντικό για συνεχίσουμε. Δεν νομίζω να ξαναπαίξουμε τόσο άσχημο όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τα κάναμε όλα λάθος. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους».

Onsports.gr

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο «διπλό» της Επισκοπής, 6-3 τον ΑΟΧ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ...(ΡΕΠΟ)!!!!...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο «διπλό» της Επισκοπής, 6-3 τον ΑΟΧ!

Απίστευτο «διπλό» της Επισκοπής, 6-3 τον ΑΟΧ!Σε ένα εκπληκτικό ματς με εννέα γκολ, η Επισκοπή κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 στα πρώτα λεπτά και να επιβληθεί 6-3 των Χανίων!
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Βοτονάκη, ενώ το 2-0 έγινε στο 11’ από τον Γονιοτάκη.
Ο Τριανταφύλλου όμως, στο 21' μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσα στο 28'! Ο Κέρι στο 32' έδωσε και πάλι το προβάδισμα στα Χανιά, όμως ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!
Το 3-3 έγινε στο 51' ενώ ο Σεληνιοτάκης έγραψε το 3-4 στο 53'. Ο Τζέκος διαμόρφωσε το 3-5 στο 78' και ο Τριανταφύλλου «έκλεισε» το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα για το καρέ!
ΑΟ Χανια: Χωραφάκης, Κορτσινιδης, Μποχώνης, Κέρι, Ψυχουντάκης, Τσαρτσίδης, Μποτονάκης (75' Τζανακάκης), Τσατσαράκης, Γωνιωτάκης, Ιωαννίδης (60' Ζντράφκοβιτς), Παγκαλος
Επισκοπή: Νικηφόρος, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης (85' Δερμίσης), Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Αντιασβίλι (67' Σουμπασάκης), Δελήμπασης, Κοζανίδης (77' Φραντζτεσκάκης), Σεληνιωτάκης, Τζεκος, Μαραθιανος

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ...(ΡΕΠΟ)!!!!...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣLink.AEK Athens vs Levadiakos FC









 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ...(ΡΕΠΟ)!!!!...

  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ της 6 αγωνιστικης 24-25/11/2012.Α.Ο Αγγελωνας-Ποσειδωνας Ελαφονησου,Ολυμπιακος Μολαων-Α.Ο Μυρτιας,Α.Ο Ελικας-Α.Ε.Δ Ασωπου,Απιδια Λακωνιας-Ταξιαρχαι Νιατων 1-1 (24/11),Δοξα Πακιων-Π.Α Νεαπολης 3-4 (24/11).Ρεπο Ευρωτας Ελους.
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 6 αγωνες.
    • 1.Απιδια Λακωνιας..............14...13-4
    • 2.Ευρωτας Ελους................11...10-2
    • 3.Ταξιαρχαι Νιατων..............10...5-2
    • 4.Ολυμπιακος Μολαων..........7...10-9
    • 5.Α.Ο Αγγελωνας.................6...4-3
    • 6.Α.Ο Μυρτιας......................5...3-5
    • 7.Π.Α Νεαπολης...................5...8-13
    • 8.Α.Ε.Δ Ασωπου...................4...4-4
    • 9.Δοξα Πακιων.....................4...9-11
    • 10.Α.Ο Ελικας........................3...3-4
    • 11.Ποσειδωνας Ελαφονησου...-3...4-15       
  • ΡΕΠΟ:Δοξα Πακιων,Α.Ο Ελικας,Α.Ο Αγγελωνας,Α.Ε.Δ Ασωπου,Π.Α Νεαπολης,Ευρωτας Ελους.
  • Οι ομαδες:Απιδια Λακωνιας,Ταξιαρχαι Νιατων,Δοξα Πακιων,Π.Α Νεαπολης εχουν εναν αγωνα περισσοτερο.
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:Ποσειδωνας Ελαφονησου-Α.Ο Μυρτιας,Α.Ε.Δ Ασωπου-Α.Ο Αγγελωνας,Ταξιαρχαι Νιατων-Ολυμπιακος Μολαων,Π.Α Νεαπολης-Α.Ο Ελικας,Ευρωτας Ελους-Δοξα Πακιων.Ρεπο Απιδια Λακωνιας.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣLink.Atromitos Athens vs AO Xanthi


