ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Live Streaming.21:45 Malaga CF vs Valencia CF 1-0 Eastern European Summer Time

Στάση Ανδαλουσία

Μετά από οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα στην Primera Division, η Βαλένθια έχασε από τη Μάλαγα με 0-1 στο «Ροσαλέδα», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Σπορ FM

Οι κορυφαίοι της χρονιάς σύμφωνα με τον ΠΣΑΠ

http://eurwtaselous.blogspot.grΔείτε ποιοι ήταν οι κορυφαίοι της χρονιάς που μας πέρασε σε Super League και Football League αλλά και τις τιμητικές βραβεύσεις που υπήρξαν στην εκδήλωση της Δευτέρας.

Πηγή: Sport 24

Μαζί με τον… Ίβκοβιτς ο Ζοτς

http://eurwtaselous.blogspot.grΤην πρώτη θέση στη βαθμολογία, μαζί με την Αναντολού Εφές, μοιράζεται η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γκαζιάντεπσπορ με 71-59.

Την κορυφή της βαθμολογίας με την Αναντολού Εφές εξακολουθεί να μοιράζεται η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, μετά και τη νίκη στην έδρα της Γκαζιάντεπσπορ με 71-59, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν Γιαν Βέσελι με 16 πόντους, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 5-24, 30-38, 43-56, 59-71.

Πηγή: Σπορ FM

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ «Ειδική μεταχείριση ο Ολυμπιακός»

  ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ «Ειδική μεταχείριση ο Ολυμπιακός»
Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στην ουκρανική ιστοσελίδα «sport.segodnya» ο Ράζβαν Ρατς. Ο 33χρονος Ρουμάνος αριστερός μπακ μίλησε – μεταξύ πολλών άλλων – για ειδική μεταχείριση του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι διαιτητές… σκοτώνουν τον ΠΑΟΚ, ενώ… αποκάλυψε και πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με το «δικέφαλο» του βορρά. Όπως είπε το συμβόλαιό του είναι διετούς διάρκειας και ο ΠΑΟΚ του πρότεινε επέκεταση για έναν ακόμη. Από την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει πρόταση, αλλά μία πρώτη συζήτηση.
- Ποιές ήταν οι καλοκαιρινές σου επιλογές εκτός ΠΑΟΚ;
«Είχα πρόταση από την Τραμπζονσπόρ και διαπραγματεύσεις με Βαλένθια, Ντεπορτίβο, Μάλαγα, ενώ η Ράγιο Βαγεκάνο μου πρότεινε επέκταση με διετές συμβόλαιο, δύο μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Εγώ όμως ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα διεκδικούσε τίτλο και σε Ντεπορτίβο, Ράγιο, Μάλαγα, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό.»
- Ναι αλλά το Γιουρόπα Λιγκ τελείωσε νωρίς φέτος για τον ΠΑΟΚ.
«Ας πούμε ότι το πρότζεκτ ΠΑΟΚ είναι ακόμα σε παιδική ηλικία. Όπως θα ξέρετε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο ρωσικής καταγωγής Ιβάν Σαββίδης. Είναι στην ομάδα εδώ και λίγα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ σιγά - σιγά αλλάζει μομέντουμ. Ο νέος ιδιοκτήτης έχει καινούργια στρατηγική, νέα φιλοσοφία. Μπορεί να μην πετύχαμε αυτή την χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως είμαστε έτοιμοι για νέες μάχες, που έρχονται μπροστά μας».
- Πως περνάς στην Ελλάδα; Ήλιος, θάλασσα, όλα είναι καλά;
«Καλά, αλλά και όχι καλά. Σκέφτομαι συνέχεια το Ντόνετσκ. Αυτό που συμβαίνει μέσα μου είναι ότι πενθώ. Άφησα εκεί πολλούς φίλους, η γυναίκα μου είναι εκεί, η κόρη μου γεννήθηκε εκεί. Αυτή η πόλη είναι μέρος του εαυτού μου. Αυτό που βλέπω στην τηλεόραση και στο Ιντερνετ με τον πόλεμο με θλίβει. Τόσοι θάνατοι ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα. Έχω να πάω εκεί μισό χρόνο και όταν λέω σπίτι εννοώ πάντα το Ντόνετσκ, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο».
- Στην Σαχτάρ σε 10 χρόνια σκόραρες 10 γκολ και στην Ελλάδα έχεις ήδη τρία σε 6 μήνες. Βρήκες το ένστικτο του σκόρερ;
«Ίσως ξύπνησε, δεν ξέρω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσω την ομάδα μου και να δείξω ότι η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα. Όταν ένας παίκτης πατάει τα 33 πολλοί αμφιβάλουν για την φυσική του κατάσταση. Στην πραγματικότητα νιώθω πολύ καλά, πολύ ελεύθερος.
Δεν θα πω περισσότερα, αλλά αυτή την στιγμή είμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Στους δύο από τους τρεις τελευταίους μήνες ψηφίζομαι παίκτης του μήνα και δύο φορές πήρα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Αρχικά υπέγραψα συμβόλαιο δύο ετών για τον ΠΑΟΚ, αλλά έχω πρόταση να το επεκτείνω για ακόμα ένα. Βασικά είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει!»
- Και τι θα κάνεις;
«Σκέφτομαι σοβαρά να το ανανεώσω».
- Πρόσφατα ακούστηκε ότι μπορεί να πας στην Αλ-Ιτιχάντ μαζί με τον Βίκτορ Πιτσούρκα...
«Δεν είναι μυστικό. Αλλά για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στην καρδιά μου, απ' ότι τα λεφτά από την Σαουδική Αραβία».
- Στην Ελλάδα, έχεις αναπτύξει σχέση με τους οπαδούς;
«Οι οπαδοί εδώ είναι πολύ καυτοί. Η συμπεριφορά απέναντι μου είναι τέλεια. Αυτό ισχύει και για όλους μου τους συμπαίκτες. Κάθε φορά που κάνω μία βόλτα στην πόλη με προσκαλούν σε εστιατόρια να με κεράσουν φαγητό ή καφέ επειδή οι ιδιοκτήτες είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Μας σέβονται πολύ εμάς τους παίκτες».
- Και σε ότι αφορά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα;
«Τότε αλλάζουν κατά 360 μοίρες. Μετά από μία ήττα 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης πολύς κόσμος έγινε επιθετικός. Μόνο με την βοήθεια των σεκιούριτι μπήκαμε στο πούλμαν της ομάδας και μετά στο αεροπλάνο.».
- Σε ποια γλώσσα συνεννοείσαι με τον κόουτς Άγγελο Αναστασιάδη;
«Στα ελληνικά και ο βοηθός προπονητή μεταφράζει μερικά στα αγγλικά.. Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιρικούς όρους καταλαβαίνω ήδη τα ελληνικά».
- Στο γήπεδο σε ποια γλώσσα βρίζεις;
«Στα ελληνικά! Άλλα προσπαθώ να μην βρίζω. Δεν μας λένε τίποτα στην προπόνηση, αλλά δεν αρέσει στον προπονητή μας. Είναι πολύ θρήσκος. Αν μας ακούει να βρίζουμε, μας κριτικάρει έντονα».
- Τι θυμάσαι από το ματς με τον Ολυμπιακό που κερδίσατε με 2-1;
«Είναι μία από τις εμπειρίες που δεν είχα ξαναζήσει στην ζωή μου. Από την μία πλευρά είχε ενδιαφέρον. Από την άλλη, ήταν περίεργο. Στο ζέσταμα σκέψου ότι ο τερματοφύλακας μας πυροβολήθηκε με μία πλαστική σφαίρα από την κερκίδα! Η βολή ήρθε από την εξέδρα πίσω από την εστία. Ήταν τρομακτικό. Είχε μία μεγάλη μελανιά στο πόδι του. Το ανέφερα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Στο γήπεδο πέταξαν πολλά καπνογόνα και αντικείμενα. Αλλά η αποθέωση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο την στιγμή που έπεσε ένας μεταλλικός σωλήνας 30 εκατοστά από τα κεφάλια μας. Αν κάποιος το έτρωγε στο κεφάλι, σίγουρα θα είχε απειληθεί η ζωή του. Αλλά για τους διαιτητές ήταν σαν να μην έγινε τίποτα. Ούτε καν διέκοψαν το ματς!».
- Ο τερματοφύλακας έπαιξε παρότι χτυπήθηκε;
«Ναι ήταν τυχερός που τον πυροβόλησαν από απόσταση. Αυτό που έγινε ήταν ένα σοκ. Ο τερματοφύλακας μας δεν έχασε το κουράγιο του και έπαιξε καλά. Παραδόξως κανείς δεν τιμωρήθηκε. Το επόμενο ματς του Ολυμπιακού έγινε κανονικά με κόσμο, λες και δεν έγινε τίποτα».
- Γιατί;
«Αυτή είναι η ερώτηση που κάνω κι εγώ σε όλους. Ας πούμε πως στην Ελλάδα όλοι ξέρουν, αλλά κανείς δεν λέει κάτι ανοιχτά».
- Οι αρχές στην Ελλάδα έχουν ειδική μεταχείριση στον Ολυμπιακό;
«Μέχρι στιγμής από ότι βλέπω υπάρχει ειδική μεταχείριση - αν όχι κάτι περισσότερο».
- Το ίδιο και οι διαιτητές;
«Σε ότι αφορά την διαιτησία, υπήρξαν ματς που δεν πίστευα στα μάτια μου. Παίζω χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ!».
- Οι διαιτητές «σκοτώνουν» τον ΠΑΟΚ:
«Ναι, για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερα λόγια».
- Σύντομα ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Ντνίπρο. Τι θα έλεγες στην ουκρανική ομάδα να προσέξει;
«Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, όμως για μένα ο ηγέτης τους είναι ο Ντομίνγκες. Όλο το παιχνίδι περνάει από αυτόν, κάνει την διαφορά. Θα έλεγα ότι σημαντικός είναι ο αρχηγός τους, ο Μανιάτης. Κρατάει την ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Πολύ δυνατός είναι και ο Μήτρογλου. Σκοράρει εύκολα, πολλές φορές από το τίποτα».
- Πόσο ρεαλιστικό είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό;
«Αν το πρωτάθλημα γινόταν επί ίσοις όροις, οι πιθανότητες θα ήταν 50%-50%. Ακόμα πιστεύω στην ομάδα μας».
Πηγή: Goal

