ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Άντεξαν Μπιλμπάο & Άρσεναλ(videos)

Άντεξαν Μπιλμπάο, Άρσεναλ,antexan bilbao, arsenalΗ Άρσεναλ έφυγε με 0-0 από την Πόλη και η Μπιλμπάο με το 1-1 από τη Νάπολι. Σαφές προβάδισμα μόνο η Λεβερκούζεν (videos)

Live Streaming.21:45 Besiktas vs Arsenal 0-0,Napoli vs Athletic Bilbao 1-1,FC Kobenhavn vs Bayer 04 Leverkusen 2-3,Steaua Bucharest vs FC Ludogorets 1-0,Red Bull Salzburg - Malmo FF 2-1.UEFA Champions League.(videos)

Άντεξαν Μπιλμπάο, Άρσεναλ,antexan bilbao, arsenalΗ Άρσεναλ έφυγε με 0-0 από την Πόλη και η Μπιλμπάο με το 1-1 από τη Νάπολι. Σαφές προβάδισμα μόνο η Λεβερκούζεν (videos)






Το δράμα του Χέντερσον

Δεν αποκάλυψε στον γιο του ότι πάσχει από καρκίνο μέχρι και τη στιγμή της εγχείρησης, ο Μπράιν Χέντερσον, πατέρας του Τζόρνταν, παίκτη της Λίβερπουλ

Ο πατέρας του διεθνή Άγγλου μέσου, προτίμησε να διαβεί μόνος του τον Γολγοθά που ονομάζεται καρκίνος καθώς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επηρεάσει τον γιό του.
Λίγο πριν την εγχείρηση που του έσωσε τελικά τη ζωή, ο Μπράιν αποκάλυψε στον χαφ της Λίβερπουλ, τη δοκιμασία μου.
«Ήταν πολύ δύσκολη, η στιγμή της αποκάλυψης της αλήθειας στην οικογένειά μου», τόνισε αρχικά ο πατέρας του Τζόρνταν Χέντερσον, προσθέτοντας εν συνεχεία: «Είπα στον Τζόρνταν πως το καλύτερο που έχει να κάνει για να με βοηθήσει, είναι να παίζει καλά και να προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να παίρνει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Και τα κατάφερε, αναδείχτηκε MVP στα 4 από τα 5 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ο κόσμος δεν γνώριζε υπό ποία πίεση έπαιζε ο Τζόρνταν. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν».

Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:45 Besiktas vs Arsenal,Napoli vs Athletic Bilbao,FC Kobenhavn vs Bayer 04 Leverkusen,Steaua Bucharest vs FC Ludogorets,Red Bull Salzburg vs Malmo FF UEFA Champions League.Eastern European Time  

Πάρτι για χάρη του Μπογκντάνοβιτς (VIDEO)


Ο Μπόγνταν Μπογκντάνοβιτς μπορεί να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό της Παρτιζάν, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους της σέρβικης ομάδας να διοργανώσουν πάρτι για να γιορτάσουν τα 22α γενέθλια του παίκτη. Δείτε το VIDEO.

Στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι βρέθηκε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, o οποίος γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του. Ο Σέρβος θα αγωνίζεται φέτος στην Φενέρμπαχτσε, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της Παρτιζάν να ετοιμάσουν πάρτι στον πρώην παίκτη της ομάδας τους, χρησιμοποιώντας ουκ ολίγα καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Πηγή: Contra


Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού ο Λεβαδειακός

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού ο Λεβαδειακός
Τα φιλικά τελείωσαν και πλέον ο Λεβαδειακός ετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν, οι οποίες αρχίζουν την Κυριακή (24/8), με τους Βοιωτούς να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Super League άρχισε την Τρίτη (19/8) με την προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Πηγή: Goal

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο (Λίστα)

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο (Λίστα)
Μία λίστα με τις 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο που προσφέρουν το καλύτερο επίπεδο ως προς την ποιότητα ζωής έφερε στην επιφάνεια το Economist Intelligence Unit.

Προκειμένου να δημιουργηθεί η δεκάδα, αξιολογήθηκαν και μελετήθηκαν 140 πόλεις παγκοσμίως ως προς την τοποθεσία, τις συνθήκες διαβίωσης, το επίπεδο ανάπτυξης, την κουλτούρα του λαού, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, τις υποδομές, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Η βαθμολόγηση των πόλεων έγινε με άριστα το 100.
Την πρώτη θέση στην λίστα συνεχίζει να κατέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Μελβούρνη. Επιπλέον στην δεκάδα βρίσκονται άλλες τρεις πόλεις της Αυστραλίας, με την Αδελαΐδα να βρίσκεται στην πέμπτη θέση, το Σίδνεϊ στην έβδομη και το Περθ στην ένατη θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελβούρνη βαθμολογήθηκε με 100 στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης και των υποδομών και επιπλέον πέτυχε πολύ καλές επιδόσεις στον τομέα του πολιτισμού και το περιβάλλον.
Δείτε αναλυτικά την λίστα με τις 10 καλύτερες πόλεις του κόσμου ΕΔΩ

Πηγη:Fianancialpress.gr

Live Streaming.21:45 Besiktas vs Arsenal,Napoli vs Athletic Bilbao,FC Kobenhavn vs Bayer 04 Leverkusen,Steaua Bucharest vs FC Ludogorets,Red Bull Salzburg vs Malmo FF UEFA Champions League.Eastern European Time  

ΕΤΟΙΜΟ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Καθαρίζουν τα γήπεδα στο Ολυμπιακό Χωριό!

