ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Γιουβέντους - Μονακό 1-0 (video),Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με πέναλτι που ίσως δεν έπρεπε να δοθεί, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Μονακό στο Τορίνο, αποκτώντας πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League (video)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Ρεάλ δε νίκησε ούτε στο 7ο φετινό ματς την Ατλέτικο, με τον 1ο προημιτελικό στο "Βιθέντε Καλντερόν" να ολοκληρώνεται ισόπαλος με 0-0, σε ματς με πολύ γκρίνια και χωρίς θέαμα

Πηγή: Sport 24

Έκοψε τα… αστεία η Φενέρ!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Για πάνω από ένα ημίχρονο, η Μακάμπι έβαλε δύσκολα στη Φενερμπαχτσέ. Όμως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αντεπίθεση διαρκείας στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε το 1-0 στα playoffs, επικρατώντας με 80-72.

Πηγή: Σπορ FM

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-66

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Παναθηναϊκός δεν προέβαλε παρά την ελάχιστη αντίσταση στην ΤΣΣΚΑ, που κυριάρχησε απόλυτα -και με εκνευριστική άνεση- σε όλους τους τομείς, έως το 93-66. Οι Ρώσοι τελείωσαν με 36/62 σουτ, είχαν τον πλήρη έλεγχο στα ριμπάουντ και σχεδόν διπλάσιες ασίστ.

Πηγή: Sport 24

Αγρότης, διέθεσε 4.000.000 ευρώ στο Αμβούργο!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Τα οικονομικά του Αμβούργου είναι σε κάκιστη κατάσταση κι ένας οπαδός της ομάδας, αγρότης στο επάγγελμα, διέθεσε το ποσό των 4.000.000 ευρώ.
Το αγωνιστικό και οικονομικό μέλλον του Αμβούργου μοιάζει περισσότερο δυσοίωνο από ποτέ, με τον Χέλμουτ Μπόρνχορστ, αγρότη της περιοχής κι οπαδό της ομάδας, να συμβάλλει τουλάχιστον ως προς το δεύτερο σκέλος, διαθέτοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ.
"Βεβαίως, υποφέρω με την κατάσταση της ομάδας μου. Όταν φτάνεις στο ναδίρ, πονάει. Αλλά, πιστεύω ακράδαντα στο χαρακτήρα της ομάδας. Θέλουμε ένα Αμβούργο, με σύγχρονες αντιλήψεις και στρατηγικές. Βλέπω στους διοικούντες, τους σωστούς ανθρώπους για δουλειά. Δεν είναι τυχαίο, που επιλέγω αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσω την αγορά μου. Θέλω να είμαι παράδειγμα για όλους.", υποστήριξε ο Χέλμουτ Μπόρνχορστ μετά την οικονομική "ένεση" των 4.000.000 ευρώ.
Το Αμβούργο βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga με 25 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από το Αννόβερο, πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού.
Πηγή: Sport 24

«Έφυγε» ο πρωταθλητής του στίβου, Στέλιος Αγγλούπας

«Έφυγε» ο πρωταθλητής του στίβου, Στέλιος ΑγγλούπαςΘλίψη προκάλεσε η απώλεια του παλιού πρωταθλητή του στίβου και πανελλήνιου ρέκορντμαν στην δισκοβολία, Στέλλιου Αγγλούπα. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο ΣΕΓΑΣ. Αύριο η νεκρώσιμος ακολουθία.

Την απώλεια του Στέλλιου Αγγλούπα θρηνεί ο ελληνικός στίβος. Ο εκλιπών αποτέλεσε σημαντική μορφή του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, με σημαντικές διακρίσεις στο αγώνισμα της δισκοβολίας.

Ήταν ο πρώτος Έλληνας που έσπασε το φράγμα των 60 μέτρων. Συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου 1977 πέτυχε νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ με επίδοση 60.08μ. σε αγώνες που έγιναν στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Ρεκόρ που άντεξε έξι χρόνια.

Στη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας αναδείχθηκε τέσσερις φορές Πανελληνιονίκης με τον Πανιώνιο. Με την Εθνική ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Σμύρνης το 1971.

