ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ζιντάν: Καμία επαφή με Μονακό

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μιλώντας στα Μέσα της Γαλλίας, ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία επαφή με τους ανθρώπους της Μονακό για να αναλάβει τεχνικός.

Κανέναν δεν άφησε ικανοποιημένο η παρουσία της Μονακό τη φετινή σεζόν όπου έμεινε εκτός τίτλων, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Γκινγκάμπ.
Έτσι, στο στρατόπεδο του συλλόγου, όλα κινούνται σε ρυθμούς αναζήτησης προπονητή για τη νέα σεζόν, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα αποτελέσει παρελθόν. Τα σενάρια, είναι αρκετά, με ένα από αυτά, να αναφέρει πως εξετάζεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν για να αναλάβει το πόστο.
Ο ίδιος όμως, με δηλώσεις του στην «L'Equipe» υποστήριξε πως δεν είχε καμία επαφή με τους Μονεγάσκους: «Όπως συμβαίνει πάντα, ακούγονται πολλά και πρέπει να απαντήσω. Δεν είχε καμία επαφή με τη Μονακό, όπως ακούγεται. Με λίγα λόγια, δεν είχε καμία επαφή με κανέναν. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ είναι η προτεραιότητά μου και το κλείσιμο της σεζόν με τον τελικό του Champions League», είπε.

Πηγή: AEK365

«Πρώτοι μέχρι το τέλος»

 

10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα 0-6.ημιχρ.0-5

 

"Δεν κάνει ο Ομπράντοβιτς για το ΝΒΑ"

 

Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη

 

Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό,

«Πρώτοι μέχρι το τέλος»

«Πρώτοι μέχρι το τέλος»Να διατηρηθεί στην πρώτη θέση των πλέι οφ μέχρι το τέλος της διαδικασίας είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Με τη νίκη μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα ο Παναθηναϊκός σκαρφάλωσε μόνος πρώτος στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και σύμφωνα με όσα είπε μετά το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, στόχος των «πρασίνων» είναι να παραμείνουν εκεί.
Επιπλέον, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τόνισε πως με βάση το πρόγραμμα των αγώνων είναι πιθανό το «τριφύλλι» να έχει… καθαρίσει πριν καν την τελευταία αγωνιστική.
Αναλυτικά:
Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλύτερος και πιο ξεκούραστος από το ματς με τον ΠΑΟΚ;
«Ήταν δυο διαφορετικά παιχνίδια. Και εγώ θεωρώ ότι σήμερα καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ίσως νιώσαμε λίγο καλύτερα, βέβαια δεν θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις πόντους. Στα πλέι οφ εξάλλου δεν έχει σημασία να παίζεις καλά αλλά να παίρνεις τους βαθμούς. Αυτό θέλουμε προκειμένου να τερματίσουμε πρώτοι».
Περάσετε στην πρώτη θέση των πλέι οφ θεωρείς ότι θα καταφέρετε να τερματίσετε στην πρώτη θέση στο φινάλε;
«Ναι το ελπίζω, αυτός είναι ο στόχος μας άλλωστε μέχρι το τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι στα επόμενα δυο ματς αν όλα "ταιριάξουν" καλά θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα έχουμε την πρώτη θέση ακόμα και αν χάσουμε στο τελευταίο ματς».
Από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί φοβάσαι μήπως συμβεί κάτι ανάλογο με τον Παναθηναϊκό;
«Δεν βλέπω τον λόγο γιατί, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήρθαν στο γήπεδο μας και τα ξεκίνησαν όλα. Φυσικά και οι βαθμοί τους αφαιρέθηκαν για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα λυπάμαι για αυτούς αλλά έτσι πάνε τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ώστε ακόμα και αν υπάρξει μια αφαίρεση βαθμών να μην έχουμε πρόβλημα».

Πηγή: Σπορ FM

10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα 0-6.ημιχρ.0-5

 

"Δεν κάνει ο Ομπράντοβιτς για το ΝΒΑ"

 

Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη

 

Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό,

10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα 0-6.ημιχρ.0-5

-Συνθεση Ευρωτα Ελους.1)Γρηγοριαδη Αλεξαντρα(δεν πρωτη η Ε.Π.Σ που εβαλε και κοριτσια στο παιδικο της...ο Ευρωτας Ελους εχει τα πρωτεια απο το 2008 Σταμογιαννου Δημητρα),2)Αlenein Αlex(ετων 15 oχι ο ιδιος).3)Ταμβακολογος Σταυρος(ετων 8 και κατι),4)Μαρτακος Σπυρος,5)Κρητικακος Χρηστος,6)Κρητικακος Θωμας,7)Μιχελακος Σταυρος,8)Σταμογιαννος Νικος(ετων 9 επαιξε και στους Νεους),9)Μιχαλακος Νικος,10)Boicu Loutsi(αποχωρησε στα μεσα του δευτερου μιχρονου).Τους 11 πως τους μετρησε ο διαιτητης....
-Αυτα που εχει αναρτηση η ιστοσελιδα...μαλλον γνωριζω ποιοι δεν επαιξαν και ποιοι οχι...ηταν και στο γηπεδο αλλα εκτος αυτου.... η Ε.Π.Σ και οι οργανανωτικες της ικανοτητες θα παρουν συντομα αυτο που τους αξιζει σε μεγαλες δοσεις...ενα απλο Κουιζ μια ομαδα(οχι ο Ευρωτας) ειχε 9 παιχτες μεσα στο γηπεδο και αλλους 10 μικρους(μεσα στο γηπεδο και καθονταν στο χορταρι)στην γραμμη του πλαγιου αουτ και κοντα στον παγκο...γιατι επαιζαν μονο οι 9 και η φανελα του ενος μικρου εφτανε μεχρι τα παπουτσια του?.Ακομα και στην φετινη περιοδο ειχε μονο 9 μικρους,αλλο τι εγραφε η Ιστοσελιδα σας....
-.Παρα την εκκληση που εκανα σε 4 ατομα του Ηφαιστου Βρονταμα 40 λεπτα προ της εναρξης του αγωνα να κατεβασουν ισαριθμοι ομαδα μεσα στο γηπεδο με την αναλογικα ηλικια...εκαναν την παπια και μου ειπαν οτι θα βαλουν αργοτερα τους μικρους.
-Αφου ειχαν εξασφαλισει το σκορ απο το 21 λεπτο(4-0) εκαναν 4 αλλαγες και δεν ηταν καθολου ευγενικοι προς το προσωπο μου με δουλευαν κανονικα,λες και δεν ηξερα ποιοι ηταν....ο γνωστος πατερ του Βρονταμα μου ελεγε συνειδητα ψεματα για μια κυρια που εβριζε τα δικα μας παιδια την προηγουμενη περιοδο στο γηπεδο του Αμπελοχωριου,πριν καν ξεκινησει ο αγωνας μου ειπε οτι αυτη την εδιωξαν(την οποια αν την πετυχω πουθενα...την παρακαλεσα ευγενικα 3 φορες μεσα σε διαστημα 10 λεπτων να μην το κανει,αλλα χαμενος κοπος μου...αλλα ηταν τυχερη που ηταν και αλλοι δικοι μας και με συγκρατουσαν,μετα δεν αντεξαν ουτε οι ιδιοι και τα ακουσε)...πλην ομως στον πρωτο αγωνα(2011) ηταν στο γηπεδο Αμελοχωριου και γελουσε που οι δικοι της παιδαραδες,εριχναν κατω ενα παιδακι 9 ετων.(η να μην την πουμε καθολου κυρια,μεταγενεστερα και πολυ προσφατα ηταν διπλα-διπλα με τον πατερ στις κερκιδες του γηπεδου του Ελους και συνεχιζε επι το εργο της πανω σε παιδι αλλης ομαδας!!!).
-Ο Τερμ/κας τους στο μεταξυ μας αγωνα ηταν προκλητικοτατος λεγοντας...φοβαστε τα νηπιαγωγεια?.Οταν αυτος ηταν θεατης στον αγωνα σε ολο το πρωτο ημιχρονο,στο δευτερο τα βρηκαν λιγο σκουρα.Η απαντηση μου ηταν προς αυτον οτι αν βρισκομουν στην θεση του θα ντρεπομουν να καθομαι κατω απο το τερμα και δεν θα δεχομουν να παιξω...κατι τετοιο δεν θα το εκανα ποτε,στην δικη μου εποχη δεν υπηρχαν νηπιαγωγεια!!!.Εμεις παιζαμε με μεγαλυτερους μας και δεν καταδεχομασταν...να μεινουμε θεατες παιζαμε την μπαλα μας και δεν χαναμε πολλες φορες!!!.
-Ο Kυριος Πουλικογιαννης που τον εβγαλε,η βγηκε στην αθλητικη εκπομπη της Κυριακης του γνωστου Κυριου που κανει τον δημοσιογραφο για να μας πει οτι φοβηθηκε το υποχρεωτικο στην Α1,ενω ειχαν ολες τους παιδικη ομαδα και την προηγουμενη περιοδο.Αν ειναι δυνατον να εχουμε τοσο μεγαλο ποσοστο βλακειας?.Αυτοι που ακουν για το παιδικο σας ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:η Ε.Π.Σ Λακωνιας,μαζι με καποιους περαστικους φανταρους του ΚΕΕΜ απο κανενα γηπεδο και ενας δημοσιογραφος που εχει βγαλει μια σχολη... 
-ΠΗΓΗ:ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ Ι.Τ
-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ?.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ....

