ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις Κάουνας 80-72

http://eurwtaselous.blogspot.grΟ Ρέτζι Ρέντινγκ (27π.) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Άλμπα Βερολίνου στο 80-72 επί της Ζαλγκίρις, στην 02 Arena. Έτσι οι Γερμανοί συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Πηγή: Sport 24

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα (videos)

Μπαρτσελόνα,bartselonaΗ Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Βιγιαρεάλ και στο "Μαδριγάλ", έτσι προκρίθηκε στον τελικό του Copa del Rey. Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπουσκέτς (videos)

Πηγή: Sport 24

Πανιώνιος - Ηρακλής 3-4 πεν. (2-0 κ.δ. & παρ.)

Πανιώνιος - Ηρακλής 3-4, 2-0,panionios - iraklis 3-4, 2-0Σε ένα... ατελείωτο ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Ηρακλής επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι του Πανιωνίου (2-0 κανονική διάρκεια), πανηγυρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Πηγή: Contra

Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao 0-2 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Εσπανιόλ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του «Copa del Rey» όπου ήδη την περιμένει η Μπαρτσελόνα!


Πηγή: Gazzetta

Τι γίνεται με τις τιμωρίες Παναθηναϊκού και ΟΦΗ

http://eurwtaselous.blogspot.gr
Η απόφαση να γίνουν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης, δημιουργεί ερωτηματικά με το τι θα γίνει με τις ομάδες που είναι ήδη τιμωρημένες. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Με απόφαση της Κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε δια στόματος του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μετά την συνάντηση που είχε με τους Γιώργο Γκιρτζίκη (ΕΠΟ), Γιώργο Μποροβήλο (Super League) και Σπύρο Καλογιάννη (Football League), το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι, αλλά τα ματς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών με ορίζοντα δυο εβδομάδων σε πρώτα φάση.
Εντούτοις, εγείρεται ένα ερώτημα σχετικά με το γίνεται με τις ομάδες (Παναθηναϊκός και ΟΦΗ) που είναι ήδη τιμωρημένες και το κατά πόσο μεταφέρεται η ποινή τους ή θα την εκτίσουν μέσα στην... τιμωρία που έχει επιβληθεί για όλες τις ΠΑΕ της Super League.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι περιπτώσεις αυτές θα εξεταστούν ξεχωριστά, διότι για πρώτη φορά υπάρχει απόφαση του Κράτους για τέτοια τιμωρία και παράλληλα να υπάρχουν ομάδες που είναι τιμωρημένες την ίδια στιγμή. Ο ΚΑΠ δεν προβλέπει κάτι σχετικό και για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξεταστούν ξεχωριστά οι υποθέσεις αυτές.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 22:00 Paris Saint Germain vs AS Monaco 2-0 Eastern European Summer Time

Η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκλεισε τη Μονακό

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 2-0 τη Μονακό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού κυπέλλου

Πηγή: Sport 24

Ιβάνοβιτς: «Έχουμε έξι τελικούς»

http://eurwtaselous.blogspot.grΤελικός είναι για τον Παναθηναϊκό τόσο το επερχόμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, όσο και τα υπόλοιπα πέντε που ακολουθούν στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ως τελικό βλέπουν στον Παναθηναϊκό το ματς με την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής τόνισε πως μόνο αυτό το παιχνίδι απασχολεί το «τριφύλλι» και πως στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τους υπόλοιπους πέντε τελικούς.

«Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια ακόμη. Έξι τελικούς για να μπούμε στην τετράδα. Κάθε ματς το κοιτάζουμε διαφορετικά. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, πλήρης και το θετικό για αυτή είναι πως οι περισσότεροι παίκτες της παίζουν πολύ καιρό μαζί. Παίζει πολύ καλά το τρανζίσιον, έχει εξαιρετικούς σουτέρ και πολύ καλό πικ εν ρολ. Εμείς κοιτάζουμε μόνο αυτό το παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Πηγή: Σπορ FM

