ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ανατροπή στην Αγγλία η Αργεντινή (videos),Γκολάρες από Ολλανδία & Μεξικό (videos)

Ανατροπή, Αγγλία, Αργεντινή,anatropi, anglia, argentiniΗ Αργεντινή με ένα τυχερό γκολ και ένα πέναλτι έκανε ανατροπή και νίκησε 2-1 την Κροατία στο "Μπόλεϊν Γκράουντ" του Λονδίνου (videos)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Γκολάρες από Ολλανδία & Μεξικό

Γκολάρες, Ολλανδία, Μεξικό,gkolares, ollandia, mexikoΤο Μεξικό νίκησε με 3-2 την Ολλανδία μέσα στο Άμστερνταμ, με τους Κάρλος Βέλα και Γουέσλεϊ Σνάιντερ να πετυχαίνουν φοβερά γκολ (videos)

Πηγή: Sport 24

Βραζιλιάνικη "4άρα" στην Τουρκία (videos)

Βραζιλιάνικη 4άρα, Τουρκία,vrazilianiki 4ara, tourkiaΜε πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ η Βραζιλία νίκησε εύκολα με 4-0 την Τουρκία μέσα στην Κωνσταντινούπολη (videos)

Live Streaming.21:45 Argentina vs Croatia 2-1,Live Streaming.21:45 Belgium vs Iceland, Eastern European Summer Time

Ανατροπή, Αγγλία, Αργεντινή,anatropi, anglia, argentiniΗ Αργεντινή με ένα τυχερό γκολ και ένα πέναλτι έκανε ανατροπή και νίκησε 2-1 την Κροατία στο "Μπόλεϊν Γκράουντ" του Λονδίνου (videos)

Live Streaming.21:00 Norway vs Estonia 0-1,Live Streaming.21:30 Netherlands vs Mexico 2-3 Eastern European Summer Time

Ερυθρόλευκες... ήττες σε Ολλανδία, Νορβηγία

Ερυθρόλευκες, Ολλανδία Νορβηγία,erythrolefkes, ollandia norvigiaΔεν κύλησε καλά η βραδυά για τους δύο εκ των διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις, και μάλιστα εντός έδρας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Goal

Γκολάρες από Ολλανδία & Μεξικό

Γκολάρες, Ολλανδία, Μεξικό,gkolares, ollandia, mexikoΤο Μεξικό νίκησε με 3-2 την Ολλανδία μέσα στο Άμστερνταμ, με τους Κάρλος Βέλα και Γουέσλεϊ Σνάιντερ να πετυχαίνουν φοβερά γκολ (videos)

Πηγή: Sport 24

Αναβολή έξι αγώνων!

Αναβολή,anavoliΔεν είναι μόνο το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ που αναβλήθηκε, αλλά ακόμα πέντε. Η διοργανώτρια προσανατολίζεται στο να αναβάλει όλα τα ματς της 6ης αγωνιστικής.
Πηγή: Sport 24

