ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0,ael kallonis-levadeiakos 0-0Καλλονή και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα μέτριο παιχνίδι. Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαντζουράκης.

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Sunderland 1-3,Live Streaming.22:00 Lazio vs Cagliari 4-2

Σάντερλαντ,santerlantΑφού δέχτηκε 10 γκολ στα ματς με Σαουθάμπτον και Άρσεναλ, η Σάντερλαντ επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με 3-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΣΤΟ -3 ΑΠΟ ΡΟΜΑ Η ΛΑΤΣΙΟ

Εκτελεστής Κλόζε, δημιουργός Ταχτσίδης

Με δύο γκολ του Μίροσλαβ Κλόζε η Λάτσιο νίκησε 4-2 την Κάλιαρι και ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ με ασίστ του Ταχτσίδη η Βερόνα πήρε βαθμό στην Τσεζένα (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24

Πιο γρήγορα, πιο άμεσα, πιο απλά


Βαρεθήκατε την περασμένη σεζόν να βλέπετε τους διαιτητές να κοιτάζουν ξανά και ξανά τα instant replays κατά τη διάρκεια των αγώνων; Το “Replay Center” αποτελεί τη λύση του προβλήματος.
Το ΝΒΑ σκαρφίστηκε πριν από 12 χρόνια την ιδέα του instant replay προκειμένου να κάνει το παιχνίδι πιο “δίκαιο”. Οταν όμως διαπίστωσε ότι το έκανε πιο αργό και οι διακοπές διαδέχονταν η μία την άλλη, πήρε την απόφαση να αλλάξει ρότα. Και το Replay Center στο New Jersey μόλις γεννήθηκε...
“Το κέντρο του Replay” είναι το αποτέλεσμα ενός διετούς πειράματος το οποίο κόστισε 15 εκατομμύρια δολάρια στο ΝΒΑ και εκπονήθηκε με σκοπό να κάνει τη δουλειά των διαιτητών (πάνω στις φάσεις που χρειάζονται τη χρήση replay) πιο άμεση, πιο εύκολη και -πρωτίστως- πιο γρήγορη. Έτσι, μια αποθήκη στα γραφεία της λίγκας στο Secaucus του New Jersey μετατράπηκε στο μέρος όπου ελέγχονται όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις, όλων των αγώνων του πρωταθλήματος.
Προσφέρει μέχρι και 9 διαφορετικές λήψεις
Το “Replay Center” είναι συνδεδεμένο και με τα 29 γήπεδα του ΝΒΑ και μπορεί να παρέχει ανά πάσα στιγμή στους διαιτητές εννέα διαφορετικές λήψεις μέσα από το κάθε γήπεδο. Αμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Μέσα στην αίθουσα υπάρχουν 94 τηλεοπτικές οθόνες και 20 διαφορετικά χειριστήρια των replays, τα οποία χειρίζονται τρία άτομα ανά αγώνα, προκειμένου να βοηθήσουν τους διαιτητές να παίρνουν τις αποφάσεις τους όσο γίνεται γρηγορότερα. Και σωστά, βεβαίως, βεβαίως.
Το ΝΒΑ οδηγήθηκε σε αυτή την ιδέα μετά τις 1.800 και πλέον διακοπές που παρατηρήθηκαν στην περσινή σεζόν λόγω των φάσεων που έχριζαν replay, αν και οι πειραματικές μελέτες γίνονται εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα, το “replay center” εφαρμόστηκε πειραματικά για πρώτη φορά στους περσινούς τελικούς και καθ' όλη την Preseason, με τα αποτελέσματα να αφήνουν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της λίγκας.
Προετοιμασμένο και για... τυφώνες το ΝΒΑ!
Οι διακοπές δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσουν. Απλά, θα είναι πλέον πιο σύντομες, μιας και οι χειριστές των μηχανημάτων έχουν τη δυνατότητα να απομονώνουν εκ των προτέρων τις φάσεις που (κρίνουν ότι) χρίζουν replay, να τις αποθηκεύουν στον υπολογιστή και να τις έχουν έτοιμες προς εξέταση για τους διαιτητές, όποτε (και αν) τις ζητήσουν. Μία διαδικασία που μπορεί να χρειαστεί ακόμα και 10 δευτερόλεπτα ανά φάση...
Το ΝΒΑ έχει προβλέψει ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρξει έκτακτη ανάγκη... στο Seacaucus! Το “Replay Center” είναι εξοπλισμένο με γεννήτρια που μπορεί να κρατήσει όλο το σύστημα σε λειτουργία μέχρι και μία εβδομάδα. Συνεπώς, μην... ανησυχείτε. Ακόμα κι αν “χτυπήσει” τυφώνας το New Jersey, το ΝΒΑ θα έχει instant replay!

