ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τσόρι: «Ευτυχισμένος και περήφανος…»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ήταν φυσική εξέλιξη για τον Τσόρι, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες ζωής και εργασίας. Τι είπε για Περέιρα, Μαρινάκη και επεισόδια.

Εύκολη φαίνεται πως ήταν για τον Τσόρι Ντομίνγκες η απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε στη Nova ευτυχής στους «ερυθρόλευκους» και την Ελλάδα και περήφανος που βρίσκεται στην ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Βίτορ Περέιρα, τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, αλλά και για τη βία στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά, ο Τσόρι μίλησε για:

-τη ζωή στην Ελλάδα: «Φυσικά και είμαι ευτυχισμένος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η οικογένειά μου είναι πολύ καλά εδώ. Για αυτόν τον λόγο ανανέωσα».

-το αν είχε πρόταση από την Αργεντινή: «Πράγματι, υπήρχε αυτή η επιλογή. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα. Έκανε μεγάλη προσπάθεια ο σύλλογος και ο πρόεδρος. Από την στιγμή που ήμουν τόσο ευχαριστημένος και ένιωθα άνετα αποφάσισα να ανανεώσω. Έχω την τιμή να υπερασπίζομαι την φανέλα της πιο μεγάλης ομάδας της Ελλάδας. Μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει αυτή η πίεση που υπάρχει για τη νίκη σε κάθε Κυριακή».

-το πρωτάθλημα: «Είμαι συγκρατημένος προσωπικά. Δεν θέλω να πω ακόμα για τίτλο. Δεν τον έχουμε κατακτήσει μαθηματικά. Να δείξουμε τι είμαστε και τι είναι ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς. Πρέπει λοιπόν να έχουμε σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους μας. Υπάρχουν ακόμα βαθμοί».

-το τι άλλαξε ο Περέιρα στον Ολυμπιακό: «Από την μεριά μας οι παίκτες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην κάθε αλλαγή. Είναι αλήθεια πως ενώ είχαμε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη χάσαμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος από την αρχή για την χρονιά που έρχεται. Όμως είναι το πρόγραμμα τόσο δύσκολο και δεν είναι εύκολο οι παίκτες να επανέλθουν εύκολα και μετά από έναν τραυματισμό. Είναι λοιπόν αλήθεια πως με την αλλαγή του προπονητή προσαρμόστηκε γρήγορα και καλά, πέτυχε ότι ήθελε και αυτήν την στιγμή έχει δείξει ένα πιο καλό πρόσωπο. Δεν είναι όμως μόνο η αλλαγή προπονητή. Ίσως αλλάξει το σύστημα και ίσως παίζουν παίκτες που δεν έπαιζαν πριν. Υπάρχει δηλαδή μία μετάβαση σε μία νέα κατάσταση».

-τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν: «Με τον πρόεδρο δεν έχω συζητήσει, όμως είμαι σίγουρος πως έχει την ικανότητα και τις γνώσεις να φτιάξει την ομάδα όπως πρέπει και να κάνει τον σωστό προγραμματισμό».

-το τι ξεχωρίζει από τη διετία του στον Ολυμπιακό: «Σε αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό έχω ζήσει πολύ καλές και όμορφες στιγμές. Ξεχωρίζω την βραδιά με την Γιουνάιτεντ. Λίγες ημέρες πριν το 2-0 στο Καραϊσκάκη είχε γεννηθεί ο γιός μου, οπότε το συνδύασα. Για βελτίωση πάντα υπάρχουν πολλά πράγματα. Πάντα υπάρχουν πράγματα να κάνεις καλύτερα».

-τη χειρότερη στιγμή: «Τα ντέρμπι είναι πάντα πολύ σημαντικά. Ξέρουμε την σημασία τους όμως σαν χειρότερη στιγμή έχω το συμβάν με τον Ολαϊτάν. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα αλλά συνδυάστηκε με την χειρότερη στιγμή που θυμάμαι».

-τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα: «Είναι αλήθεια πως στην Αργεντινή γίνονται επεισόδια. Όμως σέβονται τους παίκτες. Ένιωσα πολύ άσχημα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επειδή μου πέταξαν ένα μέταλλο, ένα κομμάτι από κάτι που στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν. Είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάλα και αυτό είναι πολύ άσχημο. Είναι αλήθεια πως μου αρέσει η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι. Μου αρέσει η ένταση. Να μην φτάνει όμως η κατάσταση στο σημείο να κινδυνεύει η ακεραιότητα των παικτών, του προπονητή και των διαιτητών. Δεν πηγαίνεις σε θέατρο. Πηγαίνεις εκεί για να αποδώσεις καλά και να προσφέρεις θέαμα. Ξέρω πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προκαλεί πολύ πάθος. Μακάρι να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα και να συνεχίσουμε με το γιορτινό μέρος του ποδοσφαίρου. Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσεις. Και για αυτούς που παίζουν ποδόσφαιρο και για όσους θέλουν να το απολαύσουν. Μακάρι να γίνουν πράγματα για να συνεχιστεί ως γιορτή το ποδόσφαιρο. Δεν έχω πρόβλημα με τα καπνογόνα και την ατμόσφαιρα, όμως θα πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα».

