ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Λυτρώθηκαν στο τέλος

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία χτύπησαν στο τέλος και με γκολ των Κοτσώνη και Ρέπετσα και ξεκίνησαν νικηφόρα στη Football League επικρατώντας του Φωστήρα και του Αγροτικού Αστέρα αντίστοιχα με 1-0.
Στα τελευταία λεπτά μίλησαν οι γηπεδούχοι στις αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε η αυλαία του Βόρειου και του Νότιου ομίλου της Football League. Λαμία και Απόλλων Σμύρνης δυσκολεύτηκαν αλλά έφτασαν τελικά στη νίκη.
Στο παιχνίδι της 'Ριζούπολης" η "ελαφρά ταξιαρχία" ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Γκέκας ήταν ξανά σε καλή μέρα, όπως και στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, ενώ στάθηκαν άτυχοι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες τους τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο λόγος για τον Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον Φωστήρα.
ADVERTISEMENT
Τελικά το γκολ ήρθε από κόρνερ του Κυργιάκου και κεφαλιά του Κοτσώνη. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στη συγκεκριμένη φάση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε ο Βαζέχα. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Στη Λαμία οι καλές φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες, αλλά όλες σχεδόν ανήκαν στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίχρονο ο ο Κώτσιας έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Νεόφυτου, ο οποίος προηγουμένως είχε περάσει τον Ταταρίδη.
Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους με το σουτ του Γεωργιάδη, στη μοναδική επί της ουσίας πραγματικά καλή στιγμή τους. Η Λαμία μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Νεόφυτο και βρήκε το πολυπόθητο γκολ από την κοντινή προβολή του Ρεπετσά.
Αμέσως μετά το γκολ ο σκόρερ αποφάσισε να πανηγυρίζει ανεβαίνοντας στα κάγκελα. Έχοντας ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 78' αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν της στοίχισε τελικά.
Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γιενγκά, Κούρτζουριτς.
Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κώτσιας, Καπίας, Τριανταφυλλίδης (29' Σαμουηλίδης), Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (59' Βελλίνης), Πέεφ, Μίλιτς, Σκλιοπίδης.
Απόλλων Σμύρνης (Κωστένογλου): Kουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (73' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο, Ανγκούλο.
Φωστήρας (Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Σακελλαρίου (62' Ψυχογιός), Γρομητσάρης, Μπίρης, Μπελέρι (78' Μήτκας), Κακαράς, Σιώπης, Ράμα, Τεγούσης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπετσί).

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή
Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (82' Ρεπετσάς)
Κυριακή
Εθνικός Σερρών - Αιγινιακός (16.00)
Πιερικός - Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος
Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος

Δευτέρα
ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς (18.00)

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή
Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 1-0 (87' Κοτσώνης)
Κυριακή
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα (16.00)
Άλιμος - Πανηλειακός
Επισκοπή - Αχαρναϊκός
Ερμιονίδα - Χανιά
Παναιγιάλειος - ΑΕΚ (18.00)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Cyprus vs Israe 1-2l,Live Streaming.21:45 Bulgaria vs Croatia 0-1,Live Streaming.21:45 Turkey vs Czech Republic 1-2,21:45 Wales vs Bosnia and Herzegovina 0-0.(videos).Eastern European Summer

Δύσκολες νίκες για Ολλανδία και Ιταλία(videos)
Δύσκολες, Ολλανδία, Ιταλία,dyskoles, ollandia, italiaΉττα για την Κύπρο από το Ισραήλ, απίστευτος Κιελίνι με δύο γκολ κι ένα αυτογκόλ, σκόραρε ο Αφελάι στη νίκη της Ολλανδίας, εξάρα το Βέλγιο, τριάρες Ισλανδία και Νορβηγία.

Aπώλειες ενόψει του φιλικού


Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Κέρκυρα το Σάββατο.

Ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους  Θεοδωρίδη, Γοδόι, Ετζενγκέλε, Μύγα και Παπουτσογιαννόπουλος ενώ προσανατολίζεται να δώσει χρόνο σ' όλους τους παίκτες του.
Εννοείται ότι οι πέντε δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή γεγονός που σαφώς προβλημάτισε τον Χάβο. Το φιλικό του Σαββάτου θα αρχίσει στις 17:30.

