ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United 2-0.Champions League

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Μία από της μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού κατέληξε σε θρίαμβο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φάση των 16 του Champions League. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν καταπληκτικοί με ηγέτη (και σκόρερ) τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, δεν άφησαν τους Άγγλους να αναπνεύσουν και με το πανέμορφο γκολ του Τζόελ Κάμπελ στο 2ο ημίχρονο πήραν το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.
Εικόνα αγώνα
Πάθος, δίψα και σαφές τακτικό πλάνο από τη μία, φλυαρία, αργές αντιδράσεις και μονοτονία από την άλλη. Μετά από ένα 10λεπτο άγχους για τους "ερυθρολεύκους", με άσχημες τελικές επιλογές, ακολούθησε η συσπείρωση και η πιστή υπακοή στο σχέδιο νίκης.
Ο Ντομίνγκες προειδοποίησε στο 8ο λεπτό με ένα σόλο που έληξε στο σουτ χάρη στο τάκλιν του Νεμάνια Βίντιτς, αλλά αντίστοιχα ο Ρίο Φέρντιναντ φανέρωσε τις... φιλόξενες διαθέσεις που είχε για την περιοχή του. Κάθε φορά που οι "κόκκινοι διάβολοι" έχαναν την μπάλα, ο Αργεντινός μέσος έβρισκε πολλά κενά και με τους Τζόελ Κάμπελ και Ερνάν Πέρες να τρέχουν γύρω του, αναστάτωναν την άμυνα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Το μπλοκάκι:

8ο λεπτό: Εντυπωσιακή επέλαση από τον Τσόρι Ντομίνγκες κατά μέτωπο, έκανε κούρσα 30 μέτρων, όμως το πλασέ του κόπηκε από τον Βίντιτς.
17ο λεπτό: Πρώτο σουτ στο ματς για τη Γιουνάιτεντ: το έκανε μέσα από την περιοχή ο Κλέβερλι μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να ανησυχήσει ο Ρομπέρτο. 
38ο λεπτό: Ευθύβολο σουτ του Μανιάτη έξω από την περιοχή, ο Ντομίνγκες έβαλε έξυπνα το πόδι του και έδωσε στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα για το 1-0!
55ο λεπτό: Ωραία προσωπική ενέργεια και θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ από τον Κάμπελ για το 2-0! 
67ο λεπτό: Ο Ολαϊτάν έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.
82ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία σε εξ επαφής σουτ του Φαν Πέρσι που φεύγει ψηλά άουτ.
Το γκολ του 38ου λεπτού προήλθε από μία πιο στατική φάση, αλλά οφείλεται στην απαράμιλλη τεχνική κατάρτιση του Ντομίνγκες, ο οποίος αναπλήρωσε επάξια το κενό του Χαβιέρ Σαβιόλα. Το 1-0 ως σκορ ημιχρόνου, άφηνε πολλά πράγματα ανοιχτά, όμως η ψυχολογία με την οποία μπήκε ο Ολυμπιακός στο 2ο ημίχρονο προϊδέαζε για έναν ιστορικό θρίαμβο.
Πίεση στα.... 4/4 του γηπέδου, πλήρης αποδιοργάνωση των φιλοξενουμένων και το τελειωτικό χτύπημα στο 55ο λεπτό, με το πανέμορφο γκολ του Κάμπελ. Το 2-0 έμοιαζε με καταδίκη για τους πρωταθλητές Αγγλίας, κάτι που... αποδέχθηκε ο Ντέιβιντ Μόγες με τις ακατανόητες αλλαγές του.
Επί ένα 10λεπτο μετά από την είσοδο στον αγώνα των Σίντζι Καγκάβα και Ντάνι Γουέλμπεκ, η Γιουνάιτεντ δεν είχε περάσει το κέντρο του γηπέδου και ο Ολυμπιακός έκανε δύο σουτ, το ένα εκ των οποίων μία πολύ καλή ευκαιρία του Μάικλ Ολαϊτάν. Η είσοδος του Ντάβιδ Φουστέρ αντί του Κάμπελ είχε αμυντικούς προσανατολισμούς από πλευράς Μίτσελ, που έβλεπε την ομάδα του να έχει επιτελέσει στο 100% το επιθετικό έργο της και να απομένει η "σφραγίδα" με το μηδέν στην άμυνα.
Ο Ντομίνγκες έδωσε τη θέση του στον Πάουλο Μασάντο στο 76ο λεπτό και η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο ισχυρή. Ο Ρομπέρτο δεν ανησύχησε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα (μόνο ένα σουτ του Ρόμπιν φαν Πέρσι) και εάν κάποια ομάδα "φλέρταρε" με το επόμενο γκολ, τότε αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Μπορεί να μην κατάφερε να διευρύνει το σκορ, όμως ο θρίαμβος των νταμπλούχων Ελλάδας δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο και με βάση αυτήν την εικόνα και το σκορ, ο Ολυμπιακός δείχνει να "κλειδώνει" την πρόκριση στους 8.
MVP
Ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακόυ. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ήταν αυτός που γύριζε τα γρανάζια του παιχνιδιού των "ερυθρολεύκων", άλλοτε αργά και άλλοτε (όποτε έβλεπε κενά) γρήγορα για επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Τα σόλο του προκαλούσαν "πονοκέφαλο" στους Άγγλους και το τακουνάκι του ήταν το κερασάκι στην "τούρτα" σε μία εμφάνιση με την οποία αποζημίωσε τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του το καλοκαίρι.
Αδύναμος κρίκος
Κάθε ποδοσφαιριστής που φορούσε σκούρα φανέλα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Λίγο περισσότερο οι αμυντικοί, λίγο περισσότερο οι Ρίο Φέρντιναντ και Κρις Σμόλινγκ, που... προσκαλούσαν τους "ερυθρολεύκους" να καλύψουν τα κενά τους.
Σχόλιο
Καμία φανέλα, καμία ιστορία, κανένα μέγεθος. Η μία ομάδα ήθελε το παιχνίδι και ήξερε πως να το πάρει, η άλλη ομάδα ψαχνόταν ακόμα και για να δημιουργήσει μία τελική προσπάθεια. Σε ένα τέτοιο στάδιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση, ο Ολυμπιακός πιθανότατα να πραγματοποίησε την σπουδαιότερη ευρωπαϊκή εμφάνισή του.
Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67' Φουστέρ), Ντομίνγκες, Πέρες (86' Βαλδές), Ολαϊτάν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (60' Καγκάβα), Βαλένσια (60' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Γιανγκ, Φαν Πέρσι 

