ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Χ-άθηκε η ευκαιρία για Μονακό (videos).

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Μονακό αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Ετιέν στο "Λουί Ντε" και δεν μπόρεσε να φτάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Σούπερ γκολ από Μαρσιάλ (videos).

Πηγή: Sport 24

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 76-70,Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο 86-78,Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας 76-70

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Ολυμπιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ικανός για όλα. Χωρίς τους Σπανούλη και Πέτγουεϊ παρέμεινε ανταγωνιστικός έως το φινάλε, με τα επιθετικά ριμπάουντ της ΤΣΣΚΑ να της δίνουν τη νίκη (76-70) και την πρώτη θέση του ομίλου. Οριστικά τρίτοι οι "ερυθρόλευκοι".

Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο 86-78

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Αναντολού Εφές επιβλήθηκε με 86-78 της Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τους Ερτέλ και Κρστιτς και βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας 76-70

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Αδιάφοροι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκαν Ζαλγκίρις και Ερυθρός που πάλεψαν για τη νίκη με τους πρώτους να τα καταφέρνουν στις λεπτομέρειες.

Πηγή: Sport 24

Φαν Χάαλ: "Μπορούμε ακόμη και πρωτάθλημα"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Λουίς φαν Χάαλ υποστήριξε ότι όχι μόνο η μάχη για την τέταρτη θέση είναι ανοικτή, αλλά και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου, στην Premier League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην τέταρτη θέση της Premier League με τον Ολλανδό τεχνικός της, Λουίς φαν Χάαλ, να υποστηρίζει ότι η ομάδα του μαθηματικά, έχει ελπίδες να πάρει το πρωτάθλημα.
"Η μάχη για την τέταρτη θέση είναι ανοικτή, γιατί είναι και η Λίβερπουλ και η Τότεναμ που εμπλέκονται. Έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά έχουμε να παίξουμε και με τις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος (Τσέλσι, Σίτι, Άρσεναλ). Πολλά, μπορούν να συμβούν. Ακόμη μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο, μαθηματικά. Μπορούμε να το κάνουμε. Δεν μπορώ να αλλάξω τον Φελαϊνί, έτσι όπως παίζει τώρα.", υποστήριξε ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ.
Δείτε την κατάταξη της Premier League:

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Πηγή: Sport 24 

«Στο Champions League μέσω των πλέι οφ»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Μετά από δύο σερί ήττες, ο Παναθηναϊκός είναι σύμφωνα με τον Ζέκα έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό εν όψει πλέι οφ.

Θετική εμφάνιση και νίκη θέλει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός. Μιλώντας για το παιχνίδι στην κάμερα της Nova ο Κάρλος Ζέκα τονίζει ότι το κίνητρο της εξόδου του Champions League είναι αρκετό για να κάνει τους «πράσινους» να τα δώσουν όλα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο ματς αποτελεί κάτι σαν πρόβα εν όψει πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου λόγω της τιμωρίας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι κάναμε δυο άσχημα αποτελέσματα. Στην Βέροια παίξαμε ένα κακό παιχνίδι αλλά νομίζω ότι τώρα η ομάδα έχει επανακτήσει την αυτοπεποίθηση της και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να ανατρέψουμε αυτή την αρνητική πορεία και να κάνουμε με τον Αστέρα Τρίπολης μια θετική εμφάνιση».

Ο κίνδυνος πολλές φορές όταν χάνεται ο μεγάλος στόχος είναι ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Διακρίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα ο Ζέκα;

«Η ομάδα πάντοτε έχει ανεβασμένο κίνητρο. Ο σκοπός μας είναι από εδώ και στο εξής να παίζουμε για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει να είμαστε σε καλύτερη θέση κατά την βαθμολογία των πλέι οφ. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο Champions League και μέσω του πρωταθλήματος όμως αυτό δεν έγινε εφικτό, αλλά θα το επιδιώξουμε μέσω των πλέι οφ.

Μια ομάδα η οποία είναι μεγάλη όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει χωρίς κίνητρα. Πάντα έχουμε κίνητρα και από εκεί και πέρα ο σκοπός μας και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ
».

Το ματς με τον Αστέρα σαν πρόβα πλέι οφ, κόντρα σε μια καλή ομάδα, τι περιμένεις;

«Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας αγώνας δύσκολος γιατί ο Αστέρας έχει και καλούς παίκτες επίσης. Ο Αστέρας θα είναι μια ομάδα που θα λάβει μέρος και στα πλέι οφ.

Εμείς από την πλευρά μας θα εξετάσουμε και θα αναλύσουμε την αντίπαλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μπορέσουμε να επιβληθούμε αυτού του δύσκολου αντιπάλου το οποίο θα αποτελέσει και ένα τεστ πριν τα πλέι οφ. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε τα πλέι οφ
».

Μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας από την στιγμή που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο;

«Πάντοτε είναι καλύτερο να μπορείς να παίζεις με φιλάθλους, ειδικά να έχεις τους φιλάθλους εντός έδρας σε ένα τέτοιο παιχνίδι που θα έχουμε την υποστήριξη τους. Τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Δυστυχώς δεν θα τους έχουμε δίπλα μας όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εάν δεν είναι μέσα στο γήπεδο είμαι πεπεισμένος ότι θα βρίσκονται γύρω από το γήπεδο να μας υποστηρίζουν, να μας ενισχύουν και από εκεί και πέρα αυτή είναι η κατάσταση. Ναι μεν τα πράγματα θα είναι δύσκολα αλλά εμείς προβλέπουμε σε μια νίκη
».

Ένα σχόλιο για τον Γιάννη Αναστασίου και την παραμονή του για δυο ακόμα χρόνια στην ομάδα;

«Νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή είδηση και θα είναι καλό να συνεχίσουμε με τον κ. Αναστασίου. Κάνει μια αξιόλογη δουλειά, μια πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει μεγάλη αξία. Θεωρώ ότι είναι σωστό αυτό το γεγονός και η επέκταση του συμβολαίου του. Η ομάδα είναι χαρούμενη μαζί του, γίνεται καλή δουλειά και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα και ακόμα περισσότερα».
Πηγή: Σπορ FM

«Ας βλέπουμε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού με κάθε κόστος η Πολιτεία. Το επόμενο νομοσχέδιο, οι Ομοσπονδίες, τα γήπεδα και οι... βολές για τον προβληματικό έλεγχο επί δικομματισμού.
Πηγή: Gazzetta 

Ο ορισμός του ψύχραιμου πέναλτι (video)


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ψυχραιμία που θα ζήλευε και ο... Αργύρης Καμπούρης στον τελικό του Eurobasket του 1987 επέδειξε ένας ποδοσφαιριστής της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ στη διαδικασία των πέναλτι με την Κλουζ για την ημιτελική φάση του ρουμανικού Κυπέλλου. Δείτε το video.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:30 AS Monaco vs Saint Etienne1-1 (videos)Eastern European Summer Time

Χ-άθηκε, Μονακό,ch-athike, monakoΗ Μονακό αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Ετιέν στο "Λουί Ντε" και δεν μπόρεσε να φτάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Σούπερ γκολ από Μαρσιάλ (videos).

Πηγή: Sport 24

Αντσελότι: Φυσικά και θα επέστρεφα στη Μίλαν

Αντσελότι: Φυσικά και θα επέστρεφα στη Μίλαν Για τη Μίλαν και το ενδεχόμενο να επιστρέψει μια μέρα στους "ροσονέρι" μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Φιλοξενούμενος εκπομπής σε ιταλικό κανάλι, ο 55χρονος τεχνικός υπερασπίστηκε αρχικά τον Πίπο Ιντζάγκι, λέγοντας: «Άξιζε να πάρει τη δουλειά στη Μίλαν. Όταν σου προσφέρεται η ευκαιρία να προπονήσεις μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να την παίρνεις. Ένας τεχνικός πρέπει να ξέρει πώς να είναι υπομονετικός».
Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στη Μίλαν ανέφερε: «Αν θα γυρνούσα στο Μιλανέλο; Φυσικά, είναι το μόνο μέρος στο οποίο θα μου άρεσε να επιστρέψω. Ο Μπερλουσκόνι ποτέ δε μου είπε ποια ενδεκάδα να διαλέξω».
Πηγή: AEK365

Live Streaming.20:00 CSKA Moscow vs Olympiacos 76-70,Live Streaming.19:45 Zalgiris vs Crvena Zvezda 76-70,Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs Milano 86-78 Eastern European Summer Time


ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 76-70,tsska moschas - olybiakos 76-70Ο Ολυμπιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ικανός για όλα. Χωρίς τους Σπανούλη και Πέτγουεϊ παρέμεινε ανταγωνιστικός έως το φινάλε, με τα επιθετικά ριμπάουντ της ΤΣΣΚΑ να της δίνουν τη νίκη (76-70) και την πρώτη θέση του ομίλου. Οριστικά τρίτοι οι "ερυθρόλευκοι".

Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο 86-78

Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο 86-78,anantolou efes - armani milano 86-78Η Αναντολού Εφές επιβλήθηκε με 86-78 της Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τους Ερτέλ και Κρστιτς και βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας 76-70

Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας 76-70,zalgkiris - erythros asteras 76-70Αδιάφοροι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκαν Ζαλγκίρις και Ερυθρός που πάλεψαν για τη νίκη με τους πρώτους να τα καταφέρνουν στις λεπτομέρειες.

