ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Live Streaming.22:00 Sampdoria vs Napoli 1-1 Serie A,Eastern European Summer Time

Την έσωσε ο Σαπάτα(video)

Σαπάτα,sapataΤην ώρα που όλα έδειχναν ότι η Σαμπντόρια θα έπαιρνε το τρίποντο ο Σαπάτα με τέρμα του στις καθυστερήσεις έδωσε τον βαθμό στην Νάπολι με το τελικό 1-1.

Ποιος είναι ο πρωθυπουργός;

Ξέραμε καλά ότι ΕΠΟ και ΚΕΔ άγονται και φέρονται από τον Ολυμπιακό. Ότι τόσο το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας όσο και αυτοί που αποτελούν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία αποτελούν ανεπίσημα όργανα των ερυθρόλευκων. Αυτό που δεν ξέραμε -για την ακρίβεια το υποψιαζόμασταν αλλά δεν ήμασταν 100% – είναι ότι και η πολιτεία άγεται και φέρεται από το σύστημα του ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναφέρομαι στα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας που αδιάφορα παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το θέατρο του παραλόγου που «παίζεται» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμία ενόχληση. Καμία αντίδραση. Κανένα ενδιαφέρον. Υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές, είναι ενήμεροι για την δικαστική έρευνα του κ. Κορέα καθώς επίσης και για την αγανάκτηση των Ελλήνων φιλάθλων σε σχέση με τα αίσχη του Ολυμπιακού στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κανείς τους δεν αισθάνθηκε την ανάγκη, την υποχρέωση ή την ευαισθησία-που λέει ο λόγος- να σκαλίσει έστω και λίγο την υπόθεση. Για τα μάτια του κόσμου, να ασχοληθεί με τα σημεία και τέρατα που αναφέρει ο Τύπος ότι συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκατοντάδες πρωτοσέλιδα, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, χιλιάδες άρθρα και ρεπορτάζ για τα διαιτητικά και όχι μόνο σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο δεν έχουν συγκινήσει ΚΑΝΕΝΑ.
Έχουμε λοιπόν κάθε δικαίωμα να υποθέτουμε διάφορα. Φόβος, εξάρτηση, βόλεμα -με όποια έννοια μπορεί να δοθεί στη λέξη- είναι προφανώς οι αιτίες που το πολιτικό σύστημα σφυρίζει αδιάφορα επιτρέποντας στον Βαγγέλη Μαρινάκη να συμπεριφέρεται ως πρωθυπουργός της χώρας, ελέγχοντας Superleague, ΕΠΟ, ΚΕΔ και πολιτεία.
Μόνο ένας τόσο ισχυρός άνθρωπος θα κατάφερνε να ορίσει τον Αρετόπουλο (δηλωμένο οπαδό του Ολυμπιακού) διαιτητή σε ένα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟΚ χωρίς να... ανοίξει ρουθούνι. Το γεγονός ότι τα βλέμματα όλων των Ελλήνων είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Τετάρτης, ουδόλως απασχόλησε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού που κάνει τη... δουλειά του χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για τον αντίκτυπο των πράξεων του.
Ο ορισμός του Αρετόπουλου είναι ένα μήνυμα: «Αυτόν θέλω, αυτόν βάζω και κόψτε το λαιμό σας». Σε ελεύθερη μετάφραση, κάνει ότι θέλει, δεν ελέγχεται από κανένα και δεν φοβάται κανένα. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Κατάσταση που δεν θα επέτρεπε να ευδοκιμήσει καμία κυβέρνηση σε άλλη χώρα, πλην της Ελλάδας. Σε καμία άλλη χώρα το πολιτικό σύστημα δεν θα επέτρεπε να δέχεται τόσο έντονη κριτική για την ανεκτικότητα του απέναντι σε φαινόμενα «Μαρινάκη». Ούτε ο Μπερλουσκόνι την εποχή της παντοδυναμίας του στην Ιταλία, δεν λειτουργούσε για τη Μίλαν όπως ο Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό.
Υ. Γ. 1 Θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει το ντόρο που ξεσήκωσε ο ορισμός Αρετόπουλου αν όριζαν έναν από τους διεθνείς διαιτητές της λίστας. Προτίμησαν να κάνουν επίδειξη δύναμης με τον Τρικαλινό καθώς δεν υπάρχει ο παραμικρός φόβος για τυχόν συνέπειες. Ίσως μια καλή κόκκινη διαιτησία επιβραβευθεί με το σήμα τους διεθνούς στο μέλλον. Έχουμε κάθε δικαίωμα να το υποθέτουμε και να το πιστεύουμε γνωρίζοντας πως λειτουργεί το σύστημα και ποιοι διαιτητές έγιναν διεθνείς τα τελευταία χρόνια.
Υ. Γ. 2 Αν όσοι μας εκπροσωπούν στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής θέλουν να έχουμε αυτή την εικόνα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ας συνεχίσουν να σιωπούν και να κρύβονται. Αργά ή γρήγορα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη λαϊκή ετυμηγορία. Ας μας αποδείξουν ότι είναι λάθος ο τρόπος που σκεφτόμαστε. Ας μας αποδείξουν ότι τους αδικούμε. Έχουν τους απαραίτητους μηχανισμούς για να διαλύσουν τον κόκκινο ιστό αράχνης που ύφαναν στο λιμάνι για να εγκλωβίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από inpaok.com Πηγή: PaokMania

«Ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

«Ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»Άξιο… εμπιστοσύνης στους κρίσιμους αγώνες χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες και τόνισε ότι στην ομάδα του ανυπομονούν για το ντέρμπι της Τετάρτης (3/12) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στη Nova για το ματς το πολύ σημαντικό ματς που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανυπόμονοι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σχολίασε ότι θα πρέπει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση.

«Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί παίζεται η βαθμολογία και ανυπομονούμε να έρθει εκείνη η στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Στη συνέχεια μίλησε για το που θεωρεί ότι μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης. Όπως σε όλα τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τους κάνουμε όλους να νιώσουν ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Όταν του ζητήθηκε να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο που ακολουθώ πάντα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο μας να παίξουμε σαν ομάδα».
Πηγή: Σπορ FM

Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης 1-1

Παναιγιάλειος
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στον Παναιγιάλειο και στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League. Με καθυστέρηση άρχισε το ματς.
Το σκορ άνοιξαν στο 15' οι Αιγιώτες με κεφαλιά του Ιωάννου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ουρτάδο. Στο προηγούμενο λεπτό, μάλθιστα, οι ''μελανόλευκοι'' είχαν δοκάρι, ύστερα από σουτ του Ουρτάδο από τα 30 μέτρα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο, η ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' έφερε το παιχνίδι στα ίσια, χάρη σε προβολή του Φαρινόλα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον. Στο 88' του αγώνα, οι προπονητές των δύο ομάδων, Μουράτ Σεροπιάν και Νίκος Κωστένογλου, αποβλήθηκαν καθώς ο ένας επιτέθηκε στον άλλον, με αφορμή την καθυστέρηση στην είσοδο του Βάντερσον που είχε περάσει εκτός λόγω τραυματισμού.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας στο Αίγιο ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τους προβολείς του σταδίου.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Σταμογιάννος (59' Νάστος), Ουρτάδο, Μπούνας, Σεχολάρι (67' Μίλιεβιτς), Σκαρτσίλας (80' Μπουρλάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (64' Γεωργίου), Φαρινόλα (74' Κυβελλίδης), Ανγκούλο, Βάντερσον.
Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
1ος όμιλος
Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Ερμιονίδα – Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (57' Βλαχόπουλος)
Επισκοπή – Φωστήρας 2-3 (29' Νικόλτσης, 45'+3' Αχείμαστος (αυτ.) / 3' Σακελλαρίου, 39' Μίτκας, 43' Μουστόγιαννης)
Άλιμος – ΑΟ Χανιά 1-2 (77' Ιωάννου / 31' Γκότοβος, 43' Κρητικός)
Παναχαϊκή – ΑΕΚ 1-3 (80' Γκατιακά / 4' Ντακόλ, 31' Πλατέλλας, 90' Μπαρμπόζα)
Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 1-1 (47' Λόπεθ, 51' Γιέσιτς)
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου
Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης 1-1 (15' Ιωάννου - 45' Φαρινόλα)
Ρεπό: Πανηλειακός

2ος όμιλος
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
Φωκικός – Ηρακλής 0-1 (32' Περόνε)
Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Αναγ. Καρδίτσας – Λαμία 0-1 (43' Γιενγκά)
Εθνικός Σερρών – Ζάκυνθος 0-0
Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός  1-0 (47' Μίλιτς)
Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (48' Διαμαντόπουλος)
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου
ΑΕΛ – Τύρναβος (Αλκαζάρ, 21:30 OTE TV)
Ρεπό: Απόλλων 1926

