ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ασταμάτητη η Γιουβέντους (videos),Η Ντόρτμουντ βύθισε τη Στουτγκάρδη (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Αταλάντα κάνοντας ανατροπή και απολαμβάνει πλέον διαφορά 10 πόντων από τη 2η Ρόμα. Εκπληκτικό το νικητήριο γκολ από τον Αντρέα Πίρλο (videos).

Η Ντόρτμουντ βύθισε τη Στουτγκάρδη

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Ντόρτμουντ πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της ουραγού Στουτγκάρδης και ξέφυγε τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή: Sport 24

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τα ντέρμπι των "αιωνίων";

Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα δοκάρια στα μεταξύ τους ματς; Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ των ντέρμπι; Τσέκαρε τις γνώσεις σου σε ακόμα 18 ερωτήσεις σχετικά με τα ντέρμπι των "πράσινων" με τους "ερυθρόλευκους".
Πηγή: Contra

Ούτε 100 διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησε η ΠΑΕ αποκλειστικά για τον δεύτερο γύρο και τα πλέι οφ, δεν είχαν απήχηση στον κόσμο, απόρροια της κακής πορείας της ομάδας τους τελευταίους μήνες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά πουλήθηκαν 87 πακέτα εισιτηρίων διαρκείας, των οποίων οι τιμές ξεκινούσαν από 85 ευρώ για τις θύρες 4 και 7 και έφταναν έως τα 1.000 ευρώ για τη θύρα των VIP.
Όλα αυτά πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που αποτελούσε ένα επιπλέον δέλεαρ για τους οπαδούς.
Ο μικρός αριθμώς των διαρκείας που πωλήθηκαν είναι αλληλένδετος με την εικόνας του τελευταίους μήνες και φυσικά προβληματίζει.
Φέτος ο ΠΑΟΚ κόβει κατά μέσο όρο ανά αγώνα 12.484 εισιτήρια, έχοντας παίξει ήδη με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ πέρσι το αντίστοιχο νούμερο ήταν 12.751 εισιτήρια ανά ματς.
Από paok24.com Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:30 VFB Stuttgart vs Borussia Dortmund 2-3,Live Streaming.21:45 Juventus vs Atalanta Bergamo 2-1

Ασταμάτητη, Γιουβέντους,astamatiti, giouventousΗ Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Αταλάντα κάνοντας ανατροπή και απολαμβάνει πλέον διαφορά 10 πόντων από τη 2η Ρόμα. Εκπληκτικό το νικητήριο γκολ από τον Αντρέα Πίρλο (videos).

Η Ντόρτμουντ βύθισε τη Στουτγκάρδη

Ντόρτμουντ, Στουτγκάρδη,ntortmount, stoutgkardiΗ Ντόρτμουντ πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της ουραγού Στουτγκάρδης και ξέφυγε τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή: Sport 24

Ιντσάγκι μέχρι το καλοκαίρι στη Μίλαν

Ιντσάγκι μέχρι το καλοκαίρι στη Μίλαν Η Μίλαν μπορεί να βολοδέρνει στην 11η θέση της Serie A', αλλά η διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Φίλιπο Ιντσάγκι. Συγκεκριμένα, έπειτα από συνάντηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Αντριάνο Γκαλιάνι αποφασίστηκε ο Ιντσάγκι να παραμείνει στη θέση του μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να παρθεί η όποια απόφαση.

Ολα αυτά ενώ προ ημερών και μετά την εντός έδρας ισοπαλίας με την Εμπολι, είχαν φουντώσει οι φήμες για προώθηση στη θέση του πρώτου προπονητή του Μάουρο Τασότι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά.
Πηγή: Goal

Αποστολή… ανασύνταξη!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Ντνίπρο αποτελεί ήδη… παρελθόν για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς το μυαλό πλέον βρίσκεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ήταν ήδη γνωστό πως ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ… καυτός μήνας για τον Ολυμπιακό. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επιστροφή τους από την Ουκρανία και την ήττα από την Ντνίπρο, πήγαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στου Ρέντη, καθώς την Κυριακή (22/2) ακολουθεί το πολύ σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση για την έκβαση του αγώνα με τους Ουκρανούς, ωστόσο χρόνος για… χάσιμο δεν υπάρχει, συνεπώς άπαντες είναι αναγκασμένοι να επικεντρωθούν για το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Όσοι, λοιπόν, αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Πέμπτης (19/2) έκαναν αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, αλλά και τακτική.

