ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Όταν ο Μέσι ευχαρίστησε τον Αμπιντάλ!

Όταν ο Μέσι ευχαρίστησε τον Αμπιντάλ!
Η αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από την ενεργό δράση ήταν κάτι που συγκίνησε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς σχολιάστηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συνοδεύτηκε από μεγάλα αφιερώματα στον (πρώην, πλέον) άσο του Ολυμπιακού.
Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να αποτελέσει εξαίρεση από τον «κανόνα» ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα «ανέβασε» στο Facebook τις δικές του ευχαριστίες στον Αμπιντάλ, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα, πανηγυρίζοντας ουκ ολίγους τίτλους.
«Σε ευχαριστώ για όλα, Άμπι. Είσαι το νούμερο ένα! Κι έχεις σημαδέψει τις ζωές μας! Σου εύχομαι το καλύτερο για το επόμενο στάδιο της ζωής σου», έγραψε ο Μέσι, έχοντας μέχρι πριν από λίγο ώρα περισσότερα από 260.000 likes!

Liked
Leo Messi
Athlete · 76,784,065 Likes
· 7 hrs ·
Muchas gracias por todo, Abi. ¡Vos sos el número 1! Nos marcaste a todos y te deseo lo mejor en tu nueva etapa.
Thanks for everything, Eric Abidal, you are number 1 and have marked all of our lives. I wish you all the best in everything you do from here!
- LIO
See Translation
Share · 266,9481,9121,841
Πηγή: Goal

.Το είπε και το έκανε ο Αναστασιάδης

Αναστασιάδης
Διαβάστε πόσες λιγότερες κάρτες έχει δεχθεί φέτος ο ΠΑΟΚ στους 15 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής σεζόν.




Μία από τις παθογένειες που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, ήταν οι πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του. Ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε καταστήσει σαφές από τις πρώτες κιόλας μέρες του ως νέος προπονητής της ομάδας ότι αυτό θα διορθωθεί. Κι όντως οι αριθμοί "μιλούν" για ελαφρά βελτίωση.

Πιο συγκεκριμένα, σε 15 αγώνες φέτος οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν δεχθεί 37 κίτρινες κάρτες, ενώ το αντίστοιχο διάστημα της περσινής σεζόν είχαν αντικρίσει 45 κίτρινες κάρτες. Το πιο "εντυπωσιακό", ωστόσο, είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δεχθεί έως τώρα 17 κίτρινες κάρτες, δηλαδή, 20 λιγότερες από αυτούς του ΠΑΟΚ. Επίσης, την περασμένη περίοδο, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 38 κίτρινες, έναντι 98 του Δικεφάλου!
Μπορεί, λοιπόν, φέτος ο ΠΑΟΚ να παρουσιάζει μικρή βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, σε σχέση, πάντα, με πέρσι, αλλά σαφώς χρειάζεται κι άλλη δουλειά ώστε να μειωθούν οι απουσίες λόγω καρτών. Ηδη, μέχρι στιγμής, έχουν λείψει από αγώνες του Δικεφάλου λόγω τιμωρίας οι Ρατς και Τζανδάρης, ενώ από το εκτός έδρας ματς με την Τρίπολη, θα απουσιάσει ο Κάτσε.
Πηγή: Sport 24

Το θέατρο της χρονιάς! (VIDEOS)

Το θέατρο της χρονιάς!,Τα βραβεία δεν είναι μόνο για τους θετικούς πρωταγωνιστές, αλλά και για τους αρνητικούς. Δείτε τους υποψηφίους για το... θέατρο της χρονιάς που πέρασε, από κινηματογραφική σκοπιά. (VIDEOS)

Ξαναέσμιξαν Κάμπελ-Μανωλάς


Ξαναέσμιξαν Κάμπελ-ΜανωλάςΚάμπελ και Μανωλάς τράβηξαν χωριστούν δρόμους το καλοκαίρι, όμως οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό ξαναέσμιξαν αφού φιγουράρουν στη λίστα της «Equipe» με τους 100 καλύτερους παίκτες για το 2014!

Το 2014 ήταν χρονιά ορόσημο για τον Κώστα Μανωλά και τον Τζόελ Κάμπελ, με την «Equipe» να τους περιλαμβάνει στη (δική της) λίστα με τους 100 καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Μιας χρονιάς στην οποία πανηγύρισαν το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, έφτασαν μια ανάσα από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διέπρεψαν στο Μουντιάλ, με τον Έλληνα αμυντικό να φεύγει με μεταγραφή-ρεκόρ για τη Ρόμα και τον Κοσταρικανό -αν και πολιορκήθηκε από πολλές ομάδες- να επιστρέφει στην Άρσεναλ.