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1ος όμιλος
1. ΑΕΚ 15
2. Χανιά 13
3. Απόλλων Σμύρνης  13
4. Παναιγιάλειος 11
5. Ερμιονίδα 10
6. Παναχαϊκή 9
7. Αχαρναϊκός 8
8. Επισκοπή 4
9. Άλιμος 4
10. Ηρακλής Ψαχνών 4
11. Φωστήρας 3
12. Καλλιθέα 2
13. Πανηλειακός 1
2ος όμιλος
1. Λαμία 16
2. Ηρακλής 15
3. Ζάκυνθος 13
4. Ολυμπιακός Βόλου 10
5. ΑΕΛ 9
6. Αγροτικός Αστέρας 7
7. Αιγινιακός 7
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 7
9. Απόλλων 1926 4
10. Πιερικός  4
11. Εθνικός Σερρών 3
12.  Φωκικός 2
13. Τύρναβος 1

Πηγή: Sport 24

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ «Καθαρή» η μαγνητική του Λαφαγέτ

        SentraGoal     Στο GOAL σήμερα: ΜΕ ΛΥΣΣΑ!   Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014     Αθήνα 15°C περισσότερα »        Νέα σε 10"     Ποδόσφαιρο     Μπάσκετ     Daily Bet     Διεθνή     Αλλα αθλήματα     Βόλεϊ     Blog     Παρασκήνια     Videos     Υπηρεσίες     Sentra 103.3      Basket League ΣΚΡΑΤΣ     |     Α2     |     Euroleague     |     EuroCup     |     ΝΒΑ     |     Κύπελλο Ελλάδας     |     Εθνική Ομάδα     |     Παγκόσμιο Κύπελλο     |     Α1 Γυναικών     |     Ξένα πρωταθλήματα     |     Αλλες Ειδήσεις     |     Βαθμολογίες     |     Αποτελέσματα  LIVESCORE beta:      Ανόρθωσις - Απόλλων Λεμεσού: 0 - 1 (69')     Μίντιλαντ - Βέστιαλαντ: 1 - 0 (26')     Aχιλλέας 29 - Φόλενταμ: 0 - 3 (27')  ΑρχικήΜπάσκετBasket League ΣΚΡΑΤΣΟλυμπιακός Online 20:13 1/12 Text Size  Μεγαλύτερα Γράμματα  Μικρότερα Γράμματα  mail to  Εκτυπώστε το Αρθρο ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ «Καθαρή» η μαγνητική του Λαφαγέτ
Το ήδη φορτωμένο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, ευτυχώς για το Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους «ερυθρόλευκους», δεν θα φορτωθεί περεταίρω.
Ο τραυματισμός του Όλιβερ Λαφαγέτ στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ αποδείχτηκε επιπόλαιος, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μια διάταση στον αχίλλειο.
Αυτό σημαίνει ότι ο 30χρονος γκαρντ θα επανέλθει άμεσα στις προπονήσεις και θα υπολογίζεται κανονικά για το εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (5/12, 21:45) με τη Νεπτούνας για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Ακόμη στο ματς κόντρα στους Λιθιουανούς αναμένεται να επιστρέψει ο Λοτζέσκι, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Πρίντεζης, Παπαπέτρου και Κατσίβελης.
Πηγή: Goal

Κομβικά ματς με Εργοτέλη, Λεβαδειακό

ΟΦΗ
Η πτωτική πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα πιστοποιήθηκε και στα Γιάννινα. Οι Κρητικοί έχασαν εύκολα από την ομάδα της Ηπείρου και πλέον οι αγώνες με Εργοτέλη και Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικές.
Και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΟΦΗ είναι στο ''Γεντί Κουλέ''. ''Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα. Αυτά τα ματς θα κρίνουν πολλά'' σχολιάζουν στην ομάδα του Ηρακλείου.
Ασφαλώς και θέμα αποχώρησης του Τζενάρο Γκατούζο δεν υφίσταται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/12) με τον Εργοτέλη δεν υπολογίζεται ο Αντελέγιε, ο οποίος αποβλήθηκε στους Ζωσιμάδες.
Πηγή: Sport 24

Μουρίνιο: «Το FFP προστατεύει τους μεγάλους συλλόγους»

Μουρίνιο: «Το FFP προστατεύει τους μεγάλους συλλόγους»Την πεποίθησή του ότι το Financial Fair Play της UEFA ευνοεί τους μεγάλους συλλόγους και δεν αφήνει τις μικρότερες ομάδες να φτάσουν στην κορυφή, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο με δηλώσεις του.