Μοναδικός απών ήταν φυσικά ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας θα συνεχιστεί και το Σάββατο (21/2) το πρωί (11:00), όπου μετά το τέλος της ο Βίτορ Περέιρα θα ανακοινώσει και την «ερυθρόλευκη» αποστολή.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Μπρέσεβιτς

Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Μπρέσεβιτς
Σταματημό δεν έχουν οι ατυχίες για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, με τον παίκτη της ΑΕΚ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να περνά την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.
Η επέμβαση για τον παίκτη είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ θα επιχειρήσουν να προχωρήσουν σε μία λύση η οποία ενδέχεται να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον χόνδρο οριστικά.
Βεβαίως σε αυτές τις περιπτώσεις οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να επιστρέψει γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο ο Κροάτης φορ, δεν είναι με το μέρος του.
Πηγή: Goal

Σπανούλης: "Με ανησυχούν οι τραυματισμοί"

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει ακόμα στο πικ της απόδοσής του και ξεκαθάρισε πως ο μοναδικός λόγος που έχει να ανησυχεί είναι οι τραυματισμοί.



Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό όμως ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση με 21 πόντους και 12 ασίστ σε 33', κατακτώντας τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο esake.gr για την αναμέτρηση με την "Ένωση" και το μέλλον των "ερυθρολεύκων".
- Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξη σου σε MVP της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε συνδυασμό με την δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ;"Για εμένα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως η ανάδειξη μου σε MVP της αγωνιστικής και αυτό γιατί το πιο σημαντικό είναι πως κέρδισε η ομάδα χωρίς μάλιστα να παίξει καλά. Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ενέργεια. Αλλά όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να νικάς και στην κακή σου ημέρα και εμείς αυτό κάναμε".
- Πλησιάζοντας στην κρίσιμη εποχή για την επίτευξη των στόχων σας για την φετινή σεζόν, τι σε κάνει να αισιοδοξείς και τι να ανησυχείς για την πορεία του Ολυμπιακού;"Έχουμε κάνει μερικές μεγάλες νίκες σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα το τελευταίο δίμηνο, αισιοδοξώ γιατί δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο πικ της απόδοσης μας. Αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι οι τραυματισμοί. Δεν θέλω να έχουμε τραυματισμούς, να έχουμε όλοι την υγεία μας, αυτό θέλω μόνο".
- Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν;"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες ομάδες βελτιώνονται και αυτό βοηθάει στην εικόνα του πρωταθλήματος".
Πηγή: Sport 24

Γήπεδο με το όνομα του Τίτο Βιλανόβα

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα το γήπεδο "Τίτο Βιλανόβα".

Μ' αυτή την κίνηση η διοίκηση των Καταλανών θέλησε να τιμήσει τον εκλιπόντα ο οποίος προσέφερε επί σειρά ετών στην Μπαρτσελόνα ως μέλος του τεχνικού τιμ και ως πρώτος προπονητής.
Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε η σύζυγος του Βιλανόβα, Μόντσε Τσάουρε: "Εδώ θα αισθανόταν σαν στο σπίτι του ο Τίτο. Αυτό το γήπεδο είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον θυμόμαστε. Θα συνεχίσει να ακούει την μπάλα".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Γιόσεπ Μαρία Μαρτομέου είπε: "Οι νέες γενιές όταν πατούν αυτό το γήπεδο, θα πρέπει να ξέρουν ποιος ήταν ο Τίτο. Ενας μεγάλος προπονητής, ένας μεγάλος άνθρωπος της Μπαρτσελόνα".
Πηγή: Contra

Αμπντούν: «Μετάνιωσα που έφυγα από τον Ολυμπιακό»


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αλγερία, ο Τζαμέλ Αμπντούν αναφέρθηκε στη δύσκολη φάση της καριέρας του και τόνισε πως έκανε λάθος που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν θέλοντας να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με «κακό» τρόπο για να πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο Αλγερινός άσος , αφού ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις αγγλικές απαιτήσεις με αποτέλεσμα οι συμμετοχές του τον τελευταίο 1,5 χρόνο να είναι ελάχιστες και τώρα να δοθεί δανεικός στη Λόκερεν.

Με δηλώσεις του στην «Le Buteur» έκανε λόγο για λάθος επιλογή και τόνισε πως θα σταθεί ξανά στα πόδια του. «Είναι αλήθεια πως πέρασα έξι δύσκολους μήνες. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις, όμως έχοντας τον Θεό στο πλάι μου τα ξεπερνάω όλα», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και συνέχισε: «Ξέρω πως έχω απογοητεύσει τους θαυμαστές μου, όμως μένουν ακόμα 3-4 μήνες ποδοσφαίρου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Λόκερεν».

