ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πλήγμα με Ιμπάκα στους Θάντερ

http://eurwtaselous.blogspot.grΑπών από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα μείνει ο Σερζ Ιμπάκα, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του.

Σε εγχείρηση στο γόνατο θα υποβληθεί ο Σερζ Ιμπάκα. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους πόνους του στο γόνατο και αναμένεται άμεσα να εξεταστεί από έναν ειδικό γιατρό, ώστε να καθαρίσει το γόνατό του. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγώνων ο διεθνής με την εθνική Ισπανίας και αν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενόψει των πλέι οφ.

Έτσι, αυτό το νέο πλήγμα έρχεται να προστεθεί στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τη φετινή σεζόν τους Θάντερ. Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος, Κέβιν Ντουράντ, απουσιάζει εδώ και εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω της νέας επέμβασης στο πόδι του, με αποτέλεσμα να έχει απουσιάσει από 39 παιχνίδια τους φέτος.

Επίσης, ο έτερος σταρ της ομάδας, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι του στην αρχή της σεζόν, ενώ πρόσφατα υπέστη κάταγμα και στη μύτη του, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται με μάσκα στα τελευταία παιχνίδια.

Έτσι, το κενό του θα κληθούν να το καλύψουν σε μεγάλο βαθμό οι νεαροί Στίβεν Άνταμς και Μιτς ΜακΓκάρι, μαζί με το βετεράνο, Νικ Κόλισον.

Πηγή: Σπορ FM

«Μετά τον Ολυμπιακό κάνατε κουμάντο εσείς»

 http://eurwtaselous.blogspot.grΠέραν του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη και του νέου προπονητή, Γιώργου Γεωργιάδη στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/3) και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, παίκτες του και… πέταξε πολλές σπόντες για τους λόγους που τον έφεραν στην έξοδο. Σημαντικότερη; Αυτή για το ποιος έκανε, τελικά, κουμάντο στην ομάδα.
Συζητώντας μαζί τους για ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι εκστόμισε μεταξύ σοβαρού και αστείου τη… φαρμακερή ατάκα: «Αποφασίστε εσείς. Άλλωστε εγώ έκανα κουμάντο μέχρι τον Ολυμπιακό (σ.σ. το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»), μετά κάνατε εσείς».
Ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι πιστεύει ο Αναστασιάδης αναφορικά με τα «αποδυτήρια» του ΠΑΟΚ.
Αλλά δεν άφησε ασχολίαστο ούτε το Γιώργο Γεωργιάδη: «Κάθε χρόνο έτσι συμβαίνει και τελικά αναλαμβάνει συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος».
Νωρίτερα και μεταξύ άλλων τους είχε πει: Πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, δυστυχώς, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα είμαι δίπλα σας και θα προσεύχομαι για σας. Μπορείτε να βγείτε πρώτοι στα πλέι οφ και εύχομαι να τα καταφέρετε».
Πηγή: Goal

Με την Κίρισι στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός

http://eurwtaselous.blogspot.grΤην Κίνεφ Κίρισι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών, το οποίο θα διοργανώσει η ελληνική ομάδα.

Το εμπόδιο της ρωσικής, Κίνεφ Κίρισι καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών για να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που έγινε σήμερα στα γραφεία της LEN στο Λουξεμβούργο.

Σε αυτή όμως υπήρξε και ένα θετικό για τις ερυθρόλευκες! Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να αναθέσει την διεξαγωγή της διοργάνωσης στην ελληνική ομάδα κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θα έχουν την θερμότατη στήριξη των οπαδών της ομάδας στον ημιτελικό.

Το Final 4 είναι προγραμματισμένο για τις 24 και 25 Απριλίου.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα κοντραριστούν οι Σαμπαντέλ και Ουίπεστ.
Πηγή: Σπορ FM

Ταυλαρίδης: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την "επαγγελματική" νίκη επί του Εργοτέλη, την αναμέτρηση της Τετάρτης με την πρώην ομάδα του, τον Ατρόμητο, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Ατρόμητο, την πρώην ομάδα του Στάθη Ταυλαρίδη, και ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την αναμέτρηση με τον σύλλογο του Περιστερίου και τις δυσκολίες που θα έχει το ματς με τον Ατρόμητο.
Ο Ταυλαρίδης αναφέρθηκε και στην νίκη επί του Εργοτέλη και την μάχη του πρωταθλήματος ενώ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικά είπε:
Για τη νίκη επί του Εργοτέλη:
"Ήταν μια επαγγελματική νίκη, καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με σκοπό να κρατήσουμε το υπάρχον σκορ και αν μπορούσαμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ. Δεν επετεύχθη. Κρατήσαμε δυνάμεις γιατί έρχονται δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια με δυο πολύ καλές ομάδες όπως ο Ατρόμητος και η Βέροια".
Για το ματς με τον Ατρόμητο:
"Είμαι πάνω απ' όλα επαγγελματίας και κοιτάζω το συμφέρον της ομάδας που βρίσκομαι τώρα. Τους ξέρω και με ξέρουν καλά, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά την φυγή του κ. Σα Πίντο έχει επέλθει πολύ μεγάλη ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας γιατί μιλάω με αρκετά παιδιά.
Είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρω πως αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες, ιδίως στην έδρα τους και για εμάς είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί. Να μπούμε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη".
Τι πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι:
"Όπως σας είπα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλό προπονητή, πολύ έξυπνο. Πρέπει να μπούμε από την αρχή αποφασιστικά, να παίξουμε δυνατά στις μονομαχίες, να κερδίσουμε τις πρώτες μπάλες και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εμείς έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη ομάδα- κατά τη γνώμη μου- του πρωταθλήματος και όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, το μόνο που πρέπει να κοιτάς, είναι η νίκη. Αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη, θα πάμε για τη νίκη".
Για την μάχη του τίτλου:
"Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά εξαρτάται και από τον αντίπαλο που αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος".
Πηγή: PrasinaNea

