ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Το "λάθος" της Super League με το ιδιώνυμο. Οι πρώτες αντιδράσεις Κοντονή

http://eurwtaselous.blogspot.gr"Ιδιώνυμο υπάρχει, αλλά δεν εφαρμόζεται" ήταν η πρώτη αντίδραση της πλευράς του Yφυπουργείου Αθλητισμού μετά την ανακοίνωση των προτάσεων της Super League για την πάταξη της βίας και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.


Μεταξύ των προτεινόμενων μέτρων που συμφωνήθηκαν ομόφωνα στο ΔΣ της Super League και θα κατατεθούν την Τετάρτη στον Σταύρο Κοντονή είναι "η επαναφορά του Ιδιώνυμου, με άμεση νομοθετική ρύθμιση, έτσι ώστε να τιμωρούνται και οι φυσικοί αυτουργοί των επεισοδίων, σύμφωνα με το Νόμο".
Μόνο που το Ιδιώνυμο που ζητούν οι εκπρόσωποι των ομάδων ορίζεται ρητώς από το νόμο Γερουλάνου του 2012, εξαρτάται από την πράξη του δράστη (αν χρησιμοποιεί όπλο ή τη βαρύτητά της πράξης του) και δεν υπάρχει λόγος τροποποίησης ή αντικατάστασης. Αυτό που απαιτείται είναι η εφαρμογή του από τους φορείς.
Από το Υπουργείο έλεγαν τη Δευτέρα πως η αυστηριοποίηση του ιδιωνύμου, όπως τουλάχιστον οριζόταν από το νόμο Ορφανού, κρύβει πολλούς κινδύνους και εμπόδια. Δεν αποκλείεται ακόμη και να κριθεί αντισυνταγματική από τη στιγμή που δεν θα ισχύει σε άλλες εκφάνσεις της καθημερινότητας, παρά μόνο στα γήπεδα.

Πράξεις, όχι λόγια

Κατά τ' άλλα, οι πρώτες κινήσεις των μελών του Συνεταιρισμού αντιμετωπίστηκαν θετικά. Αυτό που περιμένει πλέον ο Σταύρος Κοντονής είναι απτές αποδείξεις και όχι λόγια από την Τετάρτη κιόλας, όταν και στις 15:00 έχει οριστεί η νέα συνάντηση του με τον Γιώργο Μποροβήλο. Μια αρχή, φερ' ειπείν, θα ήταν να υπάρχουν γραπτές αιτήσεις για την τοποθέτηση καμερών και συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα γήπεδα που δεν έχουν.
Αν δεν υπάρξουν αυτά που θέλει ο υφυπουργός, δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο η αναστολή του πρωταθλήματος να ανανεωθεί - αν και ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος της σεζόν ή το αργότερο μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει όλες οι ΠΑΕ να έχουν εναρμονιστεί με τους κανόνες που αφορούν τα γήπεδα και τους συνδέσμους. Ειδάλλως το πρωτάθλημα δεν θ' αρχίσει.
Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus 1-1 Eastern European Summer Time

Όλα -Χ-τά,ola -ch-taΗ Ρόμα, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Βασίλη Τοροσίδη, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να μην αφήσει να τελειώσει στο "Ολίμπικο", η μάχη για το πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport 24

Πρόστιμο 500.000 ευρώ!

