ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Σαλάχ σόκαρε την Γιουβέντους (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 την Γιουβέντους στο Τορίνο και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia (videos)

Πηγή: Sport 24

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 77-81,Φενέρμπαχτσε - Νίζνι 92-79,Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-76,Λαμποράλ-ΤΣΣΚΑ: 77-81

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Μπαρτσελόνα κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό (81-77) και έχει πλέον το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση του ομίλου, που φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Τζάστιν Ντόλμαν (21π.) και Τίμπορ Πλάις (15π.), που στάθηκαν στο πλευρό του Χουάν Κάρλος Ναβάρο (17π.).

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-76

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με ένα επιμέρους 24-9 στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 89-76 την Μακάμπι Τελ Αβίβ και υποχρέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην τρίτη ήττα τους στο ΤΟΡ 16

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Λαμποράλ-ΤΣΣΚΑ: 77-81

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Παρότι βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους η ΤΣΣΚΑ πέρασε νικηφόρα από τη Βιτόρια (81-77) με πρωταγωνιστές τον Ντε Κολό, αλλά και τον Κιριλένκο.

Φενέρμπαχτσε - Νίζνι 92-79

Φενέρμπαχτσε - Νίζνι 92-79,fenerbachtse - nizni 92-79Με φόρα από τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ η Φενέρμπαχτσε πήρε το ροζ φύλλο και κόντρα στην έτερη ρώσικη, Νίζνι, με 92-79 Οι Τούρκοι θα έρθουν την επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό προερχόμενοι από 6 συνεχόμενες νίκης

Πηγή: Sport 24

Ξάνθη - ΟΦΗ 3-0

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Απέναντι σε έναν διαλυμένο ΟΦΗ, που στάθηκε ωστόσο αξιοπρεπώς στα Πηγάδια, η Ξάνθη νίκησε 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στους ''4'' του Κυπέλλου Ελλάδας. Σολτάνι (18', 85'), Κλέιτον (26') τα γκολ των ακριτών.

Πηγή: Sport 24

Η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας

http://eurwtaselous.blogspot.gr
Ο Ντούνγκα ανακοίνωσε την 23άδα για τα φιλικά της Βραζιλίας με Γαλλία και Χιλή. Εκτός ο Πάτο, μέσα ο Ταρντέλι και όλα τα στόπερ της Παρί Σεν-Ζερμέν
Ο Αλεσάντρε Πάτο δεν επέστρεψε τελικά στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, με τον Ντούνγκα να μην τον επιλέγει στους 23 για τα φιλικά με Γαλλία και Χιλή (26 & 29 Μαρτίου).
Αντιθέτως, ο Ρομπίνιο είναι στις επιλογές, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Φαμπίνιο της Μονακό και ο 28άχρονος τερματοφύλακας της Γκρέμιο, Μαρσέλο Γκρόε.

Οι 23 της αποστολής:

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Άλβες (Βαλένθια), Μαρσέλο Γκρόε (Γκρέμιο)
Στόπερ: Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μιράντα (Ατλέτικο)
Μπακ: Φαμπίνιο (Μονακό), Μαρσέλο (Ρεάλ), Ντανίλο (Πόρτο), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι)
Αμυντικά χαφ: Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ελίας (Κορίνθιανς), Σόουζα (Σάο Πάουλο)
Επιτελικοί μέσοι: Οσκάρ, Ουίλιαν (Τσέλσι), Ντόουγκλας Κόστα (Σαχτάρ), Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Χόφενχαϊμ)
Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Ταρντέλι (Shandong Luneng), Ρομπίνιο (Σάντος)
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Juventus vs AC Fiorentina 1-2 Eastern European Summer Time

Σαλάχ, Γιουβέντους,salach, giouventousΜε δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 την Γιουβέντους στο Τορίνο και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia (videos)

Πηγή: Sport 24

Βλέπει… Ολυμπιακό από το Σάββατο η ΑΕΚ!

