ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ζενίτ - Λεβερκούζεν 1-2(videos)

Ζενίτ - Λεβερκούζεν 1-2,zenit - leverkouzen 1-2Μετά το Λεβερκούζεν η Μπάγερ νίκησε την Ζενίτ και μέσα στην Αγία Πετρούπολη, αυτή την φορά με 2-1, έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους "16" (videos)

Live Streaming.21:45 Real Madrid vs Liverpool FC 1-0,Live Streaming.21:45 FC Basel vs FC Ludogoretz 4-0,Live Streaming.21:45 SL Benfica vs AS Monaco 1-0 Champions League,Eastern European Summer Time

Ρεάλ - Λίβερπουλ 1-0 Βασιλεία - Λουντογκόρετς 4-0,real - liverpoul 1-0 vasileia - lountogkorets 4-0Η Ρεάλ νίκησε 1-0 την Λίβερπουλ με Μπενζεμά και προκρίθηκε στους "16" κάνοντας το "4 στα 4", ενώ η Βασιλεία είναι στην 2η θέση, καθώς θριάμβευσε με 4-0 της Λουντογκόρετς (videos)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ζενίτ - Λεβερκούζεν 1-2, Μπενφίκα - Μονακό 1-0




Μετά το Λεβερκούζεν η Μπάγερ νίκησε την Ζενίτ και μέσα στην Αγία Πετρούπολη, ενώ η Μπενφίκα με Ταλίσκα "λύγισε" την άμυνα της Μονακό (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού


Η ενδεκάδα του ΟλυμπιακούΜε ενισχυμένο κέντρο –βάζοντας τριάδα στα χαφ- κατεβαίνει απέναντι στη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός, με τον Κασάμι να μένει στον πάγκο. Ποιοι οι 11 της Γιουβέντους.

Στο μυαλό του είχε εξ’ αρχής να παίξει με ενισχυμένο κέντρο και αυτό κάνει ο Μίτσελ! Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού παρατάσσει την ομάδα του με τριάδα στα χαφ, έχοντας και Μανιάτη, και Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά σε ένα σύστημα 4-3-2-1.

Πιο συγκεκριμένα κάτω απ’ την εστία ο Ρομπέρτο, με τον Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, τον Μασουακού αριστερά και δίδυμο στόπερ οι Μποτία, Αμπιντάλ.

Στον άξονα θα βρίσκονται σε τριάδα οι Μανιάτης, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς, με τους Τσόρι Αφελάι να παίζουν στα δύο «φτερά» και μοναδικό προωθημένο τον Μήτρογλου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά, Τσόρι, Αφελάι, Μήτρογλου

Στον πάγκο: Μέγιερι, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φουστέρ και Διαμαντάκος.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ασαμόα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Μοράτα, Τέβες.
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming. 21:45 Juventus vs Olympiacos Piraeus 3-2,Live Streaming.21:45 Malmo FF vs Atletico Madrid 0-2,Live Streaming.21:45 Arsenal vs RSC Anderlecht FC 3-3,Live Streaming. 21:45 Borussia Dortmund vs Galatasaray 4-1,

Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2,giouventous-olybiakos 3-2Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-2 από τη Γιουβέντους στη ματσάρα του Τορίνο, αλλά εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του με την ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ, παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου (πρώτη η Ατλέτικο, 2-0 τη Μάλμε). Μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκε ένα τεράστιο διπλό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Μάλμε - Ατλέτικο 0-2

Μάλμε - Ατλέτικο 0-2,malme - atletiko 0-2Η Ατλέτικο έγινε η πρώτη ομάδα του ομίλου του Ολυμπιακού που δεν έχασε εκτός έδρας, νίκησε μάλιστα με 2-0 την Μάλμε και έμεινε ξανά μόνη στην κορυφή (videos)

Άρσεναλ - Άντερλεχτ 3-3, Ντόρτμουντ - Γαλατάσαράι 4-1

Άρσεναλ - Άντερλεχτ 3-3 Ντόρτμουντ - Γαλατάσαράι 4-1,arsenal - anterlecht 3-3 ntortmount - galatasarai 4-1Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε στους "16" μετά το 4-1 επί της Γαλατάσαράι, δεν την ακολούθησε όμως η Άρσεναλ, καθώς προηγήθηκε 3-0, αλλά η Άντερλεχτ ισοφάρισε 3-3 στο Λονδίνο! (videos)

Πηγή: Sport 24

Διαμαντίδης, ο κορυφαίος πασέρ: το τηλεοπτικό αφιέρωμα και οι δηλώσεις (VIDEO)

Διαμαντίδης, VIDEO,diamantidis, VIDEOΈνα σχεδόν τετράλεπτο VIDEO - ωδή στον Δημήτρη Διαμαντίδη μόνταρε η δημιουργική ομάδα της Euroleague με αφορμή τις 1000 ασίστ του αρχηγού του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.

