ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Live Streaming.21:45 Manchester United vs Stoke City 2-1,Live Streaming.21:45 Swansea City FC vs Queens Park Rangers 2-0,Live Streaming.21:45 Burnley FC vs Newcastle United 1-1,Live Streaming.21:45 Leicester City vs Liverpool FC 1-3,Live Streaming.22:00 West Bromwich Albion vs West Ham United 1-2,Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Aston Villa 0-1Premier League Eastern European Summer Time

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 στο Λέστερ και μάλιστα με ανατροπή, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Στόουκ στο "Ολντ Τράφορντ" (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ(videos)

Πηγή: Sport 24

«Δεν πωλείται ο Μπονί»

Μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, η Σουόνσι θα δώσει την άδειά της για την πώληση του Βίλφριντ Μπονί τον ερχόμενο Ιανουάριο

Η άποψη αυτή ανήκει στον προπονητή των «κύκνων», Γκάρι Μονκ, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού, εκτός και αν οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό στην ομάδα του.
«Δεν πουλάμε, ούτε έχουμε ανάγκη να δώσουμε κάποιον. Είμαστε στο πλευρό των παικτών μας και αυτοί στο δικό μας. Ο Μπονί θέλει να σημειώνει πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του. Απολαμβάνει την παρουσία του εδώ και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Ουαλών και συνέχισε αναφερόμενος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ιβοριανό:
«Έχω πει πολλές φορές ότι το χρήμα δεν φέρνει τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Για να τον πάρει κάποιος στην ομάδα του θα πρέπει να μας προσφέρει ένα αστρονομικό ποσό»!

Πηγή: AEK365

Χωρίς Μπεν με Πανιώνιο


Χωρίς Μπεν με ΠανιώνιοΜε τον Μπεν Σαμπάτ να μένει εκτός δράσης και τον Σέτκους να θεωρείται αμφίβολος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Κέρκυρα για το ματς με τον Πανιώνιο. Επέστρεψαν Ντιόγκο και Ζορμπάς.

Δύο επέστρεψαν και δύο απουσιάζουν απ’ την Κέρκυρα, ενόψει της εμβόλιμης έκτης αγωνιστικής, όταν θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανιώνιο.

Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σέτκους, όμως η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη λόγω τραυματισμού που έχει υποστεί, ενώ παραμένει εκτός ο Μπεν Σαμπάτ. Αντίθετα, επέστρεψαν απ’ τους τραυματισμούς τους οι Ντιόγκο και Ζορμπάς.

Αναλυτικά, η αποστολή της Κέρκυρας: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ομπράντοβιτς, Ρόχας, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Μαραγκός, Παρασκευαϊδης.
Πηγή: Σπορ FM

Αναστασιάδης: «Όσο πιο έτοιμοι γίνεται»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρεθεί στην καλύτερή του ημέρα απέναντι στον Ολυμπιακό.
Μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ ο οποίος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά, Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη για το μεγάλο αυτό παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της Nova:
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Εμείς έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά έχουν κόπωση λόγω του ότι είχαμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να παίξουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η ομάδα έδωσε πολλές δυνάμεις για να αλλάξει το αποτέλεσμα, δεν ήταν δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Ολα αυτά κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».
Για τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε με μια ομάδα που πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα που αρχίζει να πετάει στα σύννεφα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί παίζει μέσα στην έδρα του, όπως και εμείς αν παίζαμε εδώ στην έδρα μας, θα ήμασταν το φαβορί για να κερδίσουμε. Αυτή την στιγμή φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά πρέπει κι εμείς να είμαστε όσο προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας...»
Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Μη με ρωτάτε... Δεν ξέρω ποια παιδιά θα παίξουν ακόμη για να σας απαντήσω».
Για το ότι ο Μίτσελ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο και ποια η άποψή του για τον τεχνικό του Ολυμπιακού: «Δεν περίμενα να μιλήσω για τον Μίτσελ σήμερα. Οταν πριν 1,5 χρόνο περίπου είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακό και έγραφαν οι εφημερίδες πως θα φύγει, είπα πως έχετε ένα πολύ καλό προπονητή, αφήστε τον να δουλέψει και μην βιαστείτε γιατί όντως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα, τα αποτελέσματα λένε πόσο καλός προπονητής είναι και αυτά που έχει κάνει στον Ολυμπιακό από μόνα τους μιλάνε. Μιλάνε τα έργα, δεν μιλάει αυτός. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο».
Πηγή: OnSports