Aνάλογη με την πορεία της ομάδας η κατάληξη για Ναπολεόνι-Ούμπιδες

Το ότι ο Ατρόμητος δεν έχει καλέσει ακόμα τους Στέφανο Ναπολεόνι και Χαβιέ Ούμπιδες για τις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους δεν θα μπορούσε να είναι τυχαίο. Και πράγματι, δεν είναι.
Πηγή: Contra

Live Streaming.21:44 Newcastle United vs Manchester United 0-1 ,Live Streaming.21:44 West Ham United vs Chelsea 0-1,Live Streaming.21:44 Tottenham Hotspur vs Swansea City FC 3-1,Live Streaming.21:44 Manchester City vs Leicester City 2-0,Live Streaming.21:44 Queens Park Rangers vs Arsenal 1-2,Live Streaming.21:44 Stoke City vs Everton FC, 2-0,Live Streaming.22:00 Liverpool FC vs Burnley FC 2-0 21:45 Lazio vs Napoli 1-1 Eastern European Summer Time

Αζάρ, Τσέλσι, ManUtd,azar, tselsi, ManUtdΗ ManUtd πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ με Άσλεϊ Γιάνγκ στο 89', νίκες επίσης για Τσέλσι, Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ. Μπροστά στο σκορ η Λίβερπουλ

Αποτέλεσμα στην Ρώμη η Νάπολι

Αποτέλεσμα, Ρώμη, Νάπολι,apotelesma, romi, napoliΗ Νάπολι βρέθηκε να χάνει με γκολ του Κλόζε, αλλά απάντησε με Γκαμπιαντίνι και πήρε αποτέλεσμα από την Λάτσιο στην Ρώμη

Πηγή: Sport 24

Αποχαιρέτισε την ομάδα ο Νικοπολίδης

http://eurwtaselous.blogspot.gr
Ο Αντώνης Νικοπολίδης πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και αποχαιρέτησε τους παίκτες, αφού έληξε η συνεργασία του με τον Βίτορ Περέιρα και μάλιστα υπήρξαν ιδιαίτερες στιγμές με τους παλιούς , ενώ απέφυγε επιδεικτικά να συναντήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ο Νικοπολίδης πήγε στο Ρέντη, μάζεψε τα πράγματα του για δεύτερη φορά σε μικρό διάστημα(προηγήθηκε η αποχώρηση του επί Μίτσελ) και αποχαιρέτησε επιλεκτικά κάποιους παίκτες.
Απέφυγε να συναντηθεί με τον Περέιρα και τους συνεργάτες του και όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα περίμεναν την αποχώρηση του, αφού ο Περέιρα δεν τον υπολόγιζε καθόλου και εμπιστευόταν μόνο τους συμπατριώτες του.  Επί Μίτσελ για παράδειγμα, ο Νικοπολίδης έπαιρνε το επιθετικό  κομμάτι της ομάδας και δούλευε σε αυτό, ενώ ο Αλκόρτα αναλάμβανε το αμυντικό.
Eπί Περέιρα ο Νικοπολίδης ήταν άπραγος και το γυαλί στις σχέσεις τους ράγισε στο ημίχρονο του ματς με τον Εργοτέλη στον Πειραιά, όταν ο έλληνας τεχνικής υπέδειξε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να ξεκολλήσει ο Ολυμπιακός από το 0-0. Ο Πορτογάλος τον αγνόησε και υπήρξε ένταση...
Η απόφαση απομάκρυνσης του Νικοπολίδη ήταν κεραυνός εν αιθρία , αφού ο Έλληνας τεχνικός ήταν στον στενό κύκλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, στήριξε όμως με αυτή την απόφαση τον προπονητή του, στο πλαίσιο της αλλαγής κλίματος στην ομάδα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν χαλάει χατίρι στον Πορτογάλο και μάλιστα πρόσφατα έδωσε εντολή να κατασκευασθεί ένας πύργος, προκειμένου να παρακολουθεί και να βιντεοσκοπεί από ψηλά τις προπονήσεις στο Ρέντη.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Villarreal CF vs FC Barcelona 1-3 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Βιγιαρεάλ και στο "Μαδριγάλ", έτσι προκρίθηκε στον τελικό του Copa del Rey. Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπουσκέτς (videos)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:15 Alba Berlin vs Zalgiris Kaunas Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΟ Ρέτζι Ρέντινγκ (27π.) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Άλμπα Βερολίνου στο 80-72 επί της Ζαλγκίρις, στην 02 Arena. Έτσι οι Γερμανοί συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Πηγή: Sport 24


Επαναρχίζει ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ το πρωτάθλημα!

http://eurwtaselous.blogspot.grΟ Σταύρος Κοντονής γνωστοποίησε την απόφαση να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς όμως την παρουσία θεατών στις εξέδρες!


