ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus 1-0 Italy Coppa Italia ,West Ham United vs Manchester City 0-3 England Capital One Cup,Espanyol vs Real Madrid 0-1 (video)Spain Copa del Rey

Ρόμα - Γιουβέντους 1-0

Το τέρμα του Ζερβίνιο στο 79ο λεπτό έδωσε στη Ρόμα την εκδίκηση που έψαχνε απέναντι στη Γιουβεντους μετά από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής της Serie A. Οι "τζιαλορόσι" επικράτησαν με 1-0 και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Coppa Italia.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra






Με... 9άρα η Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ

Με... 9άρα η Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ
Μετά το 6-0 του πρώτου αγώνα, η αναμέτρηση στο «Απτον Παρκ» ανάμεσα στη γηπεδούχο Γουέστ Χαμ και την Μάντσεστερ Σίτι είχε τυπικό χαρακτήρα. Ηταν δεδομένο ότι οι Πολίτες θα δώσουν το παρών στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ. Εμενε να φανεί με ποιο τρόπο θα πάρουν την πρόκριση. Αυτή ήρθε, λοιπόν, με δύο νίκες, καθώς η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι επικράτησε με 3-0 των «σφυριών» και με πανηγυρικό τρόπο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 2ας Μαρτίου στο Γουέμπλεϊ. Δυο γκολ πέτυχε ο Νεγρέδο (3', 59') και ένα ο Αγουέρο (24').
Ο αντίπαλος της Σίτι θα προκύψει το βράδυ της Τετάρτης (22/1) στο «Ολντ Τράφορντ». Εκεί, στη ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 από την Σάντερλαντ, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο «Στάδιο του Φωτός».
Aξίζει να σημειωθεί ότι η Σίτι προκρίνεται σε τελικό του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια.
ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
Πρώτοι αγώνες
Τρίτη 7/1
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45'+2' αυτ. Γκιγκς, 64' πεν. Μπορίνι - 52' Βίντιτς)
Τετάρτη 8/1
Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 6-0 (12', 26', 49' Νεγρέδο, 40' Γ. Τουρέ, 60', 89' Τζέκο)
Ρεβάνς
Τρίτη 21/1
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (3', 59' Νεγρέδο, 24' Αγουέρο)
Τετάρτη 22/1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ 21:45 

Πηγή: Goal

Προβάδισμα με Μπενζεμά η Ρεάλ

Με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη, κάνοντας το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Copa del Rey (video)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

Ποιοι οι στόχοι που έχει ο Παναγιώτης Γλύκος όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας αλλά και τον ΠΑΟΚ.


