ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πρόκριση για Τσέλσι

Πρόκριση, Τσέλσι,prokrisi, tselsiΗ Τσέλσι νίκησε 3-1 στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Σαουθάμπτον

Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης (videos)

Ρεάλ Μαδρίτης,real madritisΗ Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-0 την Κρους Ασούλ από το Μεξικό και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (videos)

Σερί 7 νικών η Μπάγερν(videos)

Σερί 7, Μπάγερν,seri 7, bagernΗ Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ στο Μόναχο και πήρε 7η συνεχόμενη νίκη στην Bundesliga

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Η επιστροφή του Ιμπαγάσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»


Η επιστροφή του Ιμπαγάσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Η ψυχολογία μετά τη νίκη (2-0) επί του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη στο ντεμπουύτο του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέβηκε και ο Πανιώνιος θα πάει αύριο (17/12) στο «
Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του γι' αυτό το ματς τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος πέραν του ότι είναι τραυματίας συμπλήρωσε και τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του.
Στην αποστολή των «κυανέρυθρων», όμως, βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλός του Ολυμπιακού, όπου και λατρεύτηκε.
Ασφαλώς παρουσιάζει ενδιαφέρον το πώς θ' αντιμετωπιστεί από τον κόσμο των «ερυθρολεύκων», όπως και το αν θ' αγωνιστεί ως βασικός, όπως έγινε και κόντρα στον ΟΦΗ.
Η αποστολή που επέλεξε ο Ουζουνίδης αποτελείται από τους Παπαδόπουλο, Γιαννακόπουλο, Πάνο, Αργυρόπουλο, Παντίδο, Οικονόμου, Τασουλή, Μητρόπουλο, Σιώπη, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Χατζηισαΐα, Κόμνο, Μπούζα. Γκίνη, Μασούρα, Μάκη Γκέζο, Γιάννου, Σμυρλή και Φουρλάνο.
Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Sheffield United vs Southampton FC 1-0,Live Streaming.21:45 Derby County vs Chelsea 1-3 Eastern European Summer Time

Πρόκριση, Τσέλσι,prokrisi, tselsiΗ Τσέλσι νίκησε 3-1 στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Σαουθάμπτον

Live Streaming. 21:30 Cruz Azul vs Real Madrid 0-4 FIFA Club World Cup Eastern European Summer Time

Ρεάλ Μαδρίτης,real madritisΗ Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-0 την Κρους Ασούλ από το Μεξικό και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (videos)

Τύφλα να 'χει ο Πίρλο (VIDEO)

Τύφλα, Πίρλο VIDEO,tyfla, pirlo VIDEOΦάουλ που θα ζήλευε κι ο... Αντρέα Πίρλο εκτελεί ένας Ολλανδός, ο οποίος βάζει απίστευτα φάλτσα για να στείλει την μπάλα συστημένη στα δίχτυα. Απολαύστε μερικές από τις "ζωγραφιές" του, ευτραφή, σπεσιαλίστα.

.Μπεν Αρφά: Μια "βόμβα" στα χέρια του Μαρινάκη!(vids)


Μπεν Αρφά, Μαρινάκη,ben arfa, marinakiΟ Γάλλος μπαλαδόρος που είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Πειραιά τον Γενάρη του 2010 τέθηκε ξανά στα υπόψη των "ερυθρολεύκων" και ο πρόεδρος της ΠΑΕ επεξεργάζεται το μεγάλο "μπαμ". Τα... σώβρακα του Ζίκο που "χάλασαν" τότε τη μεταγραφή, το πικάντικο παρασκήνιο και όλα τα τωρινά δεδομένα μιας υπόθεσης που αν ολοκληρωθεί θα προκαλέσει πάταγο!

Πηγή: Contra

.Η ιδανική 11άδα του Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε την ιδανική 11άδα από εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και είναι εντυπωσιακό πως όλοι έχουν παίξει σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα


Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πλέον προπονητής της 2ης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και ως τεχνικός του ζητήθηκε να επιλέξει την ιδανική ομάδα που θα ήθελε να προπονήσει, από εν ενεργεία παίκτες δηλαδή.

Ούτε ένας στην 11άδα δεν είναι από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, ενώ και οι και 11 έχουν παίξει ή παίζουν σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα!
Στους αναπληρωματικούς υπάρχουν δύο Γερμανοί, αλλά και πάλι παίκτες από την "βασίλισσα" και τους "μπλαουγκράνα".

