ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Νέα καρπαζιά για Μίλαν στο 95'

Η Μίλαν έκανε ανατροπή με πέναλτι και αυτογκόλ που δημιουργήθηκαν από τον Μεξές, αλλά η Βερόνα πήρε ισοπαλία (2-2) στο "Σαν Σίρο" με γκολ στο 95'! (videos)

Πηγή: Sport 24

Ήττα της Ρεάλ απ'την Μπιλμπάο (videos)

Λίγες μέρες μετά το ραντεβού που έδωσε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey, η Μπιλμπάο της δίνει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, καθώς νίκησε 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαν Μαμές" (videos)

Πηγή: Sport 24

ΑΕΚ - Ερμιονίδα 4-0

ΑΕΚ - Ερμιονίδα 4-0,aek - ermionida 4-0Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε εύκολα με 4-0 την Ερμιονίδα και πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 AC Milan vs Hellas Verona Eastern European Summer Time

   Live Streaming.16:00 AC Chievo Verona - Roma,Live Streaming.16:00 Empoli FC - Genoa,Η Μίλαν έκανε ανατροπή με πέναλτι και αυτογκόλ που δημιουργήθηκαν από τον Μεξές, αλλά η Βερόνα πήρε ισοπαλία (2-2) στο "Σαν Σίρο" με γκολ στο 95'! (videos)

Πηγή: Sport 24

«Κόλλησε» στον… βούρκο το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Οριστική αναβολή στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Aπαγορευτικό από τον Δελφάκη εξαιτίας του βούρκου στο ΔΑΚ Κομονητής. Αμφίβολη η διεξαγωγή του αγώνα ακόμα και την Κυριακή!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αναβολής. Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οδήγησε τον Ιωάννη Δελφάκη στο ν’ ανάψει «κόκκινο» στη διεξαγωγή της αναμέτρησης Πανθρακικός-Ολυμπιακός.

Στις 18:00, ο διαιτητής της αναμέτρησης, βγήκε μαζί με τους βοηθούς του για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο, όπου διαπίστωσε ότι το γήπεδο έχει μαζέψει πολύ νερό με την μπάλα να μην κάνει «γκελ» σχεδόν σε κανένα σημείο, «κολλώντας» στον βούρκο που έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση από την Πέμπτη.

Το οριστικό «απαγορευτικό» ήρθε λίγο μετά 19:30, κι αφού είχε γίνει μια ακόμα επιθεώρηση, παρουσία παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων. Η κατάσταση φυσικά δεν είχε βελτιωθεί στο ελάχιστο, τη στιγμή μάλιστα που είχαν επιδεινωθεί τα καιρικά φαινόμενα.

Βάσει κανονισμού, το ματς μεταφέρεται για την Κυριακή, την ίδια ώρα (19:30), όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες μοιάζει δύσκολο να γίνει το παιχνίδι ακόμα και αύριο! Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για την τύχη του αγώνα.
Πηγή: Σπορ FM

Αστ. Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0

Αστ, Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0,ast, tripolis-atromitos 1-0Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλευόμενος το "κάστρο" του επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 με γκολ του Μπαράλες στο 45' παραμένοντας αήττητος στην έδρα του. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Περιστερίου με τον Νιόπλια στον πάγκο.

Πηγή: Sport 24

Ξέφυγε η Μπάγερν, stop σε Ντόρτμουντ(videos)

Η Μπάγερν νίκησε με ανατροπή στο Ανόβερο και ξέφυγε με +11 στην κορυφή, καθώς ηττήθηκε η Βόλφσμπουργκ. Το σερί της Ντόρτμουντ σταμάτησε στο Αμβούργο

Πηγή: Sport 24

Βέροια - Εργοτέλης 0-1

''Ζωντανός'' στην προσπάθεια για παραμονή στη Superleague έμεινε ο Εργοτέλης, που νίκησε τη Βέροια 1-0 στην Ημαθία. Ο Γκορκς (14') σημείωσε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς, δοκάρι είχε ο Ολαϊτάν στο 76'.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:00 Athletic Bilbao vs Real Madrid 1-0 Eastern European Summer Time

Ήττα, Ρεάλ, Μπιλμπάο,itta, real, bilbaoΛίγες μέρες μετά το ραντεβού που έδωσε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey, η Μπιλμπάο της δίνει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, καθώς νίκησε 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαν Μαμές" (videos)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.18:30 AEK Athens vs Ermionidas Ermis 4-0 Eastern European Summer Time

Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε εύκολα με 4-0 την Ερμιονίδα και πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.