Πηγή: Sport 24

«Πήραμε τα μισά χρήματα από τη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα»

Όχι 32, αλλά 16 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης από την πώληση του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Ενρίκε Θερέθο

Ο Θερέθο, δήλωσε ότι ο σύλλογος ήταν σε «αδύναμη» στιγμή και έτσι δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση της Τσέλσι, αν και οικονομικά δεν τους συνέφερε.
«Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Η αποχώρηση του επισπεύσθηκε, γιατί είχαμε μια αδύναμη στιγμή στην οποία δεν μπορούσαμε να πούμε όχι. Αν ήταν να γίνει τώρα, δεν θα έφευγε. Το οικονομικό θέμα δεν πήγε καλά για εμάς, γιατί πήραμε το 50% από ότι ειπώθηκε. Ήταν πιο πολλά τα λεφτά για εκείνον», δήλωσε ο πρόεδρος της Ατλέτικο για ταον Βραζιλιάνο, πολιτογραφημένο Ισπανό, επιθετικό.

Πηγή: AEK365

Ζέκα: "Να κάνουμε τα πάντα για νίκη με την PSV"

Ο Κάρλος Ζέκα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με την PSV για το Europa League, ενώ σχολίασε και την βελτίωση στην απόδοση του Τριφυλλιού στους τελευταίους αγώνες.
Ο Παναθηναϊκός στους τελευταίους αγώνες έχει βελτιώσει την απόδοση του και μετά τις νίκες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ενώ έχει μπροστά του δύο πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν και τον ΠΑΟΚ.
Ο Κάρλος Ζέκα αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Ολλανδούς, αλλά και στην επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ που έχει λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των συμπαικτών του.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάρλος Ζέκα
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα, τι έχει αλλάξει και βγάζετε καλύτερο πρόσωπο;
Νομίζω πως και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παίξει καλά, αλλά δεν είχαμε αρκετή τύχη. Δεν ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θα μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά αυτή την φορά τα πήγαμε πολύ καλά. Σκοράραμε δυο φορές, η άμυνά μας δεν δέχθηκε γκολ και πιστεύω πως σήμερα παίξαμε καλά. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θεωρώ πως είμαστε στον καλό δρόμο.
Πολλοί πιστεύουν πως έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία σας η επιστροφή του Μπεργκ, είναι έτσι;
Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, μας έλειψε πολύ. Τον περιμέναμε, ξέραμε πως θα γυρίσει, ωστόσο, γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε και χωρίς τον Μάρκους, φυσικά και είναι καλύτερο να τον έχουμε στο γήπεδο.
Η ομάδα δεν πήγε τόσο καλά χωρίς αυτόν, όλοι όμως προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Καταφέραμε να νικήσουμε τον Ατρόμητο παίζοντας καλά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Ακολουθούν δυο παιχνίδια κρίσιμα για τον Παναθηναϊκό, είστε έτοιμοι;
Πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν εδώ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Μετά από αυτό, θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τώρα επικεντρωνόμαστε στην PSV.
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Kalloni vs Levadiakos FC 0-0 Eastern European Summer Time

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0,ael kallonis-levadeiakos 0-0Καλλονή και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα μέτριο παιχνίδι. Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαντζουράκης.

Ηρακλής... 4x4

Ηρακλής, 4x4,iraklis, 4x4Ασταμάτητος ο Ηρακλή στη Football League, που νίκησε 1-2 τον Αιγινιακό στη βόρεια Πιερία. Η Παναχαϊκή νίκησε εύκολα 3-0 την Ερμιονίδα, ενώ σεφτέ έκανε η Καλαμαριά που επιβλήθηκε 1-0 του Τυρνάβου. 