Λεπτομέρειες Αγώνα Περιόδου 2011-2012
Πρωτάθλημα Παίδων (Δ΄ όμιλος)
10η Αγωνιστική




    Διακύμανση Αποτελέσματος



    Συμμετοχές

    Γηπεδούχος
    Φιλοξενούμενη
    ΑλλαγέςΚάρτεςΤέρματαΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ
    ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑΤέρματαΚάρτεςΑλλαγές




    ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (2000)1(1997) ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ







    ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (1999)2(2000) ΑΠΑΛΟΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΓκολ!
    24'




    ΚΑΤΕΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (2000)3(1999) ΝΙΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ







    ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (1997)4(1998) ΛΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ







    ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1999)5(1999) ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    31'




    ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ (1999)6(1997) ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΓκολ!
    41'




    ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (1997)7(1997) ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΓκολ!






    ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (1998)8(1998) ΦΑΡΛΕΚΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

    31'




    ΚΟΥΜΑΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (1999)9(1997) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    24'




    ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (2000)10(1997) ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΓκολ!Γκολ!
    31'




    BOICU FLORENTIN LUCIAN (1997)11(1997) ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ

    24'
    Αναπληρωματικοί





    12(2000) ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ


    24'





    13(2000) ΛΑΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ


    31'





    14(2000) ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ


    24'





    15(1999) ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


    31'





    16(2000) ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


    31'





    17(1998) ΣΙΟΒΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΓκολ!

    24'





    18(1999) ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ


    41'


    Γενικές Πληροφορίες

    Γήπεδο: ΕΛΟΥΣ "Β. ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ"
    Ημερομηνία: 10-03-2012
    Ώρα: 11:00

    Διαιτητής: ΜΑΥΡΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
    Α' Βοηθός Διαιτητή: ΣΜΥΡΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Β' Βοηθός Διαιτητή: ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΛ.
    Παρατηρητής Διαιτησίας:
    Παρατηρητής Αγώνα:
    Γιατρός Αγώνα:
     

    Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη


    Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την προετοιμασία του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, δεν παίζουν οι Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλης.




    Την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκού θέλουν να ξεχάσουν στον Αστέρα Τρίπολης και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, αυτή την φορά στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους δυο βασικά εργαλεία σε αυτό το ματς.

    Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη, καθώς συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους. Αντίθετα, ο Γκιράν Εντό εξέτισε την ποινή του και παίζει κανονικά.
    Εξάλλου, σήμερα (8/5) όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Τετάρτη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει της επόμενης μάχης των πλέι οφ.

    Πηγή: Sport 24

    10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Η Β 0-6.ημιχρ.0-5

     

    "Δεν κάνει ο Ομπράντοβιτς για το ΝΒΑ"

     

    Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη

     

    Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό,

    "Δεν κάνει ο Ομπράντοβιτς για το ΝΒΑ"


    45 παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα του "hoopshyde.com": Ποιοι Ευρωπαίοι προπονητές δικαιούνται πάγκο στο NBA; Διαβάστε τι απαντήσεις έδωσαν και τι ειπώθηκε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

    Το "hoopshyde.com" ζήτησε τη γνώμη από 45 παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, ρωτώντας τους ποιος από τους προπονητές της Ευρώπης δικαιούται μια θέση στο NBA. Οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ των Έτορε Μεσίνα και Ντέιβιντ Μπλατ, με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ να φιγουράρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.
    Την τριάδα συμπληρώνει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο οποίος ωστόσο δίχασε την πλειοψηφία, καθώς ναι μεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αμφιβάλλουν για το αν θα μπορούσε να ταιριάξει στη φιλοσοφία του NBA.
    "Δεν βλέπω τον Ομπράντοβιτς στο ΝΒΑ. Οι παίκτες θα έκαναν επανάσταση έπειτα από δυο εβδομάδες! Πολλές φωνές και πολύ βρισίδι! Το ΝΒΑ είναι το πρωτάθλημα των παικτών'', ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις ενός σέντερ της Euroleague, ο οποίος ωστόσο δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

    Πηγή: Contra

    10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα 0-6.ημιχρ.0-5

     

    Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη

     

    Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

    Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

    Ανακοινώθηκαν οι ποινές από την πειθαρχική επιτροπή της Super League με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να γλιτώνουν την βαριά τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών και να πληρώνουν πρόστιμα και να αγωνίζονται για δυο αγωνιστικές χωρίς τον κόσμο τους.
    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ Αναλυτικά:

    Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Συνεκδικάζει τις από 168/6-5-2014 κλήση προς απολογία του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 7-5-2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ.

