ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ψάχνεται στα Σέρβια ο Σαββίδης


Επενδύσεις και στα Σέρβια Κοζάνης ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε διημερίδα με θέμα τις Ελληνορωσικές σχέσεις, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έστειλε τους εκπροσώπους του.
Μάλιστα, ως εκπρόσωπός του εμφανίστηκε και ο πρώην Νομάρχης Ημαθίας και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης!!!
Το ρεπορτάζ είναι από μπλογκ της περιοχής, και φιλοξενεί και αποκαλυπτικές δηλώσεις του δημάρχου...
Το αποτέλεσμα επαφών που είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα με τελευταία την συμμετοχή του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου στο συνέδριο με θέμα «Ελληνορωσσικές σχέσεις» στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη, ήταν η επίσκεψη κλιμακίου εκπροσώπων του ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Τα μέλη του κλιμακίου, επικεφαλής του οποίου ήταν ο πρώην Νομάρχης Ημαθίας και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, είχαν σειρά συναντήσεων με τον κ. Κοσματόπουλο, τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους του δήμου όπου και συζητήθηκαν οι προοπτικές επενδύσεων στους τομείς κυρίως της μεταποίησης και του τουρισμού.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι επί δύο ημέρες το συγκεκριμένο κλιμάκιο επισκέφθηκε κάθε γωνιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού εξετάζοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για αντίστοιχες επενδυτικές πρωτοβουλίες.
Ανάλογο αντικείμενο – επενδυτικές δράσεις και έργα υποδομών – είχε και η επίσκεψη στην Αθήνα του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού και των αντιδημάρχων Νίκου Τέτου και Φώτη Ζυγούρη όπου πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών και συναντήσεων και πιο συγκεκριμένα στα Υπουργεία Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής – Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων – Εσωτερικών καθώς και στα Κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ όπου τέθηκε το ζήτημα των ανταποδοτικών υποχρεώσεων όπως αυτές προκύπτουν από τις δραστηριότητες της εταιρίας στην περιοχή.
Από thessports.gr Πηγή: PaokMania

Το φόντο κάνει τη διαφορά

Το φόντο κάνει τη διαφορά,Ο Κώστας Κεφαλογιάννης σχολιάζει τον καυγά των Αρσέν Βενγκέρ και Ζοζέ Μουρίνιο και φαντάζεται πως θα είχε αντιδράσει το ελληνικό κοινό σε αντίστοιχο περιστατικό με φόντο την Super League.
Πηγή: Contra

«Πάμε για τη νίκη»

Πάμε,pameΓιάννης Σκόνδρας και Νίκος Καρέλης μίλησαν για την κλήση τους στην Εθνική ποδοσφαίρου και έθεσαν στόχο τη νίκη στο παιχνίδι με τη Φινλανδία.
Πηγή: Σπορ FM

Η τιμωρία του Μανωλά

Μανωλά,manolaΗ πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε την τιμωρία του Κώστα Μανωλά και του Άλβαρο Μοράτα

Απαίτησαν σπίτι για την Εθνική!

Απαίτησαν σπίτι για την Εθνική!

Μαθητές από σχολείο του Ίλιον παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα
Παρουσία κόσμου και... καμιάς 30αριάς πιτσιρικάδων έγινε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά ενόψει των παιχνιδιών με την Φινλανδία και την Β. Ιρλανδία! Στις εγκαταστάσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρέθηκαν παιδιά από το 3ο δημοτικό σχολείου του Ίλιον, προκειμένου να δουν από κοντά την προπόνηση και τους παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Με την ευκαιρία αυτή όμως, φρόντισαν να στείλουν και το μήνυμά τους για την επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει η Εθνική το δικό της προπονητικό, με πανό που κρατούσαν και έγραφε: «Η Εθνική μας χρειάζεται το δικό της σπίτι. Νέο γήπεδο τώρα!». Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, οι διεθνείς μαζεύτηκαν γύρω τους, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.
Πηγή: AEK365

Ο 16χρονος Μανωλάς εν δράσει (VIDEO)

16χρονος Μανωλάς, VIDEO,16chronos manolas, VIDEOΈνα συλλεκτικό VIDEO 8 χρόνων που παρουσιάζει τον Κώστα Μανωλά να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο σχολικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων σε ηλικία 16 ετών είδε το φως της δημοσιότητας. Δείτε το.