PREGAME: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πρόκληση... πρόκρισης στο Τορίνο!

Πρόκληση... πρόκρισης στο Τορίνο! O Oλυμπιακός φιλοξενείται στις 21:45  από την Γιουβέντους στο Τορίνο και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για τους «16» του Champions League.

Ο Μίτσελ έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει σε παίκτες που έλειψαν από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Αστέρα λόγω μικροτραυματισμών και το πιθανότερο σενάριο για την εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά στο αποψινό παιχνίδι είναι το εξής:
Τερματοφύλακας θα είναι βέβαια ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της αμυντικής διάταξης των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι ο Μποτία και ο Αμπιντάλ, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Μαζουάκου.
Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του αμυντικού μέσου, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι αυτός που θα σηκώσει μεγάλο βάρος στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας δίπλα του (δεξιά) τον Γιάννη Μανιάτη και (αριστερά) τον Νταβίδ Φουστέρ.
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες είναι αυτός που θα κουμαντάρει το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας δίπλα του τον Αφελάι, με τον Ολλανδό να κλίνει προς τα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.
Βέβαια υπάρχει και το σενάριο παρουσίας και του Εντινγκά στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού και σε μια τέτοια περίπτωση αυτός που θα μείνει εκτός θα είναι ο Αφελάι. Αυτό που ζητούσε και χθες ο Ισπανός τεχνικός από τους παίκτες του ήταν να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στα πρώτα λεπτά του ματς και να είναι κοντά οι γραμμές.
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι βέβαια να μπορέσει να βγάλει και κόντρα επιθέσεις στην άμυνα της Γιούβε και σ' αυτόν τον τομέα ο Μίτσελ στηρίζει πολλά πάνω στον Ντομίνγκες και τον Φουστέρ.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Γιουβέντους: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιδάλ, Ασαμόα, Τέβες, Μοράτα.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αφελάι, Ντομίνγκες, Μήτρογλου.
Πηγή: Goal

Βελλής: "Ο διαιτητής τα είδε όλα"


Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, δήλωσε απογοητευμένος από τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε ότι ο Αστέρας έχει ευνοηθεί από το κατεστημένο, ενώ αποκάλυψε τι του είχε πει ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη διαιτησία του Σπάθα στην Τρίπολη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι ο Αστέρας έχει ευνοηθεί από το κατεστημένο, χαρακτηρίζοντας την ΕΠΟ ανίκανη, ενώ αποκάλυψε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης του είχε πει: "Οι διαιτητές τρέμουν όταν μας παίζουν".
"Απογοητευμένος αισθάνομαι, γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία βούληση να αλλάξει κάτι. Κι εδώ μπαίνουν και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, μην τα ρίχνουμε όλα στην ανικανότητα ή στην πονηριά της ΕΠΟ ή στην καθοδήγηση ενός διαιτητή. Οι ομάδες κοιτούν μόνο το δικό τους συμφέρον και όχι το καλό του ποδοσφαίρου.
Όταν ο ΠΑΟΚ ή ο Απόλλων ή ο Ολυμπιακός υποστηρίξουν κάτι που εκείνη τη στιγμή δεν τους συμφέρει, αλλά είναι το σωστό, μόνο τότε μπορεί να γίνει κάτι στη σωστή κατεύθυνση. Η ΕΠΟ είναι ανίκανη, για να μην πω κάτι άλλο, να διαχειριστεί το θέμα. Υπάρχουν βέβαια και οι ισχυροί που τους ξέρουμε ποιοι είναι που για μένα κουτώς διάγουν αυτόν τον βίο, διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη αυτή τη διαιτησία", είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
Για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι... προβοκάτσια αυτή η διαιτησία: "Προβοκάτσια, είναι να το ακούμε και να γελάμε. Εχουν έναν καθοδογητή αυτοί οι άνθρωποι. Το κάνουν διότι δεν είναι έξυπνοι. Όταν αισθάνεσαι παντοδύναμος, δε σε ενδιαφέρει αν αυτό φαίνεται ξεδιάντροπο. Λειτουργείς χαζά. Δεν ήταν οριακά τα λάθη στον αγώνα. Ο διαιτητής τα είδε όλα, αλλά έδωσε τη λάθος απόφαση.
Ίσως είναι αυτός ο τρόμος, δεν το ξέρω. Έγινε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν η τελική ντροπή της ελληνικής διαιτησίας. Τον κ. Σπάθα τον ονομάτισα πέρυσι, σε ένα παιχνίδι που μας έπαιξε με την Καλλονή και στα όργια στην Ξάνθη. Ο κ. Πανόπουλος που έβγαζε χιουμοριστικές ανακοινώσεις, αυτόν τον ξέχασε, γιατί τον εξυπηρέτησε".
Για την ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: "Ο Αστέρας αυτό το λέει ενώ έχει ευνοηθεί από το κατεστημένο. Έχει μείνει στην κατηγορία με πραξικόπημα των κανονισμών. Ο Ηρακλής δεν ήταν αθώος τότε, αλλά διελέχτηκε ως εξιλαστήριο θύμα για να μείνει ο Αστέρας. Συστημική ομάδα υπήρξε. Τον Μποροβήλο έχει μέσα. Κάλυψε τα νώτα του ο Αστέρας για να μην συγκρουστεί με τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση βγήκε καθυστερημένα. Δε λυπήθηκα τον Αστέρα, το ποδόσφαιρο λυπήθηκα. Για αυτό έβγαλε και αυτή την ανακοίνωση και κρατά πισινή για την σχέση του με τον Ολυμπιακό".
Για την παλαιότερή του δήλωση ότι οι διαιτητές φοβούνται τον Ολυμπιακό: "Ναι, το έχω πει. Είναι κι αυτό που λέτε, ο επόπτης έδειχνε φοβισμένος. Μπορεί αυτό να μην είναι και σφάλμα του Ολυμπιακού. Το ότι έχει περάσει μια νοοτροπία ότι αν σφυρίζεις κατά του Ολυμπιακού, τελειώνει η καριέρα σου. Μπορεί να μην σου έχει πει τίποτα ο Ολυμπιακός. Σε μια συζήτηση με τον κ. Θεοδωρίδη μου το είχε πει: Οι διαιτητές τρέμουν όταν μας παίζουν. Δε σημαίνει ότι είπε ο Μαρινάκης ή ο Θεοδωρίδης να προσέχουν. Με στεναχωρεί που δε βγαίνει ο Ολυμπιακός να πει ότι έκανε λάθη ο διαιτητής. Ο Ολυμπιακός είναι η νούμερο ένα ομάδα αυτή τη στιγμή και οι παίκτες του οι πιο ποιοτικοί. Είσαι ο καλύτερος, σου βγάζω το καπέλο, αλλά δεν μπορείς να κλέβεις και τον άλλον".
Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ και όσα δήλωσε ο Ιάκωβος Αγγελίδης για θωράκιση: "Δεν έχει εκδηλωθεί αντίδραση ακόμη. Αν η αντίδραση του ΠΑΟΚ είναι να συμπράξει με τον Παναθηναϊκό και να πάρουν αυτοί τον έλεγχο του συστήματος, τότε δεν κάναμε τίποτα. Με βρίσκει σύμφωνο όσα είπε ο Αγγελίδης. Στην πράξη θα φανεί όμως. Όταν γίνουν οι πράξεις, μπορούμε να τα ξαναπούμε. Πολλά είχαν πει στο παρελθόν, αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει ένας σεισμός. Πήγα να το κάνω πέρυσι, με την αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Αν γίνει αυτό, θα χυθεί αίμα που θα πληρώσεις κι εσύ. Προκειμένου να πετύχεις κάτι, πρέπει να αιμορραγήσεις.
Αν ενωθούν δυο, τρεις ομάδες ισχυρές με κόσμο και πουν ως εδώ και μη παρέκει, η απάντηση δε θα είναι 'γεια χαρά και καλό δρόμο'. Σας το υπογράφω. Ούτε η NOVA θα το δεχθεί, ούτε ο κόσμος. Θα έχουν επιπτώσεις στην αρχή, αλλά αν δεν γίνει σεισμός, δε γίνεται. Είναι και η ΕΠΟ που είναι ανίκανη. Δεν έχει καμία δυνατότητα από πλευράς management να διοικήσει το ποδόσφαιρο. Φώναζα πέρυσι για τις ενημερότητες. Είχα κάνει αίτηση στη Σούπερ Λιγκ να μην επικυρώσει το κάτω μέρος της βαθμολογίας.
Αλλά τώρα δικαιωνόμαστε 100%. Ομάδες που συναγωνιζόμασταν ήταν 100% παράνομες και αυτό περνάει στο ντούκου. Αυτά δεν αλλάζουν με συνεδριάσεις, αλλά με μπαμ. Πολλά ξένα περιοδικά με παίρνουν τηλέφωνο και μου ζητούν συνέντευξη, πρέπει να ασχοληθεί και η UEFA. Θεωρώ ανίκανο τον κ. Σαρρή. Έχουν έρθει τόσοι αγώνες ως χειραγωγημένοι από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, αλλά η ΕΠΟ δε διεξάγει έρευνα και τους στέλνει κατευθείαν στην εισαγγελία. Το αθλητικό σκέλος, δεν το εξετάζει και αυτό μου υπονοεί συνέργεια. Η Γιουβέντους στην Ιταλία υποβιβάστηκε με απόφαση από τα αθλητικά δικαστήρια, όχι από τα ποινικά".
Πηγή: Sport 24

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ Κάλυψε τον αγωνιστικό χώρο η Γιουβέντους