Όπερ σημαίνει πως θα έχουμε ξανά Super League, αλλά με κεκλεισμένων των θυρών αγώνες ως ένα μέτρο από πλευράς Πολιτείας που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν πείστηκε από τις δεσμεύσεις των ποδοσφαιρικών αρχών και δη της μεγάλης Λίγκας για πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα μέχρι το τέλος του.
Η δήλωση του Σταύρου Κοντονή:
"Μετά από μία μακρά συζήτηση με τους εκπροσώπους των διοργανωτριών αρχών, είμαι σε θέση να σας πω πως από αύριο ο οδικός χάρτης που έχουμε συμφωνήσει για την αντιμετώπιση και την πάταξη της βίας ότι θα τηρηθεί σημείο προς σημείο.
Ετέθηκε το ζήτημα τι θα γίνει και ποια θα είναι η απόφαση σχετικά με τους αγώνες της Κυριακής. Η απόφαση της κυβέρνησης είναι ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αυτή η απόφαση ενδέχεται να ισχύσει και για τη μεθεπόμενη Κυριακή.
Ο οδικός χάρτης περιλαμβάνει μέτρα για την πάταξη της βίας, τα οποία θα ληφθούν, άλλα από αύριο και άλλα από τη νέα χρονιά, επειδή χρειάζεται δουλειά στους καταστατικούς χάρτες και τον πειθαρχικό κώδικα.
Τα άμεσα μέτρα που συμφωνήθηκαν θα είναι η άμεση διακοπή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων σε περίπτωση που σημειώνονται βιαιότητες στα γήπεδα, χρηματικά πρόστιμα που θα επιβάλλονται και αφαίρεση βαθμών. Για τα δύο τελευταία, βέβαια, χρειάζεται αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα των διοργανωτριών.
Στα σχέδια τα οποία θα ισχύσουν σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η παρακολούθηση και ο έλεγχος των αγωνιστικών χώρων, αλλά και μέτρα που θα συμβάλλουν στην πάταξη της βίας και της φοροδιαφυγής.
Κανένας αγώνας δεν πρόκειται να διεξαχθεί σε γήπεδο που δεν υπάρχουν αυτά τα μέσα, με τα οποία θα εξοπλιστεί η πολιτεία και οι διοργανώτριες αρχές για την πάταξη της βίας και της φοροδιαφυγής.
Ελπίζουμε αυτά τα μέτρα που σας περιέγραψα, όπως επίσης και άλλα για τις αναρτήσεις πανό κτλ, να διαπιστώσουν όλοι ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τα εφαρμόσει.
Ελπίζω κι εύχομαι όλοι να αντιληφθούν ότι προχωράμε με σοβαρότητα, σύνεση, αλλά κυρίως με αποφασιστικότητα".
Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: "Δεν υπάρχει Κυβερνητική απόφαση για τα ματς του Κυπέλλου, αλλά θα ζητήσω ότι συμφωνήθηκε απόψε. Σε αυτό να περιμένετε την έκδοση οδηγίας από την ΕΠΟ. Θα έχουμε μία σειρά επαφών για αυτό τον αγώνα. Θα λάβουμε όλα τα μέτρα. Όλα τα Υπουργεία θα συζητήσουμε ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με φυσιολογικές συνθήκες. Όσα έγιναν μέχρι σήμερα πρέπει να αποτελούν μήνυμα".
Για το πως θα ξέρουν εάν τα μέτρα έχουν επιτυχία: "Αυτό θα σας το πω όταν θα έχουμε μία σαφή εικόνα για το εάν όλα αυτά τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πάταξη της βίας. Με απλά λόγια αυτό που θέλουμε είναι να ξέρει ο κάθε πατέρας που το παιδί του πηγαίνει στο γήπεδο ότι δεν θα το βρει σε κανένα νεκροτομείο, σε κανένα νοσοκομείο ή στο αυτόφωρο".