Νόμιμο πλέον το ΟΑΚΑ


Νόμιμο πλέον το ΟΑΚΑΟριστικά διευθετήθηκαν πλέον τα θέματα νομιμότητας που εκκρεμούσαν σχετικά με κατασκευές του ΟΑΚΑ, όπως το περίφημο στέγαστρο «Καλατράβα».

Τα εκκρεμή ζητήματα νομιμότητας του ΟΑΚΑ διευθετήθηκαν οριστικά τη Δευτέρα.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η σχετική διαδικασία τακτοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών του σταδίου, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου «Καλατράβα» τελείωσε κατ’ εφαρμογή του σχετικού νόμου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ
«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία τακτοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών του ΟΑΚΑ (μεταξύ των οποίων και οι μεταλλικές κατασκευές «Καλατράβα») οι οποίες είχαν υλοποιηθεί χωρίς έκδοση οικοδομικής άδειας.
Η τακτοποίηση έγινε κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 29 του νόμου 4178/2013 (ΦΕΚ 174/Α/8-8-2013) «Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης - Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις», η οποία συμπεριλήφθηκε στον νόμο μετά από συνεργασία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανού με τον τότε αν. Υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη.
Η τακτοποίηση αφορά τις εξής κατασκευές:
- Το στέγαστρο του Κεντρικού Σταδίου
- Το στέγαστρο του Ποδηλατοδρομίου
- H μετατροπή του Ποδηλατοδρομίου σε κλειστή εγκατάσταση
- H θολωτή περιοχή περιπάτου «Αγορά»
- Το Τείχος των Εθνών
- Τα δύο στέγαστρα στις πύλες εισόδου επί της Κύμης και επί της Νεραντζιωτίσσης
τα pavilions που είναι κτίσματα με βοηθητικές χρήσεις (χώροι υγιεινής κοινού, γραφεία ομοσπονδιών, κλπ)
- Όλες οι περιφράξεις και όλα τα στοιχεία διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου
- Επεκτάσεις στο Ανοικτό Κολυμβητήριο που χρησιμοποιούνται ως γραφεία
- Τέσσερα κτίσματα υποσταθμών της ΔΕΗ στον περιβάλλοντα χώρο
- Αλλαγή χρήσεις στα κτίρια των ξενώνων, τα οποία πλέον στεγάζουν υπηρεσίες του - Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Στρατού και διαφόρων Ομοσπονδιών.
Επισημαίνεται ότι για όσο διάστημα οι ως άνω κατασκευές ήταν αυθαίρετες, δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν έργα συντήρησης και επισκευής.
Επίσης, για την συντήρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα, που είχε να γίνει από το 2004, έχουν προβλεφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής, συνολικά 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλες 600 χιλιάδες ευρώ έχουν δοθεί από την έκτακτη χρηματοδότηση του 2014 για τις άμεσες ανάγκες επισκευής και συντήρησης του ΟΑΚΑ, για χώρους όπως το κλειστό προπονητήριο».
Πηγή: Σπορ FM

Διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Γλύκο

Διαψεύδει, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γλύκο,diapsevdei, pae paok, glykoΜε αφορμή δημοσίευμα ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ η απάντηση από την ΠΑΕ είναι πως «το νέο του συμβόλαιο έχει κατατεθεί».
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο πιτσιρικάς! - Δείτε τη ντρίμπλα - σόου σε τουρνουά 3 on 3 (video)


Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο πιτσιρικάς! - Δείτε τη ντρίμπλα - σόου σε τουρνουά 3 on 3 (video)
Για όλα υπάρχει λύση κι αυτό το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ένας πιτσιρικάς σε τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ στη Νέαπολη.
Μπροστά σε έναν σαφώς πιο σωματώδη αντίπαλό, επέλεξε να κάνει αυτή τη φοβερή ντρίμπλα!
Απλά δείτε το βίντεο!