    Κηρύσσει απαράδεκτη εν μέρει την από 7-5-2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ ως προς την 8η πράξη λόγω εκκρεμοδικίας.

    Απορρίπτει την υποβληθείσα ένσταση απαραδέκτου της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

    Δέχεται ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ τέλεσε την πράξη που περιγράφεται στην υπ΄ αριθμ. 168/6-5-2014 κλήση προς απολογία και τις  υπ΄ αριθμ. 1η και 4η πράξεις της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ.

    Δέχεται ότι οι πράξεις που περιγράφονται υπό τον αρθμ. 1 και στις δύο κλήσεις προς απολογία υπάγονται στις διατάξεις της παρ. 3 περ. στ΄ του άρθρου 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ και επιβάλλει χρηματική ποινή εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.

    Επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων (1000,00) ευρώ για την 2η πράξη του υπ΄  αριθ. 168/2014 κατηγορητηρίου και  την 4η πράξη της από 7-5-2014 κλήσης προς απολογία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ (άρθρο 15 παρ. 3 Π.Κ. της ΕΠΟ).

    Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εξήντα πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (65.500,00) ευρώ».

    Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων:  «Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήση προς απολογία του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 7-5-14 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ.

    Απαλλάσσει εγκαλουμένη για την 7η πράξη της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και 9ης πράξης της πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

    Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις πράξεις που περιγράφονται στην υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήση προς απολογία (πλήν 7ης) και τις υπό στοιχ. 1, 2, 3, 5, 6, 7 πράξεις της πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

    Δέχεται ότι οι υπ΄ αριθμ. 1 και 6 πράξεις της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και οι υπ΄ αριθμ. 1η και 6η πράξεις του από 7-5-2014 κατηγορητηρίου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα υπάγονται στις διατάξεις της παρ. 3 περ. στ΄ του άρθρου 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ, θεωρούμενες ως μία πράξη κατ΄ εξακολούθηση και επιβάλλει χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων (60.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.

    Επιβάλλει χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την 2η πράξη της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης προς απολογία και την 3η πράξη της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα (άρθρο 15 παρ. 2 α Π.Κ. της ΕΠΟ).

    Επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την 3η πράξη της υπ΄ αριθμ. 169/2014  κλήσης προς απολογία και την 7η πράξη της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα (άρθρο 15 παρ. 1 Π.Κ. της ΕΠΟ).

    Επιβάλλει χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ για τις  4η και 5η πράξεις της υπ΄ αριθμ. 169/2014 κλήσης σε απολογία και τις 2η και 5η πράξεις της από 7-5-2014 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, θεωρούμενες ως μία πράξη κατ΄ εξακολούθηση (άρθρο 15 παρ. 3  Π.Κ. της ΕΠΟ).

    Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000,00) ευρώ».

    Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 1η αγωνιστική των Play Offs Super League ΟΠΑΠ

    Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Μετά την λήξη του αγώνα και ενώ αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου 8-10 παιδιά από την θύρα 7 της εγκαλουμένης για να πανηγυρίσουν και να ζητήσουν φανέλες από τους ποδοσφαιριστές. Στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από τους security ένας από αυτούς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, με συνέπεια την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο 4-5 φιλάθλων της εγκαλουμένης από τη θύρα 7 Γ με σκοπό την προάσπιση των παιδιών από τους security. Εκείνη τη στιγμή εισήλθαν και οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν τους φιλάθλους της ανωτέρω εγκαλουμένης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία έντασης μεταξύ της αστυνομίας και των φιλάθλων μπροστά από τη θύρα 7 Γ. Με την παρέμβαση του Προέδρου της εγκαλουμένης και άλλων παραγόντων και της αστυνομίας κατευνάστηκαν τα πνεύματα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα»: Χρηματική ποινή χιλίων ευρώ