Πηγή: Contra

Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ «Δεν έχω ξεχάσει τον Γκέκα, θρύλος ο Καραγκούνης»

«Δεν έχω ξεχάσει τον Γκέκα, θρύλος ο Καραγκούνης» Πήρε θέση στην υπόθεση με τον Φάνη Γκέκα ο Κλαούντιο Ρανιέρι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το σαββατιάτικο (11/10) ματς των προκριματικών του Euro με την Φινλανδία.

Ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως δεν έχει ξεχάσει τον άσο της Ακχισάρσπορ. Υποστήριξε πως τον υπολογίζει και γι' αυτόν τον κάλεσε στην προεπιλογή τόσο για το ματς του Ελσίνκι όσο και για το παιχνίδι με τη Βόρειο Ιρλανδία.
«Έπρεπε να κάνω αρχικά την προεπιλογή για τους παίκτες του εξωτερικού, ο Γκέκας σκόραρε, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να δω τι είναι το καλύτερο για εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά ο Ρανιέρι και πρόσθεσε: «Τον κάλεσα γιατί ήθελα να του δείξω ότι δεν τον έχω ξεχάσει, ότι τον υπολογίζω και ότι παραμένει στα πλάνα μου για το μέλλον».
Από κει και πέρα, ο Ιταλός αναφέρθηκε και στην πρόσληψη Καραγκούνη στην ΕΠΟ και τόνισε: «Όλοι ξέρουν τον Καραγκούνη, αλλά η ηλικία είναι η ηλικία, δεν μπορεί να τη νικήσει κανένας. Είναι καλό για εκείνον να μείνει μαζί μου και να με βοηθήσει να βελτιωθώ. Είναι ένας θρύλος στην Ελλάδα και όλοι τον ξέρουν. Θέλω την εμπειρία του. Θέλω να έχουμε νεαρούς παίκτες, αλλά εκείνοι χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο έχοντας παίξει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μίλησα μαζί του και του εξήγησα τι θέλω να κάνω. Εκείνος μίλησε και με τους παλιούς του συμπαίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουν οι παίκτες τη φιλοσοφία μου. Έχουμε αρκετές ομοιότητες ως Ιταλοί με το ποδόσφαιρο που παίζει η Ελλάδα. Ωστόσο, πρέπει να αλλάξουμε λίγο αυτό. Η Φινλανδία αύριο θα μας περιμένει να επιτεθούμε».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρηση με τη Φινλανδία για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016:
Για το γεγονός ότι προπονεί για πρώτη φορά εθνική ομάδα και πόσο δύσκολο είναι: «Είναι δύσκολο γιατί δεν έχεις πολύ χρόνο να προπονήσεις του παίκτες. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές όταν είσαι προπονητής συλλόγου. Και ακόμα περισσότερο όταν προπονείς μια εθνική ομάδα όπως η Ελλάδα που έχει συνεχώς επιτυχίες. Χρειάζεται χρόνος για να γνωρίσεις τους παίκτες και να μάθεις τα αγωνιστικά προσόντα τους. Επίσης όταν ξεκινήσαμε πριν από έναν μήνα η φυσική κατάσταση δεν ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, όμως πλέον η κατάσταση έχει βελτιωθεί και τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ότι ήταν πριν από έναν μήνα».
Για τη Φινλανδία: «Η Φινλανδία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και έχω πολύ καλή εντύπωση για τον προπονητή τους, με τον οποίο συνομίλησαν στο συνέδριο της FIFA στην Αγία Πετρούπολη. Έχει καταφέρει να περάσει στην ομάδα του τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του. Θα έχουμε πολύ δύσκολο ματς αλλά είμαστε έτοιμοι».
Για τις αγωνιστικές αλλαγές που σκοπεύει να κάνει: «Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να αλλάξεις τη νοοτροπία. Η Ελλάδα έδινε βάθος στην άμυνά της και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και αυτό θέλω να αλλάξω. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβω τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες. Δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές αμέσως. Πρέπει να δουλέψεις πολύ. Πρέπει να είσαι έξυπνος για να καταλάβεις τι θέλουν οι παίκτες σου και φυσικά να καταλάβουν κι εκείνοι τι θέλεις εσύ. Χρειάζεται υπομονή».
Εκτός από το αποτέλεσμα τι άλλο θα ήθελε να δει αύριο από την Εθνική: «Θέλω να δω την ομάδα να παίζει με πάθος και ταχύτητα. Αν παίξουμε αργά θα δώσουμε τη δυνατότητα στη Φινλανδία να παίξει οργανωμένα. Η Φινλανδία κλείνει πολύ καλά τα κενά. Θέλω να δω την ομάδα μου οργανωμένη. Θέλω να κερδίσουμε το 51% των προσωπικών μονομαχιών».
Για τον Γιώργο Καραγκούνη: «Όλος ο κόσμος ξέρει τον Καραγκούνη. Αλλά η ηλικία είναι ηλικία. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να είναι δίπλα μου και να με βοηθήσει να φτιάξουμε την Εθνική ομάδα και τη δική του νέα καριέρα. Είναι θρύλος και είναι ο κατάλληλος για να βοηθήσει του νέους παίκτες. Να τους διδάξει τι είναι το ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλον τον κόσμο, γιατί έχει παίξει σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μίλησα μαζί του και του εξήγησα τι θέλουμε να κάνουμε στην Εθνική ομάδα. Θέλουμε να αλλάξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Θέλω να επιτεθούμε και δεν είναι το καλύτερο να αμύνεσαι και να περιμένεις».
Για τη σύγκριση Ρουμανίας - Φινλανδίας: «Διαφορετικά ματς, διαφορετικές ομάδες . Η Φινλανδία είναι πιο οργανωμένη. Με τη Ρουμανία για εμάς ήταν δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με πέναλτι και μετά κλείστηκαν στην άμυνά τους και δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις. Έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει πως αγωνίζεται η Φινλανδία».
Για τους έντεκα που θα επιλέξει: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Ένας προπονητής πρέπει να είναι έξυπνος. Άλλο πράγματα είναι τι σκέφτεται και τι θέλει να κάνει ένας προπονητής και άλλο τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες. Εκεί πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός».
Για τον Τοροσίδη και αν σκέφτεται να παίξει με δύο επιθετικούς: «Νομίζω πως ο Τοροσίδης θα είναι διαθέσιμος. Θα τον δω και μετά αλλά νομίζω πως είναι καλά. Δεν θα αλλάξω σύστημα. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να διαφοροποιήσει τα πράγματα σε λίγο χρόνο. Δεν είμαι μάγος. Χρειάζεται χρόνος. Σιγά σιγά και οι παίκτες θα καταφέρουν να έρθουν κοντά στις δικές μου ιδέες κι εγώ θα μπορέσω να τους φέρω κοντά μου».
Για την προεπιλογή του και τον Γκέκα: «Για το συγκεκριμένο μας έκανα τις καλύτερες επιλογές με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Τον κάλεσα για να του δείξω ότι δεν τον έχω ξεχάσει και ότι παραμένει στα πλάνα μου».
Πηγή: Goal