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ

 

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον εαυτό του! (photos+videos)

 

Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού


Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προτιμήθηκε ο Πέρες αντί του Φουστέρ. Δείτε την αρχική ενδεκάδα.




Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαρκάνο, Μανωλάς, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Πέρες, Ολαϊτάν
Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Βαλένσια, Ρούνι, Γιανγκ, Φαν Πέρσι 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!


Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ

 

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον εαυτό του! (photos+videos)

 

Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!


Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!
Μία απόφαση που δεν είναι συνηθισμένη πήραν οι εκπρόσωποι της Μπενφίκα και ενημέρωσαν την UEFA έγκαιρα.


Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, οι παίκτες της Μπενφίκα δεν θα προπονηθούν αύριο, παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το πολύ - πολύ να κάνουν κάποιο χαλάρωμα. Όμως στο γήπεδο θα αποφύγουν να μπουν. Προφανώς διότι χθες η Μπενφίκα υποδέχθηκε την Γκιμαράες στο «Ντα Λούζ» για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα και είναι περιορισμένος ο χρόνος ξεκούρασης για τους παίκτες, πήραν αυτή την απόφαση οι εκπρόσωποι της Μπενφίκα.
Πάντως στις συνεντεύξεις τύπου είναι υποχρεωμένοι να παραστούν τόσο ο προπονητής (Ζεσούς) όσο και παίκτες. Η Μπενφίκα χθες ενημέρωσε πως αύριο το μεσημέρι (λίγο μετά τις 15:30) θα δώσει την δυνατότητα σε δημοσιογράφους να βρεθούν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή για να παραθέσουν δηλώσεις κι άλλοι παίκτες της Μπενφίκα στα μέσα ενημέρωσης. Προπόνηση πάντως, όπως υποστηρίζουν, δεν θα κάνουν την παραμονή του αγώνα.
Από sport103.gr 