Τι γίνεται με το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση της Πολιτείας για κεκλεισμένων των θυρών αγώνες αφορά ΜΟΝΟ τη Super League. Όπερ σημαίνει πως το ΑΕΚ-Ολυμπιακός της επόμενης Τετάρτης για το Κύπελλο, θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Μαρτίου:
15:00 Βέροια-Εργοτέλης
17:15 Καλλονή-Πανιώνιος
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Κυριακή 8 Μαρτίου:
15:00 Πανθρακικός-Ολυμπιακός
17:15 ΟΦΗ-Ξάνθη
17:15 Παναιτωλικός-Κέρκυρα
19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Δευτέρα 9 Μαρτίου:
19:30 Πλατανιάς-Λεβαδειακός
Πηγή: Contra

Live Streaming.19:00 Panionios Athens vs AEP Iraklis 3-4 πεν. (2-0 κ.δ. & παρ.) Eastern European Summer Time

Πανιώνιος - Ηρακλής 3-4, 2-0,panionios - iraklis 3-4, 2-0Σε ένα... ατελείωτο ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Ηρακλής επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι του Πανιωνίου (2-0 κανονική διάρκεια), πανηγυρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:00 Panionios Athens vs AEP IraklisLive Streaming.21:00 Villarreal CF vs FC Barcelona,Live Streaming.21:44 Newcastle United vs Manchester United,Live Streaming.21:44 West Ham United vs Chelsea,Live Streaming.21:44 Tottenham Hotspur vs Swansea City FC,Live Streaming.21:44 Manchester City vs Leicester City,Live Streaming.21:44 Queens Park Rangers vs Arsenal,Live Streaming.21:44 Stoke City vs Everton FC,,Live Streaming.22:00 Liverpool FC vs Burnley FC21:45 Lazio vs Napoli,Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Eastern European Summer Time

Espanyol vs Athletic Bilbao 23:00 μ.μ Eastern European Summer Time

Link 1Link 2

Paris Saint Germain vs AS Monaco 22:00 μ.μ Eastern European Summer Time

Link 1 

Link 2

 Link 3

West Ham United vs Chelsea

Link 1

Manchester City vs Leicester City

Link 2

Newcastle United vs Manchester United

Link 3

Queens Park Rangers vs Arsenal

Link 4

Tottenham Hotspur vs Swansea City FC

Link 5

Stoke City vs Everton FC

Link 6 

22:00 Liverpool FC vs Burnley FC

Link 7

Lazio vs Napoli 

Link 8

Link 9

Link 10

 Live Streaming.19:00 Panionios Athens vs AEP IraklisLive Streaming.21:00 Villarreal CF vs FC Barcelona,Live Streaming.21:44 Newcastle United vs Manchester United,Live Streaming.21:44 West Ham United vs Chelsea,Live Streaming.21:44 Tottenham Hotspur vs Swansea City FC,Live Streaming.21:44 Manchester City vs Leicester City,Live Streaming.21:44 Queens Park Rangers vs Arsenal,Live Streaming.21:44 Stoke City vs Everton FC,,Live Streaming.22:00 Liverpool FC vs Burnley FC21:45 Lazio vs Napoli,Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Eastern European Summer Time  Live Streaming.19:00 Panionios Athens vs AEP IraklisLive Streaming.21:00 Villarreal CF vs FC Barcelona,Live Streaming.21:44 Newcastle United vs Manchester United,Live Streaming.21:44 West Ham United vs Chelsea,Live Streaming.21:44 Tottenham Hotspur vs Swansea City FC,Live Streaming.21:44 Manchester City vs Leicester City,Live Streaming.21:44 Queens Park Rangers vs Arsenal,Live Streaming.21:44 Stoke City vs Everton FC,,Live Streaming.22:00 Liverpool FC vs Burnley FC21:45 Lazio vs Napoli,Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Eastern European Summer Time