    B) ΠΑΕ  ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

    Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20, 28η αγωνιστική

    Α) Πανθρακικός (Κ20), Γ.Λίτσκα (ποδ/στή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής Γ. ΛΙΤΣΚΑΣ της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (7η κίτρινη)  με την ομάδα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, βάσει της υπ΄ αριθμ. 165/17-4-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»:  Απαλλάσσονται

    *Οι υποθέσεις ΠΑΕ Ολυμπιακός-34η αγωνιστική και Ολυμπιακός-Κ15 αναβλήθηκαν

    Πηγή: Sport 24

    10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα 0-6.ημιχρ.0-5

     

    "Δεν κάνει ο Ομπράντοβιτς για το ΝΒΑ"

     

    Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη

     

    Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

    34η αγ.: Σοκ στο 85 για Ρεάλ (VIDEOS)


    Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε γκολ στο 85ο λεπτό, έμεινε στο 1-1 με την Βαγιαδολίδ και, πλέον, η Μπαρτσελόνα κατακτά το πρωτάθλημα με δύο νίκες.

    Το 0-1 της Ρεάλ
    Το 1-1 της Βαγιαδολίδ
    Τρόμαξαν με Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEO)
    Το ματς άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο 9ο λεπτό τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, πάντως, δεν πτοήθηκαν, ανέβασαν ρυθμούς και στο 35ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (σ.σ. πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς).
    Στο δεύτερο μέρος οι "μερένγκες" οπισθοχώρησαν πάρα πολύ και εν τέλει δεν τους βγήκε σε καλό. Ο Χάβι Γκέρα αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνά τους (μεγάλη ευκαιρία στο 66' με ψαλιδάκι), προτού ο Ουμπέρτο Οσόριο ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό με κεφαλιά (η μπάλα χτύπησε και στην πλάτη του Ασιέρ Ιγιαραμέντι).
    Αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να σημειώσουν το νικητήριο γκολ, η μπάλα πήγε πάνω-κάτω στα τελευταία λεπτά, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε. Ένας πολύ σημαντικός βαθμός στη μάχη που δίνει η Βαγιαδολίδ για την παραμονή, μία γκέλα ολκής για την Ρεάλ, η οποία απλώς μείωσε τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
    Βαγιαδολίδ (4-5-1) Χάιμε, Βαλιέντε, Μίτροβιτς, Πένια, Ρουκάβινα, Ρούμπιο, Πέρεθ (82' Μπαράχα), Χεφρέν (74' Οσόριο), Μπέργκντιχ, Όσκαρ (64' Λάρσον), Γκέρα.
    Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Νάτσο, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (73' Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (9' Μοράτα), Μπενζεμά (77' Μαρσέλο).

    Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

    Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου 2014
    21:30 Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε 2-0
    (72' Μιράντα, 91' πέν. Κόστα)
    Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου 2014
    17:00 Οσασούνα - Βαλένθια 1-1
    (19' Ριέρα - 82' Ζονάς)
    19:00 Λεβάντε - Χετάφε 0-0
    21:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ 2-1
    (31' Κανάλες, 90+1' Βέλα - 23' Κόρντομπα)
    Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου 2014
    13:00 Αλμερία - Θέλτα 2-4
    (40' Ρόδρι, 88' Ντίαθ - 19', 71' Νολίτο, 52' Τσάρλες, 76' Ορεγιάνα)
    18:00 Ράγιο Βαγεκάνο - Μπέτις 3-1
    (14' Ροτσίνα, 27' αυτ. Παουλάο, 51' Λαριβέι)
    20:00 Σεβίλλη - Γρανάδα 4-0
    (14' αυτ. Μάινθ, 51' Γκαμεϊρό, 58' Εμπιά, 68' Βιτόλο)
    22:00 Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1
    (72' Πέδρο, 74' Μέσι - 50' Αντούριθ)
    Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου 2014
    23:00 Μάλαγα - Βιγιαρεάλ 2-0
    (6' Σάντα Κρους, 53' Ντάρντερ)
    Τετάρτη 7 Μαΐου 2014
    22:00 Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
    (85' Οσόριο - 35' Ράμος)

    Πηγη:Contra.gr

    Live Streaming.21:45 Manchester City vs Aston Villa 4-0(video),Sunderland vs West Bromwich Albion 2-0(video)

     

    Ο «ερυθρόλευκος» Πουλίδο έτοιμος να λάμψει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

     

    Live Streaming.20:30 Asteras Tripolis vs Panathinaikos Athens 1-3(video).ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0(video)

     

    Live Streaming.Manchester United vs Hull City 3-1(vdeosΤο αντίο του Γκιγκς)Premier League,LNapoli v Cagliari 3-0 Serie A