Βόμβα στη ρύθμιση με τις εκατό δόσεις


Βόμβα στη ρύθμιση με τις εκατό δόσειςΣε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών προαναγγέλλει διάταξη σύμφωνα με την οποία οι βεβαιωμένες οφειλές του ΕΝΦΙΑ δεν θα εντάσσονται στις 100 δόσεις, όπως προβλέπει η εγκύκλιος , αλλά θα υπάγονται στις 12-24 δόσεις.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αφού ο ΕΝΦΙΑ βεβαιώθηκε πριν την 1η Οκτωβρίου πρέπει να μπουν στη ρύθμιση των 72-100 δόσεις υποχρεωτικά οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και προαιρετικά οι μη ληξιπρόθεσμες.
Όμως με δελτίο τύπου το Υπ. Οικονομικών, προαναγγέλει αλλαγή στις 100 δόσεις μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με την οποία, μόνο η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ θα μπορεί να μπει στις 100 δόσεις και οι υπόλοιπες ή να εξοφλούνται ή να μπαίνουν στις 12-24 δόσεις.
Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ έρχεται, σαφώς, σε ευθεία αντιδιαστολή με την απόφαση την οποία εξέδωσε μόλις προ δύο ημερών η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαϊδου από την οποία προέκυπτε ότι το σύνολο του ΕΝΦΙΑ μπορούσε να ενταχθεί στη ρύθμιση των 72-100 δόσεων.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κ. Σαββαϊδου δεν ήταν ενήμερη για τις αλλαγές. Το πρωϊ άλλωστε στο περιθώριο εκδήλωσης του ΕΒΕΑ για τη ρύθμιση των 100 δόσεων η κα Σαββαϊδου επανηλημένα ρωτήθηκε και επανηλημένα διέψευσε κάθε ενδεχόμενο να γίνει αυτό που τελικά συνέβη.
Πηγές του υπ. Οικονομικών δεν διευκρίνησαν εάν η αλλαγή θα γίνει με νόμο ή με νέα εγκύκλιο. Παράλληλα οι ίδιες πηγές του ΥΠΟΙΚ υποστήριξαν ότι λόγω της πρόβλεψης του ισχύοντος νόμου για ελάχιστη δόση 50 ευρώ εκ των πραγμάτων η συντριπτική πλειονότητα των φορολογουμένων που οφείλουν ΕΝΦΙΑ δεν θα μπορούσε να ενταχθεί στις 100 δόσεις. Με ένα απλό υπολογισμό, λένε οι ίδιες πηγές, οι 100 δόσεις θα αφορούσαν φορολογούμενους που έχουν ΕΝΦΙΑ πάνω από 5.000 ευρώ, άρα τα μεγάλα πορτοφόλια.
Το γεγονός αυτό πάντως δείχνει ότι το υπουργείο υπαναχωρεί, πιθανώς ύστερα από πίεση της τρόικας η οποία ανησυχεί για την πιθανότητα να αφήσουν απλήρωτο τον ΕΝΦΙΑ οι φορολογούμενοι μέχρι και το Μάρτιο του 2015 που υπάρχει το περιθώριο για ένταξη στη ρύθμιση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
- Δεν αλλάζει ο αριθμός των δόσεων όπως και οι όροι του διακανονισμού αποπληρωμής οφειλών προς το δημόσιο. Παραμένουν από 72 έως 100.
- Η 1η δόση του ΕΝΦΙΑ, η δόση του Σεπτεμβρίου εφόσον δεν έχει πληρωθεί θα μπει στη ρύθμιση των 72-100 δόσεων.
- Οι υπόλοιπες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, ως μη ληξιπρόθεσμες, ή θα πληρωθούν ή θα μπουν στην πάγια ρύθμιση των 12-24 δόσεων.
Πηγή: newmoney.gr

Πηγή: Gazzetta

Κίνδυνος αναβολής για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κίνδυνος αναβολής για το ΠΑΟΚ-ΠαναθηναϊκόςΟρατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα, λόγω… 17 Νοέμβρη.

Αρκετά πιθανή είναι η αναβολή του προγραμματισμένου για την προσεχή Δευτέρα αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την έκτη αγωνιστική της Α1 (19:00).

Λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, η αστυνομία δεν μπορεί να διαθέσει όσες δυνάμεις κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του ντέρμπι κορυφής κι έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο αναβολής.

Ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει 1-2 μέρες νωρίτερα ή αργότερα, καθώς οι «πράσινοι» έχουν υποχρεώσεις αυτή την Παρασκευή και την επόμενη Πέμπτη για την Ευρωλίγκα. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ.

Το καλεντάρι είναι πολύ φορτωμένο και για τις δύο ομάδες, λόγω των υποχρεώσεών τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ υπενθυμίζεται πως υπάρχει και ο μεταξύ τους ημιτελικός Κυπέλλου, που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο στις 22 Δεκεμβρίου.
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.20:30 Turkey vs Brazil 0-4 Eastern European Summer Time

Βραζιλιάνικη 4άρα, Τουρκία,vrazilianiki 4ara, tourkiaΜε πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ η Βραζιλία νίκησε εύκολα με 4-0 την Τουρκία μέσα στην Κωνσταντινούπολη (videos)