Κάλυψε τον αγωνιστικό χώρο η Γιουβέντους
Από νωρίς και ακατάπαυστα βρέχει σήμερα (4/11) στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί απόψε η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Champions League.
Γι' αυτό και οι άνθρωποι της «μεγάλης κυρίας» κάλυψαν με πλαστικό τον αγωνιστικό χώρο του Juventus Arena, ώστε να μην «καταπονηθεί» περισσότερο από το πολύ νερό που πέφτει και να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την ώρα (21:45) του αγώνα.
Πηγή: Goal

Το χειρότερο σουτ στην ιστορία του ποδοσφαίρου (VIDEO)

Ένα... διαμάντι από το πρωτάθλημα της Ινδίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Πηγή: AEK365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Σίμονς

Σε χωριστούς δρόμους θα πορεύονται Ολυμπιακός και Σέντρικ Σίμονς, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.
Με μια λιτή ανακοίνωση Ολυμπιακός και Σίμονς επισημοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους. Έτσι, ο Αμερικανός, με βουλγαρικό διαβατήριο, θα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σέντρικ Σίμονς στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".
Πηγή: Sport 24

Σε απολογία ο Ματζουράκης και πέντε ΠΑΕ

Σε απολογία ο Ματζουράκης και πέντε ΠΑΕΟ Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του κλήθηκαν σε απολογία από τη Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Στο... σκαμνί πέντε ΠΑΕ.

Τις κλήσεις σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα η Σούπερ Λίγκα για την 9η αγωνιστική. Στο... σκαμνί θα κάτσουν ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες τους για τη συμπεριφορά τους στο ματς με τον Λεβαδειακό.
Επίσης, σε απολογία για το συμβάν κλήθηκε και η Καλλονή, ενώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους θα απολογηθούν οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Νίκη Βόλου, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 06/11/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 9η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονή, Π. Καρτάλη (διερμηνέα), Σ. Χατζηγιαννάκη (φροντιστή), Ι. Ματζουράκη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π. Καρτάλη, Σ. Χατζηγιαννάκη και Ι. Ματζουράκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Νίκη Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Νίκη Bόλου-ΠΑΕ ΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός -ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.19:00 FK Zenit St. Petersburg vs Bayer 04 Leverkusen 1-2 Champions League,Eastern European Summer Time

Ζενίτ - Λεβερκούζεν 1-2,zenit - leverkouzen 1-2Μετά το Λεβερκούζεν η Μπάγερ νίκησε την Ζενίτ και μέσα στην Αγία Πετρούπολη, αυτή την φορά με 2-1, έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους "16" (videos)

Σλούκας: "Ξέρουμε από έδρες"

Ο Κώστας Σλούκας δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική του φόρμα, αλλά για αυτή της ομάδας και εξήγησε στο Euroleague Greece πως ο Ολυμπιακός ξέρει από έδρες και πάει στο Βελιγράδι για τη νίκη.

Είναι από τους πιο καθοριστικούς παίκτες του φετινού Ολυμπιακού, από τις πιο αξιόπιστες πηγές πόντων, αλλά και ασίστ, δίνοντας ώθηση στους "ερυθρολεύκους" ερχόμενους συχνά από τον πάγκο. Ειδικά στα πρώτα παιχνίδια της φετινής χρονιάς αποτελεί μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, τον πιο αξιόπιστο γκαρντ της ομάδας.
Το Euroleague Greece συνάντησε τον 24χρονο γκαρντ, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα (81-62).
Αρχικά, ο νεαρός άσος μίλησε για το παιχνίδι, λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει. Θεωρώ πως ήμασταν συγκεντρωμένοι απέναντι στην ΑΕΚ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη και απαιτητική έδρα".
Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σχετικά με τη -νέα- αλλαγή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, είπε: "Ό πρώτος στόχος, όπως δήλωσαν και οι πρόεδροι, των παικτών, του επιτελείου, αλλά και όλης της ομάδας γενικότερα είναι να στηρίξουμε το νέο προπονητή. Από εκεί και πέρα, θέλει να παίζουμε δυνατή άμυνα και να κερδίσουμε τα παιχνίδια, κάτι το οποίο είναι το σημαντικότερο".
Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, στην Σερβία, τόνισε: "Είναι πολύ φορμαρισμένη, καθώς έχει τρεις νίκες. Θα πάμε πάλι για να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ δυνατή έδρα, από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη, και ελπίζω να τα καταφέρουμε στο τέλος".
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση: "Προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής και η ομάδα. Όσον αφορά το φορμάρισμα, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είτε εγώ είμαι φορμαρισμένος, είτε όχι. Θέλω να κερδίζει η ομάδα είτε παίζω καλά, είτε όχι".
Πηγή: Sport 24