Villarreal CF vs FC Barcelona 21:00 μ.μ Eastern European Summer Time

Link 1

 Link 2

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝA Panionios Athens vs AEP Iraklis  19:00 μ.μ Eastern European Summer Time

Link 1Link 2

ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ TA LINK EXOYN ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,Η ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Στην ουρά από τα… χαράματα!


http://eurwtaselous.blogspot.grΔεν έχει προηγούμενο η «κάψα» των φίλων της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στην πρώτη μέρα που διατίθενται τα «μαγικά χαρτάκια» στο ΟΑΚΑ, δημιουργήθηκαν ουρές από τις πρώτες πρωινές ώρες 

Τα όρια του παροξυσμού αγγίζει η επιθυμία του κόσμου της ΑΕΚ να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την ώρα που ορίστηκε η ρεβάνς Κυπέλλου οι φίλοι της «Ένωσης» έδωσαν ένα πρώτο δείγμα του… αμόκ που θ’ ακολουθούσε ρίχνοντας τον server που εξυπηρετούσε την ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

Η φρενίτιδα όμως συνεχίστηκε και την Τετάρτη που βγήκαν στα ταμεία τα κανονικά εισιτήρια. Διότι τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ ήταν προγραμματισμένο ν’ ανοίξουν στις 10:00, ωστόσο απ’ τις πρώτες πρωινές ώρες είχαν ήδη σχηματιστεί ουρές!

Κάτι βέβαια που δεν πτόησε καθόλου τους οπαδούς που περίμεναν υπομονετικά, φωνάζοντας συνθήματα, μέχρι την ώρα που έφταναν στα γκισέ για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εισιτηρίων του κάτω διαζώματος έχει ήδη εξαντληθεί, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι, μ' αυτούς τους ρυθμούς, θα υπάρξει sold out αρκετές μέρες πριν τον αγώνα.


Υπενθυμίζεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων, όπως την έχει ανακοινώσει η ΑΕΚ

-Από Τετάρτη 4/03 και όλες τις ημέρες (και το Σαββατοκύριακο) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και το εκδοτήριο της Κύμης από τις 10:00 έως τις 17:00

-Η προπώληση σε πρώτη φάση αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 8, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 29 και τη θύρα των επισήμων. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θύρες θα βγει σύντομα νέα ανακοίνωση

Την Τετάρτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

-σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-Λ. Κύμης από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 2, 15, 17, 19, 35 : 10€
Θύρες 3, 16, 21 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14 : 20€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 8, 10 : 30€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 9 : 40€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 60€ (Παιδικά 20€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 40€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τετάρτη 4/03 στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο εκδοτήριο της Κύμης, ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΣΕ ΟΛΑ τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη(συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2003), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Στο πλαίσιο παρακολούθησης του αγώνα, υπάρχει και η δυνατότητα μίσθωσης σουιτών, χωρητικότητας δεκαπέντε (15) & τριάντα (30) ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το commercial@aekfc.gr ή στο 210-6855850
.

Πηγή: Σπορ FM

Μαγεία Γκάλη: δέκα απίθανα καλάθια του Γκάλη που δεν έχετε ξαναδεί (video)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Νίκος Γκάλης στα καλύτερά του! Πλαστικές κινήσεις, αέρινες προσπάθειες, ασυναγώνιστες ενέργειες και απίθανα καλάθια που σ' αφήνουν με το στόμα ανοικτό.