Πηγή: Sport 24

Ξύρισε το κεφάλι του σε σχήμα μπάλας!(video)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Σε αγώνα για το βραζιλιάνικο κύπελλο μεταξύ της Ρέμο και της Ατλέτικο Παραναένσε, ο 35χρόνος μέσος της πρώτης, Ρατίνιο, τράβηξε όλα τα βλέμματα, ξυρίζοντας το κεφάλι του σε οκτάγωνο που θύμιζε μπάλα.

Πηγή: Contra


Οι διαιτητές της 30ής αγωνιστικής της Super League

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου θα «σφυρίξει» το Παναθηναϊκός-Αστέρας, ενώ το ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Δείτε αναλυτικά τους διαιτητές της 30ής αγωνιστικής.

Τον Θανάση Γιάχο όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το ματς Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης για την 30ή αγωνιστική της Super League. Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα είναι στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και στο ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη ο Μιχάλης Βοσκάκης.

Αναλυτικά

Σάββατο 4/4

15.00: Πλατανιάς – Βέροια
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθήνας), Μαγιάννης (Άρτας)
Τέταρτος: Δελφάκης (Αρκαδίας)

19.30: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κούλα (Ξάνθης)
Τέταρτος: Κομίνης (Θεπρωτίας)

Κυριακή 5/4

15.00: Πανιώνιος – Παναιτωλικός
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Τέταρτος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

17.15: Εργοτέλης – Πανθρακικός
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Μαρκενίδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

17.15: ΠΑΟΚ – Ξάνθη
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
Τέταρτος: Θάνος (Γρεβενών)

19.30: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Μαντάκης (Ημαθίας)

Μ. Δευτέρα 6/4
19.30: Ατρόμητος - Κέρκυρα
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Απτοσόγλου (Αθηνών)
Τέταρτος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Πηγή: Σπορ FM 

Ο Ράγιος «βλέπει» επιστροφή στην Τρίπολη

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες οι Ρούμπεν Ράγιος (αριστερά) και Ματίας Ιγκλέσιας (δεξιά) να είναι συμπαίκτες στο νέο πρωτάθλημαΕνας από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να φορά ξανά την κυανοκίτρινη φανέλα των Αρκάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Ρούμπεν Ράγιος βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο να γυρίσει στα γνώριμα λημέρια, ενώ και στον Αστέρα θα ήθελαν να δώσουν τον ρόλο του «μαέστρου» ενδεχομένως σε έναν εκ των κορυφαίων ξένων που έχουν περάσει από την ομάδα.

Ο 28χρονος Ισπανός δεν είναι στα πλάνα της Μακάμπι Χάιφα εν όψει της νέας σεζόν. Αλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι η ισραηλινή ομάδα τον είχε βάλει στην transfer list εδώ και αρκετούς μήνες, δίχως όμως να υπάρξει πρόταση για την αγορά του. Μέχρι και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αξίωνε 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2013 κατέβαλε 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αστέρα για να τον αποκτήσει.
Πλέον, λέγεται πως δεν έχει απαιτήσεις, αρκεί να απαλλαχτεί από το συμβόλαιο ύψους 350.000 ευρώ. Φυσικά, αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τον Αστέρα, αλλά είναι διατεθειμένος να του προσφέρει αποδοχές ανάλογες με αυτές που του είχε προτείνει για να μη φύγει από την ομάδα (περισσότερα από 200.000 ευρώ).
Να αναφέρουμε ότι ο Ράγιος ουσιαστικά έγινε persona non grata, όταν έσπασε το πόδι του Ράφι Νταχάν (πριν από λίγο καιρό έκοψε και την μπάλα), έπειτα από ένα βίαιο μαρκάρισμα. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 11 γκολ σε 27 μας, ενώ φέτος έχει παίξει σε 17 παιχνίδια και έχει σκοράρει 4 γκολ.
Να θυμίσουμε ότι ο Ράγιος είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ, και όσο αγωνιζόταν στον Αστέρα και όταν ανήκε στη Μακάμπι. Οπως και να έχει, όταν κατορθώσει να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς, θα ανοίξει ο δρόμος, ενώ τα πάντα θα είναι και σε συνάρτηση με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Ρόλε, που είναι δανεικός από την Αρσεναλ Σαραντί και μάλιστα με υψηλότατη ρήτρα.