Ο Ανρί, ο Πάρκερ και ο Τζόρνταν


Ο Τιερί Ανρί παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Guardian" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μπασκετικές επιρροές του, αλλά και στον Τόνι Πάρκερ.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Τιερί Ανρί ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους New York Red Bulls και 4,5 χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα από τις ΗΠΑ, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Γάλλος στράικερ παραχώρησε συνέντευξη στην "Guardian", η οποία περιείχε ολίγη από... μπάσκετ. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση που έκανε σχετικά με τα όσα βελτίωσε τα προηγούμενα χρόνια, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Τόνι Πάρκερ "Τα χάνω όταν κάποιος αργεί στην προπόνηση. Κοιτάξτε γύρω σας. Τι εμποδίζει τα νέα παιδιά από το να έρχονται στις προπονήσεις τα απογεύματα; Έξι χρόνια πριν, οι Σαν Αντόνιο Σπερς προσέλαβαν προπονητή για να βελτιώσει το σουτ του Τόνι Πάρκερ. Δεν ήταν έλλειψη σεβασμού, απλώς ήθελαν να τον βοηθήσουν να βελτιώσει έναν τομέα του παιχνιδιού του".
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιρροές του, λέγοντας: "Θα σας πω. Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος σκόραρε 60 πόντους σε κάποια παιχνίδια στην αρχή της καριέρα του. Όταν ήρθαν στο Σικάγο οι Σκότι Πίπεν και Χόρας Γκραντ πετύχαινε λιγότερους πόντους, αλλά άρχισε να κερδίζει τίτλους. Ήταν ο αστέρας μέσα στην ομάδα. Όταν δεν είσαι στα καλύτερά σου, οι άλλοι κρύβουν τις αδυναμίες σου".
Πηγή: Sport 24

Στο «σκαμνί» τέσσερις ΠΑΕ

Στο «σκαμνί» τέσσερις ΠΑΕΤέσσερις ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 4-12-2014 και ώρα 13:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 12η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Βέροια.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανθρακικός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΟΦΗ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Πηγή: Σπορ FM

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ Μουρίνιο: «Ευτυχώς που δεν παίζει ο Λίνεκερ»


 ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ Μουρίνιο: «Ευτυχώς που δεν παίζει ο Λίνεκερ»
Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αύριο (03/12, 21:45) την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο προπονητής των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο, στην συνέντευξη Τύπου αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Γκάρι Λίνεκερ δεν θα παίξει για τα «σπιρούνια».
Ο Άγγλος ήταν ο τελευταίος παίκτης της Τότεναμ που είχε σκοράρει νικητήριο γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στην τελευταία νίκη των «σπιρουνιών» στην έδρα της Τσέλσι τον Φεβρουάριο του 1990.

Πηγή: Goal

.Βγήκε από την εντατική ο Πελέ

Η κατάσταση της υγείας του Πελέ όλο και βελτιώνεται και ο Βραζιλιάνος θρύλος, σύμφωνα με το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας και βρίσκεται σε μονάδα ημί-εντατικής θεραπείας

Ο 74χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη μετά την επέμβαση που είχε κάνει για αφαίρεση πετρών στα νεφρά.
Σύμφωνα με το νοσοκομείο ο Πελέ είναι όλο και καλύτερα, τρώει καλά, περπατά γύρω από το δωμάτιο του, έχει καλή πίεση, το αναπνευστικό του σύστημα λειτουργεί σωστά και συνεχίζει να λαμβάνει ενδοφλέβια αντιβίωση.
Οι τελευταίες εξετάσεις που υποβλήθηκε δείχνουν ότι η ουρολοίμωξη έχει υποχωρήσει, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα πάρει εξιτήριο, αν και σύμφωνα με τον γιο του, Εντίνιο, αυτό θα μπορούσε να γίνει στο τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: AEK365