Στροφή στο πρωτάθλημα


Όπως στις νίκες δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, έτσι και στις ήττες δεν υπάρχει καιρός για… δάκρυα. Αυτό είναι το μοτό που επικρατεί στον Άρη την επομένη του αποκλεισμού από τη Νέα Κηφισιά για τον θεσμό του Κυπέλλου.
Το μοτό που επικρατεί στον Άρη την επομένη του αποκλεισμού από τη Νέα Κηφισιά για τον θεσμό του Κυπέλλου είναι: "Όπως στις νίκες δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, έτσι και στις ήττες δεν υπάρχει καιρός για… δάκρυα".
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη είναι συνεχόμενες και την επομένη του αποκλεισμού από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ήττα στο Ζηρίνειο η προσοχή στρέφεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη θα ξεκινήσει την πορεία του με δοκιμασία στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό θέλοντας να μπει με το δεξί.
Ο Άρης παρέμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη και νέου ταξιδιού στην πρωτεύουσα και προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ.
Το απουσιολόγιο του Πρίφτη ήταν λευκό και πέρα από την προπόνηση, έδειξε στους παίκτες βίντεο από τον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν και τι πρέπει να διορθωθεί ενόψει Πανελευσινιακού.
ADVERTISEMENT
Στην ομιλία του ο κόουτς του Άρη έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη και μάχη στην αναμέτρηση της Ελευσίνας. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα με προπόνηση και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: Sport 24

«Ευχαριστούμε τον Μπαρτζώκα, καλή συνέχεια στην καριέρα του»