Η ελληνική ομοσπονδία εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Στέλιου Αγγλούπα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη (16:00) στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.
Πηγή: Σπορ FM 

Παραμένει ακόμη ένα χρόνο ο αρχηγός!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα παραμείνει στη Φιορεντίνα ο Μανουέλ Πασκουάλ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του που έληγε σε μερικούς μήνες.

Βρίσκεται στη Φιορεντίνα εδώ και μια δεκαετία. Από την πρώτη μέρα πήρε φανέλα βασικού, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η σχέση του Μανουέλ Πασκουάλ με τους «βιόλα» είναι πολύ έντονη για να χαλάσει λόγω… ηλικίας.

Στα 33 χρόνια του πια, ο έμπειρος αριστερός μπακ-χαφ είχε λιγότερες συμμετοχές από ό,τι συνήθως, αλλά η ομάδα εκτιμώντας την παρουσία του και το ειδικό βάρος που φέρει το όνομά του σε αποδυτήρια και εξέδρα αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Έτσι ο 9 φορές διεθνής με την εθνική Ιταλίας ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι, θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Πηγή: Σπορ FM 

ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Άφησαν έξω τον Γκέκα!

Άφησαν έξω τον Γκέκα!
Προς το χειρότερο πάνε μέρα με την μέρα τα πράγματα για τον Φάνη Γκέκα στην Ακχισάρ, με τούρκικα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι σεκιούριτι δεν τον άφησαν να μπει σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας! Ο Γκέκας εδώ και μέρες τέθηκε εκτός ομάδας από τον Ρομπέρτο Κάρλος, με τον προπονητή του να λέει ότι υπήρχε θέμα συμπεριφοράς από τον Έλληνα επιθετικό. Ο Γκέκας πρέπει να προπονείται πλέον με την U-21, αλλά σήμερα έγινε αυτό το περιστατικό.
Πηγή: Goal 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid vs Real Madrid 0-0,Live Streaming.21:45 Juventus vs AS Monaco 1-0 (video) Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με πέναλτι που ίσως δεν έπρεπε να δοθεί, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Μονακό στο Τορίνο, αποκτώντας πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League (video)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Ρεάλ δε νίκησε ούτε στο 7ο φετινό ματς την Ατλέτικο, με τον 1ο προημιτελικό στο "Βιθέντε Καλντερόν" να ολοκληρώνεται ισόπαλος με 0-0, σε ματς με πολύ γκρίνια και χωρίς θέαμα

Πηγή: Sport 24

 Live Streaming.21:45 Atletico Madrid vs Real Madrid,Live Streaming.21:45 Juventus vs AS Monaco Eastern European Summer Time

Ψηφίζουν Κόντε οι οπαδοί

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το όνομα του Αντόνιο Κόντε είναι το δημοφιλέστερο στις τάξεις των οπαδών της Νάπολι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τους σε περίπτωση που ο Ράφα Μπενίτεθ αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Νάπολι μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία 10 ματς και από τη στιγμή που δεν έχει καθίσει ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο), οι πιθανότητες αποχώρησής του είναι αυξημένες.
Σύμφωνα με το ιταλικό "Sky Sport", μία πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε στις τάξεις των οπαδών των "παρτενοπέι", φανέρωσε ότι αν αποφάσιζαν οι ίδιοι για τον αντικαταστάτη του Μπενίτεθ, θα απέμεναν μόνο οι... ανακοινώσεις.
Ο Αντόνιο Κόντε είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής προπονητής, ωστόσο η ίδια έρευνα αποδεικνύει ότι οι φίλαθλοι δεν πιστεύουν ότι ο πρόεδρος Αουρέλιο ντε Λαουρέντις έχει την ικανότητα να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας.
Άλλα ονόματα που έχουν γραφτεί για τον πάγκο της Νάπολι είναι εκείνο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (Σαμπντόρια), του Βιντσέντσο Μοντέλα (Φιορεντίνα) και του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος παραμένει άνεργος μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Ζενίτ τον Μάρτιο.
Πηγή: Contra 

Ο παράδεισος της Ρεάλ Μαδρίτης..(video)


http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Την ευκαιρία να δούμε το αθλητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης μας δίνει η adidas με τους παίκτες των Μαδριλένων να έχουν όλες τις ανέσεις... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)