Ανανεώνουν Καρέλης, Ατζαγκούν, Ντίνας

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τους Καρέλη, Ατζαγκούν και Ντίνα για την επέκταση των συμβολαίων τους για έναν ακόμη χρόνο και τους "έδεσε" με το τριφύλλι.



Ο Παναθηναϊκός δένει τους παίκτες του που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τα έχουν δώσει όλα για το τριφύλλι και τον έχουν φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην έξοδο σιγά-σιγά από την κρίση επιβραβεύοντας τους μάλιστα με νέα υψηλότερα συμβόλαια.
Έτσι μετά τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο οι οποίοι συμφώνησαν τις προηγούμενες μέρες για να βάλουν τις υπογραφές τους σε νέα συμβόλαια την Τρίτη ήρθε η ώρα τριών ακόμα νεαρών ποδοσφαιριστών να πουν το ναι στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση και επέκταση.

Συγκεκριμένα, Καρέλης και Ατζαγκούν συμφώνησαν να επεκτείνουν ως το 2018 (αντί για 2017 που έληγαν το συμβόλαιο τους) και ο Ντίνας ως το 2017 (αντί για το 2016 που έληγε το δικό του).
Τις επόμενες μέρες, το αργότερο την άλλη εβδομάδα, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα κληθούν να υπογράψουν και τα νέα τους συμβόλαια.
Οι κινήσεις αυτές από πλευράς Παναθηναϊκού όπως και οι προηγούμενες, η συμφωνία με τους Νάνο και "Τριάντα" είναι στο πλαίσιο της επιβράβευσης κάποιων παιδιών για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκού εξ ου και οι σχετικές αυξήσεις στις απολαβές τους.
Σε ότι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ γύρω από τις συζητήσεις των τριών ποδοσφαιριστών και των εκπροσώπων τους με την διοίκηση του Παναθηναϊκού ο μεν εκπρόσωπος των Ντίνα και Ατζαγκούν συναντήθηκε με τους ανθρώπους του τριφυλλιού το Σάββατο και το οριστικό ναι δόθηκε την Δευτέρα.
Ενώ το καθοριστικό ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Νίκου Καρέλη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ σε συνάντηση με τον Τάκη Φύσσα.
Και στους τρεις προτάθηκαν καλύτεροι οικονομικοί όροι αλλά και νέα μπόνους στα συμβόλαια τους που έχουν να κάνουν με κατάκτηση στόχων και συμμετοχών. Παράλληλα μετά από επιθυμία του Παναθηναϊκού σε κανένα από τα τρία συμβόλαια δεν μπήκε ρήτρα καθώς στο τριφύλλι δεν θέλουν να χάσουν κάποιον παίκτη χωρίς να δώσουν πρώτα την συγκατάθεση τους.
Σε ότι δε είχε να κάνει με τον Καρέλη και σε σχετική επικοινωνία που είχε το SPORT24 με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Χρήστο Γάτση μας τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν η παραμονή του στον Παναθηναϊκό λέγοντας:
"Ο Νίκος ως προτεραιότητα έχει τον Παναθηναϊκό και θέλει μέσα από την προσφορά του στην ομάδα και την επιτυχία των στόχων της να μπορέσει να προοδεύσει και αυτός και να πάει ακόμα ψηλότερα.
Προτεραιότητα του αποτελεί ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστούμε την ομάδα και όλα τα στελέχη της, διοίκηση και προπονητικό τιμ για την ανταμοιβή της προσπάθειας και της αναγνώρισης της αξίας του Νίκου".
Πηγή: Sport 24

«Όλα τα παιδιά θέλουν να γίνουν σαν τον Μέσι» (vds)