Έρχεται πάλι η ώρα της Τούμπας

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια, η προσέλευση στην Τούμπα είναι σχετικά μικρή, ποιος θα περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος στη βαθμολογία και η Τούμπα θα ήηταν μισοάδεια σχεδόν όλα τα παιχνίδια;
Ο ΠΑΟΚ έδωσε μέχρι τώρα 5 παιχνίδια στην έδρα του, στις πρώτες 8 αγωνιστικές που παίχτηκαν και ο κόσμος που πήγε στην Τούμπα δεν ήταν πολύς.
Στα πρώτα δύο παιχνίδια, με την Καλλονή και τη Νίκη Βόλου η Τούμπα ήταν κλειστή λόγω τιμωρίας, στα υπόλοιπα, με τον ΟΦΗ έκοψε 11.435 εισιτήρια, με τον Ατρόμητο 11.494 εισιτήρια και με την Βέροια τα εισιτήρια ήταν 9.116...
Απ΄ ότι φαίνεται, αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει και την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, η Τούμπα κατά τα φαινόμενα θα γεμίσει.
Μέχρι χθες το απόγευμα, είχαν πουληθεί περίπου 2.000 εισιτήρια, τα διαρκείας είναι περισσότερα από 8.000, οπότε σχεδόν 10.000 θέσεις είναι ρεζερβέ...
Ίσως εξαρτηθούν πολλά κι από το παιχνίδι της Πέμπτης στην Ιταλία, άλλωστε όλα τα αποτελέσματα επιδρούν στην ψυχολογία του κόσμου.
Την Κυριακή, πάντως, η Τούμπα θα έχει πολύ κόσμο και για τον ΠΑΟΚ είναι η ευκαιρία να τον κρατήσει.
Από thessports.gr Πηγή: PaokMania

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ H FIFA προτείνει χειμερινό Mundial στο Κατάρ λόγω ζέστης

H FIFA προτείνει χειμερινό Mundial στο Κατάρ λόγω ζέστης
Να διεξαχθεί σε χειμερινούς μήνες το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2022 στο Κατάρ, λόγω της αφόρητης ζέστης, προτείνει η FIFA.
Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι μετά από συζητήσεις στο στρατηγείο της στη Ζυρίχη προτείνει η διοργάνωση να γίνει είτε Ιανουάριο - Φεβρουάριο, είτε Νοέμβριο - Δεκέμβριο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση και θεωρητικά όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
Η FIFA υποστηρίζει ότι το Mundial δεν μπορεί να διεξαχθεί στο Κατάρ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, γιατί οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά υψηλές. Επίσης, ο Μάιος είναι μία επιλογή, με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους να το βλέπουν μεν με θετικό μάτι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη λύση.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ και ο επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, είχαν προηγουμένως συμφωνήσει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα συμπέσουν.
Παρόλα αυτά, ο γενικός γραμματέας της FIFA, Τζέρομ Βάλκε, είπε ότι οι δύο πρώτοι μήνες του 2011, οπότε και είναι προγραμματισμένοι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί, είναι μία από τις δύο πιο πιθανές ημερομηνίες για το Mundial.
«Είμαστε πιο κοντά σε δύο επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022: Ιανουάριο/Φεβρουάριο 2022 ή Νοέμβριο/Δεκέμβριο 2022. Αλλά η FIFA έχει προτείνει και το Μάιο», αναφέρει σε ανακοίνωση ο γενικός γραμματέας.
Από την πλευρά της η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανέφερε στο BBC ότι «είναι στη διάθεση της FIFA και της ΔΟΕ το να μην συμπέσουν οι ημερομηνίες», προσθέτοντας ότι «λάβαμε τη δέσμευση από τον Μπλάτερ ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο».
Η αλλαγή αυτή θα προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στην κανονική ποδοσφαιρική περίοδο και ήδη ο πρόεδρος της Premier League, Ρίτσαρντ Σκούνταμορ έχει εκφράσει την αντίθεσή του ως προς την διεξαγωγή του Μουντιάλ σε χειμερινούς μήνες.
Αντιστοίχως, τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Γερμανίας πιστεύουν ότι θα πρέπει να υπάρχει μία ενιαία γραμμή αντίδρασης στη διοργάνωση του τουρνουά τους συγκεκριμένους μήνες του 2022, υποστηρίζοντας ότι η FIFA ανέθεσε τη διοργάνωση στο Κατάρ στη βάση ότι θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.
ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr
Πηγή: Goal

O Φίγκο και οι άλλοι ''προδότες''

O Φίγκο,O figkoΟ Λουίς Φίγκο που γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου, δίχασε μία ολόκληρη υφήλιο με τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το Sport24.gr, παρουσιάζει παρόμοιες μετακινήσεις που προκάλεσαν "μετασεισμούς".