Live Streaming.22:00 AS Roma vs Sampdoria 0-2,Live Streaming.22:00 Swansea City FC vs Liverpool FC 0-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το γκολ του Χέντερσον ήταν αρκετό προκειμένου η Λίβερπουλ να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σουόνσι (1-0) και να πλησιάσει ξανά στους δύο βαθμούς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. (video)

Πηγή: Sport 24

Βαριά άρρωστη Ρόμα!

Ούτε να βλέπουν το «Ολίμπικο» δεν θέλουν στη Ρόμα. Το κόμπλεξ συνεχίστηκε για τους «τζιαλορόσι», που ταπεινώθηκαν 2-0 από την Σαμπντόρια, θέτοντας σε κίνδυνο εισιτήριο του Champions League!

 http://eurwtaselous.blogspot.gr/

Ανασκόπηση 24 χωρών (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.grΤο καταπληκτικό γκολ του Πάουλο Μασάντο στο 94' κράτησε αήττητη την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ η γκολάρα του Χουλκ δεν έφτανε στην Ζενίτ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα στο υπόλοιπο της Ευρώπης... (videos)

Πηγή: Sport 24

Ο Δασκαλόπουλος στο Περιστέρι, ο Βοσκάκης στο "Γ. Καραϊσκάκης"

http://eurwtaselous.blogspot.grΟ Γιώργος Δασκαλόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, ενώ ο Μιχάλης Βοσκάκης το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά οι διαιτητές που ορίστηκαν στα ματς της 26ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 18 Μαρτίου
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά) Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) 4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
15:00 ΟΦΗ – Πανθρακικός Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου) Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Τουμπακάρης (Αθηνών) 4ος: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
17:15 ΠΑΟΚ – Εργοτέλης Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Χαρίσης (Γρεβενών) 4ος: Θάνος (Γρεβενών)
17:15 Λεβαδειακός – Καλλονή Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας) Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών) 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
17:15 SKODA Ξάνθη – Παναιτωλικός Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπαλτάς (Αχαΐας) 4ος: Μαντάκης (Ημαθίας)
17:15 Πανιώνιος – Βέροια Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Καβάλας) Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ποντίκης (Πρέβεζας) 4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας)
19:30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Πέμπτη 19 Μαρτίου
16:45 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου) Βοηθοί: Βερρής (Λέσβου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) 4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Πηγή: Contra

LIVE ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο ΠΑΟΚ (13-6) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18-1) με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Παρακολουθείστε την εξέλιξη του ματς.

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.20:00 AC Fiorentina vs AC Milan 2-1 (videos),Live Streaming.20:00 Torino FC vs Lazio 0-2 (videos) Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Λάτσιο με τέρματα του Φελίπε Άντερσον νίκησε στο Τορίνο και είναι 3η με +3 από τη Νάπολι, ενώ η Μίλαν προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε στην Φλωρεντία (videos)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.20:00 AC Fiorentina vs AC Milan  http://eurwtaselous.blogspot.gr/

Με κόσμο η μεσοβδόμαδη αγωνιστική

http://eurwtaselous.blogspot.grΠρος άρση του μέτρου απαγόρευσης προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα της Super League οδηγείται η κυβέρνηση, κάτι το οποίο πιθανότατα θα συμβεί από τις προσεχείς ημέρες, ενόψει της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής.


Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναμένεται να ανακαλέσει την απόφαση που είχε παρθεί μετά και από τα επεισόδια στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, που οδήγησαν σε άδειες εξέδρες κατά την 28η αγωνιστική της Super League.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη αγωνιστική που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, μετά από εκείνη που διαδέχθηκε το επεισοδιακό ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής

Τετάρτη 18 Μαρτίου
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς
15:00 ΟΦΗ - Πανθρακικός
17:15 Πανιώνιος - Βέροια
17:15 ΠΑΟΚ - Εργοτέλης
17:15 Λεβαδειακός - Καλλονή
17:15 Ξάνθη - Παναιτωλικός
19:30 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Πέμπτη 19 Μαρτίου
16:45 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Πηγή: Contra

Οι καλύτερες ομάδες των… τριμήνων


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει κάποια πράγματα σε σχέση με τη μάχη του τίτλου, από την αρχή της σεζόν…

*** Ο Παναθηναϊκός είναι, λέει, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και στη συνέχεια γίνεται η διευκρίνιση ότι είναι η καλύτερη ομάδα του β΄γύρου.