Πηγή: Contra

Το νέο ρεκόρ του Ρονάλντο

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα ακόμα ρεκόρ. Για πέμπτη σερί σεζόν έφθασε τα 30 γκολ! Ξεπέρασε τον Μέσι και άλλους σπουδαίους επιθετικούς του παρελθόντος. Δείτε την λίστα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα ακόμα ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος παίκτης στα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που φθάνει τα 30 γκολ σε πέντε σερί σεζόν! Από την σεζόν 2010-11 μέχρι την φετινή χρονιά. Αναλυτικά, ο Ρονάλντο την σεζόν 2010-11 είχε (40 γκολ), 2011-12 (46 γκολ), 2012-13 (34 γκολ), 2013-14 (31 γκολ), 2014-15 (30 γκολ)!
Ο αντίζηλος του, ο Λιονέλ Μέσι, σταμάτησε στις τέσσερις σεζόν. Την σεζόν 2009-10 είχε (34 γκολ), 2010-11 (31 γκολ), 2011-12 (49 γκολ), 2012-13 (46 γκολ). Πέρσι ο Αργεντίνος έβαλε 28 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές με ανάλογα ρεκόρ είναι ο Ντέιβ Χαλιντέι της Σάντερλαντ (1925-29), ο Τζίμι Γκριβς με την φανέλα της Τσέλσι, της Μίλαν και της Τότεναμ (1960-64), ο Γκερντ Μίλερ με την Μπάγερν (1971-74), ο Τζίμι Νταν με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1929-32), ο Άρθουρ Τσάντλερ με την Λέστερ (1927-30), ο Πατ Γκλόβερ με την Γκρίμσμπι Τάουν (1934-37) και ο Άλαν Σίρερ (1993-96) με την Μπλάκμπερν.
View image on Twitter
MisterChip (Alexis)         @2010MisterChip
Follow
Cristiano es el primer jugador q marca 30+ goles en 5 temporadas seguidas en las 4 grandes ligas. Aquí la lista >>>
Πηγή: Sport 24

Συμφώνησαν στα μέτρα ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Συμφώνησαν στα μέτρα ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Σε εξαιρετικό κλίμα, όπως λένε τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού, έγινε το πρωί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του επαναληπτικού αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, όπως το πώς θα γίνει η άφιξη και η αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων» προς και από το ΟΑΚΑ, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες μέρες άπαντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να εκτονωθεί η ένταση και σε αυτό το πνεύμα έγινε και η σύσκεψη του αγώνα της επόμενης Τετάρτης (11/3, 19:00).

Πηγή: Goal

Η βαθμολογία χωρίς τα γκολ Μέσι - Ρονάλντο

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν ο βαθμολογικός πίνακας της Πριμέρα Ντιβισιόν αν δεν μετρούσαν το γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι; Μπείτε στο κείμενο και δείτε.
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα προελαύνουν στη βαθμολογία της Πριμέρα, νιώθοντας ωστόσο την καυτή ανάσα της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Βαλένθια που ακολουθούν στον πίνακα.
Η διαφορά της πρώτης Ρεάλ από την τέταρτη θέση και την Βαλένθια είναι στους οκτώ πόντους, ενώ απομένουν ακόμα 13 αγωνιστικές.
Ας ξεχάσουμε για λίγο όλα τα παραπάνω και ας πάμε σε ένα παράλληλο... σύμπαν. Εκεί δεν υπάρχουν Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι, παρόλα αυτά Μπάρτσα και Ρεάλ συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.
Πως γίνεται αυτό; Ένας φίλαθλος του ισπανικού ποδοσφαίρου κατασκεύασε ξανά τη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, αφαιρώντας τα γκολ των δυο σπουδαίων αστέρων!
Σε αυτό το "παράλληλο σύμπαν" που είπαμε νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη με ένα βαθμό διαφορά από την Ρεάλ, σε αντίθεση με τον κανονικό όπου η "βασίλισσα" είναι στην κορυφή.
Μικροαλλαγές έχουμε και στην ουρά με την Έλτσε να ανεβαίνει μία θέση.  Δείτε αναλυτικά τις δυο βαθμολογίες δίπλα-δίπλα.

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
 
Πηγή: Sport 24

Πέρασε η Ντόρτμουντ, τραυματίστηκε ο Ρόις (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 στην Δρέσδη και πέρασε στα προημιτελικά του γερμανικού κυπέλλου, ενώ ο Μάρκο Ρόις αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο (videos)

Πηγή: Sport 24

Στην 5η θέση η Σαουθάμπτον(videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με γκολ του Μανέ στο 83' η Σαουθάμπτον νίκησε την Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψε στην 5η θέση. Τρίτο γκολ ο Νταμ Εν'Ντόι, λύτρωση στο 94' για Άστον Βίλα

Πηγή: Sport 24