ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-2 (παρ.) (videos)Μπάγερν - Σαχτάρ 7-0 (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Σαχτάρ έμεινε με 10 παίκτες από 3ο λεπτό και η Μπάγερν νίκησε 7-0 στο Μόναχο, έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 4η συνεχόμενη χρονιά (videos)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-2 (παρ.)

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Παρί Σεν-Ζερμέν απέκλεισε την Τσέλσι στο Λονδίνο, παίρνοντας ισοπαλία με 2-2 στην παράταση. Έπαιζε με 10 από το 31' λόγω αποβολής του Ζλάταν, αλλά πέρασε με τα στόπερ της να σκοράρουν! (videos)

Πηγή: Sport 24

Προκλητικοί πανηγυρισμοί Περέιρα(vIdeo)

http://eurwtaselous.blogspot.grΈξαλλα και με χειρονομίες πανηγύρισε... στο σημαιάκι του κόρνερ το γκολ του Χάρα, ο Βίτορ Περέιρα, δευτερόλεπτα προτού γίνει το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ

Πηγή: Σπορ FM

Το γκολ του Χάρα επί της ΑΕΚ στο 89' (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε γκολ του Φράνκο Χάρα στο 89ο λεπτό, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ επί της ΑΕΚ (1-0) και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τα σχετικά videos.

Πηγή: Contra

Περιμένει την Πέμπτη την απόφαση για την έφεση

Περιμένει, Πέμπτη,perimenei, pebtiΤην Πέμπτη θα γίνει γνωστή η απόφαση για την έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου ο οποίος πρότεινε ποινή 120.000 ευρώ και τιμωρία δύο αγωνιστικών για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη τα... νέα και για τον νεαρό, Κυριάκο Σαββίδη
Πηγή: olaPAOK

Εκεί όπου οι νόμοι εφαρμόζονται

Εκεί όπου οι νόμοι εφαρμόζονταιΕνώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν οι πέντε οπαδοί της Τσέλσι που τραγουδούσαν ρατσιστικά συνθήματα στο μετρό του Παρισιού, με αφορμή τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Η Scotland Yard με συνοπτικές διαδικασίες, μελετώντας το βίντεο, που κατέγραψε το περιστατικό της 17ης Φεβρουαρίου, βρήκε τους πέντε οπαδούς της Τσέλσι, οι οποίοι δεν άφηναν έναν μαύρο άνθρωπο να μπει στο συρμό, φωνάζοντας: «Είμαστε ρατσιστές κι αυτό είναι ο τρόπος που μας αρέσει».
Οι πέντε οπαδοί αφού αναγνωρίστηκαν, έλαβαν κλήση και στις 25 Μαρτίου θα πρέπει να εμφανιστούν στο Waltham Forest πταισματοδικείο του Λονδίνου και κινδυνεύουν με καταδίκη από τρία μέχρι δέκα έτη.
Να σημειωθεί ότι έχει ταυτοποιηθεί το άτομο που δέχθηκε τη ρατσιστική επίθεση, πρόκειται για τον 33χρονο Σουλεϊμάν S, ο οποίος σχολιάζοντας το επεισόδιο απλά είπε: «Ήταν ταπεινωτικό».
Τη συμπεριφρά των πέντε είχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή ο Μουρίνιο και η διοίκηση της Τσέλσι.
Πηγή: Goal

Live Streaming. 21:45 Chelsea vs Paris Saint Germain 2-2 (videos),Live Streaming.21:45 Bayern Munchen vs Shakhtar Donetsk 7-0 (videos).Eastern European Summer Time

Η Σαχτάρ έμεινε με 10 παίκτες από 3ο λεπτό και η Μπάγερν νίκησε 7-0 στο Μόναχο, έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 4η συνεχόμενη χρονιά (videos)
http://eurwtaselous.blogspot.gr Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-2 (παρ.)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκλεισε την Τσέλσι στο Λονδίνο, παίρνοντας ισοπαλία με 2-2 στην παράταση. Έπαιζε με 10 από το 31' λόγω αποβολής του Ζλάταν, αλλά πέρασε με τα στόπερ της να σκοράρουν! (videos)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:00 AEK Athens vs Olympiakos Piraeus 0-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε γκολ του Φράνκο Χάρα στο 89ο λεπτό, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ επί της ΑΕΚ (1-0) και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τα σχετικά videos.