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League


Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ


Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

Περιμένει τον Περπέρογλου ο ΟλυμπιακόςΟ Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις εν όψει Φενέρ (28/2, 20:00), όχι κι ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην τουρκική ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, αλλά θα πρέπει να περιμένει την εξέλιξη της κατάστασης του «Πέρπε», ώστε να γνωρίζει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευελπιστεί πως η απουσία του απέναντι στο Ρέθυμνο (105-64 στις 23/2 - 19η αγων. Α1) ήταν η πρώτη και τελευταία λόγω του τραυματισμού του και τον περιμένει να μπει εγκαίρως στο πρόγραμμα προετοιμασίας.
Ο 30χρονος φόργουορντ αποτελεί και τη μοναδική ανησυχία εν όψει Φενέρ, αφού ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν έχει κάτι σοβαρό απ' το προ ημερών χτύπημα στο γόνατό έπειτα σύγκρουση με παίκτη του Ρεθύμνο κι ήταν παρών στην επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα το ρεπό της προηγούμενης ημέρας. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού


H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ


Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

Ποιος είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Γαλατάσαραϊ! Αιτία η διαρροή του video με την ιδιωτική συνομιλία του για τον Σαμουέλ Ετό. Διαβάστε το story.




Η ενέργεια του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού Canal+ να καταγράψει μία ιδιωτική συνομιλία του Ζοζέ Μουρίνιο -στις 17 Φεβρουαρίου στην Ελβετία- και να την παρουσιάσει ως δηλώσεις του έκανε τον "special one" να βρει εκτός εαυτού.

Αιτία το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο video που δημοσιοποιήθηκε, φέρεται να αστειεύεται με την ηλικία του Ετό αλλά και με το επιθετικό πρόβλημα που εμφανίζει η Τσέλσι, με τον Μουρίνιο να ξεκαθαρίζει πως απλά αστειευόταν.
"Δεν υπάρχει καμία ιστορία. Ήταν μία αστεία συζήτηση με μένα και κάποιον εκτός ποδοσφαιρικού κόσμου. Είναι ντροπή που αυτή η ιδιωτική συνομιλία βγήκε προς τα έξω.

  Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι επειδή κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω ότι εσείς - όχι εσείς (εδώ στην αίθουσα) αλλά ένας συνάδελφός σας- είστε σε θέση να καταγράφετε μία ιδιωτική συζήτηση και να την δημοσιοποιείτε", δήλωσε οργισμένος ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:
"Αυτά που είπα για τον Ετό δεν ήταν σχόλια αλλά ένα είδος αστείου, δεν θα το έλεγα ποτέ στα σοβαρά. Καταρχήν επειδή δεν μου αρέσει να προσβάλλω έναν παίκτη μου και κατά δεύτερον επειδή είμαι ένας προπονητής που υπερασπίζεται τους παίκτες του.

  Με τον Ετό είχα την ομορφότερη σεζόν της καριέρας μου και με εκείνον έχω δουλέψει πολύ καλά. Είναι ένας από τους λίγους που έχουν δουλέψει μαζί μου σε δεύτερη ομάδα.
Ο Σαμουέλ Ετό είναι ο Σαμουέλ Ετό, έχει πάρει τέσσερις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος πιστεύει ότι έχει τρία αλλά είναι στην πραγματικότητα τέσσερα. Ένα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο με τη Μπαρτσελόνα και ένα με την Ίντερ".
Αναφερόμενος και στο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ την Τετάρτη (26/2), πρώτο των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, ο Πορτογάλος δήλωσε:

  "Ανυπομονώ για κάθε ματς. Μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους και η Γαλατάσαραϊ είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας. Θα είναι παράξενο το συναίσθημα να έχω ως αντίπαλο τον Ντρογκμπά αλλά θα το ξεχάσω κατά τη διάρκεια του αγώνα". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ


Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

Αρνητική είναι η Football League με την απόφαση της ΕΠΟ να προβιβαστούν στη "μεγάλη" κατηγορία μόνο δύο ομάδες στο τέλος της σεζόν 2014-15 και να υποβιβαστούν 14 στη Γ' Εθνική. Ήδη έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της και αναμένονται αντιδράσεις. Κανένα σχόλιο για Κούγια από Καλογιάννη.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/2 συνάντηση στα γραφεία της Football League, ανάμεσα στον πρόεδρο της Ένωσης, Σπύρο Καλογιάννη, με τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων της κατηγορίας και εκπροσώπους του ΠΣΑΠ. Όμως οι ειδήσεις προέκυψαν στο περιθώριο της συνάντησης...
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Football League, η διοργανώτρια του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος αντιδρά στις αποφάσεις που έχουν παρθεί από την ΕΠΟ για τη σεζόν 2014-15 και τις αντιρρήσεις της τις έχει ήδη προβάλει με έγγραφο προς την ομοσπονδία. Όπως είναι γνωστό, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν (όπου η Super League θα έχει πάλι 18 ομάδες και η Football League πάλι 28) είναι στο τέλος της να ανέβουν 2 στη Super League και να πέσουν 4 στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στην ουρά έχει αποφασιστεί να υποβιβαστούν 14 στη Γ' Εθνική (7 από κάθε όμιλο). Τα παραπάνω θα γίνουν προκειμένου τη σεζόν 2015-16 η Super League να έχει 16 ομάδες και η Football League 20, πάντα σύμφωνα με τον ισχύοντα σχεδιασμό.
Όπως έγινε την Τρίτη γνωστό, η "μικρή" λίγκα έχει ήδη αντιδράσει και με έγγραφό της προς την ΕΠΟ έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της. Πιο συγκεκριμένα, η Football League αρνείται την άνοδο μόνο δύο ομάδων του χρόνου και αντιπροτείνει να ισχύσει (στη χειρότερη περίπτωση) αυτό που ισχύει και φέτος (δύο απ' ευθείας και ένας με μπαράζ). Παράλληλα, υπάρχει αντίδραση και για τον υποβιβασμό 14 ομάδων (7 από κάθε όμιλο) και αντιπροτείνει υποβιβασμό 8 ομάδων (4 από κάθε όμιλο) ώστε αρχικά η κατηγορία να πάει σε 24 ομάδες και τη σεζόν 2016-17 να πάει σε 20.
Όπως έλεγε ο Σπύρος Καλογιάννης, όλα αυτά είναι υπό συζήτηση ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχουν παρθεί διαφορετικές αποφάσεις από αυτές που έχει ήδη ανακοινώσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, το παρελθόν δείχνει ότι αυτά τα θέματα δεν λύνονται τόσο απλά. Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου η Football League αντιδρά σε αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί, δεν αποκλείεται να δούμε "έργο" παρόμοιο με αυτό που είδαμε φέτος, δηλαδή να ξεκινήσουν τα επόμενα πρωταθλήματα και οι όροι διεξαγωγής να μην είναι ακόμη γνωστοί.
Κάλλιστα πάντως, μπορούμε να κάνουμε και μια πρόβλεψη: Γιατί κάτι μας λέει ότι και από τη Super League θα υπάρξει αργά ή γρήγορα αντίδραση για την απόφαση να πέφτουν 4 ομάδες του χρόνου στη Football League;
"Να μικρύνει η ψαλίδα με τη Super League"
Τα θέματα που απασχολούν την κατηγορία, τις ομάδες και τους αθλητές, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη στα γραφεία της Football League, ο πρόεδρός της, Σπύρος Καλογιάννης, με προπονητές και αρχηγούς των ομάδων της κατηγορίας, παρουσία και αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠ. Συγκεκριμένα, τέθηκαν κυρίως τα οικονομικά και τα ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τους αθλητές, θέματα που έχουν να κάνουν με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, κρούσματα βίας όπου εμπλέκονται παίκτες και προπονητές και θέματα διαφάνειας, με παραινέσεις να ώστε να μην ενδίδουν σε προσεγγίσεις για στήσιμο αγώνων.
Ο κ. Καλογιάννης είπε: "Στόχος να είναι να τελειώσουμε όπως αρχίσαμε, δηλαδή με 28 ομάδες. Υπάρχει οικονομικό αδιέξοδο. Η λίγκα βοηθάει και επυπηρετεί τις ΠΑΕ να πληρωθούν παίκτες ώστε να ορίζονται τα ματς και να μην χάνονται παιχνίδι στα χαρτιά. Συζητήσαμε τρόπους για αύξηση των εσόδων. Το νέο πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει σε άλλες βάσεις ώστε να μικρύνουμε την ψαλίδα με τη Super League. Οι ποδοσφαιριστές μας ζήτησαν να κάνουμε όλοι μαζί και μια συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων".
Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τις πιεστικές ερωτήσεις, ο Σπύρος Καλογιάννης αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα κατήγγειλε εναντίον του ο Αλέξης Κούγιας. Ήταν, όμως, ολοφάνερα στεναχωρημένος για τα όσα τον κατηγόρησε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής... 