Πρόστιμο 500.000 ευρώ!Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και επέβαλε βαρύ πρόστιμο 500.000 ευρώ σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το 1-1 με την ΑΕΚ στο Κύπελλο!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αφού ζήτησε από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να συγκεντρωθούν στον χώρο του γυμναστηρίου, τους είπε:
«Από την πρώτη στιγμή που έγινα πρόεδρος στην ομάδα, έχω βρεθεί κοντά σε όλους τους παίκτες, προπονητές, συνεργάτες, μέχρι τέλους και έχω εισπράξει και το κόστος του να βγαίνω πάντα μπροστά για να μην χτυπούν εκείνους.
Ειδικά εφέτος που η πορεία της ομάδας από κάποια στιγμή και μετά δεν ήταν αυτή που έπρεπε, έχω περάσει χρόνο μαζί σας, αφού ήμουν στις αποστολές της ομάδας και έχω βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. `Ήμουν δίπλα σας όπως είδατε και στις δύσκολες έδρες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην Τούμπα και όχι μόνο ήμουν εκεί, αλλά και είμαι πάντα εκεί για να σας υποστηρίξω ακόμα και μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους που τους έχετε πολλές φορές πικράνει.
Μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι κι εγώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα και σαν οπαδός της ομάδας, αλλά και σαν άνθρωπος που διατηρώ ψηλά το μπάτζετ της ομάδας σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα, όταν σας βλέπω να μην μπορείτε να κερδίσετε ομάδες που έχουν το 1/5 και το 1/6 του προϋπολογισμού του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει στις 10 Μαρτίου 90 χρόνια από την ίδρυση του και όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτή η επέτειος θέλω να συνδυαστεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Με το νταμπλ.
Θα σταθώ σε κάποια παιχνίδια που εκνεύρισαν και στενοχώρησαν και τον κόσμο μας αλλά και εμένα. Μιλάω για το παιχνίδι με τη Ντνίπρο στην Ουκρανία, στο Κίεβο και για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και εσείς μας πικράνατε. Και στο παιχνίδι στο Κίεβο ουσιαστικά με την απόδοση σας ανακόψατε την ευρωπαϊκή μας πορεία που είναι πολύ σημαντική για τον Σύλλογο.
Γι' αυτά τα δύο παιχνίδια λοιπόν επιβάλλεται συνολικό πρόστιμο της τάξης των 500.000 ευρώ».
Και προσέθεσε: «Θα σας πω τώρα και κάτι πολύ σημαντικό και αδιαπραγμάτευτο. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος και για τον καθένα από εσάς είναι τιμή να παίζει γι' αυτή την ομάδα και γι' αυτό τον σύλλογο.. Θα έχετε αλληλοσεβασμό και θα τιμάτε τον Ολυμπιακό. Όποιος έχει πρόβλημα ή δεν του αρέσει εδώ, να έχει τα κότσια και να σηκωθεί να φύγει και αυτό ισχύει για όλους.
Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψω να γίνει για κανέναν ένα προσωρινό σκαλοπάτι. Καταλαβαίνουμε τις φιλοδοξίες σας και ότι θέλετε να εξελιχθείτε εδώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ διαφημίζεστε. Όσο καιρό παίζετε για τον Ολυμπιακό θα τα δίνετε όλα και θα θυσιάζεστε γι' αυτή την φανέλα.
Και λάθη να γίνονται θα καλύπτετε ο ένας τον άλλον. Θα είστε μία γροθιά.
Εγώ έχω μάθει στην ζωή μου την οικογένεια μου να την προφυλάσσω είτε κάνει λάθος είτε δεν κάνει.
Και στο τέλος της χρονιάς ξέρω τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω και τα λάθη που έγιναν. Τώρα όμως, το μόνο που θέλω από εσάς είναι να προστατεύετε ο ένας τον άλλον».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως «θα πάρετε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τίποτα άλλο δεν περνάει από το μυαλό μου. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και πράξτε ανάλογα. Μπορείτε!
Στις 9 αγωνιστικές που μένουν για το πρωτάθλημα και στους αγώνες που μένουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου να δώσετε τα πάντα. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.
Θεωρώ ότι είστε οι καλύτεροι, είστε οι καλύτεροι, αποδείξτε το στο γήπεδο. Τέρμα τα λόγια, τώρα μόνο πράξεις. Έχουμε χρέος να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 90 χρόνια του συλλόγου. Όσο λιγότερά λέτε τόσο καλύτερο είναι. Δηλώσεις να κάνετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο όχι στα μικρόφωνα, στα σάιτ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείξτε σεβασμό στα εκατομμύρια Έλληνες που λατρεύουν αυτή την ομάδα και την φανέλα που φοράτε. Και το ξαναλέω. Πάρτε το Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μόνο αυτό να έχετε στο μυαλό σας!»
Πηγή: Goal

Στους πλουσιότερους του κόσμου ο Τζόρνταν!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Μάικλ Τζόρνταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου του περιοδικού Forbes.

Πηγή: Gazzetta

Αυτά είναι τα μέτρα για τη βία

Αυτά είναι τα μέτρα για τη βίαΤην άμεση λήψη μέτρων κατά της βίας, αλλά και αυστηρό πλαίσιο ενόψει της νέας σεζόν προανήγγειλε ο Γιώργος Μποροβήλος. «Θα εναρμονιστούμε με την UEFA», επισήμανε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Γιώργου Μποροβήλου:

«Υπήρξαν τα γνωστά προβλήματα που οδήγησαν στην διακοπή, αλλά σήμερα έγινε μια συζήτηση σε πολύ καλό πνεύμα στο ΔΣ και πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις. Αυτά που θα ακούσετε αντιπροσωπεύουν όλες τις ομάδες.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες υπάρχει βούληση να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό. Θα δρομολογηθεί σε άμεσο χρονικό ορίζοντα σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού όπου θα είμαστε καθημερινά σε επαφή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πειθαρχικό δίκαιο και θέματα βίας, θα πρέπει να το εναρμονίσουμε με αυτό της UEFA ώστε να έχουμε τα προσδωκόμενα αποτελέσματα.

