ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τα δεδομένα στην υπόθεση Μίτσελ


Ο προβληματισμός για τον Μίτσελ παραμένει στον Ολυμπιακό, οι προτάσεις για προπονητές φτάνουν σωρηδόν αλλά η... φωτιά καίει ακόμα στο "καντήλι" του Ισπανού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά!
Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε ουσιαστικά στο θέμα που... ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ώρα και έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μίτσελ είναι βέβαιο πως πλέον δεν βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο για την αγωνιστική εικόνα των "ερυθρολεύκων" και την στιγμή που την Δευτέρα (5/1) σύσσωμος ο Τύπος της χώρας τον παρουσίαζε ένα μόλις βήμα πριν από την έξοδο.
Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο μοιάζει να έχει ακόμη μια ανάσα και αν μπορέσει να κρατηθεί "ζωντανός" μέσα από αυτή, τότε δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές σε θέμα προπονητή στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο ρεπορτάζ του πρωινού της Δευτέρας σας ενημερώσαμε πως δεν είναι τόσο απλή η κατάσταση διαδοχής του Μίτσελ.
"Για την ώρα ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση καθώς δεν είναι και εύκολη υπόθεση να βρεθεί αντικαταστάτης. Αν ο Ολυμπιακός πάει σε επιλογή ξένου δίχως προηγούμενη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, τότε αυτομάτως δυσχεραίνει κι άλλο την θέση του στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Ένας νέος τεχνικός από το εξωτερικό θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να καταλάβει πού βρίσκεται, να μάθει τους παίκτες του και γενικά τις ιδιαιτερότητες των Πειραιωτών. Μια ενδεχόμενη λύση με Έλληνα προπονητή θα πρέπει να θωρακιστεί με απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του, καθώς θα έχει το πλέον δύσκολο έργο να διαχειριστεί ισχυρές προσωπικότητες στα αποδυτήρια αλλά και το πάντα απαιτητικό κοινό του Ολυμπιακού.
Και δεν τίθεται θέμα απλά και μόνο ενός "ηλεκτροσόκ", καθώς είναι ξεκάθαρο πως η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του Μίτσελ", σημειώναμε χαρακτηριστικά και ασχέτως του τι ενδέχεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, το γεγονός πως ο Μίτσελ παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή στη θέση του αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα ακούγονται στο θέμα προπονητή, σημειώνοντας εξής:
"Ας σταματήσουν κάποιοι φίλοι... φίλων τις ανοησίες περί Βεργέτη, Τσιώλη, Δώνη και δεν ξέρω και γώ ποιόν άλλον έχουν γράψει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα φαίνονται απολύτως γελοίοι! Και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε και συμμετέχουν σε όλο αυτό, κακώς το κάνουν... Απλά... Και για την ομάδα θα μαθαίνετε από την ομάδα και από τα ΜΜΕ που αποδεδειγμένα είναι στο πλευρό μας! Όχι από τα κοράκια και τους γύπες που στέκονται κοντά της μόνο όταν ματώνει! Και όχι βέβαια από τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ που πλέον δεν ξεγελάνε κανέναν... Όλα έχουν ένα όριο...", τόνισε χαρακτηριστικά.
Ουσιαστικά διέψευσε πως τίθεται θέμα Έλληνα τεχνικού στον πάγκο (εφόσον προκύψει εντέλει αλλαγή θα είναι με ξένο προπονητή, κάτι που ήδη είχατε διαβάσει μέσω του Sport24.gr) και προφανώς θεωρεί πως είναι εξόχως υπερβολικά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες όσον αφορά το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Προφανώς και υπάρχει προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισπανό τεχνικό και το κατά πόσο μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, ωστόσο την στιγμή που γράφονται οι συγκεκριμένες αράδες, παραμένει στο πόστο του και ετοιμάζει την ομάδα για το ματς με τον Φωστήρα.
Στα γραφεία του Ολυμπιακού φτάνουν σωρηδόν προτάσεις για προπονητές, όμως το γεγονός πως ο Μίτσελ είχε αργά την Δευτέρα σύσκεψη με ανθρώπους της διοίκησης για μεταγραφικά θέματα, δηλώνει πως η φωτιά στο καντήλι του 51χρονου προπονητή ίσως να μην έχει σβήσει ακόμη.
Θα πρέπει να αναφέρουμε πως μέσω των πολλών γκάλοπ στο διαδίκτυο και τις αντιδράσεις στα social media, έγινε ξεκάθαρο πως η συντριπτική πλειοψηφία του "ερυθρόλευκου" κόσμου τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό του Μίτσελ και θεωρεί πως με 2-3 καλές μεταγραφές ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι μπορεί να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο.
Επαναλαμβάνουμε πως καμία εξέλιξη δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και τι επόμενες ώρες, με τον Μίτσελ να δείχνει πως είναι μπροστά στο μεγαλύτερο -ίσως- "κόλπο" του μετά από 23 μήνες θητείας στον σύλλογο του μεγάλου Λιμανιού.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.