ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Live Streaming.22:00 Liverpool FC vs Tottenham Hotspur 3-2,Live Streaming.21:45 Arsenal vs Leicester City 2-1,Live Streaming.21:45 Sunderland vs Queens Park Rangers 0-2,Live Streaming.21:45 Hull City vs Aston Villa 2-0,Eastern European Summer Time

Με το πρώτο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι στην Premier League η Λίβερπουλ λυτρώθηκε στο 83' και νίκησε 3-2 την Τότεναμ στο "Άνφιλντ". Πρώτο γκολ και για Εν'Ντόι (videos)

Πηγή: Sport 24

ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΗΣ Νοκ-άουτ ο Παπαδόπουλος

Νοκ-άουτ ο Παπαδόπουλος
Ένα ακόμη αγωνιστικό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί σε αυτά που έχουν ταλαιπωρήσει τον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος μπορεί να αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις καθότι μπήκε ως αλλαγή στο 84'), ωστόσο τραυματίστηκε.
Τελικά οι φόβοι του ιατρικού τιμ των ασπρόμαυρων επιβεβαιώθηκαν καθώς όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις (σ.σ. μαγνητική) στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (10/2) Τρίτη ο Ελληνας επιθετικός έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.
Ετσι υπολογίζεται πως ο «Παπ» θα λείψει από την αγωνιστική δράση για περίπου ένα μήνα, συνεπώς ο Αγγελος Αναστασιάδης στερείται μιας πολύτιμης λύσεις για τον χώρο της επίθεσης.
Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς από την Τετάρτη (3/10).
Πηγή: Goal

Προπόνηση στο Μαρτινέγκο

Τα προβλήματα στο Παγκρήτιο οδήγησαν την ομάδα του Εργοτέλη σε προπόνηση στην ιστορική έδρα της ομάδας, το Μαρτινέγκο, με τους Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς να γυμνάζονται μόνοι τους.
http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Τα νέα προβλήματα που προέκυψαν στο Παγκρήτιο με την πτώση της στέγης της εξέδρας και ο δυνατός αέρας που δεν επέτρεπε να διεξαχθεί η προπόνηση της ομάδας του Εργοτέλη οδήγησαν τους Κρητικούς στο να κάνουν προπόνηση στην ιστορική τους έδρας, το Μαρτινέγκο.
Σε αυτή δεν πήραν μέρος οι Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους αλλά σε πιο δυνατούς ρυθμούς απ' ότι τις προηγούμενες μέρες.
Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:
"Με προπόνηση στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, στο Γήπεδο Μαρτινέγκο, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς στο στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου προκλήθηκαν εκ νέου φθορές λόγω του ισχυρού ανέμου.
Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδια ειδικής αντοχής με μπάλα, δίχως την συμμετοχή των Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά σε αυξημένο ρυθμό. Ο Γιουσούφ συνέχισε τη θεραπεία του.
Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15:00".
Πηγή: Sport 24

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΛΟΥ «Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!»

 ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΛΟΥ «Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!»
Μια συγκινητική ιστορία ενός Ελληνα μετανάστη στις ΗΠΑ, οπαδό του Ολυμπιακού, αποκάλυψε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Δημήτρης Μπόλος φεύγοντας από την ζωή (σ.σ. στα 79 του από καρκίνο), ευχαρίστησε τον Θεό που τον αξίωσε να δει από κοντά τον Ολυμπιακό, όταν η ομάδας των Πειραιωτών είχε βρεθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά ώστε να συμμετέχει σε τουρνουά προετοιμασίας.
Αναλυτικά το κείμενο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον φίλο του Ολυμπιακού:
«Μία άκρως συγκινητική ιστορία, η οποία δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη για τον Ολυμπιακό μας, εκτυλίχθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το καλοκαίρι που μας πέρασε!
Ο Θρύλος βρέθηκε στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ώστε να συμμετάσχει στο ICC και πολλοί ομογενείς φίλαθλοί μας βρέθηκαν στις εξέδρες των γηπέδων που αγωνίστηκε για να τον στηρίξουν! Μεταξύ αυτών, στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στην Μινεάπολη, βρέθηκε και ο 79χρονος τότε, Δημήτρης Μπόλος.
«Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!» (pics) Στο άκουσμα ότι η ομάδα μας θα βρεθεί στην Αμερική, στην οποία είχε μεταναστεύσει από το 1960 αλλά έβλεπε στην τηλεόραση όλα της τα παιχνίδια, ήθελε με κάθε τρόπο να την δει από κοντά κι ας μην έπαιζε αγώνα στην πόλη όπου έμενε, την Φλόριντα.
Έτσι, το πιο εφικτό ήταν να βρεθεί στην Μινεάπολη όπου ο Θρύλος θα αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Σίτι και γι' αυτό ο ανιψιός του όπου έμενε εκεί, είχε αγοράσει από πολύ νωρίς τα εισιτήρια!
Τον Δημήτρη Μπόλο, όμως, χτύπησε τον περασμένο Ιούνιο η επάρατος νόσος και παρά τις διάφορες χημειοθεραπείες που έκανε, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να χάσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας! Βλέπετε ήταν βέρος Πειραιώτης, ενώ ήταν αθλητής του Ολυμπιακού στα εφηβικά του χρόνια.
Παρά τις δυσκολίες στην μετακίνησή του, βρέθηκε στο γήπεδο και όπως μαρτυράει και το γράμμα που έγραψε, γύρισε χαρούμενος σπίτι του μετά τη νίκη της ομάδας μας, ξεχνώντας για λίγα λεπτά την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε!
«Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!» (pics) Συγκεκριμένα, έγραψε, επιστρέφοντας στο σπίτι του: «Σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου πήγα εκκλησία να ευχαριστήσω τον Θεό που με αξίωσε να βρεθώ 2.000 μίλια από την Φλόριντα που κατοικώ στην Μινεάπολη της Μινεσότα για τα γενέθλια της τετράχρονης ανιψιάς μου, της Χλόης.
Έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω και να απολαύσω, ίσως για τελευταία φορά στην ζωή μου, τη νίκη της αγαπημένης μου ομάδας ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλο τα 55 χρόνια διαμονής μου στην Αμερική, εξακολουθώ να υπολογίζω τον εαυτό μου έναν βέρο Πειραιώτη, γαύρο»!
Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου του 2014 έχασε, δυστυχώς, την μάχη με την ζωή, αλλά όπως μαρτυρά και το γράμμα που έγραψε, το ότι είδε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό για τελευταία φορά, τον γέμισε με χαρά!
Αυτό θα πει ανιδιοτελής αγάπη! Καλό Παράδεισο, Δημήτρη Μπόλε!»
Πηγή: Goal