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!


«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»

 

Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ


Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»

Αντίθετος με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως ο Ολυμπιακός θα έχει «εύκολο» έργο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»
Αρκετοί πιστεύουν πως λόγω της φόρμας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός θα έχει... εύκολο έργο στο "Γ. Καραϊσκάκης" απόψε.
Σε αυτή την κατηγορία πάντως δεν ανήκει ο Γιάννης Μαντζουράκης! Ο προπονητής της Καλλονής -αφού μίλησε για το στόχο της παραμονής της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα- αναφέρθηκε στο προσεχές ματς των Πειραιωτών και ξεκαθάρισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν… διάβολοι και δεν θα πρέπει κανείς να τους υποτιμήσει.
Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:
«Καταρχήν θεωρώ ότι είναι λάθος οι τοποθετήσεις όλων όσων αναλύουν για το σημερινό ματς. Αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ είναι έτσι, είναι αλλιώς και ξεχνούν πως δεν παύει να είναι η… Γιουνάιτεντ! Μετά την πρόκριση κι όταν έγινε η κλήρωση, όλοι χάρηκαν λες κι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αυτό δυσκολεύει τους «ερυθρόλευκους» γιατί τους δίνει ένα… φορτίο παραπάνω. Θυμάμαι το ίδιο λεγόταν και τότε με τη Λίβερπουλ… Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Με τον Ρούνεϊ και τον Φαν Πέρσι θα παίξουν και θα πούμε ποια είναι η Μάντσεστερ»;
«Θέλει πολύ προσοχή, είναι ματς νοκ-άουτ. Η μελέτη ξεκινά απ’ την κλήρωση και συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει και το δεύτερο μέρος. Δεν μπορείς να πεις από νωρίς πως θα παίξω. Παίζεις και κατά τη διάρκεια αυτού μελετάς. Είναι δύσκολο παιχνίδι το σημερινό και γίνεται ακόμα περισσότερο επειδή κριθεί λάθος. Το έχει αντιληφθεί ο κόσμος ότι θα είναι πιο εύκολο από όσο θα είναι κανονικά. Πρέπει να παίξει με το μηδέν».
Για τους παίκτες… κλειδιά του Ολυμπιακού: «Θα παίξει ρόλο το σύνολο κι όχι μεμονωμένα. Δεν ξέρω την κατάσταση του Μανωλά που είχε ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω και τι ενδεκάδα θα κατεβάσει. Δεν μπορούμε να μπούμε σε κρίσεις, δίχως να ξέρουμε τι ακριβώς. Νομίζω στην άμυνα θα πρέπει να προσέξει πολύ, η μεσαία γραμμή έχει εργαλεία να… σκεπάσουν το χώρο. Πιστεύω πολύ στον Ολαϊτάν, είναι προικισμένος παίκτης και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες εστίες. Θα πρέπει να έχει συμπαράσταση από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, είναι σημαντικός στα πλάνα του Μίτσελ. Δεν θα πρέπει να λείπει κανένας από όσους παίξουν σήμερα. Θα πρέπει όλοι να τρέξουν και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τον εαυτό της».
Ερωτηθείς για την Καλλονή: «Θα είναι λάθος αν πιστέψουμε πως τέλειωσε. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια, εξαρτάται κι από το πρόγραμμα κάθε ομάδας, θα γίνει μάχη ακόμα. Πριν δέκα ημέρες είχα πει πως ο πήχης για την παραμονή θα είναι γύρω στους 37, ίσως και 38 βαθμούς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί πάντοτε στο τέλος όλα είναι διαφορετικά και πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας».