Πηγή: Sport 24

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis vs Atromitos Athens 1-0 Eastern European Summer Time

Αστ, Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0,ast, tripolis-atromitos 1-0Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλευόμενος το "κάστρο" του επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 με γκολ του Μπαράλες στο 45' παραμένοντας αήττητος στην έδρα του. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Περιστερίου με τον Νιόπλια στον πάγκο.

Πηγή: Sport 24

Με επτά απουσίες στη Λεωφόρο

http://eurwtaselous.blogspot.grΧωρίς επτά ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Με αρκετές απουσίες θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τον Κατσικά (λόγω του γεγονότος ότι λήγει το συμβόλαιό του), ενώ εκτός είναι ο Κάτσε που είχε δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του και οι Τζιόλης, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης και Γλύκος που ταλαιπωρούνται από διάφορους τραυματισμούς.

Την αποστολή αποτελούν οι Γιακουμής, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Γκολάσα, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Μακ, Περέιρα, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, οι Θεσσαλονικείς στη φυσική κατάσταση και την τακτική για περίπου μία ώρα. Από την πλευρά τους, οι Τζανδάρης, Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης, ο Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς και ο Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.16:30 Hannover 96 vs Bayern Munchen 1-3 ,Live Streaming.16:30 FC Schalke 04 vs TSG Hoffenheim 3-1 ,Live Streaming.16:30 Hamburger SV vs Borussia Dortmund 0-0,Live Streaming.16:30 FC Augsburg vs VFL Wolfsburg 1-0 ,Live Streaming.16:30 SC Freiburg vs Werder Bremen 0-1 Eastern European Summer Time

Ξέφυγε, Μπάγερν, Ντόρτμουντ,xefyge, bagern, ntortmountΗ Μπάγερν νίκησε με ανατροπή στο Ανόβερο και ξέφυγε με +11 στην κορυφή, καθώς ηττήθηκε η Βόλφσμπουργκ. Το σερί της Ντόρτμουντ σταμάτησε στο Αμβούργο

Πηγή: Sport 24

Mε προβλήματα κόντρα στον Πανιώνιο

Ολοκλήρωσαν το Σάββατο το πρωί την τελευταία τους προπόνηση πριν το κυριακάτικo εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι παίκτες της Καλλονής.

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο Βαγγέλης Βλάχος κατέληξε η οποία αποτελείται από τους Χογκ, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κριπιντίρη, Χωριανόπουλο, Βλαστέλλη, Βαλιό, Πετρόπουλο, Γιορέντε, Μανούσο, Μίνγκα, Καλτσά, Στεφάνοβιτς, Αλέξιτς, Τσαμπούρη, Ναβάρο, Αγρίτη, Χουάνμα, Αράς, Μπουρούς και Ξύδα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Πoλ Κεϊτά λόγω συμπλήρωσης καρτών. Δεν θα αγωνισθούν οι Ανέστης Αναστασιάδης και Ζόρντι Ρόχας λόγω τραυματισμού. Εκτός αποστολής και ο Χρήστος Πιπίνης λόγω ίωσης.
Πηγή: Contra

Μαρτίνες: "Έτσι θα σταματήσει η βία"


