ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Βέροια - Ολυμπιακός 0-2

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε την Βέροια να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 9 παίκτες, τα γκολ των Μήτρογλου (71') και Ντοσεβί (87'), έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη και την ευκαιρία να αποσπαστεί με +5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 22:00 FC Barcelona vs Villarreal CF 3-2 ,21:45 AC Milan vs Parma 3-1 FC Eastern European Summer Time

Δύσκολη, Μπαρτσελόνα,dyskoli, bartselonaΗ Βιγιαρεάλ προηγήθηκε δύο φορές στο "Καμπ Νόου", αλλά η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 και διατηρήθηκε στο -1 από την Ρεάλ (videos)

ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΧΤΣΙΔΗ 

Stop Καρνέζη σε Γιούβε, σωτήρας Μενέζ

Ο Καρνέζης δεν δέχτηκε γκολ από την Γιουβέντους, σκόραρε ο Ταχτσίδης, ανατροπή η Νάπολι, ήττες για Λάτσιο και Ίντερ, 5άρα η Τορίνο σε Σαμπντόρια, "ξύπνησε" με Μενέζ η Μίλαν ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ(videos)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Veria FC - Olympiakos 0-2 Eastern European Summer Time

Βέροια - Ολυμπιακός 0-2,veroia - olybiakos 0-2Με την Βέροια να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 9 παίκτες, τα γκολ των Μήτρογλου (71') και Ντοσεβί (87'), έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη και την ευκαιρία να αποσπαστεί με +5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 17:15 Levadiakos - Xanthi 1-2 Live Streaming. 17:15 PAS Giannina - Kerkyra 2-1Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε γκολ των Γκομσί και Καπετάνου, η Ξάνθη επικράτησε του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά με 2-1 σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα (φάσεις, δοκάρια και αποβολή) και μπαίνει για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ. Είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Βούκσεβιτς στο 49'.

Πηγή: Contra

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 2-1

http://eurwtaselous.blogspot.grΟ ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ανατροπή νικώντας την Κέρκυρα με 2-1, στον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.15:00 Panathinaikos - Platanias FC Eastern European Summer Time


Κίνδυνος αναβολής για το ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα

http://eurwtaselous.blogspot.gr

Ενδεχόμενο αναβολής στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας να μην πραγματοποιηθεί.

Στα Ιωάννινα οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές. Βρέχει τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» να είναι σε κακή κατάσταση.

Στην πρωινή σύσκεψη οι υπεύθυνοι παραδέχθηκαν το πρόβλημα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να επισημαίνει ότι η απόφαση θα ληφθεί πριν τη σέντρα όταν θα είναι σε θέση όλοι να διαπιστώσουν το πώς έχει η κατάσταση εκείνη την στιγμή.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.13:30 US Sassuolo Calcio vs Inter Milan 3-1(VIDEOS)Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να αυξήσει στους εννέα βαθμούς τη διαφορά από την Ρόμα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Ουντινέζε στο "Φρίουλι". Μπλόκο της Σασουόλο στην Ίντερ, πέρασε από την Βερόνα η Νάπολι.

Πηγή: Contra

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Ρόμα!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Ρόμα κουνάει μαντήλι στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη στο "Olimpico" τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο! Διαβάστε πότε ήταν το τελευταίο μεγάλο αρνητικό σερί της εντός έδρας.
Πηγή: Sport 24

Η ανάληψη ευθύνης δεν είναι εξαγνισμός

Με τι καρδιά, με τι πνοή... Τι πόθος και τι πάθος... Πήρατε τελικά, τη ζωή σας λάθος! Καιρός να αλλάξετε ζωή στον ΠΑΟΚ...