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ


Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

Ζενίτ - Ντόρτμουντ 2-4

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν σίφουνας από το "Πετρόβσκι" και επικρατώντας 4-2 της Ζενίτ, δικαιούται να σκέφτεται από τώρα την προημιτελική φάση του Champions League. Προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο πήρε η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, τέσσερα τέρματα σε 13 λεπτά μπήκαν στο δεύτερο μέρος.
Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Η χαμηλή θερμοκρασία της Αγίας Πετρούπολης "υποχρέωσε" τις ομάδες να τρέξουν και να δώσουν στο ματς ένα αρκετά γρήγορο τέμπο που λειτούργησε ευεργετικά για τους παίκτες της Ντόρτμουντ.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τα αμυντικά κενά στην αριστερή πλευρά της Ζενίτ και με μπροστάρηδες τους Χένριχ Μεχιταριάν, Μάρκο Ρόις, οι οποίοι ήταν και οι σκόρερ, προηγήθηκαν 2-0.
Στο 15ο λεπτό ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αντικατέστησε τον Αντρέι Αρσάβιν με τον πολύπειρο Ανατόλι Τίμοστσουκ, προκειμένου να μπαλώσει όσο μπορεί τις τρύπες και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο όσο ο Χουλκ βρισκόταν μακριά από το χώρο δράσης του, οι γηπεδούχοι δεν ήταν απειλητικοί.
Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα στήθηκε σε βούλα ουκ ολίγες φορές. Βλέπετε, οι δύο ομάδες έβαλαν τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά, εκ των οποίων το ένα από το σημείο του πέναλτι. Η Ζενίτ μείωσε με τους Όλεγκ Σατόβ (στο 58' μετά από φάση διαρκείας) και Χουλκ (στο 69' με αυστηρό πέναλτι), αλλά η Ντόρτμουντ απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που σκόραρε σαν σε προπόνηση στο 61ο και το 71ο λεπτό.  

MVP

Ο Μάρκο Ρόις. Έβαλε ένα γκολ, ετοίμασε άλλο ένα και είχε πολύτιμη συμβολή στο πρώτο. Εξαιρετικοί και οι Μεχιταριάν, Λεβαντόβσκι, Πίστσεκ.

Αδύναμος κρίκος

Δύσκολη απόφαση γιατί όλοι οι αμυντικοί της Ζενίτ βρέθηκαν σε τραγική μέρα. Ο Νίκολας Λόμπαρτς, πάντως, έκανε τα περισσότερα λάθη γι' αυτό θα κριθεί πιο αυστηρά από τους υπολοίπους.
Οι συνθέσεις
Ζενίτ (Σπαλέτι): Λοντίγκιν, Ανιουκόβ (84' Σμολνικόβ), Νέτο, Λόμπαρτς, Κρισίτο, Βίτσελ, Φαϊζούλιν (84' Κερζακόβ), Χουλκ, Σατόβ, Αρσάβιν (15' Τίμοστσουκ), Ροντόν.
Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Φρίντριχ, Σμέλτσερ, Κελ, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς (91' Ντουρμ), Μεχιταριάν (70' Ομπαμεγιάνγκ), Ρόις (85' Χόφμαν), Λεβαντόβσκι.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time


Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ

 

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον εαυτό του! (photos+videos)

 

Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αντιμέτωπος για 12η φορά με αγγλική ομάδα και το gazzetta.gr σας θυμίζει με βίντεο τι έχει κάνει στην έδρα του.

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ

 

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον εαυτό του! (photos+videos)

 

Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ


Ο 33χρονος Πολωνός διαιτητής Σίμον Μάρτσινιακ επιλέχθηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο "Ντα Λουζ" (Πέμπτη 27/02, 22.05).

Ο Μάρτσινιακ διαιτητεύει αγώνες της πρώτης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος από το 2008, ενώ έγινε διεθνής το 2011. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Σοκόλνιτσκι, και Τόμας Λίστκιεβιτς, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ράντοσλαβ Σιέικα και επιπλέον βοηθοί για τις δύο περιοχές οι Πάβελ Ρατσκόφσκι και Τόμας Μούσιαλ.
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Γάλλος Μαρκ Μπατά, ενώ παρατηρητής της UEFA ο Ιταλός Ντανίλο Φιλακιόνε. Ο εκ των βοηθών του Μάρτσινιακ, Τόμας Λίστκιεβιτς είναι γιος του πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πολωνίας και πρώην διαιτητή Μίχαλ Λίστκιεβιτς, ο οποίος στο αποκορύφωμα της καριέρας του είχε επιλεγεί στην διαιτητική τριάδα του τελικού του Μουντιάλ 1990 ανάμεσα στην (τότε) Δυτική Γερμανία και την Αργεντινή.
Ο Μίχαλ Λίστκιεβιτς αυτή την εποχή εργάζεται και ως παρατηρητής της UEFA και την εφετινή περίοδο είχε οριστεί στο ματς Αλκμααρ – ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)


Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ

 

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον εαυτό του! (photos+videos)

 

Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A