Φέτος θα ζητήσουμε να δοθεί αυστηρή εντολή στους διαιτητές όταν υπάρχουν επικίνδυνα αντικείμενα ή εισβολή οπαδών να γίνεται άμεση διακοπή του αγώνα και στην συνέχεια οι κυρώσεις θα είναι πάρα πολύ σημαντικές όπως γνωρίζετε.

Επιπλέον αποφασίστηκε η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Καμία ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα να ζητήσει εισιτήρια. Όσον αφορά τις λέσχες θα γίνει αναγνώριση και από τις ΠΑΕ και θα παίρνουν αυστηρά ονομαστικά εισιτήρια.

Θα ζητήσουμε περισσότερες εξουσίες από το νόμο, όσον αφορά τον έλεγχο κατά την είσοδο στα γήπεδα καθώς μπαίνουν αντικείμενα που δημιουργούν προβλήματα.

Θα ζητήσουμε επαναφορά του ιδιώνυμου και τιμωρία φυσικών προσώπων. Με την ατιμωρησία δημιουργείται πρόβλημα. Όταν αντιληφθούν ότι υπάρχουν συνέπειες θα σταματήσουν να κάνουν όσο κάνουν στα γήπεδα.

Εμείς θα συζητήσουμε με τον υπουργό με τη βελτίωση του νόμου. Δεν έχουμε πρόθεση να ελαστικοποιήσουμε τις ποινές. Να μην είναι όμως υπεύθυνος ο πρόεδρος όταν τα επεισόδια γίνονται μακριά από το γήπεδο.

Ομόφωνα αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον Υπουργό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, δείχνοντας πως ένα τέτοιο ποδόσφαιρο κανείς δεν το θέλει. Η άμεση αντιμετώπιση της βίας είναι δέσμευση. Μη περιμένουμε όμως με ένα πάτημα κουμπιού να αλλάξουν όλα. Θέλει δουλειά.

Όμως το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η κατεύθυνση και ότι όλοι κατάλαβαν πως κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει το ποδόσφαιρο, αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από την συνεδρίαση. Να δούμε πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για να υπάρξει βελτίωση και στην Ευρώπη όπου όπως βλέπετε χάνουμε θέσεις».
Πηγή: Σπορ FM

LIVE η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το Contra.gr σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ΔΣ της Super League στο οποίο δίνουν το "παρών" τόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Πηγή: Contra

Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Μπαρτσελόνα

http://eurwtaselous.blogspot.grΤο sold out κάθε άλλο παρά απίθανο είναι για τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα.

Κοσμοσυρροή αναμένεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα (21:45). Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες τις διάθεσης των εισιτηρίων.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη σπουδαία αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (5/3, 21:45) με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, στη διάθεση του κοινού βρίσκονται και τα εισιτήρια για τους εναπομείναντες αγώνες του Top-16 της Euroleague (Ρεάλ και Άλμπα) καθώς και του παιχνιδιού του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα οποία πωλούνται από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη-Παρασκευή: 10.00-18.00
Σάββατο: 11.00-17.00

Την Πέμπτη (5/3), τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18:45-21:45), τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 – 23:00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010
».
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.16:00 Panaigialeios vs Chania AO 2-0 Eastern European Summer Time

Δεν μπορεί εκτός έδρας...

Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι έμειναν τα Χανιά, που ηττήθηκαν 2-0 από τον Παναιγιάλειο για την 20η αγωνιστική της Football League και έμειναν στο -9 από την τρίτη θέση.

Πηγή: Σπορ FM

Μιλοβάνοβιτς: "Του χρόνου θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Την διεκδίκηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως περιμένει "καυτή" ατμόσφαιρα τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου.


Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στη σερβική Sport Novosti, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Super League του χρόνου. Ο τεχνικός διευθυντής της "Ένωσης" αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, στη βοήθεια του κόσμου καθώς και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ΑΕΚ και τις βλέψεις της: "Στην ομάδα βρίσκεται ο κ. Μελισσανίδης που είναι ο διοικητικός ηγέτης, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε θέση εκτελεστικού διευθυντή. Έχουμε έναν εξαιρετικό νέο προπονητή και βρισκόμαστε στη διαδικασία να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, να αναγεννηθεί. Θέλουμε την επόμενη χρονιά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα".
Για τις μεταγραφικές του αναζητήσεις: "Από τον Σεπτέμβριο προετοιμαστήκαμε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κάνουμε το ίδιο τώρα εν όψει καλοκαιριού. Έχω ταξιδέψει σε Βραζιλία, Πορτογαλία, Δανία και στις χώρες των Βαλκανίων. Ψάχνουμε παίκτες για όλες τις θέσεις, αν βρούμε κάτι καλό. Στην Τουρκία που έμεινα για τρεις ημέρες είδα 15 ματς αλλά και παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Είτε πρόκειται για παίκτες από τη Σερβία, είτε από την υπόλοιπη Ευρώπη. Τους επόμενους μήνες θα κάνω και άλλα ταξίδια για να καταλήξουμε στις τελικές μας επιλογές".
Για τη βοήθεια του κόσμου: "Αυτή τη στιγμή παίζουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και έχουμε μέσο όρο θεατών κοντά στους 25.000. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός και περιμένει και πάλι τα μεγάλα ντέρμπι με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία".
Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο παιχνίδι περιμένει "καυτή" ατμόσφαιρα τον Ολυμπιακό, μια και στο γήπεδο θα είναι 60.000-70.000 κόσμος. Αν καταφέρουμε και τον αποκλείσουμε, τότε θα βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην έξοδο στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε χάσει ούτε ένα επίσημο ματς".
Πηγή: Contra

Σε... ρυθμούς ντέρμπι στον ΠΑΟΚ

Σε... ρυθμούς ντέρμπι στον ΠΑΟΚ  Μπορεί η κατάσταση να είναι ρευστή αναφορικά με την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος, όμως στον ΠΑΟΚ κινούνται από σήμερα σε ρυθμούς... ντέρμπι. Σε περίπτωση που η πολιτεία ανάψει το πράσινο φως, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο ματς στη μάχη για τη δεύτερη θέση, καθώς μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής η διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό θα είναι στους δυο βαθμούς.

Οι παίκτες έχουν για σήμερα διπλό ραντεβού, ένα στην Τούμπα και ένα στη Μεσήμβρια, μετά το χθεσινό ρεπό, με το μυαλό του Αγγελου Αναστασιάδη να είναι στην κατάσταση των Περέιρα, Γκολάσα και Τζιόλη, που αντιμετώπισαν προβλήματα την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που οι Παπαδόπουλος, Γλύκος και Τζανδάρης ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ετοιμοι για το ΔΣ της Λίγκας
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να έχουν ρόλο παρατηρητή στα όσα συμβαίνουν και έφεραν την αναστολή του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα, αυτό που έχουν διαπιστώσει οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι άλλο από την απουσία συγκεκριμένων προτάσεων από τις υπόλοιπες ΠΑΕ, που προτιμούν την εκτόνωση της κατάστασης, παρά τη συζήτηση επί της ουσίας. Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να πιέσει τη Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να δεσμευτεί ότι θα καταθέσει τις προτάσεις της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στην επόμενη συνάντησή τους. Μία εξ αυτών είναι και η συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ με την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Πηγή: Goal

"Έφυγε" στα 51 ο Κρίστιαν Βελπ (videos)

Θρήνος για τον χαμό του Κρίστιαν Βέλπ σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο Γερμανός παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος ήταν πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 1997, "έφυγε" από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς (videos).

Πηγή: Sport 24

Έκανε Γ-κλικ στη Νάπολι!video,,Ξανά ισόπαλες Παρί και Μονακό (videos),ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Απώλεια στην Μαδρίτη για Ρεάλ (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Και στην δεύτερη φετινή τους "μάχη" αναδείχθηκαν ισόπαλες Μονακό και Παρί Σεν-Ζερμέν, αυτήν την φορά χωρίς σκορ στο "Λουί ΙΙ" (videos)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>
http://eurwtaselous.blogspot.gr/

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Απώλεια στην Μαδρίτη για Ρεάλ




Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει βαθμό από την Ρεάλ στη Μαδρίτη (1-1), έτσι η Μπαρτσελόνα είναι στο -2 από την "βασίλισσα". Ισόπαλες χωρίς σκορ Σεβίλλη και Ατλέτικο

videos Πατηστε ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24

Έκανε Γ-κλικ στη Νάπολι!video

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ένα γκολ του Καμίλ Γκλικ στάθηκε αρκετό στην Τορίνο και της έδωσε μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Νάπολι.

Πηγή: Σπορ FM