«Ευχαριστούμε τον Μπαρτζώκα, καλή συνέχεια στην καριέρα του»Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την αποχώρηση μέσω παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μίλαν Τόμιτς, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:
ADVERTISEMENT
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπάρτζωκα και προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μίλαν Τόμιτς.
Ευχαριστούμε τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα για όσα προσέφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Πηγή: Gazzetta

Live streaming.19:00 Apollon Smyrni vs Fostiras 1-0 Football League 1.Eastern European Time

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία χτύπησαν στο τέλος και με γκολ των Κοτσώνη και Ρέπετσα και ξεκίνησαν νικηφόρα στη Football League επικρατώντας του Φωστήρα και του Αγροτικού Αστέρα αντίστοιχα με 1-0.
Στα τελευταία λεπτά μίλησαν οι γηπεδούχοι στις αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε η αυλαία του Βόρειου και του Νότιου ομίλου της Football League. Λαμία και Απόλλων Σμύρνης δυσκολεύτηκαν αλλά έφτασαν τελικά στη νίκη.
Στο παιχνίδι της 'Ριζούπολης" η "ελαφρά ταξιαρχία" ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Γκέκας ήταν ξανά σε καλή μέρα, όπως και στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, ενώ στάθηκαν άτυχοι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες τους τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο λόγος για τον Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον Φωστήρα.
ADVERTISEMENT
Τελικά το γκολ ήρθε από κόρνερ του Κυργιάκου και κεφαλιά του Κοτσώνη. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στη συγκεκριμένη φάση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε ο Βαζέχα. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Στη Λαμία οι καλές φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες, αλλά όλες σχεδόν ανήκαν στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίχρονο ο ο Κώτσιας έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Νεόφυτου, ο οποίος προηγουμένως είχε περάσει τον Ταταρίδη.
Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους με το σουτ του Γεωργιάδη, στη μοναδική επί της ουσίας πραγματικά καλή στιγμή τους. Η Λαμία μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Νεόφυτο και βρήκε το πολυπόθητο γκολ από την κοντινή προβολή του Ρεπετσά.
Αμέσως μετά το γκολ ο σκόρερ αποφάσισε να πανηγυρίζει ανεβαίνοντας στα κάγκελα. Έχοντας ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 78' αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν της στοίχισε τελικά.
Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γιενγκά, Κούρτζουριτς.
Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κώτσιας, Καπίας, Τριανταφυλλίδης (29' Σαμουηλίδης), Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (59' Βελλίνης), Πέεφ, Μίλιτς, Σκλιοπίδης.
Απόλλων Σμύρνης (Κωστένογλου): Kουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (73' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο, Ανγκούλο.
Φωστήρας (Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Σακελλαρίου (62' Ψυχογιός), Γρομητσάρης, Μπίρης, Μπελέρι (78' Μήτκας), Κακαράς, Σιώπης, Ράμα, Τεγούσης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπετσί).

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή
Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (82' Ρεπετσάς)
Κυριακή
Εθνικός Σερρών - Αιγινιακός (16.00)
Πιερικός - Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος
Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος
Δευτέρα
ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς (18.00)

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή
Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 1-0 (87' Κοτσώνης)
Κυριακή
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα (16.00)
Άλιμος - Πανηλειακός
Επισκοπή - Αχαρναϊκός
Ερμιονίδα - Χανιά
Παναιγιάλειος - ΑΕΚ (18.00)

Πηγή: Sport 24

Άγρια επεισόδια στη Βουλγαρία

Άγρια επεισόδια στη ΒουλγαρίαΜε το χειρότερο τρόπο άρχισε το ντέρμπι στη Σόφια, αφού σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς της Βουλγαρίας και της Κροατίας

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι των Βαλκανίων και το κλίμα έχει δυναμιτιστεί από επεισόδια στη Σόφια. Ειδικότερα, ultras των Βούλγαρων έστησαν ενέδρα σε οπαδούς της Κροατίας και τα επεισόδια ήταν σοβαρά. Η επέμβαση της αστυνομίας δεν ήταν άμεση, το ξύλο αρκετό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν υπάρχουν τραυματίες ή συλλήψεις. Μετά και τα επεισόδια, τα μέτρα είναι δρακόντεια, αφού περιμένουν χιλιάδες Κροάτες.
Πηγή: AEK365