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> 

Πηγή: Sport 24

Στα δύσκολα ο Φέντερερ στο Λονδίνο

Δείτε πως χωρίστηκαν σε δύο ομίλους οι οκτώ από τους εννιά κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Κυριαρχεί έναντι των αντιπάλων του ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ένα τουρνουά απομένει για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν στην ATP. Είναι η διοργάνωση (και) για την οποία παίζουν όλη τη χρονιά οι πιο επιτυχημένοι τενίστες.
Πρόκεται για τους τελικούς της ATP που φιλοξενούνται τα τελευταία χρόνια στην O2 Arena του Λονδίνου. Οι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή (9/11) και στο ραδιόφωνο του BBC πραγματοποιήθηκε η κλήρωση.
Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκαν ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Κέι Νισικόρι, ο Άντι Μάρεϊ και ο Μάριν Τσίλιτς και στο άλλο γκρουπ θα αναμετρηθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Τόμας Μπέρντιχ και ο Μάριν Τσίλιτς.
Ο Τζόκοβιτς έχει ρεκόρ 41-5 με τους τρεις αντιπάλους που κληρώθηκε, ενώ ο Φέντερερ προηγείται με 19-15. Σαφώς ο δικός του όμιλος είναι περισσότερο ανοιχτός εν συγκρίσει με του Σέρβου που ενδεχομένως  και με μια νίκη στον όμιλο μπορεί να εξασφαλίσει το Νο1.
Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά. Μεγάλος απών είναι ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος μπήκε σήμερα στο χειρουργείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτη.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.15:00 Aiginiakos FC vs Iraklis Salonica 1-2 Eastern European Summer Time

Ηρακλής, 4x4,iraklis, 4x4Ασταμάτητος ο Ηρακλή στη Football League, που νίκησε 1-2 τον Αιγινιακό στη βόρεια Πιερία. Η Παναχαϊκή νίκησε εύκολα 3-0 την Ερμιονίδα, ενώ σεφτέ έκανε η Καλαμαριά που επιβλήθηκε 1-0 του Τυρνάβου.

Πόντος κάθε επαφή με το φιλέ!

Πόντος κάθε επαφή με το φιλέ!Νέες αλλαγές στους κανονισμούς του βόλεϊ αποφάσισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στο κογκρέσο του Κάλιαρι

Πολλές και σημαντικές αποφάσεις πήρε το κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Κάλιαρι της Ιταλίας. Η Ελλάδα θα θυμάται αυτό το τριήμερο για την απόφαση της FIVB σχετικά με την επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Λιγκ, ωστόσο συζητήθηκαν και αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος.

Η πιο σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με την επαναφορά του προηγούμενου κανονισμού, όπου η κάθε επαφή αθλητή με το φιλέ ανάμεσα στις δύο αντένες θεωρείται παράβαση, δηλαδή πόντος.

Τα τελευταία χρόνια η επαφή στο κάτω μέρος του φιλέ θεωρούνταν κανονική.

Η αλλαγή αυτή τίθεται σε εφαρμογή σε όλες τις διοργανώσεις που θα ξεκινήσουν από 1/1/2015, άρα στα Εθνικά πρωταθλήματα ή στους αγώνες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα θα ισχύσει ο προηγούμενος κανονισμός. Δηλαδή οι αλλαγές θα ενεργοποιηθούν καθολικά από την σεζόν 2015-2016.

Πιο κοντά στον κόσμο

Επίσης αποφασίστηκε η μείωση του ελεύθερου χώρου από τις τελικές γραμμές (πλέον θα είναι στα 6.5 μέτρα από τις πίσω γραμμές και στα 5 μέτρα από τις πλαϊνές) προκειμένου να φέρουμε πιο κοντά τους θεατές στον αγωνιστικό χώρο μετά από τις εισηγήσεις των Επιτροπών Μάρκετινγκ και τηλεόρασης.

Δηλαδή οι αθλητές που ήθελαν καμιά… 20αρια μέτρα για να πάρουν φόρα για την εκτέλεση του σερβίς, θα πρέπει να περιοριστούν…

Δύο λίμπερο και 14αδα

Στις διεθνείς διοργανώσεις οι ομάδες που θα δηλώνουν στις σχετικές φόρμες 14 αθλητές, στους οποίους θα υπάρχουν δύο λίμπερο, θα μπορούν να δηλώσουν και τους 14 στο φύλλο αγώνος (ενώ μέχρι πρότινος δηλωνόταν οι 12).