Συγκεκριμένα o Γλύκος τόνισε στον ΟΠΑΠ TV:
Για τη θέση του: "Είναι περίεργη η θέση του τερματοφύλακα. Δεν μπορείς να παίξεις πουθενά αλλού. Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει υπομονή, να δουλεύει, να είναι προσηλωμένος γιατί όταν θα του έρθει η ευκαιρία θα πρέπει να είναι έτοιμος και να την αρπάξει. Αυτό κάνω κι εγώ όσο είμαι στον ΠΑΟΚ".
Για τις εμφανίσεις του: "Κάθε φορά που αγωνίζομαι δίνω το 100%. Αυτή την περίοδο έχω κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις και έχω βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και γι αυτό ίσως φαίνεται λίγο περισσότερο και η δική μου απόδοση".
Για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι συμπαίκτες του: "Το να πιστεύουν οι συμπαίκτες και οι προπονητές σε σένα είναι προτέρημα. Είναι καλό για την ψυχολογία του κάθε παίκτη. Κάθε φορά που έπαιρνα την ευκαιρία ένιωθα σιγουριά και αυτοπεποίθηση γιατί κέρδιζα τη θέση. Νιώθω καλά αυτή τη στιγμή και είμαι χαρούμενος που παίζω".
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Το να είσαι επτά χρόνια σε μια ομάδα σημαίνει ότι έχεις δεθεί. Εγώ κρατάω τις ευχάριστες στιγμές. Οι δυσάρεστες δεν είναι ό,τι καλύτερο στο μυαλό μας. Έχω κερδίσει πολλά από τον ΠΑΟΚ και αυτή η ομάδα είναι βαθιά χαραγμένη μέσα μου. Έμαθα να ζω με αυτή την ομάδα. Να αγωνίζομαι. Κάθε φορά που αρχίζει η προετοιμασία σκέφτομαι το πως θα είμαι σε καλή κατάσταση για να δίνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ και θέλω να αποδεικνύω ότι δεν είμαι τυχαία στον ΠΑΟΚ".
Για τους στόχους του: "Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσω κάποιον τίτλο με αυτήν την ομάδα. Είναι εφικτοί αυτοί οι στόχοι. Κάποια στιγμή θέλω να δω τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εφέτος φτάσαμε πολύ κοντά στο στόχο".
Για το τι σημαίνει γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω αυτό που μπορώ να κάνω. Είναι η ομάδα που με άνδρωσε και μου έδωσε την ευκαιρία να ανήκω σε ένα ιστορικό κλαμπ. Γνωρίζω την ιστορία και τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι τυχερός που ανήκω στον ΠΑΟΚ".
Για τον τερματοφύλακα που έχει πρότυπο: "Ο Κασίγιας μου άρεσε πάντα. Από όταν ήμουν μικρό παιδί. Στην Ελλάδα έχω συνυπάρξει με πολλούς τερματοφύλακες. Έχω καλή σχέση με όλους και από όλους έχω πάρει πράγματα".
Για τον προπονητή που "σημάδεψε" την καριέρα του: "Ο άνθρωπος που με έφερε στον ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Παράσχος. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν σε αυτήν τη θέση και δεν θα μιλούσαμε για τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι που ήμουν στο Βόλο και παίξαμε αντίπαλοι, με είδε και με έφερε εδώ. Από εκεί και πέρα συνεργάστηκα με Σάντος, Μπόλονι, Δώνη και άλλους. Όλοι μου έδωσαν ευκαιρίες και θυμάμαι από όλους μια καλή στιγμή".
Για την Εθνική: "Η Εθνική Ομάδα είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι για μένα, ένα μεγάλο όνειρο. Στόχος μου είναι να καταφέρω να βρίσκομαι στην Εθνική. Η Βραζιλία είναι όνειρο. Μέχρι το καλοκαίρι όμως υπάρχουν κάποιοι μήνες. Το Μουντιάλ είναι στόχος και στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις στόχους και όνειρα. Θα ήθελα να βρεθώ κι εγώ εκεί. Θέλω με την αξία μου να βρεθώ εκεί".
Για τους τίτλους που διεκδικεί ο ΠΑΟΚ: "Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει τίτλους. Ίσως τα επόμενα χρόνια να μιλάμε για μια ομάδα που θα διεκδικεί όσα έχει νοσταλγήσει. Αυτό που θέλουμε άμεσα είναι το Κύπελλο. Θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, ο κόσμος το θέλει πολύ και πιστεύω πως η χρονιά είναι η κατάλληλη για να συμβεί αυτό".
Για την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο προσπαθώ να κλείνω τα αΥτιά μου. Είναι καλό να μην επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής από την κερκίδα. Το ότι ακούω καλά σχόλια μου δίνει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ψυχολογία. Η Τούμπα δεν μου δημιουργεί άγχος. Η Τούμπα είναι καυτή έδρα που ο αντίπαλος για να πάρει θετικό αποτέλεσμα πρέπει να παλέψει πάρα πολύ". 

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



Το "παιχνίδι της εβδομάδας", για την 4η αγωνιστική στο ΤΟΡ16 της Euroleague έχει πλήθος αστέρων, εξαιρουμένου του Κάιλ Χάινς που είναι τραυματίας.

Στις 19 Ιουνίου του 2009, οι διοικούντες τη Ρεάλ κάλεσαν τον Ζοάν Πλάθα, για να τον ενημερώσουν πως τη θέση του θα έπαιρνε ο Έτορε Μεσίνα. "Τους είπα πως καταλαβαίνω απόλυτα αυτήν την απόφαση, αφού παίρνετε έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη", είχε πει ο... απολυμένος.
Ο Ιταλός κάθισε στη "βασίλισσα" μιάμιση σεζόν, δίχως να προσθέσει κάποια διάκριση στο παλμαρέ. Τουναντίον πρόσθεσε ρεκόρ 1-10 εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πάμε στο τώρα, που θέλει τη Ρεάλ να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και την ΤΣΣΚΑ να προέρχεται από ήττα στο Βελιγράδι.
Είναι μια από τις πιο ιστορικές μάχες, στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και για αυτό η Euroleague της έδωσε τον τίτλο του "παιχνιδιού της εβδομάδας".

ΤΣΣΚΑ

Έτορε Μεσίνα: "Η Ρεάλ δίχως αμφιβολία, παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη έως τώρα. Παίζουν με μεγάλη θέληση, με συγκέντρωση και έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, τους καλύτερους αριθμούς. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να υπολογίζουμε πάλι στον Χάινς οπότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Ελπίζω να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας απέναντι σε αυτόν το θρυλικό αντίπαλο".
Σάσα Καούν: "Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, στην παρούσα φάση. Παίζουν αξιοπρεπή άμυνα και έχουν άπειρες επιλογές στην επίθεση. Ξέρουμε πως θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% για να έχουμε μια πιθανότητα να τους νικήσουμε, διότι μπορούν και τιμωρούν κάθε φορά που ο αντίπαλος τους χάνει τη συγκέντρωση του".
Ενδιαφέροντα στοιχεία
*Δεν υπάρχει παίκτης της ΤΣΣΚΑ που να έχει ξεκινήσει σε όλα τα ματς. Η Ρεάλ έχει... τρεις τέτοιους: τους Γιουλ, Φερνάντεθ και Μίροτιτς.
*Ο Βικτόρ Χριάπα είναι στην 13η θέση της ιστορικής λίστας με τα κλεψίματα. Θέλει 9 για να μπει στο ΤΟΡ10. Προς το παρόν έχει 189 και κυνηγά τον Νίκολα Πρκάτσιν (190) και τον Βλάντο Ιλιέφσκι (191).
*Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι στο Νο1 της λίστας με 3π.% στη φετινή Euroleague, με 57,5% (23/40). Είναι και τέταρτος, στη λίστα με τους πολυτιμότερους.
*Ο Σάσα Καούν είναι ο ηγέτης στην κατηγορία με τα 2π.% (69,6%), στην ιστορία της διοργάνωσης (με 247/355).
*Ο Σόνι Ουίμς τελείωσε με διψήφιο αριθμό πόντων και τα επτά τελευταία ματς.
*Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο, στη φετινή σεζόν. Συνολικά, μετρά 31/59 από τα 6.75 (52,5%). Είναι "διψήφιος" σε εννέα σερί ματς και έχει 10/10 βολές. Ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει 25/25 βολές και ο Φελίπε Ρέγιες 12/12 βολές.
*Ο Γιάννης Μπουρούσης θέλει τρία ριμπάουντ, για να μπει στο κλαμπ με τους "χιλιάρηδες". Εκεί υπάρχοιυν μόλις πέντε παίκτες. Είναι και στο Νο5 της ιστορικής λίστας με τις τάπες (128). Ακολουθεί τους Μίρζα Μπέγκιτς και Αλεξέι Σαβράσενκο (130). 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

Ο Λιονέλ Μέσι πιστεύει ότι οι τραυματισμοί ανήκουν και στο παρελθόν και πλέον έχει όλα τα φόντα για μία εκπληκτική χρονιά με τη Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής.
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις ο Λιονέλ Μέσι είδε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2013 να καταλήγει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός όμως που δεν φαίνεται να τον πτοεί ούτε στο ελάχιστο.
Έχοντας επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον σχεδόν δίμηνο τραυματισμό του, ο 25χρονος άσος μετράει ήδη 4 γκολ μέσα στο 2014 και με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "Perform" προέβλεψε μία σπουδαία χρονιά για εκείνον.






"Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω μπόλικη επιθυμία να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο μετά από τόσο διάστημα που έμεινα εκτός.
Είμαι τυχερός γιατί αισθάνομαι καλύτερα σταδιακά και οραματίζομαι μία σπουδαία σεζόν όχι μόνο με τη Μπαρτσελόνα αλλά και την Αργεντινή.
Κάθε χρόνο ξεκινώ με την ίδια νοοτροπία να έχω μία καλή χρονιά. Να συνεχίσω να προοδεύει και να βελτιώνομαι και να βρίσκομαι πάντα στο ίδιο επίπεδο.
Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουμε πολλά σημαντικά πράγματα με τη Μπαρτσελόνα: έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και αυτό δεν είναι κίνητρο μόνο για μένα αλλά για όλους μας ώστε να εξελισόμαστε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ | onsports.gr
Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ για τις απολύσεις αθλητικών συντακτών εξέδωσε την Τρίτη (21/01) ο ΠΣΑΤ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει την απώλεια θέσεων εργασίας για τους αθλητικούς συντάκτες στη ΝΕΡΙΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταγγέλλει την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας αθλητικών συντακτών στον υπό σχεδιασμό νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ), όπως προκύπτει από την προκήρυξη των θέσεων των δημοσιογράφων.
Ο ΠΣΑΤ εκφράζει την έντονη διαφωνία του διότι στην προκήρυξη της ΝΕΡΙΤ προβλέπονται μόνο 16 θέσεις αθλητικών συντακτών έναντι 100 που ήταν πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ, κάτι που σε οδηγεί σε μια άνευ προηγουμένου υποβάθμιση του αθλητικού τμήματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει επίσης την κατάργηση της ΕΤ3, του περιφερειακού καναλιού που υπήρχε πριν το λουκέτο της 11ης Ιουνίου 2013 και τον επί της ουσίας αφανισμό των αθλητικών συντακτών, αφού για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται μόνο τρεις θέσεις αθλητικών συντακτών από τις 20 που υπήρχαν. Επιπλέον καταγγέλλει την κατάργηση και περιφερειακών σταθμών, μοναδικών φορέων ενημέρωσης των ελλήνων πολιτών.
Η αθλητική δημοσιογραφία, ο ελληνικός αθλητισμός, αλλά και η ελληνική περιφέρεια, έχουν μεγάλη ανάγκη από τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Οι συνάδελφοι του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, της ΕΤ3 και οι συνάδελφοι της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, είχαν δώσει δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς τους, καθώς εδώ και δεκαετίες κάλυπταν με μεγάλη επιτυχία σημαντικά αθλητικά γεγονότα, κάτι που είναι αμφίβολο ότι μπορεί να συμβεί στο μέλλον με το σχεδιασμό που γίνεται.
Κατόπιν αυτών, καλούμε τον αρμόδιο υφυπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελή Καψή και τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ κ. Γιώργο Προκοπάκη, να επανεξετάσουν συνολικά τις προβλεπόμενες θέσεις των δημοσιογράφων και να μην επιμείνουν στο σχεδιασμό τους για την πρωτοφανή μείωση των θέσεων των αθλητικών συντακτών στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Καλούμε επίσης την ΠΟΕΣΥ και τις Ενώσεις Συντακτών της χώρας σε κοινό δυναμικό αγώνα, τόσο για τη μεθόδευση της καρατόμησης των αθλητικών προγραμμάτων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, όσο και για τις προσβλητικές για το δημοσιογραφικό επάγγελμα προϋποθέσεις επιλογής που θέτουν για το νέο φορέα ΝΕΡΙΤ και που ουσιαστικά ακυρώνουν τη διαδρομή και την επαγγελματική υπόσταση των συναδέλφων.
Από τον ΠΣΑΤ». 

Πηγή: OnSports
Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia

Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup

Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»Ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά προπονητής του, Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έκρυψε τον σεβασμό του για τον «Ιστορικό».

«Ο Πανιώνιος δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα. Έχει ηττηθεί στα πρώτα δύο παιχνίδια. Είναι σίγουρο πως έρχεται στο Βελιγράδι για με μεγάλο κίνητρο και για να κάνει καλύτερη εντύπωση. Είναι γεγονός πως είναι μία ποιοτική ομάδα, βρίσκεται στην 3η θέση του ελληνικής λίγκας πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αξίζει σεβασμό. Ωστόσο, μπροστά στο κοινό μας έχουμε την επιθυμία να παίξουμε καλύτερα από ό,τι με τη Νίζνι. Θέλουμε παίξουμε σκληρή άμυνα σε όλο τον αγώνα και να επιβάλουμε το στιλ  παιχνιδιού μας», δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση (22/1,20:15, NS3) του Ερυθρού Αστέρα με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της β' φάσης του EuroCup. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης


Δύο πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ κλήθηκαν να απολογηθούν ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα για το σκάνδαλο της "κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή", όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔIKH" στον "ΣKAΪ".

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατέθεσαν έγγραφες εξηγήσεις και υπομνήματα, όπως και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιάννης Οικονομίδης.
Την υπόθεση ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος θα κρίνει αν ασκηθούν ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς έπρεπε να είχαν γίνει 1,5 εκατ. ιατρικές μετρήσεις σε ποδοσφαιριστές και έγιναν μόλις 15.000!
Η δικαστική έρευνα θα κατευθυνθεί και σε άλλα πρόσωπα, ενώ ήδη δόθηκε εντολή να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών της ΕΠΟ. Όσοι κλήθηκαν και κατέθεσαν ως ύποπτοι δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και κατηγορούμενοι. Ενδεχομένως για κάποιους απ΄ αυτούς η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
Για το ζήτημα εμφανίζεται ζημία 9 εκ. ευρώ, τη στιγμή που οι εταιρείες "OPENTEC" και "PC SYSTEMS" διεκδικούν άλλα 14 εκατ. ευρώ! Η προκαταρκτική εξέταση ερευνά την τέλεση αδικημάτων όπως η απιστία κατά την υπηρεσία και αναμένει τα αποτελέσματα της άρσης τραπεζικού απορρήτου.
Θα ελεγχθούν σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν ενδιαφέροντα νομικά στοιχεία όχι μόνο για τις δύο συμβάσεις, αλλά για τον ποινικό χαρακτήρα της υπόθεσης που άφησε χωρίς ιατρικές εξετάσεις επί επταετία δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιριστές
 Απο skai.gr  

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ Απίστευτη η δίψα των ΑΕΚτζήδων για τον ΝΑΟ

Η είδηση την οποία μετέδωσε πρώτο το aek365 για την είσοδο της μπουλντόζας στον ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και την ουσιαστική έναρξη των εργασίων σκόρπισε ενθουσιασμό σε εκατομμύρια Ενωσίτες σε όλο τον κόσμο. Η δίψα του λαού της ΑΕΚ να δει την Αγιά Σοφιά στα ιερά χώματα είναι τεράστια και ήδη από το πρωί και σε χρόνο ρεκόρ μαζεύτηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στο οικόπεδο της ΑΕΚ για να δουν από πρώτο χέρι το... θαύμα και να μάθουν λετπομέρειες. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. 

Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του Οσβάλντο Αρντίλες. Γλύτωσε με ράμματα στο κεφάλι.

Ο Οσβάλντο Αρντίλες και ο Ρίκι Βίλα είναι καλά στην υγεία τους μετά το τροχαίο ατύχημα στα νησιά Φώκλαντ.
Ο γιος του Αρντίλες, Πάμπλο, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο πατέρας του είναι καλά στην υγεία του όπως και οι υπόλοιποι συν επιβαίνοντες στο όχημα.






"Ο πατέρας μου είναι καλά στην υγεία του. Έχει 20 ράμματα στο κεφάλι αλλά είναι καλά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο. Ο Ρίκι Βίλα και ο αδερφός μου είναι επίσης καλά και επέστρεψαν στο νοσοκομείο.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά μπορώ να καταλάβω ότι ο πατέρας μου οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Διάβασα ότι προσπάθησε να αποφύγει ένα πρόβατο αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είναι καλά στην υγεία του και αυτό είναι σημαντικό". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι ΈλληνεςΟι Έλληνες νιώθουν ανασφάλεια, χαμηλές προσδοκίες και απαξίωση για το κράτος σύμφωνα με έρευνα της Public Issue.
Από την «έρευνα πολιτικής συγκυρίας» που πραγματοποίησε από 8 - 13 Ιανουαρίου η Public Issue και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, προκύπτει ότι σε ποσοστό 75% οι πολίτες δηλώνουν ανασφαλείς, σε ποσοστό 70% εκτιμούν ότι τα πράγματα πηγαίνουν «στη λάθος κατεύθυνση», ενώ η πλειοψηφία (29%) θεωρεί ότι η κρίση θα κρατήσει «περισσότερο από 10 χρόνια».
Ειδικότερα, στην ερώτηση για το μέλλον τους, το 75% δηλώνει ότι αισθάνεται ανασφάλεια, ενώ το αντίθετο δηλώνει το 22%.
Το 70% θεωρεί ότι «στην Ελλάδα τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση», το 22% «στη σωστή κατεύθυνση», ενώ το 5% «ούτε στη σωστή, ούτε στη λάθος κατεύθυνση».
Σε ό, τι αφορά την διάρκεια της κρίσης, το 1% απαντά ότι θα κρατήσει ακόμη ένα εξάμηνο, το 6% ακόμη έναν χρόνο, το 8% ακόμη δύο χρόνια, το 9% ακόμη τρία χρόνια, το 3% ακόμη τέσσερα χρόνια, το 15% ακόμη πέντε χρόνια, το 22% από έξι έως 10 χρόνια ακόμη και το 29% περισσότερα από 10 χρόνια ακόμη.
Σε ερώτηση για τα συναισθήματά τους σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο στη χώρα, απαντούν: Οργή/ αγανάκτηση το 31%, απογοήτευση το 14%, ανησυχία/ άγχος το 13%, ντροπή το 10%, λύπη/ στεναχώρια το 7%, αδιαφορία το 2%, τίποτα από όλα αυτά το 2%, όλα αυτά το 18%.
Επιπλέον, το 43% θεωρεί ότι το κράτος δουλεύει χειρότερα από ότι πέντε χρόνια πριν, ενώ το αντίθετο εκτιμά το 26%.
Στην ερώτηση ποια παράταξη μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την κρίση, η Δεξιά ή η Αριστερά,   απαντούν: «καμιά από τις δυο» το 41%, «η Δεξιά» το 25%, «η Αριστερά» το 24%, «το κέντρο» το 1%.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα άρχισε το... δράμα για τον Ολυμπιακό, συνεχίστηκε στη Δράμα και κορυφώθηκε τη Δευτέρα (20/1) στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Σε λιγότερο από έναν μήνα, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν υποχρεωθεί σε 5 ήττες, εκ των οποίων οι τέσσερις οδυνηρές.
Η αρχή έγινε στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όταν και ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ακολούθησε η ήττα - σοκ από τον ΚΑΟΔ για το πρωτάθλημα, οι δύο απανωτές ήττες στην Ευρωλίγκα από Μιλάνο και Μπαρτσελόνα, ενώ η πεντάδα των ηττών έκλεισε στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.
Στο διάστημα αυτό έχει κάνει τρεις νίκες. Μια εντυπωσιακή επί της Φενέρμπαχτσε, μία με την ψυχή στο στόμα επί της Νέας Κηφισιάς στο ΣΕΦ και μία επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με έναν φανταστικό Σπανούλη, ο οποίος χθες (20/1) πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό (1/10 σουτ, 4 λάθη).
Ενα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που γιγαντώνει τα προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Λο - Πέτγουεϊ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το μεταβατικό στάδιο από το 23-0 και όσον αφορά τις προσθήκες των Κόλινς και Μουν, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζουν την Λαμποράλ Κούτσα σε ένα παιχνίδι ουσίας και ψυχολογίας.
Κι αν η ήττα (όχι η έκταση του σκορ) στο Μιλάνο ήταν κάτι φυσιολογικό (μόνο η Ρεάλ έχει περάσει φέτος από εκεί) ή ακόμα και αυτή από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ μπορεί να χαρακτηριστεί φυσική συνέπεια του ντεφορμαρίσματος, το παιχνίδι στη Βιτόρια είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κερδίσουν -εκτός από βαθμούς και- ημέρες ηρεμίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο προερχόμενοι από ένα μπαράζ αρνητικών αποτελεσμάτων (με τραγικά ποσοστά), που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών.
Για το λόγο αυτό προβλέπεται group therapy στην ομάδα. Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όπου Μπαρτζώκας και παίκτες μίλησαν για περίπου 20 λεπτά, αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη (21/1), ενώ δεν αποκλείεται να παρέμβουν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Απογοήτευση υπάρχει, αλλά και εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες. Και φυσικά πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει από το τέλμα.

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον ΚάμπελΟ Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ομάδας του Λονδίνου για τον Κοσταρικανό χαφ

Σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου αναφέρουν πως για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του τον Τζόελ Κάμπελ θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι.
Ο Κοσταρικανός χαφ αγωνίζεται δανεικός από την Άρσεναλ με την ομάδα του Λονδίνου να φέρεται να ζητά το συγκεκριμένο ποσό για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα δεχτεί να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Κάμπελ.
 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1