Το γαλλικό μέσο δημοσίευσε το πρώτο μέρος της λίστας (100-81):

100. «Τζόελ Κάμπελ, Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Όπως και άλλοι (παίκτες), εκμεταλλεύτηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και την εκπληκτική πορεία της Κόστα Ρίκα. Η Άρσεναλ τον παραχώρησε δανεικό τις τρεις προηγούμενες σεζόν, με τον Κοσταρικανό επιθετικό να “επαναπατρίζεται” στους “κανονιέρηδες» και τον Αρσέν Βενγκέρ να του προσφέρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, πίσω από τους Ζιρού και Σανόγκο».

99. «Κώστας Μανωλάς, Ολυμπιακός-Ρόμα: Συγκαταλέχθηκε στους 50 καλύτερους παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έφτασε στη νοκ-άουτ φάση με την Ελλάδα, με τον νεαρό αμυντικό να πιάνει την πιο υψηλή απόδοσή του μέσα στη χρονιά. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Ρόμα έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ.: στα 15 ήταν η τελική συμφωνία) με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να εξελίσσεται σύντομα σε έναν από τους “ογκόλιθους” της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία».
Πηγή: Σπορ FM

Στο τραπέζι ΑΕΚ-Δήμος

Στο τραπέζι ΑΕΚ-ΔήμοςΚάλλιο αργά, παρά ποτέ… Έστω και με καθυστέρηση -και μετά την κλιμάκωση της έντασης- ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και η επίσημη ΑΕΚ θα συναντηθούν για να θέσουν επί τάπητος το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς».

Την περιβόητη συνάντηση με την ΑΕΚ -που μέχρι σήμερα είχε μείνει σε θεωρητικό επίπεδο- θα έχει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά την κορύφωση της έντασης (η οποία είχε ως αποτέλεσμα φαινόμενα σαν αυτά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας) οι δυο πλευρές βρήκαν σημείο προσέγγισης. Τουλάχιστον για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

Στο ξεκίνημα λοιπόν της προσεχούς εβδομάδας, οι εκπρόσωποι των φορέων της «Ένωσης» (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Dimand, «Δικέφαλος 1924») θα συζητήσουν με τους αντίστοιχους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε μια κουβέντα που θα επικεντρωθεί σε όλα τα ανοιχτά θέματα του γηπέδου (απ’ την έγκριση της υψομετρικής μελέτης μέχρι τη γενική στάση του Δήμου απέναντι στο πρότζεκτ) και ελπίζεται ότι τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πηγή: Σπορ FM

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥ 500 καλάθια με παιχνίδια σε παιδιά από τον Σουάρες

500 καλάθια με παιχνίδια σε παιδιά από τον Σουάρες
Η χρονιά που φεύγει αφήνει γλυκόπικρη γεύση στον Λουίς Σουάρες μετά τα όσα έγιναν, αλλά ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα τις άγιες αυτές μέρες έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση, στέλνοντας 500 χριστουγεννιάτικα καλάθια με δώρα σε νοσοκομείο παιδιών στην πατρίδα του.
Τα καλάθια, που περιείχαν δώρα, φαγητά και ποτά για τους μικρούς ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειες τους, πήγαν στο νοσοκομείο «Περέιρα Ροσέλ» του Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης.
Εκτός από τα δώρα σε κάθε ένα καλάθι υπήρχε ακόμα και ένα μήνυμα γραμμένο από τον Σουάρες.
«Καλά Χριστούγεννα και ένα πανέμορφο 2015 με τους αγαπημένους σας. Λουίς Σουάρες και η οικογένεια», έγραφε το μήνυμα.
Πηγή: Goal

4.135 εισιτήρια στο κεκλεισμένων


Η αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Hala Pionir διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών όμως ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε πως διέθεσε 4.135 εισιτήρια στον αγώνα με τους Βάσκους!