Πηγή: Goal 

Νέοι μπελάδες για Μπάρτσα με Νεϊμάρ

Νέοι μπελάδες για Μπάρτσα με ΝεϊμάρΕταιρεία από τη Βραζιλία ζητά 22 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα δικαστήρια ως κατηγορούμενη για υπόθεση φοροδιαφυγής στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, ωστόσο προέκυψε και άλλο θέμα με την υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Fohla de Sao Paulo, σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει πως η εταιρεία DIS, που κατείχε μέρος των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ, παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η Μπαρτσελόνα, η Σάντος και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή χρωστάνε στην εταιρεία το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ.
Σημειώνεται πως η εταιρεία απειλεί πως αν το ζήτημα δεν τακτοποιηθεί άμεσα τότε θα προσφύγει στα δικαστήρια για να διεκδικήσει το ποσό. Η DIS κάνει λόγο για απάτη από πλευράς Μπαρτσελόνα προκειμένου να γλιτώσει τα χρήματα.

Πηγή: AEK365 

Ματσάρα στο Ολύμπικο

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ματς-φωτιά στην 29η αγωνιστική της Serie A με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Νάπολι, θέλοντας να διατηρήσει στα χέρια της το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εύκολο (θεωρητικά) έργο για τη Γιουβέντους.

Ο τίτλος έχει ουσιαστικά κριθεί, το βλέμμα στην… Ευρώπη. Η Γιουβέντους περιμένει απλά να επικυρωθεί η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στο +14 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Ρόμα. Οι «μπιανκονέρι» αγωνίζονται εντός έδρας με την Έμπολι στην 29η αγωνιστική και αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, καθώς πρόκειται για την 13η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, θέλουν να «καθαρίσουν» εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα, καθώς ακολουθεί ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς με τη Φιορεντίνα την Τρίτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» επικράτησαν 2-1 στοπ πρώτο ματς που διεξήχθη στο Τορίνο και έχουν το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση.

Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής όμως είναι το πρώτο χρονικά, με τη Ρόμα να φιλοξενεί τη Νάπολι, στοχεύοντας να παραμείνει στην 2η θέση της Serie A, ενώ η Λάτσιο παραμονεύει.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Σάββατο (4/4)

Ρόμα-Νάπολι (13:30)
Αταλάντα-Τορίνο (16:00)
Κάλιαρι-Λάτσιο (16:00)
Τζένοα-Ουντινέζε (16:00)
Βέρονα-Τσεζένα (16:00)
Ίντερ-Πάρμα (16:00)
Παλέρμο-Μίλαν (16:00)
Σασουόλο-Κιέβο (16:00)
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια (19:30)
Γιουβέντους-Έμπολι (22:00)

Η επόμενη (30η) αγωνιστική

Σάββατο (11/4)
Τζένοα-Κάλιαρι (19:00)
Πάρμα-Γιουβέντους (19:00)

Κυριακή (12/4)
Τσεζένα-Κιέβο (13:30)
Λάτσιο-Έμπολι (16:00)
Νάπολι-Φιορεντίνα (16:00)
Ουντινέζε-Παλέρμο (16:00)
Τορίνο-Ρόμα (16:00)
Αταλάντα-Σασουόλο (16:00)
Μίλαν-Σαμπντόρια (21:45)
Πηγή: Σπορ FM 

Παναθηναϊκός - Άλμπα 66-68,Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ 93-76,Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 85-80,Μακάμπι-Γαλατάσαραϊ: 81-72,Νίζνι Νόβγκοροντ - Μάλαγα 75-94,,

Παναθηναϊκός - Άλμπα 66-68,panathinaikos - alba 66-68Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να "κλειδώσει" από τώρα την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague αφού ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα Βερολίνου (66-68).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ 93-76

Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ 93-76,laboral koutsa - fener 93-76Η Λαμποράλ Κούτσα συνέτριψε τη Φενέρ με 93-76 στη Βιτόρια κι έκανε... άνω κάτω τον ΣΤ' όμιλο! Κινδυνεύει το πλεονέκτημα έδρας για τους Τούρκους, συνεχίζουν να "βλέπουν" πρόκριση στην επόμενη φάση οι Βάσκοι.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 85-80

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 85-80,bartselona - real madritis 85-80Η Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας 11 τρίποντα και μοιράζοντας 25 ασίστ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-80 επί της μισητής αντιπάλου, Ρεάλ και να εκδικηθεί για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου

Μακάμπι-Γαλατάσαραϊ: 81-72

Μακάμπι-Γαλατάσαραϊ, 81-72,makabi-galatasarai, 81-72Η Μακάμπι έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Γαλατάσαραϊ (81-72) και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέβιν Σμιθ έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους "8".
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Νίζνι Νόβγκοροντ - Μάλαγα 75-94

Νίζνι Νόβγκοροντ - Μάλαγα 75-94,nizni novgkoront - malaga 75-94Οι βασικοί της Μάλαγα σκόραραν τους 60 πόντους της Ουνικάχα στο 75-94 επί της Νίζνι που άφησε και μαθηματικά τους Ρώσους εκτός playoffs.

Πηγή: Sport 24