Το Financial Fair Play δεν παρέχει ισονομία μεταξύ των συλλόγων, καθώς ευνοεί μόνο τους "μεγάλους", σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι ο νέος κανονισμός της UEFA εμποδίζει τις μικρότερες ομάδες στο να πρωταγωνιστήσουν.

«Η UEFA αποφάσισε να θεσπίσει το Financial Fair Play για να συναγωνίζονται οι ομάδες με ίσους όρους, όμως στην πράξη δεν είναι δίκαιο. Αυτό που κάνει, είναι να προστατεύει τους μεγάλους, παλιούς, ιστορικούς συλλόγους που έχουν ήδη μία καλή οικονομική και εμπορική δομή. Αυτό συμβαίνει, λόγω των επιτυχιών τους τα περασμένα χρόνια», ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι που, στη συνέχεια, μίλησε για τους νέους επενδυτές του χώρου, αλλά και για την ομάδα του.

«Οι νέοι σύλλογοι, νέοι με την έννοια των καινούργιων επενδύσεων, δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Οι ομάδες με νέους ιδιοκτήτες δεν μπορούν να "σπάσουν" την κυριαρχία των μεγαλύτερων. Η Τσέλσι δεν είναι ένας παλιός, ιστορικός σύλλογος, αλλά ούτε και ομάδα με νέο ιδιοκτήτη. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ήδη πάνω από δέκα χρόνια εδώ. Έχουμε σημαντική ιστορία και μεγάλη σταθερότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε ακριβώς λίγο κατώτεροι από τους μεγάλους», κατέληξε.
Πηγή: Σπορ FM

Εξόρμηση στη Βόρειο Ελλάδα ο Πλατανιάς

Πανστρατιά ενόψει των δύο διαδοχικών εκτός έδρας αγώνων με τον Πανθρακικό και τη Βέροια κήρυξε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Ελληνας τεχνικός του Πλατανιά συμπεριέλαβε στην αποστολή των δύο ματς 24 ποδοσφαιριστές για να έχει άνεση επιλογών αλλά και να δώσει οικογενειακό κλίμα στην εξόρμηση στη Βόρειο Ελλάδας.
Οι 24: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Ντεντάκης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκης, Τσουράκης και Φιγκέιρα.
Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί, αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία -και πάλι αεροπορικώς- για την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης.
Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη 3/12 και την Πέμπτη 4/12 στην Κομοτηνή, ενώ την Παρασκευή 5/12 θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βέροια, όπου το Σάββατο 6/12 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα

Πηγή: Contra

Live Streaming.18:00 Panegialios vs Apollon Smyrni 1-1 Eastern European Summer Time

ΠαναιγιάλειοςΔεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στον Παναιγιάλειο και στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League. Με καθυστέρηση άρχισε το ματς.
Το σκορ άνοιξαν στο 15' οι Αιγιώτες με κεφαλιά του Ιωάννου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ουρτάδο. Στο προηγούμενο λεπτό, μάλθιστα, οι ''μελανόλευκοι'' είχαν δοκάρι, ύστερα από σουτ του Ουρτάδο από τα 30 μέτρα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο, η ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' έφερε το παιχνίδι στα ίσια, χάρη σε προβολή του Φαρινόλα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον. Στο 88' του αγώνα, οι προπονητές των δύο ομάδων, Μουράτ Σεροπιάν και Νίκος Κωστένογλου, αποβλήθηκαν καθώς ο ένας επιτέθηκε στον άλλον, με αφορμή την καθυστέρηση στην είσοδο του Βάντερσον που είχε περάσει εκτός λόγω τραυματισμού.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας στο Αίγιο ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τους προβολείς του σταδίου.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Σταμογιάννος (59' Νάστος), Ουρτάδο, Μπούνας, Σεχολάρι (67' Μίλιεβιτς), Σκαρτσίλας (80' Μπουρλάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (64' Γεωργίου), Φαρινόλα (74' Κυβελλίδης), Ανγκούλο, Βάντερσον.
Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
1ος όμιλος
Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Ερμιονίδα – Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (57' Βλαχόπουλος)
Επισκοπή – Φωστήρας 2-3 (29' Νικόλτσης, 45'+3' Αχείμαστος (αυτ.) / 3' Σακελλαρίου, 39' Μίτκας, 43' Μουστόγιαννης)
Άλιμος – ΑΟ Χανιά 1-2 (77' Ιωάννου / 31' Γκότοβος, 43' Κρητικός)
Παναχαϊκή – ΑΕΚ 1-3 (80' Γκατιακά / 4' Ντακόλ, 31' Πλατέλλας, 90' Μπαρμπόζα)
Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 1-1 (47' Λόπεθ, 51' Γιέσιτς)
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου
Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης 1-1 (15' Ιωάννου - 45' Φαρινόλα)
Ρεπό: Πανηλειακός