Πηγη:filathlos.gr

Έχασαν 22-0 και πανηγυρίσαν!


Έχασαν 22-0 και πανηγυρίσαν!Η ερασιτεχνική Τσιντλ Τάουν αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος North West Countries και αντιμετώπισε, σε φιλικό προετοιμασίας, την Εθνική Ρωσίας U-19 και έχασε δεχόμενη όχι ένα, ούτε δυο αλλά 22 γκολ.

Τα γκολ μπήκαν στο 4', 13', 18', 25', 30', 33', 38', 42', 44', 46', 47', 50', 54', 57', 62', 67', 68', 69', 73', 76', 80', 83'.
Και όμως, παρά το 22-0,οι άνθρωποι της Τσιντλ Τάουν βρήκαν λόγο να πανηγυρίζουν όταν η ομάδα κέρδισε κόρνερ.Μάλιστα, θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους followers της στο Twitter.
Μάλιστα, όπως είπε και ένα μέλος της ομάδας:"Πριν από τον αγώνα είχαμε 1500 followers στο Twitter,τώρα έχουμε φτάσει τους 3000.Όταν πόσταρα το τελικό σκορ 22-0,του έκαναν retweet 5000 φορές"
.
Πηγή: AEK365

Ο Κολ ξεφτιλίζει τη Μέρκελ

Κολ, Μέρκελ,kol, merkelΜε δυσκολία συγκρατεί την οργή του ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, ο οποίος μέσα σε 600 ώρες ηχογραφημένων συνομιλιών εξαπολύει επίθεση εναντίον των μεγάλων στελεχών της χριστιανοδημοκρατικής παράταξης –μεταξύ των οποίων η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τα Νέα:
Πηγή: Gazzetta

Πληρώνει παρά το «πάγωμα» ο ΟΦΗ


Πληρώνει παρά το «πάγωμα» ο ΟΦΗ

Το ποσό των 200.000 ευρώ μοίρασε σε πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές η διοίκηση του ΟΦΗ, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την εξαίρεση παικτών και προπονητών από την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Δεκατέσσερις συνολικά άνθρωποι πληρώθηκαν σήμερα από τον ΟΦΗ, με την διοίκηση να αποδεικνύει στην πράξη την εξαίρεση παικτών και προπονητών από την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.
Οι Κρητικοί διέθεσαν το ποσό των 200.000 ευρώ σε πρώην παίκτες και προπονητές, προχωρώντας πιστά το πλάνο των αποπληρωμών και έβαλε ζεστά χρήματα σε όλους.
Πρόκειται για τους εξής: Μάντζιος, Πίτσος, Παπουλής, Ουκάρ, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Ψωμάς, Αναστόπουλος, Βεζυρίδης, Ρούσεφ, Καμπάνταης, Ξενοδόχοφ, Μπουλούτ και Μπερτίν.
Πηγή: Σπορ FM

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Φελπς

Λιγότερο από μία βδομάδα, μετά τη δεύτερη σύλληψή του για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ο Μάικλ Φελπς, αποφάσισε να ακολουθήσει θεραπεία, με σκοπό να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον.

Την Κυριακή (5/10), ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης, ανέβασε μία σειρά από tweets, ενημερώνοντας τους followers του, πως θα απομονωθεί για ένα διάστημα, με σκοπό να επικεντρωθεί στον εαυτό του.
"Οι τελευταίες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες", ανέφερε αρχικά.
"Γνωρίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι ενώπιον της δικαιοσύνης και είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πρόκειται να λάβω μέρος σε ένα πρόγραμμα που θα μου παράσχει τη βοήθεια που χρειάζομαι, με σκοπό να κατανοήσω περισσότερο τον εαυτό μου".
"Η κολύμβηση είναι το σημαντικότερο μέρος της ζωής μου, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου σε μένα ως άτομο, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μάθω από αυτή την εμπειρία και να έχω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον".
"Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των πράξεων μου και παίρνω την πλήρη ευθύνη. Ξέρω ότι αυτά τα λόγια μπορεί να μην σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα".
ADVERTISEMENT
Ο Φελπς συνελήφθη πρώτη φορά, για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας το 2004. Έχει κατακτήσει 18 χρυσά μετάλλια, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για Ολυμπιονίκη.
Πηγή: Contra