Η ευθύνη της ήττας από τον Παναιτωλικό... Και για να ακριβολογούμε: Η ευθύνη του απαράδεκτου τρόπου της ήττας βαραίνει εξ ίσου και παίκτες και προπονητές. Βαραίνει και την διοίκηση. Η καθυστέρηση στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά, το θεμέλιο της ουσίας της χθεσινής πανωλεθρίας.
Δεν μπορούν κάποια παλικάρια του Άγγελου Αναστασιάδη. Κάποια άλλα πάλι, τόσα μπορούν, τόσο κάνουν. Άργησαν πολύ, πάρα πολύ να το καταλάβουν στην ΠΑΕ. Αλλά και με δυο κούκους οι οποίοι ήρθαν, δεν έρχεται η άνοιξη στην Τούμπα. Πώς να το κάνουμε, δηλαδή; Ίσως ο Κριστιάν Νομπόα κι ο Ρικάρντο Κόστα να είναι χαραμάδες ελπίδας στο τούνελ της απελπισίας. Ο ΠΑΟΚ όμως, κινείται ακόμη στο απόλυτο σκοτάδι. Και γι αυτό υπεύθυνοι είναι οι πάντες στην ΠΑΕ.
Όπως ήταν υπεύθυνοι κι όταν ο ΠΑΟΚ κινείτο στο απόλυτο φως. Τότε τους απέδιδαν δόξα και τιμή. Τώρα τους αποδίδουν οργή και ντροπή! Κάνει δε, ζημιά – επειδή θολώνει τα νερά – ο ορυμαγδός για την διαιτησία. Φυσικά, κι ο Δημητρόπουλος θα περίμενε στη γωνία τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, και θα έκανε ότι μπορούσε, για να βγάλει από τον ρυθμό του. Δεν έκανε όμως, παρά ελάχιστα για την ήττα του ΠΑΟΚ. Τα μέγιστα έκανε η ίδια, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Έκανε δυνατά κι αδύνατα για την ήττα. Και μάλιστα, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...
Για ένα ολόκληρο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν «ωσεί παρόντες». Κι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με αντίπαλο μόνον τις φανέλες του ΠΑΟΚ. Βουνό τα λάθη προπονητών και παικτών έθαψαν τον ΠΑΟΚ μέχρι το 46ο λεπτό. Μετά; Η είσοδος του Ρόμπερτ Μάκ άλλαξε μερικώς – κι ουχί ολικώς – την κατάσταση.
Δεν έφθανε μόνον ο Σλοβάκος, οποίος για πολλοστή φορά ως αλλαγή από το 46ο διορθώνει κακώς κείμενα μέχρι το 46ο λεπτό. Και χθες, ο ΠΑΟΚ ήταν ένα τεράστιο λάθος. Από όποια οπτική κι εάν τον βλέπατε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Το πλήρωσε δε, πανάκριβα... Καθώς μάλιστα, το χθεσινό λάθος είναι επαναλαμβανόμενο; Εξελίσσεται σε αυτοχειρία! Πως αλλιώς να εξηγήσουμε πολλά - αδιόρθωτα - κακώς κείμενα;
Ένας Χριστιανός δεν έχει βρεθεί στην Τούμπα, να ψιθυρίσει δυο λογάκια στον Στέφανο Αθανασιάδη; Για το κουσούρι του, να μαρκάρει λανθασμένα στην περιοχή του; Το έκανε πολλές φορές. Μία από αυτές χθες. Άλλο που δεν ήθελε ο Δημητρόπουλος. Βρήκε αφορμή κι έδωσε πέναλτι.
Ένας Χριστιανός δεν έχει βρεθεί, να συζητήσει με την τεχνική ηγεσία; Για την ανεπιτυχή επιλογή της τριπλέτας: Σαλπιγγίδη – Αθανασιάδη- Περέιρα και την σύγχυση με τους ρόλους τους σε αυτήν; Ένας Χριστιανός δεν έχει βρεθεί, να απαιτήσει έγκαιρα από την διοικητική ηγεσία; Τις «ενισχύσεις γιατί χανόμαστε»; Κι έφθασε ο ΠΑΟΚ δίχως χαφ μήνα Φεβρουάριο κατρακυλώντας ολοένα και πιο χαμηλά;
Και μην σπεύσετε – παρακαλούμε θερμά - να θεωρήσετε πως σήμερα εκφράζουμε το «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Πρώτον, επειδή είναι μακριά, πολύ μακριά από εμάς τέτοιες πράξεις ακόμη κι ως σκέψεις ή υποψία σκέψεων. Δεύτερον, ο ΠΑΟΚ – κατά την ταπεινή μας άποψη
– δεν βγήκε «νοκ άουτ» στο Πρωτάθλημα. Θεωρούμε πως έχει τα guts να μείνει όρθιος. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει και καρδιά και μυαλό για την αντεπίθεση. Οι δύο μεταγραφές δεν φθάνουν βέβαια, για να την επιχειρήσει... Και τρίτον, δεν το πράξαμε όταν ΠΑΟΚ βγήκε «νοκ άουτ» και στο Κύπελλο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πέπλο σιωπής πάντως, για εκείνες τις αποτυχίες έκρυψε και την αγωνιστική του γύμνια. Κι ήταν λάθος όλων. Όταν δε , λέμε όλων εννοούμε και του Τύπου. Έτσι;
Η δε, πολλοστή ανάληψη της ευθύνης για μία ακόμη αποτυχία του Άγγελου Αναστασιάδη; Αυτόν ως προπονητή τον τιμά αλλά τον ΠΑΟΚ ως ομάδα δεν τον βοηθά. Είναι αμαρτία αυτές οι αποτυχίες για την προσπάθεια την οποία καταβάλλει αλλά.. Η ανάληψη της ευθύνης δεν είναι εξαγνισμός! Ήγγικεν πάντως, ο καιρός να αλλάξετε ζωή... Κι οι έχοντες κι οι κατέχοντες στον ΠΑΟΚ!
Από metrosport.gr Πηγή: PaokMania

Αυτός είναι πανηγυρισμός! (video)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Δείτε τον τρελό πανηγυρισμό του τερματοφύλακα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό που τον έχει κάνει… διάσημο!

Πηγή: Σπορ FM

Τέταρτη σερί ισοπαλία για Ρόμα (videos)Ρόμα- Έμπολι 1-1

Τέταρτη, Ρόμα,tetarti, romaΗ Ρόμα βρέθηκε να χάνει από το πέναλτι για το οποίο αποβλήθηκε ο Μανωλάς, η αριθμητική αποκαταστάθηκε, αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη με Έμπολι (1-1) στο "Ολίμπικο" (videos)

Πηγή: Sport 24