Θα επιτρέπεται η αλλαγή Ομοσπονδίας προέλευσης σε ξένους αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι συμπληρώνουν 8 χρόνια στην ίδια χώρα, αλλά είναι άνω των 38 χρονών (35 για τις γυναίκες) με την συναίνεση των δύο Ομοσπονδιών και χωρίς την καταβολή των σχετικών παραβόλων.

Τέλος οι Πρόεδροι τύπου Λιμπό, Ακόστα

Επίσης αποφασίστηκε ο περιορισμός της θητείας του εκάστοτε προέδρου της FIVB. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανένα απολύτως όριο, εξ ου και στον προεδρικό θώκο έχουν βρεθεί τέσσερις άνθρωποι (1947-1984 Πολ Λιμπό, 1984-2008 Ρούμπεν Ακόστα, 2008-2012 Γιζόνγκ Βέι, 2012-σήμερα Άρι Γκράσα), εκ των οποίων οι δύο πρώτοι έκατσαν στην καρέκλα 61 συναπτά έτη!

Ωστόσο πλέον ο εκάστοτε πρόεδρος μπορεί να κάνει μάξιμουμ 2 θητείες, με την πρώτη να διαρκεί 8 χρόνια και τη δεύτερη (εφόσον επανεκλεγεί) να διαρκεί 4 χρόνια.
Πηγή: Σπορ FM

ΓΙΑ 11Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η προϊστορία του Ολυμπιακού με Ιταλούς

Η προϊστορία του Ολυμπιακού με Ιταλούς
Δέκα φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας απέναντι σε ιταλική ομάδα ο Ολυμπιακός, με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο για να μείνουν σε θέση οδηγού στον 1ο Ομιλο του Champions League.
Αναλυτικά η προϊστορία:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
28/11/2007 Λάτσιο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHL 1-2
31/10/2006 Ρόμα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHL 1-1
10/12/2003 Γιουβέντους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHL 7-0
07/12/1999 Γιουβέντους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UCUP 1-2
03/03/1999 Γιουβέντους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CCUP 2-1
07/11/1990 Σαμπντόρια - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CCUP 3-1
19/09/1979 Νάπολι - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UCUP 2-0
27/09/1972 Κάλιαρι - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UCUP 0-1
11/10/1967 Γιουβέντους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHL 2-0
23/09/1959 Μίλαν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHL 3-1