2ος όμιλος
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
Φωκικός – Ηρακλής 0-1 (32' Περόνε)
Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Αναγ. Καρδίτσας – Λαμία 0-1 (43' Γιενγκά)
Εθνικός Σερρών – Ζάκυνθος 0-0
Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός  1-0 (47' Μίλιτς)
Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (48' Διαμαντόπουλος)
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου
ΑΕΛ – Τύρναβος (Αλκαζάρ, 21:30 OTE TV)
Ρεπό: Απόλλων 1926

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1ος όμιλος
1. ΑΕΚ 15
2. Χανιά 13
3. Απόλλων Σμύρνης  13
4. Παναιγιάλειος 11
5. Ερμιονίδα 10
6. Παναχαϊκή 9
7. Αχαρναϊκός 8
8. Επισκοπή 4
9. Άλιμος 4
10. Ηρακλής Ψαχνών 4
11. Φωστήρας 3
12. Καλλιθέα 2
13. Πανηλειακός 1
2ος όμιλος
1. Λαμία 16
2. Ηρακλής 15
3. Ζάκυνθος 13
4. Ολυμπιακός Βόλου 10
5. ΑΕΛ 9
6. Αγροτικός Αστέρας 7
7. Αιγινιακός 7
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 7
9. Απόλλων 1926 4
10. Πιερικός  4
11. Εθνικός Σερρών 3
12.  Φωκικός 2
13. Τύρναβος 1

Πηγή: Sport 24

.Η Λίβερπουλ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Τζέραρντ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

 .Η Λίβερπουλ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Τζέραρντ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
Διαψεύδοντας τις φήμες περί κακών σχέσεων με τον Στίβεν Τζέραρντ, ο Μπρένταν Ρότζερς γνωστοποίησε πως η Λίβερπουλ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον εμβληματικό αρχηγό που έχει να σκεφτεί πολλά πριν αποφασίσει, αλλά αυτό δεν είναι τα χρήματα.
Ο Άγγλος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από 1η Γενάρη θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και με άλλες ομάδες. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από την ημέρα που δήλωσε πως «βλέπει» τον εαυτό του μακριά από το «Άνφιλντ» μετά από 16 χρόνια, καθώς τότε η Λίβερπουλ δεν τον είχε προσεγγίσει.
Τώρα το έκανε, αλλά ο ίδιος ακόμα δεν απάντησε. «Τους προτάθηκε ένα συμβόλαιο. Έχει όλο το σεβασμό και τον χρόνο να το σκεφτεί. Υπάρχουν πράγματα που έχει να σκεφτεί, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα είναι τα χρήματα. Από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν έχει τον χρόνο να το σκεφτεί», σχολίασε ο Ρότζερς «απαντώντας» στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζέραρντ ανικανοποίητο από το μικρό συμβόλαιο.
Όπως αναφέρεται στα βρετανικά ΜΜΕ, το συμβόλαιο που προσφέρει η Λίβερπουλ περιλαμβάνει μείωση αποδοχών για τον 34χρονο μέσο και είναι για ένα έτος, ενώ ο Τζέραρντ θα προτιμούσε 2ετές.
Πηγή: Goal

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ Υπέρ του νέου αθλητικού νόμου ο Αστέρας

 Υπέρ του νέου αθλητικού νόμου ο Αστέρας
Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση του πήρε θέση υπέρ του νέου αθλητικού νόμου, τονίζοντας πως είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ αναφέρει πως με διάλογο μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θέλει να εκφράσει δημοσίως τις σκέψεις της για το νέο αθλητικό νόμο, τονίζοντας πως πρόκειται για μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί βέβαια, οι αρμόδιοι φορείς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για τα σημεία που συμφωνούν, αλλά και για όσα διαφωνούν. Σε καμία πάντως περίπτωση, δεν θα πρέπει να αφοριστεί μια τέτοια προσπάθεια στο σύνολο της, αλλά αντίθετα με διάλογο να επιλύσουμε προβλήματα του ποδοσφαίρου».

