ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αγχωτικό τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου(VIDEOS)

Αγχωτικό, Μπάγερν Μονάχου,agchotiko, bagern monachouΜε πολύ κόπο, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο "Allianz Arena", στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Μαλαντά για το 2-2 στο 72'.

«ΚΟΠΗΚΕ» Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ Η 12άδα της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ

Η 12άδα της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ Η ολοκλήρωση των φιλικών προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, έφερε την οριστικοποίηση της 12άδας για το Μουντομπάσκετ, που θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου ως τις 14 Σεπτεμβρίου στην Ισπανία.

Λίγη ώρα μετά το νικηφόρο φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, ο Φώτης Κατσικάρης ανακοίνωσε τον παίκτη που «κόβεται» από την 13άδα με την οποία είχε μείνει.
Πρόκειται, όπως αναμενόταν, για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος ήταν στην 12άδα του φιλικού (στην Αθήνα είχε μείνει ο Καϊμακόγλου για θεραπεία) αλλά δεν έπαιξε λεπτό, όπως και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
Ετσι, στην τελική 12άδα βρίσκονται οι Μπουρούσης, Ζήσης, Βασιλειάδης, Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Βουγιούκας, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Αντετοκούνμπο, Γλυνιαδάκης και Καϊμακόγλου.
«Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει αύριο από την Τουρκία και θα συνεχίσει χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην πορεία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει λίγο πριν τις 11π.μ. αύριο και το επόμενο ραντεβού στο ΟΑΚΑ για την τελική ευθεία της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (25/8)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Πηγή: Goal

Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid 1-0(2-1)(video) Supercopa Ισπανίας

Hala… Atletico,Εκτός συνόρων μπορεί να τα σηκώνει η Ρεάλ, εντός όμως άλλος κάνει κουμάντο! Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο έδειξε ξανά πως παραμένει ισχυρή και νικώντας 1-0 τη «βασίλισσα», σήκωσε πανηγυρικά το Σούπερ Καπ!

Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg 2-1 Bundesliga.

Αγχωτικό τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου

Αγχωτικό, Μπάγερν Μονάχου,agchotiko, bagern monachouΜε πολύ κόπο, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο "Allianz Arena", στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Μαλαντά για το 2-2 στο 72'.

1η Σεπτεμβρίου έρχονται οι 4 Αμερικανοί


Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι τέσσερις Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Marc Antonio Carter, Kevin Langford, Jake Odum και Julian Vaughn.
Πρώτος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Carter, που είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 14:50 από την Κωνσταντινούπολη, ενώ λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:55 είναι προγραμματισμένη η άφιξη των Langford, Odum και Vaughn.
Στο μεταξύ το πρωί του Σαββάτου (23/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Χρήστος Σαλούστρος, που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα (25/8).
Από paokbc.gr Πηγή: PaokMania 

Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg Bundesliga.Eastern European Time


Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid Supercopa Ισπανίας..Eastern European Time

Άσχετοι με τους υπολογιστές οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι

Άσχετοι με τους υπολογιστές οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του μητρώου μισθοδοτούμενων στον δημόσιο τομέα, κακές είναι οι σχέσεις των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων με τα τεχνολογικά μέσα.

Άσχετοι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι περισσότεροι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι Μειωμένη και η απόδοσή τους στη χρήση ξένων γλωσσών ΣΧΟΛΙΑ (11) 165 Magnify Image Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του μητρώου μισθοδοτούμενων στον δημόσιο τομέα, κακές είναι οι σχέσεις των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων με τα τεχνολογικά μέσα που τους παρέχονται στη δουλειά τους, καθώς προκύπτει πως δε γίνεται επαρκής χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, το 64% των εργαζομένων αρνείται [ή δεν μπορεί να] να χρησιμοποιήσει e-mail, εξακολουθώντας να κάνει χρήση χειρόγραφων εγγράφων για τη διεκπεραίωση των εργασιών. Παράλληλα, η πλειοψηφία των υπαλλήλων δε γνωρίζει ξένες γλώσσες, με μόλις έναν στους τέσσερις να μιλάει αγγλικά, το 5,3% Γαλλικά και το 3,3% Γερμανικά. Με τη σειρά του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάσε βασισμένος στα δεδομένα στοιχεία, πως το προφίλ των υπαλλήλων στο ελληνικό Δημόσιο δεν συνάδει με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, θέτοντας ως στόχο τη διαμόρφωση του δημόσιου τομέα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερος. Κατά τα άλλα, οι υπάλληλοι στο ελληνικό δημόσιο φτάνουν τους 583.338, εκ των οποίων μόνιμοι έιναι οι 527.702 και αορίστου χρόνου οι 48.834. Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων είναι άντρες. Πηγή: www.lifo.gr