http://eurwtaselous.blogspot.grΑποστολή με εκπλήξεις από τον Δέλλα για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός της Ένωσης με φόντο τον Ολυμπιακό άφησε εκτός τρεις παίκτες, ενώ συμπεριέλαβε Ντακόλ και Κορδέρο

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει τονίσει αρκετές φορές πως θέλει οι παίκτες του να μένουν συγκεντρωμένοι στο ματς που ακολουθεί και να μην σκέφτονται το… μέλλον. Πάντως, για το παιχνίδι κόντρα στην Ερμιονίδα το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε πως έχει στο μυαλό του έντονα τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, από την αποστολή για το ματς της Football League στο Ολυμπιακό Στάδιο θα απουσιάσουν οι Σοϊλέδης, Μπακάκης και Τζανετόπουλος, που θα πάρουν «ανάσες» ενόψει του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη.

Παράλληλα, ο Δέλλας συμπεριέλαβε τους Μιγκέλ Κορδέρο και Αλεσάντρε Ντακόλ, που αποθεραπεύτηκαν πλήρως από τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και ενδεχομένως να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον, Φαγέ, Κορδέρο, Ντακόλ και Κρισάντους
Πηγή: Σπορ FM

Περέιρα: "Δεν προκάλεσα, είναι μέρος της δουλειάς μου"