Στο χειρουργείο ο Έρικσον

Ο Μάρκους Έρικσον θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες μέρες προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.
Ο Σουηδός παίκτης της Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου υπέστη ζημιά στον πρόσθιο χιαστό και στον μηνίσκο στο αριστερό γόνατο.
Όπως ανακοίνωσε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ο Έρικσον θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση προκειμένου να αρχίσει και νωρίς η αποκατάστασή του.
Πηγή: Leoforos.gr

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά (video)

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά (video),Αλλά στο κέντρο του Σύδνεϋ, όπου ένας οδηγός έκανε ηλιοθεραπεία στην οροφή του αυτοκινήτου του.

«Πράσινο» για Πρίντεζη

«Πράσινο» για ΠρίντεζηΠαρών στον προημιτελικό της Πέμπτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Απλώς ερεθισμός στην ποδοκνημική το πρόβλημα του παίκτη.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό από τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ έμεινε προληπτικά εκτός από το τελευταίο φιλικό απέναντι στην Ούνιξ Καζάν στο Ρέθυμνο, αλλά οι εξετάσεις που έκανε έφεραν καθησυχαστικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, έδειξαν πως έχει απλώς έναν ερεθισμό, πρόβλημα που δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή στον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Έτσι οι απουσίες των «ερυθρόλευκων» θα περιοριστούν στις ήδη γνωστές των Τρεμέλ Ντάρντεν (που δεν αργεί να επιστρέψει στη δράση) και Ιωάννη Παπαπέτρου (που αργεί ακόμη).

Πηγή: Σπορ FM

Εκτός ο Χολέμπας, κλήθηκε ο Γιαννούλης

Αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής ενόψει Φινλανδίας και Βόρειας Ιρλανδίας. Ο τραυματίας Χολέμπας αφήνει την θέση του στον Γιαννούλη, έτοιμος ο Χριστοδουλόπουλος, ενημέρωση για Κονέ.



Παρά τις αρχικές κλήσεις του Κλάουντιο Ρανιέρι για τα ματς με την Φινλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία, οι αλλαγές που υπάρχουν, έχουν φτάσει αισίως τις τρεις. Μετά τους Γιάννη Σκόνδρα και Πέτρο Μάνταλο που πήραν τις θέσεις των τραυματιών, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κονέ, εκτός έμεινε και ο Χοσέ Χολέμπας, με τον Κώστα Γιαννούλη να μπαίνει στην θέση του.

Ο ακραίος μπακ της Ρόμα, τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, αποκλείστηκε από την αποστολή και κλήθηκε ο νυν άσος του Ολυμπιακού.
Από 'κει και πέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή, ενώ εντός της ημέρας θα υπάρξει ενημέρωση για τον Παναγιώτη Κονέ και το τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωσή του.
Πηγή: Sport 24

6η αγ.: Πάρτι Φιορεντίνα με Ίντερ, "σκότωσε" τον πρώην η Νάπολι (VIDEOS),ΠΑΓΩΣΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟ 92' Βαθμό στο Παρίσι η Μονακό (videos),ΣΤΑ 13 ΓΚΟΛ ΣΕ 7 ΜΑΤΣ Ο CR7 Καμία αντίσταση η Μπιλμπάο σε Ρεάλ (videos)

Serie A

 

 

Πηγή: Contra 

ΠΑΓΩΣΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟ 92'


Βαθμό στο Παρίσι η Μονακό




Με γκολ του Μαρτιάλ στο 92' η Μονακό κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1-1 από την Παρί Σεν-Ζερμέν μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς" (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΑ 13 ΓΚΟΛ ΣΕ 7 ΜΑΤΣ Ο CR7


Καμία αντίσταση η Μπιλμπάο σε Ρεάλ




Με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο και δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ νίκησε με 5-0 την Μπιλμπάο στην Μαδρίτη. "4άρα" η Σεβίλλη που ανέβηκε τρίτη (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24