Που να' σαι τώρα μετά το 7-0...(pics)

Που να' σαι τώρα μετά το 7-0... (pics)Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους και δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς το 7-0 του 2003! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τι κάνουν τώρα όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν εκείνο το βράδυ...

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Τορίνο έπειτα από το 2003 και φυσικά όταν ακούς για Γιουβέντους – Ολυμπιακός το μυαλό πάει αυτόματα στο 7-0 της 10ης Δεκεμβρίου του 2003! 
Το gazzetta.gr με αφορμή το σημερινό ματς στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους σας παρουσιάζει τι κάνουν τώρα οι 28 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος εκείνη τη βραδιά στο «Ντέλε Άλπι»...
Προπονητής τερματοφυλάκων ο Κιμέντι
Ο Αντόνιο Κιμέντι υπερασπιζόταν την εστία της Γιουβέντους στις 10 Δεκεμβρίου του 2003 και πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο 44χρονος Ιταλός πορτιέρο κρέμασε τα γάντια του στην «Κυρία» τη σεζόν 2009-10 και πλέον είναι προπονητής τερματοφυλάκων στη Σαμπντόρια.


Προπονητής στη Ρουμανία ο Μπιριντέλι
Ο μπακ Αλεσάντρο Μπιριντέλι έφυγε από τη Γιουβέντους το 2008 και έπειτα από τα τελευταία ένσημα σε Πίζα και Βάλε Τζιοβένκο αποσύρθηκε τη σεζόν 2009-10. Ο 39χρονος Ιταλός είναι τώρα βοηθός προπονητή στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τεχνικός στη Πριμαβέρα ο Ιουλιάνο
Ο στόπερ Μαρκ Ιουλιάνο τελείωσε νωρίς το ποδόσφαιρο. Το 2008 βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο ετών από τα γήπεδα όμως το 2010 συνέχισε στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας.  Τα προβλήματα δεν έλειψαν και εκεί και αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2012 στη San Genesio Calcio. Σήμερα είναι προπονητής στην ομάδα της Λατίνα που αγωνίζεται στη Πριμαβέρα.

Μάνατζερ ο Μοντέρο
Ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Πάολο Μοντέρο έμεινε στη Γιουβέντους μέχρι το 2005 και έπαιξε για ένα χρόνο στη Σαν Λορέντζο και τη Πενιαρόλ. Ο Ουρουγουανός στόπερ έπαιξε για τελευταία φορά μπάλα στις 17 Μαΐου του 2007. Ο Μοντέρο έχει γίνει μάνατζερ παικτών την τελευταία διετία, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα ταλέντα της χώρας του και μάλιστα έφερε τον Αντριάν Μπαλμπόα στον Παναθηναϊκό.


Από την παραλίγο τραγωδία σε υπεύθυνος Ακαδημιών ο Πεσότο
Ο αμυντικός Τζιανλούκα Πεσότο έβαλε τέλος στην καριέρα του το 2006 έπειτα από 11 χρόνια στη Γιουβέντους και αμέσως μετά την απόσυρση του στις 27 Μαΐου 2006 πήρε πόστο στην «Κυρία» ως team manager. Όμως, ένα μήνα ακριβώς αργότερα πήδηξε από το μπαλκόνι των γραφείων του συλλόγου καθώς είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο "Calciopoli". Ο Πεσότο επέζησε και πλέον εργάζεται κανονικά για στην Γιουβέντους ως υπεύθυνος Ακαδημιών.

Στην τεχνική ηγεσία της Χάιντουκ ο Τούντορ
Ο Ιγκόρ Τούντορ έπαιξε στη Γιουβέντους από το 1998 ως το 2007 και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2008 στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός είναι από το 2013 προπονητής στη Χάιντουκ.


Ομοσπονδιακός προπονητής ο Κόντε
Ο Αντόνιο Κόντε κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2004 και δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. Μέχρι πέρσι ήταν τεχνικός της Γιουβέντους, όμως, τώρα είναι στην Εθνική Ιταλίας.

Κλωτσά την μπάλα ακόμα ο Μαρέσκα
Ο Έντσο Μαρέσκα βρισκόταν στην 11άδα της Γιουβέντους την βραδιά του 7-0 και μετά από πέντε χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 34χρονος Ιταλός μέσος συνεχίζει να κλωτσάει μέχρι και σήμερα την μπάλα στην Παλέρμο.


Συνεχίζουν απτόητοι Ντελ Πιέρο, Τρεζεγκέ και Μίκολι
Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός Φαμπρίτσιο Μίκολι έχει φτάσει σε ηλικία 35 ετών και βγάζει τα προς τα ζην αγωνιζόμενος στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τη Λέτσε.