Πηγή: Contra

Τσιώλης: Η ΑΕΚ βγάζει υγεία με πρέσινγκ και τρέξιμο

Τσιώλης: Η ΑΕΚ βγάζει υγεία με πρέσινγκ και τρέξιμοΟ Έλληνας προπονητής ανέλυσε, τεχνικά, το ματς στο ΟΑΚΑ

Απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα τρέξουν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος θα παίξουν πιο τακτικά, όπως υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος σημείωσε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση καθώς βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο με πρέσινγκ και τρέξιμο μέσα στο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στο NOVA ΣΠΟΡ FM 94.6 Για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: "Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού ο κάθε αντίπαλος ξέρει τι στόχο έχει από αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΚ περιμένει δυο αποτελέσματα 0-0 και τη νίκη, κάτι που της δίνει το πλεονέκτημα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικά πολύ καλός και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ενός ντέρμπι. Επίσης, η ΑΕΚ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο, με το πρέσινγκ και το τρέξιμο μέσα στο γήπεδο".
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκοράρει στο τελευταίο 15λεπτο: "Είναι κάτι που το λαμβάνουμε υπόψη μας. Στη Β' Εθνική παίζεται ένα πρωτάθλημα που έχει υπεροχή σε όλους τους τομείς. Έχει αποκτήσει συνοχή και βγάζει αυτοματισμούς. Είναι καλά τοποθετημένη και πιέζει αρκετά ψηλά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη".
Για το αν θα αγωνιστούν στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ ο Τζανετόπουλος ή Λαμπρόπουλος δίπλα στον Κολοβέτσιο: "Δεν έχει σημασία τόσο αυτό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα παρατάξει την υπόλοιπη ενδεκάδα ο Δέλλας".
Για το αν θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού ο Μέγερι ή ο Ρομπέρτο: "Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας δεν είναι πρόβλημα. Πρέπει να προσέξει την οργάνωση του παιχνιδιού του και ο Τσόρι θα ξεκινήσει ως βασικός και είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντική η απουσία του Μήτρογλου, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι αξιόλογο στην κορυφή της επίθεσής του. Ο Μήτρογλου μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του, αλλά στην καλύτερη του μέρα μπορεί να σε... εκτελέσει. Ο σέντερ φορ είναι μια σημαντική απουσία και δεν ξέρω πόσο μπορεί να το αναπληρώσει ο Περέιρα. Αν θέλει να πιέσει και να τρέξει στην επίθεση, ο Διαμαντάκος είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχουμε δει σε πολλά ματς τον Χάρα και κατά πόσο μπορεί να συνεργαστεί με τον Τσόρι. Το πρώτο ημίχρονο θέλει πολύ τρέξιμο και στο δεύτερο θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής και έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν παίκτη που θα πιέσει στην επίθεση".
Για το τι θα γίνει με την ομάδα που θα προηγηθεί: "Το 1-1 σου δίνει την εντύπωση ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Αλλά το ένα γκολ μπορεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση και σου δίνει την ελπίδα για να περιμένεις ένα αποτέλεσμα και οι παίκτες ξέρουν τι ζητούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Πηγή: AEK365

Ιβάνοβιτς: «Σημαντικό και δύσκολο μαζί…»