Ρεάλ Μαδρίτης και adidas συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Η συνεργασία τους άρχισε το 1998 και κρατάει μέχρι και σήμερα. Η adidas ετοίμασε ένα βίντεο για να μας δείξει μέρος της ζωής των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό.
Όπως θα δείτε τόσο στις φωτογραφίες όσο κυρίως στο βίντεο, το επίπεδο ζωής στις εγκαταστάσεις των Μαδριλένων είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού παρέχονται όλες οι ανέσεις στους παίκτες.
Ιγιαραμέντι, Νάτσο και Αρμπελόα ανέλαβαν ρόλο ξεναγού και όπως θα δείτε έβαλαν την κάμερα ακόμα και μέσα στα δωμάτια τους.

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Αυτός είναι ο χώρος στον οποίο τρώνε οι παίκτες των Μαδριλένων.


http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Το να μπει κάποιος σε δωμάτιο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι αφού σε κάθε ένα από αυτά χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα.

Το ταπεινό μπαλκονάκι με θέα στα γήπεδα των εγκαταστάσεων.

Στο δωμάτιο κάθε παίκτη το μενού της τηλεόρασης έχει διαμορφωθεί ιδικά για τον καθένα.


http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Μέχρι και στις μαξιλαροθήκες υπάρχει το σήμα της Ρεάλ.

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Φυσικά υπάρχει και χώρος όπου οι αθλητές μπορούν να διασκεδάσουν.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv 80-72 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Για πάνω από ένα ημίχρονο, η Μακάμπι έβαλε δύσκολα στη Φενερμπαχτσέ. Όμως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αντεπίθεση διαρκείας στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε το 1-0 στα playoffs, επικρατώντας με 80-72.

Πηγή: Σπορ FM

 Live Streaming.21:00 Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv Eastern European Summer Time

Live Streaming.20:00 CSKA Moscow vs Panathinaikos Athens 93-66 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Παναθηναϊκός δεν προέβαλε παρά την ελάχιστη αντίσταση στην ΤΣΣΚΑ, που κυριάρχησε απόλυτα -και με εκνευριστική άνεση- σε όλους τους τομείς, έως το 93-66. Οι Ρώσοι τελείωσαν με 36/62 σουτ, είχαν τον πλήρη έλεγχο στα ριμπάουντ και σχεδόν διπλάσιες ασίστ.

Πηγή: Sport 24

 Live Streaming.20:00 CSKA Moscow vs Panathinaikos Athens

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs PAOK 3-2 set 27-25, 25-20, 20-25, 20-25, 15-11 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά και χρειάζεται μία νίκη για να επανέλθει στους τελικούς της Α1 βόλεϊ ανδρών. Δεκάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι.

Πηγή: Sport 24

LIVE: Φοίνικας - Ολυμπιακός (0-3):21-25,22-25,18-25

Ολυμπιακός
http://eurwtaselous.blogspot.gr/http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Φοίνικας Σύρου
Α1 Βόλεϊ Ανδρών
25
18
-
3 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Τα σετ (3-0): 25-21, 25-22, 25-18

LIVE: Φοίνικας - Ολυμπιακός 

Πηγή: Contra

Μέρος της προπόνησης οι Σπανούλης και Χάντερ

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Για τη Βαρκελώνη ταξιδεύει σήμερα (14/4) το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού, προκειμένου για τους πρώτους αγώνες των πλέι οφ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Σε καλύτερη κατάσταση οι Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ, που προπονήθηκαν (και) σήμερα.

Σε διαρκώς καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ. Αμφότεροι ακολούθησαν μέρος του σημερινού προγράμματος προπόνησης του Ολυμπιακού, αυξάνοντας τις πιθανότητες παρουσίας τους στον αυριανό (15/4, 20:00) πρώτο προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα.
Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, με τη σταδιακή επάνοδό του στις προπονήσεις να αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για παρουσία του στους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, ο Αμερικανός σέντερ παλεύει με το χρόνο προκειμένου να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος, αρχής γενομένης από αύριο.
Πηγή: Sport 24

Πρόβλημα με Ντακόλ

Πρόβλημα με ΝτακόλΔεν προπονήθηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Βραζιλιάνος

Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ στην προπόνηση της Τρίτης (14/4) με τον Άλεξ Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω οσφυαλγίας και έτσι ήταν ο μοναδικός του οποίου το όνομα γράφτηκε στο ιατρικό δελτίο.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί.
Πηγή: AEK365 

ΣΤΟ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ανοίγει η αυλαία του ευρωπαϊκού ενόργανης

Ανοίγει η αυλαία του ευρωπαϊκού ενόργανης
Με τον προκριματικό των γυναικών ανοίγει την Τετάρτη στο Μονπελιέ της Γαλλίας η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής (15-19 Απριλίου). Οι τέσσερις Ελληνίδες αθλήτριες, Βάσω Μιλλούση, Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά και Μαρία Σίμου, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα την επίσημη προπόνησή τους στον αγωνιστικό χώρο της «Park & Suites Arena» και πλέον μετρούν αντίστροφα για την συμμετοχή τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Την αρχή θα κάνουν στον 2ο από τους τέσσερις ομίλους του προκριματικού (15:30 - 17:30 ώρα Ελλάδας) η Βάλια Πλυτά, στους ασύμμετρους ζυγούς και στη δοκό ισορροπίας, καθώς και η Μαρία Σίμου, η οποία θα παρουσιάσει προγράμματα σε όλα τα όργανα του σύνθετου ατομικού (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, δοκός, έδαφος).
Αμέσως μετά, στον 3ο όμιλο (18:00 - 20:00 ώρα Ελλάδας) θα συμμετάσχουν η Βάσω Μιλλούση, που έχει μεγάλες προσδοκίες στη δοκό ισορροπίας και επιπλέον θα αγωνιστεί στους ασύμμετρους ζυγούς, καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Αργυρώ Αφράτη, η οποία τελικά θα εκτελέσει προγράμματα σε δύο όργανα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση: Στο άλμα, όπου έχει φιλοδοξίες διάκρισης, και στους ασύμμετρους ζυγούς. Ωστόσο, δεν θα συμμετάσχει στο έδαφος, όπου επίσης θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλό.
Η κατάταξη των αθλητριών θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση του 4ου και τελευταίου ομίλου του προκριματικού, γύρω στις 22:30 ώρα Ελλάδας.
Εξάλλου, σήμερα πραγματοποιούν τη δική τους επίσημη προπόνηση στο πόντιουμ της «Park & Suites Arena» οι αθλητές της κατηγορίας ανδρών. Ανάμεσά τους και οι έξι Έλληνες (Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Μαρκούσης, Νίκος Ηλιόπουλος, Βασίλης Κόλλιας), οι οποίοι θα αγωνιστούν την Πέμπτη.
Με εξαίρεση τον Ηλιόπουλο, που θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο εκτελώντας προγράμματα και στα έξι όργανα του σύνθετου ατομικού, οι υπόλοιποι αθλητές της Εθνικής ανδρών θα πάρουν μέρος στον 2ο από τους συνολικά τρεις ομίλους του προκριματικού.
Στο 6ο ατομικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, όπως είναι η επίσημη ονομασία της διοργάνωσης, έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 306 αθλητές και αθλήτριες (184 άνδρες από 38 χώρες και 122 γυναίκες από 37 χώρες).
Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης είναι ότι δεν περιλαμβάνει ομαδικά αγωνίσματα, όπως άλλωστε ισχύει από το 2005 για όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης που διεξάγονται κατά τα μονά έτη. Κατά συνέπεια, οι αθλητές θα κυνηγήσουν τις ατομικές διακρίσεις (στο σύνθετο ατομικό ή στα επιμέρους όργανα), συμμετέχοντας σε όσα όργανα επιθυμεί ο καθένας.
Το πρόγραμμα των αγώνων (σε ώρες Ελλάδας) και οι ελληνικές συμμετοχές στους προκριματικούς:
Τετάρτη 15 Απριλίου
11:30 - 13:30: Προκριματικός γυναικών, 1ος όμιλος
15:30 - 17:30: Προκριματικός γυναικών, 2ος όμιλος (Πλυτά, Σίμου)
18:00 - 20:00: Προκριματικός γυναικών, 3ος όμιλος (Μιλλούση, Αφράτη)
20:30 - 22:30: Προκριματικός γυναικών, 4ος όμιλος
Πέμπτη 16 Απριλίου
11:30 - 14:00: Προκριματικός ανδρών, 1ος όμιλος (Ηλιόπουλος)
15:30 - 18:00: Προκριματικός ανδρών, 2ος όμιλος (Κοσμίδης, Μαρκούσης, Κόλλιας, Πετρούνιας, Μάρας)
19:00 - 21:30: Προκριματικός ανδρών, 3ος όμιλος
Παρασκευή 17 Απριλίου
12:00 - 14:45: Τελικός σύνθετου ατομικού γυναικών
19:30 - 22:15: Τελικός σύνθετου ατομικού ανδρών
Σάββατο 18 Απριλίου
15:30 - 18:00: Τελικοί οργάνων, 1ο σκέλος
(ΑΝΔΡΕΣ: Έδαφος, Πλάγιος ίππος, Κρίκοι. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Άλμα, Ασύμμετροι ζυγοί)
Κυριακή 19 Απριλίου
15:30 - 18:15: Τελικοί οργάνων, 2ο σκέλος
(ΑΝΔΡΕΣ: Άλμα, Δίζυγο, Μονόζυγο. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Δοκός ισορροπίας, Έδαφος)
Πηγή: Goal 