Επίσης μίλησε και για τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Απέδειξα στον Ολυμπιακό πως μπορώ να τα καταφέρω. Έδειξα ποια είναι η αξία μου. Είμαι Αλγερινός και όπως λένε στην πατρίδα μου, είμαστε σαν τις γάτες. Ακόμα και να χάσουμε την ισορροπία μας θα πέσουμε με τα πόδια. Πάντως αν ήξερα τι θα συνέβαινε στην Νότιγχαμ δεν θα έφευγα ποτέ από τον Ολυμπιακό. Δεν κλαίω την μοίρα μου, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω».
Πηγή: Σπορ FM

Το σχέδιο "Μαρινάκης"


Επιχείρηση ασφαλούς μετάβασης του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα στήσει η Αστυνομία για το αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής (22/2).

Επιχείρηση ασφαλούς μετάβασης του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας θα στήσει η Αστυνομία την Κυριακή για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους.
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, θα προσέλθει στο γήπεδο συνοδεία περιπολικών και μοτοσικλετών της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας και θα περάσει από δρόμους –όπως και η αποστολή της ομάδας του ΟΣΦΠ- οι οποίοι θα έχουν ελεγχθεί ότι είναι «καθαροί» από χούλιγκαν.
Στο γήπεδο της Λεωφόρου θα καθίσει σε καλά φρουρούμενο σημείο στην εξέδρα των επισήμων, που θα επιτηρείται από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία αστυνομική σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην οποία συμμετείχαν επικεφαλής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και υπευθύνων των δύο ΠΑΕ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι για ακόμα μία χρονιά αυστηρά.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια θα γίνει μόνο από την άνοδο και κάθοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Περιμετρικά του γηπέδου θα βρίσκονται 20 διμοιρίες των ΜΑΤ και επιπλέον 10 της ΥΜΕΤ.
Ο έλεγχος των φιλάθλων για την κατοχή του εισιτηρίου τους θα γίνεται σε τρία σημεία. Στις συμβολές της οδού Τσόχα, με την Αλεξάνδρας και τις οδούς Παναθηναϊκού και Κυριακού, όπου θα προσέρχονται για να μπουν στις αντίστοιχες θύρες που βρίσκονται στα συγκεκριμένα σημεία.
Οι κάθετες οδοί της Λ. Αλεξάνδρας από τον Άρειο Πάγο και την οδό Σούτσου, θα είναι «νεκρές» ζώνες με προσέγγιση μόνο από τη κεντρική λεωφόρο.
Πηγή: huffingtonpost.gr
Πηγή: PrasinaNea

Κρισάντους: "Μεγάλο κίνητρο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Μακόλεϊ Κρισάντους έδωσε την πρώτη του συνέντευξη on camera στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και μίλησε για την έως τώρα καριέρα του, αλλά και για το τι θέλει να πετύχει με την ομάδα (video).

Πηγή: Sport 24

Αναλαμβάνει δράση ο Σαββίδης

Το μήνυμα για τα χρέη που σκοπεύει να περάσει άμεσα στους συνεργάτες του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πανελλήνιο ρεκόρ η Κυριακοπούλου


Με άλμα στα 4μ76 η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στο κλειστό στίβο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε στο μίτινγκ της Στοκχόλμης. Άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4μ50, ύψος που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στα 4μ65, τα οποία και πέρασε εύκολα στη δεύτερή της προσπάθεια.
Ο πήχης κατόπιν πήγε στα 4μ76μ και μ' ένα εξαιρετικό άλμα έγραψε ιστορία.
Ανεβάζοντας τον πήχη στα 4μ81μ είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, αλλά η πρώτη θέση δεν της γλίτωσε. Μάλιστα, έγινε η κορυφαία αθλήτρια φέτος στην Ευρώπη.
Δεύτερος ο Τσάτουμας, τέταρτος ο Δουβαλίδης
Στο συγκεκριμένο μίτινγκ συμμετείχαν επίσης οι Τσάτουμας και Τσάκωνας στο μήκος καθώς και ο Δουβαλίδης στα 60μ. με εμπόδια.
Οι δύο άλτες του μήκους κατετάγησαν στη δεύτερη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Ο Λούης Τσάτουμας με άλμα στα 7μ93 πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Τορνέους, ενώ το καλύτερο άλμα του Τσάκωνα ήταν στα 7μ41.
Τέλος, ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε τέταρτος με 7.77.
Πηγή: Contra

Προβάδισμα με Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΛΑΣΚΩΒΗ..Europa League (videos)

 Προβάδισμα με Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΛΑΣΚΩΒΗ..Europa League (videos) Ο Μπαλοτέλι εκτέλεσε πέναλτι με το "έτσι θέλω" και χάρισε στην Λίβερπουλ τη νίκη επί της Μπεσίκτας. Σέλτικ - Ίντερ 3-3 στο 93', ο Καζίμ πλήγωσε την Ρόμα, μεγάλα "διπλά" από Νάπολι, Έβερτον & Ζενίτ (videos)

Πατηστε Εδω για Περισσοτερα>>

Πηγή:SPORT 24