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Προπονήθηκε και... βλέπει Τούμπα ο Ρομπέρτο

Προπονήθηκε και... βλέπει Τούμπα ο Ρομπέρτο
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη (4/2, 19:30) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε μια δύσκολη αναμέτρηση στο πλαίσιο της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής, αλλά αναμφίβολα το… μυαλό όλων βρίσκεται ήδη και στην Τούμπα.
Εκεί, όπου, οι «ερυθιρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (8/2) στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής.
Και η είδηση που αφορά στο ντέρμπι βγήκε από τη σημερινή (2/2) προπόνηση των Πειραιωτών. Κι αυτό διότι ο Ρομπέρτο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο προπονήθηκε, όχι ατομικά αλλά, μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού.
Ο Ισπανός πορτιέρε έβγαλε το πρόγραμμα και αύξησε έτσι τις πιθανότητές του να φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του εν όψει του κυριακάτικου ματς στην Τούμπα. Στο μεθαυριανό ματς με τον Ατρόμητο, πάντως, δεν θα αγωνιστεί, αφού κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μέγερι.
Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τη Βέροια απουσίασαν από το βασικό πρόγραμμα, ενώ ο Μποτία έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και με μπάλα, ανεβάζοντας επίσης ρυθμό.
Το πρωί της Τρίτης (3/2) στις 11:00 θα γίνει η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού και αμέσως μετά ο Βίτορ Περέιρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Πηγή: Goal

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 1-1

 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 1-1Την δεύτερη φετινή βαθμολογική της απώλεια είχε η ΑΕΚ, φέρνοντας 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς η "Ένωση", ισοφάρισε με πέναλτι του Μάνταλου, δοκάρι ο Μπρέσεβιτς.