Ο Λανουά στο Ελλάδα-Β. Ιρλανδία

Ο Λανουά στο Ελλάδα-Β. Ιρλανδία Ο Γάλλος ρέφερι μετά από δυο χρόνια «σφυρίζει» ξανά παιχνίδι της Εθνικής

Στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του EURO 2016, ανάμεσα σε Ελλάδα και Βόρειο Ιρλανδία, την Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης", διαιτητής θα είναι ο Στεφάν Λανουά.
Ο Γάλλος είναι 45 χρονών και είχε βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής στα τελικά του EURO 2012 όταν είχε διευθύνει την αναμέτρηση με τη Τσεχία, στην ήττα με 2-1.
Το 2006 ο Λανουά έγινε διεθνής και το 2002 ορίστηκε σε παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας.
Βοηθοί του Λανουά στο Φάληρο θα είναι ο Σιρίλ Γκρινγκόρ και ο Λοράν Στιέν.

Πηγή: AEK365

Θρύλος, με τα... μάτια του Δώνη

Θρύλος, με τα... μάτια του Δώνη
Με την πάροδο 13 επίσημων αγώνων, αριθμός αρκούντως ικανοποιητικός για να εξαχθούν συμπεράσματα, είναι ξεκάθαρο ποιοι παίκτες αποτελούν τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Δώνη, σχετικά με τα ματς του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα τελευταία παιχνίδια, το ροτέισιον είναι όντως εκτεταμένο, κάτι που ανέδειξε την υπεροπλία της ομάδας όσον αφορά στην ποιότητα και την ποσότητα των παικτών στο ρόστερ.
Οι πρωτευουσιάνοι, μετά από τους εκτός συνόρων αγώνες, ήταν κουρασμένοι σωματικά και ψυχολογικά, γι' αυτό και ο Ελλαδίτης κόουτς έβαλε νέα άτομα στην αρχική ενδεκάδα για να ξεκουράσει τους καταπονημένους παίκτες, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους, αξιοποιώντας παράλληλα απόλυτα το υλικό που έχει στα χέρια του. Όλοι, από τη στιγμή που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα, αντιμετωπίζονται ισότιμα και έχουν τις ευκαιρίες τους.
Συνολικά, λοιπόν, χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένου και του Αδόρνο που αποχώρησε), πλην του Άλεξ Κωνσταντίνου που ήταν για μεγάλο διάστημα τραυματίας.
Ο duracell Μάριο Σέρζιο, είναι ο ποδοσφαιριστής που τράβηξε το περισσότερο «κουπί», μετρώντας το απόλυτο στον χρόνο συμμετοχής. «Ρούφηξε» και τα 1.170 λεπτά, δηλαδή, με το ροτέισιον να μην τον αγγίζει!
Μόλις 63 λεπτά λιγότερα, γράφει το κοντέρ του Γκιγιέρμε Αμορίν, χρόνος που... έχασε σε δύο ματς του πρωταθλήματος (Ερμής, Αγία Νάπα) και έπεται ο Βινίσιους με 1.080 λεπτά. Τριάδα, που ξεπέρασε τα 1.000 λεπτά. Ακολουθούν οι Πάρντο με 990, Μοράις με 957 και Καρλάο με 875, οι οποίοι βρίσκονται στο top 6.
Ποιο είναι τώρα το κοινό τους στοιχείο; Και οι έξι, δεν έχασαν ούτε δευτερόλεπτο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που φανερώνει πάρα πολλά όσον αφορά στην πολυτιμότητά τους στο έμψυχο δυναμικό. Με αυτούς, ξεκινά το αρχικό σχήμα στις απαιτητικές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέροντας τα μέγιστα.
Η κατακόρυφη άνοδος στην απόδοση των Τιάγκο Γκόμες και Κίλιαν Σέρινταν, πιστοποιείται (και) μέσα από τα λεπτά που φόρτωσαν στα πόδια. Ο πρώτος μετρά 868 και ο δεύτερος, σκόρερ τεσσάρων γκολ, 859. Την ενδεκάδα, συμπληρώνουν οι Ντε Βινσέντι (851), Αντωνιάδης (791) και Μαντούκα (583).
Ο τελευταίος, κάλλιστα θα είχε περισσότερο χρόνο, αν δεν τραυματιζόταν στην αρχή της σεζόν και έχανε (κυρίως) ευρωπαϊκά ματς. Κάτι που ισχύει και για τον Στάθη Αλωνεύτη, 12ο στη σχετική λίστα (454).
Έπονται οι Εφραίμ (413) και Χαραλαμπίδης (343), με τις προθέσεις του Δώνη να είναι ξεκάθαρες: Ο πρώτος χρησιμοποιήθηκε περισσότερο στις εντός των τειχών υποχρεώσεις (300 λεπτά έναντι 68 στην Ευρώπη) και ο δεύτερος, στις εκτός (208 στην Ευρώπη και 135 στα εγχώρια ματς).
Τέλος, στα αξιοσημείωτα περνά το γεγονός πως τέσσερις από τους επτά νεοφερμένους δεν έχουν αρκετό χρόνο στα πόδια. Ο Κωνσταντίνου δεν χρησιμοποιήθηκε, ο Ιωάννου μόλις σ' ένα ματς έπαιξε, σε δύο ο (άτυχος) Παπάζογλου, ενώ οι Τζιμπούρ και Ρίισε για διαφορετικούς λόγους μετρούν 202 και 256 λεπτά, αντιστοίχως.
ΠΗΓΗ: www.sentragoal.philenews.com
  • Θρύλος, με τα... μάτια του Δώνη