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Τη σημασία, αλλά και δυσκολία που έχει για τον Παναθηναϊκό ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας σημείωσαν Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Γιάνις Μπλουμς.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες και χρειάζεται νίκη την Παρασκευή στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις για να μην κινδυνέψει ακόμη κι αυτή η πρόκρισή του στα προημιτελικά.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι όταν παίζουν στην έδρα τους. Διαθέτουν καλούς Λιθουανούς παίκτες με ταλέντο, αλλά και εξαιρετικούς σουτέρ. Ξέρουμε πως θα πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλά για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μαυροβούνιο προπονητή και ο Γιάνις Μπλουμς. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα, που παίρνει έξτρα δύναμη όταν παίζει στην έδρα της. Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση για μας, καθώς αν νικήσουμε θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στα play offs. Ξέρουμε όμως πως θα είναι δύσκολο το έργο μας. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να νικήσουμε», ανέφερε ο Λετονός γκαρντ.
Πηγή: Σπορ FM

Preview: Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μία σύγκρουση γιγάντων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης (21.45) με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μακάμπι

Για 35η φορά η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι θα βρεθούν αντιμέτωπες κι όπως πάντα αναμένεται να παρουσιάσουν ακόμα ένα εξαιρετικό μπασκετικό θέαμα. Το παιχνίδι θα έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο νικητής θα πάρει προβάδισμα για την δεύτερη θέση του Ε ομίλου που οδηγεί με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 6-3 με τους Ισραηλινούς να έχουν υπέρ τους ότι στο πρώτο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ είχαν κερδίσει με 70-68.
Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος στην ήττα από την Γκραν Κανάρια τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δυο εβδομάδες.
Ενδιαφέροντα στοιχεία
Μπαρτσελόνα
Ο Μπραντ Όλεσον μετρά 18 σερί εύστοχες βολές, ενώ ο Μπόστιαν Νάχμπαρ έχει 12.
Ο Τζάστιν Ντόλμαν σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στα 6 τελευταία παιχνίδια της Euroleague.
Ο Ματσέι Λάμπε αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη σεζόν 2009-10.
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Γκάι Γκούντες έχει χρησιμοποιήσει δώδεκα διαφορετικούς παίκτες στην αρχική πεντάδα της ομάδας του.
Ο Τζο Φορτέ μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.
Πηγή: Sport 24

Δεν δηλώθηκε στην λίστα για το ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης


Δεν δηλώθηκε στην λίστα για το ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης
Τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν δηλώθηκε στην λίστα με τους διαπιστευμένους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αποψινό (19:00) ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πάντως ο διοικητικός ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, μπορεί να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του αν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, όπως είχε γίνει στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.
Πηγή: Goal

Διαμαντίδης: «Δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία…»

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ευγνώμων για όσα έχει ζήσει με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανατρέχοντας στο Final Four του 2011, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει αν θα έχει την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην τελική φάση.

Η Ευρωλίγκα φιλοξενεί αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον κομβικό του ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου το 2011. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε ευτυχής για την εμπειρία προσθέτοντας πως δεν γνωρίζει αν θα έχει ξανά την ευκαιρία να παίξει σε Final Four.

«Ήμουν 31 τότε και είχα κατακτήσει μια ακόμη Ευρωλίγκα. Τώρα είμαι 35 και δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία να πάω σε ένα Final Four. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας που μου έδωσε αυτή την εμπειρία», ανέφερε.

Όσο για τον αγώνα στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μακάμπι, είπε: «Όταν παίζεις σε έναν τελικό, ξέρεις ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι κλειστά. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να έχεις καθαρό μυαλό, όλη η ομάδα να είναι ενωμένη και να ακούς τις οδηγίες του προπονητή. Εμείς ήμασταν προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι. Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες είχαν πολλή εμπειρία και διαχειριστήκαμε πολύ καλά τα δύο τελευταία λεπτά».
Πηγή: Σπορ FM

Αλλάζει τους πίνακες διαιτησίας ο Γκιρτζίκης;