Πηγή: Sport 24

Λύτρωσε την Λάρισα ο Μπόγιοβιτς!(video)

Κοντά στην τρίτη θέση που οδηγεί στα play off ανόδου παρέμεινε η Λάρισα, μετά το 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα για τη 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League χάρη στο γκολ του Μπόγιοβιτς.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.18:00 Apollon Smyrnis vs AEK Athens 1-1 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΤην δεύτερη φετινή βαθμολογική της απώλεια είχε η ΑΕΚ, φέρνοντας 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς η "Ένωση", ισοφάρισε με πέναλτι του Μάνταλου, δοκάρι ο Μπρέσεβιτς.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.16:00 AE Larisa vs Agrotikos Asteras 1-0 Eastern European Summer Time

Κοντά στην τρίτη θέση που οδηγεί στα play off ανόδου παρέμεινε η Λάρισα, μετά το 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα για τη 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League χάρη στο γκολ του Μπόγιοβιτς.

Πηγή: Σπορ FM

Ανακοίνωσε Αντονέλι η Μίλαν

View image on Twitter

H Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του αριστερού μπακ της Τζένοα, Λούκα Αντονέλι, με τον Ιταλο άσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2018.


Η Μίλαν συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση, αποκτώντας έναντι 4.500.000 ευρώ τον Λούκα Αντονέλι από την Τζένοα. Ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο "31", υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Η επίσημη ανακοίνωση:


AC Milan         @acmilan
Follow
Welcome Luca! #Antonelli has signed a contract until June 30, 2018 and he'll wear the number 31 jersey! #weareacmilan
Πηγή: Contra

Οι οπαδοί της Βέροιας φωνάζουν Ολυμπιακός (video)


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Δείτε πλάνα από την εξέδρα του δημοτικού σταδίου Βέροιας με τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν ρυθμικά "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός", θέλοντας να πικάρουν τους ερυθρόλευκους.

Με Μάσα η προπόνηση


Με τον Πάμπλο Μάσα να συμμετέχει στην προπόνηση άρχισε η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει Πλατανιά.

Ο Πάμπλο Μάσα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετείχε στην προπόνηση του Αστέρα τη Δευτέρα.

Έτσι υπολογίζεται για τον αγώνα της ομάδας της Τρίπολης με τον Πλατανιά την προσεχή Τετάρτη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (17:15).

Τσοκάνης και Μπαντιμπανγκά παραμένουν εκτός, αλλά επανέρχεται ο Μπαράλες που εξέτισε την ποινή του.
Πηγή: Σπορ FM

Τρέλα για τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξαφανίζουν τις κάρτες εισόδου του κυριακάτικου (8/2) ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους". Σε ποιες θύρες έχουν απομείνει εισιτήρια.
Πολύς κόσμος αναμένεται την Κυριακή (8/2) στην Τούμπα αν κρίνουμε από την ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Από το πρωί της Δευτέρας (2/2) οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν σχηματίσει ουρές στα εκδοτήρια και, πλέον, έχουν εξαντληθεί οι κάρτες για τις θύρες 5,6,7 και 4, ενώ έχουν απομείνει λίγες για την 4α.
Συνολικά διαθέσιμα είναι ακόμη 3.000 εισιτήρια για τις θύρες 1,2,3 και 8, τα οποία όπως φαίνεται θα κάνουν σύντομα φτερά.
Πηγή: Sport 24

Και στο Top-10 των ασίστ ο Αντετοκούνμπο (video)

Top-10, Αντετοκούνμπο VIDEO,Top-10, antetokounbo VIDEOΣυμμετοχή σε ένα ακόμη Top-10 του ΝΒΑ έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά για το γεγονός ότι έγινε αποδέκτης μιας εντυπωσιακής ασίστ.