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣLink.PAS Giannina vs OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Top 10 των... καρφωμάτων

Τα καρφώματα γέμισαν το Top 10 της 7ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με τον Κουζμίνσκας της Ζαλγκίρις να είναι πρωταγωνιστής σε δύο εξ αυτών.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: Ατρόμητος-Ξάνθη (17:15)

Η ήττα με κάτω τα χέρια στην Τρίπολη από τον Αστέρα προκάλεσε και πάλι προβληματισμό στους κυανόλευκους» ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15)

Τη σεζόν 1983-84 κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα να πετύχει τρεις νίκες στη σειρά. Η πρόκληση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μετά το δύο στα δύο με Ξάνθη και Αρη είναι προφανής και άπαντες στο κυανόλευκο» ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ρεσιτάλ του Μπράμου στην Ιταλία (vds)

Μεγάλη βραδιά για τον Μάικ Μπράμος που έδωσε ρεσιτάλ έξω από τα 6,75μ., με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από την Καντού! Τα περισσότερα από τα τρίποντα που σημείωσε αποδείχτηκαν καθοριστικά, με πιο σημαντικό βεβαίως το μεγάλο σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα με το οποίο οι « ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «λύκοι» με τα… θηρία

Οι «λύκοι» με τα… θηρίαΑυτό το παραμύθι έχει και «λύκους» και θηρία! Στον ρόλο των πρώτων, ο αήττητος για εννέα ματς Διομήδης και αντίπαλος του η Ράιν Νέκαρ Λόβεν. Οι Αργίτες φιλοξενούνται από τους Γερμανούς (20:00) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF Cup. Η γερμανική ομάδα είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και είναι αρκετά ισχυρή ομάδα.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κόντρα στην Αγγλία τα εγκαίνια του νέου Μαρακανά

Κόντρα,Αγγλία,Μαρακανά,kontra,anglia,marakanaΜε ένα πραγματικά σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα εγκαινιαστεί το νέο Μαρακανά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Email.eyrwtaselous@yahoo.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πασιαλής: «Νίκη για ηρεμία»

