Ο Αντρέ Βίλας Μπόας θεωρεί πιο εύκολη την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, από το να σηκώσει αήττητος το πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζει σε Πάρκερ τη Τότεναμ μέχρι τα Χριστούγεννα.
Ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του Τσέλσι και στην Αγγλία θυμήθηκαν το αήττητο πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει με την Πόρτο. Ο τεχνικός των Λονδρέζων αναφέρθηκε σε αυτή του την επιτυχία: «Να κατακτήσεις το πρωτάθλημα σε οποιαδήποτε χώρα είναι δύσκολο, ειδικά να το κάνεις χωρίς να χάσεις. Ποιο είναι πιο δύσκολο, ανάμεσα σε κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ και αήττητου πρωταθλήματος; Σίγουρα το αήττητο!», είπε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.
Ο κόουτς της Τότεναμ στάθηκε και στην απουσία του Πάρκερ που υπολογίζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέχρι τα Χριστούγεννα: «Είναι δύσκολο για αυτόν, αφού πονάει ακόμη και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά κάνει πρόοδο στο γυμναστήριο μαζί με το ιατρικό επιτελείο. Βρίσκεται στο επίπεδο που περιμέναμε. Κάνει σημαντική πρόοδο και ο πόνος φεύγει. Θα πάρει δύο ή τρεις εβδομάδες ίσως και μέχρι τα Χριστούγεννα. Ελπίζω λιγότερο», ήταν τα λεγόμενα του Βίλας-Μπόας.