Το αστέρι του Παναιτωλικού, Νικολά Μαρτίνες, μίλησε στην ιστοσελίδα Goal.com για την ποδοσφαιρική Ελλάδα που είναι χειρότερη από τη... ζούγκλα της Αργεντινής και κατέθεσε την άποψή του για το πώς θα μπει τέλος στον κύκλο της βίας.
"Ζούμε δύσκολες στιγμές τώρα, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα καθώς και λίγο πιο πριν μέσα στη σεζόν υπήρχε διακοπή του πρωταθλήματος. Μιλάμε για εξαιρετικά έντονες καταστάσεις.
Εδώ βλέπουν αυτά που γίνονται στην Αργεντινή και νομίζουν πως είμαστε ζούγκλα όμως αυτοί είναι ακόμα πιο παθιασμένοι και δημιουργούνται πάντα προβλήματα, υπάρχει πολλή βία", τόνισε αρχικά ο επιτελικός μέσος της ομάδας του Αγρινίου σε συνέντευξή του στην αργεντίνικη έκδοση της ιστοσελίδας "Goal.com", και συνέχισε:
"Οι σημαντικότερες ομάδες της χώρας, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έχουν πολύ κόσμο. Οι υπόλοιπες έχουν λιγότερο κόσμο και δεν έχουμε συχνά επεισόδια. Υπάρχει όμως μεγάλος φανατισμός.
Ένας φίλος μου που έπαιζε στον Άρη μου είπε ότι πριν από ένα ντέρμπι οι οπαδοί της ομάδας πήγαν στους παίκτες και τους ζήτησαν να πάρουν τη νίκη, κλαίγοντας...
Ο κόσμος δεν μπορεί τώρα να πηγαίνει στο γήπεδο όπως στο παρελθόν, όμως σκοτώνονται μεταξύ τους. Και εκτός από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών γίνονται και επεισόδια μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας ή επιτίθενται σε παίκτες όπως έγινε στο τελευταίο ντέρμπι που οδήγησε στη διακοπή του πρωταθλήματος.
Είναι τρελοί. Η πίεση που έχουμε για τη νίκη όχι μόνο μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη που υπάρχει στην Αργεντινή αλλά σας διαβεβαιώ πως είναι πολύ πιο αφόρητη".
Παρά πάντως τα "στραβά και ανάποδα" στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, ο Νικολάς Μαρτίνες δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την επιλογή του να μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Super League και στον Παναιτωλικό. Εξού και οι δηλώσεις του:
"Είμαι σε μία μικρή πόλη της Ελλάδας, το Αγρίνιο και εμείς στον Παναιτωλικό έχουμε 6.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Δεν είμαστε μία από τις μεγάλες ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι φίλαθλοί μας δεν είναι παθιασμένοι.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και περνώ καλά. Είναι ήσυχα στην πόλη και η ομάδα παίζει καλά αυτό το διάστημα. Οι αναβολές που γίνονται πάντως μας επηρεάζουν καθώς αναγκαζόμαστε να δίνουμε περισσότερα παιχνίδια σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ αλλά διεκδικούμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία με αυτη την ομάδα. Γιατί να μην ονειρευόμαστε;"
Σε ερώτηση για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και αν υπάρχει κάποιο με το οποίο μπορεί να το παραλληλίσει, είπε: "Μοιάζει με το ισπανικό από την άποψη ότι υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να χάσουν από κάποιες άλλες ή και με αυτό της πατρίδας μου που υπάρχουν οι Μπόκα και Ρίβερ.
Εδώ έχουμε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, υπάρχει σεβασμός για αυτές τις ομάδες και όταν τις αντιμπετωπίζουμε παίζουμε αμυντικά σαν να παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα.
http://eurwtaselous.blogspot.gr/Παρόλα αυτά μου αρέσει το πρωτάθλημα. Κάθομαι να βλέπω παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Αυτό που ισχύει είναι πως υπάρχει διαφορά στο μπάτζετ και για αυτό υπάρχει διαφορά στην ποιότητα μεταξύ κάποιων ομάδων και κάποιων άλλων".