Τότεναμ για Ντελφ

Δεδομένη θεωρούν τα βρετανικά ΜΜΕ την κίνηση της Τότεναμ για την απόκτηση του Φάμπιαν Ντελφ από την Άστον Βίλα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο

Στο στόχαστρο της Τότεναμ βρίσκεται ο Φάμπιαν Ντελφ.
Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου με την Άστον Βίλα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και εδώ και αρκετές μέρες έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας, ότι δεν πρόκειται να προβεί στην ανανέωσή του.
Τα «σπιρούνια» αναμένεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του τον ερχόμενο Γενάρη, προσφέροντας παράλληλα ένα μικρό ποσό στους «χωριάτες» για την αποδέσμευσή του.

Πηγή: AEK365

«Πονοκέφαλος» με Τοροσίδη


Πονοκέφαλος, Τοροσίδη,ponokefalos, torosidiΟ διεθνής αμυντικός της Ρόμα εγκατέλειψε την προπόνηση με κάκωση στην ποδοκνημική. Οι εξετάσεις θα δείξουν αν προλαβαίνει τον αγώνα της Παρασκευής (14/11) με τα Νησιά Φερόε.
Πηγή: Goal

Ζιντάν: "Ο Μαραντόνα ήταν σε άλλο επίπεδο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τόνισε πως στην ηλικία των 14 ετών είχε μείνει εντυπωσιασμένος από τα κατορθώματα του Αργεντίνου στο Μουντιάλ του 1986.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έγινε ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που μπήκε στο Hall of Fame της ιστοσελίδας Goal.com (μετά τους Ζιντάν και Πελέ) κατόπιν ψηφοφορίας στην οποιά παίρνουν μέρος και οι επισκέπτες της, και ο "Ζιζού" δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.
Κληθείς να καταθέσει την άποψή του για την βράβευση του "Πίμπε Ντ'Όρο" ο Γάλλος πρώην άσος αφιέρωσε μελιστάλαχτα λόγια για τον Αργεντίνο και στάθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού το 1986 που τον είχαν αφήσει με το στόμα ανοιχτό...
"Ο Μαραντόνα δεν με επηρέασε, αλλά με κάποιο τρόπο άφησε ένα σημάδι πάνω μου, στο μυαλό μου, ειδικά το 1986 επειδή εκείνη την περίοδο ήταν σε τρομερή φόρμα.

  Τότε ήμουν 14 ετών και όταν είσαι 14 γνωρίζεις τα πάντα. Ήταν εκείνη η περίοδος που συνειδητοποίησα τι παίκτης ήταν ο Μαραντόνα, όταν έκανε μόνος του τη διαφορά και έπαιρνε τα παιχνίδια.
Αυτό το στοιχείο τον έκανε να υπερτερεί έναντι των άλλων ποδοσφαιριστών. Το 1986 ήταν παίκτης άλλου επιπέδου", τόνισε ο Ζιντάν με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Goal.com.
Όσο για το αν έχει δει κάποιον με τις ίδιες ικανότητες με αυτές του Νο 10 της Αργεντινής, ο Ζιντάν ήταν κατηγορηματικός: "Όχι, δεν έχω δει. Μέχρι σήμερα, με όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες που έχουν περάσει, πιστεύω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος να κάνει αυτό που έκανε ο Μαραντόνα το 1986".
Πηγή: Sport 24

Ευτυχώς δεν έχει πρωτάθλημα


Ευτυχώς δεν έχει πρωτάθλημαΈνα κάρο απουσίες μετράει ο Γιάννης Πετράκης στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τις τελευταίες μέρες.

Ευεργετικά λειτουργεί η διακοπή στη Σούπερ Λίγκα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Γιάννης Πετράκης βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιό του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων στην προπόνηση της Τετάρτης δεν έχει στην διάθεσή του συνολικά οκτώ παίκτες. Οι Γιαννιώτης και Κολιοφούκας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Μπέριος, Κρητικός και Ντάσιος συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν. Παράλληλα, από τις επόμενες προπονήσεις θα απουσιάσουν και οι διεθνείς Λίλα και Στρούνα.