Καθαρίζουν τα γήπεδα στο Ολυμπιακό Χωριό!
Προχωρούν οι εργασίες καθαρισμού των γηπέδων, του κολυμβητήριου, και του περιβάλλοντος χώρου των κλειστών γυμναστηρίων του Ολυμπιακού Χωριού, όπως ενημέρωσε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.
Καθαρίζουν τα γήπεδα στο Ολυμπιακό Χωριό! Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κολυμβητήριο, οι εργασίες καθαρισμού (καθαρισμός από λάσπες, χημικός καθαρισμός, καθαρισμός περιμετρικών καναλιών, τοποθέτηση πλαστικών σχαρών, καθαρισμός της υπόγειας δεξαμενής, απομάκρυνση των σκουπιδιών) θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη.
Καθαρίζουν τα γήπεδα στο Ολυμπιακό Χωριό! «Επισημαίνεται ότι, ομοίως με την ευθύνη του ΟΑΕΔ, θα ακολουθήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, για να παραχωρηθεί στη συνέχεια η χρήση τους σε άλλο φορέα του Δημοσίου ή ΟΤΑ, ο οποίος θα αναλάβει και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Πηγή: Goal

Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις πτήσεις πάνω από τη Συρία

Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις πτήσεις πάνω από τη ΣυρίαΑπειλή οι ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών (FAA) απαγόρευσε τη Δευτέρα στα αμερικανικά εμπορικά αεροσκάφη να πετούν πάνω από τη Συρία, λόγω της σύγκρουσης που εξακολουθεί να μαίνεται σε αυτή τη χώρα.
«Οι συριακές ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες είναι γνωστό ότι είναι εξοπλισμένες με αντιαεροπορικά όπλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για τις πολιτικές πτήσεις» αναφέρει η FAA, η οποία είχε ήδη απαγορεύσει από τις 8 Αυγούστου στα εμπορικά αμερικανικά αεροσκάφη να πετούν πάνω από το Ιράκ. 
ADVERTISEMENT
«Ομάδες της αντιπολίτευσης έχουν καταφέρει να καταρρίψουν στρατιωτικά αεροσκάφη της Συρίας χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους όπλα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης που έχει σημαδέψει τη Συρία για σχεδόν τρεισήμισι χρόνια» αναφέρει η ανακοίνωση-απαγόρευση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών .
Η απαγόρευση αφορά «όλες τις αμερικανικές εταιρείες και όλες τις εμπορικές πτήσεις», αλλά δεν είναι ακόμη σαφές πόσα ακριβώς αεροσκάφη και εταιρείες επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση. Από τον εναέριο χώρο της Συρίας όπως και από τον αντίστοιχο του Ιράκ περνούν οι αεροδιάδρομοι για τις εμπορικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων οι οποίες συνδέουν την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Πηγή: newsbeast.gr

Μουρίνιο: Ελπίζω να μείνει ο Τσεχ

Για τον Πετρ Τσεχ μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το ματς με την Μπέρνλι όπου ο Τσέχος κάθησε στον πάγκο και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κουρτουά.

«Δεν ζήτησε να φύγει και ελπίζω να μην το κάνει. Θέλω να τον κρατήσω και ελπίζω να μείνει. Κανείς παίκτης δεν είναι χαρούμενος όταν δεν παίζει σε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές δεν είναι χαρούμενος ούτε όταν τον ξεκουράζεις και κάνεις rotation.
Δεν ξέρω έναν παίκτη που να μην είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει, αλλά ξέρω τον Πετρ για 10 χρόνια. Δεν θα είναι χαλαρός και θα λέει: "Δεν έχω καμία ευκαιρία".
Θα λέει ακριβώς το αντίθετο, οπότε περιμένω από εκείνον την Τετάρτη να έρθει στην προπόνηση και να είναι κορυφαίος επαγγελματίας και να επιστρέψει στην δουλειά», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον Ντιέγκο Κόστα τονίζοντας: «Το παιδί παρουσίασε σήμερα τον εαυτό του με έναν εκπληκτικό ύφος, με συναγωνισμό αλλά καθαρά και ευγενικά. Είχε ένα καθαρό πέναλτι και δεν πήρε κανένα πέναλτι, αλλά πήρε κίτρινη κάρτα. Το παιδί είναι απογοητευμένο. Ελπίζω να μην έχει άλλες άδικες αποφάσεις», είπε ο Πορτογάλος.

Πηγή: AEK365

Πρεμιέρα με ανατροπή η Τσέλσι (videos)

Πρεμιέρα, Τσέλσι,premiera, tselsiΗ Τσέλσι βρέθηκε να χάνει αλλά νίκησε εύκολα με 3-1 την έδρα της Μπέρνλι. Ντεμπότο με γκολ ο Ντιέγκο Κόστο, με φοβερή ασίστ ο Φάμπεργκας και με σταθερότητα ο Κουρτουά (videos)