 
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Bayern Munchen vs SC Freiburg 2-0,Live Streaming.21:00 Hannover 96 vs FC Augsburg 2-0,Live Streaming.21:00 Hamburger SV vs VFB Stuttgart 0-1,Live Streaming.21:00 1. FC Koln vs FSV Mainz 05 0-0 Eastern European Summer Time

Σερί 7, Μπάγερν,seri 7, bagernΗ Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ στο Μόναχο και πήρε 7η συνεχόμενη νίκη στην Bundesliga

«Χάρος» ο διαιτητής για την Τίγκρες (video)


Τον τίτλο στο πρωτάθλημα Απερτούρα πανηγύρισε η Αμέρικα μετά τον θρίαμβο 3-0 επί της Τίγκρες στον 2ο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην έδρα της με τους  φιλοξενούμενους να έχουν δριμύτατα παράπονα για τη διαιτησία.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν  στο «Αζτέκα» για να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 στο πρώτο ματς εντός έδρας και ήταν αήττητοι στα προηγούμενα 15 τους ματς στη διοργάνωση αλλά  οι «αετοί» έφθασαν στη μεγάλη ανατροπή και κατέκτησαν το πρωτά για 12η φορά στην ιστορία.
Με τους «τίγρεις» να  θεωρούν ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης  Πολ Ενρίκε Ντελγκαντίγιο  Χάρο ήταν ο δήμιος τους.
Και τούτο γιατί ο άρχων του αγώνα  δεν δίστασε να δείξει στους παίκτες των φιλοξενούμενων  τρεις κόκκινες κάρτες σε διάστημα μόλις εννιά λεπτών στο β’ μέρος.
Με το σκορ στο 2-0 από το 61’ ο χορός των κόκκινων καρτών άνοιξε τρία λεπτά αργότερα όταν ο Ερνάν Μπουρμπάνο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια  για ανατροπή του  Μιγκέλ Λαγιούν ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Μόλις τρία λεπτά μετά σειρά είχε ο  Ντάμιεν Αλβάρεζ να αποχωρήσει πρόωρα από το ματς για απόπειρα να γρονθοκοπήσει τον  Βεντούρα Αλβαράδο με τόσο τον πρώτο όσο και τους υπόλοιπους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να κινούνται με λίαν απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή.
Και η βροχή των αποβολών ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους με τον γκολκίπερ  Ναχουέλ Γκουζμάν θύτη καθώς αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα  στο 72’ για επικίνδυνη προβολή στον Αρόγιο.

Με το  σκορ να ανεβαίνει στο 3-0 για τους γηπεδούχους έξι λεπτά αργότερα ο ρέφερι «κοκκίνησε» και έναν παίκτη των γηπεδούχων (τον Λουίς Μεντόζα στο 79’) αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Αμέρικα να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Πηγή: OnSports

Μπεργκ: «Ελπίζω να τελειώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα»


Αισιόδοξος πως το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του θα κλείσει πριν τις γιορτές εμφανίστηκε ο Σουηδό στράικερ του Παναθηναϊκού
Ως δώρο στον κόσμο του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει να προσφέρει την ανανέωση του συμβολαίου του πριν τις γιορτές, ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ των «πράσινων» έδωσε το παρών στην εκδήλωση της εταιρείας Marks and Spencer που «ντύνει» την ομάδα και επεσήμανε πως ελπίζει το ζήτημα με την επέκταση του συμβολαίου του να ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.
«Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά γιατί μπορούμε να ερχόμαστε κοντά στον κόσμο» ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης. Ερωτηθείς για το αν ο κόσμος που περιμένει στις γιορτές το… δώρο της ανανέωσης του συμβολαίου του θα ικανοποιηθεί, απάντησε: «Τα Χριστούγεννα πρέπει να τα περνάς με φίλους και οικογένεια. Περιμένω και εγώ στις διακοπές να βρεθώ με την οικογένειά μου και να περάσω όμορφα είτε εδώ είτε στη Σουηδία. Το ελπίζω να είναι το δώρο για τον κόσμο η ανανέωση του συμβολαίου μου. Έχω πει και στο παρελθόν ότι ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να τελειώσει το θέμα».
Πηγή: OnSports

Έκλεισε Οτσόα η Λίβερπουλ

Έκλεισε Οτσόα η ΛίβερπουλΠαίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Γκιγέρμο Οτσόα. Η Λίβερπουλ συμφώνησε σε όλα με τη Μάλαγα και ο Μεξικάνος μετακομίζει τον Ιανουάριο στο Μέρσεϊσαϊντ. Οι Άγγλοι θα πληρώσουν στην ισπανική ομάδα 3εκατ. λίρες. Ο Οτσόα μετακόμισε το καλοκαίρι στο "Ροσαλέδα" αλλά ακόμα δεν έχει αγωνιστεί.