-την καθίζηση στο Europa League: «Δεν μπορεί να μιλήσω εγώ για τους άλλους. Μιλάω για μένα. Κοιτάζω να πάμε σε όλα τα ματς καλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να κάνω σωστά τα πράγματα. Οι αλλαγές εξαρτώνται από τον αντίπαλο και το πως αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Όλοι θέλουμε να πάμε καλά απέναντι σε μεγάλες ομάδες που παίζουμε. Και δεν πιστεύω ότι αλλάζει κάτι όταν πηγαίνεις στο Europa League. Γιατί εάν κερδίσεις το Europa League μπορείς να πάρεις το Σούπερ Καπ. Δεν μπορώ να ξέρω για τους συμπαίκτες μου και το πως σκέφτονται, εγώ όμως πάντα έχω στο μυαλό μου να κάνω το καλύτερο δυνατό. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το τι κάνουμε στο πρωτάθλημα γιατί από εκεί πηγαίνουμε στο Champions League».

-τα εγκώμια των συμπαικτών του για τον ίδιο: «Προσπαθώ μόνο να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Τα δίνω όλα στις προπονήσεις. Κοιτάζω και τους μικρότερους όχι για να δίνω συμβουλές αλλά και να προσφέρω με τις εμπειρίες μου».
Πηγή: Σπορ FM 

Στέρλινγκ: «Δεν είμαι ένας 20χρονος που θέλει μόνο χρήματα»

Στέρλινγκ: «Δεν είμαι ένας 20χρονος που θέλει μόνο χρήματα»Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν γραφτεί για τις οικονομικές αξιώσεις του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Λίβερπουλ και τώρα ο 20χρονος μέσω συνέντευξης του στο BBC, δήλωσε πως δεν θέλει ο κόσμος να σκέφτεται ότι έχει προτεραιότητα τα χρήματα.

«Δεν θέλω να με βλέπουν σαν έναν 20χρονο, που θέλει να αρπάξει χρήματα. Θέλω να με βλέπουν σαν ένα παιδί που αγαπά το ποδόσφαιρο. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά καθόλου.
Ποτέ δεν είχε να κάνει με τα λεφτά. Μιλώ για το ότι θέλω να κατακτήσω τρόπαια στην καριέρα μου. Μόνο για αυτό μιλώ. Δεν μιλώ για το πόσα αυτοκίνητα έχω, πόσα σπίτια έχω», δήλωσε ο νεαρός Άγγλος στο BBC.
Ο Στέρλινγκ έχει απορρίψει την πρόταση της Λίβερπουλ για ένα νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 90.000 ή 100.000 λιρών και οι συζητήσεις για αυτό αναμένεται να συνεχιστούν το καλοκαίρι.
Πηγή: Goal 

Πλήγμα με Καρβάλιο στη Μονακό

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Ρικάρντο Καρβάλιο σκόραρε για την Πορτογαλία κόντρα στην Σερβία, όμως γύρισε τον αστράγαλό του και ίσως χάσει τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς με την Μονακό
Η Μονακό επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα για τον Ρικάρντο Καρβάλιο, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στο ματς της Πορτογαλίας με την Σερβία, έτσι χάνει το σπουδαίο ματς με την Σεντ-Ετιέν το βράδυ της Παρασκευής.
Αυτό είναι το ματς της χρονιάς για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην "μάχη" της Ligue 1, καθώς είναι στην 4η θέση με 53 βαθμούς και οι "στεφανουά" στην 5η με 52.
Μάλιστα, η Μονακό έχει ματς λιγότερο, έτσι με νίκη ελπίζει για πρωτάθλημα, καθώς η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει 59, η Λιόν 58 και η Μαρσέιγ 57 βαθμούς.
Στις 14 Απριλίου η Μονακό παίζει με την Γιουβέντους στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League και η συμμετοχή του Καρβάλιο είναι αμφίβολη, έτσι ίσως χάσει ένα ακόμη μεγάλο ματς.
Ο 36άχρονος αμυντικός ήταν στην 11άδα της εθνικής Πορτογαλίας στο κρίσιμο ματς με την Σερβία για τα προκριματικά του EURO 2016. Σκόραρε μάλιστα στο 10ο λεπτό για το 1-0, αλλά περίπου πέντε λεπτά αργότερα γύρισε τον αστράγαλό του.
Πηγή: Sport 24

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Για… υποχρέωση του Παναθηναϊκού να σταθεί στο ύψος της περίστασης αν θέλει να πάρει τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Άλμπα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ έκανε λόγο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το παιχνίδι της Πέμπτης με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:45) είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι για να φτάσει στο στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά.

«Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει το αν θα περάσουμε ή όχι στην επόμενη φάση, άρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και με την ίδια ένταση για 40 λεπτά. Δεν επιτρέπεται να είμαστε χαλαροί. Πρέπει να κλείσουμε το επιθετικό ριμπάουντ τους και να μπλοκάρουμε τα επιθετικά τους ατού. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει το γρήγορο τρανζίσιον που εφαρμόζει. Θα προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι της», ανέφερε.

Φυσικά, ούτε λόγος για play offs. «Όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο το αυριανό παιχνίδι, όχι τι θα γίνει στη συνέχεια», είπε, ενώ για τη σημασία της στήριξης από τον κόσμο, είπε: «Το πλεονέκτημα του κόσμου είναι σημαντικό. Ελπίζω να μας στηρίξουν όπως άλλωστε έχουν κάνει έως τώρα».

Πηγή: Σπορ FM 

Σνόμπαραν τους Ιταλούς οι Άγγλοι φίλαθλοι

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Οι Άγγλοι φίλαθλοι δεν συμμετείχαν στο "κύμα" που έκαναν οι φίλαθλοι της Ιταλίας στην φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Τορίνο.
Ο τρόπος πανηγυρισμού σε ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου οι θεατές δημιουργούν ένα ανθρώπινο κύμα στις εξέδρες του γηπέδου το είχαμε δει για πρώτη φορά στο Μουντιάλ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986 στο Μεξικό.
Από τότε το βλέπουμε συνέχεια στα γήπεδα όλου του κόσμου. Στην χθεσινή (31/3) αναμέτρηση Ιταλία - Αγγλία η αντιπαλότητα των δύο ομάδων δεν άφησε τους φιλάθλους της Αγγλίας να εκδηλωθούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι Ιταλοί.
Οι Άγγλοι φίλαθλοι σνόμπαραν το Μεξικάνικο κύμα που έκαναν οι Ιταλοί κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης Ιταλία - Αγγλία 1-1 στο Τορίνο, κάνοντας χειρονομίες.Πηγή: Sport 24

Τα τελευταία λόγια του Ντράζεν στο ΝΒΑ: "Απέδειξα ό,τι είχα να αποδείξω"

Στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς έρχονται και πάλι να ταράξουν τον κόσμο του μπάσκετ, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου για τη ζωή του "Μότσαρτ", το οποίο υπογράφει ο Αυστραλός συγγραφέας, Τοντ Σπεχρ.


Ένα απόσπασμα του βιβλίου για τη ζωή του Ντράζεν Πέτροβιτς που αφορά στο τελευταίο παιχνίδι του στο ΝΒΑ, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τον Τύπο. Πρόκειται για το τελευταίο ματς της σειράς των πλέι οφ του ΝΒΑ τον Μάιο του 1993, μεταξύ των Νετς και των Καβαλίερς, στο οποίο ο Πέτροβιτς παίζει τραυματίας και μετά το τέλος του αγώνα και τον άδοξο αποκλεισμό, ανακοινώνει την απόφασή του να φύγει από τις ΗΠΑ.
Ο συγγραφέας υπενθυμίζει στο απόσπασμα αυτό, πως ο Ντράζεν έπαιζε με 35% ρήξη έξω χιαστού, συγκλονίζοντας όλους όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Οι Καβαλίερς επικράτησαν με 99-89 και με 3-2 νίκες απέκλεισαν τους Νετς. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού τα Μέσα είχαν κατακλείσει τα αποδυτήρια των Νετς περιμένοντας μια δήλωση του Πέτροβιτς. Αυτός ήταν άλλωστε (όπως σημειώνεται και στο βιβλίο) ο πρώτος στόχος των δημοσιογράφων, κυρίως για δύο λόγους. Ο ίδιος ήταν ο πιο γρήγορος στο ντους, ενώ ήταν πάντα ειλικρινής στα σχόλιά του. 
Ο συγγραφέας Τοντ Σπεχρ είχε μιλήσει πριν από έναν μήνα στο Contra.gr για την έκδοση του βιβλίου του για τον Ντράζεν Πέτροβιτς
http://eurwtaselous.blogspot.gr/Οι δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Πέτροβιτς, ενώ ακόμη αυτός ντυνόταν. Γρήγορα έγιναν αντιληπτά τα συναισθήματά του. "Ήταν τόσο το θέμα του συμβολαίου του όσο και ο τραυματισμός του που τον έκαναν να βράζει", σημειώνει ο συγγραφέας.