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, το 64% των εργαζομένων αρνείται [ή δεν μπορεί να] να χρησιμοποιήσει e-mail, εξακολουθώντας να κάνει χρήση χειρόγραφων εγγράφων για τη διεκπεραίωση των εργασιών. Παράλληλα, η πλειοψηφία των υπαλλήλων δε γνωρίζει ξένες γλώσσες, με μόλις έναν στους τέσσερις να μιλάει αγγλικά, το 5,3% Γαλλικά και το 3,3% Γερμανικά.

ADVERTISEMENT
Με τη σειρά του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάσε βασισμένος στα δεδομένα στοιχεία, πως το προφίλ των υπαλλήλων στο ελληνικό Δημόσιο δεν συνάδει με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, θέτοντας ως στόχο τη διαμόρφωση του δημόσιου τομέα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερος.
Κατά τα άλλα, οι υπάλληλοι στο ελληνικό δημόσιο φτάνουν τους 583.338, εκ των οποίων μόνιμοι έιναι οι 527.702 και αορίστου χρόνου οι 48.834. Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων είναι άντρες.

Πηγή: lifo.gr
Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg Bundesliga.Eastern European Time


Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid Supercopa Ισπανίας..Eastern European Time

Περέιρα: «Φοβεροί οι οπαδοί μας»


Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φακούντο Περέιρα
Αναλυτικά τα όσα είπε ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά» στην κάμερα της Nova:
«Πράγματι είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη. Είχα τη δυνατότητα επί - σχεδόν - δέκα πέντε ημέρες να συμμετάσχω μαζί με την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας οπότε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Σιγά - σιγά με τους αγώνες και τα φιλικά, μέσα - κυρίως - από τις προπονήσεις πιστεύω ότι έχω πάρει έναν .. καλούτσικο ρυθμό κι ελπίζω αυτό να βελτιωθεί στο μέλλον γιατί κάθε μέρα είναι κάτι . 'συν' για μένα εδώ».
- Σ' αυτό το διάστημα έχεις βρει το ρόλο σου στην ομάδα, έχεις προσαρμοστεί, γνωρίζεις πλέον και σε γνωρίζουν οι νέοι σου συμπαίκτες;
«Είναι πολύ καλά εδώ, πράγματι νιώθω καλά. Η θέση μου μέσα στο γήπεδο είναι - κυρίως - μπροστά. Μπορώ να παίξω σε όλες τις πλευρές, να βοηθήσω όπου χρειαστεί, ότι χρειαστεί η ομάδα».
- Σε σχέση μ' αυτό που βάσει πληροφοριών περίμενες να συναντήσεις, αυτό που βρήκες πόσο διαφορετικό ήταν, αν όντως είναι;
«Καμία! Φυσικά, όταν ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ κι έγινε η πρώτη επαφή, προσπάθησα να μαζέψω όσο περισσότερες πληροφορίες από φίλους που έπαιζαν στην Ελλάδα. Ολοι μου είπαν τα καλύτερα. Μου είπαν ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Μου είπαν ότι θα έχουμε και θα έχω την υποχρέωση - ως μέλος αυτής της ομάδας να κάνω ότι καλύτερο, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα, να κάνουμε ένα καλό ομάδα και να βοηθήσουμε να παραμείνει μια από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».
- Ενα μεγάλο μέρος, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα, αποτελεί ο κόσμος του. Μια σημαντική, πρώτη γεύση πήρες στον φιλικό αγώνα με την Ιντερ στην Τούμπα. Τί εντυπώσεις αποκόμισες κι επειδή είναι γνωστό πως και το πρωτάθλημα στην Αργεντινή χαρακτηρίζεται - και - από τους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στις ομάδες και τους φιλάθλους τους σου θύμισε κάτι ανάλογο;
«Σίγουρα επειδή για μένα είναι κι η πρώτη φορά που βγαίνω από την Αργεντινή, συνεπώς είναι κάτι πολύ όμορφο που τουλάχιστον το θέαμα στις εξέδρες παραμένει το ίδιο. Είναι πάρα πολύ καλοί οι οπαδοί μας, στον αγώνα με την Ιντερ μας βοήθησαν πάρα πολύ, τραγουδούσαν επί ενενήντα λεπτά, κάτι που μας βοηθάει πολύ και μας δίνει και ρυθμό κι ελπίζω να συνεχιστεί έτσι».
- Το δίδαγμα που αποκόμισες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από το αρνητικό ντεμπούτο στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ποιό ήταν;
«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι μ' έναν αντίπαλο που έπαιξε αρκετά πίσω. Δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά κι αυτό 'πληρώσαμε'. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία μ' ένα σουτ. Είχαμε μια κεφαλιά στο δοκάρι, που ήμασταν λίγο άτυχοι. Γενικότερα κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, έτυχε κι αυτοί έκαναν μια ευκαιρία, είχαν αυτήν την κεφαλιά - όπως εμείς στο πρώτο ημίχρονο - η οποία μπήκε, μετά ήμασταν κι εμείς τυχεροί που είχαν κι αυτοί το δοκάρι κι έτυχε να μη βάλουν και δεύτερο γκολ.
Τώρα το μόνο πράγμα που μπορούμε να σκεφτούμε για τον επαναληπτικό είναι να είμαστε αυτό που δεν κάναμε εμείς στο πρώτο ματς, δηλαδή να είμαστε επί ενενήντα λεπτά συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να πάρουμε την πρόκριση».
- Ολοκληρώνοντας, την Κυριακή είναι η αφετηρία του πρωταθλήματος, σ' ένα παρόμοιο ποδοσφαιρικό σενάριο με το χτεσινό, δηλαδή τον ΠΑΟΚ σε ρόλο φαβορί στην έδρα του μεν, δίχως τη μαζική παρουσία του κόσμου του στις κερκίδες δε. Είναι έτοιμη η ομάδα και ποια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά θα χρειαστείτε προκειμένου να πάρετε αυτό που επιθυμείτε;
«Πράγματι είμαστε το φαβορί κι έτσι πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, να μην αφήσουμε στιγμή τον αντίπαλο να πιστέψει ότι είναι . διαφορετικά τα πράγματα, να πιέσουμε, να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να παίξουμε συγκεντρωμένα και φυσικά να έχουμε την τύχη για να κάνουμε αυτήν την κατοχή... γκολ».