Ο Βίτορ Περέιρα απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν πως προκάλεσε με τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της Λεωφόρου, σχολίασε την διακοπή του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τον Πανθρακικό.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA: "Καταρχήν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν και να εφαρμοστούν διάφοροι κανόνες για την ασφάλεια μέσα στα γήπεδα. Θα πρέπει να ελέγχονται σωματικά όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στα γήπεδα, για να μην μεταφέρουν κάτι επικίνδυνο. Θα πρέπει να τους ψάχνουν, ώστε να μην μπορεί κάποιος να κουβαλήσει κάτι που θα είναι επικίνδυνο και θα μπορεί να βλάψει άλλον θεατή μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να υπάρχουν κάμερες στα γήπεδα έτσι ώστε αν κάποιος παραβεί έναν κανόνα, να είναι εφικτό να βρεθεί και να τιμωρηθεί. Θα πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες όταν γίνονται στο γήπεδό τους τέτοια περιστατικά. Και γενικότερα θα πρέπει να είναι πιο ελεγχόμενη η μεταφορά των φιλάθλων.
Αν συγκεντρώνονται σε ένα σημείο και μεταφέρονται ελεγχόμενα στα γήπεδα και ξανά από τα γήπεδα στο σημείο όπου πρέπει να συγκεντρωθούν για να ταξιδέψουν στην πόλη τους, τότε πιστεύω ότι θα μειωθούν τα περιστατικά της βίας. Όπως συνέβη και στη χώρα μου, ξεκινώντας από ένα δυσάρεστο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου πριν από κάποια χρόνια, εφαρμόστηκαν αυτά τα μέτρα, από την αστυνομία, το κράτος, τις ομάδες, από τη διοργανώτρια αρχή. Και από τότε δεν έχει συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο".
Για τα επεισόδια στη "Λεωφόρο" και τη δική του "συμμετοχή", ο Περέιρα επεσήμανε: "Όσο για τα περιστατικά που συνέβησαν πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, θέλω να δώσω μία απάντηση από την πλευρά μου. Για εκείνους που νομίζουν ότι ήταν πρόκληση το γεγονός πως βγήκα στον αγωνιστικό χώρο μόλις έφθασε η ομάδα μας για να ελέγξω την κατάστασή του, θέλω να πω πως είναι κάτι που κάνω σε όλα τα γήπεδα. Γιατί είναι μέρος του επαγγέλματός μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνω όταν φθάσω στο γήπεδο, είναι ο έλεγχος της κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο και στις δύο περιοχές. Γιατί από την εικόνα του αγωνιστικού χώρου θα εξαρτηθούν οι οδηγίες που θα δώσω στον τερματοφύλακά και τους αμυντικούς μου. Θα πάρω αποφάσεις σε σχέση με τον τρόπο που εξελιχθεί το παιχνίδι μας. Για το αν θα πρέπει να δίνουμε την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα. Για τον αν θα παίζουμε τη μπάλα με τα πόδια σε εκείνη την περιοχή ή για τον αν θα παίζουμε με πιο μακρινές μπαλιές. Τέλος πάντως θα δώσω συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες μου. Αυτό έχω το δικαίωμα να το κάνω και το κάνω σε όλα τα γήπεδα, κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και στον Πανθρακικό, παρόλο που έχω δει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ξέρω ότι δεν είναι καλή, θέλω να την ελέγξω από κοντά για να συμβουλέψω  τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς μου.
Όλοι όσοι πιστεύουν πως είναι λογικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μη βρεθεί ο προπονητής για να κάνει τη δουλειά του, αλλά να μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος έχει σκεπασμένο το πρόσωπό του, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι δειλός για να δείξει ποιος αληθινά είναι και μπαίνει για να επιτεθεί στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και όχι μόνο, αλλά και στους παίκτες μας, πραγματικά δεν το κατανοώ. Γιατί κάθε φορά που οι παίκτες μας επιχειρούσαν να εκτελέσουν ένα κόρνερ ή να βρεθούν στα όρια του αγωνιστικού χώρου για να κάνουν προθέρμανση, είχαν σκοπό να φοβίσουν τον προπονητή και τους παίκτες. Όσοι, λοιπόν, πιστεύουν ότι εκείνοι έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με σκεπασμένα τα πρόσωπα και να κρατούν στα χέρια τους όπλα ή καπνογόνα ή διάφορα πράγματα τα οποία μπορούν να βλάψουν έναν άλλο άνθρωπο, τον αντίπαλο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί, πραγματικά είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό το επιχείρημα. Μπορεί ο κόσμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να βλάψει ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά όταν προπονητής μπει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει τη δουλειά του, είναι μία προκλητική πράξη. Δεν μπορώ να το κατανοήσω και να το δεχθώ".
Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν "βοήθησε" τον Ολυμπιακό, ο Περέιρα σημείωσε: "Πρώτον, χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε. Είχαμε, λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Δεύτερον, είχαμε μπροστά μας μία εβδομάδα για να δουλέψουμε. Από την πρώτη μία - μιάμιση εβδομάδα που ήρθα, δεν είχα ξανά την ευκαιρία να δουλέψω με την ομάδα, γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και υποχρεώσεις. Τώρα, η διακοπή μας βοήθησε να βρούμε χρόνο για να κάνουμε κάποια πράγματα που θέλουμε στις προπονήσεις".
Για το ματς με τον Πανθρακικό, ο προπονητής των Πειραιωτών επεσήμανε: "Ξέρουμε πως στο γήπεδο του Πανθρακικού θα αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Από την τηλεόραση έχω δει ότι είναι λίγο το χορτάρι και πολύ το χώμα, ειδικά στις δύο περιοχές. Ξέρουμε ότι αυτό δημιουργεί προβλήματα στο παιχνίδι μας γιατί δεν αφήνει τη μπάλα να κυλήσει. Ξέρουμε πως η μπάλα θα αναπηδάει πάνω στο έδαφος. Και αυτό δε θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε παιχνίδι ποιότητας για να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία μπορούμε και θέλουμε. Από 'κει και πέρα, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που θα προκύψουν λόγω του αγωνιστικού χώρου, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πόση σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα πάμε εκεί και ανεξαρτήτως των δυσκολιών -του αγωνιστικού χώρου αλλά και όσων δημιουργήσει ο αντίπαλος- είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Panathinaikos vs FC Barcelona 77-81,Live Streaming.21:45 Crvena Zvezda Telekom Belgrade vs Maccabi Tel Aviv 89-76,Live Streaming.21:45 Laboral Kutxa Vitoria vs CSKA Moscow 77-81,Eastern European Summer Time

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 77-81,panathinaikos - bartselona 77-81Η Μπαρτσελόνα κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό (81-77) και έχει πλέον το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση του ομίλου, που φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Τζάστιν Ντόλμαν (21π.) και Τίμπορ Πλάις (15π.), που στάθηκαν στο πλευρό του Χουάν Κάρλος Ναβάρο (17π.).

