ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1,pas giannina - olybiakos 3-1Απόλυτα διαβασμένος και έχοντας απαντήσεις σε ότι δοκίμασε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 3-1 των Πειραιωτών. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον τεχνικό των γηπεδούχων.

Πηγή: Sport 24

ΠΑΟΚ - Skoda Ξάνθη 2-1,Εργοτέλης - Πανθρακικός 2-1,

ΠΑΟΚ - Skoda Ξάνθη 2-1,paok - Skoda xanthi 2-1Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης χάρη σε δυο γκολ του Παπαδόπουλου, μειώνοντας στους δυο βαθμούς την διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Μείωσε ο Κλέιτον για την ομάδα της Θράκης, που έμεινε στους 46 βαθμούς.

Εργοτέλης - Πανθρακικός 2-1

Εργοτέλης - Πανθρακικός 1-0,ergotelis - panthrakikos 1-0Ο Εργοτέλης έμεινε στο 82' με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Γιουσούφ) και στο 84' έδωσε τη χαριστική βολή στον Πανθρακικό, κάνοντας το 2-1 στο Παγκρήτιο. Ελπίζει, έτσι, στο θαύμα της παραμονής.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.22:00 Celta de Vigo vs FC Barcelona 0-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Η Μπαρτσελόνα έκανε κακή εμφάνιση στο "Μπαλαΐδος", αλλά με το γκολ του Ματιέ στο 74' νίκησε 1-0 και διατήρησε το +4 από την Ρεάλ (videos)

LIVE ΠΑΣ - ΟλυμπιακόςLive Streaming.19:30 PAS Giannina vs Olympiakos Piraeus 3-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΑπόλυτα διαβασμένος και έχοντας απαντήσεις σε ότι δοκίμασε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 3-1 των Πειραιωτών. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον τεχνικό των γηπεδούχων.

Πηγή: Sport 24

.LIVE ΠΑΣ - Ολυμπιακός

Live Streaming.17:15 PAOK Thessaloniki vs Skoda Xanthi Eastern European Summer Time


Super CR7, "9άρα" η Ρεάλ (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Ρεάλ νίκησε 9-1 την Γρανάδα στη Μαδρίτη, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει 5 φορές και κάνει χατ-τρικ σε 8 λεπτά! Επιστροφή Χάμες Ροντρίγκες (videos)

Πηγή: Sport 24

Μουρίνιο: Μας μένουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία

Μουρίνιο: Μας μένουν πέντε νίκες και μια ισοπαλίαΟ Πορτογάλος υπολόγισε τι χρειάζεται να κάνει ακόμα η Τσέλσι για να στεφθεί πρωταθλήτρια και σχολίασε το φανταστικό γκολ του Άνταμ

Η Τσέλσι ζορίστηκε αλλά τελικά κέρδισε 2-1 τη Στόουκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποστηρίζει πως η ομάδα του χρειάζεται άλλες πέντε νίκες και μια ισοπαλία για να στεφθεί, και μαθηματικά, πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Το πιο σημαντικό από όλα είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με στόχο έξι νίκες και μια ισοπαλία και τώρα μας μένουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Ελέγξαμε τον ρυθμό, όμως γενικότερα ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Δίκαια όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ κλειστή άμυνα".
Ο Μουρίνιο σχολίασε και το γκολ, από τα 50 μέτρα, του Τσάρλι Άνταμ με το οποίο η Στόουκ ισοφάρισε: "Ήταν ένα φανταστικό γκολ το οποίο θα ήθελε να πετύχει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα μέχρι τον Λιονέλ Μέσι... Είναι σπουδαίο γκολ και θα έπρεπε ο τερματοφύλακας μας, εφόσον είχε βγει από την εστία του, να μπορεί να διαβάσει πιο γρήγορα το παιχνίδι και τη φάση και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Έγινε και φάουλ πάνω στον Αζάρ, όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε τον διαιτητή, αλλά να αναλαμβάνουμε δράση και να μην αφήνουμε να συμβαίνουν τέτοιες φάσεις".

Πηγή: AEK365 

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Panaitolikos Agrinio Eastern European Summer Time


 Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Panaitolikos Agrinio Eastern European Summer Time

Στο "Νησί" ξέρουν να σκοράρουν πίσω από το κέντρο (videos).