Πηγή: Goal

Συνέντευξη ο Μαντούρο, αναζητά τρεις παίκτες ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μαντούρο: "Ντροπή για τον θάνατο του φιλάθλου"

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να αργεί, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις αναζητήσεις. Θέλουν να βρουν τους παίκτες που θα βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας, που βρίσκεται σε εξέλιξη. ;
Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με νεαρό Έλληνα παίκτη που έχει την εμπειρία της Σούπερ Λίγκας και μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον οποίο ο Δικέφαλος μπορεί να τον αποκτήσει με μικρό κόστος τον Γενάρη.
Παράλληλα, συνεχίζεται το ψάξιμο για παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο άμυνας και τη μεσαία γραμμή. Πάντως, το πόσα χρήματα θα διαθέσει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του τον χειμώνα, θα εξαρτηθεί από το αν προκριθεί στους "32" του Europa League.
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει διαμηνύσει ότι οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ μπορούν να υπολογίζουν μόνο στα χρήματα από μπόνους και εισιτήρια που μπορούν να μπουν στα ταμεία αν η ομάδα συνεχίσει στην Ευρώπη.
Τέλος, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει να να κάνουν σκέψεις και για ορισμένους παίκτες που ενδέχεται να αποχωρήσουν γιατί δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.
Η περίπτωση Κοροβέση
Όπως αναφέρεται, στο μεταξύ, σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά" οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της αναζήτησης που πραγματοποιούν, κοιτούν την περίπτωση του 23χρονου χαφ εξτρέμ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκου Κοροβέση.
ADVERTISEMENT
Συνέντευξη παραχώρησε ο Μαντούρο
Στο μεταξύ, ο Χέντβιχες Μαντούρο παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "totaldutchfootball", μιλώντας για την προοπτική επιστροφής του στην Ολλανδία, αλλά και τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.
-Έχεις μετανιώσει για επιλογές που έχεις κάνει στο παρελθόν;
"Πότε δεν μετανιώνω για καμιά από τις αποφάσεις μου. Μερικές φορές θα βγει σε καλό, μερικές φορές θα βγει σε κακό. Πιστεύω ότι θα ήταν πιο εύκολο για μένα να πάρω περισσότερα παιχνίδια στην Εθνική, αν έπαιζα στον Άγιαξ, γιατί είναι λογικό να σε βλέπουν όλοι περισσότερο στις αναμετρήσεις που παίρνεις μέρος. Όταν δεν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα βγαίνεις γρήγορα εκτός... κάδρου".
-Το καλοκαίρι του 2012 έγινε γνωστό ότι είχες κάποια προβλήματα με την καρδιά σου, που λύθηκαν όμως γρήγορα. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που σε βλέπουν σαν έναν παίκτη που δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πόσο έχει επηρεάσει την καριέρα σου αυτό το πρόβλημα; Υπήρχαν ομάδες που δεν ήθελαν συνεργασία μαζί σου, λόγω αυτού;
"Πραγματικά ήταν σοκ για μένα, αλλά τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό και πλέον είμαι καλά. Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι υπάρχουν κάποια χαρτιά υπογεγραμμένα από αρκετούς γιατρούς, που αναφέρουν ότι είμαι απολύτως υγιής. Υποθέτω ότι αυτή μου η περιπέτεια δεν είχε αντίκτυπο σε ομάδες που με ήθελαν, επειδή έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους για να ελέγξουν τα πάντα".
-Στη μέχρι τώρα καριέρα σου σε Άγιαξ, Βαλένθια, Σεβίλλη και ΠΑΟΚ, ποια διοργάνωση πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο;
"Το Ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με το Ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά και πάλι οι Ισπανοί είναι ένα επίπεδο παραπάνω σε όλα".
-Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει τρεις πόντους στα δυο πρώτα του ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Europa League, έχοντας στον όμιλο Γκινγκάμπ, Φιορεντίνα και Ντινάμο Μινσκ. Ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση;
"Πιστεύω ότι είναι τεράστια ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και για να είμαι ειλικρινής όλα εξαρτώνται από την δική μας παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου".
-Όλα τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναβλήθηκαν, εξαιτίας του θανάτου ενός φιλάθλου. Πως θα περιέγραφες την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα; Παθιασμένη, εχθρική ή επιθετική;
"Στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυρίαρχο ρόλο παίζει το πάθος και η μαχητικότητα. Η επιθετικότητα βγαίνει από τους οπαδούς στις εξέδρες. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην επιθετικότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτή η βίαιη συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του οπαδού. Αυτό ειναι ντροπή".
-Έχεις ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι αυτή η τελευταία σου ομάδα πριν επιστρέψεις στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο;
"Δύσκολο να πω κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή".
-Βλέπεις την επιστροφή σου στον Άγιαξ;
"Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, οπότε... δεν ξέρω. Όπως και να'χει, αγαπάω τον Άγιαξ και αυτό δεν αλλάζει".