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ έγινε πριν μερικές ημέρες 37 ετών και κολλάει τα τελευταία του ένσημα στην Ινδία. Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται στη Πούνε Σίτι έχοντας για συμπαίκτη τον Κώστα Κατσουράνη.
Σκοράρει στην Ουρουγουάη ο Ζαλαγέτα
Ο Μαρσέλο Ζαλαγέτα έπειτα από μια δεκαετία στη Γιουβέντους (1997-2007) και αφού πρώτα αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες (Εμπολι, Σεβίλλη, Περούτζια, Νάπολι, Μπολόνια και Καϊσέρισπορ) άφησε την Ευρώπη για επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ο 36χρονος επιθετικός παίζει ακόμα και τώρα μπάλα στη Πενιαρόλ.


Οι τρεις αλλαγές της βραδιάς ήταν οι:
Τζιανλούκα Ζαμπρότα, ο οποίος μέχρι πέρσι ήταν παίκτης – προπονητής της Chiasso. Ο 37χρονος Ιταλός πλέον είναι πρώτος προπονητής στην ελβετική ομάδα.
Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος στα 40 του συνεχίζει να σκοράρει. Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ιταλικού ποδοσφαίρου έφυγε με δάκρυα στα μάτια από τη Γιουβέντους το 2012 και πήγε στη μακρινή Αυστραλία για χάρη της Σίδνεϊ , ενώ εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην Ινδία για λογαριασμό της Delhi Dynamos.
Μάρκο Ντι Βάιο, ο οποίος μετά τη Γιουβέντους έπαιξε σε Βαλένθια, Μονακό, Τζένοα, Μπολόνια και πλέον έφυγε από την Ευρώπη. Ο Ιταλός επιθετικός είχε κατηγορηθεί για στημένα παιχνίδια στην χώρα του και το 2012 μετακόμισε στην Αμερική για τη Montreal Impact. Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Προπονητής της Γιουβέντους ήταν ο Μαρσέλο Λίπι, ο οποίος μόλις χθες αποχώρησε από το ποδόσφαιρο.

Πάμε τώρα και στους φιλοξενούμενους εκείνης της βραδιάς του Δεκεμβρίου στο «Ντέλε Άλπι»...
Ανεργος προπονητής ο Ελευθερόπουλος
Ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί τότε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στην εστία. Ο Ελληνας τερματοφύλακας κρέμασε τα γάντια του το 2011 στον Πανιώνιο και ενάμιση χρόνο μετά έγινε προπονητής στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Η τελευταία ομάδα που υπήρξε τεχνικός ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας. Πλέον, είναι άνεργος.


Πολιτικός ο Ανατολάκης
Ο Γιώργος Ανατολάκης έπαιξε εκείνο το βράδυ ως κεντρικός αμυντικός και το 2007 αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για μια χρονιά στον Ατρόμητο πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο υψηλόσωμος στόπερ άφησε το ποδόσφαιρο για την πολιτική. Στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 έθεσε υποψηφιότητα με τον ΛΑ.Ο.Σ. στη Β΄ περιφέρεια Πειραιώς, στην οποία εξελέγη πρώτος από το κόμμα του.

Σταμάτησε το καλοκαίρι το Κωστούλας
Ο Θανάσης Κωστούλας φόρεσε για εφτά χρόνια (1999-2006) την φανέλα του Ολυμπιακού και συνέχισε σε Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου. Ο 38χρονος αμυντικός το περασμένο καλοκαίρι αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.

Το «έκλεισε» νωρίς ο Μαυρογενίδης
Ο δεξιός μπακ, τότε, του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2006 κατακτώντας οκτώ φορές το πρωτάθλημα Ελλάδος. Επόμενος σταθμός του υπήρξε ο Ηρακλής και ακολούθησε μια χρονιά στον Θρασύβουλο Φυλής, με τη φανέλα του οποίου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009, σε ηλικία 33 ετών.

Ο Τάσος Πάντος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό στις 22 Ιουνίου του 2010 και από τότε μέχρι και και το καλοκαίρι του 2013 αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Βοηθός προπονητή ο Βενετίδης
Ο αριστερός μπακ, Στέλιος Βενετίδης έφυγε από το λιμάνι το 2006 και αγωνίστηκε για 6 χρόνια στη Λάρισα όπου και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Μάιο του 2012. Ο Ελληνας αμυντικός ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας.
Ο Νέρι Καστίγιο είναι πλέον 30 ετών και ο Μεξικανός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα με την Καλλονή, όμως, δεν συμφώνησε και δεν βρίσκεται σε κάποιον σύλλογο.

Μάνατζερ ο Τζόρτζεβιτς μαζί με Νινιάδη
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1996 ως το 2009 και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της καριέρας του ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος εναντίον της ΑΕΚ, στις 2 Μαΐου 2009, που συνοδεύτηκε και με τον τελευταίο του τίτλο. Ο αριστεροπόδαρος άσος είναι πλέον μάνατζερ έχοντας γραφείο μαζί με τον Ανδρέα Νινιάδη.