Πηγή: Goal

«Εύχομαι να το πάρει»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας
Μίλησε για τη διαιτησία του κ. Ηλία Σπάθα, για το αν φοβάται για τη ζωή του, αλλά και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το αν ασχολείται με τη διαιτησία έστω και ερασιτεχνικά τόνισε
«Όχι. Δεν θέλω και απλώς παρακολουθώ. Δεν με πλαισιώνει έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο πλέον».
Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντινέας προσέθεσε:
«Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πριν από τέσσερα χρόνια έλεγα πως πρέπει να έχει πολιτική βούληση το ποδόσφαιρο και ύστερα από τόσα χρόνια το συζητούν, αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι στη δικαιοσύνη που περνούν δύσκολα λόγω του ωραρίου και τους οποίους τους έχουν απομακρύνει και μιλώ για τον κ. Κορρέα και θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα καθαρίσει, γιατί από μόνο του το ποδόσφαιρο δεν καθαρίζει. Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρχει πολιτική βούληση και να καθαρίσει. Πριν από ντέρμπι υπήρχαν πρόεδροι που έμμεσα χρηματοδοτούσαν βουλευτές και κόμματα για να βγουν. Μετά πως γίνεται να έχουν αυτοί πολιτικού βούληση; Είναι αδύνατο.».
Για το αν παρακολούθησε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό είπε:
«Όχι, μόνο τις φάσεις είδα».
Για το πώς του φάνηκε η διαιτησία του Σπάθα απάντησε:
«Δεν θέλω να χαρακτηρίσω γιατί δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν και χαρακτηρίζουν ή γίνονται δικαστές».
Για το ότι η πολιτεία πρέπει να μην αφήνει πάντα αυτούς τους κυρίαρχους να κινούν τα νήματα υποστήριξε:
«Σκεφτείτε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πληρώσει τα χρέη του στο δημόσιο και ήταν τυχαίο που μπήκε ο Ζαγοράκης ευρωβουλευτής; Δεν ξέρω πότε θα τα πληρώσει, αλλά αφού φωνάζει ο ΠΑΟΚ ότι θέλει να πληρώσει τα χρέη και μπήκε για να βοηθήσει, αλλά δεν βλέπω να βοηθά όμως τον ΠΑΟΚ. Εμείς οι πολίτες τους ψηφίζουμε όλους αυτούς. Όταν έχω εγώ ένα μαγαζί και πληρώνω τα πάντα και είμαι εντάξει, κάποια λαμόγια δεν πληρώνουν τίποτα, κάνουν τις δουλειές τους και παίρνουν τα λεφτά από την πολιτεία».
Για το αν τον ενόχλησαν μετά που σταμάτησε τη διαιτησία διευκρίνισε:
«Έμμεσα μπορεί να μ' ενόχλησαν. Δεν χρωστάω τίποτα και άνθρωπος που δεν χρωστάει τίποτα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
Για το αν φοβάται για τη ζωή του υπογράμμισε:
«Μ' αυτά που γίνονται όλα είναι πιθανά, ωστόσο έχουν γνώση οι φύλακες. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι το όνομά μου να είναι εκεί που ήταν πριν αρχίσω τη διαιτησία».
Επίσης αναφέρθηκε και στον κ. Κούγια:
«Ο κ. Κούγιας βγαίνει και λέει για τον Κωνσταντινέα. Ο κ. Κούγιας ας κοιτάξει τα του οίκου του και ας μιλήσει στη συνέχεια για τον Κωνσταντινέα. Οι διαιτητές στις εκθέσεις τους δεν γράφουν τα όσα κάνουν, όμως στο Γιάννενα-Πανθρακικός τα έγραψα όλα και ο Αριάν Μπελά που ήταν εκεί απογοητεύτηκε. Δεν θα μιλήσει ο κ. Κούγιας που έφυγε όλως τυχαίως για την πλαστή αδειοδότηση. Δεν έπινε καφέ μαζί μου, αλλά μ' άλλους».
Τέλος για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα κατέληξε:
«Εύχομαι να το πάρει και θέλω να πω στους ΠΑΟΚτσήδες να είναι συγκρατημένοι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν πολύ καλό προπονητή, μέσα από τα σπλάχνα του, τώρα αν τον αφήσουν ή όχι να το πάρει εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ. Έχω καλές αναμνήσεις από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και δεν μου άρεσαν τα γεγονότα στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν τα χρειάζεται αυτά τα πράγματα. Επίσης ο ΠΑΟΚ είχε ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο έφυγε από τη ζωή και αναφέρομαι στον Ποικιλίδη και τον θεωρώ έναν από τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους που πέρασαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου».
Από arenafm.gr Πηγή: PaokMania

ΚΟΛΑΣΗ-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ! Εκτη ανατροπή σ' ένα χρόνο για την ΑΕΚ!