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-76

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-76,erythros asteras - makabi tel aviv 89-76Με ένα επιμέρους 24-9 στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 89-76 την Μακάμπι Τελ Αβίβ και υποχρέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην τρίτη ήττα τους στο ΤΟΡ 16
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Λαμποράλ-ΤΣΣΚΑ: 77-81

Λαμποράλ-ΤΣΣΚΑ, 77-81,laboral-tsska, 77-81Παρότι βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους η ΤΣΣΚΑ πέρασε νικηφόρα από τη Βιτόρια (81-77) με πρωταγωνιστές τον Ντε Κολό, αλλά και τον Κιριλένκο.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.20:00 Fenerbahce Ulker Istanbul vs Volga Nizhny Novgorod 92-79 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε φόρα από τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ η Φενέρμπαχτσε πήρε το ροζ φύλλο και κόντρα στην έτερη ρώσικη, Νίζνι, με 92-79 Οι Τούρκοι θα έρθουν την επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό προερχόμενοι από 6 συνεχόμενες νίκης

Πηγή: Sport 24

Διαψεύδει τη Superleague για τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ!

http://eurwtaselous.blogspot.grΚαμία ψηφοφορία δεν υπήρξε για τη μετάθεση αγώνων της προσεχούς αγωνιστικής υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, διαψεύδοντας τη Superleague που έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση!

Το πρωί της Πέμπτης από τη Superleague γνωστοποιήθηκαν αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής, με κυριότερη τη μετάθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης μία μέρα νωρίτερα παραμονές του παιχνιδιού Κυπέλλου των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ.

Τουλάχιστον, αυτό ήταν το ματς που προκάλεσε ορισμένες… μουρμούρες, οι οποίες πάντως «χαμήλωσαν» όταν ο συνεταιρισμός έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων-μελών.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει αν πιστέψει κανείς την ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου προς τους δημοσιογράφους. Από το «δικέφαλο του Βορρά» τονίστηκε πως δεν τέθηκε ποτέ το θέμα σε ψηφοφορία και κανείς δεν απευθύνθηκε καν σε αυτούς για να ρωτήσει τη γνώμη τους για την αλλαγή στις ημερομηνίες των αγώνων.
Πηγή: Σπορ FM

Επιστρέφουν στο Λίβερπουλ Τόρες και Σουάρες

http://eurwtaselous.blogspot.gr
Η Λίβερπουλ διοργανώνει φιλική αναμέτρηση τα έσοδα της οποίας θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς με τους Τόρες και Σουάρες να φορούν και πάλι τα κόκκινα.
Μπορεί ο ένας να αντικατέστησε τον άλλον και να μην αγωνίστηκαν μαζί στη Λίβερπουλ, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα αγωνιστούν με την κόκκινη φανέλα. Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες και τον Φερνάντο Τόρες.
Οι δυο τους θα παρευρεθούν σε φιλικό παιχνίδι το οποίο διοργανώνει η Λίβερπουλ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Στις 29 Μαρτίου θα βρεθούν στο Άνφιλντ οι παίκτες που επέλεξαν ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Τζέιμι Κάραχερ οι οποίοι και θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων. Μεταξύ άλλων στον αγώνα θα συμμετάσχουν οι Φερνάντο Τόρες, Ντιρκ Κάιτ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιερί Ανρί και Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Παράλληλα, περιμένουμε και τις κλήσεις των εθνικών ομάδων για να δούμε και ποιοι παίκτες από την τωρινή ομάδα της Λίβερπουλ θα βρεθούν στον αγώνα.
Πηγή: Sport 24

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 3-1

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 3-1,apollon smyrnis - chania 3-1Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 3-1 τα Χανιά, στη Ριζούπολη, και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς στην Κρήτη, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Skoda Xanthi vs OFI Crete 3-0 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Απέναντι σε έναν διαλυμένο ΟΦΗ, που στάθηκε ωστόσο αξιοπρεπώς στα Πηγάδια, η Ξάνθη νίκησε 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στους ''4'' του Κυπέλλου Ελλάδας. Σολτάνι (18', 85'), Κλέιτον (26') τα γκολ των ακριτών.

