ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

.Μουρίνιο: «Οι διαιτητές κάνουν δώρα στους αντιπάλους μας»(video)

Μουρίνιο,mourinioΠολλά παράπονα είχε από τη διαιτησία ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τσέλσι με 5-3 από την Τότεναμ. «Οι διαιτητές κάνουν δώρα στους αντιπάλους μας», τόνισε.

Πηγή: Σπορ FM

Λονδρέζικη ματσάρα για την... Σίτι (videos)

Λονδρέζικη, Σίτι,londreziki, sitiΗ Τότεναμ νίκησε 5-3 την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι, την υποχρέωσε με εντυπωσιακό τρόπο στην 2η φετινή ήττα της, έτσι η Σίτι έπιασε στην κορυφή τους "μπλε" με απόλυτη ισοβαθμία! (videos)

.Eισβολέας ζητά εξηγήσεις από τον Βενγκέρ(video)

Eισβολέας, Βενγκέρ,Eisvoleas, vengkerΟπαδός της Αρσεναλ δεν άντεξε την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον και έκανε κριτική στον Αρσεν Βενγκέρ.

Πηγή: Contra

Όνειρο Λάμπαρντ, εφιάλτης Τζέραρντ (videos)

Όνειρο Λάμπαρντ, Τζέραρντ,oneiro labarnt, tzerarntΜε γκολ του Λάμπαρντ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 την Σάντερλαντ, ενώ με δύο πέναλτι (;) του Τζέραρντ προηγήθηκε 2-0 η Λίβερπουλ, αλλά η Λέστερ πήρε βαθμό στο Άνφιλντ. Ήττα η Άρσεναλ από Σαουθάμπτον (videos)

Live Streaming.19:30 Tottenham Hotspur vs Chelsea 5-3 Eastern European Summer Time

Λονδρέζικη, Σίτι,londreziki, sitiΗ Τότεναμ νίκησε 5-3 την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι, την υποχρέωσε με εντυπωσιακό τρόπο στην 2η φετινή ήττα της, έτσι η Σίτι έπιασε στην κορυφή τους "μπλε" με απόλυτη ισοβαθμία! (videos)

ΓΙΑ ΣΤΙΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΚΑΙ ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΑΡΙ Η ημέρα των... ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η ημέρα των... ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ!
Σημαδιακή είναι η σημερινή αγωνιστική για δύο ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, τον Στίβεν Τζέραντ και τον Γκάρεθ Μπάρι.
Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ σκόραρε από την «άσπρη βούλα» στο 17'΄της αναμέτρησης με τη Λέστερ στο Άνφιλντ. Αυτό ήταν το 30ό γκολ του με πέναλτι στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόνον ο Άλαν Σίρερ με 56 εύστοχες εκτελέσεις και ο Φρανκ Λάμπαρντ με 43 έχουν περισσότερα γκολ από τα 11 βήματα.
Σε ό,τι αφορά στον Μπάρι, ο 33χρονος άσος της Έβερτον βρέθηκε για ένατη φορά στην καριέρα του στην ενδεκάδα της ομάδας με την οποία αγωνίζεται, σε αναμέτρηση που διεξάγεται Πρωτοχρονιά! Επίδοση που καθιστά ρεκόρ στην ιστορία του βρετανικού Πρωταθλήματος.
Πηγή: Goal

Ανανέωσε στην Μπαρτσελόνα ο Ισμαελ Μπλάνκο

To όνειρο του Ατρομήτου (και δευτερευόντως της ΑΕΚ) για την απόκτηση του Ισμαελ Μπλάνκο έσβησε οριστικά λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου.

Η Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ έκανε χρήση της οψιόν που είχε και ανανέωσε το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016, είδηση που μάλιστα σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς της.
Ο Μπλάνκο πέτυχε 14 γκολ σε μόλις 18 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα και έγινε ο λατρεμένος της εξέδρας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Την είδηση γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος της "Μπάρτσα" Αντόνιο Νομπόα μέσω του twitter.
Πηγή: Contra

Με το αριστερό του Φαλκάο η ManUtd (videos)

Φαλκάο, ManUtd,falkao, ManUtdΗ Στόουκ πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς, αλλά με Φαλκάο και λίγη τύχη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε την ήττα στο "Μπριτάνια" (videos)

Live Streaming.,17:00 Manchester City vs Sunderland 3-2 ,Live Streaming.17:00 Liverpool FC vs Leicester City 2-2,Live Streaming.17:00 Queens Park Rangers vs Swansea City FC 1-0 ,Live Streaming.17:00 West Ham United vs West Bromwich Albion 1-1 ,Live Streaming.17:00 Newcastle United vs Burnley FC 3-3 ,Live Streaming.17:00 Hull City vs Everton FC 2-0 ,Live Streaming.17:00 Southampton FC vs Arsenal 2-0,Live Streaming.17:00 Aston Villa vs Crystal Palace 0-0 Eastern European Summer Time