Στα απρόοπτα, ο Γιάκος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ίωσης.
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:00 Olympiacos vs Gent 0-3 set(18-25)(19-25)(25-27)CEV Cup.Eastern European Summer Time

Ολυμπιακός-Γκεντ 0-3

Ολυμπιακός-Γκεντ 0-3,olybiakos-gkent 0-3Δίχως την Γιοβάνα Βέσοβιτς η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ηττήθηκε εντός έδρας από τη βελγική Γκεντ στο CEV Cup. Θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της Γάνδης.

Live Streaming.19:00 PAOK vs Buducnost 80-60 Euro Cup, Estern European Summer Time

ΠΑΟΚ - Μπουντούσνοστ 80-60

ΠΑΟΚ - Μπουντούσνοστ 80-60,paok - bountousnost 80-60Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο "Παλατάκι" της Μπουντούσνοστ με σκορ 80-60 κι έτσι έφτασε τις τέσσερις νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στο EuroCup.

Αντετοκούνμπο: "Δουλεύω σκληρά"

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του νικητήριου αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος τόσο για τη δική του πορεία όσο και για της ομάδας.

Ο 19χρονος φόργουορντ είχε εξαιρετική απόδοση απέναντι στην παρέα του Κέβιν Ντουράντ, με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 τάπες σε 25,5 λεπτά συμμετοχής.
Mετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους Μπακς με 85-78, ο Έλληνας άσος δήλωσε:
"Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση. Παίζοντας πιο κοντά στο καλάθι είναι μια θέση που μπορεί να με βοηθήσει. Αντιμετωπίζω πιο δυνατούς παίκτες από μένα και μέχρι τώρα με αρέσει. Βέβαια τώρα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί ο Ιμπάκα είναι πιο αθλητικός από τον Ράντολφ και θεωρείται από τους κορυφαίους αμυντικούς στη λίγκα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Το θέμα είναι ότι κερδίζουμε. Πήραμε δύο νίκες σερί για πρώτη φορά από τότε που είμαι στην ομάδα και είμαι χαρούμενος. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε κι άλλες νίκες συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς".
Πηγή: Contra

Η ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η Ρόμα πλήρωσε 122.000 ευρώ για τον Γκαρσιά

Έναν ακριβό τρόπο δουλειάς εφαρμόζει ο προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος έχει αναγκάσει την ιταλική ομάδα να πληρώσει 11 πρόστιμα συνολικού ύψους 122.000 ευρώ.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρόμα κατά την διάρκεια των αγώνων έχει έναν βοηθό του στις εξέδρες, ο οποίος τηλεφωνικά τον ενημερώνει για τις παρατηρήσεις του.
Αυτό όμως δεν είναι επιτρεπτό στην Serie A, όπου η χρήση ηλεκτρονικού συστήματος επικοινωνίας μεταξύ παικτών ή προπονητικού επιτελείου δεν επιτρέπεται.
Έτσι τα πρόστιμα φτάνουν το ένα μετά το άλλο στα γραφεία της Ρόμα, αλλά οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν κανένα πρόβλημα και θα συνεχίσουν τα πληρώνουν για τον Γάλλο, ο οποίος υπερασπίζεται την κίνηση του λέγοντας ότι «είναι ένας τρόπος δουλειάς».Πηγή: Goal

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άνοιξε το φρεάτιο και βρήκε μέσα… Δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα…(photos)


Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άνοιξε το φρεάτιο και βρήκε μέσα… Δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα…[photos]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άνοιξε το φρεάτιο και βρήκε μέσα… Δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα…[photos] - Φωτογραφία 1ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άνοιξε το φρεάτιο και βρήκε μέσα… Δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα…[photos] - Φωτογραφία 3ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άνοιξε το φρεάτιο και βρήκε μέσα… Δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα…[photos] - Φωτογραφία 2Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι μίας… πόλης στην Ελβετία όταν είδαν ένα γάιδαρο να… αναδύεται μέσα από ένα φρεάτιο.

Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε το θόρυβο που έκανε το ζώο στην προσπάθεια του να αφαιρέσει με το κεφάλι του το προστατευτικό κάλυμμα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα λούτρινο ζωάκι. Αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ζωντανό!» δήλωσε ο κάτοικος.

«Δεν ξέρω πως αλλά το καημένο το γαϊδουράκι, είχε πέσει μέσα και προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί. Κάλεσα την πυροσβεστική γιατί ήταν αδύνατο να το βγάλω μόνος μου».

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε ότι χρειάστηκε τουλάχιστον μία ώρα για να βγάλουν το ζώο από το φρεάτιο ενώ εκτίμησε ότι το γαϊδουράκι είχε περάσει ολόκληρη την νύχτα προσπαθώντας να βγει.

Μέχρι στιγμής το χαριτωμένο τετράποδο δεν έχει δώσει…εξηγήσεις για το πώς ακριβώς βρέθηκε μέσα στο φρεάτιο!

Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ειδικοί θα περιμένουν πολύ καιρό ακόμα για να… ακούσουν μία «λογική» εξήγηση!

Πηγή: NewsNow

Mε πορτοκαλί μπάλες!


Στο διπλό και στις ασκήσεις τακτικής χρησιμοποιήθηκαν πορτοκαλί μπάλες, από αυτές που χρησιμοποιούνται σε χιονισμένα τερέν έτσι ώστε η "στρογγυλή θεά" να γίνεται εμφανής.
Προφανώς, λόγω των κλιματολογικών συνθηκών, στην πατρίδα τους τις χρησιμοποιούν συχνά. Που να ήξεραν όμως οι άνθρωποι ότι θα έβρισκαν στην Αθήνα 20 βαθμούς θερμοκρασία Νοέμβρη μήνα.
Πηγή: Contra

Ντούνγκα: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν" (VIDEO)

Ντούνγκα, Δεν,ntoungka, denΟ Κάρλος Ντούνγκα μίλησε για τη φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία, για τις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει στη Βραζιλία, αλλά και για τη φιλική νίκη κόντρα στην Αργεντινή. (VIDEO)
Πηγή: Sport 24

Χέντο: Ντι Στέφανο του 21ου αιώνα ο Ρονάλντο

Χέντο: Ντι Στέφανο του 21ου αιώνα ο ΡονάλντοΟ παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό

Άξιος διάδοχος του Αλφρέντο Ντι Στέφανο είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως υποστήριξε ο Φρανθίσκο Χέντο ο οποίος συμπλήρωσε στάθηκε στα σπουδαία γκολ που βάζει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.
Ο Χέντο έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα Κύπελλα Πρωταθλητριών, 6, και σε δηλώσεις του τόνισε: "Η Ρεάλ είναι ομάδα φαινόμενο. Πρέπει πάντα να νικάει, αυτό είναι γεγονός εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε ένα καλό σερί, παίζουν πολύ καλά και ελπίζω να κατακτήσουν περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια... τα πάντα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο διάδοχος του Ντι Στέφανο. Ο Ντι Στέφανο ήταν το είδωλο μου. Ήρθε στην ομάδα στα 27 του χρόνια και σε μια πολύ καλή περίοδο για τη Ρεάλ. Ο Κριστιάνο είναι παίκτης ίδιας κλάσης με τον Ντι Στέφανο.
Είναι ο Ντι Στέφανο αυτού του αιώνα. Δυο σταρ που θα είναι για πάντα στην ιστορία. Τι σπουδαία γκολ βάζει! Πετύχαινα 12 ή 13 γκολ στο πρωτάθλημα και μπορούσα να καταλάβω πόσο δύσκολο ήταν... και τώρα βλέπω εκείνον να τα πετυχαίνει με τόσο εύκολο τρόπο.
Είναι ήδη μεταξύ των κορυφαίων μαζί με τον Μέσι έχοντας κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια. Πρόκειται για τους δυο παίκτες που ανοίγουν τον δρόμο για όλους τους τίτλους.
Νομίζω ότι ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός και θα κρατήσει περισσότερο".

Πηγή: AEK365