Στο Νο 3 ο Αντετοκούμπο! (vds)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Εντάξει, δεν είναι πλέον σπάνιο, όμως τούτο δεν σημαίνει πως όταν ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκεται στο top 10 των φάσεων της ημέρας στο ΝΒΑ δεν είναι μία σημαντική στιγμή…

Πηγή: Goal

Περιμένουν το «πράσινο φως» για τα χρέη

Όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ είναι σε αναμονή για την έκδοση της εγκυκλίου από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου οι κατά τόπους εφορίες να αρχίσουν να βάζουν σε ισχύ τον νόμο για την ρύθμιση των χρεών.
Οι τελευταίες πληροφορίες που φθάνουν στα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί μέσα στο επόμενο διήμερο (το αργότερο μέχρι την Πέμπτη). Σύμφωνα με όσα λέγονται, ακόμη, η όλη διαδικασία θα γίνει τελικά χειρόγραφα και όχι μέσω διαδικτύου.
metrosport.gr:
Πηγή: PaokMania 

Μια αιωνιότητα κι ένα δευτερόλεπτο!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξαναμπλέκονται στο γαϊτανάκι των πλέι οφς της Ευρωλίγκας και ο Βασίλης Σκουντής ανατρέχει στο θρίλερ του πρώτου ραντεβού τους

Πηγή: Gazzetta


Ζιντάν: "Δεν είναι προς πώληση ο Μπέιλ"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Μαδρίτη και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γ. για τον Ουαλό, τονίζοντας πως "η Ρεάλ αγοράζει τους καλύτερους παίκτες. Δεν τους πουλάει".
Προπονητής της Castilla (β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης), είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προθέσεις των διοικούντων που αφορούν την πρώτη ομάδα.
Μιλώντας στην Daily Mirror, ο Γαλλοαλγερινός υποστήριξε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ουαλό διεθνή εξτρέμ.
"Η Ρεάλ Μαδρίτης αγοράζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δεν τους πουλάει. Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται άλλοι σύλλογοι για την απόκτηση του.
Θα βελτίωνε κάθε ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, ο πρόεδρος έχει πει ότι δεν είναι προς πώληση και για αυτό δεν παραχωρείται. Ήταν σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας πέρυσι.
Ειδικά στο Champions League και καθώς στοχεύουμε στο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και πάλι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν, κόβοντας την όρεξη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Λουίς Φαν Χάαλ που "ορέγονται" τον Γκάρεθ Μπέιλ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Πηγή: Sport 24 

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 2-0 (video)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Δεν το βάζει κάτω για την προνομιούχο έξοδο του Champions League η Λίβερπουλ! Οι κόκκινοι -βλέποντας και τη Σίτι να παραπαίει- επικράτησαν 2-0 της μαχητικής Νιούκαστλ και παραμένουν… κοντά στο κυνήγι!

Πηγή: Σπορ FM