*** Έχουμε κι αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τις καλύτερες ομάδες των…τριμήνων!

*** Ο ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στο τρίμηνο Σεπτέμβρης-Οκτώβρης-Νοέμβρης. Με 9 νίκες και μία ήττα στις δέκα αγωνιστικές του τριμήνου.

*** Τώρα ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του τελευταίου τριμήνου, από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τις γιορτές. Έχει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 11 αγωνιστικές.

*** Πράγματι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι. Όπως ήταν κι ο ΠΑΟΚ τότε. Αλλά τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, με το φινάλε του α΄γύρου δηλαδή, τον πήρε ο Ολυμπιακός, με διαφορά δύο πόντων από τον ΠΑΟΚ. Όπως τώρα, στην κορυφή είναι μεν ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός μαζί, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, άρα με πιθανότητα για +3 (χωρίς να υπολογίζω την αφαίρεση βαθμών)…

*** Βέβαια, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και κάποια πράγματα, ακόμη και για τις καλύτερες ομάδες των…τριμήνων.

*** Να λάβουμε υπόψιν μας, πως όταν ο ΠΑΟΚ είχε το καλό του τρίμηνο, ο Ολυμπιακός έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδιζε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους και Μάλμε-την ώρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε Γιουρόπα Λιγκ με Ντινάμο Μινσκ, Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα…

*** Επίσης να λάβουμε υπόψιν μας ότι τώρα που έχει ο Παναθηναϊκός το καλό του τρίμηνο, ο Ολυμπιακός έπαιζε Γιουρόπα Λιγκ με τη Ντνίπρο (παρεμπιπτόντως, κέρδισε 1-0 τον Άγιαξ κι έχει προβάδισμα πρόκρισης στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ), αλλά και δύο σκληρά ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ οι πράσινοι έχοντας αποκλειστεί από ΠΣΒ, Ντινάμο Μόσχας κι Εστορίλ, απλά αποκλείστηκαν μετά και στο κύπελλο Ελλάδας από την Ξάνθη...

*** Άλλο πράγμα να έχεις ένα καλό φεγγάρι μέσα στη σεζόν κι άλλο να έχεις την καλύτερη ομάδα μέσα στη σεζόν.

*** Στο τέλος κάνεις το ταμείο κι εκεί συνυπολογίζεται τι έχει κάνει κάθε ομάδα μέσα στην χρονιά. Κι ακόμη πιο σωστά, τι έχει κάνει σε όλες τις διοργανώσεις.

*** Οπότε, υπομονή, όλοι μας.

Πηγή:sport-fm.gr

Πλέι οφ και ΓΧ πάνε πακέτο!

Πλέι οφ και ΓΧ πάνε πακέτο!Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Το 2013 κάθισε στον πάγκο του «δικεφάλου» ως πρώτος προπονητής, όταν ο Γιώργος Δώνης απολύθηκε μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ, με τον ΓΧ στο «τιμόνι», πήρε την πρωτιά στα πλέι οφ, αφήνοντας πίσω του Ατρόμητο, Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα.
Πέρυσι, ο Γεωργιάδης φόρεσε ξανά φόρμα μετά την απόλυση του Χούουμπ Στέφενς τον Μάρτιο. Έκανε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και οδήγησε την ομάδα στα πλέι οφ (2η θέση πίσω από τον Παναθηναϊκό), αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου συνετρίβη 4-1 από τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.
Και από σήμερα, μετά την απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη, είναι ξανά προπονητής του ΠΑΟΚ! Θα καθίσει στον πάγκο στα ματς που απομένουν για το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας (με Εργοτέλη, Πανθρακικό, Ξάνθη, Κέρκυρα, ΠΑΣ, Λεβαδειακό και Πανιώνιο) και εν συνεχεία θα οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ.
Πηγή: Goal

Με -1 η Ρεάλ στο "clásico"(videos),Ίντερ – Τσεζένα 1-1 (video)

Ρεάλ, ásico,real, ásicoΗ Ρεάλ νίκησε με 2-0 την Λεβάντε στην Μαδρίτη, χάρη στα τέρματα του Γκάρεθ Μπέιλ, έτσι θα παίξει στο "Καμπ Νόου" με την Μπαρτσελόνα έχοντας έναν βαθμό λιγότερο (videos)

Πηγή: Sport 24

Ίντερ – Τσεζένα 1-1 (video)

Πηγή: OnSports