Πηγή: Contra


Ο Ρονάλντο δεν θέλει να βραβευτεί μαζί με Λουίς Σουάρες


Ο Ρονάλντο δεν θέλει να βραβευτεί μαζί με Λουίς ΣουάρεςΣε ξεχωριστές εκδηλώσεις θα δοθεί το «Χρυσό Παπούτσι» στους δυο ποδοσφαιριστές

Την περασμένη σεζόν Κριστιάνο Ρονάλντο και Λουίς Σουάρες πέτυχαν από 31 γκολ ο καθένας σε ισπανικό και αγγλικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, κερδίζοντας το "Χρυσό Παπούτσι" το οποίο θα τους δοθεί σε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν θέλει να βραβευθεί μαζί με τον Ουρουγουανό επιθετικό της Λίβερπουλ, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.
Έτσι, στις 15 Οκτωβρίου ο Λουίς Σουάρες θα παραλάβει το δικό του βραβείο στη Βαρκελώνη και σε μια άλλη εκδήλωση, τον Νοέμβριο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραλάβει και εκείνος το "Χρυσό Παπούτσι".

Πηγή: AEK365

«Τα λεφτά μας πίσω» για το Γιουβέντους - Ρόμα!


«Τα λεφτά μας πίσω» για το Γιουβέντους - Ρόμα!  
Στην κοινή –εκτός Τορίνου- γνώμη στην Ιταλία υπάρχει η βεβαιότητα ότι η Ρόμα (έχασε 3-2) αδικήθηκε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Αυτό πιστεύει και η Codacons, η Ένωση προστασίας των καταναλωτών και του περιβάλλοντος στη γειτονική χώρα που κάνει λόγο για «συνένοχο στην κακοδιαχείριση από τον διαιτητή Ρόκι και τις πολλές αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών, το ιταλικό σύστημα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι σε αρμονία με την εποχή. Προβληματικές καταστάσεις αυτού του είδους βλάπτουν τους οπαδούς και όλους εκείνους που στοιχηματίζουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, που καταλήγουν να χάνουν τα χρήματά τους» και για αυτό ζητάει την κατάργηση όλων των στοιχημάτων που παίχτηκαν στο ντέρμπι και κάλεσε όσους έχασαν χρήματα να γράψουν επιστολή στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να λάβουν αποζημίωση…
Πηγή: E-Soccer

Κάτι τρέχει με τον Σπανούλη

Ο Παντελής Βλαχόπουλος για την ενεργεία του Γιώργου Μπαρτζώκα να αφήσει στον πάγκο τον Βασίλη Σπανούλη, την τακτική του coach του Ολυμπιακού και για την τελευταία άμυνα των "ερυθρόλευκων", η οποία είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.