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχτηκε τη Λαμποράλ στην αυλαία της regular season χωρίς την παρουσία οπαδών του λόγω της τιμωρίας που του επιβληθήκε από την Euroleague Basketball για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη.
Παρ' όλα αυτά, οι Σέρβοι έθεσαν κανονικά στην κυκλοφορία εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Βάσκους. Φυσικά, δεν ετίθετο ζήτημα αντιπαράθεσης με τη διοργανώτρια αρχή. Απλώς ήθελαν να ελαχιστοποιήσουν τη ''ζημιά'' από το πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε. Σε περίπτωση, μάλιστα, που γίνει δεκτή η έφεση της ομάδας του Βελιγραδίου, όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στην οικογένεια του Μάρκο Ίβκοβιτς.
Οι Σέρβοι, λοιπόν, ενημέρωσαν πως διατέθηκαν 4.135 εισιτήρια στον -κεκλεισμένων των θυρών- αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα ενώ τα 720 αγοράστηκαν από το εξωτερικό.
Πηγή: Sport 24

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Serie A ο Μανωλάς

Μεγάλη τιμή για τον Κώστα Μανωλά, καθώς ιταλικό δημοσίευμα τον περιλαμβάνει στην καλύτερη ενδεκάδα κατά το πρώτο μισό του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει μία καλή παρουσία στην πρώτη χρονιά του στην Ιταλία, όντας από τους πρωταγωνιστές της Ρόμα στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Οι εμφανίσεις του, καθώς και τα αγωνιστικά και σωματικά του προσόντα έχουν εκπλήξει τους Ιταλούς, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα "toronews.net" να τον συμπεριλάβει στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου.
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελείται από τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, έναν αληθινό στυλοβάτη της οπισθοφυλακής της Ρόμα και τον παίκτη της Έμπολι, Ρουγκάνι, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία".
Αυτοί είναι 11 "εκλεκτοί" σε σχηματισμό 4-3-3: Περίν ( Τζένοα)- Μπρούνο Πέρες (Τορίνο), Μανωλάς (Ρόμα), Ρουγκάνι (Έμπολι), Αντονέλι (Τζένοα) - Πογκμπά (Γιουβέντους), Κοβάτσιτς (Ίντερ), Ναϊνγκολάν (Ρόμα) - Τέβεζ (Γιουβέντους), Ντιμπάλα (Παλέρμο), Γκαμπιαντίνι (Σαμπντόρια)
Πηγή: Contra

Παραιτήθηκε ο Σαρρής

Παραιτήθηκε, Σαρρής,paraitithike, sarrisΌπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Σαρρής υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας στο ΔΣ της ΕΠΟ την Τρίτη, η οποία έγινε αποδεκτή!

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Απευθείας στα σωματεία και όχι στην ΕΠΟ τα λεφτά

Απευθείας στα σωματεία και όχι στην ΕΠΟ τα λεφτά
Με τροπολογία που πρότεινε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ψηφίστηκε χθες στη Βουλή επιλύεται το κώλυμα της μη φορολογικής ενημερότητας που είχε ανακύψει με υπαιτιότητα της ΕΠΟ και δεν επέτρεπε την εκταμίευση και την διάθεση από την Ομοσπονδία της κρατικής επιχορήγησης για το 2014 στα ποδοσφαιρικά σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ, καθώς και του υπόλοιπου του ποσού επιχορήγησης προς τις ΕΠΣ ύψους 160.500 ευρώ.
Η τροπολογία έχει ως εξής:
«Στο τέλος της παραγράφου 1 του άρθρου 50 του νόμου 2725/99 προστίθεται εδάφιο ως εξής: Στην περίπτωση που αθλητική ομοσπονδία δεν είναι φορολογικά ενήμερη, η κατανομή επιχορηγήσεων της παρούσης παραγράφου σε αθλητικά σωματεία και ενώσεις διενεργείται κατά κλάδο άθλησης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού».
Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα θα πάνε κατευθείαν στα σωματεία και μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα ξεκινήσει η απαιτούμενη σχετική διαδικασία. Έτσι, η ΕΠΟ χάνει τον «έλεγχο» χρηματοδότησης των σωματείων...
Στο μεταξύ, με επιστολή που απέστειλε ο Γιάννης Ανδριανός προς τους προέδρους των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, τους καλεί να προβούν σε διενέργεια ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης των ΕΑΚ από ορκωτούς λογιστές, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής οικονομική θέση καθενός από αυτά.
Πηγή: Goal

"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Ντιγκάρ"


Τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου μέσου και αρχηγού της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ.