-Κόουτς, γίνανε πολλά στην ομάδα, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στενοχώρια από τον κόσμο, συναντήσεις με τη διοίκηση, προπονητολογία που σας άγγιξε προσωπικά. Ένα δικό σας σχόλιο;
« Είναι φυσιολογικό να γίνονται πολλά και να ψάχνεται η ομάδα από τη στιγμή που δεν έχει καλή πορεία στα τελευταία ματς. Προσπαθούμε κι εμείς απ΄ τη μεριά μας κάτι ν΄ αλλάξουμε, διότι ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση. Χρειαζόμαστε άμεσα βαθμούς και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, ώστε να κάνουμε μια καινούρια αρχή στο ματς που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί την ηρεμία της, διότι η αλήθεια είναι πως την έχει χάσει την τελευταία εβδομάδα, μετά την ήττα από τα Γιάννενα. Πιστεύω ότι υπάρχουν οι δυνατότητες στην ομάδα, να παίξει καλύτερα απ΄ ότι έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε, καθώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα ματς που ακολουθούν, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς, τους οποίους χρειαζόμαστε».
-Μπορεί κάποιος να είναι συγκεντρωμένος, έχοντας τη συγκεκριμένη περιρρέουσα ατμόσφαιρα;
« Είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο, κι εγώ και ο κ. Μπουγιουκλής και δεν επηρεαζόμαστε. Εγώ, τουλάχιστον, δεν επηρεάζομαι απ αυτά που γράφονται. Σκέφτομαι και κοιτάω πάντα το καλό της ομάδας, διότι αν αρχίσουμε και ασχολούμαστε με όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται, νομίζω θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας και τον στόχο μας. Προσπαθούμε, λοιπόν, να τ αφήνουμε στην άκρη, να μην τα περάσουμε στους ποδοσφαιριστές, διότι αυτό είναι το σημαντικό, να μην επηρεαστούν αυτοί και όχι εμείς. Ας αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, για να μπορέσουμε να πάμε τη Δευτέρα στην Κομοτηνή, να κερδίσουμε και να είναι όλα καλά!».
-Πώς νιώσατε όταν μάθατε πως ένας καινούριος προπονητής προορίζεται για τη θέση σας;
« Σας είπα, είναι φυσιολογικό. Όταν οποιαδήποτε ομάδα δεν πάει καλά, το πρώτο που γίνεται, είναι να αρχίσει η προπονητολογία. Τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Κλείνουμε τ’ αυτιά και κοιτάμε τη δουλειά μας».
-Και η δουλειά σας είναι τη Δευτέρα στην Κομοτηνή, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς;
« Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι όμως κίνητρο για εμάς, να πάρουμε τους βαθμούς, να ρεφάρουμε την ήττα από τα Γιάννενα και να είμαστε λιγότερο πιεσμένοι, ώστε με περισσότερη άνεση να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».
-Εχει αποδείξει φέτος ο Αρης πως υπό πίεση πάει καλύτερα. Τελικά, μήπως είναι ένα πλεονέκτημα αυτό, ενόψει του ματς της Δευτέρας;
« Θέλω να πιστεύω πως η ήττα απ΄ τα Γιάννενα θα μας κάνει ένα μικρό καλό, από την άποψη της συσπείρωσης, προκειμένου να πάμε πιο διαβασμένοι και πιο κουμπωμένοι στον Πανθρακικό. Να κοιτάξουμε πρώτα την άμυνά μας, να μη δεχθούμε γκολ, διότι εκεί είναι πιστεύω το μεγάλο φετινό μας πρόβλημα. Να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι θα λειτουργήσει θετικά αυτή η ήττα απ΄ τα Γιάννενα».
-Ο Πανθρακικός είναι ανεβασμένος. Πάει καλά το τελευταίο διάστημα..
« Λίγο πολύ οι ομάδες κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο. Ο Πανθρακικός είναι καλά, έχει πάρει μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω πως είναι φόβητρο, ούτε καμιά ομάδα την οποία δεν μπορεί να κερδίσει ο Αρης. Είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Κομοτηνή. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και γι αυτό θα πάμε».
-Θα παίξει πιο αμυντικά ο Αρης;
« Πιο αμυντικά δεν μπορούμε να παίξουμε. Εξάλλου με τον Πανθρακικό παίζουμε. Σεβόμαστε την ομάδα, την ξέρουμε, την έχουμε δει και θα πάμε να παίξουμε για να κερδίσουμε».
-Τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πως θα τον περιορίσετε;
« Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του Πανθρακικού. Θα βρούμε κάποιο τρόπο να τον περιορίσουμε, ώστε τουλάχιστον να μη σκοράρει».

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ θέλει να βρει έναν Μαύρο, να βάζει γκολ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Football League 2: «Εμφύλιος» στην Κρήτη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα αγάλματα έχουν τη δική τους... ιστορία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέα καθυστέρηση στις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πολύωρη… στάση για Νικς στο Χιούστον

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελάσκες: Να ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς

Aποφασισμένοι να καλύψουν το χαμένο έδαφος δηλώνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Σέμα Βελάσκες να τονίζει πως οι πράσινοι είναι έτοιμοι για μάχη στο ματς της Κυριακής (25/11) με τον Πλατανιά.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέμα Βελάσκες στο NovasportsΓια τις λίγες ημέρες που έχουν στη διάθεση τους οι πράσινοι μέχρι τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά: «Πράγματι έχουμε λίγες ημέρες, για να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε. Όμως αυτό είναι εφικτό. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε αυτές τις μέρες,να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε παράλληλα».Για τους χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, όμως πάντοτε έχουμε την καλή διάθεση και την όρεξη να δώσουμε την μάχη μας, ώστε να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς».Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Υπάρχουν δύο συμπατριώτες μου στον Πλατανιά. Δύο φίλοι. Είναι αλήθεια ότι έχουμε δει στιγμιότυπα από αντιπάλους μας, που είχαν ως αντίπαλο τον Πλατανιά. Είναι μια καλή ομάδα, όμως κι εμείς είμαστε μια καλή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε, όπως πάντα, για το καλύτερο».Για την αλλαγή προπονητή στον σύλλογο των Χανίων: «Δεν νομίζω ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο. Άλλωστε και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μια τέτοια συγκυρία. Και οι δύο ομάδες έχουν νέους προπονητές. Εμείς εδώ και δύο αγώνες παίζουμε πάρα πολύ καλά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να κάνουμε ότι καλύτερο».Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως με την βοήθεια των συμπαικτών μου, νομίζω πως έχω προσαρμοστεί. Κάθε μέρα κάνω ότι περισσότερο μπορώ, για να συνεισφέρω στην ομάδα».