Πηγή: Sport 24

Έτοιμος για το ιστορικό ρεκόρ ο Ρόμπεν

Μία νίκη της Μπάγερν κόντρα στο Αννόβερο το ερχόμενο Σάββατο χωρίζει τον Άριεν Ρόμπεν από ένα εκπληκτικό ρεκόρ με τη φανέλα των Βαυαρών.
Ο επικείμενος αγώνας της Μπάγερν στη Bundesliga κόντρα στο Αννόβερο έχει ξεχωριστή σημασία για τον Άριεν Ρόμπεν καθώς έχει την ευκαιρία με νίκη της ομάδας του να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.
Αυτό θα γίνει καθώς θα έχει συμπληρώσει 100 νίκες στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν μετά από μόλις 126 ματς στο σύλλογο, αριθμός που συνιστά νέο ρεκόρ.
Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ ανήκει από κοινού στους Τόμας Μίλερ και Βίνι Σανιόλ που έφτασαν τις 100 νίκες πρωταθλήματος στη Μπάγερν σε 148 ματς ενώ ο Φρανκ Ριμπερί χρειάστηκε ένα 149 ματς για να φτάσει στο μαγικό "100άρι".
Σημειώνεται πως σε 125 παιχνίδια του με τη φανέλα της Μπάγερν, ο Ρόμπεν μετράει μέχρι στιγμής 99 νίκες-13 ισοπαλίες-13 ήττες ενώ αυτό το διάστημα έχει στο ενεργητικό του 73 γκολ και 45 ασίστ για λογαριασμό του γερμανικού συλλόγου.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.16:00 Apollon Smyrnis vs Chania AO 3-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 3-1 τα Χανιά, στη Ριζούπολη, και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς στην Κρήτη, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: Sport 24

Άνοιξε άλλες δύο θύρες η ΑΕΚ

http://eurwtaselous.blogspot.gr/ Η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους φίλους της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ανάγκασε την Ένωση να ανοίξουν άλλες δύο θύρες. Συγκεκριμένα τις θύρες 24 και 26.

Πηγή: Gazzetta

Χρωστάνε στον Ολυμπιακό 20.000.000 ευρώ!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Έξι ομάδες χρωστάνε συνολικά κοντά στα 20.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, καθώς ναι μεν αγόρασαν ποδοσφαιριστές από τους Πειραιώτες αλλά έχουν καθυστερήσει να αποπληρώσουν το χρέος τους. 

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει selling club, δηλαδή ομάδα που παραχωρεί ποδοσφαιριστές της εφόσον δεχθεί καλές προσφορές, οι οποίες ενισχύουν οικονομικά τον σύλλογο.






Οι ερυθρόλευκοι κάνουν συμφωνίες, αλλά το πρόβλημα είναι πως ορισμένες από αυτές τις ομάδες είτε αντιμετωπίζουν στη πορεία οικονομικά προβλήματα, μη έχοντας δώσει ακόμη ούτε ευρώ (!) στον Ολυμπιακό, είτε καθυστερούν να αποπληρώσουν το χρέος τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν συνολικά έξι ομάδες οι οποίες χρωστάνε κοντά στα 20.000.000 ευρώ (!) στην πειραϊκή ΠΑΕ. Ο λόγος για τις Τζένοα (Φετφατζίδης), Μπενφίκα (Σάμαρης, Φέισα), Ρόμα Μανωλάς, Χολέμπας, Τοροσίδης), Μαγιόρκα (δανεισμός Στσέποβιτς), Ιντεπεντιέντε (παλαιότερη οφειλή για Νούνιες), Διναμό Ζάγκρεμπ (Μασάντο), είναι οι ομάδες που ακόμη δεν έχουν αποπληρώσει το χρέος τους στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θέλουν σύντομα να τακτοποιηθούν οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Με τις προαναφερόμενες ομάδες η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει καλές και φιλικές σχέσεις, ειδικά με τις Ρόμα και Μπενφίκα, έχει αντιμετωπίσει με κατανόηση και σεβασμό τα όποια προβλήματα και καθυστερήσεις που έχουν δημιουργηθεί, αλλά η διοίκηση θέλει και το καλό του συλλόγου. Ζητούμενο της να καλυφθούν όλες οι οφειλές των ξένων ομάδων προς τους Πειραιώτες μέσα στο 2015. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ορισμένες ομάδες, όπως η Τζένοα, η οποία έχει πρόβλημα οικονομικό, έχει προτείνει στους ερυθρόλευκους κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να καλύψει το χρέος της, σενάριο το οποίο και εξετάζεται από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Πηγή: Red Planet