Όνειρο Λάμπαρντ, Τζέραρντ,oneiro labarnt, tzerarntΜε γκολ του Λάμπαρντ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 την Σάντερλαντ, ενώ με δύο πέναλτι (;) του Τζέραρντ προηγήθηκε 2-0 η Λίβερπουλ, αλλά η Λέστερ πήρε βαθμό στο Άνφιλντ. Ήττα η Άρσεναλ από Σαουθάμπτον (videos)

Live Streaming.14:45 Stoke - Manchester United 1-1 England Premier League Eastern European Summer Time

Φαλκάο, ManUtd,falkao, ManUtdΗ Στόουκ πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς, αλλά με Φαλκάο και λίγη τύχη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε την ήττα στο "Μπριτάνια" (videos)

.Αγοράζει Φαλκάο η Μαν. Γιουνάιτεντ

Αγοράζει Φαλκάο η Μαν. Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τη Marca, η Μαν. Γιουνάιτεντ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ρανταμέλ Φαλκάο από τη ΜονακόLive Streaming.14:45 Stoke - Manchester United England Premier League Eastern European

Μπορεί ο Ρανταμέλ Φαλκάο να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσφέρει τα προσδοκώμενα στη Μαν. Γιουνάιτεντ, ωστόσο όπως αναφέρει η Marca, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από τη Μονακό.

Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε αποκτηθεί στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους υπήρχε όρος για την απόκτηση των δικαιωμάτων του έναντι 50 εκατ. ευρώ. Ο Λουίς Φαν Χάαλ έδωσε τη συγκατάθεσή του και σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Ο Φαλκάο έχει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε έντεκα εμφανίσεις με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά εσχάτως έχει ανεβάσει την απόδοσή του και δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γόνατο πέρσι, τέτοια εποχή.
Πηγή: Σπορ FM

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ VIDEO...ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ....ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΟΣ...


  • Σε παιρνουν να σε πανε που?.Εφυγες πηγες μαζι με το νερο,ειναι αυτο που σε πηρε,το ταξιδι σου δεν ειναι μακρινο λιγο πιο κατω ειναι η ζωη σου.Και τοτε χαιρεσαι που εχεις μια ακομα κατι στην ζωη σου,αφου ολοι γυρω σου προσπαθουν να σου την δειξουν κοματι-κοματι και υστερα τους χανεις και αυτους!.
  • Πιθανον να φευγουν κι αυτοι,ψαχνουν για μια πηγη και δεν βρισκουν νερο και βουτανε σε μια απο τις πολλες πηγες που ανοιξαν.Εσυ εφυγες μαζι με το νερο,για αυτο το ταξιδι σου που δεν θα ειναι μακρινο εισαι μεσα σε ποταμι...εχεις διπλα σου δυο ακτες και χαιρεσαι.
  • Εισαι μονος μαζι με ολους,η μονος με αλλους?.Οι αλλοι ειναι με τον εναν που ξεχνα να σου πει οτι δεν εχει νερο σε αυτη την πηγη που εκει ψαχνουν να το βρουν,η στην αλλη πηγη με το καποιον αλλον που κανει το ιδιο λαθος με τους πρωτους?.Να πει ναι εδω δεν εχει νερο,δεν εχει και ζωη...εσυ εισαι στο ποταμι σου και εχεις νερο,που ακομα τρεχει...αργα η γρηγορα θα βρεις και το καθαρο νερο,γιατι το ποταμι εχει μια δυναμη και μια αδιακοπη ροη,στις πηγες τα νερα ειναι στασιμα...ειναι σε μια ερημο μαζι με ολους τους αλλους,το ποταμι δεν ειναι στην ερημο ερχεται απο καπου και καταληγει σε μια θαλασσα...αλλα οχι στην ερημο με τις πηγες,που εκει τις ανοιγουν καποιοι αλλοι για σενα,ισως νομιζουν οτι θελεις να σου βρουν αυτο που ηδη εσυ εχεις και ειναι το νερο,ενω ολοι αυτοι δεν το εχουν βρει ακομα ουτε για τον δικο τους εαυτο.
  • Ειναι η ζωη σου το ποταμι σου,ενας δικος σου υμνος που καποτε τον θυμασαι εστω και αν ψαχνεις στο παρελθον που φευγει μαζι σου,μπορει να μην εχει τον πλουτο των λεξεων αυτων που ανοιγουν για σενα τις πηγες που θελουν αυτοι να εχεις στο μελλον σου,ψαχνοντας δηθεν για νερο που να αρκει για ολους... Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  • Ποιος το υπογραφει,ποιον τιτλο εχει το βιβλιο?.
  • Ειναι μια αντιγραφη της δικη σου ζωης σε ενα αλλο χαρτι με εναν δικο σου κωδικο στην ημερομηνια που δεν ειναι η αληθινη,ισως και η ζωη αυτου που ξερει να διαβαζει καλα βρει και την δικη του ζωη!!!.Μια ημερα 29 ΜΑIΟΥ 198?...δεν εχω στυλο κανενος χρωματος,ο στυλος ξεχασε να γραφει μεσα στο σκοταδι...