Πηγή: OnSports
Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg Bundesliga.Eastern European Time


Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid Supercopa Ισπανίας..Eastern European Time

Νέο πλήγμα με Νεϊμάρ

Νέο, Νεϊμάρ,neo, neimarΆσχημα νέα για τη Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε όλο το καλοκαίρι με τον τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη, είχε μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις πριν αποχωρήσει και πάλι τραυματίας με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει.

Πηγή: Contra
Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg Bundesliga.Eastern European Time


Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid Supercopa Ισπανίας..Eastern European Time

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟ DIAMOND LEAGUE Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο Μπέρμιχαμ

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο Μπέρμιχαμ
Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος στη Ζυρίχη Κατερίνα Στεφανίδη και η χάλκινη πριν δύο χρόνια στο Ελσίνκι Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζουν την αγωνιστική τους πορεία με την συμμετοχή τους στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ.
Οι δύο πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στο μίτινγκ της βρετανικής πόλης την Κυριακή (24/8) στις 13.40 (τοπική ώρα) όπου θα συναντηθούν με τα μεγαλύτερα ονόματα του αγωνίσματος στο παγκόσμιο στερέωμα. Εκτός από την νίκη που θα επιδιώξουν οι αθλήτριες στόχος είναι η συγκέντρωση των βαθμών για την κατάκτηση του διαμαντιού που έχει θεσπίσει ως έπαθλο η παγκόσμια ομοσπονδία.
Πρώτη στη βαθμολογία είναι η Βραζιλιάνα Φαμπριάνα Μιούρερ με 12 βαθμούς, την ακολουθεί η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 8 βαθμούς που όμως δεν αγωνίζεται στο Μπέρμιγχαμ και στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς η Κυριακοπούλου με την Αμερικανίδα Τζένιφερ Σουρ. Σε κάθε αγώνα η πρώτη θέση δίνει 4 βαθμούς, η δεύτερη 2 και η τρίτη 1 βαθμό.
Για να ολοκληρωθεί ο αγώνας υπολείπονται 2 ακόμη αγώνες (Μπέρμιγχαμ και Ζυρίχη28/8)
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών έχει ξεκαθαρίσει ο κατακτητής του επάθλου που δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Λαβιλενί που έχει 20 βαθμοί και απομένει ο τελικός στις Βρυξέλες 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής την Κυριακή στο Μπέρμιγχαμ θα αγωνιστούν εκτός από τις δύο ελληνίδες η ολυμπιονίκης του Λονδίνου και δεύτερη στο Πεκίνο Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ) με ατομικό ρεκόρ 4.92, η κορυφαία του αγωνίσματος φέτος με επίδοση 4.80 (ατομικό 4.85) Βραζιλιάνα Φαμπριάνα Μιούρερ, η ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια φέτος στον κλειστό Γιρίνα Σβομπόντοβα (Τσεχία) με 4.76, η Μέρι Σάξερς (ΗΠΑ) 4.70 και η Αλάνα Μπόιντ (Αυστραλία) επίσης με 4.76 ατομικό ρεκόρ.
Στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ είχε δηλώσει συμμετοχή και ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Λούης Τσάτουμας ο οποίος όμως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.
Το επόμενο ραντεβού για το Diamond League της IAAF είναι στη Ζυρίχη όπου θα αγωνιστούν οι δύο επικοντίστριες μας (Στεφανίδη, Κυριακοπούλου).

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg Bundesliga.Eastern European Time


Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid Supercopa Ισπανίας..Eastern European Time

Ντουρμάζ: "Όνειρο το Champions League"

Ντουρμάζ, Όνειρο, Champions League,ntourmaz, oneiro, Champions LeagueΟ Τζίμι Ντούρμαζ μίλησε για την ευκαιρία που θα έχει να συμμετάσχει στο Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την στήριξη του κόσμου των Πειραιωτών.


Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Bayern Munchen vs VFL Wolfsburg Bundesliga.Eastern European Time


Live Streaming.23:30 Atletico Madrid vs Real Madrid Supercopa Ισπανίας..Eastern European Time

«Εδώ γίνεσαι νικητής!»


Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μίλησε στο Leoforos.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού αναφορικά με το κομμάτι της προετοιμασίας και αναμένεται να κορυφωθούν το διάστημα που η ομάδα θα παραμείνει στο Καρπενήσι. Το σημαντικό είναι πως άπαντες, παλιοί και νέοι,δείχνουν μεγάλη διάθεση να δουλέψουν σκληρά και να οδηγήσουν την ομάδα σε ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν.
Αυτό άλλωστε τόνισε και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, μιλώντας στο Leoforos.gr ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και αυτό το δείχνουν οι τίτλοι που έχει κατακτήσει», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Όλα λειτουργούν άψογα και τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με έκαναν να αισθανθώ κατευθείαν κομμάτι της ομάδας, παρότι έχω μόλις λίγες ημέρες εδώ. Είναι υπέροχα σε αυτή την πόλη και είναι πολύ σημαντικό για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα να λειτουργούμε έτσι. Αυτό θα βγει και στο γήπεδο. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».
Στη συνέχεια το «πιτ μπουλ» του «τριφυλλιού» τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για να κερδίζει και γι' αυτό άλλωστε ανήκει στα κορυφαία κλαμπ. Αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στο ΟΑΚΑ. Εδώ γίνεσαι νικητής! Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες και γι' αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά αυτή την περίοδο. Κάθε ματς θα είναι μια μάχη και εμείς θα παλεύουμε από την αρχή ως τέλος, προκειμένου στο τέλος ο Παναθηναϊκός να έχει πετύχει τους στόχους». 
Όσο για τους προσωπικούς του στόχους, ο Νέλσον ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας αλλά θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια. Προσωπικά για εμένα είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο ΟΑΚΑ και να ζήσω αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα».
Πηγή: Leoforos.gr

Άλλαξε το έμβλημα της ΑΕΚ


Μια μικρή αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό, καθώς δύσκολα κάποιος μπορεί να το παρατηρήσει, ωστόσο το περσινό έμβλημα της Ένωσης, σε σχέση με το φετινή έχει μια μικροαλλαγή.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την ιδέα στη δεξιά εσωτερική πλευρά του φτερού του Δικεφάλου να τοποθετηθεί ο σταυρός και η σφαίρα (ή μπόμπα), στοιχεία τα οποία δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος.
Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο σταυρός και η σφαίρα στα νύχια του Δικέφαλου συμβολίζουν την πνευματική και κοσμική εξουσία αντίστοιχα.
Έτσι λοιπόν τόσο οι νέες εμφανίσεις, όσο και τα ρούχα της προπόνησης είναι πλέον αλλαγμένα, ενώ στο  καινούργιο σάιτ της ΠΑΕ θα υπάρχει ο νέος Δικέφαλος με τον σταυρό και την σφαίρα.