Εκτη ανατροπή σ' ένα χρόνο για την ΑΕΚ!
Το χθεσινό σκηνικό στη Ριζούπολη είναι χιλιοπαιγμένο. Τουλάχιστον για τον κόσμο της ΑΕΚ που από την περσινή σεζόν πρέπει να έχει αυξήσει τις πιθανότητες σε σοβαρό βαθμό να υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου! Οι ανατροπές και τα γκολ στις καθυστερήσεις έχουν γίνει μόνιμο σκηνικό.
Και το κακό είναι ότι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος η Ενωση έχει καταφέρει, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να σπάσει τις καρδιές των οπαδών της εις διπλούν. Η αρχή έγινε τη 2η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα, όταν βρέθηκε να χάνει με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και χρειάστηκε τα γκολ του Ντακόλ αρχικά (όπως και χθες) και του Μάνταλου στο 85' για να πάρει το τρίποντο.
Δύο εβδομάδες μετά το επεισόδιο επαναλαμβάνεται. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ένα του Βραζιλιάνου φορ και ένα του Μπρέσεβιτς, παίρνει το πολυπόθητο διπλό μέσα σε έξαλλα πανηγύρια κόντρα στον Αχαρναϊκό.
Η «συμπεριφορά» που δείχνει η ΑΕΚ με αντιπάλους που απέχουν μίλια σε ιστορία και σε αγωνιστική αξία είναι χαρακτηριστικό της γνώρισμα από την περσινή σεζόν. Τότε που «αναγκάστηκε» να υποβάλει τον εαυτό της στο μαρτύριο της Γ' Εθνικής.
Ξέρετε πόσες φορές η ΑΕΚ κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-2) και με ανατροπή; Τέσσερις και μάλιστα με γκολ στα τελευταία λεπτά. Την 5η αγωνιστική ταξιδεύει στο Ηράκλειο, βρίσκεται πίσω στο σκορ από τον Ηρόδοτο και επικρατεί με τέρματα του Ντακόλ και του Πλατέλλα στο 93'.
Επτά αγωνιστικές μετά, στο ματς στο Αιγάλεω γίνεται «πόλεμος», η Ενωση χάνει και χρειάζεται τον Πλατέλλα για να ισοφαρίσει και τον Μπρέσεβιτς (89') για να νικήσει. Ενα παιχνίδι που μοιάζει πάρα πολύ με το χθεσινό.
Την 24η αγωνιστική, το στόρι επαναλαμβάνεται. Και πάλι στην Κρήτη, κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα αυτή τη φορά, η ΑΕΚ αναγκάζεται να κυνηγήσει το σκορ και να φέρει εις πέρας την αποστολή της χάρη στους Τσεβά και Πλατέλλα (84').
Το καρέ των ανατροπών ολοκληρώθηκε την 28η αγωνιστική στο Πέραμα. Αυτή τη φορά σε ρόλο πυροσβέστη ο Πεταυράκης αρχικά και ο Ράμα στο φινάλε (84').
ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
ΜΑΤΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΟΡΕΡ
Αχαρναϊκός-ΑΕΚ 1-2 Ντακόλ (92'), Μπρέσεβιτς (96')
ΑΕΚ-Απόλλων 2-1 Ντακόλ (61'), Μάνταλος (85')
Ηρόδοτος-ΑΕΚ 1-2 Ντακόλ (59'), Πλατέλλας (93')
Αιγάλεω-ΑΕΚ 1-2 Πλατέλλας (52'), Μπρέσεβιτς (89')
ΠΑΟ Κρουσώνα-ΑΕΚ 1-2 Τσεβάς (74'), Πλατέλλας (84')
Περαμαϊκός-ΑΕΚ 1-2 Πεταυράκης (68'), Ράμα (84')
Πηγή: Goal

Παραμένει εκτός ο Σίλντενφελντ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης (6/11) απέναντι στην Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Σίλντενφελντ.

Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Όσοι "πράσινοι" αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.
Ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Σίλντενφελντ, ο οποίος κάνει "αγώνα δρόμου" για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (9/11). Ο Κροάτης έχει υποστεί ράγισμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Πηγή: Contra


Άπειρη «σφυρίχτρα» στο Αστέρας-Τότεναμ

Άπειρη «σφυρίχτρα» στο Αστέρας-ΤότεναμΟ Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα, που έχει μικρή προϋπηρεσία στα Κύπελλα Ευρώπης, ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Αστέρας-Τότεναμ την Πέμπτη στην Τρίπολη για το Europa League.

Ένας πρωτάρης σε αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη θα διευθύνει τον αγώνα Αστέρας-Τότεναμ για το Europa League την προσεχή Πέμπτη στην Τρίπολη.
Ο λόγος για τον 38χρονο Ισπανό (Καταλανό για την ακρίβεια) Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ, που έχει μικρή εμπειρία από Κύπελλα Ευρώπης, στα οποία «σφυρίζει» από το 2013.
Φέτος ήταν διαιτητής σε δύο ματς της διοργάνωσης, Κρουσέιντερς-Εκράνας 3-1 και Σπάρτακ Τρνάβα-Σεντ Τζόνστον 1-1, για τον πρώτο και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League αντίστοιχα.
Πηγή: Σπορ FM

7 ΓΚΟΛ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ Δεν μπορεί η Μίλαν(vids)

Τρίτη σερί απογοήτευση για την Μίλαν, καθώς έχασε στο "Σαν Σίρο" με 0-2 από την Παλέρμο. Κάνουν πορεία... Champions League οι Σαμπντόρια και Τζένοα (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ(vids)

Πηγή: Sport 24