Πηγή: AEK365

.«Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»

«Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»
Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης και ότι στην Ελλάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA o Γιάννης Αναστασίου.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», που κράτησε… κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τις μεταγραφές, στάθηκε στη σημασία του να διατηρήσουν οι παίκτες του τη σωστή νοοτροπία που επιδεικνύουν και αναφέρθηκε στις δυσκολίες της επικείμενης (Πέμπτη 18/12) αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πάντα μια καλή εμφάνιση και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ θα έλεγα δίνει ψυχολογία, δίνει διάθεση στην ομάδα ευχάριστη θα έλεγα, αλλά γενικά είμαστε καλά, η ομάδα παίζει, δημιουργεί φάσεις απλά δεν τις μετουσιώναμε σε γκολ. Παρόλο που κερδίσαμε 4-0 τον Πανθρακικό το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αλλά τη δεδομένη στιγμή η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, δείχνει την σωστή νοοτροπία. Και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε και στα υπόλοιπα ματς».
Που οφείλεται η σταθερότητα στα τελευταία ματς;
«Στην δουλειά πάνω απ' όλα αλλά και στην προσήλωση που δείχνουμε στο τακτικό κομμάτι. Στην αρχή της σεζόν, σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι παίζαμε το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, δημιουργούσαμε καταστάσεις απλά δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Νομίζω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βελτιωθεί».
Είχαμε δύσκολα παιχνίδια, πάντα εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα και γενικά στα δύσκολα ήμασταν αρκετά καλοί. Το σημαντικό είναι πλέον να δείξουμε αυτό που είπα, σοβαρότητα, σωστή νοοτροπία γιατί πολλά παιχνίδια πρέπει να έχεις την σωστή νοοτροπία για να τα κερδίσεις.
Σαν ομάδα έχουμε την ποιότητα, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αν δεν έχουμε την σωστή νοοτροπία θα έχουμε προβλήματα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».
Αντέχει η ομάδα το βάρος του πρωταθλητισμού και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά;
«Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό ξέρεις πάντα ότι παίζεις για το υψηλότερο επίπεδο. Γίνεται μια σωστή διαχείριση, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και από εκεί και πέρα σίγουρα όσο κερδίζεις τα παιχνίδια μεγαλώνουν οι απαιτήσεις. Εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες μας, ξέρουμε ότι προέχει το αμέσως επόμενο παιχνίδι και εκεί είναι ο στόχος μας».
Τι περιμένετε να δείτε από το ματς με την Ξάνθη;
«Είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει τρομερή βελτίωση σε σχέση με πέρυσι με τον ερχομό του κ. Λουτσέσκου παίζει πιο επιθετικά είναι αρκετά δημιουργική, έχει παίκτες στην μεσαία γραμμή που δημιουργούν εύκολα το γκολ και νομίζω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί είμαστε και εμείς μια ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο και θα γίνει ένα όμορφο ματς».
Που θεωρείτε ότι θα κριθεί το ματς;
«Πάνω απ' όλα στη θέληση, στις μονομαχίες αλλά και στις ευκαιρίες. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και θα πρέπει σε αυτό το ματς ίσως να μην δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες αλλά όσες θα κάνουμε να τις τελειώσουμε και να κοιτάξουμε να περιορίσουμε τις ευκαιρίες της Ξάνθης που έχει με Σολτάνι, Κλέιτον Λουσέρο και Καπετάνο μια επικίνδυνη τετράδα μπροστά όπως και στα στημένα. Επίσης ρόλο θα παίξει η θέληση και η αποτελεσματικότητα».
Βρισκόμαστε στον Δεκέμβρη και σε λίγες μέρες ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος, υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας;
«Πάντα υπάρχει στόχος, πάντα υπάρχει πλάνο, έχω ενημερώσει την διοίκηση, έχω κάνει τις εισηγήσεις μου και γίνονται οι ανάλογες προσπάθειες θα έλεγα».
Αμυντικός, επιθετικός ή να περιμένουμε και κάτι παραπάνω;
«Εγώ δεν θα ήθελα να προσδιορίσω την θέση που θα κινηθούμε. Έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα και όλη μας η προσοχή είναι εκεί».
Πηγή: Goal

Ανακοίνωση Ολυμπιακού για Αμπιντάλ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει ότι την Παρασκευή ο Ερίκ Αμπιντάλ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Τελειώνει ο Γάλλος από την ομάδα του Πειραιά.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιβεβαιώνει ότι την Παρασκευή στις 13:00 ο Ερίκ Αμπιντάλ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου και θα αναφερθεί στο μέλλον του.
Η ανακοίνωση δεν αναφέρει για ποιο λόγο θα γίνει η συνέντευξη Τύπου, αλλά είναι γνωστό πως ο Γάλλος θα τερματίσει την καριέρα του και φυσικά αυτό συνεπάγεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι την Παρασκευή 19/12/2014 και ώρα 13:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο ποδοσφαιριστής Ερίκ Αμπιντάλ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: Sport 24

.Στο ρελαντί η Ίντερ την Κιέβο(videos).. .Επιτέλους νίκη!(videos)

Ίντερ, Κιέβο,inter, kievoΗ Ίντερ πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο στην έδρα της Κιέβο, επικρατώντας 2-0 χάρη σε γκολ των Κόβατσιτς και Ρανόκια. Λευκή ισοπαλία για Έμπολι και Τορίνο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Επιτέλους,epitelousΗ Έβερτον πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σκόρπισε στους... τρεις ανέμους την ΚΠΡ, και με το τελικό 3-1 επέστρεψε στις νίκες, πιάνοντας τη... Λίβερπουλ στη βαθμολογία.