  "Δεν θα μείνω στο ΝΒΑ. Πιθανόν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στους Νετς", ήταν τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε, αφήνοντας τους ρεπόρτερ με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος τον ρώτησε για την Ευρώπη, με τον Πέτροβιτς να απαντά ότι κατά 95% θα επέστρεφε πίσω, ενώ όταν κάποιος άλλος τον ρώτησε για το συμβόλαιό του, απάντησε: "Οι Νετς πήραν την ευκαιρία τους αλλά περίμεναν πολύ καιρό. Είναι θέμα σεβασμού Δεν μπορώ να ακούω κάποιον να λέει κάτι και να κάνει κάτι άλλο. Ήμουν έτοιμος να υπογράψω τον Ιούλιο, το προηγούμενο καλοκαίρι. Αυτοί μου έκαναν πρόταση στις αρχές Μαρτίου. Τους περίμενα 7 μήνες. Είναι πλέον πολύ αργά".
Ο Πέτροβιτς ήταν αναστατωμένος και η συνομιλία με τους δημοσιογράφους ουσιαστικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Είχε δείξει υπομονή και παθητικότητα όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσε πλέον να κρατήσει τα συναισθήματά του, υπό έλεγχο. Είχε αναφερθεί μάλιστα στο πώς είχε θυσιάσει τον εαυτό του ρισκάροντας την υγεία του, ακόμη και όταν το συμβόλαιό του ήταν στον αέρα.
Τα τελευταία του λόγια στον ΝΒΑ, όπως έχουν καταγραφεί, ήταν τα εξής: "Έχω αποδείξει ό, τι είχα να αποδείξω στο ΝΒΑ". Οι δηλώσεις του τερματίστηκαν απότομα, μάζεψε τα πράγματά του και πήρε τον δρόμο για το πούλμαν της ομάδας. Ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο πρώτος μεγάλος Ευρωπαίος παίκτης του πρωταθλήματος, δεν θα ξαναπατούσε ποτέ γήπεδο του ΝΒΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο βιογράφος του Πέτροβιτς στο Contra.gr: "Δεν είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό, δεν θα έφευγε από το ΝΒΑ"!
Ντράζεν Πέτροβιτς: Η ζωή που δεν έζησε
Πηγή: Contra 

Στη Θεσσαλονίκη ο Λόρια

Ο Γκεόργκι Λόρια, ο Γεωργιανός τερματοφύλακας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΟΦΗ βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Η παρουσία του έγινε αντιληπτή από φιλάθλους του ΠΑΟΚ που συνταξίδεψαν μαζί του από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη (και η προφορική συμφωνία) είχε εκφραστεί πρόσφατα και το είχαμε αναφέρει. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, προφανώς δεν είναι τυχαία. Ο Λόρια, έγινε αντιληπτός από φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι συνταξίδεψαν με την ίδια πτήση στην οποία βρέθηκε ο Λόρια χθες από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα όταν ένας φίλαθλος, που τον αναγνώρισε, τον πλησίασε και τον ρώτησε εάν έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει, χαμογέλασε όμως διακριτικά και αποχώρησε.
Ασφαλώς, όπως συνηθίζουμε να λέμε, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Από την ΠΑΕ δεν είχε δοθεί μέχρι αργά χθες το βράδυ, η παραμικρή πληροφόρηση για την παρουσία του Λόρια στη Θεσσαλονίκη.
Όμως, το ενδιαφέρον είχε εκφραστεί πρόσφατα και λογικά η παρουσία του συνδέεται με αυτό το γεγονός. Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα θα διαφανεί τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την περίπτωση. Θυμίζουμε πως ο Λόρια έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ που δεν συνεχίζει στη Superleague.
Από inpaok.com Πηγή: PaokMania 

Φαν Χάαλ: «Δεν είμαι δικτάτορας»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Τη δική του απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για αυταρχικές συμπεριφορές μέσα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στην Αγγλία αναφορικά με τις προπονητικές του μεθόδους του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για αυτό το θέμα μίλησε στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων διαβόλων» ο Ολλανδός προπονητής, τονίζοντας ότι δεν έχει δικτατορικές τάσεις.

«Οι θεατές δεν συνειδητοποιούν πως είμαι ένας πολύ ευέλικτος άνθρωπος ενώ εκείνοι μονίμως θεωρούν πως είμαι προπονητής με την ακριβή σημασία του όρου, ή ίσως ένας δικτάτορας ή κάτι παρόμοιο. Δεν είμαι έτσι», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και αναφέρθηκε στις προσωπικές του σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές:

«Δεν αντιμετωπίζω τους παίκτες μου ως ποδοσφαιριστές που απλά κλωτσούν την μπάλα από το Α στο B, αλλά γενικότερα ως προσωπικότητες. Θέλω να ξέρω τον ποδοσφαιριστή όχι απλά από αυτή την ιδιότητα του, αλλά να τον γνωρίσω ως άνθρωπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: Σπορ FM