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με αφορμή το γκολ του Άνταμ στο Τσέλσι - Στόουκ, το Sport24.gr συγκέντρωσε δέκα μαγικές γκολάρες που έχουν σημειωθεί σε αγγλικά γήπεδα ΑΥΣΤΗΡΑ πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Απολαύστε τα

Πηγή: Sport 24

Σε επαφές για την αγορά του Μιλιβόγιεβιτς

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει αποφάσεις αναφορικά με το αν θα κρατήσει κάποιους παίκτες που αγωνίζονται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού.

Ενας εξ αυτών είναι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με βελγική ιστοσελίδα να αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι σε νέο κύκλο συζητήσεων με την Αντερλεχτ για τον διεθνή Σέρβο μέσο. Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Μιλιβόγεβιτς, καταβάλλοντας δύο εκατ. ευρώ και όχι 2,7 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα.
«Χαλαρός ο Περέιρα»
Η πορτογαλική ιστοσελίδα publico έκανε αφιέρωμα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στην αναφορά της στη Σούπερ Λίγκα έγραψε χαρακτηριστικά για τον Βίτορ Περέιρα... «Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, είναι χαλαρός, καθώς η ομάδα του είναι εννιά βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».
Με στόχο την Τετάρτη ο Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στη χθεσινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Βίτορ Περέιρα άφησε τον διεθνή φορ εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση στα Γιάννενα. Δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος να πιεστεί ο Μήτρογλου, ο οποίος «κοιτάζει» πλέον ως στόχο να είναι σε θέση να παίξει (έστω και σαν αλλαγή) στον ημιτελικό Κυπέλλλου της Τετάρτης απέναντι στον Απόλλωνα.
Εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ έμεινε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο Νορβηγός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε στον αγώνα Κυπέλλου στη Ριζούπολη.
Πηγή: Goal 

Σαββίδης: "Θα είμαστε βελτιωμένοι"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Κυριάκος Σαββίδης εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ στο εξής θα βελτιωθεί και μίλησε για την... περιπέτειά του στον ΟΦΗ
Ο νεαρός, Κυριάκος Σαββίδης είχε δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ αλλά λόγω προβλήματος που υπήρχε με την έκδοση του δελτίου του, δεν αγωνίστηκε στην ομάδα της Κρήτης. Ο ίδιος μίλησε γι' αυτό στη Nova, αναφέρθηκε στον "Δικέφαλο" αλλά και στην Ξάνθη την οποία θα αντιμετωπίσουν οι "ασπρόμαυροι".
Συγκεκριμένα είπε:
Για το διάστημα που δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ αλλά δεν έπαιξε καθώς δεν "βγήκε" το δελτίο του: "Ηταν περίεργη κατάσταση στην Κρήτη. Πήγα εκεί για να παίξω. Υπήρχε πρόβλημα με τα χαρτιά. Περίμενα να παίξω. Τελικά αυτό δεν έγινε, γύρισα εδώ, τώρα με το δελτίο είναι όλα καλά και συνεχίζουμε. Το πρόβλημα το ΟΦΗ δεν ήταν αγωνιστικό, το πρόβλημα ήταν με τα χαρτιά και την διοίκηση. Σίγουρα η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια. Κέρδισα όμως πολλά πράγματα στην Κρήτη, ήταν μια καλή εμπειρία".
Για τον ΠΑΟΚ: "Η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε να έχει όταν είχα φύγει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δουλεύουμε πολύ στο τακτικό κομμάτι και πιστεύω πως θα μας βγει στο γήπεδο και θα είμαστε βελτιωμένοι".
Για την Ξάνθη: "Είναι καλή ομάδα. Στην έδρα της χάσαμε, πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σε εκείνο το ματς για να κερδίσουμε στην έδρα μας".
Πηγή: Sport 24 

Live Streaming.13:00 Real Madrid vs Granada CF Eastern European Summer Time

Super CR7 9άρα, Ρεάλ,Super CR7 9ara, realΗ Ρεάλ νίκησε 9-1 την Γρανάδα στη Μαδρίτη, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει 5 φορές και κάνει χατ-τρικ σε 8 λεπτά! Επιστροφή Χάμες Ροντρίγκες (videos)

Πηγή: Sport 24

Το πήρε και αυτό η Γιούβε

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Εμπολι και επανέφερε τη διαφορά από την Ρόμα στο +14 λίγο πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Φιορεντίνα.

Πηγή: Gazzetta