Όλα, Μέσι,ola, mesiΟ Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο αξιαγάπητος ποδοσφαιριστής των πιτσιρικάδων στη Βόρεια Κορέα. Συγκεκριμένα, στο ειδικό ποδοσφαιρικό σχολείο Pyongyang International Football School»

Ξέχασε ένα εκατ. ευρώ μέσα στο τρένο... Δείτε τι προσφέρει για να του επιστρέψουν την βαλίτσα! [photo]


Φωτογραφία για Ξέχασε ένα εκατ. ευρώ μέσα στο τρένο... Δείτε τι προσφέρει για να του επιστρέψουν την βαλίτσα! [photo]

Τραβούσε τα μαλλιά του» όταν κατάλαβε τι έχασε Ιταλός συλλέκτης έργων τέχνης, ξέχασε σε βαγόνι της αμαξοστοιχίας της σιδηροδρομικής γραμμής Παρίσι -Γενεύη αντικείμενο τεράστιας αξίας.

Το πολύτιμο απολεσθέν αντικείμενο, δεν ήταν άλλο, από ένα πίνακα ζωγραφικής του 13ου αιώνα, φιλοτεχνημένο από τον μεγάλο Κινέζο ζωγράφο της εποχής, Wang Zhen peng.
  Ξέχασε ένα εκατ. ευρώ μέσα στο τρένο... Δείτε τι προσφέρει για να του επιστρέψουν την βαλίτσα! [photo]Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο συλλέκτης, γνωστός στους κύκλους της τέχνης, Κος Πλατερότι, κατέβηκε από το τρένο σε μια Γαλλική πόλη κοντά στα σύνορα με την Ελβετία.

Σύντομα διαπίστωσε έντρομος πώς είχε αφήσει στο βαγόνι την βαλίτσα του, εντός της οποίας βρισκόταν το έργο αξίας 1 εκ ευρώ.

Ειδοποίησε το προσωπικό της σιδηροδρομικής εταιρείας, που έψαξαν τα βαγόνια του τρένου, μόλις αυτό έφτασε στην Γενεύη, αλλά για κακή του τύχη δεν βρέθηκε τίποτα.

Ο Ιταλός συλλέκτης, προσφέρει τώρα μια γενναία ανταμοιβή για την επιστροφή του πίνακα.

Όπως δήλωσε στην Βρετανική εφημερίδα, παρότι η αξία του έργου είναι πολύ μεγάλη, δεν θα μπορούσε να πουληθεί χωρίς το πιστοποιητικό αυθεντικότητας που ακόμα διατηρεί στην κατοχή του.

Tromaktiko
Πηγή: NewsNow

Μετά τα ρατσιστικά σχόλια κατέληξε με έξι δόντια λιγότερα!

 Μετά τα ρατσιστικά σχόλια κατέληξε με έξι δόντια λιγότερα! Με έξι δόντια λιγότερα κατέληξε ένας άντρας στη Βρετανία ύστερα από ρατσιστικά σχόλια που έκανε σε δύο περαστικούς.

Ο Ζακ Κόλινς συνήθιζε να πειράζει τους περαστικούς στους δρόμους του Πλίμουθ στη Βρετανία. Όμως κάποια στιγμή η πλάκα δεν ήταν καθόλου αστεία, αλλά μάλλον ακραία ήταν και ρατσιστική. Έτσι, ο αδερφός ενός εκ των θυμάτων του άρχισε να τον χτυπά επί τόπου.
Τελικά, ο Κόλινς κατέληξε με διαλυμένη γνάθο και έξι δόντια σπασμένα, ενώ  ο άντρας που τον χτύπησε καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλακή.
Όπως έγινε γνωστό ο Κόλινς εκείνη την ημέρα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με τα ρατσιστικά του σχόλια ακόμα και μέσω twitter.
Πηγή: AEK365

Κλοπ: "Όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπάγερν"