Ένα όνομα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους "ερυθρόλευκους" επανέρχεται στο προσκήνιο.
Ο λόγος για τον Γάλλο μέσο της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον γαλλικό σύλλογο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι κι οι διοικούντες το σύλλογο έχουν σκοπό να τον πουλήσουν, προκειμένου να μην τον χάσουν το καλοκαίρι ως ελεύθερο.
Ο Ντιγκάρ είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και πριν από δύο χρόνια, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Equipe" ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 28χρονου μέσου της Νις.
Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ελάχιστα (8 ματς, 1 ασίστ σε 356 λεπτά), καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον άφησε μεγάλο διάστημα εκτός.
Πηγή: Contra

Τηλεφωνική υπόδειξη για αλλαγή παίκτη

Τηλεφωνική υπόδειξη για αλλαγή παίκτη Το έχουν αυτό το χούι αρκετοί Ελληνες παράγοντες. Θεωρούν ότι κόβει το μάτι τους στο ποδόσφαιρο και προσπαθούν έμμεσα ή άμεσα να παρέμβουν στο έργο των προπονητών εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητα του εργοδότη. Στην προκειμένη περίπτωση τον τρόπο που επέλεξε ένας πρόεδρος ΠΑΕ (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) δεν τον λες και διακριτικό…

Εν ώρα αγώνα αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον γενικό αρχηγό της ομάδας που βρισκόταν στον πάγκο (δεν έχει διευκρινιστεί αν του τηλεφώνησε ανοικτά ή αν αρκέστηκε να στείλει κάποιο sms στο κινητό τηλέφωνο) καλώντας τον να ενημερώσει τον προπονητή για το ποιος παίκτης πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή… Ο γενικός αρχηγός πάντως δεν ήταν ο άμεσος αγγελιοφόρος του μηνύματος. Διαβίβασε τα καθέκαστα στον βοηθό προπονητή (ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ) και εκείνος με τη σειρά του έδωσε το… χαρτάκι στον κόουτς.
Και πράγματι ο προπονητής δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή που ζήτησε ο πρόεδρος. Οπως μπορεί να υποθέσει κάθε καλοπροαίρετος, την ίδια αλλαγή σκόπευε να κάνει. Λες και διάβαζε τη σκέψη του ο πρόεδρος. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε δεν είχε και κανένα λόγο να παραιτηθεί για ζήτημα ευθιξίας και αξιοπρέπειας… Το μεγάλο του προσόν εξάλλου το οποίο του αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι πως λειτουργεί ως μαριονέτα (αν και όταν τον… σκουπίσει θα του χρεωθεί ως μειονέκτημα). Ο γενικός αρχηγός πάντως ο οποίος επίσης έμπλεξε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου επέλεξε να αποχωρήσει από την ομάδα για να μη συνεχίσει να αποτελεί μέρος της παρωδίας. Βρήκε μάλιστα γρήγορα ομάδα για νέα συνεργασία, έστω κι αν χρειάστηκε να κατέβει κατηγορία…
Πηγή: Goal

Το κοινωνικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ


Το κοινωνικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚΣτον προχθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών λειτούργησε η μαθητική κερκίδα στη θύρα 23 του ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά τα παιδιά έστειλαν μήνυμα για τη μεγάλη σημασία του Αθλητισμού στη ζωή όλων μας.

Το σχετικό πανό έγραφε : « Ο Αθλητισμός καλλιεργεί την ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας» υπενθυμίζοντας σε όλους ότι μέσω του Αθλητισμού οι νέοι άνθρωποι μαθαίνουν να εκτιμούν και να σέβονται την προσωπικότητα του άλλου, αποδέχονται τη διαφορετικότητά του και αναπτύσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.
Ο επόμενος αγώνας που θα λειτουργήσει η μαθητική κερκίδα θα είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το Κύπελλο στις 8 Ιανουαρίου του 2015. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα έρθουν στο γήπεδο θα στείλουν μήνυμα κατά της παιδικής φτώχειας.
Πηγή: aekfc.gr
Πηγή: AEK365

.Merry Fàbregas η Τσέλσι(videos)

Merry Fàbregas, Τσέλσι,Merry Fàbregas, tselsiΜε μία ασίστ στον Τέρι και ένα δικό του γκολ, ο Σεσκ Φάμπρεγας υπέγραψε τη νίκη της Τσέλσι με 2-0 επί της Στόουκ στο "Britannia", φέρνοντας μόνους στην πρώτη θέση τους Λονδρέζους πριν την Boxing Day. (VIDEOS)