ADVERTISEMENT
Ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίστηκε μόλις 21'. Η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα: "πήρα μια απόφαση για το κοουτσάρισμα κι αυτό είναι όλο", μπορεί να ειπώθηκε σε μία στιγμή απογοήτευσης και εκνευρισμού, όμως, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την συγκεκριμένη ενέργειά του. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι αυτό.

Του έκοψε τον ρυθμό!

Ο Λοτζέσκι έπαιξε 33', ο Πρίντεζης 30' και ο Λαφαγέτ 24'. Ναι, είναι απόφαση προπονητή. Σωστές ή λανθασμένες οι επιλογές κρίνονται. Αλλά, μην βγάζεις τον αρχηγό σου όταν αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Ο "kill bill" στο τρίτο δεκάλεπτο (28-16 υπέρ Ολυμπιακού) βρήκε τα πατήματά του. Έβγαινε με σχετική άνεση από τα σκριν, βρήκε ακριβώς τον ρόλο του στο πικ εν ρολ -πάσαρε και σούταρε όταν έπρεπε- και επιτέλους του μπήκαν τα σουτ.

Το ήθελε αυτό το ματς

Ο Βασίλης Σπανούλης ήθελε να βγει από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο ΟΑΚΑ. Κατάσταση που τον ήθελε να μην παίζει καλά εκτός έδρας απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο. Και αυτή η τρίτη περίοδος ήταν ότι έπρεπε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, να κάνει μια νέα αρχή και να ανακτήσει τις δυνάμεις μου. Ο Ολυμπιακός "έχτιζε" τη διαφορά της νίκης και ο παίκτης ήταν "καυτός".

Γιατί τον έβγαλε;

Και σε αυτό το κομβικό σημείο ο Μπαρτζώκας με απόφασή του (λίγοι την κατάλαβαν) έθεσε εκτός παιχνιδιού έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης. Το λάθος είναι διπλό για τους λόγους τους οποίους προαναφέραμε. Προφανώς και θα δώσει εξηγήσεις εκεί που πρέπει. Ενδεχομένως και στον ίδιο τον αθλητή.

Ο Σπανούλης θέλει να παίζει...

Και προφανώς θα γίνει συζήτηση μεταξύ του παίκτη και του προπονητή τις επόμενες ημέρες. Και άλλες φορές οι δυο τους έχουν έρθει σε τέτοια κατάσταση, για άλλους λόγους. Ο Σπανούλης, θέλει να παίζει, να έχει τη μπάλα στα χέρια του και να ορίζει την τύχη του ματς. Γι' αυτό άλλωστε έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό. Για να είναι ο ηγέτης και ο παίκτης που θα δίνει την ώθηση. Γι αυτό το λόγο ο Μπαρτζώκας εκτός από την ήττα, πρέπει να διαχειριστεί και την πιθανή δυσαρέσκεια του αρχηγού του.
* Η τελευταία άμυνα του Ολυμπιακού πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια προπονητικής. Και να απαγορεύεται φυσικά δια ροπάλου. Δεν φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά και η αντίδραση των παικτών.
** Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση των αδερφών Αγγελόπουλων μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ. Ενδεχομένως να αναθεωρήσουν κάποια δεδομένα πράγματα και να σκεφτούν και άλλες λύσεις.
*** Πρόκειται για κατόρθωμα. Να χάνεις από τον Μπατίστα και τον Διαμαντάκο, τους δύο και μοναδικούς σέντερ του Παναθηναϊκού.
**** Ο Ολυμπιακός δεν ξόφλησε. Έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι και ξεκούραστο τον Σπανούλη. Το πρωτάθλημα θα κριθεί τον Ιούνιο και μέχρι τότε πολλά θα έχουν αλλάξει.

Πηγή: Contra

Ήττα της Ισπανίας στην Σλοβακία (videos)

Ήττα, Ισπανίας, Σλοβακία,itta, ispanias, slovakiaΜε γκάφα του Κασίγιας και ήρωα τον Στοχ στο 87' η Σλοβακία νίκησε με 2-1 την Ισπανία! Η Αγγλία επικράτησε 5-0 του Σαν Μαρίνο, ενώ με ασίστ του Ντουρμάζ η Σουηδία γλίτωσε την ήττα από την Ρωσία (videos)