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ θέλει να βρει έναν Μαύρο, να βάζει γκολ»


Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ θέλει να βρει έναν Μαύρο, να βάζει γκολ» | onsports.gr Δεν πάει γήπεδο πλέον ο Μίμης Παπαϊωάννου, καθώς δεν μπορεί να βλέπει αυτή την ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι λείπει από την ομάδα ένας επιθετικός-γκολτσής, όπως ήταν ο Μαύρος.
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM, λέγοντας πως δεν ξέρει πως μπορεί να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου:
Για τις δύο φορές που αναγκαστικά είχε παίξει ως τερματοφύλακας: «Δύο φορές έχω βρεθεί σαν τερματοφύλακας στον αγωνιστικό χώρο. Θυμάμαι στη μία πως ο Σιδέρης έτρεχε και μου έδωσε μία καλή στην πλευρά! Σε αυτή την περίπτωση είχε χτυπήσει ο Σεραφείδης και στην άλλη ο Κωνσταντινίδης, με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην Φιλαδέλφεια με την Παναχαϊκή αντίστοιχα. Νομίζω στάθηκα καλά (γέλια)!».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ: «Τα προβλήματα της ΑΕΚ δεν ξέρω πως μπορούν να λυθούν. Εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να βλέπω έτσι την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα προβλήματα της ΑΕΚ που είναι πολλά. Αγωνιστικά η Ένωση πρέπει να βρει έναν παίκτη όπως ήταν ο Μαύρος. Να βάζει γκολ. Καλό πράγμα δεν είναι όμως να συζητάμε τα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Πιο ευέλικτο ΔΣ θέλει ο Αλαφούζος


Παναθηναϊκός: Πιο ευέλικτο ΔΣ θέλει ο ΑλαφούζοςΈνα ΔΣ με λιγότερα μέλη σκέφτεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να είναι πιο ευέλικτο.
Στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα (26/11), ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα θέσει ζήτημα τροποποίησης του καταστατικού της ΠΑΕ, με στόχο τη μείωση του αριθμού των μελών της διοίκησης. Μάλιστα ο Αλαφούζος έχει ήδη μιλήσει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και άλλους μετόχους γι’ αυτή του την πρόθεση. Σε περίπτωση που γίνει δεκτό αυτό το αίτημα, θα μειωθεί και ο αριθμός των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο ΔΣ από τα εννέα μέλη που είναι τώρα.
Παράλληλα, θα συζητηθεί και η προκήρυξη Γ.Σ. των μετόχων, ώστε να γίνει νέα ΑΜΚ. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα τονίσει για μια ακόμη φορά το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και αν δεν μπουν χρήματα στην ΑΜΚ από τους μετόχους, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη σύναψη δανείου.
PHΓH:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Football League 2: «Εμφύλιος» στην Κρήτη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα αγάλματα έχουν τη δική τους... ιστορία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέα καθυστέρηση στις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέα καθυστέρηση στις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα αγάλματα έχουν τη δική τους... ιστορία

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Football League 2: «Εμφύλιος» στην Κρήτη


Η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες της Κρήτης, Χανιά και Επισκοπή, ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League 2 το Σάββατο (24/11, 17:00) σε ματς που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων.
Τα Χανιά θέλουν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τους τρεις βαθμούς μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ η Επισκοπή πηγαίνει για το καλύτερο δυνατό και με υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Μπουλιό μετά την αποχώρηση του Θανάση Κολιτσιδάκη.
Ο Γιώτης Σταματόπουλος έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του σωματείου από το Ρέθυμνο, αλλά δεν θα καθίσει στον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι.
Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μουράτ Σεροπιάν, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Βουρβαχάκη και Παπαδόπουλο, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Γωνιωτάκη. Μοναδική απώλεια για τους φιλοξενούμενους, αυτή του τραυματία Σταυρακάκη.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr