ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Live Streaming.22:00 FC Sevilla - Barcelona Spain 1-4( (video)) LIGA BBVA


24η αγ.: Τριπλή ισοβαθμία κορυφής στην Ισπανία 

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, ξέσπασε, επιβλήθηκε με 4-1 και επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας στην Primera Division μετά από 24 αγωνιστικές, έστω κι ως ισόβαθμη με Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίτη σερί νίκη για Σάλκε

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Σάλκε, που μπήκε... φουριόζα στον 2ο γύρο της Bundesliga. Oι "Βασιλικοί Μπλε" νίκησαν 2-0 στην έδρα τους το Ανόβερο και εξακολουθούν να παραμένουν εντός της 4άδας του Champions League.


Τo ματς κρίθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Φαρφάν να ανοίγει το σκορ στο 39' και τον Μέιερ να σημειώνει το 2-0 στο 44ο λεπτό.
Με τη νίκη αυτή η Σάλε παρέμεινε στην 4η θέση, αποκτώντας μάλιστα διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 5η Γκλάντμπαχ. 


Πηγή: Sport.gr

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΒΙΟΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ. 0-1


 

Live Streaming.18:00 Manchester United - Fulham 2-2 (vid) Premier League

 

Live Streaming.17:15 PAS Giannina - Panaitolikos 1-0(VIDEO),Kalloni Lekanopedio - Levadiakos 1-0(VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολαϊτάν: «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»

 

Live Streaming.16:00 Lazio - Roma 0-0(VIDEO.) Italy Serie A

 

Live Streaming.15:30 Tottenham - Everton FC 1-0 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Atromitos - Asteras Tripolis 3-1(VIDEO.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλοι περιμένουν Μήτρογλου!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τελικοί όλα τα παιχνίδια για την Καλλονή»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Με σοβαρότητα και προσοχή στον τελικό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέος μετασεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σιμεόνε:"Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες"

 

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - AC Milan 3-1 Italy Serie A

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - PAOK Saloniki 2-1


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΟΚ και τον κέρδισε με 2-1 δίνοντας σαφές μήνυμα ενόψει πλέι οφ και Κυπέλλου Ελλάδος. Πολύ καλύτεροι οι πράσινοι που έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 55' λόγω αποβολής του Κατσουράνη.

Παρακολουθήστε αυτή την Κυριακή στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και αυτή είχε να κάνει με την χρησιμοποίηση του Καρέλη αντί του Κλωναρίδη. Επίσης και ο Στέφενς δεν έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την νίκη επί του ΟΦΗ με 5-0 την Τετάρτη.
Οι πράσινοι πλην των πρώτων λεπτών έκλεισαν καλά τους χώρους και στο πρώτο μέρος είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις για τα γκολ με κυριότερο όπλο τους το γρήγορο τρανζίσιον όταν έκλεβαν την μπάλα καθώς με μια πάσα έβγαιναν σε φάση για γκολ.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος περίμενε ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό με όλους του τους παίκτες πλην του Αθανασιάδη κάτω  από την σέντρα δίνοντας χώρο στο τριφύλλι και δεν μπόρεσε να απειλήσει πριν των πρώτων λεπτών.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε την υπεροχή του και σκόραρε στο 47' με τον Τριανταφυλλόπουλο ενώ στο 55' ήρθε η αποβολή του Κατσουράνη και το γκολ του Νάνο που ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι. Παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Στέφενς και τις αλλαγές οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν λεπτό και αντίθετα έχασαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαίδης"
Καιρός:
Διαιτητής: Δημ. Στυλιάρας (Αιτωλ/νιας)
Βοηθοί: Δημ. Τάτσης (Ηπείρου), Χρ. Ακρίβος (Αθηνών)
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ (65' Πράνιτς), Ατζαγκούν (84' Ντίνας), Καρέλης (74' Κλωναρίδης), Μπεργκ. 
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλας, Λίνο, Κάτσε (47' Λάζαρ), Μαντούρο, Νάτχο, Νίνης (53' Λούκας), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (61' Χούσεν).
Κίτρινες κάρτες: 26' Κάτσε, 31' Κατσουράνης, 61' Τζαβέλας, 70' Τριανταφυλλόπουλος, 75' Λαγός
Κόκκινες κάρτες: 55' Κατσουράνης
Γκολ: 47' Τριανταφυλλόπουλος, 56' Νάνο/92' Αθανασιάδης
Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 2' όταν σε σέντρα από τα δεξιά Αθανασιάδης και Νίνης έπεσαν και δεν μπόρεσαν να μπουν στην πορεία της μπάλας.
Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 3' όταν ο Ατζαγκούν είδε τον Μπεργκ ο οποίος έφυγε από οριακή θέση οφσάιντ και βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο ο οποίος όμως με το πόδι μπόρεσε να διώξει το πλασέ του Σουηδού.
Ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι στο 6' με τον Νίνη να γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά αυτός έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Καπίνο μπλόκαρε.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 9' με τον Αμπέντ να γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή να μην το σκέφτεται και να πιάνει το αριστερό βολέ το οποίο έφυγε μόλις έξω από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου. 
Στο 10' ο Νάτχο είδε όμορφα τον "Σάλπι" του πέρασε την μπάλα αλλά ο Κουτρουμπής με σωτήριο τάκλιν του πήρε την μπουκιά από το στόμα.
Νέα ευκαιρία και... πέναλτι
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στοκ γκολ και στο 14' όταν ο Ζέκα με ωραία προσπάθεια πέρασε τους Κάτσε και Λίνο έβγαλε την σέντρα αλλά την καλή κεφαλιά του Μπεργκ έδιωξε σωτήρια ο Γλύκος. Καλή στιγμή για τους πράσινους και στο 23' με τον Αμπεντ και τον Νάνο να συνεργάζονται από τα αριστερά τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα αλλά το πλασέ του Ατζαγκούν πέρασε λίγο έξω.
Στο 29' ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Κατσουράνης τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Σίλντενφελντ αλλά ο διαιτητής Στυλιάρας έδειξε παίζετε προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των πράσινων στο γήπεδο και στην εξέδρα. 
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου άνηκε και πάλι στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Κατσουράνη στο 38', έκλεψαν την μπάλα στο χώρο του κέντρο με τον Ατζαγκούν να δίνει στον Μπεργκ ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο αλλά ο Κατσουράνης με σωτήριο τάκλιν πρόλαβε και έκοψε.
Γκολ με το καλημέρα
Ο Παναθηναϊκός που στο πρώτο μέρος είχε 3-4 καλές φάσεις για γκολ αλλά δεν σκόραρε τα κατάφερε στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πράσινοι στο 47' κέρδισαν κόρνερ από τα δεξιά ο Νάνο το εκτέλεσε και ο Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Τζαβέλα και τον Γλύκο και έγραψε το 1-0 για το τριφύλλι.
Αποβολή για τον ΠΑΟΚ, γκολ για τον Παναθηναϊκό
Το γκολ αυτό έδωσε επιπλέον ώθηση στους πράσινους και στο 55' ο Μπέργκ βγήκε μετά από κάθετη του Κουτρουμπή σε θέση για γκολ και ο Κατσουράνης αναγκάστηκε να τον ανατρέψει βλέποντας την απευθείας κόκκινη από τον Στυλιάρα.
Το φάουλ έξω από την περιοχή εκτελέστηκε με πάσα του Αμπέντ στον Νάνο και απευθείας σουτ με το αριστερό από τον Ισπανό ο οποίος έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 56'.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες και ο Στέφενς αναγκάστηκε να κάνει πολύ γρήγορα και τις τρεις αλλαγές του χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει τους πράσινους που είχαν κλείσει πολύ καλά όλους τους χώρους και πραγματικά ήταν κυρίαρχοι σε όλες τις γραμές.
Φάσεις μόνο ο Παναθηναϊκός
Μάλιστα ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε και για ένα ακόμη γκολ στο 65' όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος και πάλι πήρε την κεφαλιά από το ύψιος του πέναλτι αλλά ο Νάτχο πάνω στην γραμμή έδιωξε σωτήρια. 
Νέα καλή στιγμή για τους πράσινους στο 70' όταν ο Μπεργκ βγήκε στην επίθεση από τα αριστερά γύρισε στον Καρέλη αλλά το σουτ του επιθετικού του Παναθηναϊκού έδιωξε ο Γλύκος με το ένα χέρι σε κόρνερ. 
Οι πράσινοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή είχαν δυο ακόμα καλές στιγμές στο 90' και στο 91' με τους Κλωναρίδη και Ντίνα αλλά στην πρώτη ο Γλύκος είπε όχι και στην δεύτερη έδιωξε η άμυνα του ΠΑΟΚ.
Μείωσε στο 92' ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην μείωση του σκορ στην πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος όταν σε σέντρα από τα αριστέρα ο Αθανασιάδης μείωσε από κοντά με βολ πλανέ σε 2-1. Αυτό όμως δεν άλλαξε κάτι σε όχι είχε να κάνει με τον νικτητή στην αναμέτρηση που ήταν ο Παναθηναϊκός. 

Πηγή: Sport 24

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΒΙΟΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ. 0-1


 

Live Streaming.18:00 Manchester United - Fulham 2-2 (vid) Premier League

 

Live Streaming.17:15 PAS Giannina - Panaitolikos 1-0(VIDEO),Kalloni Lekanopedio - Levadiakos 1-0(VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολαϊτάν: «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»

 

Live Streaming.16:00 Lazio - Roma 0-0(VIDEO.) Italy Serie A

 

Live Streaming.15:30 Tottenham - Everton FC 1-0 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Atromitos - Asteras Tripolis 3-1(VIDEO.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλοι περιμένουν Μήτρογλου!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τελικοί όλα τα παιχνίδια για την Καλλονή»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Με σοβαρότητα και προσοχή στον τελικό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέος μετασεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σιμεόνε:"Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες"

 

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - AC Milan 3-1 Italy Serie A



Live Streaming.18:00 Manchester United - Fulham 2-2 (vid) Premier League

Μαν. Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 2-2
Νέο κάζο στο «Ολντ Τράφορντ», με τη Φούλαμ να κάνει «κηδεία» στο 90'+5 (2-2) κόντρα στην... ασουλούπωτη Μάντσεστερ που έκανε 81 γι...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΒΙΟΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ. 0-1


 

Live Streaming.18:00 Manchester United - Fulham 2-2 (vid) Premier League

 

Live Streaming.17:15 PAS Giannina - Panaitolikos 1-0(VIDEO),Kalloni Lekanopedio - Levadiakos 1-0(VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολαϊτάν: «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»

 

Live Streaming.16:00 Lazio - Roma 0-0(VIDEO.) Italy Serie A

 

Live Streaming.15:30 Tottenham - Everton FC 1-0 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Atromitos - Asteras Tripolis 3-1(VIDEO.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλοι περιμένουν Μήτρογλου!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τελικοί όλα τα παιχνίδια για την Καλλονή»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Με σοβαρότητα και προσοχή στον τελικό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέος μετασεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σιμεόνε:"Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες"

 

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - AC Milan 3-1 Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολαϊτάν: «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»

Ολαϊτάν, Μεγάλο, Ολυμπιακός,olaitan, megalo, olybiakosΣυνειδητοποιημένος για την ομάδα που βρίσκεται δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μετά την νίκη (5-0) επί της Βέροιας.

Live Streaming.17:15 PAS Giannina - Panaitolikos 1-0(VIDEO),Kalloni Lekanopedio - Levadiakos 1-0(VIDEO)

Καλλονή-Λεβαδειακός 1-0,kalloni-levadeiakos 1-0

Καλλονή-Λεβαδειακός 1-0

Το αυτογκόλ του Μουλόπουλου έκρινε την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την Καλλονή να παίρνει σημαντική νίκη (1-0 τον Λεβαδειακό) που την απομακρύνει από τη διακεκαυμένη ζωνη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0,pas giannina-panaitolikos 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0

Mε γκολ του νεοαποκτηθέντα Κίτσου στην τελευταία φάση του ματς, ο ΠΑΣ πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα νικώντας με 1-0 τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες.

Πηγή: Contra

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΒΙΟΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ. 0-1


 

Live Streaming.18:00 Manchester United - Fulham 2-2 (vid) Premier League

 

Live Streaming.17:15 PAS Giannina - Panaitolikos 1-0(VIDEO),Kalloni Lekanopedio - Levadiakos 1-0(VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολαϊτάν: «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»

 

Live Streaming.16:00 Lazio - Roma 0-0(VIDEO.) Italy Serie A

 

Live Streaming.15:30 Tottenham - Everton FC 1-0 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Atromitos - Asteras Tripolis 3-1(VIDEO.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλοι περιμένουν Μήτρογλου!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τελικοί όλα τα παιχνίδια για την Καλλονή»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Με σοβαρότητα και προσοχή στον τελικό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέος μετασεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σιμεόνε:"Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες"

 

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - AC Milan 3-1 Italy Serie A

Live Streaming.16:00 Lazio - Roma 0-0(VIDEO.) Italy Serie A

LIVE: Λάτσιο-Ρόμα 0-0

Ενημερωθείτε ζωντανά, λεπτό προς λεπτό, για την εξέλιξη του ρωμαϊκού ντέρμπι μεταξύ της Λάτσιο και της Ρόμα για τη Serie A.

Live Streaming.15:30 Tottenham - Everton FC 1-0 England Premier League

Live Streaming.15:00 Atromitos - Asteras Tripolis 3-1(VIDEO.)

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-1,atromitos - asteras tripolis 3-1

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ετοίμασε δύο γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι, ο Ατρόμητος των 10 παικτών από το 16ο λεπτό επιβλήθηκε για πρώτη φορά του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και, μάλιστα, με 3-1.