Φυσικά δεν θα μπορούσε ο 27χρονος άσος του Παναιτωλικού να μην μην καταθέσει την άποψή του για το πώς μπορεί να μπει ένα τέλος στον κύκλο της βίας που μοιάζει ατελείωτος εδώ και χρόνια στα ελληνικά γήπεδα. Ιδού το μήνυμά του:
"Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου. Με το να αποφασίζουμε την αναβολή των αγώνων και τη διεξαγωγή παιχνιδιών με κλειστές τις πόρτες δεν τερματίζουμε τη βία.
Οι οπαδοί πλακώνονται μεταξύ τους εντός και εκτός γηπέδου και κυνηγούν τους παίκτες στα αποδυτήρια. Θα πρέπει να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία αυτών των οπαδών ώστε να μην μπορούν ούτε καν να πλησιάζουν τα γήπεδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: Sport 24

Το ρεκόρ του Μέσι με την Λεβερκούζεν(video)

Μέσι, Λεβερκούζεν,mesi, leverkouzenΣτις 7 Μαρτίου 2012 ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία. Ηταν ο πρώτος παίκτης που έβαλε πέντε γκολ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Sport 24

Σούπερ εμφάνιση από Θ. Αντετοκούνμπο (video)



Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν καταπληκτικός, αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε μια ακόμη ήττα στο NBDL. Δείτε τα highlights του με εντυπωσιακά καρφώματα και τάπες.

Live Streaming.15:00 Veria FC vs Ergotelis Heraklion 0-1 Eastern European Summer Time

Βέροια - Εργοτέλης 0-1,veroia - ergotelis 0-1''Ζωντανός'' στην προσπάθεια για παραμονή στη Superleague έμεινε ο Εργοτέλης, που νίκησε τη Βέροια 1-0 στην Ημαθία. Ο Γκορκς (14') σημείωσε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς, δοκάρι είχε ο Ολαϊτάν στο 76'.

Πηγή: Sport 24

Δεν σταμάτησε να βρέχει στην Κομοτηνή

Ο καιρός στην Κομοτηνή παραμένει άστατος και η διεξαγωγή της αναμέτρησης Πανθρακικός - Ολυμπιακός βρίσκεται στον... αέρα.
Πρωί Σαββάτου στην Κομοτηνή και ο καιρός δεν έχει αλλάξει δραματικά, με αποτέλεσμα να παραμένει ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για τις 19:30.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η βροχή και το χιονόνερο δεν σταμάτησαν. Μόνο η έντασή της μεταβαλλόταν ανά διαστήματα. Δυνατοί ήταν και οι άνεμοι που έπνεαν.
Τις ίδιες εικόνες αντικρίσαμε και το πρωί του Σαββάτου. Η κίνηση στην κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής είναι περιορισμένη μέχρι αυτήν την ώρα, καθώς η βροχή και το χιονόνερο συνεχίζονται, όπως ισχυροί παραμένουν και οι άνεμοι. Το κρύο είναι τσουχτερό, εδώ στο Νομό Ροδόπης.
Βέβαια, παρά τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, αν ο αγωνιστικός χώρος στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής ήταν σε καλύτερη κατάσταση, δεν θα κάναμε τώρα αυτήν την κουβέντα. Το γήπεδο είναι... χωράφι έτσι κι αλλιώς, και η καταρρακτώδης βροχή του τελευταίου διημέρου το έχει μετατρέψει σε βούρκο
Την τελική απόφαση, όπως και να έχει, θα την πάρει ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας).
Πηγή: Sport 24

Μάλαγα - Αναντολού Εφές 93-90

Μάλαγα - Αναντολού Εφές 93-90,malaga - anantolou efes 93-90Με τρίποντο του Ράιαν Τούλσον στα 0.8'' για το φινάλε, η Μάλαγα κέρδισε την Αναντολού Εφές με 93-90 και δυσκόλεψε την υπόθεση "πρόκριση" για τους Τούρκους. Προηγουμένως είχε ισοφαρίσει -με τρίποντο- ο Ερτέλ.

Πηγή: Sport 24