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε με δηλώσεις του πως είναι καλύτερος προπονητής απ' ότι το 2012 και πως όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, ας γίνει οπαδός της Μπάγερν Μονάχου.
Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μετράει ήδη οκτώ ήττες και δε λέει να σηκώσει κεφάλι.
Πάντως, ο προπονητής της δεν προτίθεται να τα παρατήσει και θα μείνει να παλέψει, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα. Άλλωστε, ο ίδιος πιστεύει πως είναι καλύτερος απ' ό,τι δυο χρόνια πριν που η ομάδα του έφτανε μέχρι τον τελικό του Champions League.
Ο ίδιος, τόνισε σε δηλώσεις του πως "δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν σε τόσο δύσκολη θέση. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν τα παρατάω, είμαι μαχητής και όσο η Ντόρτμουντ με θέλει εδώ, θα συνεχίζω. Πιστεύω πως είμαι καλύτερος προπονητής από ό,τι το 2012, έστω κι αν δεν φαίνεται στη βαθμολογία".
Για τις αποδοκιμασίες εναντίον της ομάδας του και του ίδιου, είπε πως τις κατανοεί, ότι είναι φυσιολογικές, αλλά "όποιος αποδοκιμάζει, πρέπει να αναρωτηθεί αν έτσι βοηθά την ομάδα ή όχι. Μάλιστα, κατέληξε πως η γκρίνια δεν βοηθά κανέναν και πως "όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπάγερν Μονάχου".
Πηγή: Sport 24

Παναθηναϊκός: Άγνοια για Αλμέιδα

Μπορεί ο ιταλικός Τύπος να «στέλνει» στον Παναθηναϊκό τον Ούγκο Αλμέιδα, ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν γνωρίζουν τίποτα για τον Πορτογάλο επιθετικό.
Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν ήδη τις κινήσεις τους. Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λεωνίδα Βόκολου, στο εξωτερικό έφερε αρκετή… κουβέντα για τις πιθανές προσθήκες που θα κάνουν οι «πράσινοι». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το «τριφύλλι» θα κινηθεί και για επιθετικό κι έτσι δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα σενάρια. Ένα από αυτά, εξ Ιταλίας, ήθελε τον Ούγκο Αλμέιδα να είναι μεταξύ των παικτών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.
Από το «τριφύλλι», ωστόσο, δηλώνουν άγνοια για την περίπτωση του διεθνούς Πορτογάλου φορ. Μάλιστα, άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως ουδέποτε έχει απασχολήσει την ομάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: OnSports

Σαλπιγγίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Σαλπιγγίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η συγκέντρωση θα παίξει μεγάλο ρόλο για το κατά πόσο θα καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά ο «δικέφαλος του Βορρά».
Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης (03/12), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως τόνισε ο «Σάλπι», θα πρέπει η ομάδα του να έχει τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και να είναι έτοιμη έτσι ώστε να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά σε τέτοιου είδους ματς όλα είναι ανοικτά. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά για την ομάδα μας», ανέφερε αρχικά ο Σαλπιγγίδης και πρόσθεσε:
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα κάθε χρόνο, σίγουρα περιμένει με μεγάλη προσμονή αυτό το παιχνίδι και θέλει να μας περάσει στη βαθμολογία, αλλά κι εμείς δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε χαρούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο».
Πηγή: OnSports

Αγγελόπουλος: "Σε 1-2 χρόνια η ΑΕΚ θα διεκδικεί το πρωτάθλημα"

Ξανά πρωταθλήτρια θέλει να δει την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους Τύπου και αναφέρθηκε στο όραμα που έχει για την ομάδα, τονίζοντας πως η "Ένωση" θα έχει το καλοκαίρι 4 παίκτες στην Εθνική. Ίγκλις: "Είμαι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ".

"Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο. Σε ένα-δύο χρόνια να έχουμε ομάδα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα", σχολίασε και έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη, αρχικά μέσω Eurocup και εν συνεχεία στην Ευρωλίγκα.
Επιπλέον, προανήγγειλε την απόκτηση πλέι μέικερ και σέντερ, ενώ τόνισε πως "Η ΑΕΚ θα έχει το καλοκαίρι τέσσερις παίκτες στην Εθνική".
Όσον αφορά το λόγο που αποφάσισε να εμπλακεί με την ΚΑΕ, δήλωσε: "Δεν μπορούσα να δω την ΑΕΚ να διαλύεται ξανά", αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις με 3-4 σημαντικούς επιχειρηματίες με σκοπό να συνδράμουν οικονομικά.

Καρλ Ίγκλις: "Είμαι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ"

Δηλώσεις στην "ΩΡΑ των ΣΠΟΡ" έκανε ο ηγέτης της ΑΕΚ, Καρλ Ίγκλις, ο οποίος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας στα τελευταία νικηφόρα παιχνίδια.
Διαβάστε αναλυτικά:
Για τη νίκη επί του Κολοσσού: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι αρχίζουμε να βρίσκουμε καλό ρυθμό σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον".
Για το ρόλο του στην ΑΕΚ: "Όταν ήρθα στην ΑΕΚ είχα πει ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Οι περισσότεροι με ήξεραν σαν σκόρερ, αλλά είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Γενικά το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να μπορούμε να διαβάζουμε το παιχνίδι".
Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα: "Όλα είναι πολύ καλά στην ΑΕΚ. Έχω παίξει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και η αλήθεια είναι ότι ήθελα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι ικανοποιημένος".
Για τη συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Για να είμαι πιο ακριβής, είναι ένας θρύλος της προπονητικής. Το πρώτο πράγμα που απαιτεί κάθε μέρα στις προπονήσεις είναι ο σεβασμός. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κίνητρο και το μεταφέρει στους παίκτες. Και φυσικά δουλεύει πολύ. Προσωπικά μου δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, γεγονός που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο".
Πηγή: Contra

Λουκέτο στους οργανωμένους θέλει η ισπανική λίγκα

Λουκέτο στους οργανωμένους θέλει η ισπανική λίγκαΝα βάλει λουκέτα στους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών στην Ισπανία πρότεινε η λίγκα που είναι αποφασισμένη για δραστικά μέτρα μετά τη δολοφονία οπαδού σε επεισόδια την Κυριακή.

Το μαχαίρι στο κόκκαλο είναι αποφασισμένη να φτάσει η ισπανική λίγκα για να εξαλείψει φαινόμενα βίας σαν κι αυτό που την Κυριακή στέρησε τη ζωή σε έναν άνθρωπο μετά από επεισόδια οπαδών της Ατλέτικο και της Λα Κορούνια.

Όπως έγινε γνωστό, η πρότασή της, στην οποία μάλιστα παρουσιάζεται κάθετη, είναι να κλείσει όλους τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών στην Ισπανία μέσα στους επόμενους 24 μήνες θεωρώντας πως από εκεί πηγάζει η βία στο ποδόσφαιρο της χώρας. «Τελειώστε τους!», ήταν η σαφής εντολή του προέδρου της LFP στην έκτακτη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα μετά τα τραγικά γεγονότα της Κυριακής.

Παράλληλα, πρόθεση της λίγκας είναι να καθιερώσει-στα πρότυπα της UEFA-ποινές που προβλέπουν να κλείνουν συγκεκριμένες θύρες στα γήπεδα, όταν από εκεί προκύπτει παραβατική συμπεριφορά των θεατών, ακόμη κι αν πρόκειται για ύβρεις.

Επίσης εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο απαγόρευσης των οργανωμένων μετακινήσεων οπαδών, προκειμένου να αποφεύγονται επικίνδυνες «συναντήσεις».
Πηγή: Σπορ FM

Σαμπντόρια-Νάπολι 1-1..Την έσωσε ο Σαπάτα(video)

Σαπάτα,sapataΤην ώρα που όλα έδειχναν ότι η Σαμπντόρια θα έπαιρνε το τρίποντο ο Σαπάτα με τέρμα του στις καθυστερήσεις έδωσε τον βαθμό στην Νάπολι με το τελικό 1-1.