Πηγή: Goal

Αποθέωση Χολέμπας από τους Ιταλούς: "Έργο τέχνης το γκολ"

Αποθέωση Χολέμπας, Ιταλούς, Έργο,apotheosi cholebas, italous, ergoΤο ιταλικό "LaRoma24", υμνεί το γκολ και την εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας στο ντέρμπι με την Ίντερ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον η άμυνα ξέρει και να επιτίθεται, ενώ το γκολ του ήταν "έργο τέχνης". Διαβάστε τα όσα γράφουν οι Ιταλοί για την εμφάνιση του Έλληνα μπακ.
Πηγή: Contra

.Θεοδωρίδης: "Η λέξη εκδίκηση δεν υπάρχει"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης προέτρεψε τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν σωστή συμπεριφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν συμφέρει τους Πειραιώτες να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα στάθηκε στην παρουσία του Μπενίτες και ευχαρίστησε τους Φαίακες για την φιλοξενία.
"Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ο προπονητής χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά, τα οποία ήταν καλοί. Ιδίως ο Μπενίτες, αν και δεν θέλω να λέω ονόματα. Έχασε κάποια γκολ, αλλά βρέθηκε πολλές φορές σε θέση να σκοράρει και ήταν απειλή για την αντίπαλη εστία, κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και για τον ίδιο.
Νικήσαμε την Κέρκυρα, μία καλή ομάδα και θα με θυμηθείτε γι’ αυτό. Δύσκολη έδρα, το γήπεδο ήταν γεμάτο Ολυμπιακούς, που μας επιφύλαξαν σπουδαία υποδοχή και μας συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο.
Η μπάλα είναι μπάλα, το ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός υπεράνω όλων. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, έγινε ωραίο παιχνίδι με άψογη διαιτησία. Για να μην βγουν κάποιοι ποδοσφαιροπατέρες τους προλαβαίνω, ήταν άψογη η διαιτησία", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης που θέλησε να πει δύο λόγια και για το ντέρμπι της Τετάρτης (3/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ, συνιστώντας ψυχραιμία στον κόσμο του Ολυμπιακού.
"Θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να καταλάβει την Τετάρτη πως είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Εγώ προσωπικά τα ντέρμπι δεν τα φοβάμαι, ποτέ δεν τα φοβόμουν. Αυτά με τις μικρές ομάδες φοβάμαι, γιατί είναι πάντα ντέρμπι.
Τα ντέρμπι που πρέπει ο Ολυμπιακός να παίξει σαν Ολυμπιακός, είμαι σίγουρος ότι θα παίξει και οι παίκτες του θα μπολιαστούν μ' αυτά.
Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο κάτι: Η λέξη εκδίκηση δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν μας συμφέρει να μην παίξουμε ποδόσφαιρο, να παρασυρθούν οι φίλαθλοι και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα.
Πρέπει να παιχθεί ποδόσφαιρο, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, μεγάλη ομάδα, καταξιωμένη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, ούτε με φωτοβολίδες κτλ".
Πηγή: Sport 24

"Το 14 που σέρνεται και δεν αντέχεται άλλο"

Το 14,to 14Ο Θέμης Καίσαρης αναλύει τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ μετά από τις αναγκαστικές αλλαγές και το rotation του Άγγελου Αναστασιάδη, για τις αμυντικές πληγές, για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που κρύβεται πίσω από 7 γκολ και το "μυστήριο" Δημήτρης Παπαδόπουλος.

.ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ -2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΑΛ.Απόδραση στο 94' για Μπαρτσελόνα(videos)..ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ +3 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.Με γκολάρες από Πίρλο & Χολέμπας (videos)

 ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ -2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΑΛ.Απόδραση στο 94' για Μπαρτσελόνα(videos)..ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ +3 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.Με γκολάρες από Πίρλο & Χολέμπας (videos) Με γκολ του Μπουσκέτς στο 94' η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Βαλένθια στο "Μεστάγια", ενώ η Ατλέτικο για 8ο σερί ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν" πήρε τη νίκη (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ +3 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


 ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ -2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΑΛ.Απόδραση στο 94' για Μπαρτσελόνα(videos)..ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ +3 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.Με γκολάρες από Πίρλο & Χολέμπας (videos) Με γκολάρες από Πίρλο & Χολέμπας




Η Ρόμα νίκησε με 4-2 την Ίντερ, η Γιουβέντους 2-1 την Τορίνο και η Μίλαν με 2-0 την Ουντινέζε. Γκολάρες από Χολέμπας, Πιάνιτς, Πίρλο (93') και Μενέζ σε Καρνεζη (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 Πηγή: Sport 24