Δείτε την αλλαγή:







Πηγή: aek1924.gr

Πηγη:SPORT 24

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ

ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ
Μετά από ρεπορτάζ που προβλήθηκε την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και των σχολίων που ακολούθησαν την προβολή του ρεπορτάζ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης προσπάθειας δυσφήμισης των παραγόντων της ΕΠΟ από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο εν λόγω σταθμός με συνεχή ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων και την εκπομπή "Δίκη της Δευτέρας" επιχειρεί συστηματικά να διασύρει μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ αλλά και την ίδια την ομοσπονδία χωρίς να σέβεται την προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη!
Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αυτοαναγορεύθηκαν ποδοσφαιρικοί δικαστές και εισαγγελείς. Παραβιάζουν την υποχρεωτική μυστικότητα της διαδικασίας και προσβάλλουν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των κληθέντων για παροχή εξηγήσεων, επιχειρώντας κατά τρόπο απαράδεκτο να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και να κατασκευάσουν εκ των προτέρων ενόχους, τους οποίους μειώνουν ηθικά και κατασυκοφαντούν στο πανελλήνιο, τραυματίζοντας βάναυσα την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των πρωταθλημάτων του πριν καν αυτά αρχίσουν!
Η ΕΠΟ (εννοείται ότι) δεν πρόκειται να παραμείνει απαθής. Σεβόμενη κι εμπιστευόμενη απολύτως την Ελληνική Δικαιοσύνη (σε πλήρη αντίθεση με τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ), αλλά και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα διευκολύνει το έργο των αρχών με όποιο τρόπο της ζητηθεί προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να διαπιστωθεί η αλήθεια. Ταυτόχρονα θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να προασπίζει τα συμφέροντα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά την ίδια στιγμή δε θα διστάσει να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο την τιμή και την υπόληψη των διοικούντων της που θίγονται βάναυσα και συστηματικά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Κι αυτό είναι καλό να το έχουν όλοι υπ' όψιν τους...».
Πηγή: Goal

Νίκος Ηλιάδης: "Ο Ηλίας είναι έτοιμος για το μετάλλιο"


Ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία μίλησε για τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τζούντο
Με στόχο όπως πάντα την κατάκτηση μεταλλίων ταξιδεύει η εθνική για τη Ρωσία και το Τσέλιαμπινσκ όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (25-31 Αυγούστου).
Ο Ηλίας Ηλιάδης, ο Ρομάν Μουστόπουλος και ο Γιώργος Αζωίδης θα αγωνιστούν για τις ύψιστες διακρίσεις με αιχμή του δόρατος τον Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο ο οποίος διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών.
Ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία μίλησε για τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες των αγώνων.
ΕΡ: Νίκο, οι διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελούν και το στόχο της χρονιάς;
ΑΠ: Είναι πάρα πολύ σημαντικοί αγώνες για εμάς, τεράστιας σημασίας. Στοχεύουμε σε μετάλλια. Τόσο ο Ηλίας Ηλιάδης που διεκδικεί το τρίτο χρυσό της καριέρας του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όσο και ο Ρομάν Μουστόπουλος που θα παλέψει έστω για το χάλκινο μετάλλιο. Αλλά και ο Γιώργος Αζωίδης θα διεκδικήσει κάτι καλό, όπως μια πρόκριση στην πεντάδα.
ΕΡ: Υπάρχει κάτι που φοβάσαι, νέοι, δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια αθλητές λ.χ. που μπορεί να κάμψουν τον 28χρονο Ηλία;
ΑΠ: Δεν φοβάμαι τίποτα απολύτως για τον Ηλία-ειλικρινά. Το μόνο που μπορεί να του στερήσει τη θέση στο βάθρο είναι η διαιτησία. Παίζει μεγάλο ρόλο πώς θα τον αντιμετωπίσουν-παίζονται πολλά παιχνίδια ξέρετε. Το σίγουρο είναι ότι ο Ηλίας είναι έτοιμος για το μετάλλιο και σε εξαιρετική φόρμα, όπως ήταν πάντα.
ΕΡ: Υπάρχει κάτι διαφορετικό που θα τον συμβουλέψεις πριν τους αγώνες;
ΑΠ: Ξέρετε, με τον Ηλία δεν λέμε πολλές κουβέντες. Λέμε λίγα λόγια γιατί είναι τέτοια η εμπειρία του και οι γνώσεις του που δεν χρειάζονται πολλά. Πριν τους αγώνες αναλύουμε σε βίντεο τους αντιπάλους και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν. Γενικά πάντως έχουμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας και συνεννοούμαστε με το δικό μας τρόπο.
ΕΡ: Ο Ηλίας χειρουργήθηκε στο γόνατο στα τέλη Μαρτίου. Εχει επανέλθει εντελώς από τότε;
ΑΠ: Αρκεί να σας πω-ειλικρινά- ότι έχουμε εντελώς ξεχάσει ότι έχει κάνει χειρουργείο (γέλια)
ΕΡ: Σε ό,τι αφορά τον Μουστόπουλο και τον Αζωίδη;
ΑΠ: Ειδικά από τον Μουστόπουλο περιμένω πολλά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει αρκετή πείρα και έχει δείξει τις ικανότητές του όπως π.χ. στο ευρωπαϊκό αντρών αλλά και στο τουρνουά της Βουδαπέστης. Θεωρώ ότι μπορεί να ανέβει στο βάθρο. Σχετικά με τον Αζωίδη, είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα, άλλαξε κατηγορία και δεν βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση για μετάλλιο. 'Ομως διεκδικεί άνετα την πέμπτη θέση.
ΕΡ: Ο Ρώσος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Τζούντο Σεργκέι Σολοβέιτσικ είχε παρευρεθεί και παρακολουθήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που φιλοξενήσαμε προ διμήνου στη χώρας μας. Φάνηκαν οι άριστες σχέσεις μας. Πώς θα σας υποδεχτεί στην "έδρα" του;
ΑΠ: Πράγματι οι σχέσεις μας είναι θερμές και ξέρω ότι η φιλοξενία που μας επιφυλάσσουν είναι εξαιρετική. Σε άλλους αγώνες μας περίμεναν τον Ηλία και εμένα στο αεροδρόμιο και μας μετέφεραν στο ξενοδοχείο μας με ιδιαίτερο όχημα, ενώ οι υπόλοιπες αποστολές μεταφέρθηκαν με τα πούλμαν. Ο Ηλίας τυγχάνει τεράστιου σεβασμού, θαυμασμού και εκτίμησης στη Ρωσία. Τον βομβαρδίζουν συνεχώς με φωτογραφίες, συνεντεύξεις και αφιερώματα, αποτελεί ίνδαλμα για τη νεολαία...

Πηγη:SPORT 24

Πρώτο θέμα ο Σάμαρης

Πρώτο θέμα ο ΣάμαρηςΕντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό. Πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα πορτογαλικά μέσα ο διεθνής κεντρικός μέσος.

Τα τυπικά απομένουν για την μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, με τον διεθνή Έλληνα μέσο να βρίσκεται από χθες στη Λισαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
«Καληνύχτα. Σας ευχαριστώ», είπε κατά την άφιξή του και αποχώρησε από το αεροδρόμιο χωρίς να κάνει δηλώσεις. Αρκεί το ότι αποτελεί την 4η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «αετών» για να αποτελέσει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα πορτογαλικά μέσα.
«Μόλις έφτασε. Θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Έρχεται ως αντικαταστάτης του Έντσο Πέρες», αναφέρει η A’ Bola στο πρωτοσέλιδο χτύπημά της, με τον Σάμαρη στο επίκεντρο. «Eίναι ο μέσος που ήθελε ο Ζόρζε Ζέσους», αναφέρει η Record, ενώ ακόμα και η O Jogo που ειδικεύεται στα θέματα της Πόρτο, αφιερώνει χώρο στην επικείμενη μεταγραφή του 25χρονου άσου.

Πηγή: Σπορ FM