Η Ρεάλ δεν δίνει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ δεν δίνει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»Στη Πρωταθλήτρια Ευρώπης εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παίξει τελικό η Μπαρτσελόνα στο γήπεδο τους

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει σαφές, με διαρροές προς δημοσιογράφους, πως δεν συμφωνεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Το εφετινό ζευγάρι του τελικού είναι η Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη παρουσία των Καταλανών να είναι αρκετή προκειμένου η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να απαντήσει αρνητικά στη πρόταση που θα καταθέσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες στις συναντήσεις που θα έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο αν τελικά ο τελικός δεν γίνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", υπάρχει και το γήπεδο της Βαλένθια αλλά και το γήπεδο της Σεβίλλης.
Υπενθυμίζεται πως και πριν από δυο χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε να παραχωρήσει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" επικαλούμενη έργα στον περιβάλλοντα χώρο. Από τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα θέλει να παίξει τελικό στο γήπεδο της μεγάλης αντιπάλου της αφού από τις επτά φορές που το έχει κάνει, τις έξι έχει πανηγυρίσει το Κύπελλο Ισπανίας.

Πηγή: AEK365

Λίβερπουλ: Ο Στάριτζ είναι εδώ και είναι καλά!

http://eurwtaselous.blogspot.grΟ Ντάνιελ Στάριτζ έχει επιστρέψει στη δράση, σκοράρει και δηλώνει ότι είναι καλά!

Πηγή: Gazzetta

Άλλαξε ημέρα το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Το Σάββατο και όχι την Κυριακή που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα διεξαχθεί το ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή.
Η αναμέτρηση στην Κομοτηνή για την 27η αγωνιστική της Super League μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού δεν θα διεξαχθεί τελικά το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) όπως είχε αρχικά οριστεί αλλά το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) σύμφωνα με απόφαση της Super League.
Αναλυτικά οι αλλαγές στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Super League:
•   ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 17:15 (αντί για τις 19:30),
•   ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 19:30 (αντί για την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 15:00) και
•   ο αγώνας Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 15.00 (αντί για το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 17.15).
Πηγή: Sport 24

Μπιλμπάο και Βαλβέρδε για Κύπελλο! (vid)

Μπιλμπάο, Βαλβέρδε, Κύπελλο,bilbao, valverde, kypelloΗ Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Εσπανιόλ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του «Copa del Rey» όπου ήδη την περιμένει η Μπαρτσελόνα!


Πηγή: Gazzetta

Με Αζάρ η Τσέλσι(videos), στο 89' η ManUtd,Αποτέλεσμα στην Ρώμη η Νάπολι

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η ManUtd πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ με Άσλεϊ Γιάνγκ στο 89', νίκες επίσης για Τσέλσι, Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ. Μπροστά στο σκορ η Λίβερπουλ

Αποτέλεσμα στην Ρώμη η Νάπολι

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Νάπολι βρέθηκε να χάνει με γκολ του Κλόζε, αλλά απάντησε με Γκαμπιαντίνι και πήρε αποτέλεσμα από την Λάτσιο στην Ρώμη

Πηγή: Sport 24