Πηγή: Contra

Φωτάκης: "Δέθηκε ο Ολυμπιακός με Περέιρα"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το διπλό του Παναιτωλικού στην Τούμπα, τη μάχη του τίτλου και τις αλλαγές του Περέιρα στον Ολυμπιακό.
"Είμαστε από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος μαζί με τον Ολυμπιακό. Δε ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα γιατί ήμασταν καινούργια ομάδα και δεν είχαμε συνοχή.
Με τη δουλεία όμως ανταμείβονται οι κόποι μας. Είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρώτου γύρου", είπε αρχικά ο έμπειρος μέσος του Παναιτωλικού.
Για το πως διαχειρίστηκαν τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος: "Είμαστε μία οικογένεια. Υπάρχει ηρεμία. Το κλίμα παρέμενε καλό. Γνωρίζαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και περιμέναμε να βγει στο γήπεδο. Είμαστε ισορροπημένη ομάδα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξένους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε την ανάλογη συνέχεια".
Για τη νίκη του Παναιτωλικού στην Τούμπα: "Παίζαμε σε δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην έδρα του. Εμείς είχαμε καλή παρουσία και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Στο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Στο δεύτερο γυρίσαμε πολύ πίσω και έτσι ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ. Στο 94' ήρθε το γκολ του Άλβες και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια".
Για τον ΠΑΟΚ και αν υπάρχει πίεση: "Υπάρχει μεγάλη πίεση από κόσμο και διοίκηση στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πως τη διαχειρίζεσαι. Είχε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο να αυξήσει τη διαφορά γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο τίτλος θα κριθεί μέχρι το τέλος".
Για τα στοιχεία που ξεχωρίζει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ, Νομποά και Ρικάρντο Κόστα είναι μεγάλοι παίκτες αλλά χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω θα βοηθήσουν πολύ. Για τον Ολυμπιακό, με την έλευση Περέιρα η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με την ομάδα του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός είναι πιο σφιχτός και πολύ δύσκολα του βάζεις γκολ. Για το πρωτάθλημα ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είναι σημαντικό το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω μπορεί να νικήσει".
Για τους στόχους του Παναιτωλικού: "Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Αν έρθει η έξοδος στην Ευρώπη θα είμαστε πολύ χαρούμενοι".
Για την εικόνα του πρωταθλήματος και την κατάσταση με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ: "Αυτό που συμβαίνει δεν είναι ό, τι καλύτερο. Από τη νέα χρονιά με την ενδεχόμενη έλευση της ΑΕΚ και του Ηρακλή ελπίζω να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όσο για μένα πιστεύω να παίξω για ακόμα δύο χρόνια".
Για τους Ευρωπαίους παίκτες που του αρέσουν: "Ινιέστα και Τσάβι μου αρέσουν πολύ όσον αφορά τη θέση μου".
Πηγή: Sport 24

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ Τα γκολ της 21ης αγωνιστικής VIDEOS


Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague...ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ VIDEOS

Πηγή: Sport 24

Δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 3-2.(videos)..Μίλαν - Πάρμα 3-1(videos)

Δύσκολη, ΜπαρτσελόναΗ Βιγιαρεάλ προηγήθηκε δύο φορές στο "Καμπ Νόου", αλλά η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 και διατηρήθηκε στο -1 από την Ρεάλ (videos)




Ο Καρνέζης δεν δέχτηκε γκολ από την Γιουβέντους, σκόραρε ο Ταχτσίδης, ανατροπή η Νάπολι, ήττες για Λάτσιο και Ίντερ, 5άρα η Τορίνο σε Σαμπντόρια, "ξύπνησε" με Μενέζ η Μίλαν ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ(videos)

Πηγή: Sport 24