Ο Παντελής Καφές μετά τον Ολυμπιακό, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και της Βέροιας, όπου το 2012 σταμάτησε το ποδόσφαιρο. 
Σύμβουλος στρατηγικής ο Καρεμπέ
Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν στην 11άδα του Ολυμπιακού στην ήττα από τη Γιουβέντους και σήμερα βρίσκεται στους ερυθρόλευκους από άλλο πόστο. Ο Γάλλος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2006 στην Μπαστιά και από το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης!

Φυσιοθεραπευτήριο ο Ζιοβάνι
Ο Ζιοβάνι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 1999 ως το 2005 και αφού περιπλανήθηκε σε Σάντος, Αλ Χιλάλ, Εθνικό Πειραιώς, Ρεσίφε, Μοζί Μιρίμ, κρέμασε τα παπούτσια του στη Σάντος το 2010. Τώρα βρίσκεται στη Βραζιλία για να προσέχει τη γυναίκα και τα παιδιά του και έχει ανοίξει ένα φυσιοθεραπευτήριο για να βοηθήσει το γιο του που έχει πρόβλημα στο περπάτημα, όπως και άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.


Οι αλλαγές του Ολυμπιακού ήταν οι:
Γιώργος Χ. Γεωργιάδης,ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ το 2008 και από τότε έχει αλλάξει πολλές θέσεις στον δικέφαλο του Βορρά. Την περίοδο 2008-09 εκτέλεσε χρέη σκάουτερ του και παράλληλα ανέλαβε προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου. Τον Ιούλιο του 2009 υπήρξε μαζί με τον Κώστα Τσάνα τεχνικό δίδυμο της Εθνικής Νέων, για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην Εθνική Ελπίδων. Το 2012 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ εκτελώντας χρέη τεχνικού διευθυντή, ενώ το 2013 βρέθηκε προσωρινά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δώνη. Με την έναρξη όμως της περιόδου 2013-14 ανέλαβε και πάλι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Τον Μάρτιο του 2014 επανήλθε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αντί του Χουμπ Στέφενς και πλέον είναι ακόμα στην ομάδα της Τούμπας. 
Τάκης Γκώνιας, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2005 στην Κροτόνε και από τότε έχει διάφορες ασχολίες. Κάποια περίοδο ήταν σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου, ενώ τώρα είναι επιχειρηματίας διατηρώντας ένα καφέ-μπαρ, ένα μπόουλινγκ, ένα ιταλικό εστιατόριο και έναν κινηματογράφο με τρεις αίθουσες.
Ανδρέας Νινιάδης, ο οποίος έφυγε από τον Ολυμπιακό το 2004 και ένα χρόνο μετά πήγε στην Κέρκυρα και ολοκλήρωσε την καριέρα του τη σεζόν 2004-05. Έπειτα από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εργάστηκε ως σκάουτερ του Ολυμπιακού ενώ για μία περίοδο υπήρξε και βοηθός προπονητή του συλλόγου. Μετά από έξι χρόνια θητείας στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Νινιάδης αποτέλεσε παρελθόν το 2011. Πλέον, έχει γραφείο μάνατζερ μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Πηγή: Gazzetta

Κασίγιας: "Θέλω να παίζω μέχρι τα 40"



Όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί σύντομα από την αγωνιστική δράση, αλλά είναι αποφασισμένος να παίζει μέχρι τα 40 του χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ίκερ Κασίγιας, όπως δήλωσε στο βρετανικό Τύπο.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Guardian", ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται δυνατός σε φυσική κατάσταση και η επιθυμία του είναι να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και την ηλικία των 40 ετών.
"Νομίζω ότι μπορώ να αγωνίζομαι μέχρι τα 40 μου χρόνια. Ξεκίνησα να αγωνίζομαι στη Ρεάλ και θέλω να σταματήσω εδώ την καριέρα μου. Στην εθνική Ισπανίας, θα παίζω τουλάχιστον μέχρι το 2016. Είμαι σε φόρμα και αισθάνομαι δυνατός.", δήλωσε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή: Sport 24

Η αντίδραση της Σάντερλαντ, ΣΤΟ -3 ΑΠΟ ΡΟΜΑ Η ΛΑΤΣΙΟ Εκτελεστής Κλόζε, δημιουργός Ταχτσίδης

Σάντερλαντ,santerlantΑφού δέχτηκε 10 γκολ στα ματς με Σαουθάμπτον και Άρσεναλ, η Σάντερλαντ επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με 3-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΣΤΟ -3 ΑΠΟ ΡΟΜΑ Η ΛΑΤΣΙΟ

Εκτελεστής Κλόζε, δημιουργός Ταχτσίδης

Με δύο γκολ του Μίροσλαβ Κλόζε η Λάτσιο νίκησε 4-2 την Κάλιαρι και ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ με ασίστ του Ταχτσίδη η Βερόνα πήρε βαθμό στην Τσεζένα (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24