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης προσανατολίζεται να αλλάξει τους πίνακες διαιτησίας, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.
Συγκεκριμένα, η "Live Sport", τονίζει πως ο Γκιρτζίκης έχει προβεί ήδη σε αλλαγές, τοποθετώντας εκ νέου τον Γιώργο Καραμελίδη ως πρόεδρο της ΚΕΔ, προσλαμβάνοντας τον Κύρο Βάσσαρα αντί του Μπριάκου, πήρε καινούργιο προπονητή για την Εθνική Ομάδα και επέλεξε νέο ταμία.
Η πιο δραστική αλλαγή όμως που θέλει να κάνει είναι να αλλάξει τους πίνακες διαιτησίας μετά από 3,5 χρόνια. Επίσης, θέλει να μειώσει τον αριθμό των διαιτητών.
Μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη και ποια θα είναι τα αποτελέσματα..
Από paokweb.gr Πηγή: PaokMania

«Εμπάργκο» στους δημοσιογράφους ανακοίνωσε ο Κριστιάνο!

Δηλώσεις από το... καλοκαίρι και πάλι για τον Κριστιάνο, που ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος της σεζόν δε θα ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφους.

Πηγή: Gazzetta

"Πόρτα" από Παράσχο μετά το "αντίο" του Χριστόπουλου


Ο Πλατανιάς απευθύνθηκε στο Γιώργο Παράσχο για την αντικατάσταση του Γιάννη Χριστόπουλου, αλλά ο έμπειρος τεχνικός αρνήθηκε, μεταθέτοντας τις εξελίξεις για το καλοκαίρι.

Η διοίκηση του Πλατανιά αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ύστερα από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας των Χανίων στο δεύτερο γύρο.
Η απόφαση πάρθηκε στο χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ και γνωστοποιήθηκε στον Έλληνα τεχνικό το πρωί της Τετάρτης (11/03). Οι άνθρωποι της ομάδας απευθύνθηκαν στον Γιώργο Παράσχο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά ο έμπειρος προπονητής αρνήθηκε ευγενικά, ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι.
Πηγή: Contra

Κοντά στη Λίβερπουλ ο Αρμπελόα

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Τη δυνατότητα να κάνει δικό της εκ νέου τον Αλβάρο Αρμπελόα έχει η Λίβερπουλ αρκεί να «βγάλει» το ερχόμενο καλοκαίρι από τα ταμεία της περί τα 3.5 εκατ. λίρες.

Την περίπτωση απόκτησης του Αλβάρο Αρμπελόα στο πλαίσιο των μεταγραφών του καλοκαιριού εξετάζει η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» φαίνεται να ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο 3.5 εκατ. λιρών στον Ισπανό αμυντικό, όπως αναφέρει η Metro.

Το συμβόλαιο του Αρμπελόα με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2016. Παρόλα αυτά, οι εμφανίσεις του στη βασική ενδεκάδα της ομάδας είναι περιορισμένες, ενώ η «βασίλισσα» φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντανίλο της Πόρτο για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο 32χρόνος άσος θα μπορέσει να αποχωρήσει από το Μπερναμπέου το καλοκαίρι, με το ποσό των 3.5 εκατ. λιρών να θεωρείται επαρκές για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Για τον διεθνή Ισπανό, που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ από το 2007 μέχρι το 2009, υπάρχει και η «εναλλακτική» περίπτωση της Νάπολι. Μάλιστα η ιταλική ομάδα, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην προπονητής του στη Λίβερπουλ, Ράφαελ Μπενίτες, έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Πηγή: Σπορ FM

Ρεάλ - Σάλκε 3-4 (videos)..Πόρτο - Βασιλεία 4-0 (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/  Τον... χάρο με τα μάτια της είδε η Ρεάλ, καθώς έχασε με 3-4 από την Σάλκε στην Μαδρίτη, όμως προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης, καθώς είχε νικήσει με 2-0 στην Γερμανία (videos)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πόρτο - Βασιλεία 4-0

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Πόρτο πέτυχε καταπληκτικά γκολ, νίκησε με 4-0 την Βασιλεία στο "Ντραγκάο" και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League μετά από 6 χρόνια (videos)

Πηγή: Sport 24