Οι δρόμοι για τα χρέη

Τι συμβαίνει με το θέμα που "καίει" την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Λίγες εβδομάδες μετά την αλλαγή σκυτάλης στην κυβέρνηση της χώρας το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ, επιστρέφει, έστω και δειλά, στο προσκήνιο της "ασπρόμαυρης" επικαιρότητας.
Μολονότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο αφορά στην επίλυση του, δεν υπάρχει, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανένα φως στον ορίζοντα, αναφορικά με την απαλλαγή του "Δικεφάλου" από τα "βαρίδια" του αμαρτωλού παρελθόντος.
Αφορμή για να επιστρέψει το συγκεκριμένο ζήτημα στην επικαιρότητα στάθηκαν κάποια δημοσιεύματα που διέρευσαν τελευταία ως ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες, αναφορικά με τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης, στο πλαίσιο των προγραμματικών της δηλώσεων, να επαναφέρει τη ρύθμιση που ψηφίστηκε από την προηγούμενη, πριν από λίγους μήνες, για τους οφειλέτες προς το δημόσιο και στην οποία δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ξεπερνούσε το ανώτατο όριο του 1 εκατομμυρίου ευρώ που είχε μπει ως πλαφόν, για όλες τις υποθέσεις που αφορούν μία επιχείρηση ως ενιαίο ΑΦΜ, κάτι που ζήτησε και διευκρινισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με όσα διέρευσαν τις τελευταίες ώρες στις άμεσες προθέσεις της κυβέρνησης είναι η τροποποίηση της συγκεκριμένης ρύθμισης, έτσι ώστε να ενταχθούν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο οφειλέτες λόγω της ανάγκης που έχει το ελληνικό κράτους για εισροή ρευστού, με μία από τις βασικές διαφοροποιήσεις να αφορά την κατάργηση του πλαφόν του 1 εκατομμυρίου ευρώ, κάτι που θα άνοιγε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον δρόμο να συμπεριληφθεί σε ένα τέτοιο σχέδιο νόμου.
Η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική, καθώς το οικονομικό ρεπορτάζ που έκανε το PAOK24, αναφέρει ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνονται τέτοιου είδους προβλέψεις αναφορικά με την τροποποίηση του ισχύοντος νόμου, ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή, την οποία η ελληνική κυβέρνηση κάθεται σε αναμένα κάρβουνα όσον αφορά στις προσπάθειες που γίνονται στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας.
Στον ΠΑΟΚ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίς το μεσημέρι, προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με κύκλους του Υπουργείου Οικονομικών για να πληροφορηθούν τι μέλλει γενέσθαι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, παρακολουθώντας απλά ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, λόγω των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο ζήτημα, τις εξελίξεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αδυναμία της να υπαχθεί στην τελευταία ρύθμιση επειδή ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ σε οφειλές, εξέταζε διεξοδικά το ενδεχόμενο να υπαχθεί στη ρύθμιση Ορφανού, κάτι που αν συμβεί θα πρέπει να πληρώσει εφάπαξ ένα μεγάλο ποσό που αναλογεί σε μαζεμένες δόσεις, ενώ το υπόλοιπο θα κληθεί να το αποπληρώσει σε δόσεις που θα ολοκληρωθούν τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι "ασπρόμαυροι" τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά μη βεβαιωμένες φορολογικές υποθέσεις, καθώς οι 43 υποθέσεις που εκκρεμούν τα δικαστήρια μετά από προσβολή των υποθέσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πρέπει κάποια στιγμή να εκδικαστούν για να παρθεί μία οριστική απόφαση για την κατάληξη τους, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να έρθουν οι σχετικές κλήσεις στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το εφετείο, το οποίο είναι αρμόδιο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά είναι αναγκασμένη να τηρήσει στάση αναμονής, αφενός γιατί περιμένει τα αρμόδια δικαστικά όργανα κι αφετέρου γιατί αφού υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για τις οφειλές της προ το δημόσιο θα πρέπει να αποφασίσει αν θα υπαρχθεί στη ρύμιση Ορφανού ή αν μπορεί να κάνει χρήση μίας ενδεχόμενης τροποποίησης της τελευταίες ρύθμισης οφειλών προς το δημόσιο, κάτι που με βάση το σημερινό ρεπορτάζ ΔΕ θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται δεδομένο!
Από paok24.com Πηγή: PaokMania

ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ INSTAGRAM O Μέσι και τα 10 εκατομμύρια

 O Μέσι και τα 10 εκατομμύρια
Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να μπει στην ολιγομελή ομάδα των σταρ που φθάνει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων φίλων στο Instagram. Ο Αργεντινός άσος θέλησε να το γιορτάσει ανεβάζοντας φωτό στο λογαριασμό του φορώντας φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και στην πλάτη έγραψε 10 εκατομμύρια. «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα» ήταν το μήνυμά του. Ο Μέσι παρότι κατάφερε να πιάσει αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό, υπολείπεται του Κριστιάνο Ροναλντο (12.2 εκατ.) και του συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να είναι πρώτος και με διαφορά (15.2 εκατ.).
Πηγή: Goal

Με χιόνι η τελευταία προπόνηση


http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Υπό χιονόπτωση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό, με το χιόνι να δυσκολεύει τις προσπάθειες των Κιτρινόμαυρων.
Από νωρίς είχε ξεκινήσει η χιονόπτωση στα Σπάτα, αλλά κατά την διάρκεια του προγράμματος των Κιτρινόμαυρων έγινε εντονότερη και ο Τραϊανός Δέλλας έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια μιας και ο αγωνιστικός χώρος θα μπορούσε να φέρει... απρόοπτα.
Άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία, κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι της Τετάρτης.
Πηγή: AEK1924.gr
Πηγή: Sport 24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LFP 22 Μαρτίου στις 10 το βράδυ το Μπάρτσα-Ρεάλ

22 Μαρτίου στις 10 το βράδυ το Μπάρτσα-Ρεάλ
Το clasico του δεύτερου γύρου στην Ισπανία, που ίσως κρίνει πολλά και φέτος, θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου (ώρα Ελλάδας 10 το βράδυ) όπως ανακοινώθηκε από την ισπανική λίγκα.
Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς της νίκης της «βασίλισσας» με 3-1 στο ματς του πρώτου γύρου που είχε διεξαχθεί στις 25/10/2014.
Μετά το ντέρμπι ακολουθούν άλλες δέκα αγωνιστικές, με την μάχη για τον τίτλο να έχει ανάψει, καθώς μετά την τεσσάρα της Ατλέτικο στη Ρεάλ, η Μπάρτσα έχει πλησιάσει στον πόντο.
Πηγή: Goal

Το "Άνφιλντ" φοβίζει την Τότεναμ

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Τότεναμ κατεβαίνει στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ με μπροστάρη τον φορμαρισμένο Χάρι Κέιν αλλά και έναν έξτρα αντίπαλο: το "Anfield".
Η 25η αγωνιστική της Premier League ανοίγει απόψε την αυλαία της με το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, στο οποίο αμφότερες οι ομάδες θα "δώσουν τα ρέστα τους" στη μάχη που δίνουν για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
http://eurwtaselous.blogspot.gr/Τα "σπιρούνια" έχουν το πλεονέκτημα του +4 στη βαθμολογία έναντι της Λίβερπουλ όμως σε αυτό το ματς ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα του Ποτσετίνο είναι αρκετά μεγαλύτερος από το συνήθες καθώς το "Anfield" αποτελεί αυτό που λέμε "καταραμένη έδρα".

  http://eurwtaselous.blogspot.gr/Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 20 τελευταίες επισκέψεις τους εκεί για την Premier League, οι Λονδρέζοι έχουν μόνο μία νίκη (το 2-0 με τα γκολ των Φαν ντερ Φάαρτ και Μόντριτς στις 5 Μαΐου 2011) έναντι 13 της Λίβερπουλ, ενώ 6 ματς δεν έχουν βρει νικητή.

Τι είναι αυτό που μπορεί να δώσει θάρρος στην Τότεναμ ενόψει της αποψινής αποστολής; Μα φυσικά ο Χάρι Κέιν, ο οποίος μετράει 12 γκολ στο πρωτάθλημα (22 σε όλες τις διοργανώσεις) την ώρα που όλοι οι επιθετικοί των "κόκκινων" (Στάριτζ, Στέρλινγκ, Μπορίνι, Μπαλοτέλι, Λάμπερτ) έχουν δύο λιγότερα...

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:


http://eurwtaselous.blogspot.gr/
 
Πηγή: Sport 24